kla-ra 08.01.05, 21:56 Pora zabaw,spotkan Pora paczkow i chruscikow. Wrocilam z imprezy i mam sie super. Wczesniej usmazylam chrust. Przepis podam jutro,bo dzisiaj nie ten stan. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
august2 Re: KARNAWAL 09.01.05, 03:01 Biore z ciebie przyklad Kla-ra i zawoze jutro zone na spotkanie do znajomych. Mieszkaja blisko jak na nasze warunki, tylko 35 minut autostrada. Ma byc dobre jedzenie, muzyka na zywo... Odpowiedz Link
kla-ra Re: KARNAWAL 09.01.05, 18:31 I bardzo dobrze!!! Wyznaje zasade:nalezy ciezko pracowac,ale tez i odpoczywac i bawic sie. Nie uznaje "kisniecia "w domku wiecej niz to konieczne. Jak bylo? Odpowiedz Link
ona44 Re: KARNAWAL 09.01.05, 18:56 W tym roku znajomi drętwi jacyś chorowici albo wnukami zajęci śniegu nie ma i z kuligu nici uff... wiatr dziś tylko szaleje Odpowiedz Link
august2 Re: KARNAWAL-Kla-ra 09.01.05, 19:28 Nie moge ci jeszcze odpowiedziec gdyz u nas jeszcze rano. Jedziemy tam dopiero po poludniu.. Odpowiedz Link
mira54 Re: KARNAWAL-Kla-ra 09.01.05, 22:44 Karnawał w tym roku jest krotki, korzystajcie wiec z zabaw, kto lubi tanczyc, sluchac muzyki. Ja wlasnie teraz skorzystalam. Odwiozlam mame do Sanatorium do Inowroclawia, a ze uwielbiam tanczyc, wiec przez kilka wiczorow bawilam sie na zabawach z kuracjuszami. Mam mile wspomnienia. Gdyby nie WOŚP pewnie jeszcze bym tanczyla. Odpowiedz Link
kla-ra Re: KARNAWAL-Kla-ra 09.01.05, 23:33 Mireczko, widze Cie balujaca... Tak masz racje karnawal krotki i trzeba tancowac,aby w poscie nie zalowac. Odpowiedz Link
tesunia Re: KARNAWAL-Kla-ra 09.01.05, 23:39 jak sie ma z kim balowac to OK) moje chlopie niechc "noga zakrecic"(((((((((((( Odpowiedz Link
malwina52 Re: KARNAWAL 09.12.05, 08:36 narazie trwa adwent, ale na bale karnawalowe trzeb juz sie zapisywac i szukac kreacji Odpowiedz Link
emma50 Re: KARNAWAL 06.01.06, 23:00 Ja na razie nie jestem zaproszona w tym karnawale na żaden bal - a kto już się zapisał? Odpowiedz Link
natla Re: KARNAWAL 06.01.06, 23:13 Te typowe bale karnawałowe juz mnie nudzą. Duzo hałasu, za dużo alkoholu, często chamstwo na życzenie....nie, juz nie. Natomiast wypad z grupą przyjaciół , to co innego, ale niekoniecznie w karnawale to musi być. ) Odpowiedz Link
krista57 Re: KARNAWAL 20.01.06, 19:16 No własnie ,jest karnawał i własciwa pora na zabawę. Jutro fryzjer,manicure i wieczorem ide na zabawę. Grupa liczy 11 osob,stoliki zarezerwowane ))...tylko muszę w dobrym stanie i o właściwej porze powrócic do domu ,poniewaz następnego dnia raniutko należy odwiezc młodych na dworzec...jadą w góry. Ogłaszam,ze bedę miala "wolną chatę".Zapraszam wszystkich chętnych wieczorową porą...napitki i "coś" na ząb zaproszeni sami przynoszą ))) Już na jakims wątku pytalam...czy Wy kochani gdzies sie spotykacie,bawicie czy tylko fotel,komp,pies i kot do towarzystwa. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: KARNAWAL 20.01.06, 19:41 Te wielkie bale,to tez nie dla mnie,wole domowa atmosfere,totez tydzien temu zaprosiliśmy znajomych do nas,dobre jedzonko,dobra muzyka,wspaniała atmosfera i rozmówki do póżna,można potańczyć/mam duze mieszkanie/a terz wybieramy sie do znajomych,własnie w karnawale spotykamy sie częsciej ze znajomymi,bardzo sobie takie spotkania chwalimy i cenimy)) Odpowiedz Link
krista57 Re: KARNAWAL 20.01.06, 19:57 I wlasnie Delwa o to chodzi...w karnawale jest pretekst do odnowienia wielu znajomości.W zaleznosci od tego co kto lubi i jakie ma możliwosci. Ja nie ukrywam,ze wolę spotkania poza domem....poniewaz na codzień często przesiaduję w domu. W tygodniu jest również miło spotkac sie przy kawie,pączkach i chrustach. Odpowiedz Link
mira54 Re: KARNAWAL 20.01.06, 20:12 Jutro Zwiazek Emerytow w moim mieście robi bal karnawalowy. Skladka 25 zl. A ze juz naleze do nich wiec ide na bal. Bedziemy sie bawic do 23-ciej. Tylko mrozy mnie troszke przerazaja. W tej chwili na termometrze za oknem jest już -18 stopni. Odpowiedz Link
annal74 Re: KARNAWAL 20.01.06, 21:10 Żałuję dawnych ,zapomnianych czasów ,kiedy to kulig zajeżdżał od dworu do pałacu i balowali na sto dwa aż im się z głów kurzyło. Teraz nastały czasy kiepskie dla takich uciech .Nasze M-ileś ciasne , w piwniczce miast beczek ziemniaki i płody rolne czasem opał i gdzie poezja trojki i czar hulanki karnawałowej? Odpowiedz Link