Dodaj do ulubionych

ZLOT 50-latków.....kolejna próba :)

03.03.06, 20:12
Czekam na propozycje i konkretną oraz owocną dyskusje WSZYSTKICH smile
    • basiader Re: ZLOT 50-latków.....kolejna próba :) 03.03.06, 20:37
      chetnie pisze sie. Kolejna proba a wiec cos nie wyszlo?pozdrawiam
      • regine Re: ZLOT 50-latków.....kolejna próba :) 03.03.06, 21:39
        Ano nie wyszły, były 2 podzloty, dużo osób miało zamiar stawić się, ale jak to
        życiu bywa, każdemu coś tam wypadło.
        Więc niewiele osób było. Ale z relacji wiemy, że było fantastycznie smile
        • dankarol Re: ZLOT 50-latków.....kolejna próba :) 03.03.06, 21:42
          Zawsze się mogę zlecieć, z każdym, kto będzie w okolicach Krakowa
          • kla-ra Re: ZLOT 50-latków.....kolejna próba :) 03.03.06, 21:45
            Trzymam za slowo.Jak tylko ciepelko do Kraka zawita spotkanko przy tamie na
            Dabiu z termosikiem kawusi,i kocykiem.
            • dankarol Re: ZLOT 50-latków.....kolejna próba :) 03.03.06, 22:01
              Ja codziennie biegam z futrzakiem prawie do Galerii więc nie ma sprawy. Mogę
              nawet składane krzesełka donieść i dzbanek kawy
              • krista57 Re: Zakopane lub ....... 04.03.06, 08:56
                Wyskakuje jako pierwsza z propozycją spotkania/zlotu
                zaplanowanego dużo wczesniej.
                Koniecznie góry po których ci co mogą będą chodzic inni mniej sprawni
                tylko spoglądac...a wieczorami...klachanie!
                Jako,ze jestem z północy i długa droga urządza mnie pobyt wielodniowy/3-7/.
                • natla Re: Zakopane lub ....... 04.03.06, 09:02
                  Popieram Cię w całej rozciągłości wink). Fajnie by było w Tatrach, ale Góry
                  Świętokrzyskie też i mniej więcej dla wszystkich tak samo daleko.

• wloba07 Re: Zakopane lub ....... 04.03.06, 11:15
                    jestem jak najbardziej dwa razy za...
                    i za zlotem i za górami...
                    • banitka51 jest tyle pięknych miejsc... 05.03.06, 02:24
                      że problem tylko, kiedy i ile osób dotrze! Taki "nowy" jak ja nieco się dziwi,
                      że nawiązały się tu sympatyczne zwiazki, ba przyjaźnie, a nie spotykacie się.
                      Czy to brak czasu, kasy, czy obawa przed "realem"?
                      Dla mnie osobiście miejsce spotkania obojetne - mogą być i góry i morze i
                      jeziora, a jak tego nie bedzie w okolicy - to będą forumowicze i mi to
                      wystarczy.
    • czarny.humor ZLOT? To Wam najlepiej na Łysej Górze wyjdzie!! :) 05.03.06, 07:19
      Tylko to musi być latem, bo teraz to za czorta nie znajdziecie ani jednej
      ropuchy, żeby na niej wywaru sobie nagotować!! smile))

Hi, hi, hi!!!

Ale śmieszne!!
      Aaaale śmieszne!!
      sad((
      • kryzar Re: ZLOT? To Wam najlepiej na Łysej Górze wyjdzie 05.03.06, 09:10
        hej, czarny... a co z ochroną srodowiska? Ropuchy są chyba pod ochroną więc
        wywar należy zrobić z jakiegoś zaczarowanego zielska
        • czarny.humor Re: ZLOT? To Wam najlepiej na Łysej Górze wyjdzie 05.03.06, 09:24
          Po tym, co tu napisałem, to ja się raczej martwię, czy ja sam podpadam pod tę ochronę.

Ropuchy przeżyją! - A JA??!!

smile))
          • natla Re: ZLOT? To Wam najlepiej na Łysej Górze wyjdzie 05.03.06, 09:52
            Przeżyjesz, przeżyjesz, my jesteśmy ponad to wink)), a w ogóle jesteś do tyłu, bo
            ropuchy są pod całkowitą ochroną. Nam wystarczy utoczyć trochę Twojej krwi...wink
            Dla nas zlot nie jest problemem, bo mamy miotły.....niektóre zwykłe, niektóre
            odrzutowe, więc nie ma sprawy, a góra na sabat zawsze się znajdzie. Stół
            ofiarny, składany do rozmiaru pudełka zapałek też mamy, więc z jego transportem
            nie ma problemusmile

• czarny.humor Re: ZLOT? To Wam najlepiej na Łysej Górze wyjdzie 05.03.06, 10:12
              Z mojej krwi?
              To Wam polewka błękitna wyjdzie, a nie czarna i będzie kicha z sabatu.

smile))
              • natla Re: ZLOT? To Wam najlepiej na Łysej Górze wyjdzie 05.03.06, 10:33
                Nie przejmuj się kichą, błękit w tym roku modny, a my idzieemy z biegiem wink)
                a poza tym w błękitnej krwi, jak w błękitnej wodzie, można znaleźć ropuchy poza
                dozorem ochroniarzy, co na pewno nas odświeży wink))
      • goskaa.l ZLOT? na Łysej Górze 06.03.06, 08:02
        Tu jest 25 miejsc - co Wy na to?
        www.agrowakacje.pl/dolinaczarnej/main.php?option=pokaz&oferta=1103&v=s&s=1
        • banitka51 25? 06.03.06, 09:49
          Fajnie, ale aż 25 miejsc? Chyba, że z rodzinką, psami... Podobno dotychczas
          było tylko kilka osób na zlotach...
          • goskaa.l Re: 25? 06.03.06, 10:15
            Ojej, ja to jestem niepoprawna optymistka (nawet nie wiem, czy sama będę
            mogła). Ale jeśli już się tyle sztuk pojawi, to co???
            • tesunia Re: a moze Warszawa????????? 06.03.06, 19:23
              najprawdopodobniej bede pod koniec kwietnia/poczaetek maja tam.
              • wloba07 Re: a moze Warszawa????????? 07.03.06, 18:01
                Ja też mogę byc w tym czasie w Warszawie, tylko raczej będzie to weekend, chyba,
                że uda mi się wyszrpnąć parę dni urlopu.
                Może jeszcze ktoś się przyłączy!
                • mira21 Re: a moze Warszawa????????? 07.03.06, 19:16
                  To dobre miejsce i dobry czas: kwiecien/maj.
                  • regine Re: a moze Warszawa????????? 07.03.06, 20:24
                    Matko, Warszawa a mnie nie będzie w kraju sad(
                    No nie, ja się zabiję...W kwietniu, po świętach lecę do córki.
                    Nie wiem kiedy wrócę. Ustalajcie coś konkretnieej, może polecę za nimi, tak bym
                    chciała być z Wami ...Już mi 2 razy zlot i podzloty przeszłuy koło nosa.
                    Nie mam zdolności organizacyjnych, muszę się rozkręcić, potem już mam "z górki".
                    • takanietaka Warszawa ? OK! 07.03.06, 20:46
                      Warszawa jak najbardziej!W okolicach rozszerzonego weekendu!Fajnie by było!
                      • mira54 Re: Warszawa ? OK! 07.03.06, 21:37
                        Chetnie sie wybiore na spotkanie z Wami.
                        Moze byc Warszawa, moga byc rowniez gory.
              • goskaa.l Błagam, tylko nie długi weekend!!! 08.03.06, 06:53
                Nie ma możliwości żebym gdziekolwiek się pojawiła w ten weekend, bo po prostu
                mam już plany (oczywiście kajakowe).
                • takanietaka Re: Błagam, tylko nie długi weekend!!! 08.03.06, 07:14
                  Miałam na myśli tylko,aby ten dzień spotkania nie był w srodku tygodnia,a w
                  poblizu soboty niedzieli czyli piątek lub
                  sobota,niedziela,poniedziałek ,wtorek.Pracuje conieco ,ale mam mozliwosci
                  lekkich przesunięć w razie potrzeby.To informacja dla tych co na emeryturze i
                  moga zawsze!Ja jestem emerytka,ale częsciowa.Bardzo bym sie cieszyła na
                  spotkanie!
                  _______________________________________________________ ** nigdy nic nie
                  wiadomosmile **
    • banitka51 Re: ZLOT 50-latków.....kolejna próba :) 09.03.06, 14:07
      I co??? cisza??? zastanawiacie się nad miejscem i terminem? a ile jest tych
      chętnych naprawdę??
      • fleur1 Re: ZLOT 50-latków.....kolejna próba :) 09.03.06, 17:02
        Moze ja tez sie z Wami zlece??????????
        Tylko gdzie i kiedy?????????ß
        • natla No to wybieramy datę...... 09.03.06, 20:16
          ...chyba od tego trzeba by zacząć. Potem lista, a na końcu miejsce, byle nie
          wśród tłumów, tak abysmy mogli być swobodni. Ale to też nie najważniejsze.smile
          • banitka51 Re: No to wybieramy datę...... 09.03.06, 20:49
            osobiście jestem za przełomem maja i czerwca, żeby było cieplej już i bez
            kurtek, swetrów, skarpetek welnianych, gaci ocieplanych...
            • takanietaka Re: No to wybieramy datę...... 09.03.06, 21:28
              ja tez ..bym juz chciała bez tych płaszczy i butów w których mi jest potem za
              goraco w pomieszczeniu !Maj jest super!Kiedys sie umawiałam zawsze u Wedla -
              cisza i spokój i centrum Warszawy.ale teraz i tam sie zrobił tłok.Ostatnio mi
              pokazali kawiarnie na tyłach Teatru Wielkiego (w dawnych czasach była tam
              Galeria Boguckiego przy Empiku)..i wiecie ,ze ona wyglada tak jak niegdysiejsze
              kawiarnie z naszych lat.Jest spokojna z dobrym jazzem w tle,z fotelem
              zarezerwowanym dla kota właściciela -przemiło.Moze wiec tam??
              • regine Re: No to wybieramy datę...... 09.03.06, 21:55
                Oj tak, może i mi uda się wcześniej wrócić, bo córka mi tu naplanowała, a ja
                też swoje plany mam. Fajnie Takanietaka, właśnie bez tych płaszczy, butów,
                kurtek itp.Tylko dokładnie kiedy...Mamy jeszcze trochę czasu...?
                • del.wa.57 Re: No to wybieramy datę...... 11.03.06, 16:32
                  Bardzo chętnie pisałabym sie na spotkanie,własnie jedziemy na urlop do
                  kraju,skoro to bedzie w tym terminie to sie piszę.
                  Od 10 kwietnia do 4 maja jestem w kraju.Przyjechalabym chociaż Warszawy wcale
                  nie znam,byłam tam raz na lotnisku,drugi raz Ambasada, Konsulat w
                  biegu/załatwianie spraw/
                  • natla .Może 22.04...... ? n/t 11.03.06, 18:03

• del.wa.57 Re: .Może 22.04...... ? n/t 11.03.06, 18:13
                      Natlus kochanasmile)) na tą date pisze sie na 100%,nie wiem jak resztasmile
                      • mira21 Re: .Może 22.04...... ? n/t 11.03.06, 20:18
                        Ładna data, taka świąteczna dla Warszawy. Chciałabym być w gronie spotkających.
                    • banitka51 Re: .Może 22.04...... ? n/t 11.03.06, 20:25
                      niestety, ja mogę dopiero po 15 maja... ale trzymam kciuki, żeby się Wam UDAŁO
                      spotkać!!!
                      • takanietaka Re: .Może 22.04...... ? n/t 11.03.06, 20:30
                        Dla mnie moze byc!i tak musze jechac do warszawy ..wiec moze byc i wtedy.
                        wiadomosmile **
                        • mira21 Re: .Może 22.04...... ? n/t 11.03.06, 20:36
                          Ale to znakomity pomysł, zeby spotkać się i w kwietniu i w maju - jestem za!
                    • czarny.humor 22.04.?? Qrczę! To kapitalny termin! Idealny!! :)) 11.03.06, 22:04
                      Tego dnia ... też nie przyjadę.

smile))
                      • regine Re: 22.04.?? Qrczę! To kapitalny termin! Idealny! 11.03.06, 22:10
                        Niestety, ten termin mi również nie odpowiada...sad
                        • natla no to podajcie inne daty....... 11.03.06, 22:31
                          .......to była luźna propozycja po informacji Delwy......może 29-ty, może maj,
                          ale bez Delwy.....no kombinujcie.
                          • del.wa.57 Re: no to podajcie inne daty....... 11.03.06, 23:07
                            Dobra,przeżyjesad
                            Za to spotkam sie napewno z Joląsmile)))
                          • banitka51 Re: no to podajcie inne daty....... 11.03.06, 23:31
                            Nie rezygnujcie!!! mogą być 2 zloty! a kto może - na 2 przyleci!
                          • takanietaka Ja wole Maj! 11.03.06, 23:59
                            wszystko jedno kiedy.Bede miała juz mniej pracy.No i w ogóle zaden płaszcz juz
                            nie będzie potrzebny!Tylko parasol?
                            wiadomosmile **
    • banitka51 ZLOTEK 50-latków 16.03.06, 14:41
      A ja jestem po zlotku!! I mówię Wam - fajnie było! Aż nas dzieci pogoniły, że
      się szwendamy po pustych, nocnych ulicach!!
      • natla Re: ZLOTEK 50-latków 16.03.06, 15:10
        Co znaczy fajnie było. Szczegóły poproszę....co, gdzie, kiedy, bo z kim to
        chyba wiam....Mirka21, ale moze ktoś jeszcze. Poproszę o porządne sprawozdanko,
        a nie takie odwalone wink))
        • banitka51 Re: ZLOTEK 50-latków 16.03.06, 15:14
          hehehehehe, chachachachacha. hihihihihihi
          reszta się na spotkania nie szykuje i chce "wysysać" nasze????
          trzeba było przytupać!
          fot przy tym nie było, więc dokumentacji brak.
          napiszemy więcej - jak się dogadamy co do WERSJI - hihihihihihihi.

• natla Re: ZLOTEK 50-latków 16.03.06, 15:53
            No nie! Sugerujesz oszukaństwo? Żółta kartka!!!
            Myśmy zawsze szyrą prawde pisały o spotkaniu, a zdjęcia szły na do znajomych.
            wink))
            • regine Re: ZLOTEK 50-latków 16.03.06, 18:09
              No nie, to był falstart, to się nie liczy !!!!
              Tak bez niczyjej wiedzy, na spotkanko, podzocik cichutki...
              I jeszcze jak się chicholi niemożebnie, z nas...
              OPOWIADAJ !!!
              Szybko, co, gdzie i jak było ???!!!!
              • banitka51 PRAWDA o ZLOTKU 50-latków 17.03.06, 17:12
                Natla, nie oszukaństwo, ale się powinnam porozumieć, przed oficjalnym opisaniem
                wszystkich pocałunków! ot co!
                Było miło, było długo, gadane miałyśmy (szczególnie chyba ja przynudzałam).
                Ogólnie - zlocik był bardzo sympatyczny i wesoło nam było. Tym bardziej, że to
                innym rozwalili przednią szybę w zaparkowanym autku.
                Odniosłam wrażenie, że warszawski rynek zmalał. Taki ciupeńki mi się wydał w
                porównaniu do wrocławskiego. W knajpach pusto, kelnerzy nie gonią po kawie, a
                piwnica Gessler - bajka!!
                cdn.
    • banitka51 Re: ZLOT 50-latków.....kolejna próba :) 19.03.06, 18:20
      wyciągam na stronę 0, bo za tydzień-dwa mało kto (szczególnie z nowych) na ten
      wątek trafi.
      A w ogóle to co? Termin jakiś jest? Miejsce? LUDZIE też będą?

• natla Re: ZLOT 50-latków.....kolejna próba :) 19.03.06, 19:24
        No właśnie......data, data najpierw!!!!
        Ja już proponowałam 22 lub 29.04. I co?
        • banitka51 Re: ZLOT 50-latków.....kolejna próba :) 19.03.06, 19:31
          proponuję:
          zrób Natlo spis tych, co wyrazili akceptację na spotkanie pod koniec kwietnia i
          ruszycie z ustaleniem miejsca zlociku. Jak będzie blisko, to skład pewnie się
          zmieni - może powiększy.
          A na 2 połowę maja ruszymy, jak się to pierwsze spotkanie "ułoży".
          • krista57 Re: ZLOT 50-latków.....kolejna próba :) 20.03.06, 14:39
            Warszawa na jednodniowe spotkanie "odpada"!!!
            Na pózne lato/wczesna jesien w górach nikt nawet nie próbuje się umawiac.

Jako,ze mam zamiar czerwiec spędzic w okolicach Krakowa myśle ,ze na spotkanie
            przybędzie Dankarolka,Maładanuska moze Klara,moze Natla zjedzie,moze Fleur/ma
            blisko/,moze Mira54,moze....ktos jeszcze.

Posiadam namiary na tani hotel!
            Co Wy na to ?
            • regine Re: ZLOT 50-latków.....kolejna próba :) 20.03.06, 16:04
              Termin ten Krystynko, też mi odpowiada. Ja się piszę smile
              • dankarol Re: ZLOT 50-latków.....kolejna próba :) 20.03.06, 16:10
                O jak miło zlot w Krakowie, ostatnio Maleństwo znalazło jakieś tanie
                apartamenty w Krakowie, muszę poszukać gdzieś mam stronę
              • krista57 Re: ZLOT 50-latków.....kolejna próba :) 20.03.06, 16:12
                Strasznie sie cieszę Reniu!Maladanka podala mi namiary na tanie
                kwatery/apartamenty i tak np apartament na 4 osoby wynosi 190 zł,czyli 48,-od
                duszy.Jezeli bedzie nas juz 4....od razu rezerwuje!
                Mam nadzieje,ze 3-4 doby wystarczy na mimimum zwiedzania.
                • maladanka Re: ZLOT 50-latków.....kolejna próba :) 20.03.06, 16:26
                  www.noce.pl/SR/index2.php?lang=pl&k=1&pk=2
                  już korzystałam 3x i naprawde polecam - ale....obowiązuje zaliczka 30%,która
                  przepada,gdy sie wycofa - więc nalezy przemysleć dokładnie.
                  Jednak jest to fajna sprawa, ma się do dyspozycji mieszkanie z pełnym
                  wyposażeniem,zresztą mozna sobie poklikac i poczytac...
                  jednak dosć wcześniej nalezy rezerwować choc i last minut się trafia..
                  moi znajomi tak skorzystali
                  A może z Krakowa potem w moje strony? tylko 2.5 godziny i 14 zł komfortowym
                  autobusem - co Wy na to?
                  • krista57 Re: ZLOT 50-latków.....kolejna próba :) 20.03.06, 16:40
                    Jest juz nas dwie!
                    Jak bedzie 4 od razu rezerwuje sprawdzony apartament!
                    Poniewaz interesuja mnie tez gory...to kto wie? moze zamiast Zakapanego
                    cos nam Malenstwo zarezerwuje na kilka dni w Beskidzie Niskim.
                    Czekamy za zgloszenia...od 12 czerwca min 4 doby Krakow czyli do 16 poludnie
                    a nocka juz np w Gorlicach do min 20 czerwca.
                    • maladanka Re: ZLOT 50-latków.....kolejna próba :) 20.03.06, 16:54
                      Kiedy są w tym roku Dni Morza? Bo ja na te Dni musze do Gdańska - tam
                      zrezerwowany pobyt! Więc nie wiem czy to nie zazębi sie z Krakowem!
                      • takanietaka ja sie zgłaszam! 20.03.06, 17:12
                        termin mi odpowiada i pomysł.Niemęczące oprowadzanie po kosciołach i muzeach
                        zapewniam osobiście!Achoj!Przygodo!Miejska przygodo!
                        wiadomosmile
                        • regine Re: ja sie zgłaszam! 20.03.06, 17:25
                          No to juz są trzy osoby chętne na Kraków i okolice, na termin 12 maja.
                          Takanietaka, Krista i ja. Kto jeszcze ?
                          • mira54 Re: ja sie zgłaszam! 20.03.06, 20:01
                            Nie mogę być pewna na 100%, ponieważ mam wiele
                            przegladów piosenki seniorów. Napewno bedą w maju i czerwcu.
                            Jesli terminy się nie pokryją, przyjadę na spotkanie.
                            • maladanka Re:maj czy czerwiec?! 21.03.06, 02:16
                              Krista wspomina o czerwcu,a potem jest mowa o maju - czyli kiedy naprawdę?
                              No i aż 4 dni? Ale ciągle jestem chetna smile
                              • banitka51 Re:maj czy czerwiec?! 21.03.06, 15:20
                                jak maj - to ja też! może nie aż 4 dni...
                              • krista57 Re:oczywiscie,ze czerwiec 21.03.06, 18:02
                                W kilku liscikach wczesniej jest mowa o czerwcu i wlasnie na
                                12-16 czerwca potrzebna czwarta osoba do zakwaterowania.
                                Upatrzony apartament jest jeszcze wolny.
                                Moze mysle zbyt egoistycznie ale do Krakowa mam 600 km i zwyczajnie nie opłaca mi
                                sie jechac na południe kraju na 1 czy 2 doby!!!
                                • krista57 Re:oczywiscie,ze czerwiec 30.03.06, 14:41
                                  Podrzucam wątek no góry.
                                  Mam nadzieje,ze czwarta osoba jednak dołączy...smile))
                                  • banitka51 Re:oczywiscie,ze czerwiec 24.05.06, 15:23
                                    termin się zbliża nieubłaganie... ciekawa jestem - spotkanie się odbędzie czy
                                    myśl o nim w odmętach niepamięci zniknie?
                                    • dankarol Re:oczywiscie,ze czerwiec 24.05.06, 15:26
                                      Oczywiście4, że się nie odbędzie, bo Krista nie może, a chętnych za dużo nie
                                      było

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka