dankarol 07.02.06, 11:44 TVN podaje, że w Bawarii zawalił się dach supermarketu,ludzie są uwięzieni Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natla Re: następny dach się zawalił 07.02.06, 11:51 A u nas kolejne 2, ale chyba bez ludzi.... A śnieg pada, pada, pada...... Odpowiedz Link
regine Re: następny dach się zawalił 07.02.06, 12:43 Po dzisiejszych opadach, jeszcze więcej przybędzie takich zagrożeń, obym się myliła...Bo sypie jak diabli, a tak ma sypać jeszcze jutro. Odpowiedz Link
emma50 Re: Pękła ściana hipermarketu w Jaworznie 07.02.06, 14:17 "W Jaworznie straż pożarna ewakuowała klientów hipermarketu Champion. Powodem było pęknięcie ściany sklepu. Przed godz. 13.00 w hipermarkecie Champion w Jaworznie zauważono pęknięcie na ścianie. Został wezwany powiatowy inspektor nadzoru budowlanego, który zarządził ewakuację osób znajdujących się w sklepie. Strażacy przeprowadzili ewakuację klientów - poinformowała Aneta Gołębiowska ze śląskiej straży pożarnej." Odpowiedz Link
emma50 Re: nastepny dach 07.02.06, 14:36 Runął dach fermy drobiu koło Iławy. Ludzie nie ucierpieli. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: nastepny dach 07.02.06, 14:49 Jezu!!w jakim swiecie my zyjemy,zgroza!!!to jakas plaga? Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: nastepny dach 07.02.06, 15:55 Jeszcze trochę i będziemy się bali wejść do marketów, a zakópy zrobimy w małych sklepikach Nie, ja już jestem do dużych przyzwyczajona, dobrze mi sie robi zakupy w polo markecie. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: nastepny dach 07.02.06, 19:41 Własnie oglądałam wiadomości i znów kolejny dach sie zawalił,market Netto,całe szczęscie nie ma ofiar w ludziach,gdzies na południu Niemiec,zła passa trwa- okropność!! Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: nastepny dach 07.02.06, 19:45 Danusiu to pewnie ten sam,ale nie ma ofiar w ludziach,było to przed południem,niewiele ludzi było wewnątrz,ale usłyszeli jakies zgrzyty,trzeszczenia i zdązyli umknąć,całe szczęscie!! Odpowiedz Link
annal74 Re: nastepny dach 07.02.06, 22:25 Nabudowali wielkich hal i pawilonów z płaskimi dachami a kto będzie to odśnieżał? dawno temu domki drewniane dachy z dachówki lub gontu bywały lecz skośne , spadziste śnieg zjeżdżał z nich chociaż zimy były długie i mroźne .Ludziska odśnieżali sami jak potrafili i nic się nie waliło .Śnieg leżał od listopada do końca marca , sama pamiętam jak bywało w dzieciństwie. Odpowiedz Link