lilimarlene1 09.01.05, 14:26 Tesuniu! nie odzywasz się, a ja niepokoję sie w związku z huraganem jaki przeszedł nad Skandynawią. Napisz jak jest w twojej okolicy? Lili Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natla Re: Do Tesuni!!! 09.01.05, 14:32 Tesunia, na dywani!! )) Zamelduj, że nie możesz gadać i kiedy wracasz. I koniec. Problemu huraganu nie przyjmuję do wiadomości. Odpowiedz Link
kla-ra Re: Do Tesuni!!! 09.01.05, 16:51 Tesuniu, ja tez jestem ciekawa jak u Was po Orkanie. Nie moge dodzwonic sie do rodzinki w Danii. Mieszkaja tak biziutko od morza. Odpowiedz Link
ona44 Re: Do Tesuni!!! 09.01.05, 18:52 Tesuniu!!! Daj znak! lili była szybsza ja tylko myślałam)) Odpowiedz Link
natla Re: Do Tesuni!!! 09.01.05, 19:40 Ja dopiero teraz usłyszałam w dzienniku o huraganie. Być może Tesunia nie ma po prostu prądu. TESUNIU, DAJ ZARAZ ZNAĆ!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
lilimarlene1 Re: Do Tesuni!!! 09.01.05, 21:07 też tak myślę, ponieważ czytałam,że dużo domów zostało pozbawionych prądu. Odpowiedz Link
tesunia Re: Do Tesuni!!! 09.01.05, 23:37 ojej!!!!!!!! dziewczyny!!!!!!!! jestescie wspaniale.... dzieki za pamiec i niepokoj.... wiec takiego Orkanu niepamietam ja dlugo tu mieszkam, szkody sa duze,miejscami,tak jakby jakis "lej przelecial" u nas? polamalo nam pare ladnych drzew( a dach ,myslalam ze czasami podniesie do gory, trzesla sie cala chalupka a ja pod koldra tez ze strachu) u siostrzenicy bylo najgorzej...ale im sie nic nie stalo, dobrze ,ze chociaz prad mielismy,10 km od nas katastrofa totalna, ludziska marzna/siedza przy swiecach, energetyka "staje na rzesach" by usuwac usterki. usciski i buziaki....juz jestem) Odpowiedz Link
natla Re: Do Tesuni!!! 09.01.05, 23:43 No, kamień z serca. A teraz dostajesz klapsa. Poczułaś? ) Na przyszłosć pamiętaj, żeby przynajmniej raz dziennie dać głos, zwłaszcza w czasie katklizmów, których jest coraz więcej. Dobrze? To pa, pa do jutra. Odpowiedz Link
ona44 Re: Do Tesuni!!! 09.01.05, 23:55 Tesuniu witaj)) Spokojnej nocki dobrze,że jesteś)) Odpowiedz Link
mira54 Re: Do Tesuni!!! 10.01.05, 00:15 Witaj Tesuniu! Tez martwilam sie Twoja nieobecnoscia na forum. Dzieki Bogu u Ciebie wszystko w porzadku. Masz kontakt z pia.ed? Nie ma jej na GG, ani na forum. Spokojnej nocy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Do Tesuni!!! 10.01.05, 01:49 Jestem, jestem... W Malmo niemal nie bylo szkod, w kazdym razie nie tam gdzie mieszkam, w centrum miasta. Zyje i mam sie dobrze! Odpowiedz Link
august2 Re: Do Tesuni i Pia.ed 10.01.05, 05:18 Nareszcie Szwecja sie odezwala... Dobrze wiedziec ze u was wszystko w porzadku Pozdrowienia Odpowiedz Link
lilimarlene1 Re: Do pia.ed.! 10.01.05, 14:09 Bardzo się cieszę,że tak jest,jak piszesz. Powodzenia! Odpowiedz Link
lilimarlene1 Re: Do Tesuni!!! 10.01.05, 14:07 Bardzo się cieszę,że jakoś to przeżyłaś. U nas wiało potwornie w nocy- z soboty na niedzielę. Ale na szczęście trwało to krótko. Też miałam wrażenie,że podłoga drży. pozdrawiam Lili Odpowiedz Link
tesunia Re: Do Tesuni!!! 10.01.05, 16:57 a tak wam powiem, mieszkam 100 km. od pia i u nas zniszczenia straszeczne, dzis idac z psiuna na spacer, widzialam polamane drzewa wokol placu zabaw, nawet moze i dobrze,ze tak sie stalo, mysle,ze takie miejsca powinny byc bardziej odsloniete niz w zaulki krzewow/drzew owite. zapowiadaja na pistek powtore z rozrywki( licze ,ze bedzie o slabszej sile) PS;..dzieki wam ,ciesze sie ze jestescie)..usciski. Odpowiedz Link
kla-ra Re: Do Tesuni!!! 10.01.05, 17:13 A ja sie ciesze,ze Ty jestes i tez Cie sciskam. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Do Tesuni!!! 10.01.05, 18:50 Wracalam przed chwila z miasta i rzeczywiscie znow silniej zaczelo wiac. No i przy okazji przekonalam sie, ze sobotnia wichura nic nie uszkodzila, bo choinki oswietlone bialymi lampkami jak staly tak stoja, a nad ulicami dalej wisza girlandy swiatel. Natomiast w polozonych 100 i wiecej kilometrow od Malmo lasach niesamowite zniszczenie. Prywatni ludzie musza wycinac droge wsrod powalonych drzew, aby sie moc wydostac samochodem z domu. 400 000 abonentow bylo niedawno bez pradu. Z mysla o tym, ze w Szwecji domy czesto ogrzewa sie pradem, jest to KATASTROFA. Wyobrazcie sobie: nie mozna sie ogrzac, wykapac, ugotowac jedzenia, patrzec na telewizje, sluchac radia, UZYWAC KOMPUTERA, a jedzenie z szafy zamrazalniczej trzeba wyrzucic! Odpowiedz Link
pia.ed Huragan i jego skutki 10.01.05, 18:54 (img]www.aftonbladet.se/nyheter/0501/10/orkanetta.jpg[/img] Odpowiedz Link
pia.ed Re: Huragan i jego skutki 10.01.05, 18:56 www.aftonbladet.se/nyheter/0501/10/orkanetta.jpg" border="0" alt="www.aftonbladet.se/nyheter/0501/10/orkanetta.jpg"> Moze teraz wyjdzie? Odpowiedz Link
natla Re: Huragan i jego skutki 10.01.05, 18:57 Ale tylko zjęcie w górnym lewym rogu. Wystarczy. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Huragan i jego skutki 10.01.05, 18:57 www.aftonbladet.se/nyheter/0501/10/orkanetta.jpg" border="0" alt="www.aftonbladet.se/nyheter/0501/10/orkanetta.jpg"> Moze teraz? Odpowiedz Link
kla-ra Re: Huragan i jego skutki 10.01.05, 22:11 Wlasnie odebralam poczte od rodziny z Danii. Jest ok. Szkody to kilka dachowek z dachu,2 okna stracily szyby,2 drzewa kolo domu polamane. Dzieki Bogu,moglo byc gorzej. Boja sie kolejnej wichury. Odpowiedz Link
pia.ed Problemy z pociagami 10.01.05, 22:26 Pani na zdjeciu, z trojka dzieci, przyleciala samolotem z Tajlandii z Bangkoku. Chciala jechac dalej do Linkoping, ale pociagi nie chodzily z powodu zatarasowania torow przez drzewa. Powiedziala, ze z jednej katastrofy przyjechala do drugiej! www.expressen.se/expressen/jsp/polopoly.jsp?a=227151 Odpowiedz Link
tesunia Re: Problemy Orkanowe........ 10.01.05, 23:09 duzo mojej siostry znajomych przyjechalo do znajomych do miasta, brak pradu,robi zycie niemozliwym, sama nawet innym znajomym udostepnila miejsce w zamrazarce, bo miecho by sie zepsulo, awarie maja byc w srode usuniete, jak zdaza do nastepnego orkanu( Odpowiedz Link
lilimarlene1 Re: Problemy Orkanowe........ 11.01.05, 12:41 Mam nadzieję,ze ten następny będzie łagodny. Odpowiedz Link
mada50 Re: Do Tesuni!!! 13.01.05, 13:45 Witaj Tesuniu,dziękuję za piękne maleństwa.Jako przyszła babcia życzyłabym sobie mieć taką gromadkę. Ponieważ na razie nią nie jestem, jeszcze bardziej jestem wdzięczna za gromadkę ślicznych chłopczyków z drugiej częsci.Jest co podziwiać!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link
ona44 Re: Do Tesuni!!! 13.01.05, 18:35 Tesuniu właśnie wróciłam z poczty dziękuję)))))) i pozdrawiam Odpowiedz Link
mada50 Re: Do Tesuni!!! 18.01.05, 12:55 Witaj Tesuniu!Nie często zaglądam do poczty mada50@ ponieważ na codzień korzystam z outlooka,dziś otworzyłam tę pocztę po raz drugi i tu niespodzianka od Tesuni. Dziękuję,uśmiałam się. Odpowiedz Link
natla Re: Do Tesuni!!! 28.02.05, 09:21 Tesunia, co z Tobą, nie pobrałaś różowego druczku i poszłaś sobie, a ja sie denerwuję, czy nie zamarzłaś, albo co gorsze chora jesteś. (( Daj głos!!!! Odpowiedz Link
krista57 Re: Do Tesuni!!! 28.02.05, 09:42 Tesuniu odezwij sie ! Brakuje mi Ciebie ! Komu sie pochwalę jak "zafunduję" sobie kotka? Odpowiedz Link
mira54 Re: Do Tesuni!!! 28.02.05, 21:15 Tesuniu, martwi mnie Twoja nieobecnosc na forum. Czy z Twoim zdrowkiem wszystko w porzadku? Wyjechalas na urlop, czy co? Odpowiedz Link
pia.ed Re: Do Tesuni!!! 01.03.05, 00:58 Ja tez sie zaczelam zastanawiac... Pewnie tesiunia pojechala do Polski nie zawiadamiajac nas. Odpowiedz Link
mira54 Re: Do Tesuni!!! 01.03.05, 13:45 Ciesze sie Tesuniu, ze jestes z nami. Pozdrawiam Cie goraco. Odpowiedz Link
mira54 Re: Do Tesuni!!! 04.03.05, 20:56 Tesuniu, daj znac kiedy bedziesz w Swinoujsciu. Moze sie wowczas spotkamy. Odpowiedz Link
august2 o Szwecji 16.03.05, 21:04 Cos o Szwecji Zlikwidowano największy piracki serwer Do siedziby największego szwedzkiego dostawcy Internetu, firmy Bahnhof, mającej jedne z największych i najszybszych serwerów w Europie, weszła policja, która szukała nielegalnych plików. Na dyskach twardych znaleziono około 23 terabajtów danych, które przechowywano z naruszeniem prawa. Cztery serwery zawierały około 1800 filmów, 5000 programów i 450 000 plików muzycznych. Tylko jeden z serwerów zawierał wystarczają liczbę plików, by można je było odtwarzać nieprzerwanie przez 3,5 roku. Był to według władz największy piracki serwer w Europie. Bahnhof od lat znajdował się na celowniku amerykańskich władz. Odpowiedz Link
pia.ed Re: o Szwecji 17.03.05, 01:14 Pisano o tym duzo w szwedzkiej prasie, ale niezbyt rozumiem o co chodzi, a nazwy banhof nigdy nie slyszalam, oprocz tego niemieckiego! Odpowiedz Link
august2 Re: o Szwecji 17.03.05, 03:45 Z tego artykulu i z innego ktory przeczytalem na CNN wynika ze "goscie" mieli w swoim posiadaniu mnostwo nielegalnie przekopiowanych filmow i utworow muzycznych. Kazdy chyba wie ze na kazdym filmie jest napisane Copyright... Odpowiedz Link
tesunia Re: o Szwecji 17.03.05, 16:28 legalne kopiowanie ma byc bardzo karane, panstwo doszlo do wniosku, ze traci miljony na pirackich kopiach. nie bedzie mozna juz sciagna z neku nic i skopiowac sobie tu chodzi o filmy jak i nagrania muzyczne. Odpowiedz Link
krista57 re; zgrzyt 03.06.05, 10:51 Mam nadzieje,ze nie przyjęłas mojej uwagi zle,ja tylko chciałam być dowcipna. To znane slowo na naszym forum...i calkiem ładne. Zgrzytam od wczoraj...ale z calkiem innego powodu....i jeszcze to potrwa !! Odpowiedz Link
regine Re: Tesuniu!!! 07.06.05, 12:41 Gdzie się ukrywasz Tesuniu!!! Daj znać ,smutno nam bez Ciebie (( Odpowiedz Link
mira54 Re: Tesuniu!!! 07.06.05, 19:57 Czy u Ciebie jest wszystko w porzadku? Nie zauważylam, zebys brala wolne. Odezwij sie. Odpowiedz Link
natla Re: Tesuniu!!! 07.06.05, 20:42 Tesunia!!!!!!!!!!!!!! Do raportu!!!!!!!!!!!!!!!!! I nie zwalaj wszystkiego na kompa ))))))))))))) Odpowiedz Link
krista57 Re: Tesuniu!!! 09.06.05, 22:29 Tesuni nie ma od 4 dni.Moze ktoś ma nr GG ? Zawsze było o poranku wszedzie Jej pełno.....dziwne ? Odezwij się ! Odpowiedz Link
maladanka Re: Tesuniu!!! 10.06.05, 07:40 i ja wołam hoooop! hooop! tesuniu choć ulewa taka juz trwa od wczoraj,ze pewno mnie mało słychac Odpowiedz Link
maladanka Re: Tesuniu!!! 10.06.05, 09:52 I co,pewno moje wołanie Tesunia usłyszała bo sie pojawiła,hurra! Odpowiedz Link
tesunia Re: Tesuniu!!! 10.06.05, 09:55 hi,hi,........ niooooooooooo..uslyszala danusko) kochane jestescie dziewczyny i pamietliwe w znaczeniu opiekunczym) Odpowiedz Link
malwina52 Re: Do Tesuni!!! 04.07.05, 22:13 masz juz walizke zapieta na zamek, czy jeszcze do niej dokladasz ciuszki, milej podrozy))) Odpowiedz Link
tesunia Re: Do Tesuni!!! 05.07.05, 09:51 natla napisała: > ......i tak się nie zmieści )) he,he,....natlus bedzie luz w walizie , biore ta wieksza" jak stodola"... poniewaz w drodze powrotnej zawsze musze dobierac od Mamy ekstra torbusie bym sie pomiescila) Odpowiedz Link
malwina52 Re: Do Tesuni!!! 05.07.05, 06:40 oczywiscie, ze sprawdzilam, jest to nr stacji benzynowej i faktycznie naprzeciw jest jakies studio meblowe, a nie wierzylam Ci ))))) juz nigdy nie zwatpie w Twoje oczeta)))) no to do ................ Odpowiedz Link
tesunia Re: Do Tesuni!!! 05.07.05, 09:54 malwina52 napisała: > oczywiscie, ze sprawdzilam, > jest to nr stacji benzynowej > i faktycznie naprzeciw jest jakies studio meblowe, > a nie wierzylam Ci ))))) > juz nigdy nie zwatpie w Twoje oczeta)))) > no to do ................ no widzisz ?? a ja juz sama zaczelam powatpiewac.... wypelzne z autobusiku z kartka" A 4 " przyklejonej do torbusi)))))))) i juz sie nie moge doczekac) PS.. acha...moge miec okularki na nosie)))))))))))))))))) i obowiazkowo papierosek w lapce)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
tesunia Re: Do Tesuni!!! 05.07.05, 09:50 malwina52 napisała: > masz juz walizke zapieta na zamek, > czy jeszcze do niej dokladasz ciuszki, > milej podrozy))) wczoraj dolozylam, dzis ujelam.... ech,niewiem w koncu co wziasc) ..dzieki malwinko. Odpowiedz Link
natla Re: Do Tesuni!!! 05.07.05, 10:03 I tak nie domkniesz walizy, tej największej też.)))) Ja to dobrze znam )))) Odpowiedz Link
tesunia Re: Do Tesuni!!! 05.07.05, 10:33 hi,hi,...odwieczny nasz problem.juz na miejscu w wielu ciuszkach sie nie chodzi i dopiero po rozum do glowy sie puka,po co czlek tyle nabral) cicho z Toba !! ma sie domknac waliza i ju))))))))) Odpowiedz Link
malwina52 Re: Do Tesuni!!! 05.07.05, 10:36 usiadz na niej i dopinaj!!!! kiedy ruszasz w podroz? Odpowiedz Link
tesunia Re: Do Tesuni!!! 05.07.05, 10:42 niema sprawy malwinko,domknie sie waliza) dzis wyruszam z domciu po 19 godz.(to mniej wiecje 1 godz.dojechac do promu) prom odchodzi o 22 : 00 wieczorem, jutro jestesmy okolo 8 godz.w Swinoujsciu.... a w domciu bede dopiero wieczorkiem okolo 20 godz. Odpowiedz Link
danurn Re: Do Tesuni!!! 05.07.05, 11:31 Witam, Tesuniu, powiedz, czy masz taki specjalny wózek na walizki? Bardzo praktyczny no i tak się nie nadźwigasz? A ty nie jestes przecież kawał baby. Odpowiedz Link
tesunia Re: Do Tesuni!!! /danurn 05.07.05, 11:34 hi,hi,hi,hi,.....ja i "kawal baby", ja waga "piorkowa" jestem) a walizeczka na koleczkach, juz zapakowana, i duzo miejsca jest,wszystko bedzie sobie tanczylo w niej Odpowiedz Link
tesunia Re: Do Tesuni!!! /danurn 05.07.05, 11:38 no troszke nie tak odpisalam, ale z doskoku zasiadam.... kiedys uzywalam takiego wozeczka,teraz walizki zmienilam na praktyczniejsze i naprawde wygoda z koleczkami przy nich) jeszcze kosmetyczny neseserek zapakowac i jestem gotowa) a w torbusie to niewiem jak sie zmieszcze...zawsze naladuje jakis rzeczy ze ramie mi odpada Odpowiedz Link
pia.ed Re: Do Tesuni!!! 06.07.05, 01:17 To ile, tesiuniu droga, masz tych "domciow" ??? Czy moze jedziesz promem " w te i nazad"? tesunia napisała: > niema sprawy malwinko,domknie sie waliza) > > dzis wyruszam z domciu po 19 godz.(to mniej wiecje 1 godz.dojechac do promu) > prom odchodzi o 22 : 00 wieczorem, > jutro jestesmy okolo 8 godz.w Swinoujsciu.... > a w domciu bede dopiero wieczorkiem okolo 20 godz. Odpowiedz Link
leontynia Re: Do pia.ed!!! 06.07.05, 08:02 Droga pia.ed podroz z Świnoujścia w okolice Wałbrzycha napewno zajmie tesuni caly dzien/z tego co pamietam tam mieszka Mama tesuni/ ja czesto jadac do moich rodzicow mowie,ze jade do domku to naturalne... pozdrawiam cieplo Leontynia Odpowiedz Link
malwina52 Re: pozdrowienia od Tesuni! 06.07.05, 10:41 przemknela przez moje miasto jak rakieta, na moment sie widzialysmy, pozdrawia Was wszystkich serdecznie!!!!!!!!! to nieduza dziewczyna, jak to okreslil jej maz 160 na wysokich obcasach, ale glos ma jak dzwon, jej krzyk MALWINAAAAAAAAAAAA! uslyszalam, szkoda ze to moment tyle zeby sie wycalowac i usciskac (((((((( ale jestem szczesliwe ze to sie udalo. Odpowiedz Link
pia.ed Re: pozdrowienia od Tesuni! 06.07.05, 11:46 A czym jechala, ze nie moglyscie sie dluzej zobaczyc? Odpowiedz Link
malwina52 Re: pozdrowienia od Tesuni! 06.07.05, 12:15 autokarem, ale nikt nie wysiadal, wiec kierowca sie tylko na moment zatrzymal na miejskim przystanku Odpowiedz Link
maladanka Re: Tesuniu,jak Ci? 10.07.05, 17:49 Tesuniu? Napisz jak Ci się wiedzie w Polsce? Pozdrówka i odezwij się - dzis chyba ćwiartka pęknie czyli 25000,święto się szykuje, Natla robi miejsce na półkach na tzw.ksiązki... Odpowiedz Link
natla Re: Tesuniu,jak Ci? 10.07.05, 17:56 Ksiażki już do Gawiarenki doniesione, poukładane, nic tylko je czytać. Tesuniu, szkoda, że z nami nie będziesz świetować. Ale masz za to inne przyjemności. Baw sie i odpoczywaj. ....... nie ma tam jakiejś kawiarenki int.?? Odpowiedz Link
tesunia Re: Tesuniu,jak Ci? 22.07.05, 13:51 dzieki dziewczatka za pozdrowka) *pia , mam dwa domki=rodzinny i ten drugi tu *leontynio ,jechalam az do Jel.Gory i pozniej zdziebko dalej taxi. *maladanusko dzieki za pamiec i pozdrowka, *natulus ,zabawy specyjalnej nie bylo,ale wliczajac dwa spotkania internetowe, bylo naprade super,szkoda,ze tak czas szybko uciekl i trzeba bylo sie rostac. *malwinko , strasznie sie ucieszylam z naszego "expresowego"spotkania, nastepnym razem upewnie sie na 100% i bedzie dluzsze) i dziekuje Ci bardzo za wszystko...buziaczki. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Tesuniu,jak Ci? 22.07.05, 19:47 To juz jestes w domu??? Pewnie zrobie Ci wkrotce "oväntat besök" , jak w reklamie kawy... Odpowiedz Link
natla Re: Tesuniu,jak Ci? 22.07.05, 20:43 Wotaj Tesuniu na łonie forum......nareszcie.....było smutno bez Ciebie ) A teraz do roboty. ))))))))))))))) Odpowiedz Link
tesunia Re: Tesuniu,jak Ci? 22.07.05, 21:36 natlus, nudno chyba Wam nie bylo, natrzaskalyscie az 4 strony wpisow, niewiem kiedy to nadrobie,nic nie obiecuje, ale cos zawsze szkrobne) Odpowiedz Link
regine Re: Tesuniu,jak Ci? 22.07.05, 23:06 Jesteś już ,w swoim domku ,jak tu czytam..?)Pisz Tesuni jak tam po pobycie tu w kraju,Witam na forum..brakowało Ciebie ( A teraz pisz, pisz i opisuj...W wolnych chwilach czytaj..)) Odpowiedz Link
tesunia Re: Tesuniu,jak Ci? 22.07.05, 21:34 pia.ed napisała: > To juz jestes w domu??? > Pewnie zrobie Ci wkrotce "oväntat besök" , jak w reklamie kawy... OK,pia Gevalia jest w domciu zawsze,chyba ze nie lubisz to poczestuje Mxwell, juz sie ciesze na spotkanie. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Tesuniu, tack! 23.07.05, 00:18 Juz dawno przrzucilam sie na mocno palona Zoegas, Skanerost brygg, ale w naszym wypadku Gewalia bedzie jak najbardziej na miejscu! Odpowiedz Link
tesunia Re: pia 23.07.05, 10:15 jezuski,ale masz zdrowie do Zoegi, toz to istny szatan, ale powiem Ci,ze od wody tez zalezy smak, gdy mieszkalismy na osedlu pilismy wlasnie ja, gdy zmienilismy miejsce zamieszkania,byla wrecz nie do wypicia nawet z mlekiem: (( PS;..daj znac,kiedy sie wybierasz bede czekac na dworcu autobusowym, bo chyba nim przybedziesz ? Odpowiedz Link
pia.ed Re: pia 23.07.05, 11:05 Po latach picia Gewalii sprobowalam Zoegi u znajomego Szweda emeryta i stwiedzilam, ze wlasnie takiej kawy zawsze pragnelam! Nie wiem czy jest mocna, ale w kazdym razie lubie czuc smak! Nie wiem jak jest wygodniej i szybciej? Pociagiem, a potem kawalek autobusem? Czy moze autobusem pospiesznym z Malmö czy Lund? Czy te pospieszne staja w Twojej miejscowosci? Znajoma jechala ostatnio autobusem, nie pytalam sie jej jak bylo, ale to zrobie! Dwa lata temu jechalam pociagiem, bardzo mi sie dluzylo... Odpowiedz Link
tesunia Re: pia 23.07.05, 11:18 wiesz,ze niewiem czy staje u mnie, najlepiej ,jak wjedziesz w miasto i odbiore CIE, ale musze wiedziec,czy autobus,czy pociag, bo kawaleczek oddalone od siebie i parkiering tez inny. Odpowiedz Link
pia.ed Re: pia 23.07.05, 11:39 Spoko, wiem gdzie jest terminal autobusowy! Bilet mam bezplatny, bo kupilam Sommarkort za 415 kr i ledwie ja uzywalam... Szczegoly z autobusami dowiem sie przed wyjazdem. Chyba najlepiej w srodku tygodnia, bo bedziesz sama w domu? Mozna wejsc na www.skanetrafiken.se lub zadzwonic na bezplatny numer 0771-77 77 77 Nie mam "slubnego" to wszystkiego musialam sie nauczyc! Odpowiedz Link
pia.ed Re: pia 23.07.05, 11:46 Nie bylo Cie chyba w Szwecji kiedy ukazal sie artykul o parzacych meduzach, ktore dostaly sie do ciesniny Öresund z Morza Polnocnego ! www.kvp.se/index.jsp?a=404686 Odpowiedz Link
tesunia Re: pia 23.07.05, 12:17 usz..strasznosci,ja tam do morza nie wlaze,zazimna woda wiecznie dla mnie, jedynie po mokrym piaseczku sobie chadzam, w tamtym roku siostrzenica dostala wlasnie jakiejs wysypki, ale to byly glony,po wizycie lekarskiej przeszlo Jej. Odpowiedz Link
tesunia Re: pia 23.07.05, 12:14 obojetnie kiedy przyjedziesz bedzie dobrze, a slubny moj nie taki straszny i zawsze jest w domciu, to mnie niema czesciej w domu niepamietam czy masz moj tel nr.,podam Ci na e-maila i zadzwonisz bede czekac o okreslonej godz.na terminalu autobusowym...juz sie ciesze na spotkanie) Odpowiedz Link
pia.ed Re: pia 23.07.05, 13:03 Autobus staje przy Backstigen... Telefonu nigdy mi nie podalas, zdjecia tez nie przyslalas hi hi! Odpowiedz Link
tesunia Re: pia 23.07.05, 13:14 ha,ha...ja tez niemam Twego zdjecia, ale telefonik juz na skrzynke poslalam, ta ulica to chyba terminal autobusowy,nigdy nie klade na pamiec nazw ulic,ale sprawdze dla pewnosci.... moge czekac na Ciebie z lappem :pia.ed, tak czekalam na fanke 8 we Wroclawiu, na danurn nie zdazylam wyjac z torby bo sama mnie zaczepila, rozpoznala po rozmiarze 36))))))))))) Odpowiedz Link
pia.ed Re: pia 23.07.05, 14:25 List dostalam. Czekalas z LAPPEM? Czyli z lapptoppem? Pa, moj Patrik chce usiasc do kompa. Odpowiedz Link
pia.ed Tesiuniu! 04.08.05, 21:23 Jestem na koncercie Leny Phillipsson, Uggli i tego najnowszego idola, osiemnastolatka o imieniu zaczynajacym sie na D... Co u Ciebie? Odpowiedz Link
august2 Sweden's twisting tower 28.08.05, 02:49 Sweden's twisting tower Tesuniu, Pisza ze zbudowaliscie ostatnio w Malmo najwyzszy drapacz chmur. 190 metrow, 54 pietra. Wyglada bardzo interesujaco architektonicznie. Luksowe apartmenty tylko po 3700 dolarow na miesiac. www.cnn.com/2005/WORLD/europe/08/27/sweden.skyscraper.ap/index.html Odpowiedz Link
wiktoria53 Chałwa...... 25.09.05, 11:38 Tesuniu, czy robiłaś już chałwę wg mojego przepisu? Zdaje się, że miałaś ją robić Odpowiedz Link
pia.ed Re: Chałwa...... 25.09.05, 12:28 Przy tak wspanialej pogodzie Tesiunia nie siedzi w domu i nie robi chalwy ... Odpowiedz Link
malwina52 Re: Do Tesuni!!! 30.09.05, 07:08 jasne, ze tak )))))) jak nie skorzystac mamy z takiej okazji zeby sie wysciskac, a niedziela to super dzien Odpowiedz Link
pia.ed Re: Do Tesuni!!! 30.09.05, 15:49 www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,706712,00.html Nawet w Szwecji o tym pisza... Odpowiedz Link
regine Re: Do Tesuni!!! 30.09.05, 17:48 Tesuniu !!!! Czy otrzymalas moje zdjecia z Izraela ,bo nic nie wiem ,nic nie napisalas ??? Jesli nie otrzymalas, napisz wysle z przyjemnoscia. Pozdrawiam z nadal goracego bezdeszczowego Izraela ))) Odpowiedz Link
regine Re: Do Tesuni!!! 02.10.05, 11:45 Tesuniu !!!! Wczoraj wieczorem wyslalam, milego ogladania) Odpowiedz Link
maladanka Re: Do Tesuni!!! 03.10.05, 09:55 Heeeeeej! Solenizantko miła! Wszystkiego najlepszego, nadal takiej figurki, urody i uroku! img81.imageshack.us/my.php?image=pict2360malinki4as.jpg dołączam zdrowe,bez oprysków,malinki prosto z krzaka Odpowiedz Link
malwina52 Re: Do Tesuni!!! 03.10.05, 10:19 usciski i serdeczne zyczenia wszystkiego najlepszego........ miej sobie milutkie dni w zyciu)) Odpowiedz Link
natla Re: Do Tesuni!!! 03.10.05, 11:06 Już Ci nawet na imieniny daruję, że nie podałaś daty ))) Imieninowe całuski ) Odpowiedz Link
krista57 Re: Do Tesuni!!! 03.10.05, 11:22 Tesuniu !!!!!--fajnego dalszego życia w zgodzie ,miłosci i wielu przyjazni..... Odpowiedz Link
pia.ed Re: Do Tesuni!!! 03.10.05, 11:37 Nie wiem czego Ci wszyscy gratuluja, ale dolaczam sie. PS Kiedy wysiewa sie nasiona permanentnych kwiatkow? DS Odpowiedz Link
tofika Re: Do Tesuni!!! 03.10.05, 11:41 )))))))), radosci ....,pomyslnosci , i spelnienia tych najbardziej tajemniczych pragnien .... Odpowiedz Link
regine Re: Do Tesuni!!! 03.10.05, 11:57 Oraz innych bywajacych tu u nas Teresek !!!! Zdrowia, wszelkiej pomyslnosci, spokojnego i dostatniego zycia dalszego, Aby nie zabraklo Wam niczego !!!!! Odpowiedz Link
krista57 Re: Do Tesuni!!! 04.10.05, 23:11 Rany Tesuniu ,nie spisz jeszcze nie widziałam Cie jeszcze o tej porze !!! Odpowiedz Link
pia.ed Re: Do Tesuni!!! 08.10.05, 21:49 Chyba cos pokrecilam, odpisalam Tobie na linku pia.ed Zobacz odpowiedz na temat przypraw na moim prywatnym linku. Odpowiedz Link
maladanka Re: Do Tesuni!!! -spotkanie 18.10.05, 10:46 Tesuniu - napisz o swoim rozkładzie jazdy w Polsce? Może się zobaczymy? Ja bedę we Wrocławiu chyba od 30.10 do 3.11. - to wstepna przymiarka Odpowiedz Link
pia.ed Re: Do Tesuni!!! -spotkanie 22.10.05, 00:58 sydsvenskan.se/malmo/article123203.ece Jesli sie cos nie pokrecilo, to jest to artykul na temat wprowadzania sie pary 50+ do turning torso. Odpowiedz Link
tofika Re: Do Tesuni!!!masz bbb dobre serduszko,ale 22.10.05, 18:43 Tesuniu,czytalam wczesniej, ze wlasnie zdecydowalas sie miec oprocz piesia, kotka, i zobacz ,na swoja biede wzielas, piesiunio,oczko w glowie do tej pory, a teraz ma w domu kogos ,do kogo Pani ladnie sie odzywa,karmi,a to cos zabiera czas dozwolony ,tyko do tej pory przeznaczony waznej domowej postaci, Piesio -wielki zazdrosnik, tak jest czesto,!!! bywa tez,ze suczka np.(mojej piesi Coreczka do tego stopnia przejela sie maciupenkimi kotkami przyniesionymi z piwnicy,ze pojawil sie instynkt maciezynski,spaly wtulone w nia dluuuuuuuuugo, drapaly ja przy cucusiach,ona nic z tego nie robila,poprostu opiekowala sie jakby to ona urodzila te kociaczki,nadal mieszkaja razem to sa juz duze kotki paroletnie. Tesuniu, cos mi sie zdaje ,ze oddasz tego kotka, i to jak najszybciej,przeciez to trzeba miec nie lada sil ,cierpliwosci,wiadomo ,ze chcialas dobrze, gdzies trzeba wyjecgac,czy oddalic ,od domu,szukaj kolejnego opiekuna trzeba,bo kto zgodzisie na to co Ty terz znosisz. Rozumiem,Twoje dylematy ,sa powazne,niestety PIESIO,to wyglada na pana i wladce, widocznie ma to w genach. A i tak,bardzo lubie twego Slicznego z takim mozolem wychowanego Hau,Hau -oddaj koteczka ,mimo ,ze tak Ci go szkoda. Odpowiedz Link
malwina52 Re: Do Tesuni!!!masz bbb dobre serduszko, 22.10.05, 19:54 czyli powiedzenie lubia sie "jak pies z kotem" sprawdzilo sie u Ciebie, moze jednak znajdziesz kogos kto sie kociakiem zaopiekuje, trzymam kciuki Odpowiedz Link
malwina52 Re: ja tylko.... 24.10.05, 22:03 martwie sie o kotka)) czy juz jakies oznaki przyjazni kocio - psinkowej sa? i co za sposoby oblaskawienia pana i wladcy znalezliscie Odpowiedz Link
krista57 Re: czas najwyższy.... 25.10.05, 22:29 Czy przypadkiem nie zapomniałas,ze wstępnie umawiałysmy się hasło "słoneczne -sanktuarium". Co ze szczególami dzisiaj 25 pazdziernika a 1 listopada to już najblizszy wtorek. Czekam na priva. Odpowiedz Link
krista57 Re: jak trzeba. 27.10.05, 16:47 Tesuniu wszystko o co prosiłam dotarlo już wczoraj...czyżbys myslala o jakims innym lisciku )) Odpowiedz Link
regine Re: Tesuniu 27.10.05, 17:46 Tobie też szczęśliwej podróży, Ty masz dalej bo przez morze, ja tylko po lądzie ) Trzymaj się ciepło ) Odpowiedz Link
fleur1 Re: Tesuniu 27.10.05, 18:12 To jak ja będę wiedziała czy pojedziemy na pewno 3 listopada do Wrocławia??? Ja bym wsiadała na Zabobrzu to poprosiłabym Ciebie o zajęcie miejsca jeżeli wsiadłabyś wcześniej i proszę o zdjęcie, bo jak się poznamy, ja wyslę moje. Odpowiedz Link
pia.ed Re: czas najwyższy.... haslo 27.10.05, 18:37 Zeby tylko to haslo powiedziec do WLASCIWEJ osoby, bo inaczej bedzie dobra zabawa... i troche wstydu... Odpowiedz Link
krista57 Re: czas najwyższy.... haslo 28.10.05, 09:53 Tesuniu !szczęsliwej podrózy i miłego pobytu w kraju ciekawych spotkań oraz wielu nieoczekiwanych doznań ! życzę tez sobie krótkiego czasu na papieroska oraz dłuższego pobytu w moim miescie Odpowiedz Link
pia.ed Tesiunia, o ile wiem, nie pali !!! 28.10.05, 12:24 Krista, nie zatruwaj jej powietrza w ciagu tego krotkiego spotkania! Poza tym - papierosy szkodza na cere! Odpowiedz Link
krista57 Re spotkanie 30.10.05, 09:49 No i spotkalam Tesunię,faktycznie byl to tylko kwadrans. Co zaplanowałysmy...zrobiłysmy. Jest bardzo radosna i pogodna osoba,pelna życia...jest taka szczuplutka a to juz nie przystoi )) paniom w naszym wieku )) Odpowiedz Link
tofika Re: Tesunia pozdrawia.. 02.11.05, 22:19 Tesuniu ,dzieki za pozdrowionka, chwytaj te chwile pobytu w rodzinnym kraju , samych milutkich wrazen... Odpowiedz Link
krista57 Re: Kiedy wraca Tesiunia??? 07.11.05, 11:27 Tesunia napisala ,ze wraca w przedostatnią srode listopada Odpowiedz Link
pia.ed Re: Kiedy wraca Tesiunia??? 07.11.05, 12:38 To znaczy w srode 23 listopada. A ma dostep do kompa, bo chyba nie wysyla sms ze swojej szwedzkiej komorki? Poprzednim razem tanio ja to nie kosztowalo... krista57 napisała: Tesunia napisala ,ze wraca w przedostatnią srode listopada Odpowiedz Link
malwina52 Re: od Tesuni!!! 10.11.05, 08:12 serdeczne pozdrowienia dla Wszystkich, bardzo teskni za forum ))) Odpowiedz Link
maladanka Re: a kotek? 25.11.05, 21:56 Piesek pewno zapasiony przez pana,co? A kotek,czekał na Ciebie? No i chyba nie spałaś w trakcie morskiej podróży,hę? Odpowiedz Link
krista57 Re: a kotek? 25.11.05, 22:06 No własnie,co z kotkiem ? Jest tak zimno a on biedaczysko gdzie sypia ? Ciekaw jestem rownież co Tesunia robila na promie w drodze powrotnej spała czy tancowala )) Odpowiedz Link
tesunia Re: a kotek? 25.11.05, 22:14 jutro bede dzwonic do kobiety w sprawie kotka,jak sobie ma, tego drugiego malucha slubne juz nie widzialo wiecej( **kristo, niepotancowalam (( plyna Wawel,na nim wszystko tak jakos porozrzucane jest po wszystkich pietrach , a i malo ludziskow bylo,ale bylo przyjemnie zaliczyc drinka w milym towarzystwie i pogawedzic o roznosciach. Odpowiedz Link
natla Witaj!!! 25.11.05, 23:48 No wreszcie jesteś, wprawdzie rozkołysana, ale jesteś. Forum wraca do normy Odpowiedz Link
tesunia Re: Witaj!!! 26.11.05, 15:50 dzieki szefowo za witaczki) dzis o wiele lepiej,rozkolysanie minelo,jednak zawsze pozostaje problem z orientacja nocna) Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Witaj!!! 26.11.05, 17:45 Milo, że już jesteś z nami. Cieszę się, ze chałwa smakowała, właściwie to taki blok czekaladowy czy kakaowy, ale smaczny prawda? Odpowiedz Link
maladanka Re: Witaj!!! 29.11.05, 14:33 Tesuniu - niedosyt mam straszliwy po naszym spotkaniu! Absolutnie nie popuszczę przy najbliższej okazji. I tańce muszą wtedy byc obowiązkowo! Odpowiedz Link
fleur1 Ja też chcę z Wami iść na tańce. 01.12.05, 19:31 Tesuniu cieszę się,że muzyka przeze mnie wybrana spodobała sie kochanej rodzince. Zastanawiałam się co wybrać i tym bardziej się cieszę, że trafiłam w Wasze upodobania. Polubiłam Ciebie i Małądanuśkę też, i szkoda, że tak daleko od siebie mieszkamy. Odpowiedz Link
krista57 Re: Tesuniu.. 12.12.05, 14:33 Tesuniu nalezy Ci sie rózga od Mikolaja ? Jak mogłas pomylic Mire21 z mira54,jedna z prekursorek naszego forum ? Odpowiedz Link
krista57 Re: Tesuniu.. 12.12.05, 22:25 Słonce ty moje ! Chrusty pieklam w wyskokiej temperaturze/nie pamietam jakiej/ az do leciutkiego brazu i gorące obsypalam cukrem. Ciasto lezalo w lodowce klika godzin...nie wiem czu mozesz je trzymac w lodowce przez noc...ale chyba tak.Tylko nameczysz sie rano przy jego walkowaniu. Po upieczeniu były dobre i na trzeci dzien ! Odpowiedz Link
krista57 Re: Tesuniu.. 13.12.05, 10:41 Napisz cos blizej o tym Wikingu ,jakie sa zwyczaje co sie podaje .gdzie sie organizyje,kto przychodzi itp. Odpowiedz Link
mira54 Re: Tesuniu.. 13.12.05, 20:59 Dziękuje Tesuniu za zainteresowanie moja kuchnia. Na szczescie nic zlego sie nie dzialo i nie trzeba bylo jej wymieniac. Podczas transportu cos sie zablokowalo, bo kiedy przyszedł do mnie pan do podlączenia gazu i zaczelismy ustawiac jej nozki i przechylac w jedna i druga strone problem znikl. Pokretla zaczely prawidlowo funkcjonowac. Jak na razie jest wszystko dobrze. Odpowiedz Link
natla Re: Tesuniu.. 18.12.05, 19:25 Tesuniu, coś Cie okropnie mało ostatnio....zdradzasz nas? Odpowiedz Link
krista57 Re: Tesuniu.. 05.01.06, 19:48 Tesuniu ,sprawdzilas swoja poczte.... dlaczego nie jestes z nami ? Odpowiedz Link
krista57 Re: Tesuniu.. 16.01.06, 11:01 Nie widzę żadnej reakcji ??? czy Ty czasami zaglądasz na pocztę??? Odpowiedz Link
fleur1 Re: Tesuniu.. 17.01.06, 17:19 Tesuniu jak Twoje kilogramy? Ja chętnie wyślę trochę moich, albo poczekam jak się spotkamy i zrobimy transfuzję kilogramową, ja jetem chętna bardzo!!! Odpowiedz Link
fleur1 Re: Tesuniu.. 18.01.06, 20:35 Dziękuję za odpowiedź, jesteś szwedzkim kurczaczkiem, ale dużo w Tobie życia i to mi się spodobało. Wyjeżdżam na jakiś czas z Polski 27 stycznia, wrócę do domku po 20 marca, to prawie 2 miesiące, a potem to nie wiem jeszcze co będę robiła, może jakiś ciepły kraj jak poprzedniej wiosny!!! Buziaki z zimnego kraju, u nas wczoraj był mróz - 18 st. C., ale już dzisiaj padał śnieg i było przenikliwie wilgotnie, mrozy wielkie idą. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Tesuniu.. 29.01.06, 12:00 Wyslalam do Ciebie mail z podaniem linka z forum na ktorym Cie szukaja Odpowiedz Link
natla Re: Tesuniu.. 30.01.06, 10:15 ......bo tylko podpisywanie listy to jedno, a miganie sie od roboty to drugie, a szlajanie się po "konkurencjach", to trzecie. Ty sobie uważaj ))))) Odpowiedz Link
natla Re: Tesuniu.. 30.01.06, 10:47 No, dobra, dobra.....w sądzie się będziesz tłumaczyc )) Jak juz poprzeprowadzasz, to do pracu....tu....)) i mimo przeprowadzki, dobrego dnia Odpowiedz Link
lili50 Re: Tesuniu.. 19.02.06, 16:50 Niedługo będę miała z głowy ten problem,bo mąż się wścieka, że córki wciąż dzwonią i przeszkadzają mu grać. Powiedział że sobie kupi komputer, a ten mi odda. Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Tesuniu.. 21.02.06, 21:24 To nie miałaś dziś szczęśliwego dnia, smutne ale nie martw się, to tylko martwe rzeczy. Ważne, że zdrowie jest. Wszystko da się naprawić i będzie ok. Odpowiedz Link
fleur1 Re: Tesuniu.. 02.04.06, 11:49 Tesiuniu wczoraj byłam na obiedzie w naszej restauracji "Piwica Rajców" w ratuszu i siedzieliśmy przy tym samym stoliku, przy którym my spożywałyśmy płonące naleśniki. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam na kolejne spotkanie. U nas słoneczko i wiosenna pogoda. Odpowiedz Link
krista57 Re: Tesuniu.. 19.04.06, 22:37 Tesuniu!Zamknęłas sie w tym zimnym kraju na cztery spusty)) Czy nigdy nie otwierasz listonoszowi drzwi i nie zapraszasz? Odpowiedz Link
natla Re: Tesuniu.. 29.04.06, 08:30 Tesuniu nasza miła, byś zawsze z nami była. Tesuniu nasza kochana radości życzę Ci od rana. Tesuniu wesolutka, by omijały Cię smutki. Tesuniu forumowa, byś zawsze była zdrowa. Tesuniu cacana, byś miała swojego fana. ) ps. zaglądnij na pocztę. Odpowiedz Link
vogino55 Re: Tesuniu.. 29.04.06, 08:52 Wszystkiego dobrego a nade wszystko ZDROWIA @-->-->-- WOJCIECH życzy()))) Odpowiedz Link
krise1 Re: Tesuniu.. 29.04.06, 16:17 vcard.chezmaya.com/upload/pickup.php?id=06042907335088pUfv49wILo Odpowiedz Link
krista57 Re: Tesuniu.. 29.04.06, 20:56 Tereniu!życzę sobie rychłego spotkania tym razem nie "po drodze"! Odpowiedz Link
pia.ed Re: Natlo .... 30.01.06, 10:48 Tesiunia jak sie szlaja, to zdazy WSZYSTKIE FORA OBSKOCZYC ... no problem ... A jak nie ma czasu, to NAWET na piecdziesiatkach podpisac sie nie zdazy! Odpowiedz Link
pia.ed Re: Fastslagsbullar czyli semlor 31.01.06, 11:41 www.kvp.se/index.jsp?a=516185 Jadlas w tym roku? Ja probowalam kiedy Hemköp, aby zaccecic klientoe, sprzedawal 2 pack za 10 kr. Nastepnego dnia poszlam kupic, to kosztowaly juz 22 kr za 2 pack. NIE KUPILAM ... A w cukierni 1 sztuka 15 kr Odpowiedz Link
tofika Re: Fastslagsbullar czyli semlor 09.02.06, 22:38 Tesuniu, jak to z nami???????, ja czytam na biezaco,tylko wciaz brakuje mi czasu n klikanie,,ale Twoich wpiskow tez nie widac ? o tam,,za czytanie dobrych lektorek w ciepelkim lozeczku? ... jakos mi tu Ciebie brak,,, pozdrawiam,juz,,mi lepiej bo skreslilam kilka slowek Do Ciebie Tesuniu)))) Odpowiedz Link
regine Re: Toficzko :) 10.02.06, 10:35 Udało się otworzyć i posłuchać, dziękuję ) Ale zapisać nie mogłam Coś nie tak z tym plikiem, dlaczego nie mogę go zapisać ? Odpowiedz Link
malwina52 Re: od Tesuni!!! 10.06.06, 21:21 Tereniu bardzo dziekuje pozdrawiam, rzadko Cie mozna spotkac i poczytac))) jak maja sie zwierzaczki Twoje juz zyja w symbiozie czy nadal walcza o miejsce przy pani? no i mam przykra wiadomosc bylam dzisiaj u mamy na ogrodku i dowiedzialam sie, ze lawenda sie nie odrodzila Odpowiedz Link
malwina52 Re: od Tesuni!!! 12.06.06, 08:54 czas szybko leci, nie obejrzysz sie a juz bedzie jesien, a z planami tak zazwyczaj bywa))) a co do lawendy to chyba bysmy ja zmordowaly w tej kopercie))) pozdrawiam serdecznie cala rodzinke masz kontakt? z pia bo nie widuje jej na forum Odpowiedz Link
tofika Re Tesuniu...:) 25.06.06, 09:35 Poczulam inny smak powietrza z Twojej Szwecjii jodkiem nadbaltyckim naprawde pachnie pozdrawiam serdecznie... Odpowiedz Link
maladanka Re: Re Tesuniu...:) 25.06.06, 09:38 jestesmy bycze dziewczyny,nie? A zupełnie przypadkowo trafiłam i zobaczyłam twój wpis i date 28 kwietnia - ja sie urodziłam o 21.oo i to podobno była środa Odpowiedz Link
malwina52 Re: Do Tesuni!!! 21.08.06, 08:22 ej sloneczko nasze gdzies sie ukryla? jak Twoje zwierzaczki piesko kotki pozdrowienia sloneczne i cieplutkie Odpowiedz Link
tofika Re: Do Tesuni!!! 03.09.06, 18:39 Tesuniu...... SOS... ja teraz potrzebuje przepis >>ogorki po zydowsku naszej Reginki , nie moge znalezc, moze TY mi pomozesz? , Tobie odszukalam a teraz....? Odpowiedz Link
natla Re: Do Tesuni!!! 03.09.06, 18:58 Tesuniu, po raz kolejny Cię wołam na dywanik )) Juz nas nie lubisz? ( A może w kraju jesteś? Odpowiedz Link
maladanka Re: Do Tesuni!!! 03.09.06, 21:44 właśnie - co jest? Tesuniu,gniewasz się na nas czy co? Odpowiedz Link
tofika Re: Do Tesuni!!! 13.09.06, 09:48 Witaj Tesuniu... troszke minelo....... nie bylo Ciebie tu? a mi mozesz podpowiedziec jak zrobic marmeladke z zielonych pomidorow.. za porade co do rydzykow, dziekuje, wlasnie marynuje..juz badz juz, badz poklikaj tu nampozdrawiam ... Odpowiedz Link
malwina52 Re: Do Tesuni!!! 13.09.06, 10:11 jestes jak milo Ciebie poczytac tak cichutko walesalas sie po kraju nacieszylas sie rodzinka a oni Toba pozdrowienia Odpowiedz Link
tofika Re: Do Tesuni!!! 13.09.06, 11:14 Tesuniu....cmooooooook Krista mi podrzucila ogoreczki juz od troszke czasu zrobione na poce w piwnicy stoja... a marmeladkA nie spiesz.. z pomidorkow zielonych...jeszcze mam je na krzaczkach... daleko... wiec spoko... milego Dnia Tesuniu i wpatrywuj , wpatrywuj co sie zmienilo w Twojej okolicy podczas Twojej nieobecnosci... Odpowiedz Link
dankarol Re: Do Tesuni!!! 13.09.06, 15:43 Witaj Tesuniu po urlopowych szaleństwach. Jak to dobrze, że znowu z nami jesteś i będziesz nas informować co na północy słychać Odpowiedz Link
maladanka Re: Do Tesuni!!!- jeju,ale jesteś! 13.09.06, 17:33 Byłaś w Polsce i nie napisałaś,że jesteś? A o tym,że bęziesz to nie wiem gdzie pisałaś, jakos mi umknęło,szkoda wielka,że tak cichutko w tej Polsce siedziałaś. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Do Tesuni!!! 12.10.06, 20:56 Bo ja tesuniu, taki biedniusienieńki siedzę od rana i nic ..... nawet żywego ducha .)) Odpowiedz Link
tofika Re: Do Tesuni!!! 12.10.06, 21:25 Tesuniu, skad wiedzialas ze 3 razy do twego prv chcialam wpisac, ale jakos takos niedoszlam... A ty jestes dobrze... jestes pozdrawiam serdecznie... Odpowiedz Link
krista57 Re: Do Tesuni!!! 12.10.06, 21:52 Witaj Tesuniu. Nie na moje diecie nie chce się jesc...chyba żołądek sie skurczył. Wyobraz sobie,ze moje dwie jedyne przyjaciólki sa od zawsze szczupłe i wcale mi nie zazdroszczą tej walki z nadwagą Odpowiedz Link
regine Re: Do Tesuni!!! 15.10.06, 21:26 Już się otwiera Tesuniu. Coś źle mi się link do strony wkleił. Artykuł ciekawy. Poczytaj Odpowiedz Link
tofika Re: Do Tesuni!!! 15.10.06, 21:34 TESUNIU, SKARBECZKU, NIE POJECHALAM , BO ZANIM USZYKOWALAM DO WYJAZDU ,TO POGODA DEFINITYWNIE ZMIENILA NA MOJA NIEKORZYSC... sorrki, ze duze literki, tak spiesze cI doniesc, ze nie wolno mi... jechac jeszcze gdzies, to sa moje tylko marzenia, dzis chcialam na troszke znow wybyc z domku,,antyb mam jeszxcze brac dlugo,nie moge przeziebic absolutnie... maz pojechal wiec z kolega, nawiozl mi grzybkow w brod.. i winogron na kolejna porcje wina domowej robotyORAZ WARZYW SWIEZUTKICH ... A TAK BARDZO CHCIALAM ZOBACZYC CO ROBIA MOJE BOBRY... ONE UKRYTE W DZIEN,,ALE, PO OBSERWACJII SRODOWISKA GDZIE MIESZKAJA,, JA DOMYSLAM... CO UCZYNIAJA... OPISZE..JAK TYLKO BEDZIE DLUGA JESIEN TAK PIEKNA JAK DO TEJ PORY,, NAPISZE JAK I CO.... Odpowiedz Link
fleur1 Spotkamy sie 16.10.06, 14:34 Tesuniu jak bede w Jeleniej Gorze to na pewno sie spotkamy, Maluszek bedzie we Wroclawiu i jakbysmy ja namowily, to moze by do mnie przyjechala, moze spac i wtedy bysmy zrobily spotkanie na naszym terenie. Jak sie nie uda, to powtorzymy Wroclaw. Odpowiedz Link
regine Re: Spotkamy sie 16.10.06, 21:16 Czyli Tesuniu, nie jestem odosobniona w tym "cmokaniu" w rękę. Bo to miły zwyczaj... Odpowiedz Link
tofika Re: Witaj Tesuniu:) 22.10.06, 08:53 To ja Tofika, powitam Ciebie osobiscie, jesli tak raniutko jestesmy,, witaj... Usciski.... Milego Dnia...I dni... nastepnych tez! Odpowiedz Link
tofika Re: Do Tesuni!!! 22.10.06, 09:55 deszcz? szwedzki ci przeszkadzatesuniu... no to masz domowo swiateczny dzien... a grzybki bardziej widoczne beda jutro, wiem jutro Twoj mezus pracuje,a chceliscie skiknac rekreacyjnie.. po grzybki, te kurki? ciekawe? moj pojechal juz na grzybki z kolegami, mi nadal..juz wcale!!!! tej jesieni nie pobede na grzybkach,, nie wolno mi przemeczyc ani zmrozic w zimnym juz warminskim lesie.. co do Twoich wpisow... zyczen..sa bez zadnych bledow.. ladnie zawsze tez zyczonka posylasz... a sygnaturke swoja wpisalas... do Watku wczoraj zalozonego przez Sagi... wpisz i zeby byla widoczna,, jest piekna ta Twoja sygnaturka... pozdrawiam... Odpowiedz Link
tofika Re: Do Tesuni!!! 22.10.06, 10:24 Tesuniu... pociesze Cie, tez mi juz pada deszcz... a mi ... nie bede juz pobuszowac w necie.. mezo w domku,,to sie nie da w wirtualnym swiecie trwac ..Tesuniu... i moze mi znow podeslesz Siebie...bo mi komputer ... zabral fotke- -niedobry... wiem..spodobalas mu siea ja ci wzajemnie tez cosik podesle jesienne wieczory dlugie... znajdziemy chwilke by skrobnac czas od czasu do siebie..tak tak... Odpowiedz Link
maladanka Re: Do Tesuni!!! 23.10.06, 14:38 Hej,Tesuniu! a we Wrocławiu 2 lub 3 listopada będziesz? Bo ja tak! 2 listopada jest normalnym dniem - wszystko powinno kursowac jak w dni powszednie. Pozdrawiam i może się uda spotkac choc na chwilkę Odpowiedz Link
maladanka Re:no to 2.XI.10.oo 24.10.06, 09:42 będę Was wypatrywać!/odpukać w niemalowane jakby co!/ Odpowiedz Link
malwina52 sorry... 25.10.06, 07:57 korzystalam z tej wyszukiwarki nieraz, przepraszam mam nadzieje, ze uchronilas jakos swoj komputer, zycze udanego pobytu w kraju Odpowiedz Link
toja_ja kolysanie 25.10.06, 09:42 oby Cie nie bujalo za mocno, polknij cos na chorobe morska albo napij s i przespisz szczesliwej drogi do domu zycze Odpowiedz Link
tofika Re: ach to takie sprawy... 26.10.06, 11:35 ? Tesuniu, zachowuj wreszcie... aza z dwoch nickow mnie atakujesz? przytulam Ciebie... bedzie dobrze, jak do tej pory,,,zawiali zaszumialo.... ""Szumieł ???? ..kawysz.. dierewna gnulis , a noczka ciomnaja byla.... adna wazlublennaja para... wsiu nocz gulala do utra,,, ..jestem prawie soba,,jeszcze sekundka..wierze ze wszystko wroci,, do normy...pa caluski ..szczesliwej podrozy do .. kraju... cmokkk Odpowiedz Link
krista57 Re: ach to takie sprawy... 27.10.06, 10:01 Tesuniu,skarbie ...znowu piszesz o zupie gulaszowej. Juz kiedys prosilam o przepis,prosze podaj go w miare dokladnie. Bede wdzieczna! Odpowiedz Link
del.wa.57 Do Tesuni:)) 27.10.06, 19:40 Tesuniu kochnie,zycze Ci miłego pobytu w kraju i udanego spotkania z Danutka i Jolą,wiem,że bedzie udane,ale krótkie,dobre i to a na droge''trzymam kciuki'' Wracaj do nas szczęsliwie jak juz pojesz sobie smakowitości przygotowanych przez Mame)) Odpowiedz Link
regine Re: Do Tesuni:)) 28.10.06, 09:51 Plyn poprzez Baltyk, bez sztormow i burz ) Spokojnej drogi zycze, oraz milego pobytu wsrod bliskich. Milego spotkania z Maladanuska i Jola ) Odpowiedz Link
regine Re: Do Tesuni:)) 28.10.06, 17:35 Pa, Tesuniu !! Naloz kapok i w rejs Szczesliwej podrozy )) Odpowiedz Link
fleur1 Re: Do Tesuni:)) 29.10.06, 15:21 Tesuniu zarezerwujesz dla mnie miejsce w autobusie? Jak masz moj numer to zadzwon, albo podaj swoj do mamy, bo go stracilam. Bede jechala tym o 8.00 z mojego osiedla o 8.04. Czekam na wiadomosc. Odpowiedz Link
regine Re: Do Tesuni:)) 03.11.06, 13:39 Witaj w domu Tesuniu Doplynelas juz do domu jak widze. Czy Baltyk byl spokojny ? I jak minela Ci podroz powrotna ? Odpowiedz Link
natla Re: Do Tesuni:)) 03.11.06, 14:16 Oooooo, już w domciu jesteś? A dopiero gadałysmy z Wrocławia. Jak ten świet sie skurczył.....skurczybyk jeden. No to witaj w domu forumowym Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Tesuni:)) 03.11.06, 14:37 Witaj w domku Tesuniu i bardzo dziękuje za pozdrówka przekazane przez naszą laseczkę Jolcie)))) Odpowiedz Link
maladanka Re: Do Tesuni:)) 04.11.06, 11:29 Tesuniu, Ciebie chyba wiatr tak szybko zawiał do domu! Nie chciałam wierzyć, po tych informacjach o sztormie,że już dopłynęłaś. Zajrzyj do poczty przy okazji Odpowiedz Link
marinka52 Re: Do Tesuni:)) 11.11.06, 19:46 Tesuniu, a co tam? predziutko zapędzaj w kąt (ogrodeczka) niedobre te te, te niedobre tyci wirusiki czy cos..zastrasz piesem ,a pelikan zyje jeszcze/ ulubiona maskotka Waszego zwierzaka/? i czerwonym winkiem -moze ogrzanym ?i pod pierzynke.. Odpowiedz Link
marinka52 Re: Do Tesuni:)) 11.11.06, 21:04 Tesuniu, czy piesio to juz staruszek? czy choroba go za wczesnie tak meczy,,biedulek..glasku .. b przezylam chorobe mojej pesi.. najgorsze jest to, ze zwierze wyraza jakby przeprosiny za to ze choruje,, zal niesamowity ogarnial.. ale wasz pisio to jeszcze mlodzieniaszek ,cos w genach ma z chorob moze? Odpowiedz Link
marinka52 Re: Do Tesuni:)) 11.11.06, 21:06 Tesuniu, odpoczywaj , u Ciebie jest chyba juz pozny Wieczor... milutkiego rowniez, ja smyrgam zaraz tez do lozeczka...z lekturka... dobrej nocki ...WAM Odpowiedz Link
tofika Re: Do Tesuni:)) 14.11.06, 21:24 tesuniu, masz chwilke i moglabys wejsc na czat? chce cos Ciebie zapytac... Odpowiedz Link
tofika Re: Do Tesuni:)) 14.11.06, 21:46 czekam na Ciebie Tesuniu.. hihihi.. ale jesli nie jestes w komputerze to nie wiesznie szkodzi zapytam innym razem.. jejku wysle pytanko poczta.. ()()()... Odpowiedz Link
tofika Re: Do Tesuni:)) 16.11.06, 07:08 Tesuniu, wczoraj poszlam akurat, jak przyszlas.. ale juz wysylam poczte i bedzie jasne o Co mi szlo..pozdrawiam dzis jako poranny .. "pobudek" Odpowiedz Link
tofika Re: Do Tesuni:)) 16.11.06, 17:02 Tesuniu,,,listonosz... oby nie szedl tak dlugo jak moj polecony.. w odlegl 180km, okazalo ze trojmiasto ..opanowal strajk listonoszy Odpowiedz Link
tofika Re: Do Tesuni:)) 19.11.06, 21:25 Tesuniu, troszke trwa zanim otworzy, to nie jest w zadnym programiku, zalacznik to jest zwykla strona Micsosoft EXc.. ale moze go nie masz?jednak to tez program.. trudno opowiem Ci kiedys o tych skaczacych żabusiachcmooooook Odpowiedz Link
marinka52 Re: Do Tesuni:)) 22.11.06, 18:39 tesuniu, pedze po skladniki uaaa zza morza spowrotem od Kristy przepis wwedrowal mi tu do domku na ekran.. jaki ten Swiat TYCI) Odpowiedz Link
tofika Re: Do Tesuni:)) 02.12.06, 14:41 Tesuniu..... wiesz? Luckanowa nie chce opowiedziec o Szkotach w spodniczkach w kratke..bo przeciez spotkala takowych w Irlandii)))))wiesz? opowiadaj Tesuniu...jak CI ze Szkotami... Odpowiedz Link
tofika Re: Do Tesuni:)) 03.12.06, 10:36 Tesuniu...)) a komu jak nie Tobie mialam poskarzycdr.wal1 zaszyl w lesniczowce,nic a nic nie klika moja jedna kolezaneczka ze Szwecji na Zelandie pomknela i tylko TY mi Zostalas Lucusia obiecala..juz obiecala, chyba wczoraj jak ja w lozio wczesnie umknela Odpowiedz Link
tofika Re: Do Tesuni:)) 09.12.06, 09:46 tesunka do nas sie usmiecha..... wyraznie widac ze nie braknie jej zdroweczka,tak 3maj ,tak trzymaj Tesuniu kochana i usmiechaj wraz z najblizszymi od samego RANA)))) Odpowiedz Link
tofika Re: Do Tesuni:)) 10.12.06, 09:50 tesuniu, ja wpisalam do Ciebie odpowiedz na moim watkuprzeczytasz tam?()()().. Odpowiedz Link
tofika Re: Do Tesuni:)) 05.01.07, 10:33 Tesuniu, tesunku .. wybacz mi , ja dopiero wczoraj trafilam na Twoj wpis,, gdzie zapytalas mnie o skyp.. wysylam Ci na poczte gazety nt wiadomosc.. ok..?spr czy skypy nasze dzialajana glosie lub na rozmowach piszacych..pozdrawiam zyczen wciaz czas..milego wszystkiego w 2007 r Odpowiedz Link
regine Re: Do Tesuni:)) 23.01.07, 22:41 A tu proszę tem wierszyk : LILIOWY KAPELUSZ! takanietaka 10.04.05, 13:33 + odpowiedz SPOSOBAŁ MI SIĘ TEN TEKST! Kobiety Kiedy ma 5 lat: Ogląda się w lustrze i widzi księżniczkę. Kiedy ma 10 lat: Ogląda się w lustrze i widzi Kopciuszka Kiedy ma 15 lat: Ogląda się w lustrze i widzi obrzydliwą siostrę przyrodnią Kopciuszka: "Mamo, przecież tak nie mogę pójść do szkoły!" Kiedy ma 20 lat: Ogląda się w lustrze i widzi się "za gruba, za chuda, za niska, za wysoka, włosy za bardzo kręcone albo za proste", ale mimo wszystko wychodzi z domu. Kiedy ma 30 lat: Ogląda się w lustrze i widzi się "za gruba, za chuda, za niska, za wysoka, włosy za bardzo kręcone albo za proste", ale uważa, że teraz nie ma czasu, żeby się o to troszczyć i mimo wszystko wychodzi z domu. Kiedy ma 40 lat: Ogląda się w lustrze i widzi się "za gruba, za chuda, za niska, za wysoka, włosy za bardzo kręcone albo za proste", ale mówi, że jest przynajmniej czysta i mimo wszystko wychodzi z domu. Kiedy ma 50 lat: Ogląda się w lustrze i mówi: "Jestem sobą" i idzie wszędzie. Kiedy ma 60 lat: Patrzy na siebie i wspomina wszystkich ludzi, którzy już nie mogą na siebie spoglądać w lustrze. Wychodzi z domu i zdobywa świat. Kiedy ma 70 lat: Patrzy na siebie i widzi mądrość, radość i umiejętności. Wychodzi z domu i cieszy się życiem. Kiedy ma 80 lat: Nie troszczy się o patrzenie w lustro. Po prostu zakłada liliowy kapelusz i wychodzi z domu, żeby czerpać radość i przyjemność ze świata. ))) Może wszystkie powinnyśmy dużo wcześniej założyć taki liliowy kapelusz... MÓJ KAPELUSZ jest czerwony od spodu czarny,wywijany niesymetrycznie na 8 sposobów-mniej wiecej skrzyżowanie kata z muszkieterem -super!!Mam materiał fotograficzno dowodowy!Chyba dojrzałam przed osiemdziesiątką ))))))) ............... <<nigdy nic nie wiadomo)>> Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Tesuni:)) 18.02.07, 13:36 Hej,Tesuniu,gdzie jesteś????? Nie widzę Ciebie od jakiegos czasu,odezwij się,martwimy sie o Ciebie. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Tesuni:)) 11.03.07, 21:25 Bardzo Ci współczuje Tesuniu,wiem co czujesz,niedawno moja znajoma/dobra znajoma/musiała rozstac się ze swoja''Szailą'' znałam dobrze tego pieska,bywałam u niej czesto,taraz jak ide do niej ciągle brakuje mi ''szczeku'' Szaili na powitanie. Nic nie zrobisz skarbie,tylko czas ukoi Twój ból. Trzymaj się Tesuniu. Odpowiedz Link
malwina52 Re: Do Tesuni!!! 12.03.07, 06:59 poozdrawiam i pocieszam, a to smuteczek zagoscil w twoim domu, moze zdecydujecie sie na nowego przyjaciela czlowieka Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Tesuniu/ :-)) .....:-(( 23.03.07, 19:39 Tesuniu ...tak , jak zaznaczyłam w temacie: i smutek wielki ...i radość !! (( On już jest w krainie wielkich łowów i tam odpoczywa i cieszy się, biegając po bezkresnych łąkach w gronie swych pobratymców. Zabrał tam ze sobą obraz swoich bliskich, którzy go za łapki trzymali, odszedł spokojnie i bez interwencji osób postronnych. Uznał, że jego czas nadszedł i spokojnie poszedł tam gdzie go wzywał czas. Wspaniale, że macie już przy sobie jego " alter ego ". Daliście mu dom i serce.Cieszę się, że podjęłaś decyzję o adopcji tak szybko- choć wiem, że to trudne było po odejściu członka rodziny. Wiele serdeczności od Padalczychy. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Tesuniu/ :-)) .....:-(( 04.04.07, 20:25 Czy dostałas odemnie prezentacje skarbie ,tak dawno je wysłałam i nie wiem czy docierają do Ciebie,daj znać proszę. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
natla Twoje urodziny, Tesuniu :) 28.04.07, 00:19 Tesuniu „szwedzka”, miej uśmiech dziecka i zdrówko jego …życzę Ci tego ) Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Twoje urodziny, Tesuniu :) 28.04.07, 02:41 100 lat i dłuzej w zdrowiu, poza tym spełnienia marzeń i wszystkiego co najlepsze. img444.imageshack.us/img444/535/koszfl8.png Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Twoje urodziny, Tesuniu :) 28.04.07, 08:57 Niech się spełnią Twe marzenia i po prostu bądż szczęśliwa ! Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Twoje urodziny, Tesuniu :) 28.04.07, 10:26 Życze Ci usmiechu, nawet gdy Cie spotyka smutek lub boleść, tęczy na niebie, ktora przypomni, ze i nad najciemniejszymi chmurami swieci słonce.Najlepszego Tesuniu) img138.imageshack.us/img138/8139/ds10tulipspltl6.jpg Odpowiedz Link
maladanka Re: Twoje urodziny, Tesuniu :) 28.04.07, 17:45 Tesuniu - bycza siostro moja! Pływaj często przez morze do nas,niech Ci się tańce trafiają jak najczęściej na pokładzie i na lądzie! Zdrowia i rzucenia wstrętnych papierochów życzę -)) Odpowiedz Link
regine Re: Twoje urodziny, Tesuniu :) 28.04.07, 19:22 img247.imageshack.us/img247/8507/konwalie7yeqb6.jpg Tesuniu, bukiecik, polskich konwalijek przyjmij w Twe Urodziny Jak zapach konwalii pobudza marzenia i wspomnienia, Tak Ty przyjmij ode mnie gorące życzenia: Zdrowia, szczęścia dużo wrażeń i spełnienia wszystkich marzeń !!! Odpowiedz Link
dankarol Re: Twoje urodziny, Tesuniu :) 28.04.07, 20:30 Tesuniu, 100 lat i samych radości z psiunkiem www.jacquielawson.com/viewcard.asp?cont=1&hdn=0&pv=FL01EN Odpowiedz Link
krista57 Re: Twoje urodziny, Tesuniu :) 28.04.07, 22:17 Tesyniu- zyciu szczescia ,w milosci duzo usmiechow ,duzo radosci ,spelnienia wszystkich najskrytszych marzen i samych w zyciu przyjemnych wrazen .... Odpowiedz Link
tofika Re: Twoje urodziny, Tesuniu :) 29.04.07, 20:21 Tesuniu, najserdeczniejsze pozdrowienia, moc zyczen najlepszych,usciskow moc... img49.imageshack.us/img49/9784/022kg2.gif Odpowiedz Link
e-baba Re: Twoje urodziny, Tesuniu :) 30.04.07, 23:10 Tesuniu, przepraszam, żem spóźniona, ale troszkę poza internetem bywałam, ale z życzeniami biegnę. Niech Ci się jak najlepiej wiedzie, a wszystkie plany i zamierzenia niech sie udają. Niech dzień każdy pogodę i radość przynosi. Odpowiedz Link
tofika Tesuniu :) 16.05.07, 21:47 to ze bywamy cichutko, to nic, to nic... Kochana moja Tesuniu, usciski , przytulanska, uwierz , gdy nie odzywam to nie znaczy , ze Ciebie nie czytam, wynalazlam Ciebie, jest u Ciebie tak fajniutko,, tak bywaj.. za zyczonka ogromne dzieki, przytulanska ogromne, i usciskow moc..odezwe sie poczta.. a to ze milosc do zwierzaczka kolejnego masz, to mi nic a nic nie dziwi.. cmoooooooooooook... Odpowiedz Link
regine Re: Tesuniu :) 07.06.07, 22:09 Masz okazję Tesuniu wskoczyć jutro w swój nowy strój kąpielowy i zażywać kąpieli słonecznych. Do Ciebie też zawitają od jutra upały, do +28 . Miłego opalania życzę Odpowiedz Link
regine Re: Tesuniu :) 08.06.07, 12:34 Piękna uroczystoś, zupełnie inna niż u nas. Warto obejrzeć, masz rację... Co kraj to obyczaj. Choć i u nas balami zakończanie szkół się odbywa, ale nie tak pięknie i takimi tradycjami jak w Szwecji Cieszę sie, ze już zdążyłaś "chwycić" troszkę opalenizny. Ja opalam się z natury i w ruchu na brąz, mam bardzo śniadą cerę i słońce chwyta mnie szybko. Z wnusia wyjeżdżam 16 czerwca na wczasy, nad nasz Bałtyk i mam nadzieję, ze tam słońca nam też nie zabraknie i obie wrócimy opalone dokładnie Schudło mi się w miesiąc bardzo, więc w szystko się mieszczę i jeszcze luzik posiadam. Więc i kłopotów z ubraniami nie mam. A tak się martwiłam, bo jeszcze w kwietniu było całkiem źle. Miłego oglądania uroczystości i dużo słoneczka Ci skarbie życzę Odpowiedz Link
regine Re: Tesuniu :) 08.06.07, 19:06 Juz się cieszę na te zdjęcia. Postaraj się Tesuniu jak najszybciej wkleić. Bursztynki, muszelki i kamyczki zbiera wnusia, oj nie przepuści żadnej Może uda sie bursztynek znaleźć. Tyle razy byłam nad morzem, ale też nie miałam szczęścia. Do plaży bliziutko będziemy miały, tylko 200m. Pomacham Ci również, a jak powiem Sylwuni, że za morzem, tam za horyzxntem ktoś nam macha chusteczką, bedzie ze zdojoną siłą machać Pozdrawiam również wieczorowo i dziękuję za miłe słowa Tesuniu Chudzinka z Ciebie, wiem bo na zdjęciach Cię mam z Jolą i Małądanuśką. Nie martw się, ma się tak jak ma się mieć, a każdy ma inaczej Aby tylko zdrówko dopisywało. To najważniejsze ) Odpowiedz Link
malwina52 zyczenia imieninkowe:) 03.10.07, 11:12 Bądż zawsze zdrowa z lekarstw kpij, i beztrosko sobie żyj Tereniu. Dużo zdrowia i radości, duzo szczecia i milości. Odpowiedz Link
marinka52 Re: zyczenia imieninkowe:) 03.10.07, 11:57 Tesuniu... www.samre.info/kartki/27/kartka27.html Odpowiedz Link
dankarol Re: zyczenia imieninkowe:) 03.10.07, 13:27 Zdrowia dobrego, kuferka pieniędzy pełnego i słoneczka ciepłego na niebie Odpowiedz Link
regine Re: zyczenia imieninkowe:) 05.10.07, 21:14 Przepraszam, przegapiłam Tesuniu Samych cudownych chwil, godzin, dni i lat Ci życzę w zdrowiu i szczęściu Same serdeczności imieninowe posyłam Odpowiedz Link
del.wa.57 Tesuniu:))) 20.01.08, 16:11 Witaj!! Wiesz jak sie ucieszyłam,czytając Twój wpis? dawno Ciebie nie było Tesuniu. Zagladaj częściej,pozdrawiam cieplutko. ) Odpowiedz Link
natla Na urodziny..... 28.04.08, 09:34 ...............moc buziaków, bukiet czerwoniutkich maków, zdrowia, szczęścia i radości, słonka, forsy i miłości. ) Odpowiedz Link
dankarol Re: Na urodziny..... 28.04.08, 10:18 Zdrowia , spełnienia marzeń i samych radosnych zdarzeń img89.imageshack.us/img89/7154/hpim6786gz1.jpg Odpowiedz Link
regine Re: Na urodziny..... 28.04.08, 18:43 Nie patrz nigdy w kalendarz, nie patrz na mijające lata i dni. Wszystko jeszcze przed Tobą Czego najserdeczniej Ci Tesuniu życzę Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Na urodziny..... 29.04.08, 12:23 img255.imageshack.us/img255/6169/blumen254ej4.gif Wybacz Tesuniu spóżnialskiej,życzę Ci zdrówka,radości i samych słonecznych dni w zyciu Niewiele i mnie ostatnio na forum a do ''sąsiadów''to dawno juz nie zagladam teraz jedziemy na urlop i też mnie nie będzie jakis czas. Pozdrawiam Ciebie cieplutko i sedrecznie Tesuniu Dziękuje bardzo . Odpowiedz Link
natla Jakże to możliwe........ 29.04.08, 21:22 .....by było zapomnieć o prawie założycielce forum! Ale Ty se uważaj!!! Dezerterko jedna )) Odpowiedz Link
wiga2008 Re: Do Tesuni!!! 24.11.08, 21:34 Tesunia - Kendo, jestem nieco zdezorientowana. One dwie - to Ty jedna? Odpowiedz Link
wiga2008 Re: Do Tesuni!!! 25.11.08, 12:38 Dzięki za rozjaśnienie w mej głowie. Nad Warszawą również piękne, słoneczne niebo, co oznacza lekko i radośnie na duszy. Miłego popołudnia. Odpowiedz Link