malwina52 08.06.06, 12:08 ms2006.interia.pl/historia to dla panow a dziewczyny maja okazje wyrwac sie z domu na babskie pogaduchy))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dankarol Re: mundialowy szał 08.06.06, 22:21 A czy w telewizji będzie coś jeszcze, czy tylko mecze? Odpowiedz Link
tofika Re: mundialowy szał 08.06.06, 22:25 poczta.wp.pl/d606/calendarmonthview.html specjalny kalendarz ... Odpowiedz Link
natla Re: mundialowy szał 08.06.06, 22:39 Tak naprawdę, to mecze będą w tle....przygotowywane są wojny miedzy różnymi kibicami o wszystko co się da. Otwierane są specjalnie domy publiczne, bo run na seks będzie niewątpliwie olbrzymi i pewnie znów rozkwitnie handel dziewczynami. Ta cała komercja otaczająca mundial jest okropna. Nie chciałabym tam być....wole TV )) Odpowiedz Link
malwina52 jaki wynik typujecie? 09.06.06, 06:37 moze zaryzykuje i 2:1 dla bialo czerwonych obstawie))0 Odpowiedz Link
natla Re: jaki wynik typujecie? 09.06.06, 08:21 1:0 od pierwszego kwadransa do końca. No cóż pomarzyć dobra rzecz. O której jest mecz? Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: mundialowy szał 09.06.06, 16:35 Nie będę tego/szału/oglądać,nie lubię piłki Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: mundialowy szał 09.06.06, 17:46 A mój małżon,rozsiadł się przed ekranem,nawet szmpana otworzył!!!! Podobno zaraz jakiś mecz. Odpowiedz Link
natla Re: mundialowy szał 09.06.06, 17:47 Dobra, to Ty dyżuruj na forum, witaj Renie, nabijaj gupotkami licznik )) aby właściwej pożywki dać ..... )) Malwina, zmieniaj prędko typowanie, bo to typ Romcia....ja tylko tak piszę, zebyś się nie musiała potem wstydzić.....chyba, że Łepek łod kłonia podpatrzył Twój typ )) Odpowiedz Link
malwina52 Re: mundialowy szał 09.06.06, 17:51 a to szympans jeden zielony, zmieniam tylko dlatego ze Romka nie lubie na 3:1 Odpowiedz Link
natla Re: mundialowy szał 09.06.06, 18:16 Ok. Jak na razie Niemcy Costa Rica 1:1......ale po nIEMCACH TO SPŁYNIE, ONI ZAWSZE GRAJĄ NA ZIMNO (pardon nie chce mi się przepisywać tych dużych liter). Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: mundialowy szał 09.06.06, 18:26 Ale sie wydziera moja połowa,słysze go w drugim pokoju)))))) Odpowiedz Link
natla Re: mundialowy szał 09.06.06, 18:32 No nie dziwię się....ciekawe komu kibicuje ))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: mundialowy szał 09.06.06, 18:33 Kibucuje niemiaszkom,tylko dlatego,ze tam w drużynie /nasi/som)))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: mundialowy szał 09.06.06, 18:34 Natluś,ale fajnie to wyszło co? jeszcze nie czytałam Twego pytania a już Ci odpowiedziałam))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
natla Re: mundialowy szał 09.06.06, 18:40 To siem nazywa porozumienie stron albo telepatia ) Odpowiedz Link
kryzar a nie biorę udziału 09.06.06, 18:41 w mundialowym szaleństwie. Zupełnie mnie nie obchodzi kto wygra, a kto przegra. Media robią co mogą aby podsycić to szaleństwo, bo wtedy kręci się biznes. Słuchałam dziś wypowiedzi naszych polityków jak się rozmarzyli. Widzą się nawet na medalowym miejscu. A ja sobie poklikam i poczytam Odpowiedz Link
natla Re: a nie biorę udziału 09.06.06, 18:55 I bardzo dobrze....ja łączę jedno z drugim....lubię "nogę" może daltego, że znam zasady dzięki mojej pracy )) A media mnie nie podsycą jak nie chcę), a nawet czasem przeciwnie do ich założeń działają. Odpowiedz Link
