kla-ra Re: Kto nas tylko czyta? 17.12.04, 18:06 Milo bedzie jesli zostawicie informacje. Odpowiedz Link
mats-v Re: Kto nas tylko czyta? 24.02.05, 13:10 ja, Mats-v, (pisalbym gdybym mial wiecej czasu) Odpowiedz Link
leontynia Re: Kto nas tylko czyta? 24.02.05, 15:29 witam...tylko czytam jak bede miala wiecej czasu to napisze pozdrawiam wszystkich miło)) ona44 Odpowiedz Link
natla Re: Kto nas tylko czyta? 24.02.05, 15:38 Fajnie, że czytacie, ale moze tez coś pogadacie?? Pasożyty. )))))))))) Leontynia, a Ty do raportu! ) Odpowiedz Link
gabrysca Re: Kto nas tylko czyta? 24.02.05, 16:16 to tez mile ze od czasu do czasu odezwiecie sie, chociazby mowiac dzien dobry.))) Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: Kto nas tylko czyta? 24.02.05, 22:43 Czytam z zainteresowaniem,bo to miłe zajęcie dla mnie na tym forum.Odbiegam od Was jednym krzyżykiem do przodu i głosu raczej nie zabieram.Pozdrawiam wszystkie pięćdziesiątki.Życzę powodzenia. Odpowiedz Link
mira21 Re: Kto nas tylko czyta? 24.02.05, 23:28 Ja też czasem coś czytam. Z braku czasu coraz rzadziej, ale Wszystkich gorąco pozdrawiam. Odpowiedz Link
kla-ra Re: Nie tylko czytajcie, piszcie też!!! :) 03.03.05, 22:56 Sporo nas tylko czyta. Odpowiedz Link
wiktoria53 Czytam codziennie 08.05.05, 13:06 Ja czytam codziennie wszystkie Wasze wypowiedzi drogie i drodzy forumowicze, ale staram się też coś napisać. Odpowiedz Link
tesunia Re: Czytam codziennie 08.05.05, 13:08 oj!! to masz czas wiktorio ,albo tylko na tym forum jestes) ja czytam "po lebkach" przyznaje sie bez bicia....) Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Czytam codziennie 08.05.05, 13:57 Z rana poczytam i później po południu lub wieczorem tylko te których wczesniej nie czytałam. No zdarza sie, że wątek mnie nie interesuje więc wogóle nie czytam. Teraz np. przejrzałam troche starych wątków bo jestem tu z Wami chyba od kwietnia więc niedługo.Zazwyczaj czyatm co nowego napisałyście i napisaliście moi drodzy. Tak jak mówie coś też napiszę.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Czytam codziennie, ale... 08.05.05, 14:07 Czytam nowe watki ktorych tytul mnie zainteresowal, a jak sie okazuje ze tytul za wiele obiecywal, to juz nigdy wiecej nie wchodze. Wpisuje sie od czasu do czasu na kilka watkow ktore sa mi bliskie, i gdzie jest sensowna dyskusja... Takim watkiem jest "Dom Seniora". Nie lubie lania wody... Taka juz jestem (...a takiej to wszystko jedno...). Odpowiedz Link
weronika61 Re: Czytam codziennie, ale... 13.05.05, 11:36 Zagladam na wasze forum od dawna.Choc musze przyznac ze ostatnio coraz rzadziej poniewaz obnizacie poziom.Brakuje wam polotu i dowcipu 40latkow.Proby wprowadzenia ciekawszej dysputy sa szybko ucinane.Mam wrazenie ze funkcjonujecie na zasadzie towarzystwa wzajemnej adoracji.Mam swiadomosc ze wywolam ta wypowiedzia burze ale taka juz jestem.Zawsze mowie prawde.Nawet jesli nie jest mila. Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Czytam codziennie, ale... 13.05.05, 11:47 Weroniko, piszesz,że zaglądasz tu od dawna, krytycznym okiem spojrzałaś na nasze forum. Weroniko to może w takim razie podnieś jakość naszego forum, włączaj sie do dyskusji, pisz listy, zakładaj nowe wątki.....Pozdrawiam. Odpowiedz Link
gosc_forum Re: Czytam codziennie, ale... 13.05.05, 12:53 Czytam jak tylko uda mi sie dopchac do kompa. Ale jak juz to sa to krotkie chwile. Tak ze o dyskusji nawet nie marze. Pozdrawiam. Jani. Odpowiedz Link
regine Re: Czytam codziennie, ale... 13.05.05, 17:56 >Czytam dziś ,z doskoku ,bo jestem padnięta po podróży... >Ale czasami uda mi się coś napisać.... >Choć nie jestem pewna czy ,ktoś to czyta... >Ale pisanie i czytanie -na tym Forum jest "DOZWOLONE" >Trzeba ładnie pisać ,nie robić błędów,nie używać brzydkich słów... >No i mniej więcej na temat... >O ile mnie pamięć nie myli.... Odpowiedz Link
tesunia Re: Czytam codziennie, ale... 13.05.05, 22:36 regine napisała: > >Czytam dziś ,z doskoku ,bo jestem padnięta po podróży... > >Ale czasami uda mi się coś napisać.... > >Choć nie jestem pewna czy ,ktoś to czyta... > >Ale pisanie i czytanie -na tym Forum jest "DOZWOLONE" > >Trzeba ładnie pisać ,nie robić błędów,nie używać brzydkich słów... > >No i mniej więcej na temat... > >O ile mnie pamięć nie myli.... he..reginko....ale dalas regulamin forumowy) odpocznij deczko i od jutea do wpisywania zapraszam) Odpowiedz Link
tesunia Re: Czytam codziennie, ale... 13.05.05, 22:35 gosc_forum napisała: > Czytam jak tylko uda mi sie dopchac do kompa. > Ale jak juz to sa to krotkie chwile. > Tak ze o dyskusji nawet nie marze. > Pozdrawiam. > > Jani. witaj Jani,,, ustalcie sobie godziny czytania, moze bedziesz mogla cosik wpisac pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link
natla Re: Czytam codziennie, ale...Weronika 13.05.05, 12:24 Tylko Ci mogę podziękować, bo konstruktywna krytyka jest również potrzebna. Uważasz, że towarzystwo wzajemnej adoracji sie wykluło? Chyba nie, po prostu niektóre osoby juz się poznały, niektóre gadają na gg. Poza tym może to być chwilowe otrzeźwienie z amoku, brak czasu itp. W każdym razie weźmiemy sobie Twoje słowa do serca, każdy jak potrafi )) Wiktoria też ma racje, jak nas czytasz, to też trochę dla nas w trudniejszych chwilach popracuj. Ja tak robię na zaprzyjaźnionych forach. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
tesunia Re: Czytam codziennie, ale... 13.05.05, 22:40 weronika61 napisała: > Zagladam na wasze forum od dawna.Choc musze przyznac ze ostatnio coraz rzadziej > > poniewaz obnizacie poziom.Brakuje wam polotu i dowcipu 40latkow.Proby > wprowadzenia ciekawszej dysputy sa szybko ucinane.Mam wrazenie ze > funkcjonujecie na zasadzie towarzystwa wzajemnej adoracji.Mam swiadomosc ze > wywolam ta wypowiedzia burze ale taka juz jestem.Zawsze mowie prawde.Nawet > jesli nie jest mila. i wcale mie nie urazilas twoja krytyka.... jestes nowa,wiec czekamy na polot fantazji tematycznej i ciekawych dyskusji pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link
kla-ra Re: Czytam codziennie, ale... 13.05.05, 23:48 Witaj Weronika, Ja tez nie czuje sie urazona. Kazdy pisac moze,moze tez czytac,moze miec wlasne zdanie na temat naszego forum. Jesli chcialas burzy,to sie pomylilas,bo dlaczego mialaby byc? Pozdrawiam Odpowiedz Link
regine Re: Czytam codziennie, ale... 14.05.05, 00:04 >Weroniko61 !!! Brak nam polotu i dowcipu 40-latków-napisałaś, >Bo my jesteśmy Piędziesięciolatki...a to 10 lat różnicy... >Może zapominamy się,ucinając przydługie, choć ciekawe dysputy )) >Ale miło ,że wpadłaś-witaj!!! >Krytyki nigdy ,nie jest za dużo... >Więc wytykaj błędy ,może się poprawimy... >Pozdrawiam cieplutko.... Odpowiedz Link
maria581 Re: Czytam codziennie, ale... 14.05.05, 01:01 A ja lubie to forum.Jest takie jak piecdziesieciolatki:wywazone,spokojne,czasem z fantazja i humorem,ma swoje smutki i radosci.Chetnie tu zagladam.I mysle ze inni bywalcy rowniez sie tu dobrze czuja. Odpowiedz Link
fanka8 Re: Czytam codziennie, ale... 14.05.05, 20:32 Ja czasem tylko czytam, bo (jak choćby wczoraj) nie mogę sie zalogować i jestem tylko czytelnikiem pozbawionym głosu (( Odpowiedz Link
natla Re: Czytam codziennie, ale... 14.05.05, 22:32 No to jeszcze trochę popisz......)).Pozdrawiam. Odpowiedz Link
yoanna Re: Czytam codziennie, ale... 15.05.05, 00:18 Czytam kiedy tylko mogę, czasami pisuję... Lubię to forum Mam nadzieję,że częste nieobecności zostaną mi wybaczone... Pozdrawiam Odpowiedz Link
fanka8 Re: Czytam codziennie, ale... 15.05.05, 00:24 To tak, jak ja. I też liczę na wyrozumiałość. Podczytywałam trochę też 40+, ale zdecydowanie wolę TU bywać. Zresztą zgodnie z moja metryką - to jest dla mnie właściwe miejsce Odpowiedz Link
tofika Re: Czytam codziennie, ale... 16.05.05, 08:37 Mam bbbb powazny problem... kilka dni nie zajgladne do Was.. I jak ja bede miala smutna mine , bo nie poczytam ... pozdrawiam wszystkich cieplutko Odpowiedz Link
tesunia Re: Czytam codziennie, ale... 16.05.05, 10:13 tofika napisała: > Mam bbbb powazny problem... > kilka dni nie zajgladne do Was.. > I jak ja bede miala smutna mine , > bo nie poczytam ... > pozdrawiam wszystkich cieplutko bedziemy czekac na Ciebie tofiko) niesmuc sie) a do tego czasu miej sobie dobrze. Odpowiedz Link
regine Re: Czytam codziennie, ale... 16.05.05, 11:52 >Czytam ,czytam -gorzej z pisaniem... >Jak nie to ,to tamto... >Rozpędzę się i juz po zapale... >Poprawię sie -jeszcze troszkę... >Jakieś mam za krótkie dni ,czy co???? Odpowiedz Link
mieciulabis Re: Kto nas tylko czyta? 15.05.05, 11:11 Ja też tylko czytam ale najgorzej napisać pierwszy raz a ten mam już za sobą. Trochę się boję ortografii bo mało piszę. Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Kto nas tylko czyta? 15.05.05, 11:17 Witaj mieciulabis. To że mało piszesz nic nie znaczy. Nie obawiaj się niczego tylko pisz, zakładaj nowe interesujące wątki, dziel się radościami i smutkami, opowiadaj itd... Pozdrawiam. Odpowiedz Link
tesunia Re: Kto nas tylko czyta?/mieciulabis 15.05.05, 11:28 witam nowa duszyczke....jak milo ) bledami sie nie przejmuj,ja tez je robie.... pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link
tesunia Re: Kto nas tylko czyta?/szpul 15.05.05, 11:30 milo witam i zapraszam nie tylko do czytania czekamy na wpisy.... ) pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link
tesunia Re: Kto nas tylko czyta?/fanka 15.05.05, 11:32 pewnie..ja tam Cie rozumie.... milo jak nas przybywa z tym nowe tematy sie pojawiaja i forum zyje .)) pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link
kla-ra Re: Kto nas tylko czyta?/fanka 15.05.05, 13:14 Absolutnie,ortografia wybaczona! Witajcie czytajacy, Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link
tofika Re: Kto nas tylko czyta?/fanka 19.05.05, 11:56 Tesuniu, jaka to ogromna radosc wrocic ze szpitala i zobaczyc tych pare slow, bo tam gdzies- daleko stad pomyslalas i tak cieplutko pozyczylas ,serdeczne dzieki, wiec bardzo milosnie i wiosennie pozdrawiam wszystkich "Kto nas TYLKO czyta" Odpowiedz Link
regine Re: Kto nas tylko czyta?/fanka 19.05.05, 13:09 >Tofiko!!!Jak dobrze ,że jesteś!!! >Zdrwiej,szybciutko,czekałyśmy!!! >Czytaj ,czytaj...a jak masz więcej sił.. >To pisz:poczytamy trochę i my... >Bo coś nas ubywa na tym Forum... >Wiosna i więcej zajęć ma każdy ,czy co??? >Pozdrawiam cieplutko) Odpowiedz Link
tofika Re: Kto nas tylko czyta?/fanka 20.05.05, 09:59 Witam serdecznie Regine))) Przychylilabym Wam nieba ,byscie mialy zawsze zdrowie a ja wsrod Was...i tak bedzie dlugo, bbbbbbb ))))) Kochane jakos pozbieralam sie i sil mi przybywa, pracuje na dzialce rekreacyjnie ,aaaaaaa ze jest w poblizu lasu ,wiec upajam sie spiewem ptakow ,kukaniem kukulki -uwielbiam pobywac na dzialce od 5,30 ..ale jest narazie zimno ..dzis tez mialam szron na trawie i - 1 mrozu (nie do pomyslenia 3 dekada maja a wiosna nic sobie z tego nie robi... A moze Maj upodobal sobie Nas bysmy dluzej go a sercu mialy??i robi na pamiatke takie anomalie pogodowe>> A WIEC bysmy MIALY w sercu zawsze MAJ))))))))))) Odpowiedz Link
regine Re: Kto nas tylko czyta?/fanka 20.05.05, 11:00 >Tofiko!!!Jest ten Maj w Nas jeszcze!!! >Ale jak chorubsko dokucza ,to nic się nie chce... >Ale kukułki bym posłuchała i kumkania żab... >Nie mam tu blisko ani rzeczki,ani lasu , >Za to szpaki u sąsiadów daja takie koncerty... >Nie wiem co się stało, była ,przy posesji,u sąsiadów >Wierzba wysoka ,stara-ptaki już tam gniazda zaczęły wić... >Wstaję ,przedwczoraj i jakiś dziwny widok mam z okna... >Czegoś mi brak...Co jest?Wyobraź sobie ,że ścięto to drzewo... >A sroki ,wrony i szpaki ,jak ogłupiałe latały nad tym miejscem, >Bo miały tam gniazda swoje ,tam się spotykały, >Skrzecząc ,kracząc i szpakowato świergocząc, >Jak mi było żal tych ptasząt( >Mogli to zrobić wcześniej ,a nie jak zaczęły >Się ptasie pary tworzyć,gniazda budować... >Ludzie,ci -nie myślą,jaką krzywdę ptakom zrobili... >Ale cóż,to tylko ptaki... Odpowiedz Link
regine Re: Kto nas tylko czyta? 21.06.05, 18:16 Chyba zacznę czytać!!! To jest jednak najbezpieczniejsze... No i jeszcze zostaje serduszko,pajacyk i słup ogłoszeniowy... Wystarczy!!! Odpowiedz Link
wiktoria53 Regine........ 21.06.05, 18:19 Co Ty mówisz? Nie możesz tylko czytać, pisz, pisz żeby było co czytać ) Odpowiedz Link
bazylia17 Re: Regine........ 21.06.05, 22:18 Witam , przyznaję się do podczytywania już od paru miesięcy, zaczynałam od 40+, ale kiedy odkryłam 50+ ucieszyłam się, to jest to! Dzięki Wam czuję się lepiej ze swoim 50+, niestety w moim najbliższym otoczeniu roczniki 50 czują się staro , narzekają, koncentrują sie wyłącznie na własnej osobie. To doprawdy mile odkrycie, że fantazja, humor i szerokie horyzonty to norma niezależna od wieku. Do tej pory nie odważyłam się pisać, ale czułam sie nieswojo, że tak Was tylko podglądam.To forum naprawdę poprawia samopoczucie, dziękuję Odpowiedz Link
krista57 Bazylio..... 21.06.05, 22:27 Witam Cię pierwsza na tym forum,zaraz dołączą forumki aktywistki. Zapraszam do przedstawienia się.Potem jest łatwiej . Fajnie,ze pojawiłas sie u nas,czytaj i pisz o wszystkim.Dołącz tez do pogaduszek które sa prawie na wszystkich wątkach. Odpowiedz Link
tofika Bazylia17:))))) 21.06.05, 22:27 witaj ,ja mam malutki tu staz ,, tak samo poczytywalam przez pare miesiecy ,az w koncu to tu to tam pare slowek napisalam.. uwielbiam czytac .. najrozniejszych ciekawosci mi dostarcza forum naszych rownolatek Odpowiedz Link
ligia12 Re: Bazylia17:))))) 21.06.05, 22:51 ja tez od czasu do czasu czytałam i jak mój czas pozwala zaglądam z czego jestem bardzo zadowolona,bo jest miło u Was. Odpowiedz Link
regine Re: Bazylia17:))))) 21.06.05, 23:09 Witaj Bazylio!!! Miło,że jesteś z nami)) Pisz,czytaj,komentuj,żartuj i śmiej się razem z nami!!!Też jestem 50+,ale dziś mam jakiś paskudny dzień.... Humorzasty taki,więc nie zwracaj uwagi,każda z nas ma lepsze i gorsze dni... To taki wiek,czy co ,już sama nie wiem??? Ale miło,że jesteś)) Odpowiedz Link
bubliczka Re: Regine........ 21.06.05, 22:34 Hej,hej bazylia17, wczoraj odkrylam za sprawa jednego milego chlopaka, ze na forum Lublin i Spoleczenstwo pisuje prawdopodobnie pani Krystyna Nepomucka ktora, jak sama wymienia przedwojenne realia pamieta i wspomina. To dopiero mobilizuje ducha i cialo. Milego wieczoru. A moze na wieczorny piknik sie do nas wybierzesz? Odpowiedz Link
wiktoria53 Bazylio 22.06.05, 06:23 Witaj Bazylio. Miło "widzieć" nowe twarze. Czytaj i pisz. Zachęca. Zawsze musi być ten pierwszy raz.Mój był w kwietniu, też nieśmiało wchodziłam, a teraz nie mogę przeżyć dnia nie wchodząc na to forum. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
ligia12 Re: Bazylio 22.06.05, 06:33 Życzę Wszystkim Miłego dnia!!! Dość!!! teraz ja idę spać po 12godzinach dyżuru należy sie odpoczynek solidny. pozdrawiam!!! ligia Odpowiedz Link
natla Re: Bazylio, ............................(Ligia) 22.06.05, 18:52 Rany, jestem o dobę spóżniona w powitaniu.......Bardzo się cieszę Bazylio, że jesteś z nami. Dziewczyny wcześniej już wszystko napisały, więc ja tylko dodam, że miło mi się kojarzy Twoje pseudo.........mam prawdziwą bazylie na oknie w kuchni, śliczną, dorodną i zieloną takim intesywnym kolorem )))) Ligio, obudziłaś sie już????? To do roboty! ))) Odpowiedz Link
bazylia17 Re: Bazylio 22.06.05, 21:56 Serdeczne dzięki, doprawdy nie spodziewalam się tak ciepłego powitania Wczoraj obowiązki oderwały mnie od komputera i nie zdążyłam się nacieszyć. Za to dzisiaj melduję się i przepraszam bo rzeczywiście nie przedstawiłam się: lat mam 50 +++ , mąż sztuk jeden, dorosłe dziecko szt.1 , praca zawodowa-jak najbardziej, zdrowie dziękuję nie narzekam, z racji zamieszkania- "poznańska pyra". Zainteresowania od "ogródkowych" do "porcelanowych " .Jak się odważę to odezwę sie w ciekawym wątku, uwielbiam humor-miry54 Odpowiedz Link
w5w7 Re: ja tylko czytam 25.06.05, 15:08 No to i ja sie przyznam. Czytam Was juz dluzszy czas. Od czasu do czasu cos sama "wtrące". Ale postaram sie byc bardziej aktywna. Miło tu... Pozdrawiam. Wanda Odpowiedz Link
axsa Re: Bazylio 25.06.05, 16:42 No dobra, jak się 'Odważysz" to się odezwij i zamelduj ile kilogramów waga pokazała? To oczywiście nie na poważnie, ale ja taka niepoważna czasem bywam. )) Odpowiedz Link
regine Re: Kto nas tylko czyta? 17.07.05, 00:03 Ja ostatnio próbuję ,ale niewiele jestem do przodu...Ciągle coś mieszam...)) Odpowiedz Link
malwina52 Re: Kto nas tylko czyta? 17.07.05, 00:22 bo ktoz jest w stanie przeczytac to wszystko i jeszcze nie namieszac, nie Ty jedna Reginko )))) wszyscy mieszmy, ale stesknilam sie za wami ))) Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Kto nas tylko czyta? 17.08.05, 21:37 Natla przebiegła po wątkach zachęcając do pisania, ale widzę że cienko, cienko z pisaniem Odpowiedz Link
sarna52 Re: Kto nas tylko czyta? 17.08.05, 22:19 Czytam Was od niedawna najczęściej wieczorem jak tylko znajdę trochę czasu. Zaczynam od tego co danego dnia "na topie",jesli nie ma nic ciekawego zaglądam w starsze interesujące mnie tematy. To swietnie,że "stare"forumowiczki pomagają wyciagajac zapomniane wątki. Pisze mało ,bo dopiero " raczkuje",a ta 50 jednak zobowjązuje.... Odpowiedz Link
wiktoria53 Beiko, jesteś od niedawna,czy nie chcesz abyśmy 20.08.05, 16:57 Cię powitały na forum? Moze zechciałabyś napisać coś na swój temat ,chociażby skąd przybywasz. Mamy taki wątek. Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Wiktorio..../ .Natlo 20.08.05, 17:09 Beikę znalazłam na wątku o Święcie Lotnictwa Odpowiedz Link
tofika Re: Kto nas tylko czyta? 24.08.05, 20:12 nadal bardzo duzo czytam ... co mam zrobic ,jak zawsze cos znajde czego ani razu nie czytalam.. Odpowiedz Link
walderka Re: Kto nas tylko czyta? 25.08.05, 07:27 Już teraz wiem, jak czytać, żeby się w miarę nie pogubić, ale ciągle wracam do zaległych wątków. Z pisaniem gorzej, bo zanim przeczytam to już trzeba kończyć surfowanie i zabierać się do roboty.Boję się uzależnienia i ograniczam pobyt na kompie.Bywam z samiuśkiego ranka, gdzieś tak do 9.00, ale czasami nie potrafię się powstrzymać w ciągu dnia, potem efektem są przypalone ziemniaki, albo coś podobnego , Czy to już uzależnienie? Odpowiedz Link
dankarol Re: Kto nas tylko czyta? 25.08.05, 11:10 Może to jest już uzależnienie, ale jestem już uzależniona od prania, gotowania i sprzątania to mogę sie teraz uzależnić od czegoś co jest przyjemniejsze. Odpowiedz Link
vogino55 Re: Kto nas tylko czyta? 25.08.05, 12:22 Witam. Ostatnio mało klikam ale dziecię absorbuje prawie bez reszty()) Odpowiedz Link
natla Re: Kto nas tylko czyta? 25.08.05, 16:21 .....a Twoje słoneczko teraz najjaśniej )) Odpowiedz Link
annal74 Re: Dziś to ja tylko Was czytałam :) Pozdrawiam : 25.01.06, 21:13 Po malutku , w tempie żółwia nabieram śmiałości , zaczynam coś skrobać może być jeszcze nieporadnie ale wybaczycie . Przepraszam za złe potraktowanie kogoś , należę do nieśmiałych . Mnie już wciągnęło zaglądam tu dzień w dzień wieczorkiem.)))))))Annal Odpowiedz Link
natla Re: Dziś to ja tylko Was czytałam :) Pozdrawiam : 25.01.06, 21:18 Annalko, juz przestań być nieśmiała, pisz i nie przejmuj sie, że kogoś możesz urazić. To zawsze można wyprostować, a my tacy obrażalscy znów nie jesteśmy )) Odpowiedz Link
kesaira Re: Dziś to ja tylko Was czytałam :) Pozdrawiam : 26.01.06, 00:21 Kto Nas czyta? Czyta nas Autorka. ) Odpowiedz Link
mama1950 Re: Dziś to ja tylko Was czytałam :) Pozdrawiam : 26.01.06, 17:03 do tej pory tylko was czytałam.powód...poznaje dopiero tajniki komputera.odważyłam się coś napisać bo bardzo mi się podoba to forum.jestem pełna podziwu dla założycieli .przeglądałam niektóre linki i jestem zachwycona.muszę sięjeszcze dużo nauczyć , może to dłużej potrwać bo to nie mój komputer, ale zawsze w wolnej chwili tu zajrzę serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link
czarny.humor Bez krępacji mamuśka. 26.01.06, 17:09 Pisz choćby i z początku nieporadnie. Przez pierwsze dwa lata będziemy wyrozumiali. Do mistrzostwa droga prowadzi przez mękę i własne doświadczenie. No!! To witaj!! )) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Bez krępacji mamuśka. 26.01.06, 18:01 To my tutaj Mamuśke mamy?? nie wiedziałam!!! Skąd przybywasz Mamuska? bo na wątku/skąd przybywamy/nie widziałam Ciebie? Ale miło mieć mamuskę/pod ręką/jeszcze by sie Tatuś przydał,to nie bedziemy ''takie sierotki'')) Pozdrawiam serdecznie i cieplutko Mamuskę) Odpowiedz Link
natla Re: 26.01.06, 22:54 Szkoda, że tylko czytasz i ciągle mam niejasne odczucie, że się już znamy Odpowiedz Link
czarny.humor No to dawaj: 26.01.06, 23:00 Jakie wrażenia??! Rozwiń myśl: Forum "Pięćdziesięciolatki..." jest najlepsze, najdowcipniejsze, najmądrzejsze i już!! )) Odpowiedz Link
natla Re: No to dawaj: 26.01.06, 23:02 Ale ja nie ooooo tyyymmm....... A poza tym masz 100% racji.)) Odpowiedz Link
czarny.humor Re: No to dawaj: 26.01.06, 23:24 Ale to Ania091951 ma zadane wypracowanko Natluś!! Czyta nas codziennie, to chyba już wie nie? No to niech uzasadni "swoimi słowami"! To wprawka do ośmielenia i do dalszego pisania!! A jeszcze interesuje mnie, od kiedy "tylko czytacze" nas czytają?! Szukamy najwcześniejszego "tylko czytacza"!!! Niech się ujawni!! )) Odpowiedz Link
natla Re: No to dawaj: 26.01.06, 23:28 No.....robimy konkurs im. prof. Czarnego Humoru nt. " Kto nas najdłużej TYLKO czyta"......trzeba założyc fundacje na nagrodę główną. ) Odpowiedz Link
ania091951 Re: No to dawaj: 26.01.06, 23:30 Wypracowanie napisze ale moze nie dzisiaj pozdrawiam Ania Chicago Odpowiedz Link
ania091951 Re: No to dawaj: 26.01.06, 23:35 Przyznam sie czytam Was juz od roku.Od czasu do czasu cos skrobne Odpowiedz Link
czarny.humor Re: No to dawaj: 26.01.06, 23:50 Super!! Aniu!! W wypracowaniu powinno się znaleźć także dobrze uzasadniona i udowodniona odpowiedź na bardzo odkrywcze, ale przecież naturalnie proste pytanie: "Która sygnaturka z FP jest najlepsza i dlaczego jest w niej zdanie - Qrczę!! Ale mam głupią sygnaturkę!?" )) Odpowiedz Link
ania091951 Re: No to dawaj: 27.01.06, 00:22 Mysle,ze chociaz Was tylko czytam nie pozbedziecie sie mnie.A co do wypracowania mysle ,ze mi go odpuscicie.W pisaniu wypracowan nigdy niebylam dobra a do Was juz sie przywiazalam Ania Odpowiedz Link
dankarol Re: czytam.... 25.02.06, 22:39 też, bo jak usiłuję coś napisać, to mi mówi ; za dużo wielkich liter w tytule, nie masz upoważnienia, albo po prostu wywala mnie co dwa wyrazy. A może naraziłam się "derekcji"? Odpowiedz Link
annal74 Re: czytam.... 25.02.06, 22:43 Tak , podczytuję , czasem coś krótko skrobnę staram się jak mogę . Odpowiedz Link
natla Dankarolo.... 26.02.06, 00:32 Ten sam problem z dużymi literami ma Regina. Napiszcie o tym na Forum o forum. Odpowiedz Link
grazyna10 Re: czytam 26.02.06, 00:52 a wlasciwie podczytuje i nawet mi sie glupio zrobilo bo nie pisze,ale obiecuje poprawe. ******** Aby byc skromnym trzeba miec z czego. ******** Odpowiedz Link