kla-ra 09.01.12, 16:58 Czy jeszcze sie na scenie udziela ??? W naszym lokalnym Dzienniku Polskim udziela sie ale wedlug mnie to stracil poczucie humoru((( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wrzosowapolana Re: Jan Pietrzak 10.01.12, 08:16 dwa-filary napisała: > Już dość dawno zszedł na psy Też byś zeszła, gdybyś się emocjonalnie przywiązała do PiS Odpowiedz Link
natla Re: Jan Pietrzak 10.01.12, 09:02 30 lat temu w życiu bym nie uwierzyła, że dojdzie do takiej degrengolady. Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: Jan Pietrzak 10.01.12, 16:07 Ja też. W Zakopcu, żeby go posłuchać wydałam na niego kupę kasy Dziś żałuję Odpowiedz Link
izis52 Re: Jan Pietrzak 09.01.12, 18:52 On teraz bardzo kocha JK i może dlatego mało śmieszny ? Odpowiedz Link
amityr Re: Jan Pietrzak 09.01.12, 19:28 Tak to jest jak się ma żonę młodszą od córek, a córki młodsze od wnuczek. Odpowiedz Link
filip505 Re: Jan Pietrzak 09.01.12, 19:41 ....chyba mocno przesadzasz,ja bym powiedzial ze jak kabareciaz tylko z komuny potrafi sie nasmiewac,a komuny nie ma,to jego tez,ale kiedys byl swietny,nie zauwazyl zmiany czasu,nie mozna stac w miejscu. Odpowiedz Link
amityr Re: Jan Pietrzak 09.01.12, 19:45 Ale on się cały czas śmieje.Tylko widownia nie. Odpowiedz Link
misia007 Re: Jan Pietrzak 09.01.12, 19:47 Filipie on zmienił miejsce .teraz jest głównie w....Smoleńsku. Odpowiedz Link
misia007 Re: Jan Pietrzak 09.01.12, 19:48 www.youtube.com/watch?v=eTxhq-rifhA&feature=iv&src_vid=jyVlimNBLe4&annotation_id=annotation_977245 masz próbkę Odpowiedz Link
filip505 Re: Jan Pietrzak 09.01.12, 20:16 ....zenada,nic wspolnego z kabaretem,z politykiem, jakis totalny upadek, Odpowiedz Link
filip505 Re: Jan Pietrzak 09.01.12, 20:21 ....klara,a gdzie jeszcze ktos to kupuje,dziennik polski!, czyli inne dzienniki polskie nie sa, Odpowiedz Link
kla-ra Re: Jan Pietrzak 10.01.12, 10:01 Dziennik Polski - wiadomosci z Polski,Malopolski i Krakowa.Jest w naszym domu od kiedy siegne pamiecia.Byla tez Gazeta Krakowska i Echo.Codzienne trzy gazety w domowym budzecie to spory wydatek.Zrobilismy przetarg rodzinny i padlo na "Dziennik Polski" . Kupowany ciagle w tym samym kiosku. Anegdota z zycia wzieta: Rano jak zwykle ide po gazete.Przy kiosku 2 panie pierwsza - nasz dziennik prosze, druga - nasz dziennik prosze, i ja niczym papuga - nasz dziennik prosze Na co pani w kiosku patrzy,patrzy i mowi : czy napewno ma byc nasz dziennik ???? - jaki nasz dziennik ja prosze Dziennik Polski !!! I tak mozna rano dziennik z dziennikiem pomylic !!!! Odpowiedz Link
eurytka Re: Dzienniki 10.01.12, 10:05 filip505 napisał: > ....klara,a gdzie jeszcze ktos to kupuje,dziennik polski!, > czyli inne dzienniki polskie nie sa, W Małopolsce kupuje się "Dziennik Polski" a w całym kraju można kupić Nasz Dziennik- organ Radia Maryja. Ten "Polski" zawsze kupuje w piątek i bardzo lubię czytać, w tym felietony, nawet Pietrzaka. "Naszego" nie kupuję ale czasem w necie podczytuję. Wysiliłam się i oto linki: www.dziennikpolski24.pl/pl/region/miasto-krakow.html www.naszdziennik.pl/ Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: Dzienniki 10.01.12, 16:10 Jest jeszcze Gazeta Polska dla prawdziwych Polaków. Ja się nie załapuję - wiadomo: ukryta opcja niemiecka. Odpowiedz Link