Dodaj do ulubionych

Przedstawiam się

18.06.05, 13:15
Witam wszystkich bywalców tego forum. Podczytuję Was od jakiegoś czasu.
Całkiem fajnie piszecie. Długo się zastanawiałam, czy ja też będę miała coś
do powiedzenia i czy zaakceptujecie mnie na swoim forum. Nie wiedziałam jak
rozpocząć. Gdzie się wpisać. Wchodzenie z butami do już prowadzonych rozmów
uważałam za niestosowne.
Dlatego nieśmiało założyłam nowy wątek.
Wiekowo jestem odpowiednia. Pracuję w biurze. Raz jest mi tam dobrze a raz
żle. Jak to w pracy.
Proszę, potraktujcie mnie łagodnie.
Obserwuj wątek
    • natla Re: Przedstawiam się 18.06.05, 13:20
      Super Marylko, że się "odważyłas", my naprawde nie jesteśmy tacy źli i chętnie
      nawiązujemy nowe widomości. Podczytujesz, więc już trochę znasz forum. Zajrzyj
      na górę pierwszej str. do linków. I gadaj ile wlezię wink)))
      A tak w ogóle, to witam Cię bardzo serdwecznie. smile)
      • marylka9 Re: Przedstawiam się 18.06.05, 13:24
        Miło mi Natlu.
        • axsa Witaj 18.06.05, 13:41
          i czuj sie jak najlepiej.
          Niebawem sie przekonasz, że to nie jest trudne.

smile))
    • takanietaka Re: Przedstawiam się 18.06.05, 14:01
      No to chodź do kółeczka!
      <<nigdy nic nie wiadomosmile)>>
      • tesunia Re: Przedstawiam się 18.06.05, 14:30
        ale nas przybywasmile)

milo marylko ze bybylas....

pozdrawiam cieplutko.
      • bubliczka Re: Przedstawiam się 18.06.05, 14:35
        Dla wyjasnienia - zaistnialam tutaj bardzo niedawno, troche interesownie,
        szukajac pomocy w sprawie internetowo-komputerowej. Do zostawienia wizytowki
        znalazlam specjalny watek i jestem tam (chyba) ostatnia na liscie. Do bardzo
        osobistych watkow sie chwilowo nie dopisuje a ogolnie chyba nietaktem nie
        bedzie? Zrobilo mi sie troche niewyraznie. Pozdrawiam
        • tesunia Re: Przedstawiam się 18.06.05, 14:41
          **bubliczko
          a czemu zrobilo Ci sie troche niewyraznie??
        • takanietaka Re: Przedstawiam się 18.06.05, 14:43
          BBubliczka,miła..kazdy robi co chce!ja zrobiłam tak jak ty i jeszce
          dałam "odpór"nikt mi nic złego nie zrobił (patrz dyskusje na "skąd
          przybywamy").Wokół takie tolerancyjne baby ze przechodzi wszystko- eutanazja,
          geje,PRL,rozwody,polityka..az strach wejśc na forum piędziesieciolatków smile)))
          • regine Re: Przedstawiam się 18.06.05, 14:54
            Bubliczko !!!Wracaj!!!Jakie niewyraźnie????O czym Ty mówisz???
            Dlaczego niewyraźnie się czujesz na tym forum... Żle się czujesz w naszym
            towarzystwie???Jesteśmy do tańca i do różańcasmile))
            Wiekowo też,jak kto ma tylko chęci, niech pisze i zostajesmile))
            Czujemy się raz młodo,raz jak stare babuleńki ...Ale to nie o wiek choodzi
            przecież.Witaj i zostań!!!
            • regine Re: Przedstawiam się-do Marylki!!! 18.06.05, 15:09
              Marylko !!! Ciebie też witam,przepraszam, za pominięciesmile))
              Ale zobaczyłam wpis Bubliczki,dalej nie czytałam-przepraszam i miło witam w
              naszym gronie!!!!
              • bubliczka Re: Przedstawiam się-do Marylki!!! 18.06.05, 15:41
                Ja jestem doprawdy wzruszona i naprawde nie mialam sie zamiaru wynosic - bo
                bardzo tu milo - ale jestem troche nadwrazliwa i uznalam, po przeczytaniu postu
                Marylki, ze moze ja zbyt obcesowo wtargnelam do grona i chcialam sie tym wpisem
                usprawiedliwic i wyjasnic.
                • natla Re: Przedstawiam się-do Marylki!!! 18.06.05, 15:50
                  Zaraz Cie wyleczę z nadwrażliwości......czyś Ty oszalała???????? obcesowe
                  wtargnięcie??? wink)))))))))))))))) Tu każdy nowy musi sie przedzierać, bo go
                  inaczej nie zauważą i zagadają wink)))) Poza tym nie możesz być nadwrażliwa,
                  pamiętając, że słowo pisane można czasem źle zinterpretować. Wtedy warto się
                  dopytac. smile)
        • natla Re: Przedstawiam się 18.06.05, 15:46
          Bubliczko, też nie rozumiem dlaczego Ci się zrobiło niewyraźnie. Wal prosto
          z mostu......i jeszcze jedno, tu nie ma osobistych wątków i każdy moze sie
          włączać do dyskusji kiedy chce i gdzie chce. Przecież jeżeli ktoś coś chce
          zatrzymać dla siebie, albo podyskutować z jedną osobą, robi to na gg lub
          poprzez poczte. Tak, że hulaj spokojnie i zakładaj dalej tak interesujace
          wątki. wink))))
          • bubliczka Re: Przedstawiam się 18.06.05, 16:00
            OK Natla.
            • yoanna Re: Przedstawiam się 18.06.05, 16:40
              Witam ciepło nowe Foremki smile))
              Miłego forumowego buszowania smile
              • zlapalamoddech Re: Przedstawiam się 18.06.05, 17:28
                Ja także witam ciepło nowe Foremki.
                Yoanno piękne określenie forumowiczek, nie znałam go.
                • natla Re: Przedstawiam się 18.06.05, 17:32
                  Alutka, Ty tyle nie witaj, tylko zacznij sie porządnie udzielać. wink))))))))
                  A na określenia Yoasi zawsze możesz liczyć......są jeszcze chyba formani...smile)
                  • zlapalamoddech Re: Przedstawiam się 18.06.05, 17:35
                    Natlu, dopiero przyszłam do domu. Byłam zajęta.
                    Formani też piękne określenie. Podoba mi się.
                    • natla Re: Przedstawiam się 18.06.05, 17:38
                      No dobra, nie tłumacz sie tak. wink)))) Do roboty!!! wink))))))))))
                      • zlapalamoddech Re: Przedstawiam się 18.06.05, 17:40
                        Co masz na myśli, bo ja nakupiłam truskawek i one na mnie czekają. Ja usiadłam
                        przy kompie trochę odreagować.
                        • axsa Re: Przedstawiam się 18.06.05, 17:42
                          Z truskawkami nie możesz się chyba spieszyć.
                          Musisz poczekać az sie do konca zaczerwienią, bo co innego możesz zrobić z tymi
                          zielonymi końcówkami???
                          wink))
                          • natla Re: Przedstawiam się 18.06.05, 17:45
                            Popieram w całej rozciągłosci! Kocham tylko gołe i całkiem czerwone
                            truskawki , więc czekaj, może zreszta sfermentuję po drodze, to podrzucisz do
                            piwniczki w Gawiarence....
                          • zlapalamoddech Re: Przedstawiam się 18.06.05, 17:45
                            Te zielone mocno przyczepione do tego czerwonego to za nic u mnie nie chcą się
                            zaczerwienić. Powiedzcie drogie Foremki czy Wam się zaczerwieniły?
                            • axsa Re: Przedstawiam się 18.06.05, 17:49
                              Tak... paluchy sie zaczerwieniły, od oddzielania tych dwóch kolorów.
                              • zlapalamoddech Re: Przedstawiam się 18.06.05, 17:53
                                Wiecie co? Te czerwone z tym zielonym jest ładniejsze, niż bez zielonego. A ja
                                brutalnie odcinam to czubkiem nożyka do obierania ziemniaków. Idę do kuchni.
                                • natla Re: Przedstawiam się 18.06.05, 17:55
                                  No i po co je tak dźgać i po co tyle roboty, skoro za tydzień same odpadna.
                                  Myśl Kobieto.!!!!
                              • natla Re: Przedstawiam się 18.06.05, 17:54
                                Alutka, musisz poczekać tak z tydzień. To zielone powinno samo
                                odpaść.......pożyjemy, zobczymy, tylko nie zapomnij zdać relacji...
                                • axsa Trzeba przyznać... 18.06.05, 18:01
                                  ... Alutka masz licho. Podaj troche tych truskawek to Ci pomoge, mimo że
                                  o tej porze w sobote to ja do kuchni moge iść, żeby wynależć jakieś lody, piwo,
                                  ciasteczko.....
                                  smile))
                                  • zlapalamoddech Raport truskawkowy 18.06.05, 18:58
                                    Kochana Adminko, kochane Foremki!
                                    Melduję posłusznie, że pracę wykonałam. Sześć kilogramów truskaweczek
                                    delikatnie wykąpałam, odsączyłam, brutalnie pozbawiłam ślicznych zielonych
                                    kołnierzyków. Większość prześlicznych truskaweczek mrozi się w zamrażarce.
                                    Reszta przygotowana do bezpośredniego spożycia. Przyznaję ze skruchą, że ubytek
                                    wagowy spowodowany został przez samowolne wyjadanie.
                                    Axsa serdeczne dzięki za deklarację pomocy.
                                    • natla Re: Raport truskawkowy 18.06.05, 19:14
                                      A miały fermentować, aleś jest.........A teraz popatrza się nad swoją
                                      głowę................................................................
                                      Widzisz tę aureolę? Oswietla już nawet Sląsk.
                                      Dla mnie jesteś bohaterką.
                                      • zlapalamoddech Re: Raport truskawkowy 18.06.05, 19:28
                                        Truskawki były naprawdę ładne i duże. Poszło nad podziw łatwo.
                                        • bubliczka Re: Raport truskawkowy 18.06.05, 19:32
                                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=16593622
                                          A ja sie z truskawkami dopisalam tam wlasnie.
                                          • zlapalamoddech Re: Raport truskawkowy 18.06.05, 19:37
                                            Na tych długaśnych wątkach gubię się. Nie wiem bubliczko gdzie się wpisałaś.
                                            • natla Re: Raport truskawkowy 18.06.05, 19:45
                                              Zaraz Wam wrzucę kulinaria do góry, tylko mnie tak nie gońcie , bo i tak przed
                                              3 godz. dowiedziałam sie, że mnie jutro najazd 5 osób czeka, więc muszę
                                              posprzątac zaległosci, aby "nowych" osób nie przestraszyć.
                                              A Wy czytajcie ze zrozumieniem tytuły wątków. wink))) Na ogół tytuł zgadza sie
                                              z treścia. wink))))))))))))))))))
                                              • axsa Na ogół tytuł zgadza sie z treścia.... 18.06.05, 20:10
                                                ...albo i nie, ale co to komu szkodzi??
                                                Oprócz Natli??

Tak sobie napisałam, moze nie zauważu w tym jutrogościowym zaaferowaniu.
                                                wink))))))))))))))))
                                                • natla Re: Na ogół tytuł zgadza sie z treścia.... 18.06.05, 20:33
                                                  Chciałabyś...........ale nic z tego, ja wszystko widze wink)))))
                                                  Mnie tam nie przeszkadza, ja się w bałaganie znajdę, bo trenuje całe życie, ale
                                                  Wy??? Jak zrobicie bałagan to już nikt nigdzie nie trafi . wink))))))))))))
                                                  • axsa Re: Na ogół tytuł zgadza sie z treścia.... 18.06.05, 20:38
                                                    A co Ty masz oczęta dookoła głowy??
                                                    wink))))
                                                    E tam, nie trafi.
                                                    Chcieć to móc / no może nie w każdej sprawie/. wink))))))))))))
                                                  • krista57 Re: Na ogół tytuł zgadza sie z treścia.... 18.06.05, 20:54
                                                    Najciekawsze dyskusje zwykle odbywają się na wątkach nietematycznych.

Przyszłam powitac Marylkę a tu mowa o urodzie truskawki,faktycznie najładniejsza
                                                    jest czerwona z zielonym kołnierzykiem.
                                                  • natla Re: Na ogół tytuł zgadza sie z treścia.... 18.06.05, 21:00
                                                    No dobra, wychodzę....daję Wam fory na jakieś 2h, tylo poczekajcie z 22000
                                                  • axsa Re: Na ogół tytuł zgadza sie z treścia.... 18.06.05, 21:26
                                                    Nie dało sie poczekać.
                                                  • mira54 Re: Na ogół tytuł zgadza sie z treścia.... 18.06.05, 21:10
                                                    Ja takze witam serdecznie Marylke i bubliczke.
                                                    Co do truskawek, tez juz robilam je w sloiczki.
                                                    U nas lubianka truskawek kosztuje 2 zl.
    • malwina52 Re: Przedstawiam się 18.06.05, 21:23
      witaj,no i widzisz jak Cie kolezanki
      forumowiczki zachecily do smialosci,
      zapraszamy i czekamy,
      i nie daj sie zagadac smile))))))
      • wiktoria53 Witaj Marylko 19.06.05, 06:13

• wiktoria53 Złapałam oddech , Bubliczko 19.06.05, 06:15
          Was chyba witałam, ale jeszcze raz witajcie nowe foremki
          • marylka9 Dziękuję za miłe przyjęcie 19.06.05, 14:49
            Dziękuję za miłe przyjęcie. Mam nadzieję, że z czasem się rozkręcę. Na razie
            nie potrafię za Wami nadążyć.
            • regine Re: Dziękuję za miłe przyjęcie 19.06.05, 16:57
              Marylko!!! Też nie mogłam nadążyć,a jak ze strachu 2 razy,tu im się wpisałamsmile))
              Teraz się z tego śnmieję ,ale i były momenty ze łzami też...
              Więc uszy go góry-do odważnych świat należy.Komputer mi służył do pracy,
              ale w pracy,pisałam i liczyłam,nie było internetu...Powoli,powpoli i Ty się
              wciągnieszsmile))Uczyłam się,co to jest :link,post,wpis,tych różnych znaczków...
              Gdzie co umieścić ,jak wpisać.Czasami 2 razy coś wysłałam...Pytaj,każdy coś Ci
              podpowie.Nie wstydź się pytaj,tak jakbyś szukała ulicy w nieznanej miejscowości.
              Niestety,młodsi od nas, a nawet dzieci świetnie dają sobie z
              tym "ustrojostwem",jak to nazywa Adminka.Więc musimy i my to pokonać...
              Więc do "walki" i pracy zachęcam...Ja się tu wymądrzam..Ale też jeszcze się
              uczę...Taka jest prawda.Całe życie się uczymy,aby nie zostawać w tylesmile)))
              Powodzenia Ci życzęsmile))Trzymaj się!!!
            • maladanka Re: Dziękuję za miłe przyjęcie 20.06.05, 12:21
              Hej - witam i ja - poniewaz ciągle mnie nosi to i z powitaniami dopiero teraz
              się zgłaszam.Ale powiem,że jest mi troszke smutno,gdy znikają forumowicze..
              Wiem,że to całkowita dobrowolnośc przebywanie tutaj, jednak jakos mi zawsze
              tak sad
              Mam nadzieję,że się nie spłoszysz jak motyleksmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka