Dodaj do ulubionych

Prośba do ludzi będących w (różnych) związkach.

10.12.05, 13:49
Witam, Na pewno każdy z Was chciałby iść do nieba. Być może zastanawiacie się
jak to osiągnąć. Dobry uczynek, który macie okazję uczynić przechyli szalę na
stronę nieba. Otóż piszę swą prace magisterską o związkach typu LAT (Living
Apart Together). Jest to typ związku, w którym partnerzy (żyjąc w kohabitacie
lub po ślubie) tworzą związek równocześnie nie mieszkając ze sobą we wspólnym
mieszkaniu z różnych powodów (np. po prostu z jakiś powodów nie chcą tego,
studiują/pracują/mieszkają w różnych miastach/krajach itp.). Żyją w dwóch
oddzielnych gospodarstwach domowych. Pragnę Was prosić o wypełnienie wysłanej
Wam w załączniku ankiety. O jej wypełnienie proszę osoby będące: -w związku
typu LAT powyżej dwóch lat mieszkające wspólnie -w małżeństwach (staż związku
wraz z okresem narzeczeństwa) powyżej dwóch lat mieszkające wspólnie -w
kohabitacie (mieszkające ze sobą bez ślubu) powyżej dwóch lat mieszkające
wspólnie Jeśli Szanowny Czytelniku tego ogłoszenia jesteś reprezentantem
jednej z tych grup to bardzo Cię proszę o napisanie maila na adres
latbadania@op.pl a ja wówczas wyślę ankietę pod Twój adres i poproszę Cię o
jej odesłanie. Wszystkie dane w ankiecie są anonimowe i będą użyte tylko we
wspomnianej wyżej pracy magisterskiej. Serdecznie dziękuje za przeczytanie
tego ogłoszenia.
Obserwuj wątek
    • takanietaka Re: Prośba do ludzi będących w (różnych) związkac 10.12.05, 13:57
      A z tym niebem ,to powaznie?
      <<nigdy nic nie wiadomosmile)>>
      • malwina52 Re: Prośba do ludzi będących w (różnych) związkac 10.12.05, 14:07
        jestem samotna chyba nie pojde do nieba
        • kesaira Re: Prośba do ludzi będących w (różnych) związkac 10.12.05, 14:48
          A zauwazyłyście login tej pannicy ---lalbadania===lal-badania !!!
          • axsa Re: Prośba do ludzi będących w (różnych) związkac 10.12.05, 17:46
            Właśnie, interesujące. Ciekawe kiedy wkroczy Męski odpowiednik lali - znaczy
            Ken?
          • dgaweda Re: Prośba do ludzi będących w (różnych) związkac 10.12.05, 18:24
            Pragnę zauważyć, iż podany adres mailowy zaczyna się od LAT a nie LAL. Może
            większy monitor albo okulista o TY nieomylna/-ny. Pozdrawiam.
            • del.wa.57 Re: Prośba do ludzi będących w (różnych) związkac 10.12.05, 18:53
              Dgaweda,ja tam do nieba sie nie wybieram,za wysoko dla mnie,wole ciepelko i ide
              do piekiełka,takze na mnie nie licz...powodzenia.
            • kesaira Re: Prośba do ludzi będących w (różnych) związkac 10.12.05, 19:19
              dgaweda napisał:

> Pragnę zauważyć, iż podany adres mailowy zaczyna się od LAT a nie LAL. Może
              > większy monitor albo okulista o TY nieomylna/-ny.
              ============

O bogini, więc już wiesz, że mam zepsuty monitor z duzym ekranem i muszę
              pracować na małym, pożyczonym monitorku.
              Spraw cud i napraw go, a ja w podzięce pozwolę Ci wysłać mi ankietę!

PS. Do równolatek: Nieszczęścia chodzą parami, to prawda.
      • regine Re: Prośba do ludzi będących w (różnych) związkac 10.12.05, 14:07
        Ciekawy temat, ale akurat ja odpadam w przedbiegach...Samotna. Więc bez związku
        z tematem pracy magisterskiej...Przykro, bo temat interesujący , zwłaszcza z
        tym niebem...smile) Każy chciałby, ale czy dla wszystkich tam wystarczy miejsca...
        Czy niebo nie ma ograniczeń ????
        • pia.ed Re: Prośba do ludzi będących w (różnych) związkac 10.12.05, 14:51
          Dgaweda napisala:
          "...Witam, Na pewno każdy z Was chciałby iść do nieba...Dobry uczynek, który
          macie okazję uczynić przechyli szalę na stronę nieba..."

A moge Ci zrobic jakis INNY dobry uczynek?

Z mezem zawsze niestety mieszkalam razem. Gdyby to bylo na odleglosc,
          to moze nie tak szybko zauwazylabym jego wady ktore spowodowaly
          ze go zostawialam???

• kesaira Re: Prośba do ludzi będących w (różnych) związkac 10.12.05, 14:46
      dgaweda napisał:

> Witam, Na pewno każdy z Was chciałby iść do nieba. Być może zastanawiacie się
      > jak to osiągnąć. Dobry uczynek, który macie okazję uczynić przechyli szalę na
      > stronę nieba.
      ===============

Kpisz? Uważasz, że żadnego jednego dobrego uczynku nie popełniłyśmy w swoim
      dotychczasowym życiu? My, piecdziesieciolatki? Żony, Matki Polki i kochanki?
      Takim tekstem zaczynasz dziewojo swoją prośbę do starszaków ??
      Na kolana...
    • axsa Re: Prośba do ludzi będących w (różnych) związkac 10.12.05, 15:07
      No dobra, jestem przestawicielka jednej z tych niezbyt jasno pkreślonych grup.
      Może nawet wypełnię ankietę, ale tylko pod warunkiem przysłania mi jej na adres
      gazetowy - po prostu.
      Przecież ja o nic nie zabiegam i ta pisanina o niebie i dobrym uczynku jest
      dla mnie...... więc nie bedę sie "meldować" na Twojego mejla, bo nie widzę
      powodu.
      Chcesz mojej przysługi - przyślij to co mam wypełnić.
      • tofika Re: Prośba do ludzi będących w (różnych) związkac 10.12.05, 16:44
        ale motywacja .. do wypelnienia testu,,,
        ....
        spr najpierw,,czy tekst skierowany do nas napisalas bez pomylek,,wymagajacych i
        umozliwiajacych nam poddac sie w/w Twojemu testowi?
        nic sie nie stalo..kazdemu wolno sie pomylic...smile))
        kesairo,daj lapkesmile
        • tesunia Re: Prośba do ludzi będących w (różnych) związkac 10.12.05, 16:49
          ech tam z ankietami,
          i bez nich w niebie mam miejsce smile)
          • axsa Re: Prośba do ludzi będących w (różnych) związkac 10.12.05, 17:34
            Ja też już dostałam pismo w tej sprawie,
            wiem nawet kto bedzie moim sasiadem.
            Ale ankietę moge wypełnić, może dostanę większy lokal. wink
            • tofika Re: Prośba do ludzi będących w (różnych) związkac 10.12.05, 17:50
              axsuniu... smile)))
              • axsa No co? 10.12.05, 18:29
                Jak mam takie skojarzenia to o nich piszę.
                wink))
                • axsa Fajnie 14.12.05, 07:42
                  >>Właśnie, interesujące. Ciekawe kiedy wkroczy Męski odpowiednik lali - znaczy
                  Ken? <<<

Wkroczył, oczywiście.
                  Zresztą nie wiem czemu miałam wrażenie, że to dziewczyna. Już wiem, że to
                  Grzegorz, a na mejla od niego zapora rozpiszczała sie na całego.

Oczywiście, to było wiadomo, że ktoś szuka jakiegoś "szczęścia", ale ja
                  chciałam sprawdzić.
                  Ciekawe, że też komuś się chce być taką mendą, poświęcać tyle czasu na
                  przygotowanie takiego świństwa.

Grzegorzu, Tomku, Beato, Marcinie, Karolino ... ... ... i wszyscy inni,
                  albo Ty jeden człowieczku podający się za różne osoby, zacznij zużywać swój
                  mózg i czas na coś co Tobie przyniesie korzyść, bo...tak naprawdę pomyśl... co
                  Ty z tego masz.
                  Pewnie wrażenie, że my, jak te cielęta boże, otwieramy te Twoje wypociny i
                  pozwalamy im wejśC do swoich komputerów?

Otóż nie, takie rzeczy nie mają wstępu!!!
                  • kryzar Re: czyli dgaweda 14.12.05, 07:48
                    to podstęp. Popisało "to" na forach niezbyt grzecznie, ale mam nadzieję że nikt
                    nie dał się nabrać
                  • malwina52 Re: brawo! 14.12.05, 08:03
                    ale mu wygarnelas axsiuniu,
                    tylko czy to dotrze do betonu
                    brawo
                    • axsa Jak dotrze... 14.12.05, 08:16
                      ... to pewnie i tak najpierw zacznie szukać nowego sposobu na zaprogramowanie
                      życia innym, bo prawdopodobnie zbyt trudne bedzie dla niego, żeby tak od razu
                      swoje wziąć za kark i wepchnąć na właściwą drogę.
                      • takanietaka takie stare i takie madre.. 14.12.05, 10:31
                        Ech ..łza sie w oku kręci i wzbiera we mnie tęsknota za latami naiwnosci i
                        łatwowierności!!Strasznie juz jesteśmy cwane i mądre!!!Ale wciąż ktos myśli ze
                        u "piędziesięciolatek " sa jakies mocherowe poczciwiny ,co to im wode mozna
                        robic z mózgu! Tak trzymać!!!
                        • pia.ed tomek lover zmienil postac ... 14.12.05, 11:13
                          U mnie LOVER tomek 21 lat, zmienil juz postac.

Przedwczoraj przyslal mi wiadomosc jako "Madzia" ktora znalazla dla mnie
                          swietny link.
                          Zdazylam odpisac, ze sie ciesze z jej pojawienia sie na gg,
                          bo dawno nie mialam z nia kontaktu.

Poniewaz jednak natychmiast sie nie odezwala, a figurowala jako NIEZNAJOMY,
                          wiec na wszelki wypadek sprawdzilam w katalogu publicznym.
                          A tam byl tylko NUMER GG, podczas kiedy moja dawna znajoma ma zawarte
                          wszystkie dane!!!
                          • regine Re: tomek lover zmienil postac ... 14.12.05, 12:10
                            A jakby nie było internetu, to co z pracą magisterską, jak myśmy i nasze dzieci
                            je pisały i broniły ...???
                            Kurczę walić w betonowy, choć z ptasim móżdżekiem, barani łeb....
                            To mało, za straty, jakie mogą ponosić inni.
                            Nikt nie odpowiedział, jestem na 100% pewna, nie jesteśmy jeszcze takie głupie
                            jak "toto", co magistrem chce zostać...
                          • del.wa.57 Re: tomek lover zmienil postac ... 14.12.05, 14:17
                            Tomek Lover,tez ''goscił''u mnie na gg,a ostatnio Karolina się z niego zrobiła.
                            Facet zwyczajnie sie nudzi..
                        • kesaira Re: takie stare i takie madre.. 15.12.05, 15:05
                          Ano, Takanietaka, łza sie w oku kręci...smile)
                          Pozdrawiam
                  • del.wa.57 Re: Fajnie 14.12.05, 14:14
                    Masz racje axsa,to..to..zmienia imiona nr,GG.Osatnia miałam bez przerwy
                    pozdrowka i linki od Jan..Jan,Tomek,Karolina,Karolina,Wilki itd.A jako,ze nie
                    reagowałam na te zaczepki,tylko blokowałam goscia,to zmianiał co dzień,albo
                    kilka razy dziennie nr.gg,raz bylam /cytuję;zajebistym facetem/,którego On jako
                    Karolina chce poznać,potem byłam /fajna laseczka/i takie tam rózne bzdety.
                    Co za śmierdziel???
                    • pia.ed Re: Fajnie??? 15.12.05, 21:45
                      Juz ktos wytlumaczyl wczesniej, ze ten "smierdziel" podrzuca wirusy!

Do mnie po raz pierwszy pierwszy napisal jako Madzia i zamiescil dluga
                      wiadomosc z interesujacym wg niego, linkiem.

Normalnie jest tylko mrugniecie i kilka zawsze TYCH SAMYCH slow.

Odwiedza mnie codziennie kilka razy, ja tylko patrze na to mrugniecie
                      i blokuje!
                      • regine Re: Fajnie??? 15.12.05, 23:16
                        Na GG,jako "Użytkownik", mam tylko wpisany mój numer GG i poza tym nic.
                        Widnieję tylko jako "Ja". Nie miałam, odpukać w "niemalowane drewno", żadnych
                        wiadomości tego typu.
                        Tylko 2 razy u córki w Izraelu, o czym wspominałam gdzieś wcześniej.
                        Może Pia.ed, zmień coś u siebie w GG...To pozbędziesz się intruza, wkurzające
                        jak pojawia Ci się tak często....
            • tofika Re: Prośba do ludzi będących w (różnych) związkac 16.12.05, 05:17
              "pewna autor mi nieznana /15.12.2005 00:31/ W pewnym mieście powstał sklep, w
              którym każda kobieta mogła sobie kupić męża. Miał sześć pięter a jakość facetów
              rosła wraz z każdym piętrem. Byl tylko jeden haczyk: jesli juz kobieta weszła
              na wyższe pietro nie mogla zejsc nizej, no chyba, ze prosto do wyjscia, bez
              mozliwosci powrotu. Wchodzi wiec tam sobie pewna babka powaznie zainteresowana
              kupnem meza. Na pierwszym pietrze wisiala tabliczka: "Mezczyzni tutaj maja
              prace" - To juz cos, moj byly nawet roboty nie mial - pomyslala kobieta - ale
              zobacze co jest wyzej. Na drugim pietrze byl napis: "Mezczyzni tutaj maja prace
              i kochaja dzieci" - Milo, ale zobaczymy co jest wyzej. Na trzecim pietrze byla
              tabliczka: "Mezczyzni tutaj maja prace, kochaja dzieci i sa niesamowicie
              przystojni" - No coraz lepiej - pomyslala - ale wyzej to musi byc juz
              nadzwyczajnie. Na czwartym pietrze mozna bylo przeczytac: "Mezczyzni tutaj maja
              prace, kochaja dzieci, sa niesamowicie przystojni i pomagaja przy pracach
              domowych" - Slodko, slodko... ale chyba wejde pietro wyzej. Na piatym
              pietrze: "Mezczyzni tutaj maja prace, kochaja dzieci, sa niesamowicie
              przystojni, pomagaja przy pracach domowych i diabelnie dobrzy w lozku" - No
              niesamowite, wrecz cudownie - pomyslala kobieta - ale jak tu jest tak
              wspaniale, to co musi byc pietro wyzej!?! Na szostym pietrze BARDZO zdziwiona
              kobieta przeczytala: "Na tym pietrze nie ma zadnych facetow. Zostalo ono
              stworzone tylko po to, aby udowodnic, ze wam babom za chole*e nie mozna
              dogodzic..."

Pani tez doszla prawie do nieba szukajac partnera na zyciesmile))))))tofikasmile))
              • kryzar teraz dgaweda łowi w trójmieście 11.03.06, 18:03
                nasze forum chyba nie nadawało się do współpracy, więć dgaweda szuka dalej

Szukam panów konkubentów.
                Autor: dgaweda
                Data: 11.03.06, 14:59 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
                Mam ogromną prośbę. Piszę pracę magisterską o tego typu związkach i mam
                prośbę do panów będących w tego typu związkach by odezwali się pisząc
                cokolowiek na adres latbadania@op.pl a ja odeśle maila z ankietą (nie jest
                nudna)i poproszę o jej odesłanie. Bardzo zależy mi na tym bo termin oddania
                badań się zbliża a panów prowadzących tego typu związki jak na lekarstwo.
                Pozdrawiam wszystkich i życzę udanego weekendu.

• del.wa.57 Re: teraz dgaweda łowi w trójmieście 11.03.06, 18:18
                  No to życzmy jej powodzenia w łowach!!! cha...cha...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka