Dodaj do ulubionych

Transfer Barcelona Lloret de Mar

28.05.13, 18:47
Witam.
25.08. lecimy ze znajomymi do Lloret de Mar. Chciałabym się zapytać jak mam dojechać z lotniska El-Prat do lloret. Nie ukrywam, że najbardziej chcielibyśmy dostać się tam bez przesiadek. Czy istnieje w ogóle taka możliwość.
Słyszałam kiedyś o autobusach firmy Sarbus. Skąd one odjeżdżają i gdzie można kupić na nie bilety?
Czy istnieją jeszcze inne możliwości transportu.?
Obserwuj wątek
    • sopranotuszyn Re: Transfer Barcelona Lloret de Mar 28.05.13, 21:14
      Ja w tamtym roku byłem w loret de Mar. Zgadza sie najprościej wsiąść na lotnisku w autobus firmy sarbus jedzie przez Barcelonce do centrum loret za około 12 euro od osoby. Wsiada sie do niego spod terminalu T2. Jeśli wasz samolot londuje na terminalu T1 to kursuje bezpłatny autobus na T2.
      Na ich stronie powinien być rozkład jazdy. Jeśli dolecicie za późno i autobus już nie kursuje zawsze można pojechać pociągiem na peronie był człowiek który wszystko powie i pomoże kupić bilety. Mam nadzieje ze pomogłem bo rok temu też szukałem tych informacji.
      • pyskulaaa Re: Transfer Barcelona Lloret de Mar 29.05.13, 16:03
        A gdzie można kupić bilety na ten autobus? U kierowcy da radę?
        • Gość: maly podroznik Re: Transfer Barcelona Lloret de Mar IP: 79.97.32.* 29.05.13, 16:46
          bilety mozna kupic on-line www.grupsarbus.com/en-GB/trayectos.html
      • Gość: Radek Re: Transfer Barcelona Lloret de Mar IP: *.free.aero2.net.pl 23.08.13, 11:12
        A z terminalu 1 nie odjeżdzają?? Bo na stronie rozkład jazdy zaczyna się od terminalu 1 a pisze Pan że trzeba bezpłatnym autobusem dojechać do T2 ????
    • misiek991 Re: Transfer Barcelona Lloret de Mar 30.05.13, 09:34
      zawsze uzywam strony www.shuttledirect.com
      • Gość: bajbus Re: Transfer Barcelona Lloret de Mar IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.13, 11:22
        shuttledirect skad odjezda?
        • Gość: costa Re: Transfer Barcelona Lloret de Mar IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.06.13, 12:11
          w hali przylotów po wyjściu ktoś stoi z tablicą . Zbierają swoich pasażerów i prowadzą do autobusu lub busa.
        • misiek991 Re: Transfer Barcelona Lloret de Mar 27.06.13, 14:28
          Na srodku terminalu przylotow stoi taki pomnik konia, dziwny troche, pod nim stoi ktos od shuttle, autobusy odjezdzaja z prawej od wyjscia, pod takim budynkiem z fasada z ciemnym szklem. Gosc przy koniu daje numer boczny autobusu. Do przejscia ok. 50-100 metrow, luzik jest.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka