Dodaj do ulubionych

następny dach się zawalił

07.02.06, 11:44
TVN podaje, że w Bawarii zawalił się dach supermarketu,ludzie są uwięzieni
Obserwuj wątek
    • natla Re: następny dach się zawalił 07.02.06, 11:51
      A u nas kolejne 2, ale chyba bez ludzi....
      A śnieg pada, pada, pada......
      • regine Re: następny dach się zawalił 07.02.06, 12:43
        Po dzisiejszych opadach, jeszcze więcej przybędzie takich zagrożeń, obym się
        myliła...Bo sypie jak diabli, a tak ma sypać jeszcze jutro.
        • emma50 Re: Pękła ściana hipermarketu w Jaworznie 07.02.06, 14:17
          "W Jaworznie straż pożarna ewakuowała klientów hipermarketu Champion. Powodem
          było pęknięcie ściany sklepu.
          Przed godz. 13.00 w hipermarkecie Champion w Jaworznie zauważono pęknięcie na
          ścianie. Został wezwany powiatowy inspektor nadzoru budowlanego, który
          zarządził ewakuację osób znajdujących się w sklepie. Strażacy przeprowadzili
          ewakuację klientów - poinformowała Aneta Gołębiowska ze śląskiej straży
          pożarnej."
          • emma50 Re: nastepny dach 07.02.06, 14:36
            Runął dach fermy drobiu koło Iławy. Ludzie nie ucierpieli.
            • del.wa.57 Re: nastepny dach 07.02.06, 14:49
              Jezu!!w jakim swiecie my zyjemy,zgroza!!!to jakas plaga?
              • wiktoria53 Re: nastepny dach 07.02.06, 15:55
                Jeszcze trochę i będziemy się bali wejść do marketów, a zakópy zrobimy w małych
                sklepikach wink Nie, ja już jestem do dużych przyzwyczajona, dobrze mi sie robi
                zakupy w polo markecie.
                • del.wa.57 Re: nastepny dach 07.02.06, 19:41
                  Własnie oglądałam wiadomości i znów kolejny dach sie zawalił,market Netto,całe
                  szczęscie nie ma ofiar w ludziach,gdzies na południu Niemiec,zła passa trwa-
                  okropność!!
                  • del.wa.57 Re: nastepny dach 07.02.06, 19:45
                    Danusiu to pewnie ten sam,ale nie ma ofiar w ludziach,było to przed
                    południem,niewiele ludzi było wewnątrz,ale usłyszeli jakies
                    zgrzyty,trzeszczenia i zdązyli umknąć,całe szczęscie!!
                    • annal74 Re: nastepny dach 07.02.06, 22:25
                      Nabudowali wielkich hal i pawilonów z płaskimi dachami a kto będzie to
                      odśnieżał? dawno temu domki drewniane dachy z dachówki lub gontu bywały lecz
                      skośne , spadziste śnieg zjeżdżał z nich chociaż zimy były długie i
                      mroźne .Ludziska odśnieżali sami jak potrafili i nic się nie waliło .Śnieg
                      leżał od listopada do końca marca , sama pamiętam jak bywało w dzieciństwie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka