taniarada 25.08.23, 21:33 Wczoraj Stuhr nudził jak zwykle o polityce .Ale dzisiaj zaje fajny . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irsila Re: Fajny koncert z Sopotu 26.08.23, 02:10 Szkoda, że padłam i zasnęłam, jak zwykle wieczorem, chociaż ten festiwal jakoś momentami oglądałam. Nie wszystko dałam radę strawić. Y2 występ był,szkoda,ale powtórki może będą. Odpowiedz Link
taniarada Re: Fajny koncert z Sopotu 26.08.23, 05:40 Na pewno będą powtórki .Dzisiaj jest koncert na Polsat na zakończenie lata .Ale ten czas leci . Odpowiedz Link
irsila Re: Fajny koncert z Sopotu 26.08.23, 07:22 Bono posiwiał? Zaraz poszukam fragmentów w necie. Odpowiedz Link
irsila Re: Fajny koncert z Sopotu 26.08.23, 07:35 Włączam i słucham, szyjąc dziś i robiąc naprawy odzieży. U 2 Greatest Hits ~ Best Music ~ Top 100 Songs Playlist 2023 Odpowiedz Link
taniarada Re: Fajny koncert z Sopotu 26.08.23, 10:09 Wbrew stereotypom .Bono t rodzinny facet poślubił Alę w wieku 22 lata i dalej są małżeństwem .Ma czwórkę dzieci i się kochają .To rzadkość na scenie . Odpowiedz Link
irsila Re: Fajny koncert z Sopotu 26.08.23, 11:01 taniarada napisał: > Wbrew stereotypom .Bono t rodzinny facet poślubił Alę w wieku 22 lata i dalej s > ą małżeństwem .Ma czwórkę dzieci i się kochają .To rzadkość na scenie . Drupi,Romina&Albano, podobnie. Niektórym się udaje długo być ze sobą. Odpowiedz Link
taniarada Re: Fajny koncert z Sopotu 26.08.23, 12:23 irsila napisała: > taniarada napisał: > > > Wbrew stereotypom .Bono t rodzinny facet poślubił Alę w wieku 22 lata i d > alej s > > ą małżeństwem .Ma czwórkę dzieci i się kochają .To rzadkość na scenie . > > > > Drupi,Romina&Albano, podobnie. > Niektórym się udaje długo być ze sobą. > Patrz Kiepura taki amant ,a też z jedną .Dbał o swoje gardło .Po każdym pocałunku z kobietą płukał sobie . Odpowiedz Link
irsila Re: Fajny koncert z Sopotu 26.08.23, 14:49 Przykazania zachowane i higiena również. Czyli można. Odpowiedz Link
taniarada Re: Fajny koncert z Sopotu 26.08.23, 17:37 Kochaj, ucz się i pracuj - to trzy najważniejsze przykazania życia Inków. Kochaj siebie jako człowieka, kochaj innych ludzi i kochaj boga, który cię stworzył. Ucz się, czyli poszukuj wiedzy, rozwijaj się i bądź coraz lepszym człowiekiem. I pracuj. Bo praca uszlachetnia. Beata Pawlikowska, Blondynka w Peru Odpowiedz Link
taniarada Re: Fajny koncert z Sopotu 26.08.23, 10:35 Sam z przyjemnością posłucham .Właśnie włączyłem . Odpowiedz Link
stasi1 Re: Fajny koncert z Sopotu 27.08.23, 18:33 Może nudził tak bo tego chcieli słuchacze? Odpowiedz Link