natla 30.07.05, 15:54 Odpocznij troszeczke, troszeczke powiadam i do...................roboty )))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natla Re: Witaj Owaka....dość męki, teraz pobądź z nami 30.07.05, 15:56 A swoja drogą, to kara boska.....trzeba sie było zatrzymać w Krakowie lub Katowicach....na pd. działają wentylatory i ochlodzić sie mozna.... )) Odpowiedz Link
natla Re: Witaj Owaka....dość męki, teraz pobądź z nami 01.08.05, 10:41 Zmieniam okulary !!!!!!!!!!!!!!!! ))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
pia.ed Re: Witaj Owaka....dość męki, teraz pobądź z nami 25.11.05, 00:18 A takanietaka zniknela! Odpowiedz Link
natla Re: Witaj Owaka....dość męki, teraz pobądź z nami 25.11.05, 22:26 No nie, nie znikneła, jest z nami, tylko bardzo zapracowana......jeszcze tydzień, jeszcze 2 i znów bedzie całą sobą )) Odpowiedz Link
takanietaka Re: ktoś o mnie? do mnie? 25.11.05, 23:52 no,wzruszam sie .Miło ze szefowa pamieta!Jeszczee troszku i sie zamelduję! <<nigdy nic nie wiadomo)>> Odpowiedz Link
krista57 Re: A nie mówiłam? ;)) 26.11.05, 00:02 No i prawie wszyscy są obecni tylko Klara się zawieruszyła. Odpowiedz Link
natla Panna z mokrą głową? ;)) 26.11.05, 10:04 Wklejam 3 wątki, które służyły Owakiej do zmiany nicka....to też historia, a juz niedługo zginie... • A TO JA takanietaka 13.01.05, 12:16 POZDROWIENIA Z NOWEGO NICKU!jednak jestem roztrzepana.Pardon!!-Była nitka3 • Re: A TO JA malwina52 13.01.05, 12:20 trudno za Toba nadazyc, sprytna i ruchliwa jestes hej! • Re: A TO JA lilimarlene1 13.01.05, 16:18 och,już mnie przećwiczyłaś • Re: A TO JA tesunia 13.01.05, 16:39 milo powitac w nowej "szacie” juz nie nedzie wezelkow))))))))))))) Re: A TO JA ona44 13.01.05, 17:13 skąd ja to znam))))) • Re: A TO JA kla-ra 13.01.05, 18:01 No coz kobieta zmienna jest. Mam nadzieje,ze juz nie bedziesz mieszac? • Re: A TO JA natla 13.01.05, 18:14 Cześć Takaowaka )) Zawsze miałam tendencje do przekręcania i dopasowywania nazwisk do aktualnych potrzeb. ) Odpowiedz Link
natla Solenizantka :)) 03.12.05, 00:30 Życzę nam, byś zawsze nas karmiła inteligencją swą, moja Miła, by Ci zawsze humor dopisywał i obrazy nam "wyrysowywał” lekkie, dowcipne i wdzięku pełne, no i te riposty....zawsze celne. Byś nam zdrowa, zdrowa, zdrowa była i w szczęściu z Sziszunia długo żyła, za wykładami gnać nie musiała i w skowronkach zawsze była cała.) Odpowiedz Link
tofika Re: Solenizantka :)) 03.12.05, 00:45 juz sie zabieram za owaka Z calego Serca Zycze CI wszystkiego najlepszego...))) Latek,zeby sie cofaly!!!!!!!!!!! klopoty omijaly, Zdrowko ,zeby nigdy nie szfankowalo, Przyjaciol najwierniejszych i chlopakow najprzystojniejszych a jeszcze Spelnienia ..Wszystkiego czego chcesz)) Odpowiedz Link
regine Re: Takanietaka, Owaka :)))) Urodzinowo !!!!! 03.12.05, 02:28 Dziś powinnaś być Królową, wypoczywać cały dzień. Komplementów słuchać dużo, wszystko na skinienie mieć. Nawet, kiedy spojrzysz w niebo i wypowiesz: tę chce mieć dzisiaj będziesz miała wszystko, bo to jest Twój dzień. Sto lat szczęścia pomyślności, szczęśliwej starości, gratulować nie przestanę póki...wypić nie dostanę !!!! Przyjmij te życzenia od Reginy wraz z bukietem kwiatów: img214.imageshack.us/my.php?image=05462x4se.jpg Takanietaka, Życzę Ci Wszystkiego Najlepszego !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
august2 Urodzinowo !!!!!-od Augusta 03.12.05, 04:06 My z Taka zwana tez Owaka znamy sie (prawie) jak dwa lyse konie ktore polaczyl Internet poprzez oceany a jej ladny foto-montaz ( dzikich kwiatuszkow) zdobi nawet mej sciany oblicze Zmysl artystyczny to jeden z jej wielu talentow, ktore jej natura dala napewno sami sie juz wiecie Na urodziny przynosze Ci Taka na talerzy ladnym knedle ze sliwkami Przyslala mi je ( w zdjeciu) kolezanka po sasiedzku z Kanady Prosze, poczestuj sie a poczujesz smak kanadyjskich sliwek... Zagrzalem je w kalifornijskim sloncu zaraz przed wysylka Prosze ... Happy Birthday!! Taka zwana tez Owaka.... img234.imageshack.us/my.php?image=dlaowakiej9sk.jpg Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Takanietaka, Owaka :)))) Urodzinowo !!!!! 03.12.05, 07:26 Wszystkiego Najlepszego,radosci szczescia moc... Odpowiedz Link
takanietaka JEJKU!TAK OD RANA? 03.12.05, 08:18 wstałyscie wczesniej niz ja!!!!Zaraz bede przezuwac zyczenia razem z kawą!! DZIĘKUJĘ!!! <<nigdy nic nie wiadomo)>> Odpowiedz Link
maladanka Re: i ja i mąż 03.12.05, 09:18 Z ogromną radością i dumą,że mamy przyjemność znać Ciebie "na żywo" przynosimy kwiaty img229.imageshack.us/my.php?image=re4zj.jpg załatwiliśmy orkiestrę do odegrania STO LAT i wiązanki melodii skocznych img205.imageshack.us/my.php?image=2005orkwojsk6fg.jpg abyś miała zdrowie jak te konie img235.imageshack.us/my.php?image=4konie0xj.jpg i mogła oderwać się od codziennych kłopotów i wraz z Sziszą pożeglować w obłokach img225.imageshack.us/my.php?image=2005balon8fq.jpg WSZYSTKIEGO NAJZDROWSZEGO I WIELU SZALEŃSTW I OCZYWIŚCIE FANTASTYCZNEGO KAPELUSZA! Jesteś fantastyczna! Odpowiedz Link
malwina52 Re: i ja i mąż 03.12.05, 10:38 "Zawin w nowe zycia porty niech serce bedzie Ci mapa a usmiech paszportem" duzo duzo wszelkiego dobra Odpowiedz Link
takanietaka z okazji urodzin będę szczera 03.12.05, 13:27 oto mój horoskop Pomysłowy Strzelec Strzelec to najweselszy i najbardziej optymistyczny znak zodiaku. Wiedzą o tym wszyscy, którym przyszło żyć lub pracować ze Strzelcem. Przedstawiciele tego znaku niczym się za bardzo nie przejmują, zmieniają zdanie jak rękawiczki, zapominają o swoich obietnicach i zakochują się trzy razy dziennie w coraz to nowych osobach. Śmieją się ze wszystkich dowcipów, mówią i plotkują bez przerwy. Zabranie ich do kina mija się z celem, bo i tak przegadają cały seans. Interesują się wszystkim, co nowe i niezbadane. Studiują kilka fakultetów na raz, zbierają naukowe książki i godzinami siedzą w Internecie. Ich rachunki za telefon, benzynę, gazety i bilety są tak wysokie, że na jedzenie nie zostaje ani złotówka i Strzelce muszą żywić się u przyjaciół. Wtrącają się zawsze we wszystkie sprawy, o których tylko zdołały się dowiedzieć. Szybko odkrywają cudze tajemnice, a ze strzępków informacji układają niesamowite historie, które potem opowiadają w sekrecie największym plotkarzom. Są głęboko przekonane, że to właśnie one są najmądrzejsze, najszybsze i najbardziej pewne siebie, a ich dobre rady ocalą świat. Czasami rzeczywiście mają rację, ale po tylu kłamstwach i różnych matactwach bliscy przestają im wierzyć. Uwielbiają bajki i fantastyczne opowiadania, a w wolnych chwilach wyobrażają sobie, że są bohaterami opowieści Tolkiena lub że biorą udział w Gwiezdnych Wojnach. Potrafią godzinami opowiadać o swoich poglądach i spostrzeżeniach. Osoby, które są przeciwnego zdania, uważają za mało rozgarnięte i stracone dla rozwoju świata. Na każdy argument i tak znajdą dziesięć przeciwnych. Swoje opinie na temat innych osób wyrażają bez oglądania się na uczucia i zasady. Kiedy coś im się nie podoba, mówią to wprost, bez względu na okoliczności, a dopiero potem zastanawiają się czemu ktoś się na nie obraził. Strzelce są mistrzami w robieniu dobrego wrażenia, szczególnie przy pierwszym spotkaniu. Szybko zdobywają wpływowych znajomych, którzy potem muszą wyciągać Strzelce z różnych tarapatów, w które uparcie pchają się mimo ostrzeżeń i wcześniejszych doświadczeń. Niektórzy ezoterycy podejrzewają, że Strzelce mają aż po dwa anioły stróże, gdyż jeden nie dałby rady ich upilnować. <<nigdy nic nie wiadomo)>> Odpowiedz Link
malwina52 Re: z okazji urodzin będę szczera 03.12.05, 13:55 wszystko rozumiem i nawet mi sie zgadza ale tych dwoch aniolow nawet w udodziny Ci nie odpuszcze i pozazdroszcze, masz dobrze, tylko czy zdolaja Cie upilnowc? )))) Odpowiedz Link
takanietaka Re: z okazji urodzin będę szczera 03.12.05, 14:37 i moje anioły sie zestarzały,rozleniwiły...widza że juz taka jestem "grzeczna " że zupełnie nie strzelec ,ale raczej panna sie ze mnie zrobiła,dla której przewaznie wystarczy anioł na pół etatu. <<nigdy nic nie wiadomo)>> Odpowiedz Link
takanietaka MOJE PODZIEKOWANIA 03.12.05, 17:22 ZA ZYCZENIA i zyczliwe mysli!i mój dodatek do podziekowania! img244.imageshack.us/my.php?image=podziekowaniazazyczenia6zl.jpg Odpowiedz Link
natla Re: MOJE PODZIEKOWANIA 03.12.05, 17:46 No nie......)) Twój dodatek jest wspaniały...)) Odpowiedz Link
natla Re: MOJE PODZIEKOWANIA 03.12.05, 18:13 Mogłabyś jeszcze raz podziękować ? ))))))) Odpowiedz Link
yoanna Re: MOJE PODZIEKOWANIA 03.12.05, 18:26 Gdzie jest wątek zyczeniowy? Chyba ślepa jestem... Więc naskrobię tutaj... Wszystkiego dobrego solenizantko miła Wiele radości i pomyślności. Baw się dobrze i dłuuuugo Cmmmok Odpowiedz Link
aaj3 Re: MOJE PODZIEKOWANIA 03.12.05, 19:11 ja też naskrobię tutaj Wszystkiego co najlepsze,najładniejsze,najweselsze spełnienia wszystkich marzeń i realizacji planów Odpowiedz Link
annal74 Re: Solenizantka :)) 03.12.05, 19:07 Podpisuję się pod rymowanymi życzeniami /chyba koleżanka pozwoli/ z całego serca najlepszego wszystkiego )) Odpowiedz Link
leontynia Re: Solenizantka :)) 03.12.05, 20:21 Wszystkiego dorego,miłości, radości moooc... G. Odpowiedz Link
mira54 Re: Solenizantka :)) 03.12.05, 21:01 Wszystkiego najlepszego, duzo zdrowka, moc radosci oraz wszelkiej pomyslnosci... Odpowiedz Link
dankarol Re: Solenizantka :)) 03.12.05, 21:45 Dzisiaj Takanietaka urodziny obchodzi a więc img204.imageshack.us/img204/6062/maczki6es.jpg wręczyć uchodzi Niech Jej img526.imageshack.us/img526/1930/gwiazdka3vu.gif pomyślności zawsze świeci a nas może img234.imageshack.us/img234/4096/wino7pz.gifpoczęstuje wszystkiego czego sobie tylko wymarzysz img229.imageshack.us/img229/5271/causki5aa.gif Odpowiedz Link
dankarol Re: Solenizantka :)) 03.12.05, 21:51 dankarol napisała: > Dzisiaj Takanietaka urodziny obchodzi > a więc > img204.imageshack.us/img204/6062/maczki6es.jpg > wręczyć uchodzi > Niech Jej > img526.imageshack.us/img526/1930/gwiazdka3vu.gif > pomyślności zawsze świeci > a nas może > img234.imageshack.us/img234/4096/wino7pz.gifpoczęstuje > wszystkiego czego sobie tylko wymarzysz > img229.imageshack.us/img229/5271/causki5aa.gif tak miało być Odpowiedz Link
hania48 Re: Witaj Owaka....dość męki, teraz pobądź z nami 03.12.05, 22:30 Wszystkiego najlepszego, radości, szczęścia moc, słoneczka wesołego, snów pięknych co noc .... i : Niech Ci gwiazda pomyślności ... bo - śpiewać każdy może..., szczególnie, gdy solenizant i obdarowany tym śpiewem słyszy go tylko wirtualnie, więc i ja Tobie pośpiewam! Hania Odpowiedz Link
vogino55 Re: Witaj Owaka....dość męki, teraz pobądź z nami 03.12.05, 22:54 ()) Serdeczności dla Ciebie ()) tu poczytaj o Swoich Aniołach niech Cię pilnie strzegą angels.lap.pl/ Wojciech Odpowiedz Link
axsa Życzenia urodzinowe 04.12.05, 07:30 Miłości, radości i szcześcia, zdrowia i pomyślności. img203.imageshack.us/img203/2101/rose3ani9qf.gif Odpowiedz Link
regine Re: Życzenia urodzinowe 06.01.06, 11:40 Przepraszam,że nie mogłam złożyć Ci życzeń wcześniej, Więc urodzinowo : Wszystkiego Nalepszego !!! Dziękuję za życzenia Tobie i Twemu pieskowi, cudowne ) Odpowiedz Link
takanietaka Re: Życzenia urodzinowe 06.01.06, 17:57 znalazłas?A ja w międzyczasie zaczęłam sie godzic powoli z tym ze nic nie dostałas ,bo kiedys napisałas że nie otwierasz nic od nieznajomych ,a ja pisałam z moejgo prywatnego nie gazetowego adresu!Kiedys ci tez zrobiłam kartke pozdrowieniową! _______________________________________________________ ** nigdy nic nie wiadomo ** Odpowiedz Link
regine Re: Jesteś genialna...:))))))))) 12.01.06, 12:25 O różne rzeczy Cię podejrzewałam, a to, o czym dziś się o sobie dowiedziałam , dzięki linkowi, który umieściłaś, nigdy bym nie podejrzewała, Jesteś genialna, a ja dzięki Tobie również ) Pośmiałam się, bo w pierwszej chwili nie mogłam załapać, kto i o co mnie pyta ? Myśl pierwsza wpisać imię, czy nie ??? A może jakiś wirius ...Ale ciekawość podpowiedziała, wpisz, no i się dowiedziałam )) Dziękuję za super zabawę ) Odpowiedz Link
krista57 Re: Jesteś genialna...:))))))))) 12.01.06, 13:46 Rownież dzieki )) Nie ma żadnych obaw,zeby wyjść z domu i powalczyć z "życiem"....jestem przeciez.......idp.,itp Odpowiedz Link
regine Re: Jesteś genialna...:))))))))) 12.03.06, 13:02 To więc się piszę na mp3 Powolutku, pomalutku i będzie świetnie. Z góry dziękuję Odpowiedz Link
regine Re: Jesteś cudowna...:))))))))) 13.03.06, 10:27 L. niesamowite, nigdy nie słyszałam. Bardzo, bardzo dziękuję)) Odpowiedz Link
regine Re: Jesteś cudowna...:))))))))) 17.03.06, 00:10 Nie odpisuję już dziś, ale chętnie przystaję na Twoja propozycję. Nie śmiałam zaproponować sama...Będę bardzo wdzięczna. Jutro odpowiem na pocztę. Dobranoc i Dziękuję. Serdecznie. Odpowiedz Link
august2 Re: Jesteś cudowna...:))))))))) 17.03.06, 17:33 Dzieki za prezentacje.. tyle czarownych obrazow w jednym e-mailu..tyle ciekawych opisow Posylam ci zdjecie ktore zrobilem pod wplywem twej prezentacji. img481.imageshack.us/my.php?image=dscn29360ep.jpg Odpowiedz Link
takanietaka AH!Moze jestem? 17.03.06, 17:51 Od strony technicznej to jestem bardzo dumna ,bo to moja pierwsza praca,i to do tego robiona "poomacku". Twoja "Martwa Nature" zaliczyłabym do tak zwanej " czarujacyadhok" ))! _______________________________________________________ ** nigdy nic nie wiadomo ** Odpowiedz Link
natla Re: AH!Moze jestem? 17.03.06, 19:07 No ogół "adhoki" najlepiej wychodzą, i w życiu i na płótnie. ) Odpowiedz Link
regine Re: AH!Moze jestem? 02.05.06, 01:27 Dziękuję, przejrzałam pocztę. Za wszystkie wiadomości serdecznie dziękję Jesteś cudowna !!! Odpowiedz Link
regine Re: AH!Moze jestem? 10.05.06, 19:59 Jesteś, jesteś !!! Jesteś niesamowita dziękuję bardzo Odpowiedz Link
regine Re: AH!Moze jestem? 30.05.06, 13:24 Nie zapomniałam, nie zapomniałam. Zaraz wysyłam, ) Wszystkim wczoraj nie dałam rady. A pisałam, pisałam tu u nas, że biorę wolne bo ślub córci, pisałam. Tylko się nie doczytało )) Już wysyłam, tylko coś przekąszę . Odpowiedz Link
regine Re: Już poszły :) 30.05.06, 15:48 Mam pytanie. Czy dostałaś 4 przesyłki ? Proszę potwierdź. Odpowiedz Link
maladanka Re: linowiec 31.05.06, 14:39 Oj,to rzut beretem do mnie było - cały czas prosto ale nie w stronę Pl.Kosciuszki tylko w drugą! Ten dom o którym piszesz to była wielka sensacja,budowano go od góry i wycieczki sie tam zjeżdżały aby go podziwiać choc tak naprawde to szpetnawy jest... Odpowiedz Link
regine Re: Dziękuję :) 31.05.06, 15:50 Tak, podobne, wszyscy tak twierdzą. Nawet z charakterem, poczuciem humoru i wogóle... Są cudowne. Dziękuję Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Dziękuję :) 21.06.06, 17:25 Przepiękne.......- "Żegnaj może na zawsze" słucham, słucham, słucham..... Oj, ja bym ryczała na koncercie ..... Odpowiedz Link
e-baba Re: Dziękuję :) 24.06.06, 21:04 Cześć, Taka,na apel w sprawie ankiet dla Agnieszki odpowiadam, że zrealizowalam wszystko i tylko, jak to ciekawa baba - mam pytanie, czy Ty te ankiety (a właściwie to tę pierwszą)to tak z marszu wypełniłaś? Bo przyznam sie, że tematyka mnie zaskoczyła. Na początku - pustka w głowie, później poszlo. Ale łatwo nie było. Czy też miałaś podobnie? Odpowiedz Link
e-baba Re: Dziękuję :) 24.06.06, 21:15 I dziękuje bardzo za tytuły w "Książce mojego zycia". Znajdę je i poczytam na pewno. Odpowiedz Link
takanietaka No pewnie ! 24.06.06, 22:20 że miałam panike w głowie!A jeszcze chciałam w celach naukowych zmiescić sie w tych 30 minutach ,aby nie psuc pracy magisterskiej).No te okna ,to juz był szczyt!Ale sprawy złych ołówków ,szczególnie tych do oczu to mam bardzo przemyslaną!Pisałam bez końca-wypowiedziałam sie równierz poważnie w sprawie ostrzółek i temperówek!!!A samochód..no to proste..wpisałam wszystkie kategorie jakie mi przyszły do głowy - ulokowałam go również w kategorii przedmiotów erotycznych!!Służe wyjasnieniami!jejku..chciałam błysnąc ,ale raczej było średnio!Natomiast przy okazji potem odkryłam ,że jestm szczęsliwa zadowolona ,spokojna ,chociaz mam natarczywa mysl,co mi sie po głowie pęta. Odpowiedz Link
e-baba Re: No pewnie ! 24.06.06, 22:34 Kurcze, to ja z tymi ołowkami stanęłam na etapie I klasy szkoly podstawowej.Bo te do brwi to nawet mi do glowy nie przyszły - widocznie bardziej męski ze mnie typ jest, aczkolwiek ołówków do brwi używający. Najbardziej jednak spanikowałam przy krześle, ale jak zaskoczyłam, to mi dalej bardzo poszło, choć nie wiem, czy we właściwym kierunku. Najgorsze, że błyskotliwości u siebie nie stwierdziłam, abstrakcyjne myślenie tez nie bardzo, a z kreatywnością w sprawie okien - czy ja wiem? Ale było super, bo sprowokowało mnie to wszystko do myslenia, tzn. ankieta I, pozostałe natomiast, no cóz, pokazały mi po prostu to, co sama wiem, ale i uniemożliwiały czasem jedyną słuszną odpowiedź. Ale pocieszyłaś mnie trochę, bo myślałam, że tylko ja sie spociłam jak ujrzałam zadanie. A chciałam dobrze wypaść, bo w końcu reprezentuje sie określony przedział wiekowy, a to duża odpowiedzialność, no nie? Ciekawa jestem tytułu pracy i załozonej w niej hipotezy i mam nadzieję, że Agnieszka pochwali się magistrem. Pozdrowienia. Odpowiedz Link
natla Re: wysłałam 26.06.06, 15:11 Jesteś kapitalna. Furtka stała otworem. Dziękuję baaaaaaardzo. Idę do pracy, bo mam 41 przesyłek Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Witaj Owaka:)) 07.07.06, 20:59 Niema pośpiechu,poczekam i dziękuję. Pozdrówka Odpowiedz Link
august2 Re: Witaj Owaka:)) 09.07.06, 21:59 Dzieki za przesylke. Opis obrazu jest "excellent" Przeniosl mnie na moment w przeszlosc... "uwięzioną w farbie"... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Witaj Owaka:)) 18.07.06, 10:37 Twoje męki są w mojej kolekcji i bardzo Ci za to dziękuję,zresztą wiesz,że jesteś BOSKA!!! A to są zdjęcia retro i tak ma być /staroć/ )) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Witaj Owaka:)) 18.07.06, 11:00 Zauważyłam,że wybywasz na parę dni,życzę miłej łazęgi i wspaniałych wrażeń,może jakieś fotki z urlopku podrzucisz Odpowiedz Link
takanietaka Własnie !Fotki,zamierzam! 18.07.06, 11:06 ________________________________ ** nigdy nic nie wiadomo ** Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Witaj Owaka:)) 24.09.06, 19:42 Ło,matko i sama odskoczysz te lody(całe wiaderko) a wogule co to są za lody Owaka,pierwsze słysze-serowe? Narobiłaś mi smaku niech Cie....... )))) Odpowiedz Link
takanietaka lody sernikowe.. 24.09.06, 21:57 Lody sernikowe z bakaliami produkuje Nordis.Dobre sa !Najlepsze sa oczywiście Schelera ,ale nowe lody korala sa pyszne ,i strasznie tanie .Rolada duża (cassate wiśnowe ) tylko około 6 zł. No i dobre sa te nowe Grycana ,tego co sprzedał Zielona Budke i robi teraz pod własnym nazwiskiem.Pycha! * nigdy nic nie wiadomo ** Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: lody sernikowe.. 24.09.06, 22:21 Muszę u siebie poszukać tych sernikowych lodów,kurcze,nie wiem kto to ten Grycan Owaka nie mieszkam w Polsce,ale lodów sernikowych bede szukac u siebie,nie ustąpię))) Odpowiedz Link
kryzar prasówka. 30.09.06, 18:26 dzieje się tak dużo a ja mam dziś dodatkowe zajęcia. Muszę biegać dopieszczać 3 razy dziennie kota-pieszczocha a i niespodziewany długo niewidziany gość się trafił. Jutro będę miała więcej czasu, chyba, że znowu mnie ktoś oderwie od maszynerii. Miło mi, że zauważyłaś chwilowy brak mojej obecności. Pozdrawiam Kr Odpowiedz Link
tofika Re:o tak tak i owam tak:) 26.10.06, 11:29 Takanietaka, no nie!!! dwa miesiace na prv Do ciebie nikt nie zawital? bedziesz ze mna teraz miala,, oj bedziesz.... nadobie zaleglosci Ci tu Takanietaka, skarbie... bo szisse nasle i Cie wygoni z fotela, ona chgce juz zobaczyc Lolka.. No ! zerknij na watek moj ,, ten niuefortunny.. tam dzis napisalam ,jak tylko zrozumiale, zeby wszyscy juz dali spokoj... jest prawie dobrze..przeprosimy i bedzie ok... bo do tanga trzeba dwojga,, ok.. wszystko dobrze... o mate deon,, jak chorowalam to tez az 5 chlopow ja ... bylam jedna od nich najsilniejsz... ok ,, bedzie dobrze...pozdrawiam... dziekuje.. Odpowiedz Link
regine Re:Wszystko sie zgadza... 11.11.06, 19:37 Poczte otrzymalam, usmialam sie. Dziekuje )) Ale czekam na ta wlasciwa.... Odpowiedz, oczywiscie... Odpowiedz Link
fleur1 Re:Wszystko sie zgadza... 21.11.06, 22:49 Ja też chetnie otrzymam od Ciebie pocztę. Moje zdjecia Katedry w Kolonii są amatorskie, mogę zrobić takich mnóstwo, ale nie będą takie jak zdjęcia robione profesjonalnym sprzętem. Za każdym razem jak jestem koło Dworca Głównego, a jestem co kilka dni to wchodzę do katedry, aby zapalić światełko i zawsze mam jakąś intencję. Tam zawsze jest dużo ludzi, a w weekend wycieczki z całego świata. Odpowiedz Link
takanietaka DO FLEUR 21.11.06, 22:56 zawsze ci pilnie wysyłam to co warte wysyłania!A nawet cie zlekka zanudzam... * nigdy nic nie wiadomo ** Odpowiedz Link
mania1119 Re: Takanietaka! 02.12.06, 19:10 Dzieki za poczte.Lańcuszkiem z bolem serca "obdarzylam"Maladanke,bo jestem okropnie przesadna! Odpowiedz Link