Dodaj do ulubionych

GAWIARENKA - sierpień 2005

01.08.05, 07:24
img292.imageshack.us/my.php?image=gawiarenkapidziesieciolatkowa1.jpg
Następny miesiąc rozpoczęty.
Malutka czarna kawa pobudza do aktywności.
Powietrze i ziemia pachną po deszczu.
Zieleń taka ładna...
Obserwuj wątek
    • axsa GAWIARENKA - sierpień 2005 01.08.05, 07:52
      Jak "obfotografuję" wnętrze wink))
      to zrobię linki i wkleję je tu.
    • zlapalamoddech Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 01.08.05, 07:52
      Poranek trochę chłodniejszy, niż w poprzednie dni. Gawiarenka gościnna, więc
      zaglądam, wypijam kawusię, chwilkę odpocznę i do pracy.
      • zlapalamoddech Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 01.08.05, 07:53
        Axuniu, Twoje fotografie Gawiarenki są super.
        • natla Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 01.08.05, 08:59
          Witam .....to już sierpień?? wink))
          Jestem półprzytomna, idę do wody......dziś z herbatką i cytryną.....
          • natla Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 01.08.05, 09:38
            Ligio, pzeniosłam Twoją kawę z lipcowej Gawiarenki tu, bo jeszcze by tam
            spleśniała....wink))
    • tofika Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 01.08.05, 09:42
      Gawiarenkowy nastroj,,
      pachnie swiezo zaparzona kawa,tylko doleje mleczka i mozna juz siorbac.
      Woda ciepla w basenie ,wiec koniecznie trzeba popluskac,
      Natla stoper sprawdza czy nie oszukuje plywania na czas...ale jestes zadziora
      jeszcze troche ciut ,ciut i bedzie najlepsza-nie do pokonaniasmile
    • maladanka Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 01.08.05, 09:59
      Hej ho,hej ho, na kawę by się szło! tralalalala - ale jestem dziś
      radosna..nareszcie chłodek - i zwierzaczki juz miały dośc,upałów,prawda?
      Bałam się właczyć komputer - tak pioruny w nocy waliły ale wszystko gra.
      Dużą, fusiastą kawę piję - nareszcie w miarę się linki otwierają więc biegnę
      czytać
      • tesunia Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 01.08.05, 10:13
        ech..z burzami...
        tez walilo/blyskalo/deszczylo u mnie,
        komp chodzil jak slimak....
        dzis sloneczko wyjzalo i moze nie bedzie taki zly dzionek,
        kawcia go zapijam i mysle co by tu dzis zrobicwink)
        • tesunia Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 02.08.05, 09:07
          i jak sobie dziewczatka macie ??
          chmurzasto tu..nic niechce sie robic,
          kawcie zasiadlam sie napic,moze nawiedzi mnie jakas ochota do czegoswink)
          • natla Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 02.08.05, 09:15
            Tesunia, rusz się, spacer z pieskami Ci dobrze zrobi, byle daleki......zaraz
            sie rozruszasz........a ja hop do wody, a potem w plener......tak pięknie
            słońce świeci......na tarasie zostawiam Wam mrożony sok z grejpfrutów (sama
            wycisnęłam smile) i babeczki z "wkładką" ......
          • tofika Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 02.08.05, 09:15
            Tesuniu ,wiec szybciutko dolacze ,zeby bylo nam razniej,
            lepiej kawusia smakuje ,moze zaraz popatrzymy na popisy plywajacych,
            a do pracy nie bardzo mi sie spieszy..leniuszkowanie emerytalnesmile))
            • natla Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 02.08.05, 09:23
              Lepiej byście wlazły do wody i sie trochę poruszały.....leniuchy wink))
              • maladanka Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 02.08.05, 11:25
                no to posiedziałam i poklikałam...mój domowy /kolejny /gość pokonwersował z
                małżonkiem, a teraz idziemy na przechadzkę czytaj piwo!
                Żółwie - wy zostajecie,koty spią, a pieski i owszem - mogą sie przebiegnąć!Pa
                • ligia12 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 02.08.05, 11:58
                  Dzień dobry ,moze napijecie się ze mna kawy,głowa sama mi leci ,a dzisiaj mam
                  wydłuzony dyzur,tak ze juz zapomniałam,ze byłam na uropie.
                  • regine Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 02.08.05, 14:43
                    Ruszam się w wodzie, czyli płuczę ogórki ,myję słoikismile))
                    Pogoda fajna jest, jakieś 26 stopni.Taką lubię.
                    Jakaś grypa mnie "wzięła"\,katar, kaszel...Poczekam co będzie dalej, czyli po 7
                    dniach lub po tygodniusmile)
                    • vogino55 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 02.08.05, 23:03
                      Witam.Kawę sobie sparzyłem Radyjko gra

www.polskastacja.pl/
                      posiedzę troszkę i dalej buszować w sieci
                      Buziaki dla Gawiarenkowiczek cmok cmok Wojciech
    • tofika Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 03.08.05, 00:04
      Cichutenko..nawet ksiezyc zapomnial o gawiarence..
      ale pieski nie ma to tamto..biegusiem spacerek i zaraz powrot,
      JUz papatki na swoje miejsca .
      I fiku miku ,przeciez nie bede samotna fregata...
      na tej bezludnej samotni...
      • zlapalamoddech Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 03.08.05, 06:48
        A ja weszłam na chwileczkę. Jeszcze wszystko uśpione. Psy nawet się nie
        ruszyły. Podniesienie na chwilę powieki chyba się nie liczy. Zrobiłam sobie
        kawę. Piję w ciszy. Smakuje wybornie.
        Miłego dnia życzę wszystkim.
        • malwina52 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 03.08.05, 07:08
          Witam, milego dnia,
          smacznej kawusi smile))
          • maladanka Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 03.08.05, 07:55
            Dzieńdoberek! witam witam - zwierzaki sio- przewietrzyć się - a ja poczytam
            prasę w komputerze i kawa nęci
            • natla Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 03.08.05, 08:20
              Dzieńdoberki, Danuśka poczytałas?? No to po herbatce i.........znikam załatwiać
              sprawy urzędowe..............
              • tesunia Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 03.08.05, 09:33
                ech...ponazekamwink
                chmurzascie/chlodno/zero promyczkow slonecznychsad((((((((((
                ech,lato do banisad(((((((((((
                • dankarol Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 03.08.05, 10:23
                  Pozdrowionka!!!! Podeśle Ci trochę słoneczka na dobry humor. U mnie na balkonie
                  tak praży, że muszę trochę poratować roślinki
                  • tesunia Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 03.08.05, 10:25
                    dankarolciu,
                    ale masz supre ze sloneczkiem,
                    juz lapie te zbawienne promyczki i sie nimi ogrzewamwink)

a balkonik widze tez ukwiecony.

miej sobie dzionek z przyjemnym zefirkiem
                    • dankarol Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 03.08.05, 10:37
                      Mało powiedziane - zaeośnięty. Nie mogłam się zdecydować, więc mam busz.
                      • tesunia Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 03.08.05, 10:45
                        lubie takie balkoniki,..mialam tak,jak w bloku mieszkalam,
                        obecnie na swoim i podczas nieobecnosci na urlopie,
                        slubne zalalo doslownie wszystkie mie kawiaty wkolo domu,oczywisie,te ktore
                        byly w donicach,wszystko do wyrzucenia terazsad(niepodniosly sie z upiciacrying
                        • tesunia Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 "M Y "" 03.08.05, 19:02
                          niedawno zastanawialismy sie,ze trudno nas znalesc w spisie forow

-jezeli po lewj stronie w pasku > na skroty < klikniemy na Towarzyskie
                          -pokarze sie spis forow,
                          -szukac niemal na dole pod "< Prywatne rowiesnicy <" tam jestesmy uplacowani.
                          • natla Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 04.08.05, 08:12
                            Jak tu ciemno..........Kundziu, byłaś z piesami?.............ok.....to ja małą
                            kawke wypiję....popływam i lece do roboty wink)
                            • tesunia Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 04.08.05, 10:19
                              kawci,kawci.....by sie obudzic w srodeczku,
                              mokro po nocnym deszczu,ale nadzieja jest bo sloneczko przeciska sie nareszcie
                              przez chmurzyska.

miejcie sobie mily dzionek.
                              • krista57 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 04.08.05, 14:53
                                Uwielbiam pogode,gdzie jest troche slonca,trochę chmur , deszczu i potem
                                czyste powietrze.Piję drugą kawę sama bo w gawiarence nikogo nie ma.
                                Kotki tylko pogłaszczę i ide szykowac sie na niespodziewany
                                wyjazd.Zapomnialam,ze moja przyjaciółka odłożyła imieniny,rocznice i jeszcze coś
                                tam...na moj powrót z Jury Krakowsko-Częstochowskiej.Ponoć tak dobrze wyglądam a
                                tu taka skleroza.
                                Ratunku !!!!
                                • tofika Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 04.08.05, 15:04
                                  Co sie dzieje... Krysta wpadlas niechcacy do basenu?
                                  Krzyczysz Ratunku...??A moze 1 raz P Kazia zobaczylas --to ratownik..
                                  Wypije chetnie kawe <bo nie trafie przez sennosc,,, jak wyjsc z gawiarenki???.
                                  I dalej zapasy tworzyc na zime...
                                  • tofika Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 04.08.05, 23:19
                                    Trudno piesuchy , juz brykamy szybko .. na pozno - wieczorny spacerek .
                                    Jeszcze podomykam okienka ,zeby wam tu za mocno deszczu nie napadalo>>>
                                    I kolejny wieczor ani "ktosi "ani "Ktosia"..
                                    polowa lata ,a jakas jesien wsrod nas?
                                    AAAA przesilenia Letnie ...chyba tak to powinno zwac..
                                    Hello Merylu.... dylu stad Merylusmile)Gawiarenki ,ciche nocne Gawiarenki...
                                    • maladanka Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 05.08.05, 09:57
                                      Pada deszczyk cienko i delikatnie drugi dzień - ma to dobre strony bo jest
                                      chłodniej i susza już była straszna.Natomiast mnie odcina od forum ponieważ
                                      młodzież osiedlowa siedzi przy komputerach i ściąga co się da.Link otwiera sie
                                      powoli lub utyka całkiem. Dlatego wszystkich zbiorowo pozdrawiam i delektując
                                      się kawą idę wymachiwać żelazkiem .Zwierzaczków mamy milion dzieki fotkom - już
                                      widzę galerię w gawiarence!Axo wiesz co mam na myśli?
                                      Może znowu w połowie nocy uda mi się poczytać lub nawet ustosunkować do
                                      wypowiedzi.Ależ to oficjalnie zabrzmiało!
                                      No to 3mcie się!
                                      • tesunia Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 05.08.05, 10:05
                                        hej Danusio
                                        fajne to wklejanie zdjec,spodobalo mi sie,
                                        bede musiala wiecej powkeljac zdjec naszej "perly"
                                        u nas na razie nie pada po wczorajszych ulewach,ale zapowiadaja je rowniez na
                                        dzissad(,moja pracka czeka tez na mnie,ale na razie len mi stoi na
                                        przeszkodziewink)

miejcie sobie mily dzionek.
                                        • dankarol Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 05.08.05, 10:49
                                          Wpadłam na chwilkę na herbatę, bo kawy były już 2. Mam pytanie, nie znacie
                                          lekarstwa na leniuszka?
                                          • zlapalamoddech Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 05.08.05, 10:57
                                            Lenistwa nie należy leczyć. To zaleta. Pozwala wypocząć, pod warunkiem, że
                                            przestaniemy się stresować z powodu lenistwa.
                                            Pracować trzeba szybko, aby było więcej czasu na słodkie lenistwo smile
                                            • dankarol Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 05.08.05, 11:43
                                              zlapalamoddech napisała:

> Lenistwa nie należy leczyć. To zaleta. Pozwala wypocząć, pod warunkiem, że
                                              > przestaniemy się stresować z powodu lenistwa.
                                              > Pracować trzeba szybko, aby było więcej czasu na słodkie lenistwo smile

Dzięki za dobre słowo, zabieram się za leniuchowanie.
                                              • tesunia Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 05.08.05, 11:46
                                                tez jeszcze nie "zaskoczylam"
                                                zaraz spacerek z psiuna i wtedy juz bedzie po leniu...praca bedzie wykonanawink)
                                                • leontynia Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 05.08.05, 16:25
                                                  ...ja na pełnych obrotach,
                                                  wpadłam na herbate,
                                                  zapraszam na cytrynowa Liptona,
                                                  moje nowe odkryciesmile))

...serdecznie witam"nowe"koleżanki...
                                                  • vogino55 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 05.08.05, 16:33
                                                    Witam, a co to apteka lekarstwa na lenia podają? Mocna kawa + mały (na prawdę
                                                    mały)drink to moj kopniaczek dla lenia (smile))))

Pozdrawiam po obiadowo? a może poobiadowo? Wojciech
                                                  • natla Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 05.08.05, 16:43
                                                    Kurcze, jak sie cieszę, że nie tylo jak tak ciężko choruję. wink Juz byłam sobą
                                                    załamana. Niestety lenistwo nie daje mi spokoju, sumienie boleśnie gryzie. wink
                                                    Najgorzej sie zabrać do pracy, potem to idzie mi piorunem i porządnie. Całe
                                                    życie działałam zrywami. W takim razie poprosze kawkę......Kundziu, nalej małą
                                                    filiżanke ze śmietanką i sacharyną.........o, dzięki.......aaaaaa i posłuchałaś
                                                    Wojtka, ok. ale on pisał o małym drinku.....wink)
                                                  • vogino55 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 05.08.05, 16:50
                                                    No to cyyyyyk! mmmhhhmmmmmmmmm miodzio
                                                    Wojciech
                                                  • lanka3 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 05.08.05, 17:26
                                                    lenistwo to najpiękniejsze slowo świata. A w pracy i w rodzinie wierzą że
                                                    jestem pracowita
                                                  • zlapalamoddech Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 05.08.05, 18:49
                                                    Ja też poproszę drinka małego. Też leniwa jestem wink
                                                  • ligia12 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 05.08.05, 20:31
                                                    ja proszę o kawę! głowa mi disiaj pęka od rana
                                                  • tesunia Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 05.08.05, 20:36
                                                    wieczorowa pora i ja chetnie cos zadrinkujesmile)
                                                    czy jest wiecej chetnych??
                                                  • ligia12 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 05.08.05, 20:38
                                                    kawa nie pomaga na ból głowy ,to może drinka poproszę
                                                  • tesunia Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 05.08.05, 20:41
                                                    widzisz ligio,
                                                    drink napewnp pomoze...
                                                    biez i delektuj sie smakie, >san francisko > powinno posmakowac,typowo damskiwink
                                                  • ligia12 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 05.08.05, 20:46
                                                    Tesunia, a wiesz,ze trochę mi pomaga...
                                                  • natla Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 05.08.05, 20:48
                                                    No to Wasze zdrowie wink)
                                                    Wróciłam właśnie z jednej imprezy, a za chwilę druga.
                                                    Pilnujcie forum, bo jak tak dalej pójdzie..................wink))))))))))
                                                  • tesunia Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 05.08.05, 20:53
                                                    ha..bedziemy tylko sobie pospiewywac wesole piosneczkiwink)

swietnie ligio,
                                                    to prosze jeszcze na jednego i przestanie calkiem bolecwink) ..nazdrowkowink
                                                  • ligia12 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 05.08.05, 20:56
                                                    na zdrowie! postaram się dotrzymać towarzysta Tobie Tesuniu może wytrzymam
                                                    ale Natla to imprezowiczka....
                                                  • tesunia Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 05.08.05, 21:01
                                                    takim to dobrze....
                                                    tez bym gdziesik poszla by miec wesolowink)

posiedze chwilke z Tobasmile)
                                                  • dankarol Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 05.08.05, 21:03
                                                    Można się załapać na drinka? Głowa mnie wprawdzie nie boli, ale pora taka
                                                    imprezowa.Futrzak wybiegany, to można spokojnie oddać się imprezowaniu.
                                                  • tesunia Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 05.08.05, 21:06
                                                    pewnie,ze mozesz danuswink
                                                    dzis wszycy jaky szukali usprawiedliwienia na drinki
                                                    byl:len/bol glowy/i na nude tez dobrywink)

prosze....to samo co dal ligii...moze byc??????????
                                                  • tesunia Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 05.08.05, 21:07
                                                    puki co to lece na altanke na papieroskawink
                                                  • dankarol Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 05.08.05, 21:09
                                                    pyszne!!! teraz wiem że żyję!
                                                  • tesunia Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 05.08.05, 21:14
                                                    wieczorkiem nieraz dobrze sobie poserwowac drinkawink

smakowalam > kamikaze > na promie,
                                                    skubaniutki mocny bylwink
                                                  • ligia12 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 05.08.05, 21:16
                                                    O jak mi jest bosko!!! drinka juz wypiłam Tesuniu prosę jeszcze mi nalać
                                                    ,zapaliłam papieroska ,żyć nie umierać!
                                                  • tesunia Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 05.08.05, 21:18
                                                    posmakuj ligio kamikazewink)
                                                    ja juz po papieroskuwink) a cukiereczk > michaszki > moga byc na przekaskewink)
                                                  • fanka8 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 05.08.05, 21:32
                                                    I ja prosze coś mocniejszego, i ja... Ostatnie trzy dni pracowałam po 11 godz.,
                                                    ja jestem stuknięta, proszę o jakąś szczepionkę na choroby mózgowe...
                                                    Oczywiście, nie mam za to liczonych nadgodzin, bo nie jestem wykwalifikowany
                                                    pracownik fizyczny sad(
                                                  • dankarol Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 05.08.05, 21:36
                                                    Właśnie poczytałam o winach i naleweczkach i aż mi w głowie zaszumiało.smile)))
                                                    Same pyszności.
                                                  • ligia12 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 05.08.05, 21:40
                                                    cukiereczka chętnie przynajmniej mniej będę palić , co tu zrobić jak przy
                                                    drinku tak mi smakuje papierosek
                                                  • tofika Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 05.08.05, 21:40
                                                    Dobry wieczor Gawiarenkowemu "gwarkowi"
                                                    ozywila sie goscinnoscia forumowa kawiarenka i bardzo dobrze ,bo ostatnie
                                                    wieczory byla cisza jak makiem zasialo ..pozdrawiam wszystkich ,
                                                    bawcie sie dobrze...
                                                  • fanka8 Re: Tesuniu!! 05.08.05, 22:01
                                                    ...a masz Ty jeszcze tego "kamikaze"?? Co to jest? Drink?
                                                  • ligia12 Re: Tesuniu!! 05.08.05, 22:04
                                                    Tesunia chyba poszła znowu na papieroska,a tu nie ma kto podawć drinków?
                                                  • fanka8 Re: Tesuniu!! 05.08.05, 22:11
                                                    No właśnie chyba sie sama obsłużę, czego Ci nalac Ligio?
                                                  • vogino55 Re: GAWIARENKA czy punkt 1 pomocy? 05.08.05, 22:19
                                                    Dobre mikstury tu podają - migiem stawiaja na nogi(wink))
                                                    na razie pa wrócę koło północy
                                                    Wojciech
                                                  • fanka8 Re: GAWIARENKA czy punkt 1 pomocy? 05.08.05, 22:26
                                                    łeee, myślałam, że się napiję z "budochlańcem"?? smile)
                                                  • ligia12 Re: GAWIARENKA czy punkt 1 pomocy? 05.08.05, 22:27
                                                    Fanka,narazie dzięki za drinka,mam troche pracy , a do rana musze byc sprawna
                                                  • ligia12 Re: GAWIARENKA czy punkt 1 pomocy? 05.08.05, 22:49
                                                    Było miło, a na mnie juz czas!zaraz zrobię sobie herbatke z cytryna i zabieram
                                                    sie do solidnej pracy.
                                                  • natla Re: GAWIARENKA czy punkt 1 pomocy? 05.08.05, 23:00
                                                    Ligio, o tej porze??? Znowu dyżurek???? Kurcze, jaka ciekawa jestem gdzie. Ta
                                                    szczerosć po "budochlaniu" wink)))))
                                                    Fajny dzień dziś miałam. Najpierw zakończyłam likwidację stanowiska pracy bez
                                                    emocji i żalu, nawet z radością. Potem byłam na comiesięcznym spotkamiu kumpli
                                                    z ogólniaka ( ach te wspomnienia), a potem w miłym gronie "pobudochlałam" . wink))
                                                  • ligia12 Re: GAWIARENKA czy punkt 1 pomocy? 05.08.05, 23:05
                                                    Natla , nie robie tajemnicy gdzie tak dyzuruję,ale na pewno w niedługim czasie
                                                    dowiesz się jak odwiedzisz Kraków
                                                  • fanka8 Re: Natluniu! 05.08.05, 23:05
                                                    Ale sie cieszę, ze Ci bedzie tak dobrze!! Fajnie, ze mogłas bez wiekszych
                                                    emocji "pozamiatac cyrk" smile))
                                                    Życzę szczęscia na NOWEJ drodze życia, tez juz bym tak chciała...
                                                  • natla Re: Natluniu! 06.08.05, 08:18
                                                    Dobrze, że Kundzie mamy, dzięki temu kawa czeka i bułeczki.......zasiadam wiec
                                                    do kawy......a, moze na tarasie......o właśnie.....pieski do ogrodu.....
                                                  • zlapalamoddech Re: Natluniu! 06.08.05, 08:25
                                                    Do Gawiarenki też słuszny kawałek biszkoptu z galaretką i winogronami
                                                    przyniosłam. Dobry, częstujcie się proszę big_grin
                                                  • natla Re: Natluniu! 06.08.05, 08:28
                                                    Co tak późno??? wink)) Choć na słoneczko......takie czyste powietrze....
                                                  • tesunia Re: fanko/ligio/dankarol 06.08.05, 09:50
                                                    przepraszam za wczorajsze nagle znikniecie,
                                                    nie myslcie,ze wpadlam pod stol po kamikaze(*fanko,to drink,nawet zdziebko
                                                    zamocny jak dla mniewink)
                                                    zadzwonila "rozwodka" ma psiapsiolka i wyrzucila wszystkie zale,
                                                    po rozlace z nastepnym kandydatem do zawiazania gniazdka rodzinnego,
                                                    ech...maja sie niektore babeczkisad((((((((((
                                                    a chopy mysla,ze moga tak bez granic "ciagnac ile sie da "sad(((((((
                                                  • tesunia Re: natlo 06.08.05, 09:51
                                                    wiec teraz wiecej czasu na relax na maxa....
                                                    zycze tego z calego serca i oby zawsze bylo jak sobie zaplanowalas.
                                                  • maladanka Re: eeee, 06.08.05, 10:04
                                                    jak mnie nie było to tu była impreza!buuu...no cóż na pewno jeszcze będzie
                                                    czasem,prawda?
                                                    U mnie dalej pada i chłodno i jeszcze nie narzekam - choc na jutro promyczek
                                                    słoneczka by sie przydał - planuję/odpukać!/ odwiedziny Taterek.Nasze prężne
                                                    członki PTTK załatwiły autobus i świtem wyjazd.
                                                    A jak będzie lało to też sie nie martwię bo w Zakopanem jest wystawa psów to
                                                    sobie popatrzę.
                                                    Teraz wielgachną fusiastą kawę piję i nie wiem czy wrócic do kajaka - czytam
                                                    książkę o pływaniu czy wyruszyć na EOM - czyt.emerycki obchód miasta.Już trochę
                                                    późno i zaprzyjażnione pieski są po spacerze.
                                                    No to czochram zwierzaczki i myziam żółwiki i ruszam na ten obchód...
                                                  • natla Re: eeee, 07.08.05, 09:44
                                                    No to herbatkę poprosze, na kawę już się załapałam w królewskim mieśćie wink
                                                    Ide sprawdzić wodę w basenie...........o jaka ciepla, nasz pan Kaziu podgrzał,
                                                    no to plum......smile))) suuuupeeeerrrrrrrrrrr
                                                  • regine Re: eeee, 07.08.05, 09:48
                                                    Trochę za zimna ,ja nie wchodzę...Ale z przyjemnością popatrzę jak się
                                                    pluskaszsmile))
                                                  • tesunia Re: eeee, 07.08.05, 09:50
                                                    ze wszystkim...pogoda chlodna,brak ochoty do czego kolwiek
                                                    i jeszcze korzek od wczoraj daje znac o sobie....
                                                    qrcze,oby mnie nie polozylo do lozeczkasad(

miejcie sobie mila niedzielkesmile)
                                                  • krista57 Re: eeee, 07.08.05, 10:15
                                                    W domu jakos zimno ,ze nawet poranna kawa nie zagrzałam.
                                                  • krista57 Re: eeee, 07.08.05, 10:18
                                                    Sorry ...za wczesnie ...
                                                    Słonko zagląda niesmiało.
                                                    Danuska Ty sie martwisz o pogode/Zakopane/ a ja jade na caly tydzien do Karpacza
                                                    i co mam biedna powiedzieć.Biorę walizę ciepłych ciuchow.
                                                    Będzie padać ....czy nie bedzie ???
                                                  • maladanka Re: eeee,7x sie loguje 09.08.05, 09:36
                                                    do duszy! opisałam się w gawiarence już dzisiaj i nic nie ma! logowałam sie
                                                    iles razy! Walderka pisze,ze tez dzis pisała i też nie ma - cos sie krzani na
                                                    tej "gazecie" - a gawiarenka nie była wczoraj czynna? remanent był?
                                                    Zwierzaki na szczęście znają rózne lewe wyjścia - dobrze,że sie obsłuzyły
                                                    - teraz po wypiciu kawy usiłuje zapełnic kącik fotograficzny
                                                  • natla Re: eeee,7x sie loguje 09.08.05, 09:46
                                                    Zapełniaj Maleństwo, a ja sobie strzele kawę i popływam. Nie martw sie
                                                    o zwierzaki.....Kundzia w razie czego z nimi goni...smile.....
                                                  • walderka Re: eeee,7x sie loguje 09.08.05, 09:48
                                                    maladanka napisała:

> do duszy! opisałam się w gawiarence już dzisiaj i nic nie ma! logowałam sie
                                                    > iles razy! Walderka pisze,ze tez dzis pisała i też nie ma - cos sie krzani na
                                                    > tej "gazecie" - a gawiarenka nie była wczoraj czynna? remanent był?
                                                    > Zwierzaki na szczęście znają rózne lewe wyjścia - dobrze,że sie obsłuzyły
                                                    > - teraz po wypiciu kawy usiłuje zapełnic kącik fotograficzny
                                                    Maladanko, penetruję to forum od samego rana i próbuję je rozgryźć, częściowo
                                                    mi się udało, tzn.odnalazłam posta, który pisałam wcześniej, potem odpowiedź,
                                                    ale mimo wszystko, wszystko jest dość zagmatwane.Nie znalazłam żadnej wskazówki
                                                    jak wejść do gawiarenki i w ogóle co to jest
                                                  • natla Walderko........ 09.08.05, 09:55
                                                    Walderko, zobacz sobie na naszej głównej stronie na górze linki. Gawiarenka to
                                                    nasza kawiarenka , a nazwa pochodzi od założycielk - Ga10. Tu się spotykamy,
                                                    oblewamy sukcesy, rocznice, gadamy, śmiejemy sie itp.......jak to
                                                    w kawiarni. smile)
                                                    Wróć do wątku skad przybywamy.......tam Ci coś poradziłam.....najlepiej
                                                    rozwijajć watki (pokaż treść wszystkich)
                                                  • maladanka Re: kawy! kawy! 10.08.05, 09:43
                                                    Nie pamiętam która z miłych ale chyba już nie bywających tutaj forumek pisała o
                                                    kawie ucieranej - no to ja dzis najwiekszy kubas wyciagnęłam i zgrzytam
                                                    brązowym cukrem i ucieram z kawa i ucieram i ucieram i ucieram - czajnik
                                                    gwiżdże! Juz już - zalewam - a tu bulgoty w garnuchu! slicznie sie kotłuje -
                                                    jeszcze sobie powdycham - no....jest ten pierwszy łyk kawy...
                                                  • tesunia Re: kawy! kawy! 10.08.05, 10:20
                                                    i co maladanusko,smakuje taka kawcia??
                                                    pewnie ma pelniejszy smak i cudowny aromat,ktory bardzo uwielbiam wachac.
                                                    milusinskiego dzionka zycze.
    • tofika Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 10.08.05, 15:28
      Jakos tak chlodniutko , przydaloby sie kominek sprawdzic ,,do cieplutkiej
      Gawiarenki mozeby wiecej gosci przybylo?Zabieram zwierzaki, ide na zwiady
      okolic przygawiarenkowych.
      • natla Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 Vogino.... 10.08.05, 15:53
        .....poproszę pana do drewutni.......dziewczyny marzną....wink))))
        Nie rozumiem, u mnie piękne słońce, ciepły mocny wiatr i wspaniała
        temperatura....28 st. w słońcu......bez wiatru, byłby juz upał. Super. smile)
    • tofika Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 10.08.05, 16:30
      Jaka NIby "Ojczyzna" malenka..a jednak wielka.. teraz juz wreszcie i ja mam
      slonce ,bo dzis tu, ogarnela mnie prawdziwa jesien ,wiec zanim Renia dobrnie do
      Gawiarenki to na jej katarek pokoje juz sie ociepla ,tylko do drewutni Wojtek
      to tak szybko nie dojedzie rowerem..ale kto wie?
      • tesunia Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 10.08.05, 17:23
        czas najwyzszy by zaczac ogrzewac pomieszczenia,
        z ogrodeczka pachnie juz koperkiem to juz przypomina jesien,
        zreszta bardzo kocham te pore roku wiec ciesze sie,
        ale jednak niema nawet polowy sierpnia,wiec zawczesnie troszke na nia.
        • maladanka Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 10.08.05, 17:35
          Natlo, czy Wojtek z każdą z osobna ma chodzic do drewutni i je rozgrzewać?
          Pierwsza!
          • natla Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 10.08.05, 17:41
            Ty zbereźnico jedna wink))
            Aż się dziwię, że Wojtka jeszcze nie ma w Gawiarence.....
            • natla Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 10.08.05, 21:37
              Tofiiiiikooooo, miałaś czytać cieniutką książeczkę, więc przyszłam Ci
              poprzeszkadzac, a tu echo. Maleństwa nie ma i Wojtka nie ma.......nie, nie, nic
              nie sugeruję........ale zaglądnę do drewutni.....porządek musi być! ...wink))))))
              Psiaki, idziemy, a po drodze obsiusiacie drewutnie...smile
              • vogino55 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 10.08.05, 22:00
                Taaa,a za tą ozdobną kratą pod kominkiem to co leży----suche polana,podpałka z
                żywicą a ogień to chyba z Olimpu przyniosę.No dobrze doniosę drew do kominka
                Szefowa każą (smile)))))
                Danusiu Cmokas do Ciebie leci za refleks(wink))
                To już mogę przysiąść na kawą???

Pozdrawiam Wojciech
                • natla Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 10.08.05, 22:07
                  No już mozesz, choć ten cmokas.........wink
                  Czemu mi każą kupić te Towje gry kulkowe....takie fajne i co?
                  • vogino55 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 10.08.05, 22:38
                    Żadnych opłat mnie interesi tylko PLAY.Jedyna uciążliwość to zacząc od nowa
                    (smile)))))
                    Wojciech
                    • natla Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 10.08.05, 22:52
                      Play nie jest aktywne, zainstalowałam 2 raz, ale nie wyszło nigdzie. Nie dam za
                      wygraną, będę próbowała. smile)
                      • ligia12 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 10.08.05, 23:01
                        Dobry wieczór!
                        czy moge prosić o herbatkę z cytryną?
                        mam pracowity dyzur, a ledwo patrze na oczy ,jak wytrzymam do rana?
                        • natla Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 10.08.05, 23:08
                          Ligio, jasne! Masz harbatke z cytryną i kawę w każdej ilości , zaparzoną
                          w dzbanku.
                          Aaaaaa, na kredensie leżą ciastka upieczone dziś przez Kundzię.
                          Trzymaj się! smile
                          • ligia12 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 10.08.05, 23:26
                            Dzięki! Natla to rana jestem przez Ciebie zaopatrzona i to dobrze,bardzo dobre
                            są ciasteczka upieczone przez Kundzie.
                            Więc biore się do roboty!
                      • vogino55 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 10.08.05, 23:42
                        Play jest aktywne 'wjedź kursorem pod plansze zmieni kolor i klik

Wojciech
                        • ligia12 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 11.08.05, 06:10
                          Już jestem po kawie,zostawiłam w termosie dla Was kawkę i proszę częstowac się
                          cieplymi bułeczkami.
                          pozdrawiam!
                          • zlapalamoddech Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 11.08.05, 07:07
                            Chętnie poczęstuję się świeżą bułeczką i kawusią. Tego potrzebowałam, dziękuję.
                            • yoanna Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 11.08.05, 07:36
                              Przed momentem pożarłam kanapki...ale jakaś bułeczka jeszcze się zmieściwink
                              I herbaty gorąąąącej proszę wink
                              • walderka Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 11.08.05, 11:58
                                Wciąż klikam od kilku dni na link Gawiarenki, ale nie wiem jak to działa(ang.
                                nmie znam) a dzisiaj to wogóle nie otwiera mi się strona, a tak bym chciała
                                zobaczyć i też dostać herbatę
                                • tofika Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 11.08.05, 12:09
                                  walderko, prosze bardzo podaje Ci herbatke.. z cytryna ? smile,jesli chcesz
                                  chrupnac 2 sniadanie to prosze smazona cukinie (ala schabik)
                                  I tak tu popisujemy do siebie smile))) pozdrwiam --Maria z poln Polskismile)
                                  Chcesz zobaczyc jak wirtualnie wyglada Gawiarenka?kliknij na link --jest koloru
                                  czerwonego i zobaczysz stworzony wirtualnie domek gawiarenkowy
                                  • yoanna Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 11.08.05, 12:27
                                    Walderko...Ty już właśnie siedzisz w Gawiarencewink
                                    • yoanna Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 11.08.05, 12:55
                                      Trójca forumek celnym strzałem strąciła 29000 smile
                                      Szampana Kundziu, szampana wink
                                      • regine Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 11.08.05, 20:43
                                        Szampan strzelił !!! Aż z łóżka mnie wyrzuciłosmile))
                                        Ale z Was tercet !!! Gratulacje !!!
                                        Czekam na następny pełny numerek czyli: 30000, to będzie dopiero NUMER smile)
                                        • vogino55 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 11.08.05, 20:51
                                          Podstawiam kielich i za wspaniały finisz cin cin

trzykrotne hip hip hura,,,,rararararararararara aż się echo niesie
                                          Wojciech
                                          • tofika Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 12.08.05, 21:15
                                            O jakie pustki ,od wczoraj nikt tu nie zawital?
                                            Czyzby zapasy zniknely,przeciez kto szuka moze cos znalezc ..
                                            kto pije ostatki ,ten piekny i gladkismile--wiec pomyslnosci i abysmy....
                                            • vogino55 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 12.08.05, 23:08
                                              Juz skołatałem uspokojone nerwy piwem racząc się ja nieborak (wink)))))
                                              wraca dobry nastrój,wraca chumorzysko(smile))))

Wojciech po 'zupie chmielowej'(smile))
                                              • dankarol Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 13.08.05, 11:45
                                                Chej jest tu ktoś, za chwilę będzie kruche ciasto prosto z piekarnika! smile))
                                                • vogino55 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 13.08.05, 12:17
                                                  To się nazywa mieć nosa,,,,kawa,dobre ciasto, muzyczka wolne fotele,,,,,to mi
                                                  sie podoba Dziękuje(smile))
                                                  Pozdrówka z nad kawki dla wszystkich Wojciech
                                                  • regine Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 13.08.05, 14:44
                                                    Jeszcze się załapałam,do popołudnowej kawy na okruszki z ciasta...
                                                    Wojtek uczynił tu niesampwite pustki sad(
                                                    To po tej "zupce chmielowej" ma taki apetyt!!!
                                                    Może ktoś, coś podrzuci na wieczór, ja mogę placki ziemniaczane ...
                                                    Będą na 18.00, kto chętny proszę o zgłoszenie sie, bo nie wiem z jakiej ilości
                                                    ziemniaków mam je zrobić smile)
                                                  • natla Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 13.08.05, 14:52
                                                    Reginko, placki?... z każdej ilosci wink))) Nie zauważyłaś mnie nawet na
                                                    tarasie, a ja drugą kawę sobie cichutko popijam.....idziemy na spacer
                                                    rozwiązywać problemy świata tego? wink) .....z piesami oczywiści.....
                                                    acha, i nie zauważyłaś na kredensie ciasta z borówkami i galaretką......
                                                  • tofika Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 13.08.05, 19:40
                                                    Dziekuje Reginko ,jakie jeszcze cieplutkie,chrupiace -pycha,ale tylko
                                                    troszke,bo na smazone potrawy juz calkiem za pozno.
                                                    Krojone i podsmazane na drugi dzien tez bardzo smakuja.
                                                    A teraz kilka lyczkow dobrej kawy i do przetworow ,bo "co sie odwlecze to i
                                                    tak nie uciecze ",
                                                    gdyby komus ogniska zachcialo,to zostawiam :
                                                    1)ziemniaczki do upieczenia
                                                    2)wesolego spiewania :"Przy ognisku... lalala...
                                                    powracaja wspomnienia .... gdy poraz pierwszy... mowiles mismile
                                                  • ligia12 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 14.08.05, 08:12
                                                    Zpazyłam dla Wszyskich kawke w termosie,a ciasto z sliwkami,oczywiście mama
                                                    upiekła.
                                                    Zapraszam!
                                                  • maladanka Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 14.08.05, 09:32
                                                    Oj ranny ptaszek z Ciebie, Ligio.U nas piekne słoneczko i rowery przebierają
                                                    pedałami - chyba się wybiorę na mały spcer
                                                  • ligia12 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 14.08.05, 09:46
                                                    Maladanko ,tak mi wypadł dyżur i z konieczności musiąłam wstać tak rano.
                                                    A kto bym Wam kawkę zrobił?? spiochy
                                                  • dankarol Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 14.08.05, 16:36
                                                    Pyszne to ciasto ze śliwkami, dobrze że kawałek dla mnie został.
                                                  • ligia12 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 15.08.05, 10:03
                                                    Danka, dzisiaj mam szarlotkę zapraszam! kawka jest w termosie
                                                    ligia
                                                  • tesunia Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 15.08.05, 10:26
                                                    uwielbiam szarlotkiwink)

a tak?? ,pogoda sie nareszcie wyklarowala i az grzech w domu siedziec,
                                                    moze znow na grzybki "polece"

chlip,chlip---kawci popilam szarloteczka zagryzlam i do dzielawink)

miejcie sobie udany dziensmile
                                                  • dankarol Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 15.08.05, 11:38
                                                    Szarlotka przepyszna poproszę o drugi kawałek. Kawa też wspaniała. Przyda mi
                                                    się mała przerwa w gotowaniu.
                                                  • vogino55 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 15.08.05, 21:18
                                                    Witam.Jeszcze tylko rzut oka na drewutnię(wink)) Kredens,barek tfu biblioteczkę
                                                    (smile))?coś widzę czytelnictwo w narodzie podupada?(smile))
                                                    Życzę miłego wieczoru i narazie papa
                                                    Wojciech
                                                  • tofika Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 17.08.05, 09:45
                                                    Jaki aromat kawowy..
                                                    Wiadomo, tylko w tej kawiarence moze tak pysznie smakować ,
                                                    prosze czestujcie sie -rolada orzechowa lub malinowa ,
                                                    wstawiam do lodowki ,bo wszedzie tylko osy rzadza...
                                                  • krista57 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 17.08.05, 12:59
                                                    Nie pomaga druga kawa z roladą malinową na dziwną niemoc,ktora mnie dzisiaj
                                                    dopadła.Nic mi sie nie chce a tu szmat roboty.Dom nie sprzątany od dwoch
                                                    miesiecy,okna brudne po ocieplaniu budynku .
                                                    Potrzebuje pomocy lub chociaz wsparcia duchowego.W gawiarence pusto!!!
                                                  • natla Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 17.08.05, 16:14
                                                    Kuuuundziuuuuu, kawę poproszę, bo padam.......o, i rolada orzechowa.....mmm.....
                                                    Krista, póki odróżniesz dzień od nocy patrząc za okna, to naprawdę nie problem,
                                                    mieszkanie czekało 2 miechy, to jeszcze parę dni niech poczeka.....w końcu nie
                                                    zając, nie ucieknie wink))
                                                    Zerwiesz sie pewnego poranka z energią i zrobisz 4 razy szybciej i lepiej smile))))
                                                    Ide się popluskać, bo mój basen ciągle pusty....sad
                                                  • tofika Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 18.08.05, 08:58
                                                    Powitalam ,pokaprysilam ,pomamrotalam do siebie na samopoczucie,
                                                    wiec koniecznie kawa z mleczkiem (Oj,zjadac roladki,bo checi do pieczenia mnie
                                                    kolejne szybko nie chwyca ..)
                                                    dobrze ze popluskac mozna ,nawet ciepla woda -plum,chlapu chlap
                                                  • dankarol Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 18.08.05, 11:13
                                                    Hej a dobrą prawdziwą herbatę można tu dostać? Bo jestem już po 2 kawach a
                                                    teraz tylko herbatka.
                                                  • vogino55 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 18.08.05, 11:38
                                                    Witam.Przycupnę na chwilę: tylko kawa pomaga,tyle sie w domu dzieje. Córa
                                                    poszła do fryzjera (3 godz na luziku).Krista nie martw się u mnie też styropian
                                                    po chacie fruwa, okna okleili folią,skończą to się zrobi generalne sprzątanko
                                                    (smile))))
                                                    Pozdrawiam wsiech Wojciech
                                                  • krista57 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 18.08.05, 11:44
                                                    Tofika zachęca do rolady...dziękuję jest doskonała,tylko zbyt tucząca.
                                                    Ktos powiedział,ze jak jest lato i do tego cieple lato....to nie ma apetytu,
                                                    ja mam zawsze.Zamiast utrzymac wagę/nawet nie marzę o schudnięciu /,
                                                    przytyłam,nie mieszczę sie w letnie portki.
                                                    Kundzia,na polecenie Natli herbatę juz parzy....aramatyczną nawet.
                • tofika Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 19.08.05, 14:02
                  Cieplutka woda ,,pluskanie z daleka sychac..i prosze ,ktos zupelnie nieznany,
                  wzystko o wszystkich wiedza ,a mialo byc tajemniczo i nieslychanie tajemniczo..
    • tofika Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 18.08.05, 20:23
      tylko z dziadkiem do orzechow wchodzimy,bo inaczej mozna na plaski kamyk i
      drugim kamykiem -pac ... a ta umiejetnosc potrzebna do chrupania orzechow z
      mojej ogrodowej leszczyny
      • dankarol Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 18.08.05, 22:06
        Bardzo lubię te żółte śliwki, więc się poczęstuje.
        • tesunia Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 18.08.05, 22:26
          jak sa wielkie ...tez sie czestuje....dziekujewink

mamy sliwke"Wiktoria" smak ich mniam...mniam.....duze/slodkie/pachnacesmile
          • natla Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 18.08.05, 22:33
            A czemu nie ma węgierek??? wink)) Chyba wygineły.
            Wy sobie roladki, śliweczki, a ja do brku na drinka mknę.....mam co
            oblewac....wink))
            • danurn Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 18.08.05, 23:07
              No to pochwal się prędko, co oblewasz? Bardzom ciekawa.
              • natla Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 18.08.05, 23:16
                Złożyłam wszystkie dokumenty i ...............nie było zastreżeń!!
                A poza tym spotkałam ludzi po 28 latach......super.
                • vogino55 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 18.08.05, 23:27
                  No to "Congratuleyszyn" na nowym etapie życia(smile)))
                  Nareszcie mi komp zaczął śmigać mogę troszkę poczytać
                  Juz dobranockowo Wojciech pozdrawia
                  • tofika Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 19.08.05, 14:11
                    Zwierzątka maszerujemy (w razie czego pieski mnie obronia)od nurkujacych w
                    basenie,gdzie jest ratownik nie sprawdza wcale kto wchodzi do naszego baseniku:
                    wreszcie mam czas dokonczyc lekture p.M.Nurowskiej ,napoj niegazowany
                    orzeżwiajacy hamaczek ,ale zycie jak w" Madrycie.."
                    • natla Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 19.08.05, 14:42
                      W basenie to ja....nie poznajesz??? trochę ulizana jestem....wink) Pijesz kawę?...
                      a ja poproszę.......Kundziu, daj dobrą kawę, bo padam.........rany, jak nie
                      lubie w kuchni siedzieć........
                      • tofika Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 19.08.05, 14:59
                        Chetnie wypije kawke w milym towarzystwie..kolejny raz ..jak ja patrze ..
                        jak z tym co to... smatryt w knigu i wizet figu,,
                        Natli nie poznac....
                        ale jak to jest?,tam gdzie trzeba to nie zobacze,a gdzie nie powinnam ,to taksmile-
                        -zadnego ciasta ..chociaz wlasciwie ,przeciez pieke od lat tylko z imiitacja
                        cukru---wlasnie Krysta ,,moje cista sa bezcukrowe... ale ooo nie ma.. wiec
                        bedzie w sobote swiezutkie..wychodz Natla z tej wody.. juz,bo nie mam z kim
                        dusputy prowadzic ..
                        • natla Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 19.08.05, 15:20
                          Ze mną dziś nie pogawarisz wink) latam jak kot z pęcherzem, tylko czasem
                          przysiądę w Gawiarence, abo gdzie......
                          • tofika Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 19.08.05, 15:28
                            Wlasnie ,korzystamy z urokow lata ,beda siepy deszczowe,bedzie chlapa
                            jesienna ,bedziemy chowac pod komputer,ja tez tylko na chwilke i patataj
                            brykam..fakt:weszlam do pewnego linku to namaszerowalam po Tatrach i naczytalam
                            poezji.. daleko mam do gor ,to jakos musialam odreagowac po wypowiedziach
                            dziewczynek co to po gorach naszych dreptaly...juz mi lepiej ..
                        • vogino55 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 19.08.05, 15:22
                          tofika napisała:

> Chetnie wypije w milym towarzystwie..kolejny raz ..jak ja patrze ..
                          > jak z tym co to... smatryt w knigu i wizet figu

Na takie ciepełko jak dzis odpowiednią ksiązeczką będzie "NIAGARA" oczywiście z
                          lodem. A czy próbowałyście kiedyś połączyć; biały alkohol + lody śmietankowe w
                          proporcji wagowej 1 /1 lepsze niż wiele innych drinków ,,,,no to cyk
                          >
                          > dusputy prowadzic ......no teraz już mogę---łyknął, krzyknął,przewrócił
                          oczyma i już go nima

Pozdrawiam Wojciech

do wieczorka
                          • tofika Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 19.08.05, 15:40
                            Wojciechu---Lyknal.tak dobrze... przewrocil oczyma.. ok,
                            ale "krzyknal" co to za objawy ???a wiem ,chyba ...
                            lata osa kolo Wojtka nosa... wszystko przez te lody w drinku --dobre ,ale na
                            wieczor te atrakcyjki odloze...
                            • mira54 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 19.08.05, 19:08
                              Och, wreszcie udalo sie odwirusowac moj komputer.
                              Bylo mi teskno za Wami, nie mialam dostepu do internetu.
                              Chetnie napije sie goracej herbatki. Wszystkich zapraszam
                              na ciasto ze sliwkami i Scotch Whisky - przywiozlam ja z wycieczki
                              do Szwecji i Danii. Z lodem jest super.
                              • krista57 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 19.08.05, 20:36
                                Witaj w gawiarence!
                                Na ciasto jestem łasa ale whisky z lodem odłozymy na pózniejszą porę
                                poniewaz jest strasznie gorąco i taki tez zapowiada się weekend.
                                Mam nadzieje,ze jestes zdrowa i wypoczęta.
                                Dobrze,ze nie ma Natli,zaraz zagoni Cię do pisania!
                                • natla Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 20.08.05, 03:12
                                  Witaj Mireczko, ......otwieram forum .....a tu humory....no jasne Mira
                                  wróciła... smile)))))
                                  Ja poproszę "łisjacza" jeszcze, bo od 6-tej popijam i juz mi wszystko jedno....
                                  Wojtek, zamiast oczyma przewracać to popracuj troche.....a swoją drogą , muszę
                                  spróbować tych Twoich lodów, choć na pierwszy rzut....smaku, to.........ciekawe.
                                  A ja sie juz martwiłam , ze 30000 beze mnie złapiecie.......naiwna...wink)))
                                  • tofika Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 20.08.05, 12:41
                                    Skonczona robota ,bo to dzis sobota,ale powypoczywam za caly tydzien ,
                                    najpierw pluskanie i kocyk wsrod traw przygawiarenkowych .. juz czuje ,juz
                                    wiem ,ze inni moga mi pozazdroscic ,a wiec urzdzie sie jak ja i pobumelujcie na
                                    lonie natury...aha ..
                                    • natla Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 20.08.05, 13:03
                                      Tofika, choć wypijemy kawe i na słoneczko dalej.....super jest dziś, bo ciepło,
                                      ale wiatr dość silny łagodzi atmosferę.....smile
                                      • mira54 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 20.08.05, 13:47
                                        Na kawusie i ja tez do Was przybywam. Chetnie napije sie ale w cieniu,
                                        bo sie troszke przypieklam w ostatnie dni nad morzem. Mam jeszcze troche
                                        kruchego ciasta ze sliweczkani. Prosze czestujcie sie, do kawy w sam raz.
                                        • natla Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 - 30000 20.08.05, 20:05
                                          Oooooo! Jak tu ładnie.....kwiaty, stoły zastawione.....a barek ........smile)))))))
                                          No to dziewczyny.......zdrowie REKORDZISKI WIKTORII.........smile)))))
                                          • mira54 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 - 30000 20.08.05, 20:09
                                            Wznosze toast za aktywnych na forum.
                                            Brawo Wiktorio, gratuluje rekordu.
                                            Musze jednak zmykac, bo mam gosci w domu.
                                            • ligia12 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 - 30000 20.08.05, 20:17
                                              Wiktorio ,piję Twoje Zdrowie!!!
                                          • tofika Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 - 30000 20.08.05, 20:18
                                            A pije tak :lyczek za WIktorie,lyczek za Natle.a reszte za wszystkich
                                            i Abysmy Zdrowi i pelni sil do dalszego forumowania byli ...O lE!!!!
                                            Pozdrawiam Wszystkich ECHO nieS......................to fika tak Mariasmile)))jasmile
                                            • wiktoria53 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 - 30000 20.08.05, 21:10
                                              Ja również wypiję zdrowie wszystkich koleżanek z forum, za dalszą wytężoną wink
                                              pracę. Czytajmy, piszmy i dyskutujmy.Twórzmy nowe ciekawe wątki. Zdrowie
                                              nasze wink
                                              • tofika Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 - 30000 20.08.05, 21:20
                                                wiktoria53 napisała:

> Ja również wypiję zdrowie wszystkich koleżanek z forum, za dalszą wytężoną ;-
                                                )
                                                > pracę. Czytajmy, piszmy i dyskutujmy.Twórzmy nowe ciekawe wątki. Zdrowie
                                                > nasze wink
                                                WIKTORIO,wroc i wypij za Panow tez ,bo ombrazic beda ,
                                                ILE to napelnic ? dla ilu osob ? bul,bul bul ..slucham Sopotu,czytam i pisze i
                                                telefony odbieram sympatyczne...to jest wieczor wolnosci...przetanczy z Toba
                                                chce cala noc...jejku co mi ten Drink lodowy tak smakuje... dobre ..
                                                Zdroweczko ...i za nastepne 30 000 ,,
    • axsa Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 20.08.05, 21:22
      Ja tylko na chwilkę, z gratulacjami i pozdrowieniami /nadal jestem poza domem/.
      Korzystam z komputera młodego człowieka,
      nauczył mnie tego co ponizej:

####### ##### ##### ##### #####
      ## ## ## ## ## ## ## ## ## ##
      ## ## ## ## ## ## ## ## ##
      ####### ## ## ## ## ## ## ## ##

######## ######## ### ## ## #######
      ## ## ## ## ## ## ## ## ## ## ##
      ######## ######## ## ## ## ## ## ## ##
      ## ## ## ## ######### ## ## ## ## ##
      ######## ## ## ## ## ### ### #######

## ## #### ## ## ######## ####### ######## #### ####### ####
      ## ## ## ## ## ## ## ## ## ## ## ## ## ## ####
      ## ## ## ## ##### ## ## ## ######## ## ## ## ##
      ## ## ## ## ## ## ## ## ## ## ## ## ## ##
      ### ### #### ## ## ## ####### ## ## #### ####### ####

Aby zobaczyc o co chodzi, trzeba w MOJE FORUM zrobić haczyk w okienku przy
      >>Użyj czcionki o jednakowej szerokości>> i koniecznie kliknąć OK poniżej z
      boku po prawej stronie/ potem można haczyk odkliknąć.
      • vogino55 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 20.08.05, 22:39
        Powtórzę za Axsą 'Brawo Wiktorio,,,brawo całe forum,,,

Wojciech
        • tofika Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 20.08.05, 23:16
          Cieplutki wieczor ,a tu taka cisza dookola,
          ogromne zapasy
          • yoanna Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 21.08.05, 00:36
            Licznik pokazuje świetny wyniksmile
            Gratuluję strzału Wiktoriosmile
            Cieszę się,że mamy tutaj swój kawałek wirtualnego świata...
            tak miły i rekordowo aktywny smile))
            • zlapalamoddech Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 21.08.05, 06:33

30 000 BRAWO WIKTORIO !

####### ## ## ## ## ## ## ## ##

######## ######## ### ## ## #######
              ######## ######## ## ## ## ## ## ## ##
              ## ## ## ## ######### ## ## ## ## ##
              ######## ## ## ## ## ### ### #######

## ## #### ## ## ######## ####### ######## #### ####### ####
              ## ## ## ## ##### ## ## ## ######## ## ## ## ##
              ## ## ## ## ## ## ## ## ## ## ## ## ## ##
              ### ### #### ## ## ## ####### ## ## #### ####### ####

Axsa chyba się nie obrazi, że skopiowałam, ale to takie śliczne. Muszę się też
              nauczyć.
            • ligia12 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 21.08.05, 06:34
              W imieniu Alutki zapraszam na wspaniała kawkę ,a nie wspomnę jaki pyszny
              serniczek,jak to dobrze rano wstać i masz podane.
              • natla Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 21.08.05, 08:22
                Cześć dziewczyny! Dobrze, że jestescie, czesstujcie sie tym całym żarełkiem od
                wczoraj........widzę, że Kundzia je juz wyjęła z lodówki. Napitki jak zawsze
                stoja na barku.......a teraz ranne pływanko z kawą na koronie.....smile)
                • tofika Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 21.08.05, 10:30
                  W zaciszu Gawiarenkowym ukryc i poczekac ,
                  kto nastepny na te rarytasy wpadnie,
                  lakoci cale stosy, i barek taki uginajacy sie pod ciezarem ksiazeczek wielo i
                  malo stronicowych
                  "Zyc ,zyc.... .... ....
                  wciaz przeciez ma sie w ramionach caly Swiatsmile
                  • tesunia Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 21.08.05, 11:03
                    wpadlam by cusik podjesc i zapicwink)
                    witajcie w piekny/cudowny poranek...pachnie przeslicznie,
                    choc czuc juz nutke zapachu jesienii....

milej niedzieli zycze.
                  • mira54 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 21.08.05, 11:09
                    Witajcie, ja jako nastepna przybywam na te rarytasy.
                    Kawusia juz pachnie a serniczek kusi. Mniam mniam, ale pysznosci...
                    • tesunia Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 21.08.05, 11:14
                      hej Mireczko,
                      wrocilas juz?smile)
                      ech...te slodkosci zawsze ma slabosc do nich....
                      • tofika Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 21.08.05, 22:17
                        A co tu sie dzieje,pozamykane wszedzie,
                        aaaaaaaaaaaaa Kundzia wyplate sobie zrobila ,za te kawy nam porannie parzone i
                        spi,zabieram zwierzaki jeszcze na spacer przy ksiezycu ,pooddycham swiezutkim
                        sierpniowym powietrzem przed snem ,,nawet grilowanie tu bylo , pozostalosci
                        zapachow poczulam ..tak wracamy zwierzatka i spac
                        • natla Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 21.08.05, 23:04
                          Oj Kundzie, Kundzia......nie za dużo sie dziś naczytałaś ???........śpi....oj,
                          poczytała sobie nieźle i bajzel w Gawiarence po obchodach 30000 okrutny.........
                          ale mamy na szczęście jutrowink))
                          • mira54 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 22.08.05, 13:54
                            Jako pierwsza przybywam dzis na kawke. Najpierw troszke porzadkow,
                            skok do baseniku. Kawa swierzo zaparzona, zapach sie roznosi, moze kogos
                            przyciagnie? Poki co pusto tu dzisiaj...
                            • mira54 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 23.08.05, 10:07
                              Cos pusto w Gawiarence. Od wczoraj nikt tu nie zagladal.
                              Zapach kawy sie roznosi...
                              • natla Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 23.08.05, 10:12
                                Lecę Mireczko na kawę, drugą już, bo od rana szaleję wink)))
                                Ponuro dziś i na zew. i w Gawiarence......Kundziu , zapal światła, a ja włączę
                                coś rytmicznego i głośnego..........ooooo .....od razu inaczej wink))
                                zostawiam ciasto na stole i lecę dalej poszaleć wink)
                                • tesunia Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 23.08.05, 10:17
                                  dzis kawcie wczesnie juz zaliczylam,
                                  niemniej na ciacho sie pisze,zapijac czarnawink)

niedlugo beda odchodzic wypieki szarlotek najrozniejszych
                                  jabluszek w brud na drzewkachsmile)

• dankarol Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 23.08.05, 11:38
                                    Jak tu ładnie pachnie ciastem!!! To jest to co lubię w południe (praca nie
                                    zając)
                                    • tofika Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 23.08.05, 12:40
                                      Zerkam na chwilke,lyczek kawy na wzmocnienie ,kesek ciasta ,
                                      bumelowanie jeszcze bedzie,
                                      z pol godzinki pochlapie w basenie ...
                                      o jak przyjemnie kolysac sie wsrod fal...
                                      • krista57 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 23.08.05, 13:37
                                        Równiez poproszę kawe z mleczkiem.
                                        A pamietasz Mirko jak nam smakowała razem wypijana kawa.
                                        Zamiast ciasta.....chcę miłego towarzystawa !!!!!
                                        • natla Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 23.08.05, 15:55
                                          Dobra Krito....masz miłe towarzystwo wink))))), tylko gdzie Ty jestes???
                                          Robię kawę i na basen.....woda z dołu, woda z góry, to to co lubię....smile
                                          • krista57 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 23.08.05, 16:05
                                            jestem...jestem...a Ty
                                            znowu kawe piję sama ?
                                            • dankarol Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 23.08.05, 16:27
                                              Ja też poproszę kawę. Jestem właśnie po spacerze (w jedną stronę szłam z psem a
                                              do domu sama - pies pobiegł i nie poczekał. Dobrze, że straż miejska boi się
                                              deszczu)
                                              • mira54 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 23.08.05, 21:05
                                                Ja basenik tez juz zaliczylam. Jak przyjemnie poplywac.
                                                Tesunia przypomniala o szarlotce, jutro upieke i przyniose
                                                jeszcze cieplutka.
                                                • natla Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 23.08.05, 21:15
                                                  A ja od jutra znów zaczne chodzić na mój basen smile))))))))))))))))))))))))))
                                                  czyściutka woda.......super......
                                                  Dankarolciu, gdzie Twoje daty urodzin i imienin???????????????????????? :[[[[[[
                                                  Może jak Was zaczne "do tablicy" przywoływać, to się doczekam odzewu.......
                                                  • vogino55 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 23.08.05, 22:44
                                                    Wiem,'kto późno przychodzi sam sobie szkodzi'posiedzę chwilęęęęęę jakaś kawa
                                                    się znajdzie i poczytam co na forum(smile)) na forum napisałem!
                                                    Wojciech
                                                  • kompanka48 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 24.08.05, 10:32
                                                    A posiedż ! W kątku !Ja też siedzę-podsłuchuję bo nie wiem czy można w to - się
                                                    wtrącac!A to że słońce dla wszystkich...
                                                  • dankarol Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 24.08.05, 11:14
                                                    Hej! Witaj Kompanko wpadłam na kawę, przyniosłam pachnące drożdżówki, może
                                                    chcesz jedną?
                                                  • natla Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 24.08.05, 11:24
                                                    Wpadam na moment w fwrworze walki wink)........Kundziu, daj mocna kawę, bo
                                                    padnę........dzieki.....Kompanko, a Ty się kawy nie napijesz? .......a
                                                    ogladnęłaś sobie Gawiarenkę dokładnie?..........tu wszystko jest, a zdjęcie
                                                    masz na głównej str. forum, na górze.
                                                    Dankarolciu, bądź uprzejma wysłać na mój adres dokładne daty, jasne!!! wink))))
                                                  • dankarol Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 24.08.05, 00:14
                                                    Uprzejmie dziękuję za reprymendę. Donoszę, że jestem lutowa.(z połowy)
                                                  • mira54 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 24.08.05, 13:41
                                                    Tak jak wczoraj obiecalam, przynioslam jeszcze cieplutka szarlotke.
                                                    Kawe zaparzam i prosze czestujcie sie...
                                                  • ligia12 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 24.08.05, 14:03
                                                    Kawką chetnie wypiję ,bo oczy same zamykają sie,Mira szarlotka jest wspaniała
                                                    ,czy moge jeszcze poczęstować sie kawałeczkiem tej wspaniałej szarlotki ,mam
                                                    nadzieję,że nie zabraknie w Gawiarence
                                                  • tofika Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 24.08.05, 14:58
                                                    Zalapalam sie jeszcze na szarlotke-kesek lub dwa :
                                                    Mireczko takie dobre ciasto ,ze na bis tez zapisuje siesmile
                                                    Kawe dzis chlodzona poprosze,jest tak upalnie ,ze dla ochlody bedzie dobrze.
                                                    Natla ,co to za ferwory walk ?? o szybkosc w plywaniu,czy w biegu dookola
                                                    ogrodu gawiarenkowego ,a moze szpagacik?
                                                  • walderka Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 25.08.05, 07:31
                                                    Też mam ochotę na kawkę z Gawiarenki, ale wciąż nie wiem jak to tam jest. Co
                                                    tam wchodzę to pusto, nikogo nie ma. Może wchodzę za wcześnie?, ale czy nikt
                                                    nie pija porannej kawy?
                                                  • kompanka48 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 25.08.05, 09:45
                                                    Witam!kawka koniecznie!A do kawki? Przydałyby się ...no, tak!nie mam
                                                    chwili ...tak to bywa z ludżmi wolnymi zawodowo hi,hi!Pozdrowionka!
                                                  • natla Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 25.08.05, 09:56
                                                    Kaaaaawyyyyy!!!.smile Wrzucam placek ze śliwkami i niestety idę na pogrzeb.....sad
                                                    potem biore mojego "kosmicznego gościa " i jadę do IKEI.....
                                                  • krista57 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 25.08.05, 10:08
                                                    ...ale jestes tajemnicza "kosmiczny gość" ???

Proszę sie poczęstowac /do kawki tylko bo jest mało/ sernikiem mojej
                                                    bratowej,ktory jest rewelecyjny.Niby mam ten sam przepis....ale zawsze wychodzi go
                                                    gorszy...buuuuuuuuuuuuu
                                                  • dankarol Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 25.08.05, 10:39
                                                    Ale dobrze trafiłam, placek ze śliwkami, sernik a do tego pachnąca kawka.
                                                    Posiedzę sobie nad basenem i podelektuję smakołykami.
                                                  • tofika Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 25.08.05, 10:47
                                                    juz biegne tez do basenu ... wreszcie pogadamy ..
                                                    z dankarol smileplum plusk chlap ..cieplutka woda same radoscismile
                                                  • tofika Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 25.08.05, 10:41
                                                    puk puk ,wchodze do gawiarenki i juz kawa podana,
                                                    zycie pelne slodkosci ,
                                                    kota zwabilam do swiezego mleka z drewutni ,bo juz ile moze tam siedziec
                                                    Jak widac na zdjeciu ..
                                                  • krista57 Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 26.08.05, 18:50
                                                    Nikt jeszcze nie pił kawy ?
                                                    A co Waszymi zwierzakami...kuwety pełne,psy szczekają...nie wejdę tam!
                                                    O kogos widze...przy basenie...haloooooooooooooo!!!
                                                  • dankarol Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 26.08.05, 19:58
                                                    Czy będzie można tu poczekać na koncert, kawy też bym trochę wypiła, mogę za to
                                                    psy wyspacerować.
                                                  • tesunia Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 27.08.05, 09:42
                                                    witajcie....
                                                    piekny juz jesienny poranek,
                                                    moze bedzie jednak cieplej....
                                                    milego dnia zycze w piekne niespodziankismile
                                                  • natla Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 27.08.05, 09:59
                                                    Biore kawę i na taras idę.......poczekam chwile, może ktoś zaglądnie, a jak
                                                    nie , to idę dalej, na słoneczko......
                                                  • dankarol Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 27.08.05, 10:20
                                                    Jak tu ładnie pachnie kawą. Można chwilkę posiedzieć?
                                                  • natla Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 27.08.05, 10:24
                                                    Nie tylko mozna, ale trzeba.....chodź na taras.......kładź się z kawą.....nawet
                                                    kocyk przygotowałam, jakby komu było zimno...smile
                                                  • dankarol Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 27.08.05, 10:32
                                                    Gdzie tam zimno, wróciłam z długiego spaceru z futrzaczkiem i jest mi gorąco.
                                                  • tesunia Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 27.08.05, 12:25
                                                    gorace dziewczyny....
                                                    ja choc ubralam sie odpowiednio spacerkowo,bylo mi chlodno,
                                                    czemu wiecznie wieje u nas?sad(((((((((
                                                    kawcie druga moze sie napickam to sie rozgrzeje.
                                                  • tofika Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 28.08.05, 00:38
                                                    Szukam Malwinki,
                                                    czyzby naprawde we wlasnorecznie zrobionych skarpetach zaplatala?
                                                    A chetka mnie dopadla ,,tyle ksiazek ,ksiazeczek .. ale do lustra nie ,,o nie
                                                    tak jeszcze zle ze mna nie jest ... upre i nie bede czytac ..

"Niech ludzie mowia ,coz obchodzi mnie caly swiat....
    • tofika Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 28.08.05, 10:12
      Dobrej kawy na obudzenie ,
      dotleniajacy spacer po gawiarenkowym "Gospodarstwie"
      w towarzystwie zwierzat,
      jakie wzburzone fale w basenie,a zagladne( w wielkiej niesmialosci mej ),
      wiem! kto tu jest ,wiem...poranną gimnastykę rekreacyjno-korekcyjną
      uprawia ,poki lato trwa ,hop do wody za dobrym przykladem..Lato,lato wszedzie..
      • natla Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 28.08.05, 10:19
        no jestem, jestem i pływam, bo zakwasy mi się wczoraj porobiły, wiec muszę
        popracowac.....wink Toficzko, podasz mi kawę, tam na stoliku stoi ........smile
        dzieki.....i chodź do wody......
        • tofika Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 28.08.05, 10:26
          no wlaze... o rety a jak przeze mnie woda wychlusnie na zewnatrz ..a p Kazio
          jest zauroczony Kundzia ,nawet nie zauwazy i nie dopelni -
          trudno bedzie samoistna plaza a my opalamy siesmile
        • tofika Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 28.08.05, 10:29
          Natlo< mialam intuicje ,ze w basenie od rana Grajdorzysz smile
          ---chyba cos nie tak sie wyrazilam..
          • natla Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 28.08.05, 10:49
            Jak już, to grajbasenie sie wink))
            Dobra, wyłazę, bo mi skóra zaczyna schodzić smile i lecę na ablucje, tudzież
            proszony obiad.......ufff, jak fajnie.....
    • tofika Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 28.08.05, 13:59

Do poobiedniej kawy zostawiam ciasto tzw "wuzetka",
      ale je udoskonalilam ,bo oprocz przelozenia sliwkowym dzemem pocielam w
      promyki i polalam obficie polewa czekoladowa gorzkasmile wiorka kokosowe biale a
      na nie owoce mini knde..czy jak im tam --dobre .. czestujcie sie..
      • axsa Re: GAWIARENKA - sierpień 2005 29.08.05, 09:12
        No wiem przecież, że bez kawy nie ma się tu co pokazywać.
        smile))
        Przyniosłam więc wielką paczkę i zaparzę dla wszystkich chętnych, a sama będę
        się skręcać pod wpływem zapachu.

No cóż - nie moge sobie pozwolić na najdrobniejsze podwyższenie ciśnienia.

Rano kupiłam piękne, ogromne drożdzówki - też można się nimi częstować.
        Przestrzegam jednak - nie są tak dobre jakby wygląd wskazywał.
        Niemniej jednak, jedzenie ich jest całkiem przyjemne.
        smile))
        • malwina52 Re: dla milosnikow kawy 29.08.05, 13:43
          Kawa jest bardzo zdrowa, wiec pijcie ja na zdrowie

PAP 28-08-2005, ostatnia aktualizacja 29-08-2005 10:08

O kawie wiadomo nie od dziś, że rozjaśnia umysł i dodaje energii. Teraz
          amerykańscy naukowcy ustalili, że właśnie kawa jest wspaniałym źródłem tak
          pożytecznych dla organizmu antyutleniaczy, korzystnych dla zdrowia, bo
          neutralizują bardzo szkodliwe wolne rodniki tlenowe

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2889412.html
          • tesunia Re: dla milosnikow kawy 29.08.05, 15:04
            po porannej kawci,najlepiej udac sie na szybki spacerek,
            ponoc spala sie wtedy najszybciej tluszczyk,ktory odklada sie tu i uwdziesmile
            • natla Re: dla milosnikow kawy 29.08.05, 22:04
              Dobrze, że zostawiłyście tą jedna drożdzówę......po pełnym kilometrze na
              basenie , zajdłabym konia z kopytami......popiję kawą....nie, za późno, lepiej
              szpricerkiem smile)
              • axsa Re: dla milosnikow kawy 30.08.05, 07:51
                Szybciej przychodźcie, bo kawa wystygnie.
                Dzisiaj nie mam nic na ząb.
                Jednak... jeszcze nie ma ósmej, sytuacja zdąży sie rozwinąć.
                • malwina52 Re: dla milosnikow kawy 30.08.05, 08:00
                  melduje sie z duzym kubelkiemsmile))))
                  • natla Re: dla milosnikow kawy 30.08.05, 09:21
                    Hej, kawa jeszcze ciepła.......lecę do ogrodu na słoneczko, póki jeszcze nie
                    przegrzewasmile, a potem na basen.......Kundziu, moze byś tak troche odkurzyła?....
                    pisać mozna po meblach.....a potem mozesz porandkować dopiero z Witkiem.........
                    kurcze....romans się rozwija wink))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka