natla Re: List gończy :)) 02.03.05, 22:51 (Nacisnęłam enter) Co siędzieje z: LILIMARLEN GRACJĄ 71 MARIĄ 581 YIPKĄ JARO 100 EWALL HENIĄ BOCHENEK GOŚCIOWĄ 2 ROBERTOWĄ 1 MARYNĄ04 Czemu Was nie ma, albo zaglądacie bardzo rzadko? Już nas nie lubicie? ) Odpowiedz Link
tesunia Re: List gończy :)) 02.03.05, 22:55 natla napisała: > (Nacisnęłam enter) > Co siędzieje z: > LILIMARLEN > GRACJĄ 71 > MARIĄ 581 > YIPKĄ > JARO 100 > EWALL > HENIĄ BOCHENEK > GOŚCIOWĄ 2 > ROBERTOWĄ 1 > MARYNĄ04 > > Czemu Was nie ma, albo zaglądacie bardzo rzadko? Już nas nie lubicie? ) > > > a leontyni tez dawno nie widzialam( podpisze dziewczyny choc liste obecnosci) > Odpowiedz Link
natla Re: List gończy :)) 02.03.05, 22:57 Leontynia jest, tylko pod inym nickiem. Przyślę Ci jutro na pocztę. Odpowiedz Link
tesunia Re: List gończy :)) 02.03.05, 22:59 natla napisała: > Leontynia jest, tylko pod inym nickiem. Przyślę Ci jutro na pocztę. > > > OK....to ja juz sie gubie( Odpowiedz Link
regine Re: List gończy :)) 02.03.05, 23:00 Normalnie dziewczyny albo zasypało lub wzięły sobie wolne nie pytając o zgodę nawet.Oj pusto dziś u nas aż dziwnie.....((((( I jakoś smutno się zrobiło??? Odpowiedz Link
tesunia Re: List gończy :)) 02.03.05, 23:07 natla napisała: > Nie narzekaj, bo oberwiesz. ))) > > a wy co watek znarawiacie?) > > > Odpowiedz Link
annal74 Re: List gończy :)) 05.03.06, 19:12 Wcale nie jest tak źle , kilka par oczu i rąk jeszcze pracuje chociaż niedziela . Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: List gończy :)) 05.03.06, 19:48 Hm..hm..ja jestem przykładem!!!! mimo fatalnego samopoczucia,coś tu klikam)))) Odpowiedz Link
natla Re: List gończy :))..."czarna lista" 04.04.06, 17:34 August Banitka Basiader Bog_na B_śka56 Danurn Fanka8 (Hania 48) Kesaira Nowakowa Sarna52 Tofika Gdzie Wy jesteście? ((((((((((((((((( Odpowiedz Link
hania48 Re: List gończy :))..."czarna lista" 05.04.06, 00:36 Jestem, Natlo, jestem. Czytam, ale jakoś ostatnio pozbierać, się szczególnie na pisanie - nie mogę. Pozdrawiam wszystkich. Czasami jestem taka małomówna! Odpowiedz Link
natla Re: List gończy :))..."czarna lista" 05.04.06, 08:52 Haneczko, wiosna....trzebaby coś o kwiatkach chociaż ))Ty tak ładnie piszesz... Odpowiedz Link
natla Re: List gończy :))...Wiktoooooriooo..... 05.04.06, 22:29 Faktycznie Cie nie ma.....co to znaczy, hę? )) Odpowiedz Link
maria581 Re: List gończy :)) 02.03.05, 23:56 Melduje ze niebawem wroce -zagladam tu czasem -pisac nie mam czasu . Odpowiedz Link
natla Re: List gończy :)) 03.03.05, 09:14 Czyli jesteś, to dobrze. Ja też nie mam czasu, ale już jestem zarażona. Niestety, coś za coś. Odpowiedz Link
chminka Re: List gończy :)) 03.03.05, 14:03 do listy dopisz zalatana..tez cos dlugo nie odzywa sie Odpowiedz Link
natla Re: List gończy :)) 03.03.05, 18:29 (Wydawało mi się, że już to raz wysłałam, a na pewno napisałam) Dobrze, że ją wpisałaś, ja tylko poprawię.) ZALATANA Właśnie liczyłam na to, że będziecie dopisywać. Wczoraj zaczynałam ten spis z zamkniętymi oczami i tylko w oparciu o wątek "skąd przybywamy". Odpowiedz Link
natla Re: List gończy :)) 05.03.05, 18:24 Podrzucam do góry, żeby gonieni mieli się na baczności. ) Odpowiedz Link
takanietaka Re: List gończy :)) 09.03.05, 23:24 A 'niteczka" co przyszła ..wysiudała mnie z mojego nicka i poszła sobie??? Odpowiedz Link
natla Re: List gończy :)) 13.03.05, 15:28 No jasne!! NITECZKA Owaka, nie przejmuj się nie byłabyś Osobistością Trzech Przezwisk ))))))))))) Odpowiedz Link
vogino55 Re: List gończy :)) 19.03.05, 16:29 Spieszę donieść że już jestem.Proszę naszą Prześwietną Adminkę )))o usprawiedliwienie mego niebytu forumowego! Ja się poprawię jak bumpik. Buziaki prawie wiosenne dla Pań i @-\--/- Odpowiedz Link
maladanka Re: List gończy :)) 19.03.05, 16:30 ....no to do gawiarenki i wino dla wszystkich! Odpowiedz Link
natla Re: List gończy :)) 11.04.05, 16:48 Chminka, pokaż się, coś tak zaniemówiła. Chyba się na nie obraziłaś? Dopytują się o Ciebie. Poproszę też inne "Zguby" o zameldowanie się.)) Odpowiedz Link
kla-ra Re: List gończy :)) 12.04.05, 08:57 Mysle,ze chminka jest juz w Polsce. A ze nie bylo jej tu tyle lat,musi sie odnalesc w polskiej rzeczywistosci, a na to trzeba duuuuuzo czasu. Wiec dajmy Jej ten czas i cierpliwie czekajmy. Odpowiedz Link
maladanka Re: List gończy :)) 12.04.05, 09:47 Toskanio,Rummajajku,i inni - heeeeeeeeeeeeej! Odpowiedz Link
natla Re: List gończy :)) 19.04.05, 22:49 Wrzucam do góry, bo jestem trochę zaniepokojona nieobecnościami. Zapomnieliście o różowo-czerwonym druczku, który można i nalezy pobrać na wątkach "nie będzie mnie" lub "melduję posłusznie, że bierę wolne" , przed dłuższą niz 2 dni nieobecnością? Nawet mi się nie chce wypisywać nicków, bo tak dużo ich jest. Ostało się tylko kilka dyżurnych. Poproszę mi się wziąć do pracy.)))) Odpowiedz Link
natla Re: List gończy :)) 02.05.05, 08:40 OBECNA FIFTY RUMJAMAJKA AMPOLION i INNI, nie wspomnę o CHUDZINCE i LILI Odpowiedz Link
axsa Re: List gończy :)) 03.05.05, 22:58 A przede wszystkimi poszukiwana jest nasza rzekoma matka założycielka - PODUSZECZKA. Odpowiedz Link
axsa Re: List gończy :)) 03.05.05, 23:00 I to nie na jeden post wyznaczający nam kolejną enigmatyczną datę, kiedy zaszczyci nas swoją aktywnością. Ja /my?/ już nie uwierzę dopóki się nie przekonam. )) Odpowiedz Link
regine Re: List gończy :)) 19.05.05, 20:43 >Adminka Natla zajęta bardzo!!! >Więc czy mogę zapytać??? >Dlaczego ostatnio tak nas mało ??? >Czyżby wiosna zrobiła takie spostuszenie??? >Hop!!!Hop!!!Co jest??? Odpowiedz Link
tesunia Re: List gończy :)) 19.05.05, 20:50 no,ja juz jestem jak czlek sie lepiej poczuje to zaczyna nim "nosic") bylam u ogrodnika popatrzec co do ogrodu dokupic Odpowiedz Link
danurn Re: List gończy :)) 20.05.05, 13:41 No i szybko napisz, proszę, co kupiłaś nowego Tesuniu? Ciekawam bardzo. Dan Odpowiedz Link
natla Re: List gończy :)) 20.05.05, 17:04 A wynocha mi stąd z plotami. )))))) Tesunia, z wiadomościami o pakupkach poproszę przelecieć się np. na wątek plotkarski. A swoją droga co kupiłaś???? )) Odpowiedz Link
regine Re: List gończy :)) 07.06.05, 12:47 Leontynio!!!!Ciebie też nie ma??? Co jest dziewczyno ,gdzie się zaszyłaś????? Odpowiedz Link
natla Re: List gończy :)) OBECNA !!!!!! Na dywanik ;) 12.10.05, 11:35 Już pół roku sie wykopujesz spod tych papierzysków)) Czekamy, abyś nadal prowadziła ten, podejrzewany przez Twoje dzieci, "romans internetowy" ))) Odpowiedz Link
natla Re: List gończy :)) OBECNA !!!!!! Na dywanik ;) 15.11.05, 08:28 ....i Klaaaaaarooooo!!!! Odpowiedz Link
regine Re: List gończy :)) OBECNA !!!!!! Na dywanik ;) 15.11.05, 09:15 Powklejaj zdjęcia , zobaczysz jak szybko przybędą....) Klarunia podobno bardzo zajęta... Odpowiedz Link
natla Gdzie są poniektóre "Chłopy" ? ;) 05.03.06, 10:06 Poszukuje się Augusta i Siomy i jeszcze nowych, którzy mieli zostać. Co jest z Wami? To już więcej jak 3 dni bumeli (poza Augustem), więc se uważajcie, bo z roboty wylecicie. ))) _____________________________________________________ Myślisz, że możesz wszystko? Trzaśnij obrotowymi drzwiami!! Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Gdzie są poniektóre "Chłopy" ? ;) 04.04.06, 19:00 ???...to też do mnie? ... czy przeze mnie... tak się za chłopami drze! )) Odpowiedz Link
goskaa.l Re: List gończy :)) 06.04.06, 14:17 A gdzie podziły sie Banitka, Basiader, Hanula - ta nawet nie podziekowała za życzenia urodzinowe Odpowiedz Link
natla Re: List gończy :)) 23.05.06, 11:58 Same fajne dziewczyny poginęły. Aaj3 Bog_na B_ska56 Danurm E-baba Fanka8 Ga10 Leciwa Leontynia Mira21 Nowakowa Sarna52 Słonik50 Gdzie jesteście.....mogłybyście się meldować raz na jakiś czas..... Odpowiedz Link
e-baba e-baba się znalazła 23.05.06, 21:33 e-baba wprawdzie ostatnio zaginęła, ale niech komu do głowy nie przyjedzie, że na zawsze. Nie i nie! Ona po prostu zagoniona tak bardzo - przez różnorakie okoliczności, które ciagle jej kłody - jak zbliża sie do komputera - rzucają. Ona nawet, tak co drugi dzień czyta to Forum, co by całkiem na poboczu sie nie znaleźć, ale naprawdę - pół godziny ok. 24.00 - to ani wolny czas ani odpowiednia pora, ani siła, aby pochylić się z odpowiednim zrozumieniem nad jakimś ciekawym wątkiem (a jest ich tutaj co niemiara), a tym bardziej by głos w nim zabrać, który brzmiałby nieco rozumniej niż skrzek żaby. Oświadczam wszem i wobec, że z Forum nie zrezygnowalam, nie zamierzam tego czynić, jak również nie przebywam w żadnych innych zakątkach internetu. Ot, samo zycie ustawia mnie ostatnio w miejscach, gdzie komputer jest niedostepny. Pewno i dzisiaj bym się nie odezwała, ale to Natli wołanie miodem na serce mi spłynęło, że rzuciłam wszystko i klepię tutaj. Pozdrawiam Was wszystkich, Kochani, bardzo cieplutko. Piszcie, piszcie, a ja do Was dołącze, ale obecny stan rzeczy potrwa jeszcze do konca przyszłego tygodnia. Po prostu, wszystko mi tak jakoś się splątało.Dzięki Bogu, jednak nie są to żadne tragedie, nie klęski, tylko szara rzeczywistość. Ale ja to rozplączę, jakoś uładzę, i wtedy przynajmniej wieczory i niedziele będa moje, jak kiedyś. Dzięki za pamięć, to takie miłe. Odpowiedz Link
natla Re: e-baba się znalazła 23.05.06, 22:01 No dobra.....jesteś rozgrzeszona ), ale nakładam na Ciebię pokutę.....przynajmniej co drugi dzieć wpisz cześć w dzieńdoberkach lub pa, pa, w dobranocce. Trzymam kciuki, żeby Ci się szra rzeczywistość zaróżowiła. Odpowiedz Link
e-baba Re: e-baba się znalazła 23.05.06, 22:09 Za rozgrzeszenie dziękuję a pokutę odprawiać będę. Zresztą co to za pokuta - radocha tylko. Pozdrówka Odpowiedz Link
natla Re: e-baba się znalazła 23.05.06, 22:10 No, no....Ty się nie wyśmiewj z pokuty, bo szare komórki wysile bardziej ) Odpowiedz Link
dankarol Re: List gończy :)) 30.05.06, 18:56 No i gdzie są zaginione duszyczki, może któraś się odezwie. Hej, hej Odpowiedz Link
natla Re: List gończy :)) 23.07.06, 09:41 Ga10, Basiader,,,,,,,i wiele innych, ale przegrzany mózg nie kontaktuje...... Gdzie się podziewacie? Bo chyba nie na urlopach, skoro druczki nie pobrane i nie podbite.)) Odpowiedz Link
basiader Re: List gończy :)) 23.07.06, 16:38 Poszukiwana listem gonczym melduje sie. Przepraszam za milczenie troche klopotow zdrowotnych, rodzinnych .Do tego dzialka na ktorej siedzimy od czerwca. Jak tylko wpadam do domu podlac kwiatki to natychmiast wchodze na forum i czytam wzystkie nowosci jestem wiec na biezaco.Wiem ze to nie wytlumaczenie i solennie obiecuje poprawe. Pozdrawiam wszystkich serdecznie na Twoje spracowane rece.A i mozg przegrzany i to normalka. Odpowiedz Link
natla Re: List gończy :)) 15.12.06, 12:30 Wpisujcie poszukowanych, bo dużo ich mamy, a ja zaczęłam porządki świąteczne na forum... Odpowiedz Link
banitka51 Re: List gończy :)) 24.05.06, 11:08 a mira 21 zupełnie zamilkła. Po naszym warszawskim spotkaniu. Przysięgam, nie unicestwiłam jej!! (gdyby ktoś sobie pomyślał...) Odpowiedz Link