chminka 18.10.04, 16:20 moze zorganizujemy wlasnie w Ciechocinku, ale w jakim okresie jest tam najpiekniej? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tesunia Re: I ZLOT 50-latek 18.10.04, 19:08 chminka napisała: > moze zorganizujemy wlasnie w Ciechocinku, ale w jakim okresie jest tam > najpiekniej? ale chminusia sie napalila... pomysl ponetny, ale moze jeszcze zaczekajmy troszeczke i poznajmy sie moze blizej, wtedy ja pewnie pierwsza sie zglosze, bom nie byla na zadnym zlocie jeszcze. Odpowiedz Link
pia.ed Re: I ZLOT 50-latek 18.10.04, 19:40 Kazdy sie zachwyca Ciechocinkiem, a ja nie! Spedzilam tam caly czerwiec, co prawda deszczowy, i nigdy w zyciu tak sie nie wynudzilam... Spacery wzdluz dywanu kwiatowego i przy tezniach wychodzily mi czubkiem glowy. Natomiast tak dobrych zabiegow jak tam chyba nie ma nigdzie. Dla mnie jest wazne, aby wszystko bylo pod jednym dachem, a tam w co drugim sanatorium czy domu zdrowotnym tak wlasnie jest. Odpowiedz Link
natla Re: I ZLOT 50-latek 18.10.04, 19:57 Dziewczyny, to jedźcie do Szczawnicy. Raz w życiu byłam w sanatorium i nie nudziłam się ani chwili. Ale nie myslcie o tym o czym pewnie teraz myslicie. Żadne chłopy i podrywki. Odechciało mi się w pierwszym dniu jak na wszystkie balkony wyleźli wszyscy turnusowcy i zaczęły sie podrywki. Łysy , garbaty gruby , tyka, zezowaty itp. indywidua - obojetnie, a potem krzakoterapia. Coś potwornego. Tak więc załatwiłam sobie zabiegi przed śniadaniem, a potem myk w górki. To była jesień, zebrała się "zdrowa paczka" ludzi normalnych i gonilismy przez 3 tyg. po górach jak koty z pęcherzem . Przyjechałam 10 lat młodsza i 1o kg szcuplejsza. Odpowiedz Link
chminka Re: I ZLOT 50-latek 18.10.04, 19:57 mysle ze miesiace wiosenno-letnie beda najlepsze na taki zlot i "odnowe" mamy juz za soba 50-tke, a trzeba zadbac o siebie na nastepne 50, wiec do dziela Panie i Panowie.Jak pojedziemy tam kupa to nie bedziemy sie nudzic...niech CIECHOCINEK DRZYYYYYYYYY..))))))) Odpowiedz Link
natla Re: I ZLOT 50-latek 18.10.04, 19:59 A koniecznie Ciechocinek? Możeby tak .... i teraz się zacznie. Odpowiedz Link
tesunia Re: I ZLOT 50-latek 18.10.04, 20:08 hi,hi,...fajnie opisalas kuracje senatoryjne o rany,nigdy nie pomyslalabym o"krzakoterapi" chociazby z racji wieku, dobre moze to bylo pod ksezycem w mlodym wieku) wiecie pomysl dobry i tak sobie mysle, ze wlasnie pozna wiosna lato to chyba najpiekniejsza pora.... Odpowiedz Link
chminka Re: I ZLOT 50-latek 18.10.04, 20:18 tesunia nie powiesz mi ze sie starzejesz...hahahha Odpowiedz Link
chminka Re: I ZLOT 50-latek 18.10.04, 20:20 jestem za lataniem po gorach...rowniez))))) Odpowiedz Link
natla Re: I ZLOT 50-latek 18.10.04, 20:28 No to moze ruszymy dziewczyny, powolutku pójdziemy sobie w wiosenny poranek , w puściutkie zieleniejące górki, ......a może skałki? Odpowiedz Link
mira54 Re: I ZLOT 50-latek 18.10.04, 20:29 Witajcie! Zależy co chcecie robić na takim zlocie. Jeśli chcecie się pobawić i miło spędzić czas, to tylko w Ciechocinku! Pod Tężniami jest pełny luksus. W listopadzie jest najtaniej. Spójrzcie na adres: www.podtezniami.pl Pozdrawiam. Odpowiedz Link
natla Re: I ZLOT 50-latek 18.10.04, 20:24 tesunia napisała: >> o rany,nigdy nie pomyslalabym o"krzakoterapi" > chociazby z racji wieku, Z racji wieku? Myślisz, że te "z racji wieku", zezowate, garbate i inne maszkarony nobliwie się kurowały? Ta one pierwsze leciały na lep zezowtych, chamskich, prostackich młotów. Teraz mnie to bawi, ale wtedy byłam zszokowana. Odpowiedz Link
chminka Re: I ZLOT 50-latek 18.10.04, 20:32 to mamy juz Ciechocinek i Szczawnice....prosze podawac nastepne propozycje z uzasadnieniem. Odpowiedz Link
natla Re: I ZLOT 50-latek 18.10.04, 20:40 No jasne , że Tatry, niepowtarzalne, kochane góry. Np. wieczór w schronisku na Hali Gasienicowej, albo jakimbądź, raniutko spacer wiekszy lub mniejszy i znowu wieczór w...Już mi pachnie ognisko, i nocne Polaków rozmowy, Super.!! Odpowiedz Link
mira54 Re: I ZLOT 50-latek 18.10.04, 20:43 Masz rację natla. Do Sanatorium jeżdżą przeważnie ludzie zdrowi, po to aby się wyszaleć. Tam są tańce i wzajemne podrywanie. Kobitki codziennie w innych ciuszkach. Rewia mody. Ale spotyka się także ludzi, którzy przyjechali tylko na leczenie. Odpowiedz Link
mira54 Re: I ZLOT 50-latek 18.10.04, 20:45 Ale jeśli chodzi o góry to też bardzo lubię tam przebywać. Odpowiedz Link
natla Re: I ZLOT 50-latek 18.10.04, 20:49 No to jedziemy w góry? Chyba, że bezludna grecka wyspa, gdzie się będziemy mogły spokojnie, bezstresowo porozbierać i nie wpaść w kompleksy, chociaz .... Odpowiedz Link
natla Re: I ZLOT 50-latek 18.10.04, 20:47 No jasne, tego nie neguję, wiem po sobie i jeszce kilku osobach. Ale ta reszta...i ten poziom?....Łokrutne. Odpowiedz Link
tesunia Re: I ZLOT 50-latek 18.10.04, 23:13 fajnie dziewczy radzicie/szukajcie.... ja sie z pewnoscia zapisze... jak bedzie juz gotowe(alem brzydula wygodnicka) bylem dostala przepustke z domu )))))))))))))) a jest cos np.blizej nizszych gor, na dolnymslasku???????????????? tam by mi bardziej pasowalo....chociaz sama niewiem bo nigdy nie bylam na "takich wczasach" Odpowiedz Link
natla Re: I ZLOT 50-latek 19.10.04, 13:46 No, Sudety też dobre. Nigdy nie byłam, ale po Tatrach mogę Was prowadzić.Obiecuję, że wypiszę Ci takie usprawiedliwienie do domu, że Cię zwolnią Odpowiedz Link
x-elka Re: I ZLOT 50-latek 19.10.04, 17:19 Kochane Panie a co myślicie o Krynicy górskiej, jest gdzie połazić i jest gdzie pójść. pozdrawiam Odpowiedz Link
pia.ed Re: I ZLOT 50-latek 19.10.04, 19:05 A nie mowilam, ze "Ilu Polakow tyle zdan"? Czy na poczatku nie mowilo sie, ze zlot bedzie w Warszawie, bo to srodek Polski i wszyscy beda mieli tak samo blisko? Odpowiedz Link
tesunia Re: I ZLOT 50-latek 19.10.04, 19:59 --pia ale jak jest czas na wybranie alternatyw to czemu nie rozwazyc wszyskie) --natl, swietnie,to ja zaczne uz grunt przygotowywac wczasowy;?? --e-elko, a bylas tam sama???? ladnie jest??? Odpowiedz Link
natla Re: I ZLOT 50-latek 19.10.04, 21:28 Jakoś nie rozmarzyłam Was bezludną wyspą grecką! Szkoda. Choć byłoby to kłopotliwe w zorganizoawniu. No ale taki tydzień w kwietniu lub maju, jeszce nie gorąco i w ogóle... Odpowiedz Link
natla Re: I ZLOT 50-latek 19.10.04, 21:23 Pia.edko, to nie Ty mówiłaś, to ja. Ale czy to wazne? Krynica .... jakoś jej nie lubię, ale jak zapadnie decyzja to nie ma sprawy. Odpowiedz Link
chminka Re: I ZLOT 50-latek 20.10.04, 01:55 jestem za tym , zeby to bylo takie miejsce, gdzie nie bedziemy musialy sie malowac, przebierac do sniadania inaczej do obiadu i kolacji jeszcze inaczej...ma byc luuuuuz Odpowiedz Link
natla Re: I ZLOT 50-latek 20.10.04, 15:52 No jasne , tylko tak, ale wejście musimy sobie zrobić, a potem pełny luz. Chociaż nawet to wejście bez sensu. Odpowiedz Link
mira54 Re: I ZLOT 50-latek 20.10.04, 09:24 Krynica Górska jest także świetnym miejscem do rozrywki. Byłam tam kilka razy i mam miłe wspomnienia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
kla-ra Re: I ZLOT 50-latek 20.10.04, 11:32 A ja optuje za Bukowina,a teraz dlaczego; 1.Miejscowosc gorska z ktorej mozna robic wypady do Zakopanego,Nowego Targu i zakupic na targu ladny kozuszek lub inne specjaly 2.W okresie jesienno-zimowo-wiosennym mozna zabrac narty,sanki,lub takie cos plast.pod pupke i szalec w dol 3.W okresie wiosennym mozna zakochac sie na cale zycie w krokusach,gdzie laki od nich sa kolorowe 4.Mozna/tylko nie w sezonie zimowym/wnajac caly Hotel do swojej dyspozycji np"Rysy" 5.Nalezy chodzic bez makijazu bo sloneczko tam zawsze ladnie opala 6.Nikogo tam nie zdziw ubior sportowy np dres,co juz w Krynicy o pewnej poze dnia budzi zdziwienie Jesli cos jeszcze przyjdzie mi do glowy to napisze. Odpowiedz Link
tesunia Re: I ZLOT 50-latek 20.10.04, 12:13 pomysly swietne.... zobaczymy do czego dojdziemy.... wymieniajcie doswiadczenia, mnie obojetnie gdzie wyladuje,bylem przepustke dostala i kasy starczylo))))))))))))) Odpowiedz Link
natla Re: I ZLOT 50-latek 20.10.04, 16:25 Jestem za Bukowiną, ale mogę jeszcze zaproponować Murzasichle, też z przepięknym widokiem na Tatry ( zresztą niedaleko Bukowiny ), a mam tam mety na każdą kieszeń. Odpowiedz Link
gosciowa2 Re: I ZLOT 50-latek 20.10.04, 17:10 Pomysł bardzo dobry, takie wypalały na innych forach ale musimy bardziej poznać się wirtualnie, bo "nie ma nic gorszego niż czynić obietnice a później ich nie dotrzymywać". A tak też bywało. Co nie znaczy, że tym razem ma nie wypalić. Wierzę, że dojdzie do skutku bo kobiety po ..... są wiarygodne / i tutaj mrugnęłabym okiem/. Mam prośbę o miejsce zlotu w środku naszego kraju, ale to tylko prośba, za krótko tutaj jestem bym mogła to... czy tamto. Odpowiedz Link
natla Re: I ZLOT 50-latek 20.10.04, 17:21 Co to za mruganie okiem?! Jasne , że jesteśmy wiarygodne. Jest to przecież całkiem realny pomysł. Zastanów się, czy Ci nie obojętne, że będziesz jechała 3 godz. do W-wy, czy czy 5, 6 w góry. Miast mamy po dziurki w nosie. Mogą być Góry Świętokrzyskie. W odpowiednim momencie zrobimy głosowanie i listę chętnych. Mamy jeszcze dużo czasu. Odpowiedz Link
gosciowa2 Re: I ZLOT 50-latek 20.10.04, 21:35 natla napisała: > całkiem realny pomysł. Zastanów się, czy Ci nie obojętne, że będziesz jechała 3 > godz. do W-wy, czy czy 5, 6 w góry. Ja nie miałam na myśli W-wy jako środka Polski, jasne, że lepiej mała miejscowość a nawet wioseczka. A w góry to się ode mnie jedzie dużo dłużej niż piszesz co też nie stanowi większej różnicy jak się chce. Odpowiedz Link
natla Re: I ZLOT 50-latek 21.10.04, 18:33 A chcesz, prawda? Zresztą sprawa jest otwarta i zobaczymy. Odpowiedz Link
kla-ra Re: I ZLOT 50-latek 22.10.04, 13:33 Od propozycji do organizacji,droga daleka.Z doswiadczenia wiem ,ze kiedy przychodzi do organizacji to wiekszosc w raka sie przemienia. Odpowiedz Link
natla Re: I ZLOT 50-latek 22.10.04, 16:40 Najtrudniejsze będzie zamknięcie listy, a potem tel z zamówieniem pokoi (o ile skrzykniemy sie na dłużej), drugi do właściwej knajpy i jeszcze mały program do korekty na miejscu. Cóż to za wielka organizacja. Damy sobie radę, aby tylko nie był to słomiany zapał i na liście końcowej 2 osoby. Musimy ten temat podtrzymywać do wiosny. Damy radę? Odpowiedz Link
natla Re: I ZLOT 50-latek 25.10.04, 19:25 Szmineczko miła , obiecałaś,że utrzymamy to forum jeszce pół roku, a nic nie piszesz. Myśl tym naszym zlocie... rany , ale mam skojarzenie! Może ........na Łysej Górze? Wtedy funduję wszystkim miotły. Panom też. ))) Odpowiedz Link
gosciowa2 Re: I ZLOT 50-latek 22.10.04, 13:54 W Ciechocinku jest pięknie. Ja byłam późną wiosną, kwitły kwiaty na "dywanach". Odpowiedz Link
chminka Re: I ZLOT 50-latek 25.10.04, 23:49 polaczyly sie 2 watki..o zlocie i "do miry" cos z tym trzeba zrobic... Odpowiedz Link
mira54 Re: I ZLOT 50-latek 26.10.04, 11:15 Jeszcze raz proponuję Ciechocinek. Na stronie "Do miry" opisałam Wam Sanatorium "Pod Tężniami". Tam jest cudownie! Pełny komfort! Jeśli macie ochotę tam się spotkać podejmę się organizacji. Byłam tam już 4 razy. Teraz - po 1 listopada - jest najtaniej! Odpowiedz Link
chminka Re: I ZLOT 50-latek 26.10.04, 15:24 przenioslam Mirke tutaj.................."Proponuję, abyście weszły na stronę: www.podtezniami.pl Jest to przepiękny ośrodek w Ciechocinku "Pod Tężniami". Basen bezpłatny dla gości, sauna sucha i parowa, dżakuzji. Stół szwedzki na każdy posiłek. Niesamowity wybór sałatek! Pełny komfort w pokojach. W każdy wieczór wieczorki taneczne przy orkiestrze. Ceny wcale teraz nie są aż tak wygórowane. W dniach od 01.11-21.12 oraz 03.01- 31.03 jest najtaniej. W pokoju 1 LUX może spokojnie mieszkać dwie osoby. Jest tam szerokie łoże, ale dają drugą pościel. Pokój dwuosobowy standard z pełnym wyżywieniem 160 zł, czyli 80 zł od osoby. Pokój jednoosobowy 92 zł. Według mnie jest to najpiękniejsze, komfortowe Sanatorium w Polsce. Można sobie wykupić również zabiegi. Marzę o pobycie tam chociaż na kilka dniaj:" Odpowiedz Link
natla Re: I ZLOT 50-latek 26.10.04, 15:30 No dooooobra, niech już będzie Ciecocinek, w życiu tam nie byłam, więc dobrze. Tylko to sanatorim to tak jakoś pasuje do starszych pań po 50-tce. Warunki fajne, ale gdzie teraz są złe? W razie czego jestem za. Odpowiedz Link
mira54 Re: I ZLOT 50-latek 26.10.04, 17:03 Trudno będzie wybrać miejsce i termin, bo ile jest osób chętnych na spotkanie, tyle może być różnych propozycji. Mimo wszystko proponuję, abyśmy wszyscy się wypowiedzieli na temat terminu, czasu i miejsca spotkania oraz zadeklarowali swój udział. Dla chcącego nie ma nic trudnego. Mogę zorganizować nasze spotkanie także w Kozienicach. Myślę jednak, że lepiej byłoby na ten pierwszy raz mieć wszelkie rozrywki na miejscu, pod jednym dachem. Co o tym sądzicie? Odpowiedz Link
mira54 Re: I ZLOT 50-latek 26.10.04, 17:21 A gdyby tak spotkać się w Ciechocinku na "Andrzejki"? Dwa terminy: 19-21 lub 26-28 listopada? Rezerwacji należy dokonać wcześniej, stąd bardzo ważne jest szybkie podjęcie przez nas wszystkich decyzji. Koszt pobytu w Sanatorium wyniósłby za 2 doby 160 zł od osoby. Jeśli dłuższy pobyt to po 80zł więcej za dobę ( mam na myśli pokój dwuosobowy) + opłata klimatyczna - chyba 2,50 zł dziennie. Odpowiedz Link
natla Re: I ZLOT 50-latek - co to za cisza?? 28.10.04, 18:37 Już drugi dzień. Brakło Wam wytrwałości? Skończyło się na ble, ble? Do roboty. Gdzie pomysły?!!! Odpowiedz Link
natla Re: I ZLOT 50-latek - co to za cisza?? 28.10.04, 19:55 No nie, że super pomysł? ))) Boję się tylko ,że dziewczyny się obraziły i dlatego milczą. Odpowiedz Link
natla Re: I ZLOT 50-latek - co to za cisza?? 28.10.04, 20:21 Czy Ty z zasady nie wykonujesz "poleceń" bab? Prosiłam, może namolnie, żebyś się zameldował na pewnych wątkach. i co?!!!! Odpowiedz Link
kla-ra Re: I ZLOT 50-latek - co to za cisza?? 08.11.04, 18:23 Wyciagam,ten zlot,abyscie nie zapomnialy. Odpowiedz Link
natla Re: I ZLOT 50-latek - co to za cisza?? 08.11.04, 18:29 Znowu mnie uprzedziłaś. Wczoraj mi się nie chciało. To gdzie jedziemy?????? Odpowiedz Link
kla-ra Re: I ZLOT 50-latek - co to za cisza?? 08.11.04, 18:55 Dzisiaj do lozeczka. W taka pogode nawet nie chce mi sie planowac wyjazdow gdze kolwiek. Odpowiedz Link
natla Re: I ZLOT 50-latek - co to za cisza?? 08.11.04, 19:08 Nawet na cieplutkie, słoneczne wyspy greckie? )) Oby Ci się przyśniły w tą zgniłą pogodę. Odpowiedz Link
mira54 Re: I ZLOT 50-latek - co to za cisza?? 09.11.04, 19:22 Może jednak spotkamy się w Klubie Księgarza w Warszawie tak, jak proponowała mira21. Wiem, że chętnie zajmie się Ona zarezerwowaniem dla nas tego lokalu. Tylko kiedy? Odpowiedz Link
waratu Re: I ZLOT 50-latek - co to za cisza?? 09.11.04, 19:54 Ciechocinek to bardzo dobre miejsce. Byłam tam dzisiaj, będę do wiosny jeszcze kilka razy. bardzo mi odpowiada, bo to ode mnie rzut beretem. Ale brałam udział w takich imprezach i wiecie co Wam powiem? Forum zawsze się potem rozlazło. A tego forum żal by mi było. Odpowiedz Link
mira54 Re: I ZLOT 50-latek - co to za cisza?? 10.11.04, 15:14 I co ze zlotem? Jak myślicie dojdzie do naszego spotkania? Odpowiedz Link
natla Re: I ZLOT 50-latek - co to za cisza?? 10.11.04, 15:20 A może waratu ma rację? Może się nie spieszmy? Ale w ogóle to musimy się kiedyś poznać i porozrabiać. Odpowiedz Link
kla-ra Re: I ZLOT 50-latek - co to za cisza?? 10.11.04, 19:28 Waratu i mi tez by bylo szkoda. Dlatego,moze Natla masz racje nie spieszmy sie. A porozrabiac zawsze mozemy. Mam nadzieje ze spotkam sie w sobote z Mira w Kr.Masz rzut kamieniem,mozesz przyjechac,Slask to nie drugi koniec Polski. Odpowiedz Link
natla Re: I ZLOT 50-latek - co to za cisza?? 10.11.04, 21:26 Jasne, przy najbliższym pobycie dam Ci znać. Odpowiedz Link
chminka Re: I ZLOT 50-latek - co to za cisza?? 20.11.04, 00:49 a moze maly zlocik w Krakowie? Odpowiedz Link
natla Re: I ZLOT 50-latek - co to za cisza?? 20.11.04, 00:51 No widzisz? Samo się układa. Odpowiedz Link
kla-ra Re: I ZLOT 50-latek - co to za cisza?? 22.11.04, 17:19 Coc zamilkly nasze Mirki.Hallo,hallo Mireczki!!! Maly zlocik jak najbardziej. Odpowiedz Link
mira21 Re: I ZLOT 50-latek - co to za cisza?? 22.11.04, 21:52 Dzięki za wywołanie. Ja i Mira mamy się spotkać w środę w Wa-wa. Dolecicie? Zapraszamy! Odpowiedz Link
kla-ra Re: I ZLOT 50-latek - co to za cisza?? 27.11.04, 22:34 Mirki pewnie hulaja jeszcze w W-wie. Odpowiedz Link
tesunia Re: I ZLOT 50-latek - co to za cisza?? 27.11.04, 22:37 kla-ra napisała: > Mirki pewnie hulaja jeszcze w W-wie. ciekawe czy sie wrazeniami podziela) Odpowiedz Link
kla-ra Re: I ZLOT 50-latek - co to za cisza?? 10.01.05, 09:41 I zlot poszedl do lamusa. Odpowiedz Link
axsa Re: I ZLOT 50-latek - co to za cisza?? 10.01.05, 11:59 Cisza przed burzą ... mózgów? A potem juz tylko dopracowanie szczegółów. )) Odpowiedz Link
natla Re: I ZLOT 50-latek - co to za cisza?? 10.01.05, 15:31 Do jakiego lamusa. Wyszło w końcu przecież, że spotykamy sie na wiosnę, jak śniegi stopnieją. Zaproponuję datę, to się zacznie......16 -17.04. Wybieramy miejsce......i głosujemy? Odpowiedz Link
natla Re: I ZLOT 50-latek - co to za cisza?? 10.01.05, 21:11 No a podzlot w Krakowie miał być w lutym, i co???? Odpowiedz Link
ewa556 Re: I ZLOT 50-latek - co to za cisza?? 10.01.05, 21:37 Chetnie do Was dołącze, wiosna najlepszą propozycją, a szczególnie termin maj, czerwiec. Ciepełko i miło. Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link
natla Re: I ZLOT 50-latek - co to za cisza?? 10.01.05, 21:54 wspaniale, tylko musimy sie dogadać.) Odpowiedz Link
chminka Re: I ZLOT 50-latek - co to za cisza?? 30.01.05, 03:08 wlasnie dlatego podnosze ten temat....tak tylko dla przypomnienia Odpowiedz Link
zalatana Re: I ZLOT 50-latek - co to za cisza?? 30.01.05, 05:06 Dziewczyny, Jak sie umowicie na nastepny zlot /czerwiec, lipiec/ i blizej Krakowa i gor do pochodzenia to PRZYLECE z mojego USA!!!Przysiegam. Niestety Ciechocinek to dla starszych pan ,co to posiedziec na laweczce musza zeby odsapnac po trudach zycia... Co Wy z tym Ciechocinkiem?Przeciez to dla chorych!A my wspaniale, zadbane, zdrowe i gotowe do zaliczania przygod zyciowych! Myslcie lepiej Krakow, Zakopane, Bukowina...jest na co popatrzec, gdzie pochodzic...bo nie ma piekniejszych gor niz nasze... Przylece z pewnoscia.Slowo.Moze by tak zaglosowac? Odpowiedz Link
chminka Re: I ZLOT 50-latek - co to za cisza?? 30.01.05, 05:29 to co zaczynamy glosowanie....KRAKOW po raz pierwszy..) Odpowiedz Link
natla Re: I ZLOT 50-latek - co to za cisza?? 30.01.05, 10:08 Kraków - 3 (z wypadem do Zakopanego, tzn w Tatry, choćby tylko kopieniec, czy Sarnia Skała)) Kiedy? Tu jest konieczna deklaracja zaoceanowców, a nam się może uda dostosować, może nawet "skandynawkom" też. )) Optuję , za wiosną, tak koło kwietnia, maja, bo nie ma jeszcze tłumów wakacyjnych. Ale wszystko do dogadania. ) Odpowiedz Link
ewa556 Re: I ZLOT 50-latek - co to za cisza?? 30.01.05, 10:44 Kraków lub Zakopane.....jestem za !!!! . M-c maj, czerwiec, potem zaczną się urlopy....tłumy ludzi . Pozdrawiam miło. Ewa Odpowiedz Link
mira54 Re: I ZLOT 50-latek - co to za cisza?? 30.01.05, 10:47 Chętnie wezmę udział. Maj, czerwiec - ciepelko i zielono. Jak najbardziej Krakow i Zakopane. Odpowiedz Link
ona44 Re: I ZLOT 50-latek - co to za cisza?? 30.01.05, 10:59 Jestem za Krakowem z wypadem do Zakopanego... Odpowiedz Link
krista57 Re: I ZLOT 50-latek - Kraków - juz 7 głosów 30.01.05, 13:34 ..jezeli już ma byc zlot "naszych babetek " to ja tez oddaje 7 głos na K r a k o w Odpowiedz Link
takanietaka Re: I ZLOT 50-latek - Kraków - juz 7 głosów 30.01.05, 14:16 gdyby mnie kto pytał ....Kraków !!!Co pewien czas trzeba poogladac to piękno! Zakopane troche nudnawe..ale moze Pieskowa skała??jako wypad oczywiscie Odpowiedz Link
natla Re: I ZLOT 50-latek - Kraków - juz 8 głosów 30.01.05, 16:13 Zkopane nudnawe??? Chcesz oberwac???) Choć fakt, samo Zakopane może i nudnawe, ale kto mówi o mieście? W górki nie łaska??? A potem , po wycieczce, wybierzemy sobie jeden z 1000 nowych lokali i lokalików, zawładniemy nim i ............. to się będzie działo. Już kasę zbieram.)) Odpowiedz Link
chminka Re: I ZLOT 50-latek - Kraków - juz 8 głosów 30.01.05, 16:35 czyli Krakow...termin polowa czerwca? Odpowiedz Link
natla Re: I ZLOT 50-latek - Kraków - juz 8 głosów 30.01.05, 16:44 A może długi weekend majowy (1,2,3,4.05)? Oczywiście nie wszystkie 4 dni, ale łatwiej będzie wykroić czas. Odpowiedz Link
tesunia Re: I ZLOT 50-latek - Kraków - juz 8 głosów 30.01.05, 17:08 no dobrze...KRAKOW.... i niech mi czas teraz zacznie pasowac))))))))) Odpowiedz Link
natla Re: I ZLOT 50-latek - Kraków - juz 9 głosów 30.01.05, 17:34 Tesunia, masz 3 miesiące na dopasowanie. Ale jeszcze zobaczymy. Nie wszysscy się wypowiedzieli, a to przecież demokratyczne forum. ))) No, był pewien niedemokratyczny fakt, ale to przemilczę, prawda Poduszeczko?) Odpowiedz Link
tesunia Re: I ZLOT 50-latek - Kraków - juz 9 głosów 30.01.05, 17:42 natla napisała: > Tesunia, masz 3 miesiące na dopasowanie. Ale jeszcze zobaczymy. Nie wszysscy > się wypowiedzieli, a to przecież demokratyczne forum. ))) > No, był pewien niedemokratyczny fakt, ale to przemilczę, prawda Poduszeczko?) > > jezeli myslimy o tym samym to przemilcze, a co mi tam)))))))) moj wyjazd bedzie uzalezniony od wielu faktorow, na ktore nie moge w zadnym wypadku wplynac, ale jezeli bede mogla to przyjade, mam stad bezposrednie polaczenie az do Krakowa, tak ze wsiadam w Ystad i jade do Was, autobus wyjezdza zawsze w soboty,tak ze w niedziele wieczorem juz jestem Odpowiedz Link
chminka Re: I ZLOT 50-latek - Kraków - juz 9 głosów 30.01.05, 17:42 to teraz glosujemy na termin zlotu....jest: 1) poczatek maja 2) polowa czerwca c.d.n...... Odpowiedz Link
natla Re: I ZLOT 50-latek - Kraków (9) 2.05 (1) 30.01.05, 17:54 Chminka nie spiesz sie tak, poczekajmy na resztę, bo nas pozabijaja i słusznie. ))) Odpowiedz Link
chminka Re: I ZLOT 50-latek - Kraków (9) 2.05 (1) 30.01.05, 18:08 masz racje natla...pilnuj porzadku..w koncu to tobie sie oberwie nie mnie..))) Odpowiedz Link
natla Re: I ZLOT 50-latek - Kraków (9) 2.05 (1) 30.01.05, 18:12 Ty myślisz, że to takie proste? Już mi brak kubłów i szmat do sprzątania, nie mówiąc o czasie. Muszę towarzystwo zagonić do pomocy, ale ono jakieś straszliwie oporne. Tak jak nasze niektóre dzieciaki: przyjdą, nabałaganią i pójdą. ) Odpowiedz Link
zalatana Re: I ZLOT 50-latek - Kraków (9) 2.05 (1) 30.01.05, 20:21 Dziewczyny, Jestem w robocie i oczywiscie zamiast pracowac planuje przyjazd zza morza... Poczatek czerwca nie jest zly , ale maj to dla mnie za wczesnie, bo mam tu premiere... Najlepiej jakos w polowie czerwca.Trzymajcie sie!!! Odpowiedz Link
julita4 Re: I ZLOT 50-latek - Kraków (9) 2.05 (1) 30.01.05, 20:21 Przepraszamże się "wtrancam" Czy mogę się przyłączyć do WAS od niedawna szperam w komputrze. Jestem pełnią życia po dziesiątce.pozdr.ps ciechocinek jest super o każdej porze roku i odnowia w pełnym zakresie od ciała po ducha. kraków urokliwy ale trochę daleko.szczegolne pozdr.ode mnie dla PODUszeczki Odpowiedz Link
natla I ZLOT 50-- K-ów (9) 2.05 (1) 06 (1 )Ciech (1) 30.01.05, 21:09 Witam serdecznie Julito na naszym forum. Poczytaj trochę wątki, będzie Ci łatwiej nas poznać. A Poduszeczkę możesz pozdrawiać! Ona brzydula nas osierociła i tylko z rzadka daje głos. Pewnie zarabia na bułeczkę z masłem. Obiecała od połowy lutego klachać. ) Odpowiedz Link
natla Re: I ZLOT 50-latek 22.02.05, 12:11 Okołoświąeczne spotkanie. Moja propozycja "trzeci dzień świąt" czyli 29.03 w Krakowie na rynku. W domu utworzę wątek na zapisy dla chętnych i omówienie szczegółów. Albo tu zostaniemy.......pomyślę ) Odpowiedz Link
kla-ra Re: I ZLOT 50-latek 22.02.05, 14:11 Czyta i sie milo dziwie. Widze,ze chcecie na wawelskie wzgorka,popieram,popieram, a moze tak koniec czerwca i wianki zaliczyc,a moze zalapac sie na festiwal zydowski,boskie warsztaty tanca,malarstwa,kuchni zydowskiej. Oj ile to milych rzeczy moze sie wydarzyc,ile nauczyc i zobaczyc. Odpowiedz Link
tesunia Re: I ZLOT 50-latek 22.02.05, 16:25 klarus- ciekawa propozycja, nigdy nie bylam na czyms takim. Odpowiedz Link
chminka Re: I ZLOT 50-latek 22.02.05, 16:54 klara to zaloz nowy watek np. spotkanie na kazimierzu, albo wymysl cos innego. Odpowiedz Link
natla Re: I ZLOT 50-latek 22.02.05, 17:31 Dziewczny! Napiszę jak Krista: nie mąćcie! Ustalałyśmy, że przez Chminkę robimy podzlot, albo jak kto woli "rekonesans" w marcu. Klara, jako GŁÓWNA ORGANIZATORKA ))))) ( w końcu Twoje miasto)), może pomysleć, gdzie najprosciej sie spotkać (pomnik Mickiewicza?), jak się rozpoznac ( Gazeta lub różyczka czerwona na widoku) i gdzie pójść na obiadek, spacerek. Proste??? A Kazimierz i festiwal - co za problem? Jeszcze Lajkonik, Emaus itd...)) Możemy się zlatywć na tych miotłach do woli i możliwości. Skupcie sie lepiej na dacie. Jak ja ustalimy , to wprowadzę wątek pt np.:"lista obecnościi na podzlocie". Gra? Odpowiedz Link
krista57 Re: I ZLOT 50-latek 22.02.05, 19:18 ...podzlot ..marcowy..propozycja Natli 29 marca jestem zaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link
yoanna Re: I ZLOT 50-latek 22.02.05, 23:23 bardzo za....a niech tam )) potem będę żałowała, że nie mogę....))) Odpowiedz Link
natla Re: I ZLOT 50-latek 22.02.05, 23:25 Asieńko, Ciebie nawet nie pytam. Ty JUŻ jesteś na liście.))) Odpowiedz Link
natla Re: I ZLOT lista obecności :))) 26.02.05, 19:08 Najwyższy czas zrobić wszelkie ustalenia. Bardzo więc proszę o deklaracje, kto przyjedzie do Karakowa 29.03.05. Jak na razie w planie mamy: spotkanie z różą w zębach pod pomnikiem Mickiewicza na rynku, obiad i ........ zobaczymy, teatr, kolacja i......zobaczymy.)) Proszę uprzejmie wpisywać nicki w temacie. Odpowiedz Link
natla Re: I ZLOT lista obecności :))) Natla 26.02.05, 19:10 Nie wpisuję Klary, Chminki i Kristy, bo niechaj same się opiszą. ) Odpowiedz Link
krista57 Re: I ZLOT lista obecności :))) 27.02.05, 12:33 juz kilkakrotnie sie deklarowałam ,ze wszystko mi pasuje i termin i miasto. Natla,jezeli nie będzie wiecej chętnych to we trzy /razem z Yoanna/wsiadziemy na miotły i zorganizujemy sie.Im mniej tym lepiej. Co Ty na to ? Odpowiedz Link
tess-hashi Re: I ZLOT lista obecności :))) 28.02.05, 09:43 A czy ja taka zielona na tym forum mogę się dopisać????????? Wcześniej czytałam Wasze posty, tylko jakoś nie miałam odwagi się odezwać. Bardzo chętnie wszystkie Was poznam. Mieszkam na Śląsku niedaleko od Krakowa. Tess Odpowiedz Link
krista57 Re: I ZLOT lista obecności :))) 28.02.05, 09:52 Witaj i prosimy o przedstawienie sie na odpowiednim watku. Tess ja Cie chyba znam z pewnego tematu zdrowotnego,mozliwe to ? Wreszcie ktos z południa sie odezwał. Zostaniesz? Odpowiedz Link
kla-ra Re: I ZLOT lista obecności :))) 28.02.05, 10:21 Czytam ,a dzisiaj proponuje i pytam: 1. data 29.03.jest do przyjecia,musicie brac poprawke na to iz to dzien po swietach i tez dzien spotkan pod Adasiem wielu ludzi. Adas moze byc,jak rowniez wejscie do Kosciola Mariackiego. 2.Roza czerwona,ok i haslo np.NATLA 3.godzina do uzgodnienia np.11-ta 4.Hotel w poblizu centrum to kwota 120 zl za noc,czy Wam odpowiada? 5.Jesli chcecie isc do teatru to bilety trzeba rezerwowac,ale czy chcecie?? 6.Atrakcji w Krakowie nie brakuje i kazda moze miec plan w lapce lub w glowie,a ja bede miala swoj i do tego sie dostosujecie lub przy malej kawie wszystko w 10 minut uzgodnimy. 7.Absolutnie sluze za przewodnika. 8.Buty wlozcie wygodne,bo tylko przez chodzenie Krakow sie zwiedza. Ile godzin chcecie spedzic na zwiedzaniu?Ja moge byc do dyspozycji nawet od 6 rano do 24. Na reszte propozycji czekam. Caluski klara Odpowiedz Link
krista57 Re: I ZLOT lista obecności :))) 01.03.05, 13:06 Prawdopodobnie bede jedyną w Krakowie korzystającą z hotelu cena mi musi odpowiadac bo gdybym policzyła sobie koszt taksowek/hotel tani ...ale daleko/ na to samo wychodzi,prawda ? Szczególy pozostawiam Natli bo zapewne przyjedziemy we trzy z Katowic. Ja bardzo bym chciała isc do opery..ostatecznie do teatru. Dziekuje,ze chcesz byc przewodnikiem.Moim zdaniem...to nie jest odpowiednia pora roku na zwiedzanie...jest zimno. Najpilniejsza jest rezerwacja biletow. Odpowiedz Link
tess-hashi Re: I ZLOT lista obecności :))) 01.03.05, 08:53 Witam Krista! Zgadza się bywam na tym wątku. Miło mi widzieć Ciebie tutaj. Wcześniej trochę czytałam to forum. Nie miałam trochę odwagi dołączyć do Was. Ciągle mi się wydaje, że połowa wieku to szmat czasu, że ja jestem z innej bajki. Oczywiście przedstawię się - już. Pozdrawiam serdecznie Tess Odpowiedz Link
natla Re: I ZLOT lista obecności :))) 28.02.05, 15:52 Witaj Tess... Jasne, że możesz. Szkoda troche, ze nie zdążysz sobie nas wyobrazić , a potem poznać, bo to fajna zabawa. Wpisz się na wątku "skąd przybywamy", czytaj i plotkuj dużo, masz cały miesiąc na nadgonienie, no i oczywiście do zobaczenia w Krakowie. )) Odpowiedz Link
tesunia Re: tess-hashi 01.03.05, 10:15 witaj tess-hashi.... cos widzi mi sie ze jestesmy imienniczkami) uzywam nieraz sama niku Tess nie kodujac sie a siedze na niecie juz trzy lata.. pozdrawiam ze skandynawska zima cieplutko i snieznie. Odpowiedz Link
krista57 Re: Kraków - podzlot 29 marca 18.03.05, 19:04 .....za 10 dni spotkanie w Krakowie z czerwoną różą w zębach pod Adasiem lub w Kosciele Mariackim. ....godzina 11.... Odpowiedz Link
natla Re: Kraków - podzlot 29 marca 18.03.05, 20:10 Tak jak uzgodnione, a za 5 dwunasta będziemy dogrywać szczegóły. Kto przyjeżdźa? Proszę tu albo na pocztę dać znać. Choć róża w zębach chyba wystarczy. ))) 29. 03. godz. 11,00 i proponuję skarbonkę "Kościuszki" na rynku. Tam mniej ludzi,a z różami w zębach to chyba b. mało. Klaro, może być? Odpowiedz Link
mira54 Re: Kraków - podzlot 29 marca 19.03.05, 15:56 Postaram sie przyjechac. O 10.20 pociag powinien byc na dworcu, wiec mam nadzieje, ze na 11.00 zdaze na spotkanie. Jesli bedzie problem z noclegiem, o 17.13 mam pociag powrotny. Najwazniejsze jest spotkanie sie z Wami chociaz na kilka godzin. Odpowiedz Link
maladanka Re: Kraków - podzlot 29 marca 19.03.05, 16:28 ...i ja mam autobus powrotny nawet o 20.oo - a nocleg zorientuje się - kiedys na delegacji nocowałam w akademiku blisko św.Anny - pokoj 4 osobowy po 20 zł od głowy - a,jeszcze mam przewodnik po kawiarenkach,który był dołączony kiedys do Newsweeka - może się przyda? Odpowiedz Link
natla Re: Kraków - podzlot 29 marca 19.03.05, 19:42 Myslę, że po spotkaniu pójdziemy na kawę ( Klaro, może Noworolski?)i jeszcze poczekamy na spóxnialskich, a potem spacer po Krakowie z Klarą w roli głównej. Ubierzcie sie wygodnie. Wieczorem może teatr lub inna impreza. Odpowiedz Link
maladanka Re: Kraków - podzlot 29 marca 21.03.05, 21:31 Krista mi dała znac o hotelu - wspaniale! już tupię z radości na spotkanie! Odpowiedz Link
krista57 Re: Kraków - podzlot 29 marca 21.03.05, 21:46 Juz wiem,ze zostały zarezerwowane miejsca noclegowe dla trzech osób Noclegi w centrum Krakowa za 40 zł/osoba. Deklarowałam sie ja ,ma zamiar przyjechac Mira i Maladanka. Odpowiedz Link
mira54 Re: Kraków - podzlot 29 marca 21.03.05, 21:53 Kochani, jeśli tylko będę mogła, przyjadę. Odpowiedz Link
kla-ra Re: Kraków - podzlot 29 marca 21.03.05, 22:09 Nie ma odwolania rezerwacja dokonana na 3 osoby. O ktorej godzinie przyjezdza pociag z Slaska,moze z dworca obierzecie Mire i razem do hotelu.Zostawic bagarze,i w droge na podboje Krakowa. Mysle,ze spotkamy sie na Rynku a na kawe pojdziemy Grodzka do Wawelu. Slyszalam,ze jest tam kawiarenka w ktorej jeszcze nie bylam. Kawa na Wawelu,sama mnie kusi. Odpowiedz Link
maladanka Re: Kraków - podzlot 29 marca 21.03.05, 22:19 mój autobus przyjedzie ok.10.30 i wysiadam pod PKP głownym czyli możemy się tu też wstępnie spotkac - dogadamy to sobie, lub wczesniejszym ok.godz.9.30 - Odpowiedz Link
maladanka Re: Kraków - podzlot 29 marca 21.03.05, 22:20 ja mogłabym iść od kawiarenki do kawiarenki - taki mam niedosyt Odpowiedz Link
natla Re: Kraków - podzlot 29 marca - Tess!!!!! 21.03.05, 22:32 A co z Tobą? Jedziemy ze Ślaska moim samochdem , więc moge Cię zabrać. Daj znać na moją pocztę, to się umówimy. Acha, i porozsyłam Wam na poczty informacje, gdzie sie doładnie spotykamy, aby nikt niepowołany sie nie podszył. Ok? Odpowiedz Link
maladanka Re: Kraków - podzlot 29 marca - Tess!!!!! 22.03.05, 08:35 Natlo - jesteś wielka! Wiesz,ja tez myślałam,że powinnysmy sie umówic tak dyskretnie,bo przeciez tu wszyscy czytają i róznie być może,hi,hi ..może nawet panowie cichutko by nas obserwowali? Odpowiedz Link
mira54 Re: Kraków - podzlot 29 marca - Tess!!!!! 22.03.05, 21:04 Bardzo chcialabym sie z Wami spotkac. Jednak mam klopoty z mama. Jest w szpitalu a w czwartek czeka ja operacja. Musze pozostac przy niej. Odpowiedz Link
krista57 Re: Kraków - podzlot 29 marca - 28.03.05, 11:46 .....i co ? ...czy jutro aktualne ? Odpowiedz Link
maladanka Re: Kraków - podzlot 29 marca Król i prezyd.też 28.03.05, 17:42 heeej,macie pojęcie kto będzie z nami w Krakowie? Kól Belgii z małzonka i prezydent nasz z Jolantą! Odpowiedz Link
yoanna Re: Kraków - podzlot 29 marca Król i prezyd.też 28.03.05, 20:15 Bawcie się dobrze ))) Życzę Wam udanego spotkania Mam nadzieję, że po powrocie podzielicie się wrażeniami ))) Odpowiedz Link
krista57 Re: Kraków - podzlot 29 marca Król i prezyd.też 28.03.05, 20:47 No nie wiem,nie wiem ,czy podzielimy się wrażeniami !!! Spotkanie będzie udane,bo my jesteśmy żądne przygód i ciekawe nowych ludzi. Rozumiem,że godzina i miejsce spotkania "dopięta na ostatni guzik "))))) Odpowiedz Link
maladanka Re: Kraków - podzlot 29 marca Król i prezyd.też 28.03.05, 20:55 mam nadzieję,że nam król i prezydent nie zajmą najlepszych miejsc w Krakowie! Odpowiedz Link
maladanka Re: Kraków - podzlot 29 marca do Kristy 28.03.05, 21:00 Kristo - zerknij do poczty proszę Odpowiedz Link
maladanka Re: Kraków - podzlot 29 marca do Kristy 29.03.05, 06:12 no kochane i kochani - WYRUSZAM DO KRAKOWA! - za 30 min autokar winien mnie uwieźć!mam nadzieję,że prezydent i król Belgii już czekają na nas ze swą świtą! Odpowiedz Link
regine Re: Kraków - podzlot 29 marca - 29.03.05, 11:58 -Życzę Wam na tym Podzlocie samych miłych chwil!!Nie mogę być z Wami ale duchem będę obecna-i przy kawce i na spacerze po krakowskiej Starówce.Słonecznej pogody życzę )) Odpowiedz Link
daisy2005 Re: I ZLOT 50-latek 29.03.05, 10:34 myślę,że w maju jest tam najpiękniej.Fajnie by było cos takiego zrobić. Odpowiedz Link
gabrysca Re: I ZLOT 50-latek 29.03.05, 15:45 dlaczego ten zlot jest taki "tajemniczy"?na wszystkich farach, czatach mowi sie glosno o miejscu, osobach, ktore chca przyjechac, ten podzlot to poprostu takie sobie spotkanko w zaprzyjaznionym malym gronie , ze zlotem czy podzlotem nie majacym nic wspolnego. Odpowiedz Link
regine Re: I ZLOT 50-latek 29.03.05, 21:07 -Tak i mi się wydawało ,że ten podzlot ,jest trochę nie tyle tajemniczy .Ale mówiono(pisano na tym Forum) o nim już od dawna i każdy mógł pojechać.Choć panie jak widać(czytać)umawiały się bardziej na gruncie prywatnym i z okolic Śląska.Może już coś takiego wcześniej organizowały,może znają się bliżej.A niech im zdrowie ,humory i pogoda dopisują na tym spotkaniu.Ja np. też bym chciała ,ale zdrowie na wiele rzeczy nie pozwala ..Więc popisuję sobie tutaj ,poczytam i samotności samej razniej -choć nikogo nie znam na tym Forum .Ale lepsze takie przyjaznie niż samotność-Pozdrawiam Regina Odpowiedz Link
krista57 Re: I ZLOT 50-latek 29.03.05, 21:29 Jestem lekko wkurzona po przeczytaniu Waszych wpisów. O podzlocie w Krakowie piszemy juz dwa miesiące, nie znałyśmy sie a ja nie pochodzę ze Śląska !!!! Zaproszenie otrzymali wszyscy forumowicze. Nikt nikogo ekstra nie zaprasza /to nie jest organizacja/. Tak jak Regino przypuszczałas......szczególy były dogrywane półprywatnie było wspaniale ))))))))))) Dziękuje za męczące spędzenie 7 godzin. Cieszę sie równiez z poznania wspaniałych "forumek " Odpowiedz Link
regine Re: I ZLOT 50-latek 29.03.05, 22:46 --Czemu akurat wkurzyłaś sie na mój wpis-nie rozumiem.Wyjaśniłam Gabrysicy, że pisano o ty Zlocie ,czy Podzlocie na Forum naszym od dawna ,czytałam o tym.A ,że było z lekka mówiąc tajemnicze to fakt,który potwierdzasz .Umawiałyście się tz. te ,które zgłosiły chęć spotkania już poza Forum ,na gruncie prywatnym.I może ten rodzaj umawiania wydał się jej tajemniczy -bo mi akurat nie.Też bym nie chciała ,żeby na moje spotkanie przyszedł intruz.Doskonale rozumiem o co Wam chodziło,po co się wkurzać .Cieszę się ,że spotkanie udało się i pogoda i humory Wam dopisały o to chodziło chyba.Pozdrawiam Regina Odpowiedz Link
natla Re:Podzlot w Krakowie 29.03.05, 21:18 Dziewczyny, o tym podzlocie trąbimy od 2 miesięcy, a konkretna data była wyznaczona z miesiąc temu. Poczytaj sobie gabrysiu tematy na tym wątku. Wielokrotnie prosiłam o deklatrację na podzloty w Krakowie. I nie było to "spotkanko w zaprzyjaźnionym małym gronie", bo jeszcze w ogóle nie znałyśmy się. Te które się zadeklarowały, przyjechały, poza jedną, której mama się rozchorowała. Tak, że żadnej tajemnicy nie było, kto chciał przyjechał. A co do pory spotkania, to była ona narzucona niejako przez przyjazd Kristy z wybrzeża na Śląsk. Zresztą chciałabym , aby w maju była tak wspaniała pogoda, jak dziś w Krakowie. Szkoda, że było nas tak mało. Ale pierwsze koty za płoty i następny może być w maju i każdym innym terminie. Byleby chętni byli . Spotkanie oczywiście było wspaniałe, ale cdn. Odpowiedz Link
yoanna Re: I ZLOT 50-latek 30.03.05, 10:51 Jako nie uczestnicząca w "tajemniczym " zlocie..., jednak czytająca o wątpliwościach ...chciałabym dodać kilka słów... Żadnych znajomości, żadnej prywaty..(prócz szczegółów spotkania...co zrozumiałe) żadnej tajemnicy...nie zauważyłam. Wstępnie zgłosiłam nawet chęć uczestnictwa w imprezie. Informacje dotyczące planów zlotu ...pojawiały sie w ogólnie dostępnym wątku. Więc....skąd pytania...? Czytajmy uważniej.))) Odpowiedz Link