del.wa.57 Re: krista 57 18.08.06, 19:41 Dlaczego malutkie wychodzą,mnie zawsze wychodzą duze a który link kopiujesz? trzeba zawsze ponoc ostatni,spróbuj raz jeszcze Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: krista 57 18.08.06, 19:52 img180.imageshack.us/img180/4843/dwapieskijpgew4.jpg Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: krista 57 18.08.06, 19:54 Zobacz Krysiu te pieski wyszły dokładnie tak jaki format mają,ja zawsze kopiuję ostatni pod obrazkiem. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: krista 57 18.08.06, 20:00 Krysiu to ja już niczego nie rozumiem u mnie jest do czorta tych linków do kopiowania. www.imageshack.us/ Masz ten sam? Odpowiedz Link
e-baba Re: krista 57 18.08.06, 23:30 krista57 napisała: > Prosze podaj adres...to wysle Ci wiecej! Napisz do mnie na mój adres gazetowy: e-baba@gazeta.pl Z góry podziękowania składam, bo wiedzy nigdy nie za wiele. Odpowiedz Link
malwina52 krista 57 19.08.06, 00:31 Krysiu pamietam tylko otworze oczy i lece po gazetke Odpowiedz Link
malwina52 Re: krista 57 19.08.06, 14:10 wypatruj listonosza, a tych panow to bylo tam wiecej i nie wiedzialam ktory to "ten" Odpowiedz Link
malwina52 Re: krista 57 19.08.06, 14:36 a to dlatego cenzura go pewnie nie dopuscila do opublikowania jest tam tylko jedna zbiorowka i zdjecie retro ale Ciebie malej Krysi nie moglam sie dopatrzec lece na kacik fotograficzny moze tam ten zar wypatrze Odpowiedz Link
regine Re: krista 57 19.08.06, 16:12 Dziękuję Krystynko za pocztę )Fajny zjazd. Winszuję ) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a krista 57 22.08.06, 23:01 fotke wysłałam 22 sierpnia 2006..a na niej Krista + 1 Nie wiem dlaczego Luckanowa uznała, że to do niej ( Dziwne. Odpowiedz Link
regine Re: krista 57 24.08.06, 18:06 Masz Krystynko "dobry węch" Faktycznie nie było mnie od poniedziałku. Ale oprócz sprzątania, musiałam "przegryźć" w sobie, pewne, bardzo osobiste sprawy. Udało się Nie wyjeżdżałam jeszcze do mamy, nie wiem kiedy pojadę. Może na kilka dni, na początku września. Aby pogoda tylko dopisała i wracam szybko ) Odpowiedz Link
regine Re: krista 57 28.08.06, 19:27 Dostaniewsz Krystynko, nie martw się, po kolei, bo poczta nie wyrabia) Wiem, ze chętnie oglądasz. dziękuję Odpowiedz Link
regine Re: krista 57 28.08.06, 19:42 Zajrzyj na GG, tam wyjaśniłam . Przepraszam raz jeszcze ) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: krista 57 29.08.06, 17:30 Zajrzyj Krysiu na pocztę,wróciły mi jakieś heroglify i nie wiem czy dostałaś przesyłkę. Odpowiedz Link
tofika Re: krista 57 04.09.06, 23:34 Krystynko, moze wiesz gdzie jest przepis na ogorki po zydowsku???? Tesuni sama podalam ja niedawno ,a teraz znalezc --nie moge Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a krista 57 23.08.06, 13:17 no cos ty, uśmiechu nie zmieniałam. On był taki sam, tylko trochę dodalam koloru w tym akurat miejscu. Ważniejsze jest, że wywaliłam jakieś barachło z tła i wstawiłam tam " ścianę " zieleni. No i masz fotkę , gdzie sa dwie osoby , a nie trzy ). czasem ta trzecia jest zbędna Odpowiedz Link
tofika Re: krista 57 05.09.06, 09:50 Krystynko, bardzo Ci dziekuje, juz wiec mam co robic a jeszcze mam zilone pomidory wyprobowac--Tesunia podawala przepis na cos takjiego, i mam pomysl jak znajde,,, wpisze w wyszukiwarce ..Tesunia,, najnowsze posty i napewno znajde... Pozdrawiam KRystynko , milego Dnia a co z sanatorium? bylas, bo ja musze powolutku myslec zeby wreszcie pojechac... a jakie teraz warunki ,tam jakie oplaty? Krystynko masz namiary ,moze jak i co?bylabym wdzieczna Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: krista 57 05.09.06, 14:52 Ja Ciebie bardzo przepraszam , ale podejrzałem Twój wpis do Tofiki. Pisałaś w nich o smażonych pomidorach w plastrach (?) . Czy nie zechciałabys przedstawić tego przepisu bo danie to wydaje mi sie atrakcyjne ( dla żołądka ), w rzeczy samej ,marny ze mnie kucharz a chciałbym zabłysnąć a jeśli już ten przepis jest to tylko pokieruj niedoświadczona rękę faceta i spraw abym znalazł źródło mego pożądania)) Już Ci dziękuję i kłaniam się nisko Odpowiedz Link
tofika Re: krista 57 05.09.06, 16:49 Krista, a moze cI kurierem podrzucic??? mam tak duzo zielonych) albo przyjedz do mnie i bedziesz uczyc jak to sie robi? ale gdzie??? gdfzzie marmeladka Tesuni,z zielonych? moze Tesunka odezwie,juz jej tam gdzies czka, przez moje ja wspominanie,, Dzieki Krystynko,co do sanatorium, te sprawy znam,, a wiec jeszcze nie bylas? aha.. ok.. bedziesz .. jeszcze nie raz, dzieki, za wpis,, o pomidorach ,,jak i co zaraz sprobuje, mialam o nie pytac,ale Sagi.. juz byl szybszy i bardzo dobrze,,niech smazy przyniesie moze do gawiarenki Odpowiedz Link
mania1119 Re: krista 57 06.09.06, 15:58 Napisalam dane na poczcie,prosze zadzwon tam i sprawdz czy warunki Ci odpowiadaja.Pozdrawiam i bardzo ciesze sie na spotkanie. Odpowiedz Link
tofika Re: krista 57 09.09.06, 11:30 Krista, jeszcze mi urosly i znow robie, po zydowsku, tylko ja robie tez w mniejszych sloiczkach, na nas dwoje akurat, jak rodzinka zjedzie to wieksze otwieram.. a , zeby nie zbraklo mi zajecia..aroniia tez mi obrodzila, bedzie sok,, i konfitury.. i tak to wekendowy czas.. troszke zapracowany Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: krista 57 09.09.06, 21:00 No zadałbym Ci jeszcze jedno pytanie ale , jak mają Ci zrobacznieć))))) To szybkiego wyskoczenia z kuchni))) Odpowiedz Link
regine Re: krista 57 09.09.06, 21:24 Tak, szukuję, ale dziś wpadła córcia. Oni bywają tam gdzie się wybieramy. Więc tu uzgadniałam z nią jeszcze kilka spraw, a że to początek ciąży, placków jej usmażyłam. Bo nie ma to jak u mamy ) Serduszko maluszka już słychać, a termin na koniec kwietnia. Cieszę sie, będę po raz drugi babcią. A wcale się nie czuję. Naprawdę. Dziwne uczucie... Ale prawdziwe ) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: krista 57 11.09.06, 21:36 Krysiu poważna to ja nawet w trumnie nie będę))))))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: krista 57 11.09.06, 21:41 Krysiu ''poważna delwa'' prosi o zajrzenie jeszcze raz na pocztę)))))) Odpowiedz Link
malwina52 Re: krista 57 15.09.06, 22:20 przyjelam to jako zaproszenie teraz to juz napewno trafie, daj znac ja sie cos u Ciebie kultualno- rozrywkowego bedzie dzialo czas sie dowartosciowac 22 wrzesnia mamy w amfieatrze oratorium " Psałterz wrzesniowy" zrujnowalam sie na bilety az trzy, ale co tam zoladek zaspokojony duch wystarczy na dlugo pozdrawiam Odpowiedz Link
malwina52 Re: krista 57 15.09.06, 22:51 no tak lada dzien podzlocik, zielenieje z zazdrosci pozdrow Z i gory i pstrykaj dasz potem poogladac milych wrazen Odpowiedz Link
vogino55 Re: krista 57 15.09.06, 23:46 Krystyno dopiero teraz mogę podziękować tzw kłopoty netowe,,,,, DZIEKUJĘ i ukłon szacowny,,,,,,,no dodam jeszcze dwa cmokasy,,,,,CMOK CMOK Wojciech Odpowiedz Link
regine Re: krista 57 16.09.06, 00:17 Krystynko, dziś przejrzałam pocztę, dokładne, bo wczoraj nie miałam czasu. Dziękuję, za piękne wspomnienie...Żal, smutek ale grono przyjaciół wspaniałe. Podziwiałam to co widziałam...Szkoda, wielka..Jestem z Tobą.. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: krista 57 18.09.06, 13:33 Krysiu wspaniałej zabawy i przemiłych wrażeń Ci zyczę,czekam na relecję))))) Odpowiedz Link
dankarol Re: krista 57 26.09.06, 23:02 A udało Ci się chociaż jedno pełne zdanie powiedzieć, bez dopełnienia przez gadułkę? Odpowiedz Link
regine Re: krista 57 29.09.06, 15:12 Witaj Krysiu, w domu i na forum. Przed chwilą GG odczytałam. Oj, smutno bez Was a bez Ciebie szczególnie Cóż byłyśmy ze sobą najdłużej. Prannie też już zrobiłam, teraz prasowanie, sprzątanie i obiad na jutro, bo dzieciaki już się zapowiedziały. Buziaki i nie rozpaczaj. Wszystko przed nami Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: krista 57 29.09.06, 19:23 Witaj w domu!!!! I wielkie dzięki,właśnie oglądam,miałyście wspaniałe wakacje dziewczyny))) Odpowiedz Link
regine Re: krista 57 29.09.06, 20:21 Najpierw to Ci pięknie podziękuję. Ale za tytuł, który mi i sobie nadałaś, to Cię uduszę. Uśmiałam się niesamowicie. Ale piękne, naprawdę )) Odpowiedz Link
mania1119 Re: krista 57 29.09.06, 23:12 Tę Malutką z drogi pod Reglami ustawilam sobie jako tlo pulpitu.Sliczna.Dzieki. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: krista 57 30.09.06, 21:27 Jeszcze raz Ci wyslałam Krysiu,moze teraz sie uda) Odpowiedz Link
regine Re: krista 57 02.10.06, 21:40 Hej, gdzie ten link ? Nie mogę się go nigdzie dopatrzeć !!! Odpowiedz Link
regine Re: krista 57 03.10.06, 16:08 Tak, masz rację Krysiu, my takiego dzieciństwa nie miałyśmy. Teraz dzieci mają wszystko. A ja faktycznie "Mogę wszystko i niczego już nie muszę ". Link przegapiłam, troszkę zakręcony dzień wczoraj miałam. Znalazłam. Obejrzałam. Dzięki ))Ale nie umiałaby się tam odnaleźć...Za Wielka Woda i Wielki jak dla mnie Świat. Podziwiam Ciebie )) Odpowiedz Link
regine Re: krista 57 03.10.06, 20:25 Krysiu, bo nie wytrzymam ) Odpisuję zawsze, choć z opóźnieniem. Spałam jak napisałaś, przed chwilą wstałam. Odpowiedz Link
tofika Re: krista 57 06.10.06, 17:03 Krystynko, bardzo ,bbb dziekuje za podpisik "Krista57, na Morskim Oku, mam tu widoczek pod okienkiem komputerowym --to tak jak bym z WAMI tam wedrowala... ale nie spiewalyscie ..)) "zawedrowali w ciemny las tarara, ____""""""""""""____________- tutaj harcerko ,tutaj harcerko oboz nasz.."itd...Wiesz dobrze. ze zartuje...spiewalyscie , spiewalyscie.... jeszcze nie raz pospiewamy i to i inno)) Odpowiedz Link
tofika Re: krista 57 06.10.06, 20:10 Krista, jak" bone dydy "nic a nic nie poznalabym sie ze spiaca podpisywalas.. ja juz trabie dawno ze poki jeszcze mieszkam w 72m2 -nas dwoje.. to moze sporo osobek u mnie pobywac,, ale czytacie i nie widzicie))) pisalam ze lubie gotowac, ze to mi pestka.. ze wogole , chce zeby ktos do mnie przyjechal... ale teraz juz tak jestem chorutka ze lezec lezec i lezec mam, wiec tego nie przewidzialam, wiec kto by uszykowal na wasz przyjazd..? na drugi roczek .. jak juz minie 1 sobota wrzesnia i bedzie po weselisku mojego trzeciego synka... Zapraszam na grzybobranie... Sagi ma kurs prowadzic ,, rozpoznawanie grzybkow... pisalam mu ,,tez nie widzial tego))) a mogliscie jechac ... juz dawno dawno usmiecham do tego,,jak napisalas...""a bylo pisac ze masz 3 pokoje wolne)))))))a jeszcze altanka z sofka i narozna kanapa... 7osobek bez problemu a nawet i wiecej Odpowiedz Link
regine Re: krista 57 06.10.06, 21:26 Żadnych pryszczy nie mam )) Po psie się wszystko goi , nigdy nie roznoszą żadnych pryszczy. Ty paskudo )) A grzyby jeszcze przebieram. To odpowiedz na wiadomość. Bo ja nie mam takiej możliwości jak Ty , aby odpowiedzieć na Twoje pytanie. Nie wiem dlaczego ? Coś mam w ustawieniach nie tak chyba. Odpowiedz Link
tofika Re: krista 57 06.10.06, 21:33 Krista, wielkie dzieki za liscik) troszke klikam, z wielkimi przerwami ,a nozke mam wysoko na wysunietej szufladzie z odpowiednio ulozonymi podkladami, nie dam rady lezec. i lezec i tak nigdzie nie wychodze caly czas musze domowo leczyc.. bedzie dobrze..pouklada nam wszystko i w nastepnym roku... tak ,tak! Odpowiedz Link
malwina52 Re: krista 57 06.10.06, 21:43 kurcze dopchac sie do Ciebie nie mozna moj komputer protestuje i prosi o druga odslone 333 ladnej cyferki postow sie doczekalas czy u Ciebie tez siapi deszczyk? ja wlasciwie z prosba o slowko na temat kulturalny, jest po co zawitac w Twoje strony? a gdyby jeszcze jakies tansze bileciki pokusily spokojnej nocki zrzedo Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: krista 57 12.10.06, 14:02 Krysiu jak znajdziesz chwilę,zajrzyj do skrzynki) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a wysłałam ci przerobione foty 07.10.06, 12:31 już obydwie. Powodzenia w przedsięwzięciu ! ) Odpowiedz Link
regine Re: Doszły !!!! 10.10.06, 15:31 Dziś dopiero, ale doszły. Wielkie dzięki. Jesteś Wielka. Są super. Buziaki Krystynko )) Odpowiedz Link
tesunia Re: kg. :-)) 12.10.06, 22:16 Kristo, ja bym chciala co nieco cialka,(50,7 kg ) a tak swoja droga to ile juz zgubilas?? tak pomyslalam o swoich chlopakach,ale czytajac menu to zastanawiam sie czy bym z nimi wytrzymala ,takimi "poszczacymi") Odpowiedz Link
malwina52 Re: krista 57 13.10.06, 12:37 obiecalas mi randkowanie juz sie w pracy obijam piatkowo i milego weekendowania zycze () () Odpowiedz Link
tofika Re: krista 57 17.10.06, 21:31 Krista? jak ? czy kontunujesz rozpoczeta diete? jakie masz zdanie o tym sposobie odzywiania sie? czy masz juz efekty? i jakie wnioski? Odpowiedz Link
regine Re: krista 57 17.10.06, 22:43 Gdzie się podziewasz szczecinianko ? Co jest z Tobą ? Odpowiedz Link
dankarol Re: krista 57 18.10.06, 16:51 Krysiu dzięki za motywację, może mi się też uda rzucić kilogramami o ziemię. Odpowiedz Link
regine Re: krista 57 19.10.06, 23:39 Się nie pytaj nawet Mam dziś podły dzień od rana do tego migrenę. Przeprosiłam go. Powinien zrozumieć. Nie wiem co we mnie wlazło, nie wiem. Zawsze unikałam takich starć na forum. No i widzsz, poniosło mnie..Ale to już tak 2-gi raz tu forum...Niepotrzebnie, bo przelewam swoje prywatne, nerwowe, rodzinne sprawy, na forum. Niepotrzebnie, szukam w całym dziury. Niech to szlak...Może wybaczy...Wyjadę, uciszę się...Bedzie trochę spokoju. Dobry człowiek... Odpowiedz Link
tofika Re: krista 57 21.10.06, 12:47 Krista,bardzo przepraszam ale zamiast u Ciebie napisac podziekowanie za diete,,, napisalam u siebie... dziekuje jeszcze razze mna bedzie tak,,jak pojade do dzieci, tam gotuje dietetycznie tez,,bo oni przestrzegaja diety,,, synowa uwielbia taniec towarzyski,, musi czuc sie wciaz zgrabniutko... , wiec tam tej diety juz nie bede robic..jesli w domu mi bedzie lekarz jeszcze kurowac,, to zastosuje Twoja krystynko diete,,ale ja musze juz cw,, i spacerowac... bo mi nozka ja na to pozwala,,,, tez bedzie odr5azu lepiej niz przez te 3 tyg...dom dom.... gdzis tylko na troszke...pozdrawiam ,tez sliczna mam pogode koncze obiadek i juz pomykam kasztanow szukacpozdrawiam ... pa Odpowiedz Link
kasia573 Re: krista 57 22.10.06, 00:18 Chętnie się dowiem, ale jak o jakimś smaku to raczej okazjonalnie. Uwielbiam smak herbaty. Jak był stan wojenny, to bałam się, że przestaną ją sprowadzać. Wiem jednak, że trzeba zmniejszyć jej ilość. Teraz wieczorem już czwartą piję. Odpowiedz Link
dankarol Re: krista 57 22.10.06, 00:15 Dzięki za doping. Jak na dziś 2,5 i 4 cm. Mam nadzieję na więcej, chociaż ciężko, (i tak jajka nie będą moją ulubioną potrawą) Odpowiedz Link
regine Re: krista 57 22.10.06, 00:17 Co milczysz ? Gdzie Cię nosi ? Może jutro na GG bedziesz na chwilę. Nie miałam za wiele czasu. Ale jutro ...? Odezwij się jak będziesz mogła Odpowiedz Link
tesunia Re: zupa gulaszowa 27.10.06, 12:17 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=44385240&a=51070979 zostawiam recepte na stoliku,coby sie niezagubila) zycze smacznego. Odpowiedz Link
dankarol Re: krista 57 30.10.06, 13:19 Dzięki za przesyłkę, podaj mi receptę, co zrobić, zeby tak wyjść na zdjęciach )) Odpowiedz Link
regine Re: krista 57 04.11.06, 12:25 Gdzie sie paletasz ? Wychodz z tego lozka, odloz ksiazke i zajrzyj na GG, jak mozesz...Na chwileczke. Prosze Odpowiedzialam i z zapytaniem wyskoczylam. Czekam ) Odpowiedz Link
tofika Re: krista 57 12.11.06, 08:36 Krista,wklejam Ci ponowna malenka prosbe, jesli moglabys odpowiedziec? pozdrawiam.. ""Twoja krystto zastosuje diete...tylko napisz o efektach... o ile nie sprawiam ci zaklopotania moja prosba.. " Odpowiedz Link
dankarol Re: krista 57 13.11.06, 22:54 Droga koleżanko, jeśli sie podobało, to jestem szczęśliwa. Odpowiedz Link
regine Re: krista 57 15.11.06, 09:39 Dzieki za mile powitanie. Tez Ci zycze milego dnia ) Odpowiedz Link
regine Re: krista 57 16.11.06, 10:15 Dzis odczytalam wiadomosc na GG. Przestawione mialam. Bylam wylaczona. Kiedys jeszcze bedziesz miala okazje. Nie pali sie ) Ale zajrzyj na poczte. Dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link
tofika Re: krista 57 19.11.06, 21:57 Krista..prosze pychotka.pl/przepisy-kulinarne/torty.html Odpowiedz Link
regine Re: krista 57 20.11.06, 10:53 Nie moglamzadzwonic, chooc obiecalam. Przepraszam. Ale daj znac jak bedziesz na GG. Zasnac nie moglam, tak sobie namyslalam Glowa mi dzis wprost peka, od natloku mysli... Az sie sama teraz boje...O siebie, oczywiscie. Odpowiedz Link
marinka52 Re: krista 57 22.11.06, 18:46 Krista, tesunia juz wynalazla i mi na prv watek wkleila.. popatrz jaka predziutka spryciara, ok.. wreocil przepis zza morza Twojpycha.. a roboty..uaa.no nie wiem dekoracje beda wnuczatek-juz mniej pracki Odpowiedz Link
ania091951 Re: krista 57 23.11.06, 19:17 Mam dwoch synow Darka 35 lat Karola 19 lat synowa Anie i wnuczka Sebastiana 15 lat moja druga polowa Andrzej wszyscy sa w Stanach Pozdrawiam Odpowiedz Link
pia.ed Re: krista 57 26.11.06, 12:26 Obiecalam napisac na priv, ale nie znalazlam czasu. Spotkamy sie we wtorek na GG. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: fotka kristy 08.12.06, 19:58 nie...tak tylko nazwalam, by mi sie nie pomyliły z poprzednimi .. Mam nadzieje, że nie ostatnie ) Nastepne nazwę ostatnie2., itd. )) Pozdrawiam serdecznie. Pad Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: do Kristy 11.12.06, 20:09 Dzięki Krysiu za zyczenia i Tobie rówież,radosnych,wesołych swiąt zyczę i szampańskiej zabawy sylwestrowej,bużka))))) Odpowiedz Link
vogino55 Re: do Kristy 13.12.06, 00:30 Własnie sobie filmik oglądam 'przebieranki' na noc Dziekuje Wojciech co ma klawisz Alt nienaprawiony Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: do Kristy 13.12.06, 19:10 Ślicznie dziękuję za przesyłki. Dopiero usiadłam do kompa, a tu taka miła niespodzianka Odpowiedz Link
dankarol Re: do Kristy 13.12.06, 20:35 Krysiu dzięki za mobilizację, jak kazałaś tak zrobiłam. Ty to potrafisz mnie mobilizować Odpowiedz Link
regine Re: do Kristy 14.12.06, 12:15 Nie wiem jak mam Cio dziękować ) Chyba robię to osobiściee. Krystynko, wielkie dzięki, skorzystam ze wszystkiego co mi napisałaś no i jeszcze obudziłaś śpiocha )) Napiszę czy się wszystko uda. Za życzenia również serdecznie dziękuję. Naprawdę Kochana jesteś Ko........u 1 ))) Odpowiedz Link
kryzar Re: krista 57 14.12.06, 22:36 też nie rozumiem, ale już tak bywało. Bądz tak uprzejma i prześlij na kryzar@o2.pl tam dochodzi zawsze. Teraz będę umierać z ciekawaści co dostanę Pozdrawiam Kr Odpowiedz Link
tofika Re: krista 57 15.12.06, 22:23 KRISTA, BBBB cI DZIEKUJEza zyczenia... becze........buuuuuuuuuuu normalnie becze ,Krystynko dziekuje, za łzy szczescia... Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: krista 57 16.12.06, 21:44 Krysiu pozwolę sobie tą piosenkę dedykować Tobie teledyski.onet.pl/10172,833103,teledyski.html Odpowiedz Link
regine Re: Krystynko 16.12.06, 23:25 Dzięki za tyle życzeń. A pocztę ślij...Zwłasza taką... Też lubię popatrzeć. A co, to nie grzech ))) Odpowiedz Link
regine Re: Krystynko 17.12.06, 00:06 Poproś Wojtka. On wyszpera. Ja jutro wieczorem sprawdzę, co mam u siebie. Jeśli mam Ci wyślę. Mam tego dużo, dziś nie dam rady już szukać... Jeszcze raz dzięki za przesyłki, ubawiłam się setnie ))))))))))) Odpowiedz Link