natla 22.06.06, 20:14 Otwieram trazecie salonik w czerwcu....Wy gaduły )))))))))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natla Powtórka łajdactw z dnia dzisiejszego :) 22.06.06, 20:15 natla 22.06.06, 08:50 Nikt tu jeszcze dziś nie zaglądał? Niesamowite.....włączam "baśke", stawiam zaparzoną kawę, śmietankę i "białą śmierć", rogaliki może podrzuci Złapałamoddech, ale na wszelki wypadek zostawiam ciepłe bułeczki, masło, szynkę, dżem,jajka po wiedeńsku i sok grejpfrutowy......Kundle, lecimy do ogrodu z kawą w dłoni, jak ze sztandarem )) dankarol 22.06.06, 14:15 Co tu dzisiaj tak cicho, przecież to u mnie ma być burza. Ale jeszcze nie ma to na kawę przyszłam. Stoi kawka to sie poczęstuję, o bez cukru i bez mleczka. Bardzo dobra. A teraz nad basen, może burza nie przyjdzie. Odpowiedz Link
natla Re: Powtórka łajdactw z dnia dzisiejszego :) 22.06.06, 20:16 Tatry nie wyczytałam, bo nie lubię, choć nazwa bliska sercu memu ))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Powtórka łajdactw z dnia dzisiejszego :) 22.06.06, 21:32 Jakie znowu łajdactwa? my tu sobie grzecznie w hamaczkach bujamy się proszę derekcji z lekturką w łapkach))) Odpowiedz Link
dankarol Re: Powtórka łajdactw z dnia dzisiejszego :) 22.06.06, 21:39 No właśnie bujamy się z lekturką i nic po tym, my grzeczne jesdeśmy Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Powtórka łajdactw z dnia dzisiejszego :) 22.06.06, 21:45 Widzisz Danusiu,trzeba siem poskarżyć do wyższych władców na derekcje,kurcze,zadnego otwarcia,orkiestry,nowych woluminów,zapasów,drewutnia pusta tylko oczernianie ja siem tak nie bawię)))) Odpowiedz Link
zlapalamoddech Re: Powtórka łajdactw z dnia dzisiejszego :) 22.06.06, 21:47 Ja dzisiaj nadaję się tylko do bujania w hamaczku Odpowiedz Link
dankarol Re: Powtórka łajdactw z dnia dzisiejszego :) 22.06.06, 21:47 Ja też siem tak nie bawiem zbieram lalki szmatki i idem na swoje podwórko. Pewnie derekcja jeszcze bilioteczke zamknie i z basenu wode wyleje. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Powtórka łajdactw z dnia dzisiejszego :) 22.06.06, 21:52 Dawaj Alutka na hamak,pobujam Ciebie,chcesz coś do czytania? kurcze,pustki w tym nowym salonie,ale odejmiemy sobie od ustów z Danutką i podzielimy sie z Tobą/gingerem/ Masz rację Danutka,jeszcze hamaki nam pozabiera. Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 22.06.06, 21:52 W ramach strajku biorę jedną karteczkę i idę oglądać szkło kontaktowe. Ciekawe czy godzina strajku pomoże. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 22.06.06, 21:57 Dobra myśl Danusiu i nie postanie tu moja noga,dopuki......no!!!!! )) Odpowiedz Link
vogino55 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 22.06.06, 22:11 del.wa.57 napisała: > Dobra myśl Danusiu i nie postanie tu moja noga,dopuki......no!!!!! > )) no ())))))to za rekonwalscentkę CYK,,,,,,,,,,,,,,,, Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 22.06.06, 22:18 Za rekonwalescentke ) Spirt Drewutnia !!! Matko, cala "ksiazke bym przeczytala", po takim dzisiejszym , bardzo stresujacym popoludniu Wiec zdrowia Wszystkim, zycze Odpowiedz Link
tofika Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 22.06.06, 22:21 Witajcie Gawiarenkowe czytaczusie.... ja na troszkę, by na WAS zerknąć i jak i co u WAS... gdzies mignęło mi ,że drewutnia jest, o to dobra wiadomosc) na skołatane seduszka też pomoze w niej pobyt? Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 22.06.06, 22:28 Oj, skolatane, wszystkim po troszke, wiec pobyt w Gawiarence, powinien je uspokoic. i ukoic Zreszta zawsze TU, mozna "zaczytac sie ", zapominajac o wszelkich "dolegliwosciach dusz" ... Czyli jest jak zawsze, OK ! Ale tylu "otwarc Gawiarenek", nie mial jeszcze chyba zaden miesiac...Chyba zaden, jak mnie pamiec nie myli, bo 2 lata juz klikam...) Oby tak dalej, oby tak trzymac !!! Odpowiedz Link
vogino55 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 22.06.06, 22:09 ()) lament i zawodzenie, czyżby 'Drewutnia ' była za daleko?Co ta pogoda potrafi zrobić z ludźmi? Tak nie moze być,,,proszę, mocno schłodzona "SPIRIT OF DREWUTNIA" po naszemu "Duch Drewutni"()))))))))napoje do popicia w lodówce i ostrożnie ()) Wojciech Odpowiedz Link
bar_nata Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 22.06.06, 22:38 Uff!! No dotarłam wreszcie!! W koszyczku zapasik intelektualny przytaszczyłam....troszkę po drodze zboczyłam bo aniołki do pracy goniłam.... Nie znam jeszcze ulubinych gatunków literackich bywalców, dlatego wzięłam co było.....Ginger też się znalazł, jakieś oszronione czyste kartki też na wszelki wypadek zatachałam, przyda się jak będzie chłodniej, oprócz tego lżejszą literaturę hiszpańską i kalifornijską ....kartki białe i kolorowe no i rękopis przyjaciółki coś z wiśniami czy o wiśniach Odpowiedz Link
vogino55 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 22.06.06, 22:54 Rękopisy trudno sie czyta /tyle tam zawijasów/a już ostatni rozdział pt;"Powroty" też z 'zawijasami' ()))))))) Odpowiedz Link
bar_nata Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 22.06.06, 22:40 Oj cóś mi się za szybko puściło.....tu z boczku na stoliczku dokładam jagodzianeczki świeżutkie, z jagód tegorocznych i koszyczek czereśni.....siem proszę częstować) Odpowiedz Link
bar_nata Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 22.06.06, 22:46 Przyszłam ......prztaszczyłam ....a tu pusto.... Cóż wezmę w łapkę coś zimnego i pójdę kąty oglądać...... Odpowiedz Link
vogino55 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 22.06.06, 22:57 bar_nata napisała: > Przyszłam ......prztaszczyłam ....a tu pusto.... > Cóż wezmę w łapkę coś zimnego i pójdę kąty oglądać...... Witaj i tu zajrzyj img292.imageshack.us/my.php?image=gawiarenkapidziesieciolatkowa1.jpg Pozdrawiam Wojciech Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 22.06.06, 23:09 O!!!! jak miło sie zrobiło,Danutka!!!dawaj na pokoje(nowa)wkupne przyniosła,Wojtuś uzupełnił zapasy w drewutni,honor derekcji uratowany!!!! Jestem juz po tej...no...jak tam...rekonwales...coś tam... Dziękujemy Barnatko,ale sie wykosztowałaś!!poczęsuje siem /gingerem/Ty Barnatko pooglądaj nasze kąty,zobacz jaki piękny ogród mamy cały w kwiatach,tarasik,basen i zwierzaki i drewutnia do której to nasz Wojtuś ma klucze,powiem Ci na ucho(dorobiliśmy kuczyk) tak,wiesz na wszelki wypadek,czasem rdewienek zabraknie a Wojtusia nie ma,to wiesz...ale cicho,ani mru..mru)) Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 22.06.06, 23:15 Ale fajnie, ja właśnie kartkuję gingersa......dziś w tym upale jest wspaniały Barnata się spisała na 6, a i Delwa swoje dołożyła. ) Może jakąś muzyczkę? Włączam KLIMĘ!!!..............oooooo, jak przyjemnie....no to moze rocka? I tańczymy....tylko gdzie te chłopy ( Odpowiedz Link
bar_nata Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 22.06.06, 23:21 Ooo!! muzyczka dobrze że usłyszałam bo juz daleko mnie poniesło...... no imprezka widze że się rozkręca..... Odpowiedz Link
bar_nata Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 22.06.06, 23:23 A Gawiarenka i okolice pięknościowe .......tyle kwiatów i motyli super.....jest gdzie przysiąść ....będę wpadać Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 22.06.06, 23:27 To ja kończę strajk i do gawiarenki wracam Odpowiedz Link
