wrzosowapolana 03.01.12, 09:23 takie zdanie: Lubię forum, bo.... Przykładowo ja napiszę: bo lubię Was Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polnaro Re: Dokończ proszę 03.01.12, 09:31 ......lubię odezwać się do kogoś miłego i przytomnego Odpowiedz Link
izis52 Re: Dokończ proszę 03.01.12, 09:51 .....za charyzmę, za dobre proporcje w "obrabianiu" ważnych i banalnych tematów, za dystans do siebie. No i to, że lubię wszystkich razem i każdego z osobna . Odpowiedz Link
kla-ra Re: Dokończ proszę 03.01.12, 10:37 Konkretnie do tego forum -SENTYMENT!!!! Nieustajacy sentyment )))) Przez lata siedzialam na medycznych stronach,mimo iz medycy pod reka.Slowa i tresci - teoria. Szukalam ludzi doswiadczonych chorobami ktore dotknely moich bliskich. W tych tematach FORUM to skarbnica wiedzy!!!!!! Odpowiedz Link
misia007 Re: Dokończ proszę 03.01.12, 11:46 za to,że mnie bawi,że każdy z was to interesująca indywidualność i że ciekawie da się pogadać. Odpowiedz Link
eurytka Re: Dokończ proszę 03.01.12, 12:13 Miło mi tu było, ale powoli się będzie kończyło. Od tego roku ja już nie 50 latka, choć dopiero 13 lipiec zamknie te moje latka Nie nadążam z werwą i zdrowiem, szczerze Wam to powiem. Powinnam pisać na forum inwalidzi, lecz to określenie bardzo mnie brzydzi, i każdy z tego sobie szydzi Niech humorem tryskają tu Żydzi Odpowiedz Link
polnaro Re: Dokończ proszę 03.01.12, 12:37 A kto tę selekcję, czy segregację, prowadzić będzie ? Odpowiedz Link
eurytka Re: Dokończ proszę 03.01.12, 12:44 Polnaro bądź spokojna Już dwie osoby się zadeklarowały Ale nie mój to klimat, mnie tu już ni ma A! jeszcze kiedyś ktoś o nicku cortyzol, sie tu podlizywał. Niezłe ja miałam tu z nim przeboje choć do" skrzypka na dachu nic nie mam" byłam w operetce i oglądałam jak i do humoru żydowskiego tak sobie tylko porymowałam p.s. Sprawdzam tylko tu sobie to ich słynne poczucie humoru, hehehe. Odpowiedz Link
natla Re: Dokończ proszę 03.01.12, 13:28 Jakich "ich" Eurytko???? Nie zaczynałam tu jako 50 tylko 50+, więc jak sądzisz Eurytko, ile mi stuknęło???? Wcale nie mam zamiaru się stąd wynosić, chyba że przestanę nadążać A ja "lubię forum, ponieważ spotkałam i spotykam tu fantastycznych ludzi, diamenty intelektu, humoru, prowokacji, sentymentów, rozsądku, zwariowania i dobrych fluidów. To nie wazelina, to szczyra prawda! Odpowiedz Link
polnaro Re: Dokończ proszę 03.01.12, 13:34 Za tę 'szczyrość' też Cię lubię , ale kiedyś dorwę, oj dorwę, już blisko mam. Odpowiedz Link
eurytka Re: Dokończ proszę 03.01.12, 23:51 natla napisała: > Jakich "ich" Eurytko???? No tych, którzy lubią żydowski humor i wszystko ... a najchętniej chciałabym usłyszeć ten humor w wykonaniu prawdziwego Żyda Prawdziwych często widywałam, nawet z pejsami i w myckach, ale nigdy na żywo z nimi nie rozmawiałam. Tu kiedyś był taki jeden, cortyzol sie nazywał, ale on się tylko pod Żyda podszywał > Nie zaczynałam tu jako 50 tylko 50+, więc jak sądzisz Eurytko, ile mi stuknęło? > ??? Skąd mam wiedzieć? Więcej niż 60? > Wcale nie mam zamiaru się stąd wynosić, chyba że przestanę nadążać Właśnie, o to nadążanie chodzi , sprawni fizycznie i materialnie zasobni, pracujący zawodowo inaczej do życia podchodzą niż zramolałe typy > A ja "lubię forum, ponieważ spotkałam i spotykam tu fantastycznych ludzi, diame > nty intelektu, humoru, prowokacji, sentymentów, rozsądku, zwariowania i dobryc > h fluidów. To nie wazelina, to szczyra prawda! Ja lubię, bo mogę tu być sobą, szczerą do bólu i nikt mnię się ad personam nie czepia, poza niektórymi tu "gośćmi" wyjątkami z którymi dyskusja skończyła się "szczerym"i słowami Odpowiedz Link
kla-ra Re: Dokończ proszę 03.01.12, 12:38 Tryslo pesymizmem , na odmiane troche optymizmu bo rymowac kazdy moze : Ty masz troche zdrowia Ja mam troche zdrowia Jak sie obie zbierzemy To setki dozyjemy ))))))) Odpowiedz Link
xy.5 Re: Dokończ proszę 03.01.12, 20:39 To bardzo miłe forum,bardziej lubię tutaj czytać niż pisać,ale to zawsze może się zmienić,pozdrawiam. Odpowiedz Link
filip505 Re: Dokończ proszę 03.01.12, 22:28 .....tez na poczatku bylem podgladaczem,raczej z nadmiaru wolnego czasu,potem czasami cos wtracilem i tak poszlo, ....lubie to forum czyli jego uczestnikow,wasza wyrozumialosc,nie bede powtarzal w czym,wasza nieraz zadziornosc,pyskatosc czasami,grozna nine szefowej,wczesniej sagiego,i najbardziej tolerancje pogladow, i nas samych,tak trzymac,amen, Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: Dokończ proszę 04.01.12, 05:38 Trzymać i nie puścić, ale na "amen" to chyba za wcześnie...Nie wszystkich tu widzę... Odpowiedz Link
eurytka Re: Dokończ proszę 04.01.12, 17:03 Filipie, mszę odprawiasz tu czy pacierze, że na amen ciągle cie bierze? Odpowiedz Link
filip505 Re: Dokończ proszę 04.01.12, 17:19 ....amen to przeciez "niech sie tak stanie", laciny sie nie uczylas czy co, pewnie nawet porzadnie zaklac nie potrafisz, Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: Dokończ proszę 04.01.12, 17:57 Proszę Was, tylko bez łaciny. Tak było miło Odpowiedz Link
eurytka Re: Dokończ proszę 04.01.12, 23:48 Amen nie pochodzi z łaciny! portalwiedzy.onet.pl/30491,,,,amen,haslo.html Łaciny się uczyłam i owszem ale sam sobie przetłumacz na nią polskie słowo krzywa lub wykrzywiona Filip505 napisał: > ....amen to przeciez "niech sie tak stanie", > laciny sie nie uczylas czy co, > pewnie nawet porzadnie zaklac nie potrafisz Odpowiedz Link
eurytka Re: Dokończ proszę 05.01.12, 21:27 amityr napisał: > Van szem előtt tartva persze, kure Właśnie czytam "Egzorcystę", prawie kończę, tam dowiedziałam się, że opętani maja moc mówienia różnymi językami Tam również napisano, że diabły mają bardzo zimnego wręcz lodowatego To tak a propos piszę, ilekroć widzę tego tu diabła Odpowiedz Link
natla Re: Dokończ proszę 05.01.12, 21:48 Myślisz, że Amityra cosik opętało? Nieszkodzi, nie jest wyjątkiem wśród panów, zwłaszcza w sile wieku Jak mu to szczęście przyniosło, to świetnie. Odpowiedz Link
eurytka Re: Dokończ proszę 05.01.12, 21:53 Nic nie napisałam o amityrze, tylko skojarzenia mam w związku z tym jego diabełkiem w stopce i czytaną książką "Egzorcysta" Odpowiedz Link
filip505 Re: Dokończ proszę 05.01.12, 19:03 .....eurytko,chodzilo mi o podworkowa lacine nie akademicka,ale dobrze ze o tym napisalas, teraz jak ktos bedzie pytal jakie jezyki znam, dodam hebrajski,troche,ciut-ciut,zawsze to jeden wiecej. Odpowiedz Link
eurytka Re: Dokończ proszę 05.01.12, 21:23 Filipie, człowiek sie uczy ponoć przez całe życie Alleluja i do przodu, to bardziej mi sie podoba niż amen. No ale ani amen ani to powyżej, przekleństwami nie są. Odpowiedz Link
amityr Re: Dokończ proszę 05.01.12, 23:35 misia007 napisała: > To raczej węgierski przypomina. Bo to jest tłumaczenie z łaciny na węgierski jeśli chodzi o temat poruszany przez @eurytkę w zakresie krzywizn i innych nieprostych kobiet. Odpowiedz Link
natla Re: Dokończ proszę 06.01.12, 00:26 A mógłbyś na chiński przetłumaczyć? Też pewnie dobrze brzmi. Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: Dokończ proszę 06.01.12, 06:09 A skąd Ci odpowiednią czcionkę weźmie?! Odpowiedz Link
natla Re: Dokończ proszę 06.01.12, 08:56 Mnie wystarczy fonetyczne tłumaczenie ( jest przeca YuuTube) lub mejbi pisane naszymi literami Odpowiedz Link
pierogi_z_jagodami lubię nasze forum, bo czasem jest zabawnie 06.01.12, 14:53 我喜欢我们的团队,因为有时很有趣 Odpowiedz Link
izis52 Re: lubię nasze forum, bo czasem jest zabawnie 06.01.12, 15:02 Ooo zesz, co tu się wyprawia ? Pogadać chciałam po polskiemu, a tu masz same poligloty To macie : Καλά Χριστούγεννα Odpowiedz Link
amityr Re: lubię nasze forum, bo czasem jest zabawnie 06.01.12, 21:02 izis52 napisała: > Ooo zesz, co tu się wyprawia ? Pogadać chciałam po polskiemu, a tu masz same p > oligloty > To macie : Καλά Χριστού > γεννα Za życzenie dziękuję. Ale jakie to święta. Nawet ci królowie to byli jacyś filozofowie. Na pewno nie królowie. Odpowiedz Link
amityr Re: lubię nasze forum, bo czasem jest zabawnie 06.01.12, 20:59 pierogi_z_jagodami napisała: > 我喜欢我们的团队,因 > ;为有时很有趣 I jak nasz zespół, bo czasami warto Kochana zawsze wrzucaj powrót ,bo może wyjdzie ci coś niemiłego w takim technicznym tłumaczeniu. Odpowiedz Link
pierogi_z_jagodami Re: lubię nasze forum, bo czasem jest zabawnie 08.01.12, 10:33 ty się tu nie czepiaj .. miało być po chińsku? jest po chińsku Odpowiedz Link
amityr Re: lubię nasze forum, bo czasem jest zabawnie 08.01.12, 11:40 Fakt ,że jest po chińsku i serdecznie cię nie przepraszam. Odpowiedz Link
eurytka Re: Dokończ proszę 06.01.12, 09:37 amityr napisał: > Bo to jest tłumaczenie z łaciny na węgierski jeśli chodzi o temat poruszany prz ez @eurytkę w zakresie krzywizn i innych nieprostych kobiet. @amityrze musiałeś dorzucić tu słowo kobieta? To może jeszcze skrzywionego faceta dorzucimy? z zakolami na zakolu południowym. To wszystko dziwne gdyż po włosku, taka krzywa to puttina a nam wiadomo z kim się kojarzy Odpowiedz Link
amityr Re: Dokończ proszę 06.01.12, 10:02 Albo w Karolka lecicie albo naprawdę nie wiecie co znaczy 妓女 Odpowiedz Link
natla Re: Dokończ proszę 06.01.12, 10:15 Aaaa, to o to chodzi. No teraz już wszystko jasne! Mam nadzieję, że nas nie obrażasz Odpowiedz Link
filip505 Re: Dokończ proszę 06.01.12, 19:28 ...dalej nie lapie, zyczenia rozumiem i dziekuje, Odpowiedz Link
polnaro Re: Dokończ proszę 06.01.12, 21:16 Amityr, zapomniałeś nas oświecić; to trzeba od końca i co drugą sylabę. Odpowiedz Link
amityr Re: Dokończ proszę 06.01.12, 21:38 wrzosowapolana napisała: > A ja wcale nie jestem taka pewna A ja jestem pewny ,że nie czytałaś wszystkich postów w tym wątku, a po tym wyskakujesz jak Filip Macedoński z konopi. Podobnie zresztą jak@natla Odpowiedz Link
natla Re: Dokończ proszę 06.01.12, 23:51 Czytam kuuuużden! Może coś ze zrozumoeniem nie tak, wg. teorii spisku. Tylko nie wiedziałam, że Ty jesteś po tamtej stronie Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: Dokończ proszę 07.01.12, 13:58 amityr napisał: > wrzosowapolana napisała: > > > A ja wcale nie jestem taka pewna > > > A ja jestem pewny ,że nie czytałaś wszystkich postów w tym wątku, a po tym wysk > akujesz jak Filip Macedoński z konopi. Podobnie zresztą jak@natla Czytałam. Głupio Ci teraz? Jeśli czegoś nie rozumiesz, to wcale nie znaczy, że nie ma sensu Odpowiedz Link
eurytka Re: Dokończ proszę 07.01.12, 16:50 Nie, nie krzywy Ty, ale diabełek twój ma zimnego i lodowatego wedle tego co przeczytałam w horrorze, Odpowiedz Link
amityr Re: Dokończ proszę 07.01.12, 17:06 Oj Eurytka ,jak ma gościu krzywego to lepiej dla partnerki jego. Trafia samoczynnie w punkt G i widzisz zamiast jednej @super dwie. Odpowiedz Link
eurytka Re: Dokończ proszę 08.01.12, 11:14 amityr napisał: > Oj Eurytka ,jak ma gościu krzywego to lepiej dla partnerki jego. Trafia samoczy > nnie w punkt G i widzisz zamiast jednej @super dwie. Odpowiedz Link
filip505 Re: Dokończ proszę 08.01.12, 15:09 ...ale jak ma krzywego i lodowatego to juz chyba niekoniecznie, Odpowiedz Link
filip505 Re: Dokończ proszę 08.01.12, 16:05 ....z doswiadczenie,zawsze trzeba bylo rozgrzewac a nie chlodzic,ale pewnosci nie mam, Odpowiedz Link
eurytka Re: Dokończ proszę 08.01.12, 17:58 banan lodowaty twardy jest, gwoździa nim można wbić, fizyka ciała stałego się kłania Odpowiedz Link
filip505 Re: Dokończ proszę 08.01.12, 21:35 ....no tak eurytko,ale ludzie juz mlotek wynalezli, Odpowiedz Link
natla Re: Dokończ proszę 08.01.12, 23:18 >.......ale pewnosci nie mam < Sklerozja Filipku? Sklerozja? Nieeee! To szok po spędzaniu weekendu w mieście. No! Odpowiedz Link
eurytka Re: Dokończ proszę 09.01.12, 08:56 filip505 napisał: > ....no tak eurytko,ale ludzie juz mlotek > wynalezli, Tak, ale w temacie o którym tu mowa, wynaleźli coś innego Ten narząd czasem młot przypomina, ...ale pneumatyczny Odpowiedz Link