regine Re: a nie biorę udziału 09.06.06, 21:34 Owszem, biore, ale spokojne podchodze do tego "tematu"... Wlasnie siedze w kuchni, gdzie stoi mlay telewizor i klikajac ogladam. A z salonu dobiegl mnie jek zawodu ziecia...Coz, nie licze, ze wygramy... Ale ogladam, ciekawa jestem jak 14 bedzie wygladal mecz Ukrainy, bo teraz caly Peczersk wyludnil sie, tylko na niebiesko swieca okna blaskiem monitorow telweizorow. Czyli wszyscy zgodnie ogladaja Mundial 2006 ) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: a nie biorę udziału 09.06.06, 21:45 A mój małżon cóś cichutko siedzi,jakis smutny się zrobił Odpowiedz Link
natla Re: a nie biorę udziału 09.06.06, 21:48 Kurce, chyba się podwoiła ilosć czarnych twarzy.....pełno ich potem było wszędzie....( Moze jaki cud w drugiej połowie..... Odpowiedz Link
maladanka Re: daszek sobie kupiłam.. 09.06.06, 22:30 w barwach stosownych - będzie na rower jak znalazł, a w ogóle to jutro sie w niego wystroję na powitanie gości Odpowiedz Link
malwina52 dalej moge nie ogladac 09.06.06, 22:40 Danusiu bedzie Ci do buzki w nowym nakryciu glowy Odpowiedz Link
natla Re: daszek sobie kupiłam.. 09.06.06, 22:41 Danuśka, po tym wszystkim to wstyd....... Odpowiedz Link
maladanka Re: daszek sobie kupiłam.. 09.06.06, 22:45 dohaftuję do tego Poland na daszku - 50+, he hehe Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Czyli wielka PLAMA!!!! 09.06.06, 22:58 Za szybko kliknęłam,przepraszam.Mój małżon posmutniał,nie pije szampana Odpowiedz Link
natla Re: Czyli wielka PLAMA!!!! 09.06.06, 22:59 Trzeba przyznać, że pecha też mielismy...2 słupki i podobno spalony.....ide jeszcze oglądnąć omówienie, aby ten kontrowrsyjny spalony zobaczyć. Odpowiedz Link
kryzar ale dostaliśmy w dupę 10.06.06, 07:57 Natlo, szczęście to sprzyja lepszym. Ale nasza włądza miała "uciechę" oglądając potęgę polskiej piłki nożnej. Warto było jechać. Może jakby nasz pierwszy odśpiewał hymn to przeciwnik by się przestraszył. Ale nie ma co gdybać Odpowiedz Link
natla Re: ale dostaliśmy w dupę 10.06.06, 08:44 Kryśka, nie wyrażaj sie )))a może jaka władza taka piłka krajowa.... Ważne , że podekscytowany Romcio tyż dostał w dupę ))) A jednak mi szkoda, ze taki ambasador jak "piłka" dał plamę. Odpowiedz Link
kryzar do władzy 10.06.06, 09:11 a co tylko władzy wolno używać słów niecenzuralnych? Po takim wyniku to powinna być cała wiązanka. Szczerze mówiąc to myślałąm, że przegrają tylko jednym punktem. Niedoceniłam naszej reprezentacji Odpowiedz Link
natla Re: do władzy 10.06.06, 09:26 No wiesz, jeżeli sie gra tylko Krznówkiem i Żurawskim czyli dwoma przeciw jedenastu, to ni ma cudów. Odpowiedz Link
natla Re: Patałachy do domu ....Cienkie wróble ... 09.06.06, 22:40 Tak przy hymnie śpiewanym przez kibiców zgubić drugą bramkę (((((((((((((((( To nie wróbelki winne, to "orzeł"..... Odpowiedz Link
malwina52 czarna rozpacz 10.06.06, 08:54 beznadziejny jest nie tylko wynik ale i forma naszej druzyny, zal mi bylo tych ludzi co pojechali ogladac to widowisko na zywo, chyba polska pilaka stracila wielu kibicow Odpowiedz Link
kryzar nie ma co rozpaczać 10.06.06, 13:17 niech piłkarze wezmą się do uczciwej pracy to i wyniki będą. Jak nasz bramkarz "Puszczak" dziwił się, że piłka z tak daleka może wpaść do bramki, to o czym tu mówić. Na sukcesy trzeba sobie zapracować. Odpowiedz Link
ogon_trolla Re: nie ma co 10.06.06, 22:41 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=43398086 Czego sie spodziewaliscie. Odpowiedz Link
grazyna10 Re: nie ma co 11.06.06, 21:46 prawda jest taka, ze polska pilka nozna skonczyla sie wraz z Gorskim. Nie jestem specjalnym kibicem pilkarskim ale to co nasza reprezentacja od dluzszego czasu soba reprezentuje, to jest wrecz zenujace. Dzisiaj dla odmiany ogladalam mecz holendrow - milo bylo popatrzec, choc holendrow ten winik tez nie satysfakcjonowal. Ale chcialam napisac o czyms innym. Widzicie w czasie transmisji, kiedy graja holendrzy dokladnie widac gdzie siedza ich kibice, cale sektory sa pomaranczowe. Tak jest nie tylko na stadionie. Cale ulice sa udekorowane na pomaranczowo, w sklepach artykuly w pomaranczowych barwach (rowniez te spozywcze), jednym slowem szal oranje. Matka (lat 95) mojej sasiadki mieszka w domu starcow i ostatnio sobie zazyczyla aby corka kupila jej pomaranczowy szalik z napisem Hup Holland Hup oraz pomaranczowa czapeczke, bo wszyscy beda ogladac mecz w telewizji i ona musi miec pomaranczowe atrybuty kibica. A swoja droga fajnie musi wygladac banda prawie stuletnich staruszkow wymachujaca szlikami w czasie meczu. Grunt to umiec sie bawic. Odpowiedz Link
charyzmatek Re: RYANair i mundial 12.06.06, 08:40 Duza reklama w kolonskim dzisiejszym dzienniku - lekko tlumaczac - "RYAN wspomaga Niemcy - 25.000 tys. darmowych biletow (lotniczych) za kazda bramke przeciw Polsce". No co, kto chce niech placi tym g.... ja osobiscie NEVER. Widzicie moga miec sie chlopaki bac. Caly swiatek forsy przeciw 11. Odpowiedz Link
natla Re: RYANair i mundial 12.06.06, 17:33 Oni się nie mają bać....oni mają grać....ale pewnie "taktyka im nie pozwoli ( Odpowiedz Link
malwina52 Niemcy żartują z Polaków 13.06.06, 13:27 W programie satyrycznym "Nachgetreten", wyemitowanym po meczu Polska - Ekwador przez telewizję publiczną ZDF, Polacy byli przedmiotem niewybrednych żartów utrwalających negatywne stereotypy istniejące w niemieckim społeczeństwie. Prowadzona przez znanego komika Ingolfa Luecka audycja polega na komentowaniu przez prowadzącego i jego gości wydarzeń związanych z Mistrzostwami Świata. "Wielu polskich kibiców przyjechało (do Gelsenkirchen) samochodami. Ma to swoje dobre strony. Wielu mieszkańców Zagłębia Ruhry zobaczyło swoje utracone dawno temu pojazdy" - mówił jeden z uczestników programu, Guido Cantz. "Polska zgubiła (czasowniki zgubiła i przegrała mają w języku niemieckim identyczne brzmienie- red.). To nie pasuje do Polaków. Polacy raczej coś znajdują, najczęściej rzeczy, których nikt nie zgubił " - dodał komik. Inny uczestnik audycji, Mike Krueger powiedział: "Polacy grali w Gelsenkirchen, ponieważ nie ma tam wielu rzeczy, które mogliby zniszczyć polscy chuligani". "Znam osobiście polską reprezentację. Niektórzy z nich tynkowali w ubiegłym roku mój dom" - dodał Krueger. fakty.interia.pl/otym/news?inf=758373 Odpowiedz Link
maladanka Re: Szwajcaria-Francja 13.06.06, 19:07 właśnie się zaczyna,a Szwajcaria to dzis dla mnie "nasi" - Odpowiedz Link
banitka51 Re: mundialowy szał 14.06.06, 01:45 polubiłam sąsiada. mój mniemany U NIEGO ogląda mecze. Mam w domu ciszę, spokój i nieświadomość przegranej. Bez bólu. Odpowiedz Link
dankarol Re: mundialowy szał 14.06.06, 02:04 Fachowiec zmusił mnie dzisiaj do oglądania meczu. Pod koniec meczu już miałam zrobić numer i zapytać którzy to nasi, ale sobie przypomniałam, że ma mi jeszcze wymienić jedną kartę i wgrać nowego antywira. Odpowiedz Link
malwina52 Śmiertelna kłótnia o mecz 14.06.06, 13:54 Kłótnia małżeńska, wywołana poranną transmisją z mundialu, stała się przyczyną samobójstwa kobiety w stolicy prowincji Syczuan, Chengdu. Chinka wyskoczyła z 17. piętra, bo - w odróżnieniu od męża - nie chciała w niedzielę o świcie oglądać relacji z Niemiec. Biedna kobieta ja to bym chyba najpierw telewizor potem meza (na na szczescie go nie mam) wyrzucila za okno Odpowiedz Link
mania1119 Re: Śmiertelna kłótnia o mecz 14.06.06, 18:55 ja bym telewizor zostawila.W koncu zawsze moge zmienic program albo wylaczyc. Odpowiedz Link
malwina52 Re: Śmiertelna kłótnia o mecz 14.06.06, 19:52 wlasciwie to i meza mozna zmienic ))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Śmiertelna kłótnia o mecz 14.06.06, 20:30 To jest wyjście Malwinko,telewizor zostawić,męża zmienić) Odpowiedz Link
malwina52 Niemcy-Polska 14.06.06, 22:21 no niezle jak narazie 0:0 staraja sie chlopcy brakuje tylko gola Odpowiedz Link
malwina52 Re: Niemcy-Polska 14.06.06, 22:39 oj goraco pod nasza bramka, oby ten remis sie ostal Odpowiedz Link
malwina52 Re: Niemcy-Polska 14.06.06, 22:47 jak dobrze ze bramka ma poprzeczki, mamy chyba dzisiaj duzo szczescia Odpowiedz Link
mania1119 Re: Mundial-faule 15.06.06, 11:46 Kibic ze mnie zaden,ale obejrzalam.I wiecie co mnie zaskoczylo?Ze iles tam lat temu faul byl swiadectwem gry nie fair,a teraz jest swiadectwem gry ofensywnej:widac ze chlopcy graja agresywnie (ale tak to jest powiedziane jakby = aktywnie)bo fauluja i caly problem polega na tym,zeby rozsadnie gospodarowac faulami.Zal komentatora po czerwonej kartce byl nie z powodu faula,tylko bo pilkarz zapomnial,ze juz ma zólta.Tak sie zastanawiam,a moze ja to zle zrozumialam?Poprawcie mnie. Albo wszystko wynika z mojego pierwszego zdania.Wlasnie polknęłam wlasny ogon. Odpowiedz Link
natla Re: Mundial-faule 15.06.06, 13:46 Nie mylisz się, tak jest....faule to taktyka obecnie.... W moich oczach chłopaki sie zrehabilitowali, choć ciągle nie mamy strzelców. Odpowiedz Link
kryzar Re: Mundial-faule 15.06.06, 18:57 najbardziej to komentator ubolewał, że faule sędzia zobaczył. Powtarzał to wielokrotnie Odpowiedz Link
mania1119 Re: Mundial-faule 15.06.06, 19:16 "Moralnosc upada na coraz wygodniejsze poslania..." Odpowiedz Link
malwina52 Pakujemy walizki 16.06.06, 08:48 Nie było cudu w Dortmundzie. Biało-czerwoni przegrali z gospodarzami mistrzostw, a ponieważ Ekwador wygrał z Kostaryką, straciliśmy szansę awansu. Odpowiedz Link
kesaira Re: Pakujemy walizki 16.06.06, 15:43 Malwinko, ja oglądałam oba meczy. Pierwszy naprzemian z filmem, bo nasi grali tak fatalnie, ze ze wstydu przełączałam tv. Drugi mecz był dobry. Chłopaki starali się, ale niestety brak kondycji był pod koniec zauważalny. Jak pamiętacie, druzyny niemieckie zawsze grają ostro do końcowego gwizdka... Inne druzyny wysiadają, a oni jeszcze bramki strzelają... Odpowiedz Link
kryzar trafny komentarz naszego występu na MŚ 16.06.06, 21:49 sport.gazeta.pl/sport/1,65025,3418856.html Odpowiedz Link
kryzar i jeszcze trochę o naszym występie 16.06.06, 22:01 sport.gazeta.pl/Mundial2006/1,73022,3419739.html a przed meczami z oburzeniem wypowiadano się o Pele, że starzec nie wie co mówi. Szkoda, że miał racje. Odpowiedz Link
kryzar Re: Polska - Kostaryka 20.06.06, 17:58 tylko szkoda, że to już koniec naszej działalności na mistrzostwach. Może za 4 lata będzie lepiej? Odpowiedz Link
regine Re: Ukraina - Arabia Saudyjska 20.06.06, 20:35 Z racji pobytu , tu w tym kraju, ogladam mecze Ukrainy, z komentarzem ukrainskim, bo nasza Tv, nie nadaje tych meczy. Ukraina jako debiutant, na Mundialu 2006 pierwszy mecz przegrala 4:0, ale wczoraj nadrobila straty i wychodzi z grupy jako pierwsz. Wygrala z Arabia Saudyjska 4:0. Co to byl za mecz, jaki doping ) A tuz po odgwizdaniu zakonczenia meczu, caly Kijow fetowal zwyciestwo swojej narodowej druzyny. W niebo lecialy tysiace fajerwerkow, chyba z pol godziny, okrzykom i wiwatom nie bylo konca. Zastanawialam sie tylko, patrzac w okna, skad wiedzieli, ze ich druzyna wygra ? Byli przygotowani w 100% na swietowanie . Takiej fety juz dawno nie widzialam. Nasi coz wygrali dzisiejszy mecz, szkoda tylko, ze tak pozno wzieli sie go strzelania bramek...Szkoda ... Odpowiedz Link
kesaira Re: Polska - Kostaryka 20.06.06, 20:58 Wreszcie NASI pokazali, że umieja grać. Odpowiedz Link
kryzar cd mundialu 20.07.06, 17:48 sport.gazeta.pl/pilka/1,65029,3496190.html kary dla piłkarzy Odpowiedz Link