taniarada 02.09.23, 06:32 Pada sobie równo .14 stopni u mnie i dzień ponury .2 września .Ale ten czas leci .Przytulę się jeszcze do poduchy 😊 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-zybi Re: Pada deszczyk 02.09.23, 12:32 OJ! Pada deszczyk, pada sobie równo, raz pada na trawkę, raz pada na g*wno. Odpowiedz Link
taniarada Re: Pada deszczyk 02.09.23, 19:01 Oczywiście ale wszystkie daleko .U mnie męskie towarzystwo i dogorywa po wczorajszym ochlaniu .Sam pojechałem coś zjeść i kupiłem im kebaba . Odpowiedz Link
taniarada Re: Pada deszczyk 02.09.23, 20:59 irsila napisała: > Ogórczanka by się przydała lub kefir. > Kobieto tam nie gdzie ugotować .Albo w teren ,albo coś na sucho .Taki pensjonat .Dobrze że jest net .A w pokoju tak śmierdzi fajami choć z nas trzech nikt nie pali .Wcześniejsze towarzystwo tam jarało .Gdyby nie zarobki i płaci na czas to bym odjechał .Zapakował w auto i gnał do domu . Odpowiedz Link
irsila Re: Pada deszczyk 02.09.23, 21:03 Ogórczankę dają za darmo do ogórków kiszonych a kefir, to się kupuje a nie gotuje. Już czuję ten odór, o którym nadmieniłeś, nie wchodzę, uciekam Odpowiedz Link
taniarada Re: Pada deszczyk 02.09.23, 21:54 W Niemczech kiszone .Do Ruskiego by trzeba jechać Jest ich parę Mix Markt ,czyli trzy .Kefir tak ,ale to nie moje zmartwienie .Leczą się tym czym się zatruli .Na niedzielę starczy do wieczora . Odpowiedz Link
stasi1 Re: Pada deszczyk 05.09.23, 18:23 To nie ciekawy fakt, następnym razem jedzcie w mieszanym, to i śniadanie przygotują Odpowiedz Link
polamek100 Re: Pada deszczyk 02.09.23, 20:18 Do "jakiejs" kobiety chyba nie warto - szkoda i jej i siebie. Odpowiedz Link
polamek100 Re: Pada deszczyk 02.09.23, 20:16 I dbaj o ta poduche bo nic nie trwa wiecznie i ci sie splaszczy albo stwardnieje Odpowiedz Link
taniarada Re: Pada deszczyk 02.09.23, 21:04 Takie rzeczy to się wymienia co jakiś czas .Zresztą to nie jest moje oprzyrządowanie .Swoją pościel przywiozłem nauczony doświadczeniem .Jedyny pozytyw ,że jest pralka ,tylko trzeba się czaić bo sporo amatorów . Odpowiedz Link
taniarada Re: Pada deszczyk 02.09.23, 23:18 Dlaczego ty jesteś taki durny i na forum auto moto to samo .Powiedz dlaczego taki jesteś .Masz swoje lata ,mieszkasz zagranicą i nie masz za grosz szacunku ,zwłaszcza dla siebie .Żałosne. Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Pada deszczyk 03.09.23, 08:12 U nas deszcz i burza, życzę spokojnej niedzieli. Odpowiedz Link
irsila Re: Pada deszczyk 03.09.23, 09:08 Bardzo zmienna ostatnio jest pogoda, ale od poniedziałku ma się ustabilizować i może będę mogła, w ogródku popracować. Odpowiedz Link