20.06.12, 08:29
Dziś żeby być prawdziwym facetem trzeba stać się gejem albo płeć zmienić przynajmniej do połowy, tej górnej, ciała.I co prawda wyglądać jak maszkara udająca kobietę, ale jednak kobietą być bez żadnego zainteresowania ze strony mężczyzn. Bo iczym tu się podniecać, czy mogę tak napisać skoro trend jużogarnął tych tolerancyjnych, maszkara zawsze pozostanie maszkarą a wiadomo, że trend wypływa w określonych grupach nie zawsze mających ochotę żebydołączali do ,, nich,, wszyscy jakleci. Gdyby to by moda trwała by sezon, no może dwa i przeszła by jak białe skarpetki do czarnego obuwia, kie dy mnie biel czernią ściśle ze sobązwiązany bardzo siępodoba. Trend ma zadanie utrwalić pozycję jakiejś opcji nadłużej. i w zasadzie od tych zwolenników zależy czy się utrwali aby wejść do kanonu obyczajowości. A wracając do tego prawdziwego mężczyzny, zdawać by się mogło, że nagle zaczęło mi nanim zależeć. Ależ nic bardziej błędnego. Ja po prostu zapełniam ciszę na tym forum. I jeszcze jedno. Na tymże forum po części prezentuje się prawdziwy mężczyzna. Kobieta znajdzie hobbystę uciekającego na łono smile przyrody, humorystę z pełną pamięciąkompa rozweselaczy i mnie.Ale ja nie gej aniflancowana kobieta. No.
Obserwuj wątek
    • misia007 Re: trend 20.06.12, 09:22
      I teraz cię takie refleksje naszły,gdy tylu piłkarzy ....pręży muskuły???Przecież to Euro aż ocieka testosteronem i to w międzynarodowym wydaniu.
      • sagittarius954 Re: trend 20.06.12, 11:39
        Widzisz, co siè komu podoba smile Tobie muskuły piłkarzy a mnie no...bym powiedział gladź damska:-tongue_out
    • pierogi_z_jagodami Re: trend 20.06.12, 16:53
      nic nie trzeba, najlepiej być sobą, nie chować się za stereotypy, bo wszyscy na tym źle wychodzą.... warto przyznawać się do siebie, to wszystko, tak uważają pierogi
      • sagittarius954 Re: trend 20.06.12, 18:39
        Czyli mogę jak łysieję z przodu zaczesywać włosy z tyłu ?? Tak ?? smile
        • izis52 Re: trend 20.06.12, 19:57
          Tego bym nie radziła smile. To normalnie śmieszne. Noś łysinkę, czy zakola z godnością, u facetów to mniej razi, przynajmniej panie po 50-ce big_grin big_grin
          • pierogi_z_jagodami Re: trend 20.06.12, 22:46
            Jeśli się dobrze z tym czuje, może sobie nawet zrobić tęczowego irokeza, niech żyje wolność
            • natla Re: trend 21.06.12, 07:47
              Trendem jest raczej feminizacja testosteronu wink
              • filip505 Re: trend 23.06.12, 05:10
                ....czy nie prosciej sagi jedyneczka po glowie
                przejechac i problem lysiny zniknie,
                • sagittarius954 Re: trend 23.06.12, 07:37
                  coście się uwzięli na moją przyszłą łysinę ? big_grin Własnie myślę o pójściu do fryzjera big_grin
                  • filip505 Re: trend 24.06.12, 05:50
                    ....przyszla????,szczesliwiec,
                    ....dzisiaj caly dzien poza domem,mimo ze wedki nie mialem
                    w reku z 10 wegorzy przywiozlem,juz uwedzonych,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka