izis52 22.06.14, 10:49 Pierwszy dzien lata przynajmniej u mnie jesienny. Akurat nie przeszkadza mi taka aura, jako ze wakacje mam prawie nieustajace. Gorzej ci zdani na planowanie w konkretnym terminie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misia007 Re: Latos jesiennie 22.06.14, 11:44 Mnie też nie przeszkadza bo już jestem wywczasowana i plany remontowane realizować zamierzam ale liczę na rychłą poprawę pogody. Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Latos jesiennie 22.06.14, 13:03 Mnie zależy na pogodzie w sierpniu, bo wtedy z dziećmi wyjeżdżamy. Nie mogę się doczekać Dziś niezbyt fajnie. Odpowiedz Link
izis52 Re: Latos jesiennie 23.06.14, 19:35 Dziś trochę lepiej, więc może przyjdzie lato . Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Latos jesiennie 24.06.14, 12:16 Pochmurno, zimny wiatr, ale plusem jest to, ze nie pada Odpowiedz Link
filip505 Re: Latos jesiennie 24.06.14, 15:28 ......co tu mowic,LATO,...ale w polsce tez bylo cieplo zazwyczaj, deszcz chwilowy tylko za oknem widzialem,tylko dwa ostatnie dni w dlugich gaciach chodzilem,jakos tak pogoda zaplanowala zeby nam nie przeszkadzac,a co opuszczalismy to tam za jakis czas padalo,fajnego sprzymierzenca mielismy, Odpowiedz Link
kot_miau Re: Latos jesiennie 25.06.14, 00:01 W Polsce są trzy pory roku: Zima, Wiosna i Ciulato właśnie jest ciulato...... Pozdrawiam miaucząc serdecznie wszystkich równolatków Odpowiedz Link
izis52 Re: Latos jesiennie 25.06.14, 09:58 Filipie ty już za oceanem ? Pewnie teraz tamtejszy chleb mniej smaczny ? Odpowiedz Link
filip505 Re: Latos jesiennie 25.06.14, 15:30 .....juz niestety po drugiej stronie,.....ale w chlebie specjalnej roznicy nie widze,od "wiekow" jadamy chleby pelnoziarniste, kupujemy w polskich I nie tylko sklepach I wielkiej roznicy nie widze,moze to ze w polsce jada sie go wiecej, ---pewnie masz na mysli ten "waciasty" chleb,ale on nigdy nie przypadl nam do gustu a I amerykanom przestal smakowac chyba, bo jest go w sklepach niewiele,nie jak cwierc wieku temu, Odpowiedz Link