Dodaj do ulubionych

Melodie poruszające serce...

19.08.05, 22:24
Podobny wątek zalożył jakis młodzian na innym forum , przejerzałam NIC mi to
nei mówi.ja mam swoje melodie, stare ale jare, którymi poprawiam sobie
nastrój."ktoś nam się kłania, ach już wiem , to odchodząca nasza młodosć"
spiewa dla mnie setny raz M.Fogg iinni, i walce Straussa i Płonie ognisko w
lesie!! A Wam , które melodie poruszają serca?
Obserwuj wątek
    • tesunia Re: Melodie poruszające serce... 19.08.05, 22:44
      zawsze jaks piosenka wiaze sie z milymi/smutnymi zdazeniami

Sipinskiej piosenka zawsze kojazy sie z pierwsza milosciawink
      gdzie spiewa ...o rozach/szmatkach
      ..badz szczesliwy tylko ze mna....
      melodje pamietem,slowa sie juz zatarlysad(
      • takanietaka Re: Melodie poruszające serce... 20.08.05, 00:48
        Demarczyk - "Tomaszów" i "Skrzypek Hercowicz".Leonard Cohen "Tańcz mnie"
        Okudżava-"Po smoleńskiej dorogie"...ni i tyle tyle innych!
        <<nigdy nic nie wiadomosmile)>>
        • pia.ed Re: Melodie poruszające serce... 20.08.05, 01:49
          A mnie rosyjskie piosenki, np. Podmoskiewskie wieczory" czy "Jarzebino
          czerwona..." chwytaja za serce.
          • august2 Re: Melodie poruszające serce...Taka 20.08.05, 05:02
            Takanietaka
            czy pamietasz Demarczyk-piesn do slow
            Baczynskiego i muzyka Koniecznego"

Jeszcze do dzisiaj pamietam kawalek..z pamieci..

"Jeno wyjmij mi z mych oczu szklo bolesne, obraz dni
            ktore czaszki biale toczy przez bolesne laki krwi...
            • takanietaka Re: Melodie poruszające serce...Taka 20.08.05, 07:25
              To wiersz baczyńskiego ,chcesz? Poślę ci to mejlem!
              • muraszka1 Re: Melodie poruszające serce...Taka 20.08.05, 08:28
                Takanietaka,wysylm Ci,Ewe Demarczyk smile
                • takanietaka Re: Melodie poruszające serce...Taka 20.08.05, 08:56
                  A co do "starych rosyjskich piosenek " to mam w swojej kolekcji WSZYSTKO!
                  • pia.ed Re: Melodie poruszające serce...Taka nie taka 20.08.05, 09:47
                    Masz te rosyjskie piosenki na plytach czy na necie?
                    W wersji oryginalnej?

Mam kilka piosenek na plytach, ale sa spiewane przez polskich znanych wykonawcow
                    jako polskie piosenki, bo tak sie przyjely w Polsce ze granica sie zatarla...
                • takanietaka Re: Melodie poruszające serce...Taka 20.08.05, 08:59
                  DZIEKI !Muraszko ,ciekawa jestem jak ci taki duzy plik pójdzie...ja ostatnio
                  mam wielkie kłopoty z wysyłaniem duzych plików..czasem musze po kilka razy na
                  nowo
                  • muraszka1 Re: Melodie poruszające serce...Taka 20.08.05, 09:06
                    a masz Bułata?
                    • muraszka1 Re: Melodie poruszające serce...Taka 20.08.05, 09:49
                      doszlo cos?masz klopoty z otwarciem?czy cos podpowiedziec?
                      • takanietaka Re: Melodie poruszające serce...Taka 20.08.05, 10:59
                        Muraszko dzieki,doszło wszystko!!Bułata mam ..mniej wiecej wszystko..w mp3( i
                        przerabiam na płyte DVD )jak potrzebuje.Rosyjskie mam oryginalne ,w
                        niegdysiejszych oryginalnych wykonaniach..tych własnie co mi serce poruszaja.
                        • natla Re: Melodie poruszające serce...Taka 20.08.05, 11:50
                          Okudżawa "modlitwa" , mogę go słuchać w tej piosence godzinami.
                          Piosenki rajdowe, jakże przez młodzież dziś rzadko śpiewane.
                          "Brzydula i rudzielec"......niby nic , a znaczy wiele......pierwsza miłosć smile))
                          Koterbskiej nie cierpiałam, ale ta piosenka, to najpiękniejsze skojarzenia.....
                          • gwiazda37 Bajm - moje melodie .... 20.08.05, 12:04
                            Dla mnie jast to Bajm - Plama na ścianie, Przyjaciel, Płomień z nieba. Tych
                            piosenek mogę słuchać, słuchać, słuchać......... i całej reszty.......
                            W życiu jest tak, że to co dobre kojarzy nam się z jedną, czasami kilkoma
                            melodiami. Natomiast te niedobre emocje mają zazwyczaj jedną melodię........
                        • natla Re: Melodie poruszające serce...Taka 20.08.05, 11:56
                          No a potem Krajewski, Rosiewicz!, Rodowicz.......jak sie nazywał ten zespół,
                          który śpiwał prześmiszną piosenkę o ciagniku (chyba) "bizonie"......jego
                          solistka miała specyficzny głos.....dawno tego nie słyszałam, a był to przebój
                          pewnych wakacji nad morzem.....ta skleroza.....
                          • dankarol Re: Melodie poruszające serce...Taka 20.08.05, 12:07
                            Piosenki Demarczyk i Niemena. A pozatym jest wiele piosenek, które przypominają
                            różne zdarzenia z przeszłości.
                            • muraszka1 Re: Melodie poruszające serce...Taka 20.08.05, 12:22
                              poszukam dla Ciebie Niemena smile
                            • tofika Re: Melodie poruszające serce...Taka 20.08.05, 12:29
                              Czy to juz poczatek przygotowania do obchodow Swieta--moze koncert zyczen
                              urzadzimy?
                              1 Poduszeczce
                              2Admince Natli
                              itd..............
                              Piosenkią podstawa mojej egzystencji,slucham wszędzie,zmieniam kanaly ,kasety w
                              czasie podrozy samochodem i szukam takie utwory ktore cos mi
                              mowia,przypominaja,kojarze z waznym odczuciem ;potrafie upodobana piosenke
                              sluchac dluzszy czas _w kolko,
                              a z Bardzo dawnych melodii to "Murka","Jestem brzydka","Nie mow nic ,gdy patrze
                              w oczy twoje.."Widzisz mala jak to jest tyle serca taki gest..
                              -ale slow nie pamietam wiec ,nie sposob wymienic ,slucham tez najnowszych
                              dobrych piosenek,ale nie tych krzykasow tylko ladnych melodyjnych
                              • bimbom Re: Melodie poruszające serce.. 20.08.05, 13:13
                                "Tomaszów", "Kasztany" i "Zielińska" (nie wiem,czy to taki tytuł) Skaldów.
                                • bimbom Re: Melodie poruszające serce.. 20.08.05, 13:14
                                  No i jeszcze "Tabakiera" Kayah
                                  • takanietaka Re: Melodie poruszające serce.. 20.08.05, 13:21
                                    Tak!Tabakiera ..jest piekniejsza po polsku niz "po bosniacku"!
                                    • mira54 Re: Melodie poruszające serce.. 20.08.05, 14:02
                                      Uwielbiam piosenki o tresci sentymentalnej, ktore poruszaja
                                      serce typu "Kochaj zawsze tylko mnie", "Kasztany" itp.
                                      • tofika Re: Melodie poruszające serce.. 20.08.05, 14:10
                                        Mireczkosmile))
                                        Przetanczyc z toba chce cala noc ,"Jarzebine"na dwa glosy-uwielbiam spiewac,a
                                        tak" Kasztany-"--jak dobrze ze przypomnieliscie,Wspomnij mnie"itd
                                        • bimbom Re: Melodie poruszające serce.. 20.08.05, 16:44
                                          I ta, jak "staruszek portier z uśmiechem dawał klucz"wink
                                          • natla Re: Melodie poruszające serce.. 20.08.05, 16:58
                                            .......Sława Przybylska....wtedy jej nie lubiłam, dziś wspominam z łeżką
                                            w oku.....
                          • mi.ka.n Re: Melodie poruszające serce...Taka 20.08.05, 17:06
                            Może to był"Trzeci oddech Kaczuchy" z tym ciągnikiem...Tak mi się coś majaczy.
                            • natla Re: Melodie poruszające serce...Taka 20.08.05, 17:08
                              Mikanko, jesteś genialna.....no jasne..... smile))) Dzięki, bo mnie to meczyło.....
                              • leontynia Re: Melodie poruszające serce... 20.08.05, 17:37
                                ...wykonanie Edyta Geppert

Jaka róża taki cierń
                                nie dziwi nic,

jaka zdrada taki gniew
                                nie dziwi nic,

jaki kamień taki cios
                                nie dziwi nic,

jakie życie taka smierć
                                nie dziwi nic...
                                • bimbom Re: Melodie poruszające serce... 20.08.05, 22:39
                                  Zielone wzgórza nad Soliną.......
                                  • tofika Re: Melodie poruszające serce... 20.08.05, 23:01
                                    Lubiles poziomki,pelna garscia wybierales z koszyka...
                                  • vogino55 Re: Natla ,mikan,,,, 20.08.05, 23:08

• bimbom Najnowsza... 21.08.05, 00:49
                                      nie znam zespołu, który śpiewa, tytuł "Piosenka dla Jurka", tylko Radio WaWa to
                                      gra (to nie kryptoreklamawink)
                                      • tofika Re najbardzie j wzruszajace .... 21.08.05, 10:41
                                        O MAMIE...
                                        "Matko droga ja wiem" Biedrzynska-śpiewa i nie mogę przypomniec tytulu..Bialy
                                        kwiatek"?
                                        • mira54 Re: Re najbardzie j wzruszajace .... 21.08.05, 11:25
                                          Czy pamietacie piosenki: Maly ksiaze, Gdy mi Ciebie zabraknie, Juz nie
                                          zapomnisz mnie, Przyjdzie na to czas, Powrocmy jak za dawnych lat, Juz nigdy,
                                          Coz wiemy o milosci? Czesto sobie je podspiewuje. Lubie piosenki z tamtych lat,
                                          obecne jakos do mnie nie zawsze trafiaja.
                                          • yoanna Re: Re najbardzie j wzruszajace .... 21.08.05, 11:37
                                            "Byłaś różą" i jeszcze kilka innych rzeczy Kayah,
                                            "Purple rain" Princa../pozdrawiam Wojciechawink)/,
                                            magicznie działa na mnie rónież Sting tworzący wspaniałe klimaty,
                                            i oczywiście Demarczyk...wink
                                            • jadwiga_r Re: Re najbardzie j wzruszajace .... 21.08.05, 12:49
                                              "Przeżyłam z Tobą tyle lat", chyba śpiewa Giżowska.
                                              Mój tato,gdy był przykuty do łóżka z powodu złamania kości szyjki udowej, gdy
                                              słyszał te piosenkę, to płakał i na Mamę patrzył z uwielbieniem.
                                              • mira54 Re: Re najbardzie j wzruszajace .... 21.08.05, 14:15
                                                Piosenka jest piekna. Bardzo lubilam ja spiewac
                                                i czesto ja kiedys spiewalam.
                                                • grazyna10 Re: Re najbardzie j wzruszajace .... 21.08.05, 15:30
                                                  Proponuje radio internetowe www.polskastacja.pl Maja tam wszystko, w tym stare
                                                  piosenki Foga, Villas i te stare sprzed paru lat. Jak ostatnio uslyszalam hymn
                                                  powodziowy "twoja i moja nadzieja" to ryczalam jak bobr. Polskie piosenki,
                                                  szczegolnie kiedy slucha sie je z dala od kraju zaczynaja nabierac innego
                                                  znaczenia.
                                                  • muraszka1 Re: Re najbardzie j wzruszajace .... 21.08.05, 20:04
                                                    och Dziewczyny,serce mi sie rozspiewalo,znowu nie zasne dzisiaj wink
                                            • vogino55 Re: Re najbardzie j wzruszajace .... 25.08.05, 21:02
                                              Joanno dedykuję Eagles "Hotel California" z serii naj,,,solówki świata

TYlko rock na www.polskastacja.pl/ właśnie mi zagrali(smile))
                                              Wojciech
    • malwina52 Re: tekst poruszający serce... 21.08.05, 21:28
      niestety zwracam uwage na zawartosc,
      jesli jest madry tekst i ladna melodia
      to zawsze poruszy moje serce,
      gdy tekst jest marny nawet ladna melodia do mnie
      nie dociera
      • muraszka1 Re: tekst poruszający serce... 24.08.05, 11:18
        Takanietaka dziekuje Ci za Bułata smile
        • takanietaka Re: tekst poruszający serce... 24.08.05, 11:28
          ? smile wyszło? Czasami na niego trzeba toszke poczekac.
          • muraszka1 Re: tekst poruszający serce... 24.08.05, 13:26
            wyszlo,podalas mi program,sciagnelam i jest OKsmile
            • dankarol Re: tekst poruszający serce... 25.08.05, 01:16
              To jeszcze piosenki Anny German.
              • pia.ed Jak sluchac Polskiej stacji? 27.08.05, 00:27
                Czy trzeba sluchac wszystkich piosenek tak jak ida, czy mozna przeskakiwac?
                • vogino55 Re: Jak sluchac Polskiej stacji? 27.08.05, 00:30
                  Witam .Niestety jesteśmy skazani na to co nadają pokolei
                  Wojciech
                  • yoanna Re: Jak sluchac Polskiej stacji? 27.08.05, 00:57
                    Taaa Wojciechu..."Hotel California" kolejny klasykwink)))
                    • august2 Re: Hotel California 27.08.05, 04:39
                      Yoanna i Wojciech

Wspomnieliscie piosenke "Hotel California".
                      Przypomnialo mi sie ze jak jeszcze mieszkalismy
                      w okolicy San Francisco to jeden ze znajomych
                      mowil mi ze ten piosenkowy Hotel jest w Oakland
                      (miasto po drugiej stronie zatoki).
                      Teraz przegladajac Internet znalazlem note
                      ze ow Hotel byl niedaleko Santa Barbara...
                      Ludzie do tej pory zastanawiaja sie
                      "gdzie byl ten hotel"?
                      Tworcy mowia ze to taka alegoria, ze takiego
                      hotelu nie ma.
                      Jako ciekawostke moge podac ze na pierwszym albumie
                      z ta piosenka bylo zdjecie "minimum-security
                      prison in Norco" (lekkie wiezienie w miescie Norco)
                      ktore jest gdzies 15-20 km od mojego domu...
                      • vogino55 Re: Hotel California 27.08.05, 15:47
                        Auguście Twoje ostatnie zdanie jest chyba najbliżej prawdy.Nawet jeśli za
                        kilkadziesiąt lat ktoś wymyśli nową legendę to "Hotel California" spowoduje,że
                        niektóre serca zabiją mocniej.
                        Pozdrawiam Wojciech
                    • vogino55 Re: Joanno,,,,wyszperałem 27.08.05, 22:26
                      Najlepsze solówki gitarowe w historii

muzyka.onet.pl/mr,911615,wiadomosci.html

oraz gitarowe utwory wszech czasów

muzyka.onet.pl/mr,1071039,wiadomosci.htmlWojciech
                  • pia.ed Re: Jak sluchac Polskiej stacji? 27.08.05, 16:57
                    Szkoda ze trzeba wszystkiego sluchac, bo niektore piosenki sa
                    "niezapomnianymi przebojami" z ostatnich lat, a to zupelnie nie w moim stylu...

O "Hotelu California" nie slyszalam, kto spiewa?
                    • tofika Re Hotel California... 27.08.05, 18:49
                      Dolaczam do pia.ed
                      uchylcie rabka tajemnicy ..czyli troszke slow napiszcie--prosimy...
                      Bo tylko jeden fragmencik slysze "Hotel California"....
                      • august2 Re: Re Hotel California... 27.08.05, 20:26
                        www.eaglesband.com/
                        www.eaglesmusic.com/
                        niektore linki do stron o tym legendarnym w USA
                        zespole
                        • vogino55 Re: Re Hotel California... 27.08.05, 22:39
                          Auguście Dziękuje

Pia i Tofika w latach 60 tak pod koniec po raz pierwszy usłyszałem "Hotel
                          California" zespołu Eagles i do dziś mnie ten utwór wzrusza, i nie tylko ten .
                          Pozdrawiam Wojciech
                        • tofika Re: Re Hotel California... 27.08.05, 22:41
                          Auguscie !
                          juz mam sluchawki na uszach i slucham ,ja to znam smile
                          Dziekuje CI za taka uczte w sluchaniu ...
                          Pia szybko wlaczaj mamy od Augusta Koncert zyczensmile
                          ( moj KOmputer ladaco jeden juz go mialam za nogi i za okno ..a on mi teraz
                          pieknie gra...
                          • tofika Re: Re Hotel California... 27.08.05, 23:42
                            wlaczcie posluchajcie tongue_outanowie w duecie spiewajasmile)))
                            AHA<AHA AHA....
                          • pia.ed Re: Re Hotel California... 27.08.05, 23:54
                            Ale ktory z tych utworow to Hotel California?
                            Chyba zaden...
                            • tofika Re: Re Hotel California... 28.08.05, 00:05
                              pia ,wlasnie ten sam mam dylemat ,ale pozostalych tak zasluchalam..
                              wiedza ,ze kobiety ,poki cos ..to trzeba nam czasem ,kawe na lawe..
                              moze nam ktorys podpowie Pan?
                              • tofika Re: Re Hotel California... 28.08.05, 10:34
                                Eaugles ..muzyczka super ..
                                • yoanna Re: Re Hotel California... 29.08.05, 10:39
                                  Wsiadam do samochodu,godzina 6.45..dziś rano...smile
                                  Odpalam maszynę,startuje radio...,a tam co?
                                  "Hotel California"...miło tak zacząć dzień smile
                                  • a.daniel54 lubię... 29.08.05, 21:35
                                    ...gdy rano w samochodzie godz.6:45 w radio RMF idzie Chris Rea "Road to hell"..
                                    ...wtedy daję maxa na głośniki i jest zupelny odlot...
                                    • natla Re: lubię... 29.08.05, 21:42
                                      ,,,,,ja mam to z Oueen'ami, ale w ogóle słucham głosno w samochodzie....pewnie
                                      mówią , że dyskoteka jedzie wink)), choć też ulubione koncerty klasyczne słucham,
                                      na maxa......
                                      • yoanna Re: lubię... 30.08.05, 08:42
                                        Natla?
                                        Chyba opowiadałam kiedyś o moim sąsiedzie, który rozbił mój samochód "bo miał
                                        włączone radio"?
                                        Przynajmniej tak się tłumaczył kiedy już do niego dotarłam szukając winnego szkód.
                                        On oczywiście twierdził, że nie słyszał uderzenia oraz uruchomionego alarmu więc
                                        odjechał...wink))
                                        Uważajcie na głośną muzykę...wink
                                        • natla Re: lubię... 30.08.05, 09:26
                                          E, tam, jak nie usłyszę, to odczuję stuknięcie wink))
                                          Gorzej z usłyszeniem pogotowia, to mi sie już zdarzyło, w ostatniej chwili na
                                          szczescie zobczyłam "koguta"...smile
                                          • yoanna Re: lubię... 30.08.05, 20:30
                                            Tak,tak...koguty czasmi zaskakująsmile
                                            Kury pewnie mają podobne zdaniewink)))
                                            --
                                            "Prowadź mnie, niech cały świat mi raz zazdrości..."
                                            • vogino55 Re: lubię... 31.08.05, 22:08
                                              Tak,tak...koguty czasmi zaskakująsmile
                                              > Kury pewnie mają podobne zdaniewink)))

Tomisiętakpodobażeażspacjazniknęła(smile)))))Wojciech
                                              • natla Re: lubię... 31.08.05, 22:11
                                                Koguty załapały, lenie i kurki tyż, na leżąco na hotelowej sofie.....idziemy
                                                do "przodka" wink)
                                              • yoanna Re: lubię... 31.08.05, 22:12
                                                Uważaj Wojciechusmile
                                                Nawet koguty wykorzystują czasami spacjęsmile))))
                                                • yoanna Re: lubię... 31.08.05, 22:19
                                                  Na "przodku " ciężka praca
                                                  img41.imageshack.us/my.php?image=p10103925dj.jpg

bierzmy się do roboty...wink
                                                  • natla "przodek" 31.08.05, 23:52
                                                    ....i o to mi chodziło.....wcale nie mam zamiaru kryć ogromu ciężkiej pracy
                                                    przed nami....smile....ale za to po 25 latach będziemy mogli pójść na
                                                    emeryture wink))))
                        • tofika Re: Re Hotel California... 31.08.05, 20:34
                          eagles -wciaz wracam i slucham...

• yoanna Re: Re Hotel California... 31.08.05, 21:56
                            Mamy abonament w hotelowym pokoikuwink
                            • natla dosć włóczenia się po hotelach.... 31.08.05, 22:00
                              Yoanno, nie marudź, bo nie wyrobisz normy....wink))
                              • yoanna Re: dosć włóczenia się po hotelach.... 31.08.05, 22:02
                                Będę pisała leżąc brzuchem do góry na hotelowej sofiewink
                                Spkojniewink
    • tofika Re: Melodie poruszające serce... 12.11.05, 21:25
      czasem ,tu mozna cos odnalezc do posluchania...
      • annal74 Re: Melodie poruszające serce... 12.11.05, 21:43
        Skaldów- Prześliczna wiolonczelistka zawsze mnie bierze
        • malwina52 Re: Melodie poruszające serce... 12.11.05, 22:07
          dzisiaj po poludniu w TV Polonia
          piosenki Grechuty, nawet sobie pospiewalam smile))
          • mira54 Re: Melodie poruszające serce... 12.11.05, 23:15
            O malwinko52, nie sluchalam tego programu ale Grechuta
            ma ladne piosenki, tez lubilam go sluchac. Czesto slucham
            piosenek w wykonaniu Edyty Gepert.
            • maladanka Re: Melodie poruszające serce... 12.01.06, 23:59
              szabadabada...szabadaba....z filmu "Kobieta i mężczyzna"
              • natla Re: Melodie poruszające serce... 13.01.06, 00:03
                No to cześć, wlączyłaś maszynerie.....tak już będę nucic do zaśnięcia smile)
                • regine Re: Melodie poruszające serce... 13.01.06, 23:15
                  Szabadabada, szabadabada.... i do łóżka smile)))))))
                  • jana2706 Re: Melodie poruszające serce... Michaele 24.01.06, 11:16
                    www.virgin.net/music/musicvideos/michaelbuble_home_hi.html
                    • del.wa.57 Re: Melodie poruszające serce... Michaele 24.01.06, 13:25
                      Piękna i sentymentalna,a chłopak jaki przystojniak!!! ho..ho..smile)
                      • regine Re: Melodie poruszające serce... Michaele 24.01.06, 14:49
                        Faktycznie, wzruszyłam się.
                        Niebanalny utwór i wykonawca rówież , dziękuję smile)
                        • natla Re: Melodie poruszające serce... Michaele 24.01.06, 14:59
                          Noooo, Muraszka, rozpieszczasz nas wink))Dzięki!
                    • czarny.humor Re: Melodie poruszające serce... Michaele 24.01.06, 22:25
                      Dla takich lasek jak w tym klipie, to ja bym jeszcze piękniej zaśpiewał.

Nawet teraz - zaraz.

Tylko do Gawiarenki na głębszego bym na chwilkę musiał skoczyć, żeby głos poprawić i poczucie samokrytyki obniżyć.

smile))
                      • wiktoria53 Piękna piosenka-posłuchajcie........... 26.01.06, 17:51

www.carv-tech.ch/unchained_melody.htm
                        • wiktoria53 Re: Piękna piosenka-posłuchajcie.._Donna.... .. 26.01.06, 17:53
                          www.carv-tech.ch/oh_donna.htm
                          • wiktoria53 Curtis Lee .. 26.01.06, 17:56
                            www.carv-tech.ch/pretty_little_angel_eyes.htm
                            • wiktoria53 Conny Francis 26.01.06, 17:58
                              www.carv-tech.ch/schoener_fremder_mann.htm
                              • wiktoria53 The Marcels 26.01.06, 18:00
                                Też ładne.........

www.carv-tech.ch/bluemoon.htm
                                • wiktoria53 Pat Boone 26.01.06, 18:02

www.carv-tech.ch/love_letters_in_the_sand.htm
                                  • wiktoria53 Ave Maria 26.01.06, 18:15

www.carv-tech.ch/ave_maria.htm
                                    • wiktoria53 Dean Martin 26.01.06, 18:18
                                      www.carv-tech.ch/thatsamore.htm
                                      To na razie wystarczy, nie będę Was zanadto rozpieszczać wink Miłego słuchania.
                                      • wiktoria53 Doris Day - Que sera sera 26.01.06, 18:22
                                        To chyba ostatnia, bo nie wiem jaki będzie odbiór

www.carv-tech.ch/quesera.htm
                                        • tofika Re: Doris Day - Que sera sera 26.01.06, 18:36
                                          Wiktorio...slicznesmile))))
                                          dziekuje mam na uszach i slucham i slucham....
                                          • muraszka1 Wiktorio,dzieki 27.01.06, 07:35
                                            jeszcze prosze smile
                                            • axsa :))) 27.01.06, 12:22
                                              www.carv-tech.ch/prettywoman.htm
                                              • natla Re: :))) 27.01.06, 12:28
                                                no supwr, wyciagnęłaś mi na powierzchnie moje wspomnienia egipskie wink)
                                                • kryzar w.wyocki jak kto lubi 28.01.06, 12:46
                                                  można zapisać i posłuchać
                                                  www.kulichki.com/vv/pesni/
                                                  • natla Re: w.wyocki jak kto lubi 28.01.06, 12:53
                                                    Jakos Wysockiego nigdy nie polubiłam.....okropnie sie męczę tą jego (dla mnie
                                                    chorobliwą) chrypą. Jak on śpiewa mam odruch odchrząkiwania wink) Ale teksty są
                                                    super. Gdyby to śpiwał Okudżawa.......
                                                    A nie macie coś właśnie jego?
                                                  • wiktoria53 Okudżawa- właśnie myslałam o.... 28.01.06, 12:58
                                                    jego "modlitwie", może uda sie komuś poszukać tego utworu? Swego czasu na
                                                    jakimś benefisie śpiewał "Modlitwę" Gustaw Lutkiewicz. Słyszałam też wykonanie
                                                    H. Banaszak.Piękny utwórsmile)))))))
                                                  • muraszka1 Re: w.wyocki jak kto lubi 28.01.06, 13:00
                                                    tu powinno byc wszystko
                                                    s2.karradio.ru:8020/listen.pls
                                                  • natla Re: w.wyocki jak kto lubi 28.01.06, 13:02
                                                    Jana, jesteś wielka....dzięki smile)
                                                  • muraszka1 Re: w.wyocki jak kto lubi 28.01.06, 13:25
                                                    dzieki ale to nie moja zasluga,dostalam to od kogos,teraz dziele sie z wami smile
                                                  • natla Re: w.wyocki jak kto lubi 28.01.06, 14:37
                                                    Zmalałaś....wink)))tam prawie nie ma idola, a są takie jakieś badziewie
                                                    (przynajmniej dla mnie), ale wiem, ze chciałaś dobrze. smile))
                                                  • jana2706 Re: w.wyocki jak kto lubi 28.01.06, 14:41
                                                    trzeba troche dluzej posluchac,jest tez Bulat,
                                                    wykonania oryginalne i nie,
                                                    roznosci *sercaszczypatielnoje*
    • tofika Re: Melodie poruszające serce... 27.05.06, 13:36
      Wrocilam do tych ...melodii,sa ..prawda ze sa !!!..poruszajace sercesmile
      • del.wa.57 Re: Melodie poruszające serce... 30.04.07, 23:33
        www.thebeatles.art.pl/tele.html
        Wideo klipy Beatlesów,moge ich słuchać bez końca.
        • tofika Re: Melodie poruszające serce... 09.09.07, 11:24
          szkoda, bo zniklo zupelnie sporo utworow wraz z linkami..
          Ale !
          prezencik od Augusta wciaz grasmile
          eagles.shop.musictoday.com/
          • tofika Re: Melodie poruszające serce... 09.09.07, 11:28
            sorrki, tu gra ---
            Hotel California..smile
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=27930452&wv.x=1&a=28267954

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka