Dodaj do ulubionych

Ale jaja:)

24.02.14, 12:23
Podkradłam link z sąsiedniego forum, bo chyba tego wart. Kiedyś mi się to o uszy już oparło, ale tylko oparło. Może czas wypróbować cudowne działanie skorupek?
fitness.wp.pl/zdrowie/aktualnosci/art1073,jajo-od-kury-lek-na-bolace-stawy.html
Obserwuj wątek
    • misia007 Re: Ale jaja:) 24.02.14, 16:25
      Się powstrzymam!!!!
      • tamaryszek44 Re: Ale jaja:) 24.02.14, 18:03
        Gdzieś już kiedyś o tym czytałam, ale jakoś mi się nie chce w to bawić, a przydałoby się.\wink
      • natla Re: Ale jaja:) 24.02.14, 20:02
        Misiu! Się nie powstrzymuj big_grin Jak ktoś zauważył, od skorupek jest lepsze kurze gówienko wink Co zresztą można połączyć, nie myjąc jajek big_grin
        • izis52 Re: Ale jaja:) 24.02.14, 21:54
          big_grin big_grin big_grin
          • natla Re: Ale jaja:) 24.02.14, 22:23
            Miło Twój śmiech słyszeć Izis smile
            • filip505 Re: Ale jaja:) 25.02.14, 15:39
              ......to teraz skorupy beda towarem,a srodek odpadem,
              jak z kurczakami tutaj,piersi kurczaka to towar,luda
              odpad ,I z czterokrotnie tansze,a mi niezmiennie od
              lat bardziej smakuja,
              • natla Re: Ale jaja:) 25.02.14, 15:53
                Czy luda to udka? Jak tak, to mnie też.
                • filip505 Re: Ale jaja:) 25.02.14, 18:57
                  .....jak maly to udka,jak duzy to uda,
                  • del.wa.57 Re: Ale jaja:) 07.04.14, 19:16
                    Moja znajoma zbiera skorupki jajek,sparza je wrzatkiem,wysusza,potem mieli w młynku do kawy
                    i ten proszek dodaje do wszystkiego,sałatek na kanapki.
                    • izis52 Re: Ale jaja:) 07.04.14, 20:31
                      A pfuj....dobrze, że jej nie znam smile.
                      • del.wa.57 Re: Ale jaja:) 07.04.14, 21:03
                        big_grin big_grin
                        • natla Re: Ale jaja:) 07.04.14, 23:38
                          A ja sparzyłam skorupki i odłożyłam na talerzyku w dniu założenia tego wątku. Poleżały sobie, zakurzyły się dokładnie, a przedwczoraj wyrzuciłam big_grin
                          • del.wa.57 Re: Ale jaja:) 08.04.14, 17:13
                            Trza było zmielić i wypić z wodą jak moja znajoma big_grin
                            • filip505 Re: Ale jaja:) 08.04.14, 17:33
                              .....a moze je zjadlas natla,tylko z pamiecia krucho,
                              ---moja mama zalewala je woda I ta woda sluzyla
                              do podlewania kwiatow,ktote mama kochala I miala
                              wiele,moja zona tez tak czasem robi jak kwiaty choruja,
                              ale chyba niewiele pomaga bo potem wyrzuca,
                              • del.wa.57 Re: Ale jaja:) 08.04.14, 18:04
                                Moze Natla nie chce sie przyznac Filipie big_grin
                                Podobno to dobry nawoz do kwiatow,ja wylewam fusy po kawie do kwiatow,pieknie rosna.
                                • filip505 Re: Ale jaja:) 08.04.14, 19:45
                                  .....ja robale karmie fusami jak dluzej przytrzymyje,tyle ze
                                  kawy takiej nikt w rodzinie nie pije wiec musze im specjalnie robic,
                                  ja czsami kwiaty dokarmiam niedopalkami,nie wiem jak to na nie
                                  dziala,ale na zone zle,jakiejs "wscieklizny" dostaje,moze te skoropki
                                  powinna jesc,
                                  • del.wa.57 Re: Ale jaja:) 08.04.14, 21:56
                                    Moze nie samymi petami,ale tytoniem to dziala,skuteczne przeciw robalom,sama wyprobowalam ten sposob z niedopalkow wykruszalam resztki tytoniu,ustniki do wyrzucenia.
                                    Skorupki nie pomoga Filip bo one na zdrowe kosci,podobno big_grin
                                    • filip505 Re: Ale jaja:) 08.04.14, 22:18
                                      ....nie zalamuj mnie,
                                      • del.wa.57 Re: Ale jaja:) 08.04.14, 22:20
                                        big_grin big_grin
                                        • misia007 Re: Ale jaja:) 30.06.14, 17:40

Rodzaje upojenia alkoholowego:

1. Na Kopciuszka - przyjść do domu w jednym bucie.
                                          2. Królewna Śnieżka - obudzić się w łóżku z siedmioma facetami.
                                          3. Czerwony Kapturek - obudzić się w łóżku babci.
                                          4. Śpiąca Królewna - przez 100 lat niczego nie pamiętasz.
                                          5. Myszka miki - opuchnięte uszy, białe rękawiczki, nie masz fraka.
                                          6. Krzysztof Kolumb - nie wiesz gdzie jedziesz, jak już przyjedziesz to nie wiesz gdzie jesteś.
                                          7. Reksio - obudziłeś się w budzie dla psa.
                                          8. Władca pierścieni - obudziłeś się w kajdankach na komisariacie.
                                          9. Ogniem i mieczem - w kotłowni na koksie.
                                          10. W pustyni i w puszczy - obudziłeś się w parku miejskim na klombie z różami.
                                          11. Na Rejtana - obudziłeś się wprawdzie przed własnym domem ale w podartej koszuli.
                                          12. Wakacje z duchami - obudziłeś się na strychu zawinięty w prześcieradło.

Zapamiętaj:
                                          Nie jesteś pijany, jeżeli jesteś w stanie leżeć na podłodze bez trzymania! smile)))
                                          • filip505 Re: Ale jaja:) 01.07.14, 18:15
                                            ....fajne misiu,......w dodatku potwierdza ze sie nie upijam,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka