krista57 Re: DO MALWINY 25.02.05, 16:38 sorry,ale poszło bez zadnego wpisu...samo,jakos tak.... Malwinko,czas najwyzszy...abys miała odrębny wątek. Uwazam ,ze jestes zasłużona na naszym forum ,bo wyszukujesz bardzo ciekawe linki tematyczne ...których ja nie potrafię znależć. Z przyjemnościa czytam Twoje wpisy,chociaz niektóre nieraz "zagmatwane" Serdecznie pozdrawiam Ciebie i Gorzów. Lubuszanka z urodzenia. Odpowiedz Link
natla Re: DO MALWINY 25.02.05, 16:48 Popieram, popieram! Malwinko dzięki dzieki, dodajesz do forum bardzo wiele. A tak na marginesie: ciągle Cię jeszcze z pracy nie wywalili. ???? ))))) Odpowiedz Link
malwina52 Re: DO MALWINY 25.02.05, 22:12 oj nie dam sie tak szybko wywalic, siedze wygodnie! tydzien temu wymnienilam krzeselko, jest mieciutkie, moje kregi szyjne maja super oparcie i moge klikac nie cierpiac Odpowiedz Link
natla Re: DO MALWINY 25.02.05, 22:09 No i o to chodziło. ) A teraz szoruj do roboty. )))) Odpowiedz Link
mada50 Re: DO MALWINY 25.02.05, 17:51 uznania dla Malwinki za zaangażowanie i ciekawe tematy, proponuję <PUCHAR PRZECHODNI> w zeszłym tygodniu należał się Axiuni teraz przechodzi na Malwinkę słyszycie jak grają marsza triumfalnego? Tratatata,tratatata. Odpowiedz Link
mira54 Re: DO MALWINY 25.02.05, 19:12 Ja rowniez dziekuje Ci za ciekawe linki i tematy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
malwina52 Re: DO MALWINY 28.05.05, 08:26 mieszkam w bloku w ktorym jest winda, ale tak nisko, ze nigdy nia nie jezdze a palcic za nia musze, onego czasu korespondowalam, ze spoldzielnia mieszkaniowa coby nie placic, bez efektu, do tych ludzi nie docieraja proste slowa no i sie wkurzylam od samego rana ))))))) Odpowiedz Link
natla Re: Wybaczysz mi? 16.06.05, 10:56 Malwinko, bardzo przepraszam, ale to moja skleroza 50-latki +, nawet nie wiem jak to sie mogło stać. Życzę Ci zdrowia dla Ciebie i córki i oczywiscie niespodziewanego zastrzyku pieniędzy. Odpowiedz Link
wiktoria53 Malwinko 16.06.05, 11:34 Dołączam się do życzeń: zdrowia,radości i wytrwania w ostatnim postanowieniu) Odpowiedz Link
malwina52 Re: Malwinko 16.06.05, 13:38 nie wytrzymalam, po pogrzebie wpadlam w grono palacych i placzacych i zapalilam sobie, dzieki ))) Odpowiedz Link
takanietaka WSZYSTKIEGO I JESZCZE TROCHE 16.06.05, 13:43 MALWINO-wszystkiego i jeszcze troszeczke ! <<nigdy nic nie wiadomo)>> Odpowiedz Link
vogino55 Re: Malwinko 16.06.05, 21:20 I przyszedł Wojtek i przyniósł pączki Całuje rączki, całuje rączki,,,,lalalala Wszystkiego najlepszego Malwino Wojciech Odpowiedz Link
malwina52 Re: odpuszczam? 16.06.05, 13:35 ))))) nic sie nie stalo, na forum panowala zaloba po mamie Toskani, glupio sie radowac jak ktos sie smuci za zyczenia dziekuje, pieniazki przyjmuje w kazdej ilosci)) targaja mne dzisiaj rozne uczucia, wrocilam z pogrzebu przygnebiona, ale moje mlodze dzieciatko alarmuje ze sesja za nia i zapracowala na kolejne stypendium naukowe, wiec sie ciesze Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: odpuszczam? 16.06.05, 13:50 W takiej sytuacji wybaczam Ci Malwinko papieroska, ale od jutra szlaban!Ciesz się, że córka już po sesji (szybko)i nauką troche zarobi ) Odpowiedz Link
regine Re: odpuszczam?Ja też.... 16.06.05, 13:56 Malwinko ,od marca definitywnie skończyłam.Po prostu ,leżą,ale nie dotykam... Ale miałam tydzień temu taki podły dzień,no i zapaliłam...Fu.. jaki niedobry,a jak zakręciło mi się w głowie... Nie powiedziałam,sobie,już nawet nie tknę.Nawet jak szybciej idę teraz,to mi się gdzieś zadyszka podziała))) Odpowiedz Link
natla Re: odpuszczam?Ja też.... 16.06.05, 17:20 A paszły mi na ten debilny wątek "Nie pale???" ))))))))))) Odpowiedz Link
regine Re: odpuszczam?Ja też.... 16.06.05, 19:18 Co kłuje w oczy,że my to o niepaleniu))))))) Spróbuj rzuć ,to zobaczysz??????? Odpowiedz Link
natla Re: odpuszczam?Ja też.... 16.06.05, 19:42 Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
maladanka Re: podziekowanie 16.06.05, 22:23 wiadomo,damy bywają głodne,chcesz zdobyc serce, z pączkiem wal..tralala Odpowiedz Link
krista57 Re;jeszcze 17.06.05, 16:26 Malwinko ! zaległe ale serdeczne życzenia imieninowe ! Kasy,zdrowia i przyjaciół ! Wiem,ze chcesz coś zrobić z paleniem.Chciałam sie wpisac,ze Ci moze będę towarzyszyć....ale nie odważę się. Moze kiedys cos Ci opowiem ..... Odpowiedz Link
fanka8 Re: Spóźnione życzenia! 17.06.05, 23:29 Malwinko, spóźnione, ale serdeczne WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! Dużo słońca (zwłaszcza w duszy), zdrowia i energii do zakładania nowych, pasjonujących wątków. Buziaki!! Odpowiedz Link
regine Re: Spóźnione życzenia! 17.06.05, 23:44 Jakby co, to życzenia,już były razem,dla Was obu)) Ale jeśli każdy osobno...To Malwinko!!! pogody ducha ,zdrowia,spełnienia marzeń... Wszystkiego naj...naj...Marzenia mamy wszyscy,nie mają ich Ci,którzy się zestarzeli!!!Więc bądź młoda i niech Ci się spełniają,nawet te najskrytsze!!! Odpowiedz Link
danurn Ja w sprawie papierosków 22.06.05, 00:10 MaLWINKO , nic nie piszesz, czyżby słomiany zapał? Ja w każdym razie dalej trzymam za ciebie kciuki i czekawm na wieści z frontu. Odpowiedz Link
malwina52 Re: ok! 22.06.05, 10:19 czasami jeszcze sie dorwe, ale juz mi nie smakuja, czyli jest ok! Odpowiedz Link
tesunia Re: sprawdzilam/odpisalam... 22.06.05, 12:18 i listowy czeka pod drzwiami) milego dnia zycze. Odpowiedz Link
regine Re: Co tam było??????. 30.06.05, 09:26 Co tam było napisane,że dobrze ,że nie przeczytałam????? Może ta bestia się do mnie przkleiła???? Już mi tu szybciutko na pocztę napisz....)) Odpowiedz Link
regine Re:Jesteś bardzo grzeczna:))))))) 30.06.05, 13:46 Dziękuję, naprawdę jesteś bardzo posłuszna i BARDZO GRZECZNA !!!! Odpowiedz Link
regine Re:Jesteś bardzo grzeczna:))))))) 30.06.05, 13:47 Zapomniałam....Również,bardzo taktowna ))))) Odpowiedz Link
tesunia Re:Jesteś bardzo grzeczna:))))))) 22.07.05, 13:59 malwinko??,naprawde tak glosno sie wydarlam na przystanku?? stalas,sobie schowana za tlumem oczekujacym na autobus, wiec balam sie,ze moze mnie niezauwazysz) bylam bardzo zla,ze tak mnie zrobili,nastepnym razem bede dzwonic do dwoch biur by byc pewna co do postoju. ladnie w nowej fryzurce wygladalas) Odpowiedz Link
malwina52 Re:Jesteś bardzo grzeczna:))))))) 22.07.05, 14:17 no oczywiscie troche musialam ubarwic, wiec napisalam ze glosno ))) no to lobuzy jedne, ale meza masz operatywnego )) Odpowiedz Link
tesunia Re:Jesteś bardzo grzeczna:))))))) 22.07.05, 14:37 dziekuje malwinko.... chcialm by to zabral ze soba zpowrotem, ale obiecal,ze zalatwi tak bym podala,gdy kierowiec powiedzial ze sie zatrzyma ale i tak byla chwilka szczescia uscisku u caluskow) Odpowiedz Link
august2 Pytanie 22.08.05, 15:38 Nie moge jakos sie doczekac odpowiedzi wiec postanowilem znowu ponowic me pytanie na twym watku. Malwinko, jestes jedna z nielicznych ktora pracuje wiec napewno bedzies znac odpowiedz. Ile teraz macie oficjalnych platnych swiat? Np moja firma oferuje 12 dni platnych. 7 swiat oficjalnych-rzadowych a reszta to dni jakie zostaja po swietach Bozego Narodzenia.. Odpowiedz Link
natla Re: Pytanie 22.08.05, 16:23 Kurcze, nudzisz )) Spróbuje odtworzyć: 1.01 (w szkolnictwie 10 dni ze świętami) Ferie zimowe (w szkolnictwie) 2 tyg. Święta Wielkiej Nocy ( w szkolnictwie 6 dni) 3.05. Dzień pogrzebu Papieża Boże Ciało 15.08. 11.11. Jeżeli święto oficjalne wypada w czwartek lub wtorek, to odpowiednio są wolne piątek lub poniedziałek (tzw. długie weekendy).....ale to na ogół dni do odpracowania. Ja tyle pamiętam. Odpowiedz Link
malwina52 Re: do Natli:)))) 22.08.05, 17:00 brakowalo mi zaciecia pedagogicznego, ale pociagala do tego zawodu ilosc wolnego, zwyciezyl rozsadek, ale macie dobrze )))) Odpowiedz Link
natla Malwinko 22.08.05, 18:09 .....bez tych wakacji i wolnych, to bylibyśmy następną grupą po górnikach, walczacą o emeryturę po ....... 20 latach..... ))) Odpowiedz Link
malwina52 Re: Pytanie 22.08.05, 16:56 1. 13 dni niżej wymienionych: 1 stycznia - Nowy Rok, pierwszy dzień Wielkiej Nocy, drugi dzień Wielkiej Nocy, 1 maja - Święto Państwowe, 3 maja - Święto Narodowe Trzeciego Maja, pierwszy dzień Zielonych Świątek, dzień Bożego Ciała, 15 sierpnia - Wniebowzięcie Najświętszej Maryi Panny, 16 pażdziernika - Dzien Papieski 1 listopada - Wszystkich Świętych, 11 listopada - Narodowe Święto Niepodległości, 25 grudnia - pierwszy dzień Bożego Narodzenia, 26 grudnia - drugi dzień Bożego Narodzenia, 2. wszystkie niedziele, 3. swieta resortowe np. ja pracuje w branzy energetycznej to energrtycy maja wolny dzien 14 sierpnia 4. wolne nadzwyczajne typu dzien pogrzebu papieza czyli jest troche tego, nie wspomne ze zazdroszcze nauczycielom ferii i wakacjii )))) moze cos pominelam Odpowiedz Link
august2 Re: Pytanie 22.08.05, 18:09 Dziekuje! Czyli jest bardzo podobnie do mnie. Ja mam 13 swiat. A. Odpowiedz Link
wiktoria53 Malwinko................... 28.09.05, 21:09 Będzie Premier z Twojego miasta ! Wasze miasto dumne ? Odpowiedz Link
natla Re: Malwinko................... 28.09.05, 21:40 Cheba się zawstydziła i schowała. Malwinko, przebaczymy Ci, wracaj )))))))) Odpowiedz Link
malwina52 Re: Malwinko................... 29.09.05, 06:47 Cieszę się, że poseł Marcinkiewicz może być premierem, mimo że nie jestem jego wielbicielem, ale jest to jakas promocja lubuskiego, a sluchy juz chodzily ze maja nas zlikwidowac ..................................... Przeraża mnie tylko ton polityków PO wypowiadających się na ten temat. Mówią, że Marcinkiewicz może być kierowany z drugiego fotela, tak samo jak kiedyś Krzaklewski kierował Buzkiem. A może Marcinkiewicz akurat nie da się sterować... dopiero wtedy sie schowam jak sie okaze marionetka Odpowiedz Link
tesunia Re: Malwinko................... 29.09.05, 21:12 hej malwinko, azaryzykowala bys 15 minutowe spotkanie tym razem?? ale sprawdze dokladnie z kierowca,coby nie bylo niespodzianki jak pierwszym razem, bylaby to najprawdopodobniej niedziela , pozdrawiam wieczornie Odpowiedz Link
tesunia Re: Malwinko................... 30.09.05, 09:46 ciesze sie,ze niezneichecilas sie do "kwadransika" podzwonie Ci, ale prosilabym,bys podala mi na priva Swoj tel.nr,bo zagubilam go. teraz wiem,ze bylaby to 11:00 godz.spytam dokladnie o postuj, bo jak wracalam latem zatrzymal sie na jakiejs stacji benzynowej. ale bedzie mase usciskow...i sie juz ciesze. Odpowiedz Link
malwina52 Re: Malwinko................... 30.09.05, 10:10 ok, ale traktuj to bezstresowo, jak autobus sie nie zatrzyma to Ci pomacham chusteczka Odpowiedz Link
tesunia Re: Malwinko................... 30.09.05, 10:12 tak,malwinko.... bedzie calkiem na luzie...ale szkoda by bylo tylko chusteczke zobaczyc badzimy dobrej mysli,ze sie usciskamy) Odpowiedz Link
tesunia Re: Malwinko................... 03.10.05, 10:36 malwinko, dzieki za niespodzianke gratulacyjna, ech...czyli tydzien powinien byc piekny, bo tak slicznie zaczety z niespodzianka, pozdrawiam z caluskami. Odpowiedz Link
regine Re: Malwinko................... 12.10.05, 20:56 Jutro Malwinko postaram sie przy pomoy corki ,bo zdjecia mamy na innym laptopie. Dziekuje za list i....Wiosenke )) Pozdrawiam cieplutko ) Odpowiedz Link
krista57 Re: Malwinko................... 14.10.05, 22:00 ....w jakim pociągu? Mamy podzlocik tu na miejscu i na dodatek w poblizu mego osiedla. Reprezentantek z polnocno-zachodniej Polski jest niewiele,mialam cichą nadzieje,ze Ty rowniez do nas dołączysz,przecież mieszkasz "o rzut beretem" ? My obie z Gosią mamy też wiele wspólnego z Ziemią Lubuską...więc jest cos,co nas łączy. Odpowiedz Link
malwina52 Re: Malwinko................... 14.10.05, 22:06 a tego to nie doczytalam, myslalam ze jedziesz do Krakowa, no szkoda, nastepnym razem dolacze napewno, gapcius ze mnie))0 Odpowiedz Link
tofika Re: Malwinko................... 19.10.05, 15:52 Malwinko, Malwinko... Siadaj po pracy ,albo nawet w czasie .. pod jarzebna..a ja CI zaspiewam; ..... lalalala( czyli mormorando, ,a chodzi mi o to ,ze chce Koniecznie zaspiewac CI TAK!!! "jeden dzielny lalala, a drugi...lalala.. Coz mam biedna robic ? podoba mi sie __!!!!Dwoch, juz rozszyfrowalam te Twoje smutki .. posluchaj , jarzebinka CI doradzi... Powiedz ,ze usmiechnelas sie juz ...pozdrawiam maria)) Odpowiedz Link
tofika Re: Malwinko................... 19.10.05, 22:07 Malwinko ,chyba tak spalas po pracy ,ze Kolderka do sufitu podfruwala)) juz tak siem balam ,ze naburmuczysz ,jednak nie)) To mi sie udalo , jeszcze raz--hura!!! (Malwinko ,kogo Ty poznalas- Odpowiedz Link
malwina52 Re: Malwinko................... 19.10.05, 22:18 chyba nie zobaczysz mnie naburmuszonej) zamyslona i nieobecna tak....... a jakos nikogo ciekawego nie spotkalam ))) Odpowiedz Link
tofika Re: DO MALWINY 19.10.05, 22:18 Malwinko,cos przeoczylam,albo czytalam nieuwaznie, NAJWAZNIEJSZE ZE Z SzEFKA jestes zadofowolona- Odpowiedz Link
malwina52 Re: DO MALWINY 19.10.05, 22:23 dzieki, jestem juz zaprawiona w bojach, to nic groznego a ma byc bezpieczniej Odpowiedz Link
natla Re: DO MALWINY 19.10.05, 22:43 Zaraz , zaraz, co to za tejemnice......co to ze saewek i znieczulenie? Czy wyście sie zabardzo nie rozbisurmaniły??? Bez powiadomienia i "błogosławieństwa" adminki jakieś cosik robić??? Odpowiedz Link
tofika Re: DO MALWINY 21.10.05, 22:16 MASZ Malwinko szczescie , ze sie ujawnilas, bo juz mialy megafony pojsc w ruch! Odpowiedz Link
malwina52 Re: DO MALWINY 21.10.05, 22:27 piatek to leniwy dzien i dzien kapieli mojej corki o wlasnie wylazla z lazienki pewnie juz zmyla nawet skore po tych 3 godzinach juz mialam wrzeszczec bo cierpliwosc moja sie konczyla napewno bys mnie uslyszala Odpowiedz Link
tofika Re: DO MALWINY 22.10.05, 10:57 Malwinko, zgadlas,przespalam ranek, a pogoda taka ladna,slonecznie przepieknie,cichutko po nocnej mgle,ktora mi ksiezyc zaslaniala,a pozniej nawet gwiazdy a Ranek porzedpoludnie juz ladne Pozdrawiam tak bbbb sloneczkowo..maria Odpowiedz Link
tesunia Re: DO MALWINY 22.10.05, 22:41 tak bym chciala znalesc dla niego domek,ale ciezko....(poczytaj co -tofice- napisalam) zobacze jutro ma przyjsc znajomy z dorszem i obiecal sie popytac swych znajomych. a kocio choc na altanie sam mieszka,to przychodzi do mnie i sie kladzie kolo nog by go poglaskac po brzuszku....zamieszcze zdjecie jak wywolam,bo zrobilam na pamiatke. dziekuje za kciuki i trzymaj mocno...nich pomoga) Odpowiedz Link
tesunia Re: DO MALWINY 24.10.05, 22:25 skarbie zaraz wpisze w watku o naszych zwierzakach, ciekawe losy ma kocio) Odpowiedz Link
krista57 Re: DO MALWINY 30.10.05, 13:05 Przejdz do gawierenki na kawę,podzielilam sie tam swoimi wrazeniami. Nie mam pojęcia w jaki sposób zdążylam na spotkanie ....żyłam starym czasem,dopiero po powrocie Pia spytała co i jak...nie zgadzala mi sie godzina w kompie i na całej reszcie.Zegarki mam w kazdym pomieszczeniu łącznie z łazienką. Odpowiedz Link
pia.ed Re: DO MALWINY 30.10.05, 23:31 Mnie sie wydaje, ze godzina przyjazdu autobusu podana byla w STARYM czasie. Krista zdazyla bo wyszla wg swojego nie przestawionego zegarka ktory wskazywal godzine 09 30, choc dopiero byla 08 30! Ty wyszlas zgodnie z nowym czasem, czyli godzine za pozno i autobus Ci tylko "machnal ogonem"... Odpowiedz Link
tofika Re: DO MALWINY 02.11.05, 22:02 Malwinko,dziekuje serdecznie za liscik-- pozdrawiam cieplutkimi kolorami jesieni... Odpowiedz Link
tofika Re: DO MALWINY 10.11.05, 11:53 Malwinko, juz domyslilam ,ze moje lisciki ,nie dochodza,, tam drugie podejscie do rozwiazania zagadki pojawilo... Grazynko, proba druga- Odpowiedz Link
regine Re: DO MALWINY 12.11.05, 17:08 Malwinko, dobra dziewczynko pomocy.....!!!!!!!!! Odpowiedz Link
regine Re: chyba sie gdzies pali:))) 12.11.05, 18:40 Już napisałam, zajrzyj ...I to jak cholercia... A straży pożarnej, nigdzie nie widać Odpowiedz Link
tofika Re: chyba sie gdzies pali:))) 17.11.05, 10:25 Malwineczko,sloneczko.... pozdrawiam Cie... Odpowiedz Link
tofika Re: zima,jeszcze nie, ale 17.11.05, 14:58 Malwinko.. tak prowadzalam ,zeby kwiaty mi zrywal,ucze pozno gestow, prawidlowych zachowan,i udalo sie,na jak dlugo nie wiem))) snieg Odpowiedz Link
regine Re: zima,jeszcze nie, ale 17.11.05, 21:35 Malwinko, czy to Ty mi wysłałaś na GG wiadomość, link. Bo po tej przygodzie, którą miała Tofika nasza,( poczytaj w nowym założonym wątku).Boję się już otwierać, wiadomości na GG, bo przez takie coś Tofika straciła przed 20 minutami komputer. Pytam, czy to Ty ??? Bo spokojnie otworzę, pytam, bo nic więcej nie napisałaś... Odpowiedz Link
regine Re: zima,jeszcze nie, ale 18.11.05, 10:51 Dziękuję ) Nie martwię się o siebie, tylko o Tofikę. To ona złapała komputerowego wirusa, zniszczył jej wszystko, oba dyski. Dziś pewnie siedzi i patrzy w oknio zamisat w monitor... Odpowiedz Link
tofika Re: zimajuz --sniezek mam i kalurze zamarzniete:) 21.11.05, 16:27 kaluze..mialo byc,,ty komputerze niedobry..no no.. takie mo robi ..no no Malwinko,nowe gg przysle Ci poczta.. Pozdrawiam i zycze ,zeby tydzien pracy szybko Ci minal ,,a pieniedzy duuuuuuzo DAL))maria Odpowiedz Link
regine Re: Realna i romantyczna....chyba tak :)) 23.11.05, 16:27 Realna jestem...A czy romantyczna....??? Po dzisiejszy poranku tak. Spędziłam go, słuchając pięknej muzyki, w pięknym wydaniu. Już dawno nie słyszałam jej nigdzie, a szkoda... Muzyka jednak łagodzi obyczje ) Widzisz, nawet Tobie praca idzie sprawniej, choć nie wiesz czego słuchałam... A może czułaś, to co i ja....???? Nigdy nic nie wiadomo...Raz jest gorzej , raz lepiej. A romantyzm, to moja ulubiona epoka, więc chyba tak. Odpowiedz Link
krista57 Re: Malwinko... 23.11.05, 22:33 Mam propozycję. Dnia 14 i 15 stycznia 2006 /tylko/ jest "Księżniczka Czardasza" Dnia 3-4-5 lutego wystawina operetka w 3 aktach "Wiedenska krew" Johanna Straussa. Moze bys sie wybrala do Szczecina w grupie zorganizowanej lub calkiem indywidyalnie/bilet i nocleg z soboty na niedziele masz zapewniony/. Odpowiedz Link
regine Re: Malwinko... 25.11.05, 23:22 Czy dostałaś dziś, ode mnie przesyłki z załącznikami???? Odpowiedz Link
tofika Re: Malwinko... 28.11.05, 10:22 Malwinusiu, filmik ci sie nie otwiera? czy slyszysz glos a nie ma obrazu? Dobra wysle jeszcze raz i inne tez wysle najswiezsze,, czy masz moje poprzednie gg? bo ja od wczoraj nie widze Ciebie na gg i nie moglam Cie capnac na nowy kontakt w liscie ci wpisze gg aktualne pozdrawiam milutkiej mocno szybko mijajacej platnej wysoko pracy))) Odpowiedz Link
tofika Re: Malwinko... 02.12.05, 10:02 Malwinko,zabieram do klikania, zaraz wolam Tesunie, bo sie juz nanadrabiala czas rozstania z milym ,niech wiersz tworzy ... sama obiecala... Odpowiedz Link
leontynia Re: Malwinko... 02.12.05, 13:16 Malwinko miło,że jesteś, a jak z Twoim zdrowiem? czy wszystko juz dobrze? ciepło Cię pozdrawiam G. Odpowiedz Link
tofika Re: Malwinko... 04.12.05, 09:06 Malwineczko, czy jestes tak mocno zajeta?, czy duzo odpoczywasz po zabiegach? Odpowiedz Link
tofika Re: Malwinko... 05.12.05, 10:42 Malwinko?, o jakiej swiezynce mi mowisz,,, Adwet"uspokuj sie,no jak obudze to klikne wiecej,, jakos od 5 rano,,pisac mi sie zachcialo,, efekt w szufladce glowowej pusciej,,a ja malo wogole spalam,z renia harcowalam do 1ej ,,a pozniej poszedl sen ,gdy TYchrapunialas,,,, klikne pozniej..pa 3manko ..) Odpowiedz Link
tofika Re: Malwinko... 08.12.05, 09:45 Malwinko,,serdecznie dziekuje ,,serdecznie... a te usciski,,na misia,,zbieraja namsie one oj zbieraja,,,,zasciskamy i juz jak spotkamy w realu))))))) to nic postawimy erke za wczasu))))(nie bedzie tak ..zle..damy rade i z tym...my dzielne babki,,jak wszyscy forumowicze tu..... milutkiej pracy- Odpowiedz Link
tofika Re: Malwinko... 12.12.05, 08:15 Synowa powiedziala,, mamus powypoczywaj kilka dni,,, nie jedz jak zle sie czujesz...i jest ok.... to tylko 2 dni pozniej pojade... wszystko ok...)) milej pracy Odpowiedz Link
krista57 Re: Malwinko... 19.12.05, 21:57 Jasne,ze tak. Mam rezerwację na 15 stycznia. Moze uda mi jeszcze cos zmienic,zeby byc 14. Odpowiedz Link
krista57 Re: Malwinko... 19.12.05, 22:18 Nie fatyguj się,mam swoje tanie dojścia. Na 15 zrobilam rezerwacje wlasciwie dla kogos innego. Na "Księżniczce czardasza"bylam juz 3 razy...ale mogę chodzic i chodzic i chodzic...nigdy mi sie nie znudzi.Ciągle odkrywam cos nowego! Odpowiedz Link
krista57 Re: Malwinko... 20.12.05, 14:36 Witaj! Rezerwacje juz zrobiłam. Miejsce mam zapewnione...niestety była tylko dostawka. Odpowiedz Link
tofika Re: Malwinko... 22.12.05, 08:13 sedeczne zyczonka ... zdrowia najwiecej.. )))))))))))) serdecznosci ..milosci oddzieci..i jeszcze dotego... juzmi zarz zabiora dobry komp.. a drugi jest moj ,ale zawiesz .. i nie moge klikac Odpowiedz Link
natla Re: Malwinko......dostajesz order 22.12.05, 15:49 Uroczyste wręczenie nastąpi przy najbliższej okazji )) Dzięki za ratowanie wątków. Może jednak spróbowałabys przynajmniej niektóre wklejać do watku "Nasze archiwum....", bo te znowu uciekną, a łatwiej nam pilnować jednego wątku niż setek. Odpowiedz Link
krista57 Re: Malwinko......dostajesz order 26.12.05, 21:25 Nie moge wyslac listu. Masz na maks zapchaną skrzynke pocztową. Zrob cos ! Odpowiedz Link
malwina52 Re: malwina52@o2.pl 26.12.05, 21:42 nie wiem co jeszcze zrobic, wyczyscilam ja do zera, powiekszylam objetosc a ona stoi od dluzszego czasu jak zaczarowana, jak mnie wkurza ta poczta gazety,gdzies byly jakies rady chyba axsy musze zajrzec moze tam znajde wskazowki Odpowiedz Link
tofika Re: malwina52@o2.pl 29.12.05, 18:52 Malwinko)) mocno zachorowalam w czwartek przed Wigiliia... wszystko bylo cacy glacy przygotowane,... a ja wieczorem juz znalazlam na dyzurze nocnym u lekarzy w gdansku,, wybryk natury,, i lezakowanie przymusowe,wiec gdy synowie wpadli mi zyczenia i oplatek i wogole jak i co spawdzic ,,jeden byl efekt..wolamy pogotowie ..podzielilismy oplatkiem,,nie bardzo wiem,,,tak bylam chora..ale jak zwykle ..te same slowa <Badzcie dobrzy dla ludzi,,ale juz bardziej uwazajcie ,a oni mi zrowia itp) i zanim dzxrzwi zamnkneli na stancji ,,gdzie mialam najwiekszy spokoj ,,bo i\uwirlbiam... go,,,chyba poleglam we snie...ok 22 obudzilam,,i jakbym byla nowonarodzona,,,sluchalam cichutko koled i zaraz syneczki niezonaci juz byli z uroczystej wigiilii spowrotem,,mam nagdrane to wszystko ,,jak i co ,,ogladne..wnusia mikolajowi odspiewala pol godz koncert wierzami urozmaicony,,,,Czyli swojemu chrzenemu,,a wnusio mikolajowi tez nie byl nic a nic mniej dluzny...i tak fura prezentow pojawila kolejna,,, ponoc bo mnie tam nie bylo) PIERWSZY DZIEN ODWIEDZILY MNIE SYNOWE.. A NA DRUGI JUZ NIE MOGLAM DLUZEJ ,,WROCILAM DO DOMKU DO MOJEGO RODZINNEGO LEKARZA ,,I TAK ,,OTO JUZ JESTEM KUROWANA DALEJ W DOMKU,,,, JUZ sYLWESTER MNIE OMINIE Z WNUCZETAMI((( JESTEM Malwinko,,lecze sie pokonuje grype giganta,,i juz tyci ,tyci,,i zaczne w ggAWIARENCE URZEDOWAC CZASEM,,ALE CZY BEDZIE TAM ? CIEPELKO,,,,???wOJTEK OBIECAL,,TO BEDZIE.... )) TAK ..RELACJA mALWINKO JUZ ZDANA..... PO CO MAM PISAC NA GAZETE ,,JAKtwoja GAZETA ,,, CI ROZRABIA ,WIEC OPISALAM TU....0 Odpowiedz Link
kryzar Re: DO MALWINY 02.01.06, 07:50 Malwino Pisz,pisz,pisz Zawsze znajdziesz cosik ciekawego i dzięki tobie sprawniej się poruszm po sieci. Zawsze sprawdzam co polecasz i chya się nie zawiodłam. Czekam na ciekawoski a odpowiedzi też z przyjemnością się czyta. Pozdrawiam Odpowiedz Link
axsa DO MALWINY 02.01.06, 07:58 No gdzie Ty jesteś? Chyba nie przeznaczyłaś dnia na rożgryzanie "zawiłośći" zawartych w tym bardzo "interesującym" liściku??? )) Odpowiedz Link
tofika Re: DO MALWINY 28.07.06, 11:42 Grazynko, "TOFIKA z.." co mialas na mysli "z...?????? odp na gg --ok))))) Odpowiedz Link
vogino55 Re: DO MALWINY 02.01.06, 17:35 kryzar napisała: > Malwino > Pisz,pisz,pisz > Zawsze znajdziesz cosik ciekawego i dzięki tobie sprawniej się poruszm po sieci > . > Zawsze sprawdzam co polecasz i chya się nie zawiodłam. > Czekam na ciekawoski a odpowiedzi też z przyjemnością się czyta. > Pozdrawiam Gdzie nie spojrzę Malwina ()))))))))))))) Pisz, pisz Malwino a w nagrodę piennnnnknnnnny ()))))))) i cmok,cmok od Wojciecha Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: DO MALWINY 05.01.06, 09:47 Malwino droga. Nie chciałam Ciebie obrazić. Ty wyszłaś z pomysłem abyśmy się wpisywali, a za chwilę kiedy założyłam wątek właśnie wredna odezwała się, ze niepotrzebie na serio wzięłam jej pomysł. Więc......sama widzisz. Jak to rozumieć? Być moze wredna sie odezwie....Sygnaturki zmieniać nie będę. Odpowiedz Link
natla Re: DO MALWINY 05.01.06, 10:30 Malwinko, Wiktoria mogła tak pomyśleć, choć powinna była chwilke zaczekać z wnioskami, ale łatwo się mówi Poza tym porównanie do Wrednej, to nic złego, w końcu nie jest taka zła , inteligentna, pyskata i trochę złosliwa kobitka, to coś nowego na forum, a każde doswiadczenie jest dobre. Nie gniewaj się na Wikcie, ona taka w gorącej wodzie kąpana ), a Ty jesteś "naszym skarbeczkiem", które odpuszcza winy, no nie? Odpowiedz Link
krista57 Re: DO MALWINY 05.01.06, 10:53 Podpisuje sie wszystkimi odnóżami pod liscikiem Natli. Daj sobie spokój i pisz jak zwykle...ostatecznie jestes jedną z załozycielek tego forum. Odpowiedz Link
regine Re MALWINKO - WRACAJ !!!!!!!!!!!!!!! 05.01.06, 13:58 Malwinko, co jest ??? Najpierw Tofika, teraz Ty ??? Cóż to za początek nowego roku na naszym forum ??? Dziewczyny wracajcie, smutno bez Was.....((((((( Odpowiedz Link
regine Re: MALWINKO !!!!!!!!!!!!!!! 05.01.06, 15:16 Dzięki, że jesteś, już mi lżej ))))))))))))))) Odpowiedz Link
regine Re: MALWINKO !!!!!!!!!!!!!!! 06.01.06, 11:26 Ale z tą Dużąmaryśką mnie z Natlą załatwiłaś wczoraj na cacy....( straciłyśmy całkem orientację kto, tpo i co to ? Czy nowe, czy stare, znane....???? Oj Malwinko, zostań po staremu : MALWINKA52 ))))))))) Miłego dnia )) Nie zmieniaj już nicków, proszę ) Odpowiedz Link
tofika Re: DO MALWINY 09.01.06, 13:49 Malwinis, dziekuje , slicznie dziekuje za tak wazna w tresci i wyjatkowo "mnie" przez Ciebie obdarzona)) Odpowiedz Link
natla Re: DO MALWINY 09.01.06, 19:40 Malwinko, czy mnie sie zdaje, czy poszedłaś na wagary i o zgrozo, nie pobrałaś właściwego druczka? Odpowiedz Link
natla Re: DO MALWINY 10.01.06, 12:21 Ty subordynowana....a moze bys się tak na liste obecnosci wpisała ? )))))))) Odpowiedz Link
regine Re: DO MALWINY 10.01.06, 14:49 Miłego wypoczynku, Malwinko, od Wszystkiego....)) Odpoczywaj i lep bałwanka....) Odpowiedz Link
tofika Re: DO MALWINY 18.01.06, 10:18 Malwinko......sredeczne pozdrowionka,, wiem ze przeziebionko juz pooooooszlo daleko od Ciebie..tak,,prawda ..tak ...)) Odpowiedz Link
tofika Re: DO MALWINY 20.01.06, 08:16 Malwinko,zagapilam,,tak zaczytalam..mam do Ciebie wyjatkowe ,,,, KSIEZYCOWE POZDROWIONKA,,,,tak mi tu ten przystojniak z nieba podpowiada --milego piatku ,,3majcieplutko ,,bo mi tu mroz mocno dokucza ,, -23))tylko Odpowiedz Link
leontynia Re: DO MALWINY 23.01.06, 10:16 Malwinko dziekuje za przesyłke, cieplutko pozdrawiam G. Odpowiedz Link
regine Re: DO MALWINY 23.01.06, 14:59 Malwinko, dziękuję za śliczną i mądrą przesyłkę ) Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: DO MALWINY 23.01.06, 17:17 Mawlino, dziękuję Ci za piękną przesyłkę )))) Odpowiedz Link
tofika Re: DO MALWINY 25.01.06, 11:52 Malwinko, jeszcze RAz Przepiekne podzieki,,bo nie wiem czy wyslalam melikiem czy nie..wiec jeszcze jeden i jeszcze raz !100l Zyj Malwinko!!!!!! za tak przecudne zyczonka Babciuni ,,czy li mi)))cmok... Odpowiedz Link
fleur1 Re: DO MALWINY 25.01.06, 12:20 Malwinko jak wróce to może przyjedziesz do mojego miasta i się spotkamy, chciałabym poznać Ciebie osobiście. Wiosna juz niedługo, a ja wracam wraz z nią nieomal, bo po 20 marca. Odpowiedz Link
tofika Re: DO MALWINY 10.02.06, 07:52 Malwinko witaj piatkowo iiiiii wnet wolnym czasem) a uscxiski ,masz jak "W Banku"wszelakie ,mowiace .. o ze ..wiesz)))))) Odpowiedz Link
tofika Re: DO MALWINY 23.02.06, 21:49 Codziennie pamietalam ),,ale dzis juz obliczylam ze,jutro moze pogaduniamy wieczorkiem????bede czekac... nie fikam,grzecznie))) Odpowiedz Link
krista57 Re: DO MALWINY 13.03.06, 18:04 Malwinko,dziękuję za życzenia. Nie skomentowalam równiez linka,ktory mi podesłalas o mojej szkolnej kolezance robiącej karierę w Twoim miescie.Oczywiscie w polowie czerwca przyjeżdzam i mam nadzieję,ze nie planujesz zadnego wyjazdu....co ? Odpowiedz Link
krista57 Re: DO MALWINY 13.03.06, 19:24 Łapka wisi juz 2 tygodnie a powisi jeszcze cztery. Dochodze do wprawy i staram sie prace wykonywac jedną ręka. To jest niewyobrażalne,że człowiek sobie radzi ...no prawie ze wszystkim. Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: DO MALWINY 19.03.06, 22:27 Masz rację Malwino, że liczba wymarzona, długo trzeba czekać na podobną :77777 Odpowiedz Link
tofika Re: DO MALWINY 21.03.06, 14:52 Grazynko .. lazikowuj do syta, szukaj Wiosny,sprawdz jak kfilke znajdziesz czasu ..czy zachowuja historie i potrafia wagarowac....))) a Wracajac,,, spiewaj tak.. "Hej zgniewala sie Zima,ze krokusy rosna, hej uciekala w Tatry przed zielona Wiosna.. biegnie do Nosala Slonce ja przypala, siadla na Giewoncie tam tez piecze slonce....o.le!!! Odpowiedz Link
natla Re: DO MALWINY 01.04.06, 08:49 Malwinko kochana, Żeby Ci się wszystko co zamierzasz udawało, bądż szczęśliwa swoim szczęściem i bądź zawsze z nami. Odpowiedz Link
regine Re: DO MALWINY -IMIENINOWO !!! 01.04.06, 08:59 Niech ten radosny dzień na zawsze Twe troski odsunie w cień, i niech sie śmieje do Ciebie świat, blaskiem szczęśliwych i długich lat! Życzę Ci z całego serca, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!! Renia. img98.imageshack.us/img98/6509/kwitncara2gm.gif Odpowiedz Link
malwina52 kochane dziewczyny:) 01.04.06, 13:20 zyczenia przepiekne dziekuje!!!!!!!! na ciasto i winko zapraszam w lipcu Odpowiedz Link
regine Re: kochane dziewczyny:) 01.04.06, 14:16 Malwinko, co się martwisz, dobrze, przyjmuj i w lipcu życzeni. Nigdy za dużo, dobrych życzeń))))))))))))) Odpowiedz Link
malwina52 Re: kochane dziewczyny:) 01.04.06, 14:25 a przyjmuje szczerbata i opuchnieta buzka mi sie cieszy choc wczoraj mialam pogrzeb mojej dolnej 7 czytajac was zapominam ze kurde bolalo Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: kochane dziewczyny:) 01.04.06, 14:35 Malwinko kochana!!! Zdrowia,szczęscia,pomyslności,mało zmartwień,duzo gości)))) img130.imageshack.us/img130/5663/bukiet202636d2lq.jpg Odpowiedz Link
krista57 Re: Grazynko 01.04.06, 15:37 Malwinko droga,życzę zdrowka i wygojenia tej dolnej 7 spełnienia marzeń nawet tych nieosiągalnych wielu radosnych chwil w gronie przyjaciół fajnego urlopu oraz wiecek "kaski". Odpowiedz Link
natla Re: Grazynko................ 04.04.06, 10:51 ...............bardzo dziękuję za potrząścięcie mną Odpowiedz Link
tofika Re: Grazynko................ 06.04.06, 15:19 ladne oczy masz ,komu je dasz??? i jutro tylko i Malwineczka ..odpocznie od pracy... pozdrawiam.. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Grazynko................ 06.04.06, 17:02 Sorka Malwinko!!!Dzieki za zyczenia i trzymaj sie kochana)) Zdrowych i spokojnych Świat Malwinko Odpowiedz Link
tofika Re: Grazynko................ 06.04.06, 17:04 Akurat,calkiem wybylam,Malwinko ,ale wrazliwe serduszko Delwusi czuwalo nad Twoim pobytem u zeborobotowyrywaczowstawiacza,wierze w to ,zaraz nam cos odpowiesz i sadze ze wszystko jak najpomyslniej? Odpowiedz Link
regine Re: Grazynko................ 06.04.06, 19:32 Dziękuję Malwinko, dziękuję ) Jestem przeszczęśliwa, mogło by tak być do końca życia i o jeden dzień dłużej.. Czasami warto, uzbroić się w cierpliwość, iść na ustępstwa. Naprawdę szczęśliwą matką jestem...Czasami było tyle wyrzeczeń, ale teraz pełnia szczęścia... Odpowiedz Link
regine Re: Grazynko................ 10.04.06, 21:08 Cieszę się, ja się popłakałam, Malwinko Piękne...Naprawdę...A może tylko my obie tak czujemy...? Wiedziałam, że Ci się spodoba... Odpowiedz Link
regine Re: Grazynko................ 08.05.06, 20:47 Odpisałam, to nie ta data. Masz rację, do dat mam pamięć, zwłaszcza do tej ) Odpowiedz Link
regine Re: Grazynko................ 10.05.06, 09:20 Pytałam Cię o coś na GG, ale zniknęłaś...Jak będziesz mogła zajrzyj, a jak nie masz wiadomości, to ją skopiuję i prześlę. Odpowiedz Link
tofika Re: Grazynko................ 12.05.06, 08:23 Pozdrawiam .... hurrrrra ,Malwinko ---piątek masz jade na moje wlosci warzywno-kwiatowe itp dusza mnie kwitnace,ale moze jakos im sie opre Odpowiedz Link
krista57 Re: Grazynko................ 21.05.06, 12:47 Jak udała sie imprez integracyjna? Skoro u nas było słonecznie to i Was również. Czyzbys odpoczywala po nadmiarze piwa )) Odpowiedz Link
regine Re: Grazynko................ 29.05.06, 15:49 Czy możesz na chwilę wpaść po 19:00 na GG ? Mam pytanko. Będe zaglądać, albo daj znać, że jesteś. Tylko na sekundę, bo wiem, żeś zapracowana kobieta Odpowiedz Link
regine Re: Grazynko................ 29.05.06, 20:50 Nie przsadzaj Malwinko, żaden problem. Cała przyjemność po mojej stronie )) Dziękuję za list Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Grazynko................ 30.05.06, 14:50 Dzięki Malwinko-Grażynko,za /bukiecik/ i cmokasy)))))))) Odpowiedz Link
maladanka Re: Grazynko................ 31.05.06, 12:45 minęły się nasze wpisy w foto-zagadce - zerknij tam Odpowiedz Link
tofika Re: Grazynko................ 31.05.06, 14:28 Grazynko,zerkniesz na poczte?tak... pozdrawiam Cieplutko,,bo tak tez dzis mam... slonecznych promkow Ci podsylam,, Odpowiedz Link
wiktoria53 Do Malwiny 03.06.06, 05:58 A Ty już na nogach? Dziś sobota i chyba do pracy nie wychodzisz ? Zamiast pospać sobie dłużej to Ty taki ranny ptaszek? Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Do Malwiny 03.06.06, 06:22 To chyba polecę na dworzec i pomacham Tobie. Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Do Malwiny 03.06.06, 06:44 O której wyjeżdżaszz Poznania? To ja juz będę wiedziała, o której Ci pomachać Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Do Malwiny 03.06.06, 06:53 Ale Ty Malwino chyba jedziesz przez Piłę, Wyrzysk, Bydgoszcz....((((((((( To nie będziesz przejeżdżać przez moje miasto, a szkoda, bo byłabym gotowa pobiec na stację Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Do Malwiny 03.06.06, 07:14 Jeżeli jeszcze jestes, to życzę Ci miłej, bezpiecznej podróży Odpowiedz Link
e-baba Re: Do Malwiny 03.06.06, 18:18 Malwinko, zatyczki do kolczyków dostaniesz u każdego (prawie każdego) jubilera. Sprawa groszowa a poczucie estetyki odzyskane. Odpowiedz Link
regine Re: Do Malwiny 03.06.06, 21:18 Dziękuję Malwinko, dziękuję Wrócę i nie zapomnę. Zapraszam na torty do Gawiarenki (slajd), zobacz jak przepięknie przybrane. Ściągnij, przyda się Odpowiedz Link
natla Re: Do Malwiny 07.06.06, 18:54 Malwinko kochana, nie zapomniałam o Tobie....cały dzień walczę z kompem i programami. Wreszcie udało mi sie wleźć na górę. Życzę Ci abyś była zdrowa, ziwedzała świat, a nede wszystko abyś się nie zmieniała. Fuksja dla Ciebie jest naprawdę śliczna, ale niestety tylko czarno biała, bo coś nawala. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Malwiny 07.06.06, 19:03 Malwinko,samych słonecznych dni,zdrówka,pomyślności i radości dnia codziennego img318.imageshack.us/img318/2544/bukietzr1od.jpg Odpowiedz Link
tofika Re: DO MALWINY 05.09.06, 07:24 Grazynko,milego Dnia()<)>)...... witaj, jak masz sloneczko to ciesz, bo mi pada i pada ulewnie, jak tu poustawiac do pionu, gimnastyczke zaprawic jakas, bo wygladam jak"lebiega".. Odpowiedz Link
tofika Re: DO MALWINY 06.09.06, 08:12 Grazynko,witaj ... zapytam Cie, moze ,wiesz? czy kobieta majac 32l pracy,wiek 50l moze przejsc na wczesniejsza emeryture? odp, jesli nie potrzebujesz takich danych szukac, bo ja pewnie to znajde w swiadczeniach , przedemeryt , bo chyba trzeba miec 55l --tak cos mi przypomina? Odpowiedz Link
tofika Re: DO MALWINY 06.09.06, 08:35 Grazynko, tak ,jednak tak mi cos wyczuwalo ,ze kobiety stracilY za czasow "hausnera "prawo do wczesniejszej emerytury,, ok , poszperam umotywowac, bo to taka fajniutka Mama przedszkolaka mojego , chce jej jak najjasniej to wytlumaczyc TI,TI TI pracuj) Grazynko ,, a szybko niech godzinki pracy cI MIJAJA, A WOLNE GODZINY OD PRACY NIECH WYDLUZAJA...... ()()()()()....... Odpowiedz Link
tofika Re: DO MALWINY 07.09.06, 08:05 Grazynko, az nie moglam uwierzyc ,ze juz jutro piatek.. ale po pracy w piatek bedziesz miala labe tydzien mija mi" uroczystym "tepem.., a niektore chwile tego tygodnia chcialabym zatrzymac na wiecznosc...mowie CI, gdybys wiedziala ..o co chodzi... to bys dopiero ...uaaa Odpowiedz Link
dankarol Re: DO MALWINY 07.06.06, 19:21 Samych słonecznych dni, zdrowia i humoru na co dzień, spełnienia marzeń i do tego pieniążków pełen kuferek img184.imageshack.us/img184/3740/koszr0pr.jpg Odpowiedz Link
tofika Re: DO MALWINY 07.06.06, 20:21 www.poloniahits.com/?x=hits&kat=zlotaMalwinko, Kombi--"Slodkiego milego zycia" Odpowiedz Link
tofika Re: DO MALWINY 07.06.06, 20:23 Grazynko,ppoprawka , wybacz zle wkleilam, Najserdeczniejsze zyczenia W dniu Twoich Urodzin www.poloniahits.com/?x=hits&kat=zlota Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: DO MALWINY 07.06.06, 20:38 Ach uroczystość nas dzisiaj dosięgła malwinka urodzinki obchodzić raczy co fcale nie musi znaczyć by w Gawiarence z nami czytała te księgi opasłe i nowelki szybkie Jednak swą radość trzeba zaakcentować nim więc ręce zarzucę Pani na szyję i wargi ciepłe przytknę do policzków obu proszę przyjmij ode mnie życzeń moc na cały rok byś w zdrowiu szczęściu pozostawała a jednak troszkę o nas na forum pamiętała w wątkach Twych radość okazuj stale w portfelu banknocik niech sterczy wytrwale a w sercu maj panuje ciągle. Tegoż Ci życząc zmykam szybciutko miejsce robiąc innym na życzenia miłe. Odpowiedz Link
mira54 Re: DO MALWINY 07.06.06, 20:44 Dużo zdrowia oraz wszelkiej pomyślności z okazji urodzin. Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: DO MALWINY 07.06.06, 21:13 Z okazji urodzin serdeczne życzenia spełnienia pragnień, satysfakcji z pracy zawodowej, zadowolenia z dzieci oraz wszelkiej pomyślności. img347.imageshack.us/img347/4228/100ryczek2oi.jpg Odpowiedz Link
takanietaka SAMYCH PIĄTKÓW! 08.06.06, 00:38 życzę!!!! _______________________________________________________ ** nigdy nic nie wiadomo ** Odpowiedz Link
malwina52 dziekuje 08.06.06, 06:52 za tak mile zyczenia, ale czas tak pedzi, ze nie nadazam liczyc lat ))) Odpowiedz Link
krista57 Re: samych piątków 08.06.06, 09:09 Malwinko,spoznione zyczenia img98.imageshack.us/my.php?image=img02639wg.jpg wspaniałych wakacji w dobrym towarzystwie więcej kasy oraz codziennej radosci. Odpowiedz Link
goskaa.l Samych niedziel 08.06.06, 10:32 ci życzę, bo to dni odpoczynku. w sobotę często nadrabia się zaległości z tygodnia, dopiero niedziela pozwala na oddech. I życzę samych złotych, słonecznych dni w Twoim życiu; zeby nigdy nie zagościł w nim smutek. No i kajam sie, że nie dojrzałam wczoraj, że to Twoje święto. Mam nadzieję, że stosowny tort zjedzony został i szampan wypity takoż. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Malwinko!!! 09.06.06, 21:18 Przepraszam,klknęło mi się za szybko. Yes..yes..mamy Cię Mawinko,nie ma lekko jak nie postawisz będziesz /krzywo chodziła/)))))))))) Odpowiedz Link
regine Re: Malwinko!!! 09.06.06, 21:29 Malwinko !!! Same gorace serdecznosci urodzinowe, zechciej przyjac i ode mnie. Zdrowia i wszystkiego najlepszego. Aby dalsze lata nie byly gorsze od tych, ktore juz mninely...Pamietaj, nic dwa razy sie nie zdarza ) Moc buziakow i usciskow ) Odpowiedz Link
regine Re: Malwinko!!! 09.06.06, 21:45 Dziekuje, za mile powitanie Malwinko, strasznie sie stesknilam, strasznie.... Odpowiedz Link
tesunia Re: Malwinko!!! 10.06.06, 10:08 spoznione ale bardzo szczer zyczenia, niech slonce swieci Ci codzien na Twej drodze zycia i niech sie spelnia te najskrytrze marzenia a przedewszystkim zdrowie,zdrowia zycze.... zalaczam skromnosci: img146.imageshack.us/my.php?image=roze5fd.png img146.imageshack.us/my.php?image=truskawka021xn.jpg usciski i buziaki wielkie.. Odpowiedz Link
e-baba Re: Malwinko!!! 10.06.06, 20:02 Malwinko, przyjmij od baby, której nie było tutaj przez parę dni - choc spoźnione, ale wcale przez to nie mniej serdeczne życzenia. Niech każdy dzień radość z sobą niesie i dobre myśli o kolejnych dniach. Odpowiedz Link
tesunia Re: Malwinko!!! 10.06.06, 23:05 uuuuuuuuuuuuuu..szkoda,ze sie nie przyjela, mam jej zatrzesienie w ogrodzie,i tak pomyslalam,ze moze podesle w kpoercie??,ciekawe czy by niesplesniala w kopercie miekiej? bo na razie o urlopie moge zapomniec( wszystko sie u mnie pokrecilo,jak zwykle, bo byly juz plany zaklepane zawczasu, czekam do jesieni lub zimy, a krotkie urlopiki plazowe u siebie bede robic. miej sobie dobrze i dobrej nocy zycze. Odpowiedz Link
krista57 Re: Malwinko!!! 14.06.06, 15:19 Grażynko,dziękuję . Moja lekarz kierująca na operację,kazdego swego pacjęta przy wręczaniu skierowania serdecznie sciska a mnie utulała szczególnie życzliwie /albo tak mi wydawało/. Ot! ma taki od lat bardzo miły zwyczaj. Twoje usciski tez zabieram ze sobą. Odpowiedz Link
tofika Re: Malwinko!!! 19.06.06, 18:25 Grazynko,co jest? Zadnych smuteczkow, bo helikopter wypozycze i przylece i zabiore, i bedziesz mi na dzialce pomagactzn,jest sporo zrobione, to raczej bedziesz wchlaniac mazurskie okoliceodwolaj ()! Odpowiedz Link
tofika Re: Malwinko!!! 23.06.06, 08:24 Malwinko,puk,puk to ja, zgłaszam Ci ,że wrócilam po krótkiej przerwie,tym razem nie ja winna, tylko sieć aaaaaaaa jeszcze też komputer mój-(lebiega jeden) życze miłego piątku,i oczywiście udanych dni bez "pracki" Odpowiedz Link
tofika Re: Malwinko!!! 30.06.06, 09:19 Grazynko--tak?, kilka godzinek i wyczekiwany urlopik, wiec tak !!!zebys miala pogode jaka zapragniesz,wyspania do syta.... milych wrazen wszelkich.. etcetera....aha lezenia na kocyku,pluskania w wodzie..itd "niech zyja wakacje .. pojedzie z nami pilka i pajac i skakanka .. bedziemy sie bawili az do samiuskiego ranka.." Pozdrawiam serdecznie --milusiego urlopu , a fikam ,a co... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Malwinko!!! 01.07.06, 11:48 Grażynko,zyczę Ci wspaniałego wypoczynku w spokoju jak piszesz z dala od ludzi (właśnie tak lubię wypoczywać)ładuj akumulatory i wracaj do nas szczęśliwa Odpowiedz Link
dankarol Re: DO MALWINY 01.07.06, 13:57 Malwinko miłego wypoczynku, posłuchaj śpiewu ptaków i szumu drzew, to bardzo relaksuje. Odpowiedz Link
krista57 Re: DO MALWINY 01.07.06, 14:11 Doczekałas sie wreszcie wymarzonego urlopu a i pogodę piękną masz "zaklepaną".Bawcie sie dobrze.Zabierz coś na komary! Pamiętaj...jak lato to rozpusta.Dobrze,ze to słowo ma wiele znaczeń )) I nie żałuj grosików na sms-a. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: DO MALWINY 15.07.06, 23:00 Witaj po urlopie Malwinko,odpoczełaś? gdzie szalałaś? w poniedziałek już do pracy? Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: DO MALWINY 16.07.06, 21:12 Malwinko,najważniejsze,że odpoczełaś,nabrałaś /nowych/sił,nie musiałaś na zegarek patrzyć,bez pośpiechu i o to chodzi a że brzucho urósł po piwku- normalka,zrzucisz to za miesiąc)) Odpowiedz Link
natla Re: DO MALWINY 26.07.06, 01:47 Malwinko, szalej imieninowo i ciesz się na urlop. Nichaj Ci sie marzenia spełnią Odpowiedz Link
krista57 Re: DO MALWINY 26.07.06, 14:25 Grażynko życzę Ci wszystkiego najlepszego zdrówka i wiele serdecznosci również dla Twojej Ani. Szalej nad morzem i wracaj szczęsliwa,wypoczęta i pelna wrażeń. Odpowiedz Link
tofika Re: DO MALWINY 26.07.06, 14:36 Grazynko,wpisuje z serdecznymi pozdrowieniami -nie fikam ,nie rozrabiam , z wielce powazna mina, Badz w zdroweczku i szczesliwosciach... Odpowiedz Link
regine Re: DO MALWINY 26.07.06, 19:57 Moc serdecznosci imieninowych, przesylam z upalnej, wrecz tropikalnej Ukrainy Zdrowia i Szczescia Najwiecej !!! b I bziakow moc, zechciej przyjac Grazynko - Malwinko )) Odpowiedz Link
e-baba Re: DO MALWINY 26.07.06, 21:05 Malwinko-Grażynko, niech Ci się wiedzie każdego dnia. Miej piękne marzenia i niech one wszystkie Ci się spełnią. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: DO MALWINY 27.07.06, 19:53 Malwinko-Grażynko,życzę Ci udanego wypoczynku,wypoczywaj,nabierz sił i wracaj do nas /świeża/ i zadowolona))))))) Odpowiedz Link
tofika Re: DO MALWINY 28.07.06, 11:12 Grazynko,juz tylko 4godz pracy, a wiec ..wypoczynku az mocno milego pozdrawiam..... "Lato,lato wszedzie.. Odpowiedz Link
tofika Re: DO MALWINY 28.07.06, 11:46 Malwinko, zaspana wcale nie jestem ,a wpisalam po 2 stycznia--zobacz moja rezolutnosc -juz masz ją na Dłoniczytaj .. Odpowiedz Link
tofika Re: DO MALWINY 28.07.06, 12:09 hihi..... a ja tak pomyslalam..zapracowanej zmarznietej tej nocy mocno zachwianej od upalow,za wieli kg,a tyci nie je,zamyslonej ..bledy na forum popelnia, ( z czas od czasu- Odpowiedz Link
tofika Re: DO MALWINY 31.07.06, 12:46 Grazynko, prosze o swicie nad morze chodzic , bursztynow nazbierac, rozmowy fal morza wysluchac... a ryby???? nie kupuj--lap boso zapewne lubisz po plazy chodzic,wiec...)) wypoczynku ,przedewszystkim, a gdyby fluidki Ciebie dosiegly ...postaraj ..no Dni urlopu takich ,,jakie Ci sie wymarzyly... Odpowiedz Link
natla Re: DO MALWINY 01.08.06, 11:42 Udanego urlopu. Wyszalej sie na całego i żebyś potem miała co opowiadać! ) Odpowiedz Link
tofika Re: DO MALWINY 01.08.06, 11:49 Malwineczko, prowokuje, oinne Twoje zachowoanie.... WEZ w Ramiona Caly Swiat... a tu mi odpowiadasz ..bede grzeczna) powodzonka,, a ile od Gdanska bedziesz km? bo juz za pare Dni bede w Trojmiescie...odp na gg Odpowiedz Link
regine Re: DO MALWINY 09.08.06, 16:00 Przesyłkę Malwinko, wyślę po 20 sierpnia. Będzie tam nie to co chciałaś, ale dużo różności. Pozdrawiam, nie zapomniałam Odpowiedz Link
krista57 Re: DO MALWINY 14.08.06, 23:10 Witaj Malwinko po dwóch tygodniach "byczenia" nad cieplutkim Bałtykiem bogatsza we wrazenia ale biedniesza w "kasę". Odpowiedz Link
krista57 Re: DO MALWINY 19.08.06, 14:27 Nie zartuj sobie Malwinko a nie widzisz tego żaru w naszych oczach gdy oboje ustawilismy sie do foto? Odpowiedz Link
regine Re: DO MALWINY 24.08.06, 13:44 Malwinko, po pierwszym, spodziewaj się przesyłki. Wszystko już prawie przygotowane, czekam tylko na jeszcze jedną rzecz. Pozdrawiam cieplutko ) Odpowiedz Link
tofika Re: DO MALWINY 29.08.06, 14:45 Grazynko,dziekuje za pozdrowionka,, my lapi- emy slonko zeby Lusi Domek ogrodzic, a wciaz gdy a zabieraja za wkrecanie sztachetek zaczyna\padac , --wiec praca wprost sie slimaczy..w tej chwili ogromny ulewny grad pojawil.. POZDRAWIAM Ciebie,MILUTKO,,NIEDLUGO BEDE TROCHE W DOMKU Odpowiedz Link
tofika Re: DO MALWINY 30.08.06, 19:11 GRAZYNKO,MY jestesmy razem,narazie jestesmy tu bb potrzebni.. moze w`sobote juz pojdziemy do naszych lasow na grzyby....dzis w okolicach lotniska na troszke wypad i grzybkow nawet sporo...usciski...pa.. Odpowiedz Link
tofika Re: DO MALWINY 11.09.06, 11:42 Grazynko.. a niech ta praca tygodniowa szybko mija... dziekuje za stronke o Osieckiej.. no to sobie poczytam... Odpowiedz Link
tofika Re: DO MALWINY 11.09.06, 13:44 Dobrze, Grazus, ze matenka byla,i odrazu "wek, one sa charakterystyczne, podrobka prawdziwka ogromna, ale w wygladzie jest inny po dotknieciu kapelusza pod.. spodem jest bialy a rozowieje.., my!!! z mezem znamy dobrze..te podrabiaki.. i kilka w tym roku spotkalismy, ciutke prob na smak , slodki a za chwile piekaco gorzki,,surowy.. - Odpowiedz Link
tesunia Re: DO MALWINY 13.09.06, 10:38 usc....nawet sie cieszylam tym razem,ze do domciu juz bede wracac z urlopu, byl nawyraz pracowity, musialysmy Mame na zime z opalem przygotowac i z roznymi innymi rzeczami,wpadlam do stolicy doslownie na przenocowanie nocy i mam mile wspomnienie choz z tamtych dwoch dni, nie mialam nawet czasu z kolezankami sie spotkac na miejscu,krotka rozmowa przy "plocie" i dalej do pracki,siostra tydzien dluzej zostala by dokonczyc reszte. miej sobie udany dzionek. Odpowiedz Link
tofika Re: DO MALWINY 13.09.06, 11:38 Grazynko, juz dzis zaraz z gorki dzionek a potem dwa dni i juz...labaaaaaaaadabada,labadada wczoraj tez te niedobre grzyby znalezlismy...i je wek,wek.... zebys zobaczyla jak fajniutko marynowane opienki ,takie macipusienkie... jaki to widelczyk musze miec.. bo zwyklym nie trafie zeby zjesc opieniuniusietyci a moze zrobie tak,, drineczek w jedna raczke, a w drugim kieliszeczku opienizie na zakaseczkechluuuup Odpowiedz Link
tofika Re: DO MALWINY 15.09.06, 09:35 Grazynko..juz PIąTEK... a taka masz minkę)))) "jutro wolny i pojutrze dzien dzien... lala.. mormorandko Ci pomagam nucic Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: DO MALWINY 15.09.06, 16:46 Miłego odpoczynku Malwinko,idż do lasu na grzybki,odpoczniesz tam napewno) Odpowiedz Link
krista57 Re: DO MALWINY 15.09.06, 22:40 Czuj sie zaproszona.Trafisz już teraz do mnie na pewno. Jak tylko wróce z wojaży bedę pilnie sledzic sezon operowy a przewidzianych jest kilka premier )) Wielu artystycznych wrażen życzę. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: DO MALWINY 15.09.06, 22:55 Dzięki Malwinko,wykorzystaj tego''haka'' i wędruj w plener,masz rację,cos pod górkę się do mnie zrobiło))))) Odpowiedz Link
regine Re: DO MALWINY 15.09.06, 23:06 Jadę, lecę, będę się wspinać. A potem wszystko opiszę. Tak po prostu, po swojemu. Co czułam co widziam...Nie potrafię robić tego jak Toskania. Cóż piszę jak czuję, może inaczej niż inni... Ale i "widzę i czuję ", bardzo Malwinko, poczekaj jeszcze troszkę na przesyłkę, bo mi się czas i reszta kończy..Przepraszam ) Odpowiedz Link
regine Re: DO MALWINY 15.09.06, 23:37 Wszystko porobiłam, kolację przed chwileczką skończyłam , więc czemu nie szampanem Malwinko ) Może być i szampan, pół lampki i już śpię, to najlepszy mój "usypiascz". Bardzo szybko bąbelki idą mi do głowy... Za recenzję dziękuję, mam jeszcze jeden ale się boję, że za dużo tego będzie, za dużo jak na jeden raz...Nie śpij jeszcze ...Może się namyślę.... Odpowiedz Link
vogino55 Re: DO MALWINY 15.09.06, 23:51 Malwino ja nie chcę na chwilę, ja TU mam dożywocie())))))) Wojciech dożywotni rezydent tego forum albo 'foruma' Odpowiedz Link
regine Re: DO MALWINY 16.09.06, 00:20 Malwinko, tyle trego jest, bo mam czas już tylko dla siebie... Dziękuję... Czy to prawda, czy to jawa...Ale coś tam skrobnę, co w duszy "gra".... Odpowiedz Link
tofika Re: DO MALWINY 18.09.06, 07:41 Grazynko, Zeby dobrze moc pracowac ,trzeba sie gimnastykowac, raczka lewa , raczka prawa, chwyt pod boki i podskoki))))))) ()()()() milej pracy Odpowiedz Link
tofika Re: DO MALWINY 19.09.06, 08:46 Grazynko, chce Ci szepnac cichutko na uszko , ze mam plan jutro juz byc u mojego braciszka --okolice Bialowiezy... moze za 3 razem juz mi uda tam byc, bo jakos wciaz cos wyskakiwalo innego...wiec , moze tam odezwe, ale pod koniec tyg , dotre do komputera.. wiec do ... usciski... pa Odpowiedz Link
dankarol Re: DO MALWINY 19.09.06, 20:09 Malwinko oczywiście, że dzisiaj sie spotykają w Zakopanym, ale ja dopiero jutro mogę do nich dołączyć. Najbliżej mam to ostatnia dojeżdżam . Niestety różne obowiązki. Odpowiedz Link
dankarol Re: DO MALWINY 19.09.06, 21:04 Moje zastępstwo już wymyśla powody dla których jednak powinnabym zostać w domu. Mam nadzieję, że jednak na czas nie wymyśli. )) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: DO MALWINY 26.09.06, 16:52 Malwinko co u Ciebie? coś nie widzę Ciebie,pozdrwiam serdecznie) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: DO MALWINY 27.09.06, 17:42 Miło,że jesteś Malwinko,jakoś mi tak ciepło na duszy. Pozdrawiam i buziaki) Odpowiedz Link
tofika Re: DO MALWINY 04.10.06, 07:37 Grazynko, dziekuje za wpisik na gg, usciski ,caluski...prackuj , a ja polatam po dochtorkach Odpowiedz Link
tofika Re: DO MALWINY 04.10.06, 14:44 Malwineczko, Dochtory bbb madre, antybiotyk jest! i nozka albo i dwie w gore mi przypisali))))))))))) do 3 tyg wioecej ;ezec niz chodzic, wyobrazasz???? Grazynko, ale mam kacer Odpowiedz Link
tofika Re: DO MALWINY 06.10.06, 10:48 Malwiniatko, hurrrrrrrra , masz za pare godz fajrant!!!!! kliknij jakie tam zamiary na dni wolne, bede chociaz o tym myslala co TY porabiasz, gdy mnie przykuli do lozia '"""jesienia jesienia sady sie rumienia , czerwone jabluszka pomiedzy zielenia , czerwone jabluszka zlociste gruszeczki, swieca sie jak gwiazdy pomiedzy listeczki..... autora nie pamietam.. nio Odpowiedz Link
tofika Re: DO MALWINY 06.10.06, 13:21 W meteo spr to troszke bedzie slonka jutro, a moze akurat.. zycze i tak i tak , bo odpoczynek relaksujacy tez Ci sie nalezy... ide lezec bedzie dobrze... powalcze , nie ustapie.. dam jej czadu Odpowiedz Link
fleur1 Re: DO MALWINY 06.10.06, 14:01 Grazynko-Malwinko juz od jutra bede w Polsce, w domu i bardzo sie ciesze, moze na jakis weekend wyskoczysz do mojego goscinnego miasta,zapraszam do siebie. Zycze udanego wypoczynku do poniedzialku. <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< "La vita e' bella"... sempre Odpowiedz Link
krista57 Re: DO MALWINY 06.10.06, 22:27 Dlaczego wypoczywasz w poniedzialek a nie w weekend? Aktualnie jest u nas Anna Maria Jopek i grany "Kopciuszek". W niedziele jak dostane program powiem Ci na co warto przyjechac. Odpowiedz Link
regine Re: DO MALWINY 09.10.06, 10:58 Malwinko. Coś tam mam ale muszę posprawdzać na płytach. Tobie już mam wszystko naszykowane, tylko jakoś ociągam się z dojciem na pocztę. Nigdy jej nie mam po drodze. Bo kawałek od domu jest. Bardzo rzadko w tamtą stronę chodzę. Ale jak przejżę jutro płyty. Wkleję zdjęcia ikon. Obiecuję Może wreszcie jutro ruszę się w kierunku poczty. Będziesz więc miała. Odpowiedz Link
regine Re: DO MALWINY 10.10.06, 12:11 Jest nadzieja na list. Właśnie wróciłam ze specjalną kopertą. Wreszcie )) Odpowiedz Link
tofika Re: DO MALWINY 11.10.06, 11:51 Grazynko, ze pracujesz ,wiem, ale nic a nic juz zza biurka Ciebie zeby nie bylo widac chyba jakis dzionek wypoczynkowy sobie zorganizowalas,tez Dobrze bbb dobrze.. aha.... puk rozumek mi w czolko, ..wystawe poszlas dzis ogladac...pozdrawiam..milych wrazen ..Tobie i ANI Odpowiedz Link
tofika Re: DO MALWINY 11.10.06, 21:25 Grazynko, gdybys jeszcze wiedziala... skad te cudka mam.... powiem Ci kiedys... masz cos na zabel ,,delikatna grochoweczke ... a psiasiorki --pod biurko, pod... juz Ciebie widze... dobra --3mamkciuki bys szybko pozbyla tej wytezonej pracki,, wysylam cos bys ..uemiechnela......ok ide na poczte cmooooooooooook Odpowiedz Link
tofika Re: DO MALWINY 13.10.06, 12:49 Grazynko, jeszcze tu Ci weekendu nie zyczylam dzis? jak to sie stalo????? wiec tak... zebys jak najsprawniej uporala z dzialeczka u Mamy, a jesli nie, to zebyscie wypoczely z Ania superowa, jesien dluga ma byc i piekna, wiec wyrobisz bez problemu...a ognisko tez bedziesz z pieczonymi urzadzac? bo ja nie ale za to mam wyniki odebrane i sa ok)) aha wkleje CI NA OGNISKO,, ZARAZ JAK WROCE SKADSIS TAM, GDZIE TO MAM..COS DO POSPIEWANIA NA WIECZOR ..NP Odpowiedz Link
tofika Re: DO MALWINY 13.10.06, 14:38 ()()().......... wkleje pozniej, piosenke... do jutra nauczysz... ja jednak mam domek.. nie taki, jednak kobieta sprzata, to kobieta, jeszcze wcale nie mam sil i narzaie wszystko musi poczekac... no towympoczywuwuj i ... relaksuj... Odpowiedz Link