bar_nata Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 22.06.06, 23:28 To dobrze ....bo Natla imprezkę rozkręciła i spać poszła.....już myślałam że sama się tu kręcić będę Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 22.06.06, 23:32 Bar natko nie licz na to. W gawiarence wieczorem zawsze jest tłoczno, chyba że pomór jakiś Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 22.06.06, 23:33 Śpię, ziewam i jednym okiem Was pilnuje, bo Ty nie wiesz co tu sie moze dziać... tylko nie wiem, czy aura dziś sprzyja łajdactwu gawiarenkowemu )) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 22.06.06, 23:33 Poczytałam,potańczyłam Barnatko,wszystko smakowało mniam..mniam..wiedziałam,ze Ci sie spodoba!!!gawiarenka ma moc ...przyciągania do lektury a czytających tu sporo,miło było,ale już na mnie czas,mydło,ręcznik,szczotka,pasta do łazienki marsz i...basta!!!ten wierszyk opowiadałam moim dzieciom jak miały problemy z wieczornym kompaniem,dzisiaj recytują go swoim dzieciom) Odpowiedz Link
maladanka Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 22.06.06, 23:40 Ha! zdążyłam? nareszcie chłodniej! Przyniosłam ciekawe wino ,przepisuję z etykiety: Heart Beats Cabernet-Sauvignon Sweet wine of South Africa mmm,czerwone,aksamitne - wcale nie takie słodkie - pycha! Zostańcie jeszcze trochę Odpowiedz Link
bar_nata Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 22.06.06, 23:41 No to podsuwam kieliszek i chętnie spróbuję.... Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 22.06.06, 23:52 Danuś na twoją odpowiedzialność, bo słodkiego nie lubię Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 23.06.06, 10:57 Kundziu poproszę kawę, piję i idę na wagary, bo mnie bez przerwy wywala. Nie będzie mnie grat jakiś denerwował. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 23.06.06, 12:56 Musze troche odsapnąć,Kundziu kawę proszę,postawie mnie na nogi,tej pracy w domu człek nigdy nie /przerobi/zawsze coś,właśnie zrobiłam trzy słoiczki dżemu jabłkowo-truskawkowy,zastało mi pare jabłek zaczęły się /marszczyc/lubię jabłka,ale tym razem trafiły się niezabardzo smakowo a szkoda wyrzucić,dodałam trochę truskawek i wyszedł smaczny dżem. Odpowiedz Link
kesaira Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 23.06.06, 15:17 To ja zaraz zjem bułeczkę z masłem i Twoim dżemem, Delwusiu. Pyyyyyyycha ) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 23.06.06, 16:42 Wiadomo KTO robił ten dżemik a co!!!!!Tak sie cieszę Kesairko,ze mój wyrób tak Tobie smakował))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 23.06.06, 16:50 Kundzuuuuuu,gdzie Ty znowu latasz co? no dobrze,juz dobrze,myślałam,że znów gdzieś wybyłaś z P.Witkiem,nasz ci On,zrozumiano!!! ma nas pobujać w hamaczkach albo wachlować,mogę o kawkę poprosić,Kundziu o dziękuję,poleże sobie chwilkę pod brzózką Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 23.06.06, 18:20 Delwa, złaź, teraz ja się wyleguje.....chyba musimy posadzić parę par brzózek, bo się ciasno robi. Jutro zakupię i wkopię.....kupię juz takie 5-metrowe, że hamaki unieosły....) No to zalegam na hamaku.....no posuń się chociaż zmierzlaku......o rany......gingers mi się wylał, hamak pęcnął....no wiedzisz? ((( Koniec, od jutro szlaban na lodówke.....wyszło , ze oprócz brzózek, jeszcze hamaki muszę dokupić.....czy ktoś mnię wspomoże? Biorę resztkę napoju i chowam się w basenie.....ten przynajmniej się nie rozleci.... Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 23.06.06, 18:30 A może proszę derekcji wyciągnąć by tą ławkę huśtawkę z drewutni. Ostatecznie nas jest więcej, więc nam jest bardziej potrzebna niż stałemu bywalcowi drewutni. Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 23.06.06, 18:35 No nie wiem.....hmmmm.....wiesz....no bo jak już całą prawie drewutniankę mu podiwanimy, to przynajmniej wprowadzi się w trans na huśtawce...... Odpowiedz Link
jozefina33 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 23.06.06, 19:33 A witajcie , witajcie.Wpadłam na chwilke bo naleweczkę mam wisniową z ubiegłego roku.Wypić trza i naczynka opróżnić bo wisieneczki zaraz nowe dojrzeją,a i spirytusik już czeka na ich zalanie.Częstujcie się częstujcie kochane. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 23.06.06, 19:41 Wow...naleweczka wiśniowa i to z zeszłego roku!!!! to musi mieć MOC,kurcze,może by to rozcieńczyć?? wieczór długi....a dużo masz tej naleweczki Józefino?)))) Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 23.06.06, 19:42 Ja też jestem chętna na naleweczkę . Józefinko starczy jeszcze dla mnie? Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 23.06.06, 19:37 Nic nie rozumiem??? tyle czasu bujałam sie na hamaczku i nic sie nie działo,nawet we dwie z Danutką zmieściłyśmy się razem,nie wiem co zrobiłaś z hamakiem,że się rozleciał....kurcze i poszła sobie popływać!!!!mało tego...gingera wylałaś rozrzutna kobieto!!!A z tymi brzózkami no...dobra myśl,coby nikt nas nie podglądał.Wojtuś nie będzie miał nic przeciwko huśtawce,stoi tam bezużytecznie,niczego więcej nie ruszamy,skocze do nocnego po nowelki,jakby co)) Odpowiedz Link
jozefina33 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 23.06.06, 19:46 Oj starczy starczy .Niezły zapasik sie zrobil.Slubny już nie może delektować się naleweczką bo jakieś tam tablety zażywa to i zapasy nie stopniały.Rozcieńczać nie trzeba ....starczy dla wwszystkich. Odpowiedz Link
mania1119 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 23.06.06, 19:48 To ja malenki pozegnalny lyczek i zmykam. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 23.06.06, 19:51 No co Ty Mania,dopiero zaczeliśmy a Ty juz chcesz uciekać? Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 23.06.06, 20:00 Mania nie wygłupiaj się, to jest pyszne. Józefinko możesz dalej produkować takie dobre rzeczy. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 23.06.06, 20:57 A czy ja tej naleweczki mogę spróbować ? ) tak nie za dużo jedna banieczka starczy))))))) Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 23.06.06, 21:40 Ha, ha, to Wy chlejcie nalewkę, a ja wyżrę wszystkie wiśnie.....mogę Józefinko? Siądę z nimi na tarasie i odpocznę po ciężkiej pracy.....chodziłam meandrami wizytówki, bo Alutka (Złapałamoddech) juz tak mędziła, że skapitulowałam. Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 23.06.06, 21:42 Daj choć jedną wisienkę. Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 23.06.06, 21:54 Nie! ) Wychlałyście nalewkę beze mnie? No to wara od wisienek. Ja zresztą czekam na zgodę Józefiny. Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 23.06.06, 21:58 To czekaj a ja zjem. Pamiętam, jak w dzieciństwie dorwałam sie do śliwek. Ale były dobre. Potem niestety postawili gąsiorek na szafie. Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 23.06.06, 21:59 A pódziesz Ty? !!!!!! Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 23.06.06, 22:38 Przed kolejnym rekordzikiem usiadę na chwilę i coś zimnego się napiję, żeby mnie zadyszka nie złapała Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 23.06.06, 23:53 Gońcie dziewczyny,gońcie te rekordy ja nie dam radę konferuję z moim synem,zostawcie troche wisienek co!!! Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 24.06.06, 00:31 o wisienki sobie leżą, może przed snem jedną, dwie, no góra cy Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 24.06.06, 00:37 Przyszłam po wisienki,gdzie one leżą,nic nie widzę,tylko same pestki po wisienkach,no nie ja siem tak nie bawię)) Odpowiedz Link
maladanka Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 24.06.06, 09:59 Kawusia rano dobra jest tralalala....witam,idziemy ze zwierzaczkami na obchód posesji gawiarenkowej - żółwikom przylepiłam kokardy,żeby sie nie zgubiły w trawie...jakby co to wianek wiję... Odpowiedz Link
e-baba Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 24.06.06, 10:06 O, jakie te żółwie pienkne, baradzo pienkne z tymi kokardami. Odpowiedz Link
e-baba Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 24.06.06, 10:08 O kurcze, zapomniałam, Nie było mnie wczoraj i o tych wiankach dopiero dziś. Brać sie do roboty trzeba, aby odzyskać utracone. Znikam i za plecenie gdzie indziej się biorę. Wianek muszę mieć. Wszystkie chyba juz maja to ja będę mieć. Musze tylko pomyśleć, a pogoda piekna to i myslenie bardziej takie leniwe... Odpowiedz Link
e-baba Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 24.06.06, 10:30 No, i hamak jest dziś mój. Wczoraj to sie biły o niego, aż biedak nie zdzierżył. A dzisiaj - mój ci on jest. Nie dam go nikomu i nie posunę sie nawet. W końcu, kto pierwszy ten... ma hamak. Inna sprawa, że przydaloby sie parę brzózek, ale jak my, słabe takie babiątka, mamy tutaj te 5 metrów drwa dotaskać? Ale coś z tym trzeba zrobić, bo z wiekiem chęc do przyjmowania pozycji poziomej stanowczo wzrasta. Przynajmniej ja tak mam. Odpowiedz Link
tofika Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 24.06.06, 12:09 Pomyslalam ze zalapie na kawe...im.Jana albo Danuty..a tu cisza .. Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 24.06.06, 15:10 Toficzko, wprawdzie nie jestem dolenizantką, ale kawę i nie tylko mogę Ci postawiś. Proszę świeżo zaparzona ze śmietanką, czy koniaczkiem? Odpowiedz Link
tofika Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 24.06.06, 15:20 Danutko cudnie pachnie, bo imiennie brzmiwiec bardzo smakuje....od Ciebie Danus, ze tez ok 1000 km ,a tak pachnieto dopiero nos biegne po lody z lodowki i bedziemy oczekiwac degustujac pysznosci na nastepnych gosci gawiarenkowych... o jak cudnie usiac na tarasie... " "Lato,lAtO wszedzie.. oszalalo chyba moje serce Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 24.06.06, 15:32 Marylko, kawa i lody to jest to. Usiądźmy w cieniu, bo słoneczko praży. Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 24.06.06, 16:15 Przysiade i ja w cieniu, juz prawie "ozdrowiala", z popoludniowa kawa i zimnym drinkiem...Na frasunek dobry jest zimny trunek ) A zwlaszcza juz na taki upal, niesamowity upal u mnie dzis 36 w cieniu, od wczoraj...Makabra ... Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 24.06.06, 16:21 Wroce wieczorkiem, jak sie z lekka schlodzi "atmosfera"...Przepraszam. Odpowiedz Link
tofika Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 24.06.06, 16:26 Reginko,jak dobrze ze do gawiarenki ,przybylas, tu i chlodku mamy na hamaczek wiec Ciebie zapraszamy, a zreszta ,co ja tu bede duzo ,co i jak , czuj sie jak bys w domku juz byla --lody nie zaszkodza, kawa podana.. Odpowiedz Link
e-baba Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 24.06.06, 23:01 Przespacerowałam się tutaj, bo pogoda wprost na spacer wymarzona. Sprawdzę, czy tu wszystko w porządku, bo coś bardzo cicho tu po południu było, a to raczej niezwykłe. No tak, wszystko na ościerz potwierane. Przymknę troche okna, bo może jakaś burza albo inny grad sie trafi, zgaszę światło. Jutro znów tu będzie gwarno. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 25.06.06, 14:23 O...co za pustki były tu wczoraj!!! żywej duszyczki? jestem ciekawa jak wypadła statystyka,chyba kiepsko Dzisiaj też nikogo? straszny upał,otwieram okna,drzwi zapełniam lodówkę napojami niech się chłodzą,biere lody,mrożoną kawę i pędzę pod brzózki na hamaczek,taka cisza,pobujam sie w chłodzie. Odpowiedz Link
krista57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 25.06.06, 14:50 Witaj Helenko!Juz hamak zajęty? Jak widac ze zdjęć to "mam większą siłę" i pozwole sobie ...lekko popchnąc. Nie obrazisz sie chyba na rekonwalescentkę )) Czy ja zle widzę? jakies same kokardki chodzą po trawie...tylko dlaczego tak wolno? Pijemy lekko schłodzonego gingersa a potem czas na południową sjestę. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 25.06.06, 14:55 Krysiu,już zwalniam Ci hamaczek,poleże piętro niżej,to dobre na kręgosłup) Dla Ciebie wszystko skarbie,odpoczywaj i bardzo się cieszę,ze jesteś z nami,schłodzone pyfffko to jest to,dzięki)) Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 25.06.06, 15:14 Witajcie dziewczyny, właśnie wróciłam ze spaceru, ale upał. Prosze o kawałek cienia. Przyniosłam sorbet truskawkowy . Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 25.06.06, 15:52 Witaj Danutka,dawaj pod brzózki na kocyk a tu masz schłodzonego gingerka od Kristy,ale proszę cichutko,Krysia leży w hamaczku i drzemie sobie,dzięki za sorbet zaraz biorę się za niego Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 25.06.06, 16:13 Przyniosłam lody waniliowo-truskawkowe,jaby co są w lodówce) Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 25.06.06, 17:33 Ale przyjemnie pod brzózkami, ani mi się nie chce palcem kiwnąć. Halutka dzięki za zimne pyffffko. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 25.06.06, 17:58 Komu,mrożona kawa i lody i woda mineralna z lodem? wybieram się do lodówki co komu przynieść? Danutka piffko oszronione czy...... Wreszcie troszkę przyjemniej się robi,ło,matko jak znieśc tą saunę????????? Chyba zaraz wskoczę do basenu i nie wyjdę przez dwie godziny) Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 25.06.06, 18:08 Halutka wszystko co zimne proszę, bo tak miło pod drzewami, Odpowiedz Link
e-baba Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 25.06.06, 18:13 O, jak miło, że jesteście, dziewczyny. O, i Krysia jest. Witaj, Krysiu, serdecznie. Tak się cieszę, że jesteś z nami. Leż, leż sobie. Przysiądę na trawie. Oj, nabiegałam się dzisiaj co niemara, bo wątków pełno i wszędzie zajrzeć trzeba. Ale musiałam, bo tak pohulac moge tylko w soosbity i niedziele. No to wtedy szaleję. Bo w tygodniu - odpada. Macie coś zimnego dla zganianej baby? Odpowiedz Link
mania1119 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 25.06.06, 18:15 Wspaniale,szalone Kobiety!:zmykam,wypijcie moje zdrowko i posiedzcie sobie milo,a ja juz mowie Wam-milego wieczoru a potem kolorowych snow.(czy zauwazylyscie,ze zwinełam jedna porcje mrozonej kawy...?).Szklaneczke przyniose jutro. Odpowiedz Link
krista57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 25.06.06, 18:20 Dzięki,ze mnie nie obudziłyscie. Sorbet truskawkowy juz podjadłam i zabieram sie za cos konkretnego a ktos mówił,że jak gorąco to brak apetytu...co macie na obiad? Odpowiedz Link
e-baba Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 25.06.06, 18:27 Przymknęłam na moment oczy, a tu Mania sie przemknęła. Szkoda, że już poszła. Krysiu, przespałaś sie trochę? Pytasz, co na obiad? Bo ja wiem, jak ja cały dzien tak latam. Ale Danusia i Helenka, jak matki są tutaj, to chyba nakarmia głodnego? Co dziewczyny? Odpowiedz Link
e-baba Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 25.06.06, 18:31 Krysiu, słyszysz, jak się uwijają w garach? Na pewno, jak zwykle zresztą, coś dobrego zorrganizują. Bo one takie kobitki są... Ale ja już muszę znowu zniknąć - latałam po wątkach, a prasowanie juz do przedpokoju mi wyszło. Znikam na godzinkę. Ale wrócę.. Narazie Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 25.06.06, 18:49 Nawet się nie rozglądam kto tu jest, tylko......Kundziuuuuu......woooodyyyy... do reklamy cię wzieli, czy co? wszystko jedno jakiej, byle mokrej i dużo! Nawet pies padł, oczywiście po wypiciu miski wody.... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 25.06.06, 19:07 Wody ci u nas pod dostatkiem Natluś,z lodem z prądem co wolisz? Krysiu mam parówki i duuuużżżaaaa michę sałaty do tego,taki miałam obiad,za gorąco na pichcene,a sałatka samo zdrowie pomidory,papryka,kukurydza,zsczypiorek i czort wie co jeszcze,smakuje wyborne. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 25.06.06, 19:09 Natluś,zapomniałaś,że Kundzia soboty i niedziele ma wychodne? rozumiem to ten upał!!!!proszę woda czysta z lodem pij na zdrowie Odpowiedz Link
ania091951 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 25.06.06, 19:14 Moze rosolku z makaronem Wam podrzuce ale czy w taka goraczke bedzie Wam smakowal Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 25.06.06, 19:17 Super Aniu,Krysia napewno sie ucieszy i zje z apetytem rosołek)) Krystyno!!! gdzie jesteś rosołek Ani stygnie)) Odpowiedz Link
ania091951 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 25.06.06, 19:20 Dla Krysi rosolek dla Was miesko z rosolku i troszke ziemniaczkow Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 25.06.06, 19:28 Józefino jest kawa mrożona proszę Cię bardzo,ale masz wspaniałe poczucie chumoru,wskakuj bez pardonu a ja razem z Tobą))) Aniu słoneczko,że też chciało Ci sie w taką gorączkę gotować,dziękujemy Ci w zamian siadaj,odpocznij sobie a ja podam Ci kawę mrożoną a może masz ochote na lody Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 26.06.06, 05:06 Ćśśśś, wszyscy jeszcze śpią, więc kawę nastawię, pootwieram okna i drzwi, wezmę piesy i do ogrodu, i do basenu hop. Odpowiedz Link
ira.mak Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 26.06.06, 09:04 Musisz o tej porze robić pobudkę?Ale to własciwie dobrze,bo otej porze jeszcze można oddychać.Choć nie wypada ale mam ochotę na odrobinę ginu z tonikiem.Na zdrowie! Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 26.06.06, 09:36 Dzięki Ci/szefofa/za kawusię,ło,matko o 5-rano obchód robisz? chyba spać nie możesz,następna już drinkuje od rana))))) Odpowiedz Link
jozefina33 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 25.06.06, 19:19 Witajcie kochane ,wpadłam na chwilkę odpocząć.Mogę prosić o mrożoną kawkę? Siądę sobie na kocyku z boczku.Wskoczyłabym na chwilkę do basenu ale boję się że poziom wody się podniesie i wystąpi z brzegów. Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 26.06.06, 09:46 O kawa na stole, to ja też sie poczęstuję, bo po spacerze mózg mi się letko zagocił. Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 26.06.06, 09:52 ŻŻŻeby tylko mózzzzzg..... Właśnie wróciłam ze spacerku i wentyluję się.......przyniosłam zimną, mocną herbatę, cytryna obok, a lód w lodówce ( dobrze, że ją odmroziłam, bo nie byłoby lodu). Irenko, drinkuj sobie , drinkuj, u na wszystko uchodzi ), choć staram się trzymać fason przynajmniej do 12-tej, coby spokojnie mówić, że czytamy jedynie po południu ))Nie wykluczam czytania po kryjomu, gdzieś w drewutni, albo pod brzózkami. Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 26.06.06, 09:55 Ale dlaczego nie uchodzi? jak ktoś ma smak rano na nowelkę, a wieczorem nie, to co ma wtórnym analfabetą zostać? Mrożona herbata może by mi pomogła myśleć Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 26.06.06, 10:04 No niby masz rację Danusiu.....ja chciałam tylko zachować pozory ,,,,,,) Odpowiedz Link
malwina52 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 26.06.06, 10:50 witam, jakas wielka porcja melby by sie przydala, poszperam pozagladam moze cos sobie ukrece do schlodzenia milego gawiarenkowania stalym bywalco zycze Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 26.06.06, 11:00 Malwinko, jak ci się ukręci więcej to jestem chętna ))) Odpowiedz Link
malwina52 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 26.06.06, 11:18 Lody Melba z brzoskwiniami dla Danusi ))) 3 gałki lodów, brzoskwinie, wiśniówka, wiórki migdałowe (drei Eis kugeln, die Pfirsiche, das Kirchwasser, die Mandeln / 3 the knob of ice-creams the, peaches, the cherry vodka, almond chips) Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 26.06.06, 11:31 Malwinko dziękuję jesteś najlepsza na świecie. Mmmmmnia jakie pyszne. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 26.06.06, 15:21 Malwinko,ja tez chcę loda,wyskrobiesz coś dla mnie?Cięzko pracowałam dzisiaj trzy godziny prasowanie ufff w między czasie obiad,pogoda dzisiaj do prasowania,słonca nie ma ,na szczęście,wiatrek powiewa,zasłużyłam na chwilę odpoczynku,Kundziu kawę poproszę idę pod brzózki odsapnąć) Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 26.06.06, 16:24 I co....Malwina nie dała lodów-wyskrobków, więc podrzucam tort lodowy....a tyjcie )) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 26.06.06, 16:33 Dzisiaj mogę sobie pozwolić na kawek torta,zbyt dużo kalorii spaliłam przy prasowaniu,muszę uzupełnić te....pyszny do kawy w sam raz,dzięki szefofoo)) Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 26.06.06, 16:50 A pódziesz Ty od moich brzózek? Nie widzisz, że sprowadziłam dla każdego dwie.....podpisam, widzisz? Obok mnie masz, więc poproszę uprzejmnie o oddanie mi moich....jasne? A co będzie z hamakiem? Jeszcze go ie naprawiłaś? Dawaj swój.... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 26.06.06, 16:58 Jezu!!!to juz pomylić sie nie można!!!moje brzózki,co za pazerota!!!! Kurcze,a co ja ten hamak zpsułam?? po co właziłaś do mojego hamaka? P.Witek powinien baty zebrać,miał pozszywać ten nieszczęsny hamak a nie szlajac sie z Kundzą)) Dobrze,juz dobrze masz ten swój hamak ja siadam pietro niżej na kocyku Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 26.06.06, 17:02 Danutka jak będziesz szła pod brzózki to patrz/podpisane/cobyś nie usiadła pod szefofej brzózkę,weż koc ze sobą,uważaj derekcja dzisiaj gryzie))) Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 26.06.06, 18:16 NBo Cię ugryzę, faktycznie....uz sklerozo nie pamietasz z kim ten hamak wczoraj rozwaliłaś? Dawaj swój nowiutki, a ten sobe napraw....chyba się obrażę, alke będę udawała, że nie )) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 26.06.06, 18:30 Oj,musisz tak głośno krzyczeć z kim,kiedy,co robiłam?????? No i zwierz sie tu kurcze,powinnam ja sie obrazić,że jestes /papla/ )) Odpowiedz Link
maladanka Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 26.06.06, 18:44 powrzucam Wam kosteczki lodu za biustonosze hihihihi Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 26.06.06, 18:47 Maleństwo, Ty to masz zawsze wyjscie z sytuacji Dobra, ierzcie wszystkie brzózki, ja idę do basenu Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 26.06.06, 19:24 Maleństwo, Ty to masz zawsze wyjscie z sytuacji Dobra, bierzcie wszystkie brzózki, ja idę do basenu Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 26.06.06, 19:35 o kurcze pod brzózkami echo lata i szefowom powtarza. Ze własnym kocykiem z zapasem zimnego picia idem . Ct ktoś ce. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 26.06.06, 19:47 Danutka,tylko patrz dobrze pod która brzózkę siadasz,podpisane przez szfofą,ja chcem zimnego gingera,Kundziu pyfko poproszę Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 27.06.06, 10:59 Witajcie))))) Zwierzaki na powietrzu,okienka pootwierane,leżaki rozłożone,kawa zaparzona,napoje chłodzą sie w lodówce a Kundzie wysłałam po zakupy,ginger nam sie kończy,usiądę chwilkę z kawą i biegnę dalej,acha w salonie na stoliku położyłam wafelki orzechowo-kakaowe,może ktoś ma ochotę? narazie)))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 27.06.06, 13:49 Usiade sobie z kawusią pod brzózką,biore swój leżak,zeby szefowa znów sie nie /czepiała/,że leże na jej hamaku)) Poobiednia kawa smakuje wybornie,przyniosłam koszyczek truskawek,smietana jest w lodówce w areozolu,jak ktos lubi ze smietaną. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 27.06.06, 13:51 Del.wo jak ty możesz jeść ozonową śmietanę ....))))lecę na działeczke pa mili. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 27.06.06, 14:24 Sagi,ja nie cierpię śmietany to dla smakoszy przyniosłam. Odpowiedz Link
jozefina33 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 27.06.06, 17:28 Wpadłam chwilkę odpocząć.W pracy 3 godziny w terenie autkiem , a w nim chyba 100 stopni.Jestem wykończona .A w domu obiadek czekał .Jednego nie trace w czasie tych upałów - apetytu.I wcale z tego powodu nie jestem szczęśliwa.Poproszę o coś zimnego do picia kochane moje. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 27.06.06, 18:09 Józefino u nas wszystko dostaniesz,mamy zapas w lodówce woda mineralna z babelkami lub bez,tonik,różniste napoje owocowe i zimne pyfko,bierz co chcesz,współczuję Ci jazdy samochodem bez klimatyzacji a najlepiej wskakuj do basenu,nikoguśko tu nie ma,możesz śmiało dać nurka) Odpowiedz Link
jozefina33 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 27.06.06, 19:22 Dzięki stokrotne.Siem obnaże i wskakuje. Ale fajnie chlup , chlup. Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 28.06.06, 05:09 A cóć to za bezeceństwa wczoraj się tu odbywały? )) No to ja parzę kawę i lecę do wody.....w kostiumie, józefino, w kostiumie )................taras otwarty, kawa i bułeczki na stoliku...pokiwam Wam z wody ..... Odpowiedz Link
ania091951 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 28.06.06, 05:31 Ja przebieram sie w koszulke i nur do lozka.Kaweczke wypije jak wstane.Zycze Wam udanego dznia bez upalow Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 28.06.06, 10:11 Dzięki derekcjo za kawę bardzo chętnie wypiję, ale jakoś na bułeczki ni mam chęci. Może po moczeniu w basenie. chluuuuuuupppppp. Odpowiedz Link
wirella Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 28.06.06, 11:38 Ja równiez wskakuję do basenu i chyba nie wyjdę do zachodu slońca; to jedyne miejsce gdzie da się żyć.Nawet na dyrekcyjną kawe nie mam ochoty. Odpowiedz Link
ira.mak Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 28.06.06, 12:43 Litości poproszę szybko coś mocno schłodzonego,choć moje gardło wrzeszczy NIE!!!Dziewczyny,jak fajnie jednak wrócić do domku,byłam tydzień u siostry w Poznaniu,było super-ale w domku najlepiej.Tylko że przed chwilą skończyłam odkurzanie 120m.bo mój mąż zapomniał że takowy sprzęt w domu istnieje.A mój superkundel gubi na dodatek kudły.Ale co tam ,skończyłam i teraz do wieczora będę nic nie robić.Siądę na tarasie i będę czytać słuchając bluesa.Tak nawiasem-czy ktoś z was lubi ten gatunek muzyki?Bo ja uwielbiam[poza innymi] Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 28.06.06, 12:50 Dobry blues, to jest to.....na dzisiaj super.....włącz trochę głosniej i chodź z tą książką nad basen, bo my z Wirellą siedzimy w wodzie. A moze sama na chwilę wskoczysz? ) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 28.06.06, 13:11 Wow,co tu się dzisiaj dzieje??? Ale fajnie wygladacie dziewczyny w basenie,tylko głowy Wam widać,ja siadam pod brzózkę(moją) i piję derekcyjną kawę po obiedzie,co za relaks!!! Odpowiedz Link
ira.mak Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 28.06.06, 15:39 Ale kusisz tym basenem jejku tak z głową ,na oślep!Troszkę się jakby poziom wody podniósł?Trochę mi lepiej.Idę teraz nic nie robić,właśnie mi druga połowa zrobiła kawę-i jak ja mam schudnąć? Odpowiedz Link
krise1 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 28.06.06, 16:18 Szkoda że nie potrafię pływać, chętnie bym się pochlapała. Za kawkę dziękuję, wolała bym coś chłodnego. Usiądę pod drzewkiem w cieniu i pomarzę sobie na czytanie dziś za gorąco. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 28.06.06, 16:31 Na czytanie to może za gorąco,ale na oszronioną nowelkę pt,''gingers'' w sam raz,skusiłam? zastanów się Krise idę do lodówki)) Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 28.06.06, 20:46 Halutka, czy w tej lodówce jest jeszcze to zimne? Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 28.06.06, 22:00 No jest czy nie......to zimne oczywiscie.............pochmurno, ale parno jak cholercia )) Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 28.06.06, 22:08 Halutka chyba przymarzła do lodówki, albo poszła do sklepu po zapasy Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 28.06.06, 22:28 No to ja lecę do nocnego......a swoją drogą barek przepełniny, a nam się gingersa zachciało.... ) Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 28.06.06, 22:51 Na dobranoc lub na dzieńdobry, dobra wiadomość: s003.wyslijto.pl/?file_id=69191507935630417192 Pa, pa )) Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 28.06.06, 22:52 To ja już sobie bądź co przeczytam. Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 29.06.06, 08:13 Chyba się stanę GZK (Główną Zaparzczką Kawy) Znów nikogo nie ma.....dobra, kawa gotowa, bułeczki i rogaliki jeszcze ciepłe są.....piesy!.....na spacerek.....oooo , żółwik coś się słania.....pewnie z głodu......masz tu biedaku trochę sałaty......no lecimy......Kundziu, wstawaj, trzeba trochę ogarnąc Gawiarenkę. Ja wszystkiego nie bedę za ciebie robić..... Odpowiedz Link
tesunia Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 29.06.06, 09:37 hmmmmmmmmmmmmmmmmm..przyjemne sniadankowe zapachy,dzieki szefowo lapie za rogaliczka i kawcie zabarwiam mleczkiem zasiadam wygodnie i zaczynam sie wczytywac w forum. cieplego dnia zycze. Odpowiedz Link
maladanka Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 29.06.06, 10:34 witam i pewno zaraz mnie wywali...od 8 rano udało mi się zrealizować 2 wpisy,ten jest trzeci... piję kawę i cieszę się powietrzem po rannej burzy Odpowiedz Link
wirella Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 29.06.06, 11:55 Również wpadłam na kawę, znacznielepiej smakuje w miłym towarzystwie. Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 29.06.06, 12:31 Wirello, Ty teraz nie kawę żłop, tylko oblewaj swój pierwszy zdaje się rekordzik ..... 84848 ......już po 12-tej, więc możesz ) Na wszelki wypadek stawiam zimne gingersy na tarasie, a sama lecę popływać...... ze szklaneczka oczywiście, na Twoje zdrowie. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 29.06.06, 13:04 Witam,jak tu miło i wesoło,jestem po obiedzie i nie wiem czy kawa? czy giner,zimny,oszroniony? chyba jednak chwycę się za oszronioną butelkę) Słusznie Wirelko rekordzik trza podeprzeć bo....się obali)) Dobrze Ci szefofa radzi!! Natla...ale swietnie pływasz,kurcze,aż Ci zazdroszczę, woda to chyba Twój żywioł co?? Odpowiedz Link
wirella Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 07:45 Kochani! Wczoraj dopadły mnie dolegliwości gastryczne. Dlatego oblewanie swojego rekordu przenoszę na dziś na godz 18. Serdecznie zapraszam. Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 08:17 Okurcze....już się cieszę Wirello. Każdy powód dobry ) Ale mogłaś chociaż kawę zaparzyc..... ))No dobra, włączam ekspres, lecę po bułeczki i robię jajka po wiedeńsku.....przychodźcie szybko, bo wystygna. Może by ktoś z piesami na spacerek....... Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 10:10 Szefowo dzięki za pyszną kawę, Wirelko dzięki za zaproszenie na bal, to się będzie działo. Melduję, że piesy wybiegane i umyte po deszczowym spacerze.Żólwiki dostały sałatkę, a koty rybkę. Dla reszty pierogi z borówkami. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 16:13 Kundziuuuuu,kawę mrożoną poproszę,można sie roztopić,chyba zaraz wskoczę do basenu,nikogo nie ma? rany,u mnie znów sauna+35 ja nie lubię takiej spiekoty,błłeeeeee,okey,łyczek kawy i nura do wody chlupppp) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 16:47 Wspaniale jest w basenie,chociaż pływać nie umniem,najchętniej to bym z niego nie wychodziła,ale trzeba się zrobić na bóstwo,jakaś imprezka siem szykuję o 18- stej)) Odpowiedz Link
wirella Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 17:05 Przyniosłam w plecaczku najcięższe rzeczy: Becherovkę , szampana, 4 xGinger,Egri Bikaver i 3 Muszynianki;pędzę po resztę,w ciągu 15 minut przyjmuję jeszcze zamówienia co jeszcze mam dostarczyć.Szelki w plecaku urwaly mi się.Czy ktoś ma ochotę na kawior? Odpowiedz Link
krista57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 17:20 Jak impreza to impreza ....do szampana to tylko kawior! Ależ masz gest wirello)) Nie dzwigaj Muszynianki tu zastaniesz bardziej czytające towarzystwo ide robic manicure na wieczór...może ktos do tańca zaprosi... Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 17:39 Krista się pindrzy, Wirella książki znosi ( a uważaj, bo przepukliny dostaniesz), to ja też lecę się stosowniej ubrać. Przyjdę zaraz Ci Wirelko pomóc stoły zastawiać. Odpowiedz Link
wirella Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 18:10 Ledwo zdążyłam poukładać pieczywo, masło ,pomidory, sery i nieco kińdziuka,ostatnie już chyba truskawki. Myślę że i na keks znajdzie się jakiś amator, Wycisnęłam również sok z 3 grapefruitów. Sagi , czy wystarczy. Jeszcze tylko proszę Natlę o zaparzenie kawy,herbata jest już przygotowana. ))))))))))))))) Jak inaczej biegnie czas, kiedy pochłania nas coś, co nie służy zarabianiu pieniędzy na życie. ) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 18:21 Wow,ale imprezka!!! Wirelko,dlaczego mnie nie zawołałaś pomogłabym Ci taszczyć te cięzary,właśnie siem odświeżyłam(po raz czwarty) jeszcze tylko włos i .... chyba porozstawiamy parasole co? będzie przyjemniej panie Witku,proszę przynieć parasole z drewutni,mamy chyba ze trzy,a kawior chętnie do szampana jak mówiła Krystyna Wody rzeczywiście nie musiałaś targać Wirelko,wczoraj przyniosłam całą /kszynę/ wody bez bąbelków) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 18:23 Truskawki doniosłam cały koszyczek,napewno znajdą się smakosze i lody waniliowo- orzechowe) Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 18:21 Wirellko jak pięknie nakryłaś ten stół. Chciałam pomóc, ale się spóźniłam. No ale na imprezkę przyszłam na czas Przyniosłam bitą śmietanę dla łasuchów do tych truskawek. Prawdziwa Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 18:45 No, jestem! Jak wyglądam? ) Co czytamy dziewczyny? Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 18:47 No!!!pięknie wygladasz laseczko,jak zwykle) Może szampana pod kawiorek,albo odwrotnie?schłodzony,tylko ja nie otwieram,mam zawsze stracha jak /strzela/ )) Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 19:15 Wiesz co? Szmpana to Ci odstąpię, ale kawior jak najbardziej i.....mooożżeee.... o! campari z wodą i no dobra...odrobiną słodkiego szampitra. Odpowiedz Link
wirella Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 19:18 Cieszę się, że tak pięknie wyglądasz, ale co z kawą? Dziewczyny jesteście kochane; dziękuję za pomoc i zato,ze uświetniłyście mój skromny rekordzik swoją obecnością. Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 19:23 No co Ty, myślisz, że Cię zostawiłam bez kawy? Poprosiłam Kundzię, bo sama sie musiałam ogarnąć....i stoi na kredensie w ekspresie. Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 19:46 O bycza krew, ja ja poświętuję nią ten rekord. Wirelko za następne. Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 19:49 No właśnie, Twoje zdrowie Wirello i goń rekordy. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 19:51 No to ja szampana za rekord Wirelki na zdrówko dziewczyny)) Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 20:11 A gdzie muzykamężczyźni i śpiew? Jak rekord, to rekord.....czy mam posłać umyślnego do agencji, czy anm sie tu jakieś chłopy pojawią.....hę? Sagi nie udawaj, że juz wyjechałeś. Co najwyżej się pakujesz i podglądasz. ) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 20:24 Chłopów ci u nas,jak na lekarstwo a szkoda,miałby kto polewać bo mam puste szkło Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 20:29 Panie Wiiiiitkuuuu, poproszę tu zaraz do obsługi pań......Delwa czeka....czego sobie Jaśnie Pani życzy? )) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 20:37 Oszronionego gingera!!!!!! Pan Witek gdzieś się z Kundzą szlaja) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 20:40 Musisz coś z tym zrobić(druchno) )))))))))) Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 20:41 Może trochę muzyki? podrzucam artystę a ja proszę mimo wzystko coś zimnego img522.imageshack.us/img522/259/pianino20oi.jpg Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 20:43 dobrze, że chłopa chociaż jakiegoś podrzuciłaś.... Delwo, poszła nagana i popatrz....p. Wituś już Ci nalewa....) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 20:47 Dzięki Szefowa,widzisz jak to trzeba ludzi pilnować,za co mu płacisz? jeszcze raz i wymówienie) Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 20:54 Dawaj Halutka to pifffko muszę oblać: Radwańska przeszła do 1/8 finału w Wimbledonie. A potem bieg przez park. Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 20:55 My już jesteśmy na odwyku, czym sie strułeś, tym sie lecz. Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 21:22 Brawo Radwańska....a gdzie ta, która "popełniła" dzisiejszy wieczór? Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 21:28 Pewmoe poszła spać Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 21:33 No coś Ty....to po co ja się tak pindrzyłam, a Krista manicure robiła..... Cheba się z nia jutro rozprawię... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 21:34 No i znowu okazja,Danutka biegną po zimnego gingera,Aniu co Ty mówisz? kto tu pije? my czytamy)) Chcesz coś do poczytania? coś lekkiego? biegnij do salonu i wybierz co lubisz? ) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 21:36 Słuchajcie może Wirelka(tapla) się w basenie? kurcze,trzeba zobaczyć może pomocy potrzebuje))) Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 21:46 To lećmy do basenu jak wskoczymy to ją na brzeg wychlapiemy Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 21:48 A to całkiem prawdopodobne, bo gdzieś pisała, ze b. lubi basen.....kurcze, moze za dużo wypiła.....lećmy.... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 21:49 Kurcze,dałam nura,ale Wirelki tam niema!!!cha!!może z panem Witkiem gdzies poszła? Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 21:56 No to ma przechlapane u Kundzi Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 21:57 No ładne rzeczy się tu dzieją. Jutro Wirella do raportu.....jasne? ) Odpowiedz Link
ania091951 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 22:11 Dzien dobry Kontrola trzezwosci dokumenty prosze Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 22:13 Ania, Ty lepiej zdejm tę maske.....my sie nabrać nie damy )) Chcesz kielonka? ....bo chyba się przymawiasz ) Odpowiedz Link
ania091951 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 22:20 oki prosze jednego malego kielinia jak moge odmowic w takim towarzystwie chetnie sie napije Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 22:29 Sie robi Aniu z lodem napewno,czekaj...kielonka? to znaczy sete? co chcesz na zagrychę? kawior!!! tak kawior Aniu Na zdrówko. Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 22:30 Ania na sam widok omdlała....trzeba jej rurką do gardziołka, bo inaczej chrzest sie nie uda )) Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 22:32 tylko patrzcie co jej przez tą rurke wlewacie, żeby nie pomylić z Muszynianką. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 22:39 Ania tylko tak udaje,pieści siem,poszłam po lód do tego kielonka i wiecie co? wychyliła jednym tchem...bez lodu)))) Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 22:29 No! Twoje szczeście )) A masz, a piiij, a co se będziesz żałować.....dziś u nas baaardzo wesoło.... Odpowiedz Link
ania091951 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 22:38 ale ja nie chce przez rurke Odpowiedz Link
ania091951 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 22:39 kieliszkow zabraklo Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 22:39 Aniu to łap sie za tą szklankę, bo one już biegną z rurką. Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 22:41 No i wyszło znowu coś dzisiaj....ochlaptuska jedna....tak bez lodu? Ok. schowaj tę rurkę, na razie jest grzeczna ) Odpowiedz Link
graga21 Po raz pierwszy zajrzalam, 30.06.06, 23:25 bo mam czas. Wesolo tu u Was. Czy moge przysiasc? Odpowiedz Link
natla Re: Po raz pierwszy zajrzalam, 30.06.06, 23:28 Ty???? Ty najpierw leserko musisz powieść przeczytać,....karną powieść, za karę, a potem mozesz głos zabierać i cichutko sobie zasiąść gdzie chcesz....)) Odpowiedz Link
ania091951 Re: Po raz pierwszy zajrzalam, 30.06.06, 23:32 Przysiasc mozna ,ale jak widzisz dziewczyny za duzo wypily i gdzies napewno spia pod drzewem Odpowiedz Link
dankarol Re: Po raz pierwszy zajrzalam, 30.06.06, 23:33 tylko nie pod drzewem i proszę na mnie nie siadać Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Po raz pierwszy zajrzalam, 30.06.06, 23:36 Ja na leżaczku siem wyleguję,takie wspaniałe powietrze,chyba tu dzisiaj będę nocować) Karniaka dla Gragi,koniecznie!!! Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Po raz pierwszy zajrzalam, 30.06.06, 23:39 Dziewczyny,dolejcie Ani bo coś od rzeczy gada))))))) Tylko tym razem z lodem Odpowiedz Link
ania091951 Re: Po raz pierwszy zajrzalam, 30.06.06, 23:35 O i druga juz nie spi,moze pepsi zimnej podac Odpowiedz Link
dankarol Re: Po raz pierwszy zajrzalam, 30.06.06, 23:36 otruć mnie chcesz, ja czegoś takiego nie piję, lepiej coś z lodu Odpowiedz Link
ania091951 Re: Po raz pierwszy zajrzalam, 30.06.06, 23:43 to moze siadle mleczko albo kiefirek bo po wodzie mozesz poczuc sie gorzej Odpowiedz Link
ania091951 Re: boziuniu... 30.06.06, 23:41 graga jeden nie zaszkodzi to tak dla towarzystwa ,ale moze kolezanki niech juz nie pija one juz maja dosc i tak jutro obudza sie z bolem glowy Odpowiedz Link
graga21 co za Speedy Gonsales?! 30.06.06, 23:45 ledwie dotknelam, a to juz pomknelo. Chcialam tylko zauwazyc, ze tu jest tak fajnie, jak bywalo ongis za moich pieknych lat, co prawda komunistycznych, ale jednak mlodych. Nikt tu nie rozlicza z niczego, kazdy dolewa wg checi i mozliwosci, nowelka roznoraka i dla kazdego - po prostu extra!!! Ech, chyba bede - tym razem bez diakrytycznych znakow - tu sobie odpoczywac. Jesli pozwolicie, oczywiscie! Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: co za Speedy Gonsales?! 30.06.06, 23:50 Jasne,nawet brzózke swoją dostaniesz/podpisaną/co by nikt nie smiał pod nia siadać,ja mam podpisaną,widzisz Graguś? a woluminów ci u nas pod dostatkiem,Wojtuś co jakis czas uzupełnia a zapasy trzymamy w drewutni,do której tylko nasz zaopatrzeniowiec ma klucze Odpowiedz Link
natla Re: co za Speedy Gonsales?! 30.06.06, 23:52 Nie cygań Delwa, a jak dostałyście się z Dankarolcią po zapasy "drewutnianki", hę? Odpowiedz Link
natla Re: co za Speedy Gonsales?! 01.07.06, 00:02 Ty się lepiej Danutka popatrz do lustra, jak Ci się z uszu dymi... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: co za Speedy Gonsales?! 01.07.06, 00:08 Jak bum..bum..było otwarte,Wojtuś zapomniał zamknąć) Odpowiedz Link
wirella Re: co za Speedy Gonsales?! 01.07.06, 05:19 Faktycznie były otwarte, właśnie tam "padłam". Za dużo emocji i za dużo czytania ,ja niezwyczajna..Niezbyt tu wygodnie, wszystkie kości bolą nie mówiąc o głowie i nie ma nic na klina.Idę z psami bo na nic więcej mnie nie stać.Może za parę godzin posprzątam. Odpowiedz Link
dankarol Re: co za Speedy Gonsales?! 01.07.06, 00:08 mi w życiu ja szczyrą prawdę mówię. Odpowiedz Link
ania091951 Re: co za Speedy Gonsales?! 01.07.06, 00:09 Lepiej dzisiaj w lustro nie patrzec Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: co za Speedy Gonsales?! 01.07.06, 00:12 Aniu,co Tobie skarbie? żle sie czujesz? właśnie przed chwilą popatrzyłam do lustra,wiesz jak pięknie wyglądam))) Mówiłam Ci z lodem tylko z lodem ... Odpowiedz Link
dankarol Re: co za Speedy Gonsales?! 01.07.06, 00:14 specjalnie do łazienki pobiegłam, nic nie dymi , a cudnie wyglądam jak nigdy Odpowiedz Link
natla Re: co za Speedy Gonsales?! 30.06.06, 23:50 Odpoczywaj, odpoczywaj, tylko Ani nie słuchaj, bo jakaś oporna ta "psiajucha"... Ania! Do czytania natychmiast, i nie siadaj na dziewczynach..... Graga, a co Ty na nowelkę o "łyskaczu" i na roberek .....kurcze, chyba z dwoma dziadkami.... Odpowiedz Link
ania091951 Re: co za Speedy Gonsales?! 01.07.06, 00:17 No nie wiem czy tak jest jak mowicie bo graga od Was uciekla ale mysle ze do jutra dojdziecie do siebie Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: co za Speedy Gonsales?! 01.07.06, 00:23 Graga wcale nie uciekła tylko poszła pozwiedzac tereny,wszak jest tutaj pierwszy raz,wróci kto raz odwiedzi gawiarenkę,zawsze do niej wraca,bo poczytać tu jest co,popływać można w basenie,Kundzia kawę nam robi z rańca jak nie szlaja się z panem Witkiem) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 22:14 No coś Ty!! Aniu,do basenu z dokumentami? a będziemy dmuchać w baloniki? ) Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 22:14 Ja proszę władzy nic nie piłaaam , ja tyrlko prszeczzytałam jednoom nowerlke i jesteem całkkiem krzeźwa Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 22:19 Aniu,przyznaj się,masz ochotę na nowelkę? nie wstydż się)))) Danutka,świetnie zdałaś egzamin)) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 20:45 Danutka,super artysta,gra i śpiewa,ale zdolny gość,może gingerka? Odpowiedz Link
ania091951 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 20:53 Dziewczynki troche z tym pociem przystopujcie bo wpadniecie w nalug i oddadza Was na odwykowke Odpowiedz Link
ania091951 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 30.06.06, 20:55 oczywiscie chodzi o nalog Odpowiedz Link
goskaa.l Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 29.06.06, 13:24 Podrzucam trochę twarogu i pestek z lnu i słonecznika dla żółwika. A dla tego większego żółwia przynoszę pestki słonecznika. Kundziu, poproś pana Witka, żeby imzrobił przenośną zagrodę. Wtedy mogą pojeść świeżej zieleninki, przy okazji wpadnie jakiż zbłąkany chrząszczyk, a słonko żółwiom szczególnie potrzebne. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 29.06.06, 15:23 Gosiu zwierzki nasze napewno sie ucieszyły,pięknie o nie zadbałaś,no właśnie gdzie jest P.Witek? Kundziu,nie wiesz gdzie sie podział? miał hamak naprawić a z tą zagrodą to świetny pomysł Gosiu,dobrze,że otym pomyslałaś Ja wynoszę się pod brzózki z leżakiem i kawą,acha i truskawki przyniosłam,macie ochotę? Odpowiedz Link
krista57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 29.06.06, 15:37 wywaliło mnie czy co ? Wpadłam tylko na chwile aby przynieść ciasto z truskawkami upieczone na deser do obiadu imieninowego.Dzisiaj Piotra i Pawła. Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 29.06.06, 15:50 o ciasto to ja się zaraz poczęstuję. I do tego coś zimnego za rekord . Ja podrzucam cały gar bobu, jeśli ktoś miałby chęć. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 29.06.06, 16:10 Dzięki Krysiu za ciasto,miło,ze zajrzałaś bo juz zaczynałam Ciebie szukać Danutka uwielbiam bób,mogę wziąc więcej dla mojego/chłopaka/on tez bardzo lubi. Odpowiedz Link
vogino55 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 29.06.06, 23:28 " To nie do wiary pecha mam dziś w Gawiarence siedzę sam,,,,,jakieś Gitary lalalala Odpowiedz Link
dankarol Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 29.06.06, 23:32 Może wszyscy w basenie siedzą, a ja sobie siedzę w kątku heeerbaatkę piję Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA - CZRWIEC 2006.....cd.2 :) ..... 01.07.06, 00:45 Chyba jednak przeniose sie na moje łózeczko,dziękuje Wirelce,za miłą uroczystosć,wypijam /trzemiennego/i uciekam pod kołderkę Dobranoc dziewczyny do jutra,bedziemy leczyc kaca) Odpowiedz Link
graga21 Dziekuje ..... 01.07.06, 01:18 jestescie cudowne! Nie chcialabym rozczarowac sie (i Was), bo czarujecie niezwyczajnie. Akuratnie jestem w 'profilu wstawionym', ale czy to ma jakies wieksze znaczenie??? Odpowiedz Link
ania091951 Re: Dziekuje ..... 01.07.06, 05:49 Spijcie smacznie opijuski jak sie obudzicie ja juz bede spala,ale na stoliku zostawiam Wam w termosie goraca kawusie i herbatke z cytrynka,oraz w lodowce zimne napoje. Nie zapomnialam o tabletkach przeciw bolowych to na wypadek jakby ktoras z Was obudzila sie z bolem glowy. Pamietajcie jutro dzien bez alkoholu,mysle ze kac Was nie bedzie meczyl Odpowiedz Link
natla Re: Dziekuje ..... 01.07.06, 08:57 Ćśśśś, Ania śpi.....kawe nam zostaiła....jak to dobrze, ze nie trzeba jej teraz robić. Aniu, żadnych tabletek! Przeciż zatrułybyśmy się jedząc je *codziennie*, bo codziennie jest mus czytelniczy z powodu zawsze jakiegoś powodu )) My się nie przejmujemy, bo na wspólnym leczeniu w AA też nam będzie wesoło. ) Odpowiedz Link
wirella Re: Dziekuje ..... 01.07.06, 10:28 Dziękuję Aniu!Kawa pyszna,a i herbatka z cytryną dobrze mi zrobiła. Trochę tu posprzątałam, licżę na Kuńdzię, że zrobi resztę.Teraz lecę do domu aby umyć okna,przynajmniej jedno. Odpowiedz Link
maladanka Re: witam 01.07.06, 10:34 No,wyczuwam,że tu jakieś imprezki były... Ja taka grzeczna,że nawet nie będzie się z czego spowiadać Kawę sączę i udaję się z moich 140 schodów w dół na jakieś małe zakupy, a jutro w planie/odpukać/ wyjazd z kółkiem PTTK .....na baseny do Oravicy!Hurra! Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: witam 01.07.06, 11:37 Odpukuję w niemalowane Maladanusiu puk..puk..i trzymam kciuki,oby plan /wypalił/ Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dziekuje ..... 01.07.06, 11:43 Dziękuję Aniu(nocny marku) za kawę,coś Ty ,jaki bół głowy? Aniu my przyzwyczajone do czytania,no czasem oczy mgłą zachodzą od tego czytania) Piję kawę i wskakuje do basenu,muszę się ochłodzić u mnie słońce pali niesamowicie!!! Potem biorę się za truskawki,właśnie moja połowa przytargał całe wiaderko świeżych,prosto z pola truskawek,trochę zmiksuję i zamroże,narazie pa))) Odpowiedz Link
dankarol Re: Dziekuje ..... 01.07.06, 12:00 O kawa, Aniu jesteś aniołem, a głowa mnie nie boli, bo przecież tylko czytałam. Niestety dzisiaj pada i trochę zmokłam, to może jednak gorącą herbatę wypić za oknem tylko 16. Odpowiedz Link
natla Re: Dziekuje ..... 01.07.06, 14:51 nia już cgyba wstała, więc teraz ja dla niej zaparzam kawę. I rogaliki ciepłe podrzucam A dla Was dziś przyniosam obiadek....kasza gryczana i perłowa, sos delikatny, sałatka z pomidorów i zimna maślanka. Pychota.......a teraz lecę do ogrodu i zostaje w basenie do ok. 6-tej. Jak dobrze, że ten basen mam. Ale juz niedługo....wypuszczą wodę i remont wakacyjny (( Odpowiedz Link
ania091951 Re:Witam.... 01.07.06, 16:28 Wlasnie dopiero szczolgalam sie z wyra za kawcie bardzo dziekuje z checia wypije i gogalikami tez sie poczestuje.U mas zapowiada sie goracy dzien,wiec tez wybiore sie na osiedlowy basen.PS dziekuje Wam za swietna zabawe pozdrawiam Odpowiedz Link