11.05.16, 20:46
Jakim cudem jeszcze istniejemy na mapie Europy? ???? Nie wiem, czy rząd pomawia poprzedników, czy ma dowody, ale na pewno zasiał i podlał ziarno zła i niezgody. Wysłuchałam 3/4 przemówień, straciłam cały dzień i co? Oprócz niesmaku z formy kabaretu i chamstwa, dalej nie wiem, co działo się przez 8 lat. Widzę tylko efekty. Teraz opozycja będzie sie bronić (jak im pozwolą) i będzie słowo przeciw słowu. I co to nam, szaraczkom miało dać? Masakra!
Obserwuj wątek
    • sagittarius954 Re: "Audyt" 12.05.16, 16:51
      Jeszcze nikt się nie odezwał ?? Mam nadzieję, że bierzecie swoich sympatii politycznych zbyt poważnie .
      Ja tam nie słuchałem , oczywiście wiadomości do mnie napływały , ale bez żadnego zdenerwowania z mojej strony .
      Przecież taki sam kabaret chamstwa był również w poprzednim Sejmie .
      I każdy argument przeciwko rządowi PO spotka się z kontrą i oskarżeniem PiS . Więc wszystko w złożeniu wniosków do prokuratury i dalej do sądów .
      No ktoś to musi rozsądzić .
      Wreszcie , musi dotrzec do obywatela , że dalej kraj prowadzony w sposób PO nie ma szans na przetrwanie . A jesli ktoś ten styl popiera musi i ma obowiązek chodzić na demonstracje KODu .
      Zwolennicy PiSu, w tym ja , mogą domagać się zgłoszenia do wyjasnienia wszystkich tych spraw audytowych i nie tylko i wyciągnięcia konsekwencji karnych wobec winnych zaniedbań i przestępstw . A memłanie słowami w dodatku z trybuny /sejmowej nie interesuje mnie . A dalej według machiny sadowej roztrzygnięcia niektórych spraw nalezy oczekiwac w następnych pokoleniach . Phi , toż moja wnuczka nie ineteresująca się jeszcze polityką musi się martwić ,że będzie zawalona jakimiś sprawami z pokolenia dziadka . A mnie ? A mnie to .....wężykiem i kropeczkami .
      • sagittarius954 340 000 000 000 12.05.16, 17:28
        Tyle . Co daje w przeliczeniu na głowę obywatela 9444,44 peelenki.... e , jeden zestaw ośmiorniczek i jest o co kruszyć kopie ????? big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin suspicious
        • misia007 Re: 340 000 000 000 12.05.16, 19:39
          To nie był audyt tylko .....opinia paru kolesi!
          • filip505 Re: 340 000 000 000 13.05.16, 02:54
            ......swieta prawda misiu,
            ......sagi,powinienes dodac ze ponad polowe przkretow sie nie wykrywa wiec to juz
            jest ok 20 tys na glowe,
            • sagittarius954 Re: 340 000 000 000 13.05.16, 08:09
              Czyli każdy z polaków może powiedzieć że był na Karaibach turystycznie, no prawie był , takie małe co, ciut ciut ,ale ośmiorniczki wygrały ... big_grinbig_grinbig_grin
    • kot404 Re: "Audyt" 16.05.16, 18:44
      Natlo!!! należy zamknąć wyjście ustne i poczekać 6 miesięcy czyli pół roku - potrafisz?
      • natla Re: "Audyt" 16.05.16, 23:27
        Potrafię, choć trudno. Widzę, że prognozujesz podobnie do mnie smile)
        • kot404 Re: "Audyt" 13.06.16, 19:57
          Niestety prognozuję jak Ty. Nie można inaczej
          • izis52 Re: "Audyt" 13.06.16, 21:40
            Cóś mi umknęło ? Niekumata jestem odnośnie prognozowania.
            Audytem pomachali przed oczami - niepokalanym idealistom, co uwierzą w każdą objawioną bzdurę. Ośmiorniczki - symbol rozpasania ? Szkoda, że nie nagrano prawd pełnych jadu, żądzy zemsty, płynących od złotoustych reformatorów. Dziwne. Byłyby pewnie pod flaki czy kotlet z kapuchą. Kwestia smaku. Inna rzecz, że część rewolucyjnego zapału wylewa się publicznie i poraża siłą miłości bliźniego.
    • kot404 Re: "Audyt" 24.06.16, 18:28
      Pół roku minęło. Nic się nie stało, dokładnie NIC!!! Zwiększył się jedynie dług Państwa do 47 mld. zł
      • natla Re: "Audyt" 25.06.16, 00:43
        Uważasz, że nic się nie stało? A destrukcja?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka