w5w7 03.08.05, 20:51 Swietne stare polskie piosenki, nowe,mowsze i najnowsz tez)) www.polskastacja.pl/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tofika Re: Do posluchania 03.08.05, 20:56 Wandeczko ,,zapracowana i nie czytasz)) my juz od kilku dni sluchamy ..bo podpowiedziano nam o 5 stacjach... mamy co posluchac --przebojowo ...powspominac ... Odpowiedz Link
w5w7 Re: Do posluchania 04.08.05, 06:38 Oj rzeczywiscie zapracowana i malo czytam.Ale jak juz słuchacie to dobrze) Milutkiego dnia. Odpowiedz Link
tofika Re: Do posluchania i przebudzenia... 18.08.05, 08:35 wlacze radio ,moze wreszcie zrobie sobie pobudke... niech ktos sie odezwie,kto tez bedzie sluchal ale bedzie "przebojowo " Odpowiedz Link
natla Re: Do posluchania i przebudzenia... 18.08.05, 08:38 Czesć, już jest przebojowo ))) Odpowiedz Link
tofika Re: Do posluchania i przebudzenia... 18.08.05, 09:21 Natla ..wiesz ..sluchaj w moim imieniu ,bo zmykam , jeszcze jedna osobke poprosilam o sluchanie..iiiii spr czy naprawde sluchalas Nic nie umknie mojej uwadze nic-- Odpowiedz Link
vogino55 Re: Do posluchania i przebudzenia... 18.08.05, 11:44 Zawsze mam włączone "Tylko rock" aktualnie Lady Pank "Sztuka latania" Pozdrawiam rockowo Wojciech Odpowiedz Link
pia.ed Re: Do posluchania ... 18.08.05, 12:04 Co to znaczy "zawsze mam wlaczone"? Czy mozna sluchac bedac na innych forach? Muzyka nie zniknie? Sluchalam tylko raz, zaraz po podaniu linku. Odpowiedz Link
vogino55 Re: Do posluchania ... 18.08.05, 12:28 Witam Pia. Najpierw odpalam z ulubionych www.polskastacja.pl/ wybieram kanał i słucham ok Klikam poraz 2 w przeglądarke Internet Explorera i znów z ulubionych klikam Pięćdziesięciolatki to my,,,,jak komp wytrzyma to można mieć kilka a nawet kilkanaście okienek otwartych i zminimalizowanych na pasku na dole, a przez to szybki dostęp do tego co lubimy czytać, pisac ,słuchać POzdrawiam Wojciech Odpowiedz Link
pia.ed Re: Do posluchania ... 18.08.05, 19:34 Tak bardzo to nie zrozumialam... Wiem ze mozna miec na pasku otwartych kilka forow... Czy jak spuszcze i dam na pasek, to bedzie gralo caly czas? Odpowiedz Link
vogino55 Re: Do posluchania ... 18.08.05, 22:06 pia.ed napisała: > Tak bardzo to nie zrozumialam... > Wiem ze mozna miec na pasku otwartych kilka forow... > Czy jak spuszcze i dam na pasek, to bedzie gralo caly czas? Wręcz przeciwnie b dobrze zrozumiałaś minimalizujesz odtwarzacz na pasek i GRA aż nie wyłączysz późno w nocy ())) Pozdrawiam Wojciech Odpowiedz Link
vogino55 Re: Do posluchania ... 18.08.05, 12:30 Powinno zagrać())) www.portfolio.net.pl/~toruniak/albumy/flash/numanumaye.html Wojciech Odpowiedz Link
tofika Re: Do posluchania ... 18.08.05, 18:36 Tak? Wojciechu ..do posluchania??? glaza wizut maladca... chcesz ,by nam serducho miotalo sie mocniej... Odpowiedz Link
vogino55 Re: Do posluchania ... 25.08.05, 21:07 Wielbicielkom 'Perfectu' zapodaję lineczkę sobota 19,30 muzyka.interia.pl/info/infid/659070 Wojciech Odpowiedz Link