Gość: pacio IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.02, 16:31 Miłego chłodu :) Żegnam ozięble. pacio Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pacio Re: Na nowy tydzień IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 08:13 sloggi napisał(a): > Dzięki, oby. Qrcze, wykrakałem... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Na nowy tydzień 24.06.02, 09:04 Gość portalu: pacio napisał(a): > sloggi napisał(a): > > > Dzięki, oby. > > Qrcze, wykrakałem... > > pzdr > Czyżby Pacio był wroną lub krukiem??? ;))))) To ja proszę (bardzo proszę) "wykracz" mi numery w Totka ale na priv oczywiście ;)))))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pacio Re: Na nowy tydzień 24.06.02, 13:44 d.z. napisał(a): > Gość portalu: pacio napisał(a): > > > sloggi napisał(a): > > > > > Dzięki, oby. > > > > Qrcze, wykrakałem... > > > > pzdr > > > Czyżby Pacio był wroną lub krukiem??? ;))))) > To ja proszę (bardzo proszę) "wykracz" mi numery w Totka ale na priv > oczywiście ;)))))) > Pozdrawiam. OK, co grozi za spudłowanie ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Na nowy tydzień 24.06.02, 14:06 pacio napisał(a): > d.z. napisał(a): > > > Gość portalu: pacio napisał(a): > > > > > sloggi napisał(a): > > > > > > > Dzięki, oby. > > > > > > Qrcze, wykrakałem... > > > > > > pzdr > > > > > Czyżby Pacio był wroną lub krukiem??? ;))))) > > To ja proszę (bardzo proszę) "wykracz" mi numery w Totka ale na priv > > oczywiście ;)))))) > > Pozdrawiam. > > OK, > co grozi za spudłowanie ?:) Liczą się dobre chęci! Jak spudłujesz to Ci najwyżej piwko gdzieś postawię (tak to by było znacznie więcej;))) i zachęcać będę do dalszych ku d.z.-owemu pożytkowi działań... pzdr.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pacio Re: Na nowy tydzień 24.06.02, 14:24 Nieodzownie w takową myśl tchnę dobre chęci Duże jasne zacnie kręci ku pożytkowi d.z. -owemu.:))) Pzdr pacio Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Na nowy tydzień 24.06.02, 14:30 pacio napisał(a): > Nieodzownie w takową myśl tchnę dobre chęci > Duże jasne zacnie kręci ku pożytkowi d.z. -owemu.:))) > > Pzdr > pacio No to Paciu miły zacnie już nie "kręć" tylko deklarcje w czyn zamieniaj:))))) Pozdrawiam :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pacio Re: Na nowy tydzień 24.06.02, 16:10 d.z. napisał(a): > pacio napisał(a): > > > Nieodzownie w takową myśl tchnę dobre chęci > > Duże jasne zacnie kręci ku pożytkowi d.z. -owemu.:))) > > > > Pzdr > > pacio > No to Paciu miły zacnie już nie "kręć" tylko deklarcje w czyn zamieniaj:))))) > Pozdrawiam :)))) A już Ci Waćpan pędem krrrrraczknę, tylko jakie to miały być cyferki, hę ? Pzdr pacio Odpowiedz Link Zgłoś