Dodaj do ulubionych

Zosia Zborowska

28.06.23, 22:33
I Andrzej Wrona . Zosia z rodziny aktorskiej i Andrzej sportowiec siatkarz .Po roku wzięli ślub . Zosia : Nigdy nie pracowałam tak bardzo nad sobą, jak w tym związku. Poznaliśmy się w zeszłym roku, oboje około trzydziestki. "Nawet nie wiedziałam, że Andrzej jest siatkarzem. Spodobało mi się, że od początku traktuje mnie wyjątkowo. Tempo naszego związku jest dla wielu osób zawrotne. Półtora miesiąca od poznania Andrzej zaskoczył mnie propozycją przeprowadzki do siebie. Potem była wspólna Wigilia, a kilka miesięcy później zorganizował mi urodziny niespodziankę, które okazały się oświadczynami. Wesele przygotowaliśmy w 10 tygodni, wprowadziliśmy sporo humorystycznych elementów – pobraliśmy się na boisku do plażowej siatkówki. Pierwszy taniec wymyśliliśmy sami, parę dni przed weselem. To był najpiękniejszy dzień mojego życia. Zero nerwów, wiele śmiechu i wzruszeń. Ona po jednym nieudanym związku on zakochany .Można ? PS . Mój tata w przemowie na weselu powiedział, że małżeństwo to ciężka praca, bez urlopów i dni wolnych. Racja. Moi rodzice są parą od 50 lat, z czego 43 lata po ślubie. Nigdy nie mieli cichych dni. Nawet po największych kłótniach starali się porozmawiać i pogodzić. My z Andrzejem mamy krótki staż, ale też tego pilnujemy. www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://twojstyl.pl/artykul/zosia-zborowska-wrona-i-andrzej-wrona-czyli-razem-damy-rade,aid,2513&ved=2ahUKEwigvePd5Ob_AhWKk4sKHZABA5gQFnoECB0QAQ&usg=AOvVaw0tyNm4XnJASoO84UwpnVVo
Obserwuj wątek
    • irsila Re: Zosia Zborowska 29.06.23, 04:20
      Zyciwe aktoró, znaczy celebrytów zupełnie mnie interesuje,niw interesuje,
      zatem wątku nie podnoszę, choć tylko w w tym celu,
      by Tobie to uświadomić.
      Dla mnie najbardziekj, zwykli ludzie się liczą,
      a nie celebrty.
      • irsila Re: Zosia Zborowska 29.06.23, 04:29
        Jeszcze do teraz, pfrropblem z klawiatyrą mam,
        jak najłdszy nas odwiedzi,
        to mi to naprawi.
        • taniarada Re: Zosia Zborowska 29.06.23, 05:40
          To nie jest problem Urszulko .Andrzej i Zosia też nie jest jakaś celebrytką .To jest niezwykła miłość tych ludzi i jak pokochał ją Andrzej .
      • taniarada Re: Zosia Zborowska 29.06.23, 06:38
        Zwykli ludzie tak .Ale oni są niezwykli Urszulko .
    • friend_of_women Re: Zosia Zborowska 29.06.23, 06:20
      A kogo to obchodzi? Chyba, że dla zabicia nudów tym się interesujesz, to podrzucę ci więcej wiadomości.
      "Zofia Zborowska i Andrzej Wrona przechodzą ostatnio trudny czas. Chwilę przed wakacyjnym wyjazdem na Majorkę, ukochana suczka rodziny poważnie zachorowała. Stan Wiesi był na tyle poważny, że siatkarz i aktorka zdecydowali się wrócić do kraju. Teraz okazuje się, że pupil przeszedł już operację."
      Mają niektóry nierówno pod sufitem wink

Czytaj więcej na pomponik.pl/plotki/news-zofia-zborowska-i-andrzej-wrona-przezyli-chwile-grozy-maz-ak,nId,6866993#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox
    • taniarada Re: Zosia Zborowska 29.06.23, 10:37
      Wątek jest o miłości kobiety mimo różnych przejść osobistych i problemów ze zdrowiem .Że można sobie ułożyć życie .I znaleźć partnera ,który cię pokocha z całych sił .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka