23.06.06, 09:58
Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
Obserwuj wątek
    • tofika Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 23.06.06, 14:37
      Witam nowe osobki...Jolante i bar-net,
      i badzcie tu z namismileklikajcie...pozdrawiam serdecznie..
      • topciu Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 23.06.06, 22:42
        Witam wszystkie miłe panie i wspaniałych osobników mojej płci.
        Oto ja: img262.imageshack.us/my.php?image=10005417rm.jpg
        Pani mnię tu zagoniła, bo chce mnie gdzieś wstawić, no nie wiem.....mam za
        wystawę robić czy co....sad(
        Aaaaa. mieszkam w pałacu mojej pani, opływam w luksusy, ale pani ciągle siedzi
        przy koputerze, a mnie sie nudzi, więc jak czasem się ona weźmie do jakiejś
        porzadnej roboty, to ja poklikam z Wami. Mogę?
        • dankarol Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 23.06.06, 22:48
          Topciu kochany poklikaj z nami, a jak nie to razem ze mną i Lolkiem wybierz się
          na dłuuugi spacer.
        • sagittarius954 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 23.06.06, 22:52
          A to ty Paniii! Dobra srawdzimy czy aportujesz .
          topek ! -
          • natla Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 23.06.06, 22:59
            Coś Ty, on się boi, patyk go przeciez może uderzyć...... wink)))
          • maladanka Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 23.06.06, 22:59
            Topciu - gdzieś już Cię widziałam smile a panią namów,żeby Cię zabrała na takie
            zajęcia dla Topciów - poznasz tam fajne dziewczyny
            gringo.blox.pl/html/1310721,46.html;jsessionid=CDAB6396346D711EF35AC95E28106738.tomcat3
            • maladanka Re: Kumpel dla Topcia 23.06.06, 23:31
              owcarek.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?69185
            • vogino55 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 23.06.06, 23:46
              Jak to skąd? Wianki w oczku wodnym puszczałem(smile))
              /// Wiła wianki i rzucała je do falującej toni,,,,,
              Wojciech
              • del.wa.57 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 24.06.06, 01:02
                Mamy wreszcie nowego chłopaka,witaj rozgośc się i zostań z nami na dłużej,miłej
                zabawy życzę Topciu,ale masz /pieszczotliwy/nicksmile)
                • sagittarius954 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 24.06.06, 01:05
                  Del wo on ma jeszcze co innego pieszczotliwego spórz na jego ...uszy . Można je
                  głaskać i głaskać a psina pewnie tylko łeb przechyla smile))))))
                  • del.wa.57 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 24.06.06, 01:12
                    Widziałam Sagi,Topek jest cudny a właściciel?wink))))))
                    • banitka51 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 24.06.06, 01:19
                      skoro grono nam powiekszyło się o psa, to kto z nim na spacer bedzie chodził?
                      kto miskę z wodą i jedzeniem poda? dyżury topciowe będą, czy on taki bardziej
                      zhomosapiensiały i samoobsługowy?
                • natla Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 24.06.06, 01:10
                  Kurcze, Topy od 0 do 12 zajęte były, a on się nie chciał zgodzić na jakiegoś
                  trzynastego, więc jest jaki jest wink))
                  • e-baba Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 24.06.06, 10:02
                    Witaj, Topciu, klikaj z nami często i do Gawiarenki zagladaj. Ale do drewutni
                    nie chodź, bo tylko osobniki o dwóch nogach mogą z niek korzystać. A i to nie
                    całkiem bezkarnie. Szkoda, żeby następnego dnia łeb miał Ci pękać...
                    • regine Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 24.06.06, 16:12
                      Witam, nowoprzybylych, serdecznie smile)
                      Nic tylko tak jak e-baba pisze, zapraszam do Gawiarenki, na hamak, do basenu,
                      lub w cien, ktore rozsiewaja nasze brzozki. Tam jest, w chlodzie,
                      najprzyjemniej, no i Drewutnia na wyciagniecie reki. Zawsze cos zimnego "do
                      czytania" mozna znalezc smile)
    • jozefina33 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 24.06.06, 18:07
      Bywam tu czasem więc pora się przedstawić.Niedługo kończe 50 lat i z tej racji
      zajrzalam na to forum, miło tu więc myślę że będę zaglądać częściej.Mieszkam na
      Kujawach ,pracuje w branzy która służbą się nazywa.Jestem mężatką .Mam dwoje
      dzieci, jedno już samodzielne ale drugie jeszcze na moim utrzymaniu /
      studiuje/.Wnuków jeszcze nie mam ale myślę że kiedyś się doczekam.Pieska też
      nie mam,ale może na "starość" sobie sprawię .Ale się rozpisalam.Hania
      • malwina52 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 24.06.06, 18:16
        witaj u nas Haniu
        i baw sie z nami dobrze
      • tofika Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 24.06.06, 19:05
        Haniu,
        witaj,
        bbb serdecznie,juz nie jestes anonimowa nieznajomasmile)
        • natla Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 24.06.06, 19:14
          Witaj, witaj i do roboty bardzo proszę.....jak się wykażesz, to moze swój wątek
          dostaniesz....wink)))))))))))))))))))))))
          • regine Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 24.06.06, 19:52
            Witaj Haniu, w ten czercowy dzinek. Zadomawiajaj sie, bo atmosfera u nas jak w
            rodzinie. Pozdrawiam, pisz i poczytuj. A wiek nie gra tu zadnej roli, czy
            przed, czy po piedziesiatce. Wazne na ile sie czujemy. A kotka lub psiaka spraw
            sobie, radocha jak nie wiem. Nie mam swojego psa ani kota, ale dostaje czesto -
            gesto zwierzaki "na przechowanie", nawet roczne od moich corek. Wspaniale
            jest "cos" miec smile)
            • e-baba Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 24.06.06, 20:10
              I ja Cię, Haniu, serdecznie witam. Porozgladaj się trochę i klikaj, klikaj,
              klikaj. Każdy przybysz mile widziany, bo przeciez każdy człowiek cos nowego z
              sobą wnosi. A my tutaj ciekawi ludzi. Życzę Ci, abys czuła sie tak dobrze jak
              my i została z nami.
              • krise1 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 28.06.06, 16:20
                Pozdrawiam Cię Haniu lepiej późno niż wcale
    • kasia573 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 10.07.06, 23:43
      Witam! Bardzo fajny pomysł! Troszeczkę mi jeszcze brakuje, ale co tam! Mieszkam
      w Częstochowie i bardzo lubię gadać, z facetami rownież!
      • e-baba Re: Do Kasi573 10.07.06, 23:50
        Witaj, Haniu, serdecznie. Co poniektórym też troszkę brakuje, co poniektórzy
        mają troszkę więcej, ale miło nam tutaj bardzo. Dzisiaj, jak zwykle w
        poniedziałki - pustawo, ale jutro powita Cię reszta, która w leśną głuszę, bez
        dostępu do komputera nie wyjechała. Poczytaj wątki, a może któryś Cię
        zainteresuje i głos zabierzesz?
        Życzę Ci, abyś czuła się u nas dobrze.
        • kasia573 Re: Do Kasi573 10.07.06, 23:54
          Dzięki za miłe przyjęcie!Od dawna marzyłam, żeby pogadać z rowieśnikami. A tak
          na marginesie mam na imię Kasia.
        • ania091951 Re: Do Kasi573 10.07.06, 23:55
          Nie czekam do jutra witam dzisiaj
          • kasia573 Re: do Ani 10.07.06, 23:57
            Naprawdę miło mi!
            • natla Do Kasi 11.07.06, 00:13
              Ho, ho. Kaśka, z wyrka mnie już wyciagnęłaś wink) Witaj. Buszuj po forum i
              zdobywaj podkoszulek "nocnego marka" winkA jak bedziesz ostatnia wychodzić, to
              zgaś światło. Kontakt znajdziesz na górze naszej gł. str. w czerwonych linkach
              do podręcznych wątków pod "k" ufff. Pa, do jutra.
              • wiktoria53 Re: Do Kasi 11.07.06, 00:25
                Witam Kasieńko i proszę zakładać ładne wink wąteczki smile)))
              • kasia573 Re: Do Natli 11.07.06, 00:30
                Tak, tak mam wszelkie dane. Uwielbiam noce! Najgorzej tylko jak o 4.50 wstaję
                do pracy... Toteż co drugi tydzień prowadzę "życie nocne", ale teraz wooolneee!
                Pa!
      • kasia573 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 11.07.06, 00:32
        Jeszcze raz: witam wszystkich dziś i na zapas! Milutko tu jest, mam nadzieję
        się zadomowić.
        • sagittarius954 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 11.07.06, 10:23
          Przybywszy na chwilkę serdecznie Ciebie witam !!! I życzę wszystkiego
          najlepszego na stronach pięćdziesięciolatkówsmile)))
      • dankarol Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 11.07.06, 10:31
        Witaj Kasiu, rozgość się i gadaj ile dusza zapragnie, jak tylko upał mniej
        będzie doskwierał, to zrobi się tu ruch, że przekrzyczeć będzie trudno.
        • maladanka Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 11.07.06, 11:15
          witaj Kasiu - mam nadzieję,że nie znikniesz po kilku wpisach smile
          • banitka51 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 11.07.06, 11:28
            Kasiu, gadać to tu możesz bo bólu palców i wyczyszczenia literek z klawiatury!
            I oby Cię to w dobry nastrój wprawiało!
            • del.wa.57 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 11.07.06, 11:47
              Witaj Kasieńko,spodoba Ci sie tutaj napewno,początki są troche trudne,ale za
              tydzień załapiesz wszystko,tutaj można wszystko i o wszystkim,baw się dobrze i
              zostań z nami na dłużej,dziewczyny górą!!!hura..hura..
              smile))))))))
              • wirella Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 11.07.06, 12:04
                Witam Hanię z pewnym opóźnieniem,ale bardzo serdecznie, Witam Kasieńkę i cieszę
                się ,że nasze grono się powiększa.Rekomenduję Gawiarenkę ,tam można przeżyć te
                upały i podają pyszną kawę , nie wspominając o miłych imprezkach.
                • maladanka Re: Józefino- 11.07.06, 12:35
                  czy już się witałam z Tobą? jeśli tak to witam ponownie, jesli nie to też
                  serdecznie pozdrawiam
          • kasia573 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 11.07.06, 12:45
            Naprawdę ujęło mnie to miłe przyjęcie! Tydzień tu pobędę i znikam na czas
            wyjazdu nad nasze polskie morze, ale przerwy między wypadami oraz jesień, zima
            (brrrr) i wiosna przed nami! Fajni jesteście!
            • natla Ty się Kasiu też nieżle zapowidasz ;)) n/t 11.07.06, 12:47

• kasia573 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 11.07.06, 12:59
          Aha! Chciałam powiedzieć, że od stycznia mam stałe łącze, w związku z tym umiem
          niewiele. Nie znam też angielskiego, więc mam kłopot z dostaniem się do
          Gawiarenki.
          • kasia573 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 11.07.06, 23:25
            Już wiem, już byłam - jako obserwator.
            • krista57 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 12.07.06, 18:45
              Witam wszystkich nowych a szczególnie "swieżutka"Kasie.Jedz nad Bałtyk póki
              słoneczna pogoda...bo potem tylko wieje i wieje.Wiem cos o tym,poniewaz blisko
              morza mieszkam.
              Wiesz co jest najfajniesze w naszym forum? odzywasz sie kiedy chcesz,zabierasz
              głos ,kiedy masz cos do powiedzenia a jak nie masz z kim tak najzwyczajniej
              pogadac...to sobie klikasz i masz nadzieje,ze inni czytają smile))
              • kasia573 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 12.07.06, 22:00
                Wiem wiem, bo ja już trochę na forach szalałam. Chciałam jednak z rówieśnikami.
                Tu cicho, spokojnie, serdecznie, artystycznie. Młodzież zaś jest często jakaś
                jadowita, krytyczna. Morze uwielbiam! Staram się tam być rokrocznie. Chodzę
                sobie od Gdańska do Sopotu lub Gdyni i jest fajnie.Dzięki za miłe słowa.
    • luckanowa Hmmm! Dobrze, że jesteście tutaj!!! :) 13.08.06, 13:11
      Jestem z okolic Krakowa i bez ludzi tak, jak ryba bez wody, nie moge żyć!!!
      Dlatego bardzo chętnie pogadam z Wami i pobędę tutaj!
      A może uda się spotkać również z kimś np. w Krakowie! smile
      Myślę, że dobrze jest mieć 50-tkę! smile
      Jesteśmy silniejsi o to co juz za nami !
      smile smile smile
      • natla Re: Hmmm! Dobrze, że jesteście tutaj!!! :) 13.08.06, 14:06
        Witaj Szczęśliwanowa, a moze luckanowa (dziewczyna) wink)
        Z Krakowa jest kilka dziewczyn, więc kontakty możesz nawiązać. Ja też
        niedaleko, bo ze Śląska. wink
        Gadaj, pisz, pytaj w razie problemów.
        • luckanowa Re: Hmmm! Dobrze, że jesteście tutaj!!! :) 13.08.06, 14:27
          Fakt!
          Czasami szczęśliwa !!!
          Dzisiaj nie bardzo! sad pogoda nie nastraja!!!!
          Własnie siedzę i myślę co zrobić z resztą dnia?
          A może kierunek Kraków??
          Zawsze tam jest miło i przytulnie.Miłe piwniczki, fajna muzyka i fantstyczny
          nastrój!!
          Mozna zamknąć oczy i pomarzyć!!
          Dzisiaj moje marzenie, jakim jest Dubai, prześladuje mnie totalnie !!!!!!!!!!!!!
          • dankarol Re: Hmmm! Dobrze, że jesteście tutaj!!! :) 13.08.06, 15:23
            Witaj, witaj Luckonowa masz rację pogoda w Krakowie nie szczególna , a mnie
            jeszcze komputer strajkuje, ale zobaczysz jeszcze będzie wesoło.
            • regine Re: Hmmm! Dobrze, że jesteście tutaj!!! :) 13.08.06, 16:00
              Witam i ja, nie tylko dzisiejszą Luckonową. Witam również pozostałe osoby,
              których nie powitałam, bo niestety, do komputera dostępu nie miałam.
              Serdecznie witam, czujcie się jak w domu. Ja tu już prawie 2 lata siedzię. Jest
              mi tu bardzo, bardzo dobrze, czego i Wszystkim Przybywającym życzę.
              Witajcie, piszcie i czytajcie smile)
              • luckanowa Re: Hmmm! Dobrze, że jesteście tutaj!!! :) 13.08.06, 16:49
                dzięki za miłe przyjęcie do grona!!smile
                Miałam takie ciekawe plany na dzisiaj ale nic z tego nie wyszło!!!
                Deszcz, deszcz, deszcz!!
                Ale może przynajmniej miło sie pogada tutaj z Wami! smile
            • luckanowa Re: Hmmm! Dobrze, że jesteście tutaj!!! :) 13.08.06, 17:06
              Jestes z Krakowa?
              • dankarol Re: Hmmm! Dobrze, że jesteście tutaj!!! :) 13.08.06, 17:14
                Całe życie mieszkam w Krakowie
                • del.wa.57 Re: Hmmm! Dobrze, że jesteście tutaj!!! :) 13.08.06, 20:18
                  Witaj Luckanowa,baw się dobrze razem z nami,tutaj jest świetnie,sama sie
                  przekonasz,wpadłam tutaj rok temu i zostałam i żadna siła mnie stąd nie
                  wywalismile)))))))
                  • luckanowa Re: Hmmm! Dobrze, że jesteście tutaj!!! :) 13.08.06, 21:51
                    Ufff!
                    Dobrze wśród swoich !!! smile
                    A ja całe życie kocham Kraków!!
                    • krise1 Re: Hmmm! Dobrze, że jesteście tutaj!!! :) 14.08.06, 16:29
                      img53.imageshack.us/img53/6590/koreandollz007mm3.jpg
                      • e-baba Re: Hmmm! Dobrze, że jesteście tutaj!!! :) 14.08.06, 22:13
                        Witaj, Luckanowa, życzę Ci miłych chwili na tym forum. Niech się stanie ono dla
                        Ciebie ulubionym miejscem w sieci, takim, jakim jest ono dla nas.
    • bszalacha Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 26.08.06, 15:53
      Przyłączam się od dzisiaj do tej grupy.Jestem z Rzeszowa,a Wy?/moze jakies
      poblize?/Dalej:mieszkam z synusiem 24,ktory obecnie wykonuje jakies platformy
      do wozków in Irland.Jest jeszcze wyzeł As/po nocnej hulance,wizycie u
      weterynarza,/wybił staw biodrowy?/.Postanowilam znależc wśród Was swoich
      przyjaciół,co Wy na to? Wabie się Basia
      • takanietaka Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 26.08.06, 16:25
        witaj Balszacha,tym bardziej ze zwierzaczkiem-moze wreszcie jakis powazny
        konkurent dla forumowego fotogenicznego pieknisia Lolka?
        * nigdy nic nie wiadomosmile **
        • natla Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 26.08.06, 16:33
          Owaka , oberwiesz od Topa.....
          Witaj Basiu, tu jesteś. Przyłączaj sie do nas, a jak masz zwierzaka ślicznego
          to juz jesteś nasza. wink)
          Przyjaciół tu znajdziesz. Małądankę masz w Beskidzie Biskim. Zobacz sobie
          czerwone linki do prywatnych wątków (na górze naszej głównej strony), tam masz
          wszystko (no prawiesmile)) o nas.
          • del.wa.57 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 26.08.06, 16:56
            Witaj Basiu i baw się dobrze,mam nadzieję,ze zostaniesz z nami na
            dłużej,rozgośc się i czuj się jak u siebie w domusmile))))))))
            • regine Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 26.08.06, 17:44
              Witaj Basieńko, wraz z pupilem Asem smile Miło, ze zdecydwałś się dołączyć do
              nas .Pisz, opisuj, krytkuj, śmiej się i... rób co chcesz...Abyś tylko była, im
              nas więcej, tym ciekawiej smile)
          • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 26.08.06, 18:46
            natla napisała:

> Owaka , oberwiesz od Topa.....
            >
            No i od mojego rudzielca smile)
            PS> a Basie nową witam !
            • takanietaka Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 26.08.06, 19:09
              Inne psy są piekne same z siebie ,,a ten Lolek to kokiet jeden!A jak pozuje do
              zdjęć !A jak sie ustawia lepszym profilem.A Topcio poczciwy,a rudzielec
              spontaniczny .......
              • e-baba Witaj, bszalacha ... 26.08.06, 20:34
                Cieszy mnie, że jest u nas nowa
                Basia z Rzeszowa.
                Miłych chwil Ci tu życzę,
                miłego pisania
                oraz przyjaznych ludzi
                do pogadania.
                • jozefina33 Re: Witaj, bszalacha ... 26.08.06, 21:11
                  Witaj Basia.Miłego bywania tu życzę.
                  • dankarol Re: Witaj, bszalacha ... 26.08.06, 21:13
                    Witaj Basiu, baw sie dobrze, pisz, czytaj. Pozdrowienia dla Asa przesyła Lolek i dziękuje Takiejnietakiej za tak miłe słowa.
                    • maladanka Re: Witaj, bszalacha ... 26.08.06, 21:46
                      Ha! Do Rzeszowa się wybieram do znajomej już lat 5! Może teraz się zdopinguję
                      bardziej? Forumka na horyzoncie i do tego opsiona smile
                      Witaj i fotkę Asa wrzuć na wątek Nasze zwierzaki - bardzo proszę smile
                      • bszalacha Re: Witaj, bszalacha ... 02.09.06, 20:12
                        Witaj maładanka.Nie wiem jeszcze jak tę fotke wkleić.Siedziałam kiedys w ławce
                        licealnej /Żywiec/z małą danką czyto nie Ty?Do rzeszowa oczywiscie zapraezam.
                        • maladanka Re: Witaj, bszalacha ... 02.09.06, 20:16
                          w ławce szkolnej to nie ja, ale Rzeszów mam w planie w pażdzierniku o ile nic
                          się nie poplącze -no to do zobaczenia i usłyszenia smile
                          • jolanta1500 Witajcie :)... 07.09.06, 14:24

Wszyscy, dawno nie zaglądałam, ale co sie odwlecze to nie uciecze. Miałam długi
                            urlop, ale już pooosad
                            Wróciłam do pracy i zaglądam do równolatków, pozdrawiam i trochę wsparcia
                            oczekuję-atakują w tej pracy jak nie wiem co. Pa Pa
                            jolanta1500
                            • jolanta1500 Re: Witajcie :)... 07.09.06, 14:27
                              Zwierzaka żadnego nie mam i nie moge mieć sad

• del.wa.57 Re: Witajcie :)... 07.09.06, 16:30
                                Witaj Jolu i pobąć troche z nami,praca nie zając a odprężenie,releks bardzo
                                wskazanysmile)))
                                • e-baba Witaj, jolanta1500 07.09.06, 22:23
                                  Witaj, Jolu, szczególnie jeśli tutaj, jak piszesz, wróciłaś. Wsparcia udzielimy
                                  o ile bedziemy w stanie. Ale pogadac z nami zawsze można. Miłych rozmów tutaj
                                  Ci życzę.
                                  • jolanta1500 Dzień dobry ale pochmurny bardzo 08.09.06, 06:48
                                    Witajcie i słoneczko niech zaświeci smile
                                    Noc minęła, snu mało, wstać wcześnie trzeba, ale nic to, po południu odbiję
                                    sobie.
                                    Pozdrawiam wszystkich
                                    • goskaa.l Re: do Joli 08.09.06, 06:51
                                      Trzymaj się, ale witaj na innym wątku (ten jest dla "nowych", żeby się
                                      przedstawili.
                                      • wirella Re: do Joli 13.09.06, 10:36
                                        Witajcie nowe duszczki i bawcie się dobrze.z powodów technicnych mam teraz
                                        prrzerwę w klikaniu, ale gdy tylko będę mogła to do Was dołączę.
    • ggodzik Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 09.10.06, 22:30
      jestem z Piotrkowa Trybunalskiego, a to właściwie środek Polski
      • e-baba Witam Cię, Ggodzik serdecznie 09.10.06, 22:38
        witamy Cię serdecznie Ggodziku, trafiłaś na Forum w wielkie święto.
        Rozgość sie tutaj, porozglądaj się po zakamarkach i życzę, abyś dobrze się
        wśród nas czuła.
      • sagittarius954 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 09.10.06, 22:39
        Witaj , zdejmij płaszcz , rozgość się , klikaj , pozdrawiam smile)Sagi.
        • natla Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 09.10.06, 22:44
          Witaj, o drogę pytaj, jakby co wink
          Nie bój sie nas, nie jesteśmy towarzystwem wzajemnej adoracji. My jak
          wampiry....lubimy świeżą krew. wink)
        • del.wa.57 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 09.10.06, 22:45
          Witaj Ggodzik-Gggodziko,ech!!! fajnie,że trafiłaś do nas szczególnie w ten
          uroczysty dzień,powiem Ci coś:Tutaj jest bombowo,ale nie bój się nikt nie
          ztrzelasmile))
          Baw się razem z nami,pisz,czytaj i napewno Ci się tutaj spodobasmile)
          • krista57 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 10.10.06, 14:52
            Witaj Gosiu,dobrze,ze wreszcie do nas trafiłas.
            Przepraszam Cie bardzo,ze nie dzwonilam z Zakopanego.
            Rozgosc sie u nas i wtrącaj chociaż czasami.
            Jestes swietną dziewczyną wiec znajdziesz tu swoje miejsce.
    • biesand Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 11.10.06, 16:39
      Witajcie.
      Ja juz 50-kę zaliczyłem jakis czas temu, a nawet jeszcze wcześniej.
      Przybywam z Krakowa.
      Czego tu szukam ? Ciekawych ludzi, ciekawych tematów, ciekawych informacji.
      Lubię dyskutowac, czasem piszę wiersze ( jest tu taki kącik ?).
      Cenię bardzo Pana Kaczyńskiego......Bogusława wink
      • regine Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 11.10.06, 16:47
        Witaj Biesand smile
        Co tam przed czy po piędziesiątce, nie pytamy nikogo o mertrykę..
        Miło, że zajrzłeś. Z Krakowa jest tu dość dużo osób, a piszących wiersze,
        opowiadania i dyskutantów jest u nas też sporo.
        Kącik "Wiersze z szuflady", "Nasze wiersze, opowiadania i poematy", zajrzyj a
        na pewno coś Cię zainteresuje.
        Życzę miłego pobytu, tu na forum piędziesięciolatkówsmile)
        Rozgość się i czuj się jakbyś był tu już od lat kilku...Czyli od zawsze...
        • biesand Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 25.10.06, 13:44
          Dzięki za miłe przywitanie.
          Przez ostatnie dwa tygodnie byłem poza Krakowem, ale teraz juz częsciej będę tu
          zaglądał i jestem pewien,że z przyjemnoscią.

Pozdrawiam wszystkich

AD ( biesand)
      • sagittarius954 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 11.10.06, 16:47
        OOOO masz poczucie humoru smile) to najważniejsze . Witaj, wiersze mają dwa wątki -
        Wiersze z szuflady i Układamy wspólnie itd... ale ja je rozsiewam wszędzie , jak
        narazie nie dostałem reprymendy od naszej adminki natli pewnie niedługo odezwie
        się do Ciebie . Jeszcze raz witaj i rozgość się smile))
        • natla Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 11.10.06, 16:52
          Jasne Biesand, (skad taki fajny nick?), ze Cię już serdecznie witam. I nie
          słuchaj, nie jestem taka straszna wink)....no czasem tylko poporządkuję i tyle smile
          A co do Bogusia, to go też cenie, ale TEŻ nie lubię.wink)
          (a moze my sie już znamy z forum 40-50-latkowie z Krakowa?)
          • del.wa.57 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 11.10.06, 17:32
            Witaj Biesandsmile))
            Znajdziesz tutaj napewno coś dla siebie,pisarczyków ci u nas pod dostatkiem,tu
            można o wszystkim rozmawiać/pisać/ na wesoło i poważnie,rozgośc a zobaczysz,że
            Ci się spodoba,z czym mi sie kojarzy Twój nick??
            Jak sobie przypomnę to Ci napiszęsmile))))))))))))))))
            • biesand Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 25.10.06, 13:55
              Witaj del.wa57.
              Przypomniało Ci się juz , z czym Ci sie kojarzy mój nick ? smile))
              Moje imię zaczyna sie na "and" i lubię biesiady wink

Pozdrawiam
              AD
              • natla Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 25.10.06, 14:44
                ....czyliś imprezowy Andrzej.....to do Gawiarenki marsz wink))
                • del.wa.57 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 25.10.06, 19:15
                  Biesiadny Natlo,biesiadny,no właśnie dlaczego nic nie ''postawiłeś'' w
                  gawiarence imprezowy Andrzeju?
                  smile)))))))
          • biesand Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 25.10.06, 13:49
            Witaj Wielka Natlo wink
            Chyba jednak nie znamy sie (a szkoda), ale mam nadzieje,że sie poznamy i
            polubimy ( a Bogusia może cenic nadal)
            Nawet nie wiedziałem,że w Krakowie jest forum 50-latków .Daj namiary, może a
            nuz )))

Pozdrawiam
            AD
    • czarny.humor Witam nowych!! Ja stary, ale nowym nieznany!! 11.10.06, 18:02
      Starych też na nowo witam!

Aleś mnie Biesand zmroził tym Kaczyńskim!
      Ufff!!

O Bodzia chodzi!!
      Co za ulga!!!

smile))
      • e-baba Re: Witam nowych!! Ja stary, ale nowym nieznany!! 11.10.06, 19:59
        I ja Cię, Biesand, ciepło witam. Porozgladaj sie, poczytaj i rozmawiaj z nami.
        Życzę Ci, abyś się tu dobrze czuł i zawsze chętnie tutaj zaglądał.
        • tofika Re: Witam ... 11.10.06, 22:33
          Ggosia,
          Biesand,
          .. gdzies Sledzik byl i co? czy mi sie snilo?
          Witajcie , bywajcie tu z Nami... smile
          klikajcie...tezsmile
          • kryzar Re: Witam ...i grzecznie pytam Śledzika 11.10.06, 23:14
            czy ten śledzik to od śledzenia forumowych tematów, czy możezwolenniczka Arki-Gdynia czyli śledzi?
            • malwina52 witajcie witajcie:) 12.10.06, 07:14
              zapraszamy
    • orhama Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 12.10.06, 19:55
      czy mogę się tu gdzieś przywitać?smile
      chyba nie umiem się tu poruszać!! witajcie wszyscy,nie wiedziałam, że jest tu
      takie dobre towarzystwosmile
      • tofika Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 12.10.06, 19:59
        orhamasmile,
        witaj, badż smile
        nauczysz,przyzwyczaisz.. smile
        wszyscy tak zaczynalismy, miłego pobywania z nami...
        • orhama Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 12.10.06, 20:02
          o, jest tu ktoś i to bardzo uprzejmy, dobry wieczór, czy tu ciągle ktoś
          zagląda?!!
          • tofika Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 12.10.06, 20:07
            orhama, chodz na watek ktory zaraz znajde..watek plotkarskismile ok.. zaraz
            bedziemy gaduniacsmilektos moze jeszcze dolaczysmile
            Witaj Warszawianeczko..ja z Warmii mazursmile
            • orhama Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 12.10.06, 20:11
              na ploty??? smile))świetnie, tylko żeby mi się tu wszystko nie zamknęło....
              • tofika Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 12.10.06, 20:15
                kliknij czerwony napis piecdziesieciolatki to my i cale forum widzisz, i
                kliknij pozniej ,watek piotkarski,, i juz bedziesz tamsmile
              • del.wa.57 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 12.10.06, 20:16
                Witam nową duszyczkę,ale masz tajemniczy nick,podoba mi się Orhama,pięknie
                brzmismile)
                Początki zawsze są trudne,ale załapiesz w mig,zobaczysz a z Warszawy sporo tu
                ludzi mamy,zyczę Ci fajnej zabawy Orhamosmile
                • e-baba Witaj, Orhama 12.10.06, 20:27
                  Witam Cię cieplutko. Rozgość się, poczytaj trochę i po prostu pisz w wątku,
                  który Cię zainteresuje. Życzę Ci, abyś sie tu czuła tak dobrze jak ci, którzy
                  tutaj stale bywają. Forum z reguły ożywa wieczorkiem, więc kolejne serdeczne
                  powitania jeszcze nastąpią.
                  Najważniejsze - to brać udział w tych wirtualnych rozmowach. Ludzie tu pomocni
                  bardzo, więc jak co - to pytaj. Ale tak w ogóle to zorientujesz się szybciutko,
                  jak to wszystko działa. To proste, bo prości i serdeczni z nas ludzie.
      • orhama Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 12.10.06, 20:01
        zapomniałam od razu napisać, że jestem w Warszawie, daleko od centrum, jest
        cicho i ciemno, i lepiej może byłoby nie słuchać telewizora...........
        • orhama Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 12.10.06, 20:27
          ten nick jest stąd, że właśnie usłyszałam o nagrodzie Nobla dla Turka
          Orhama ..och, jakiegoś Orhama, a ja właśnie robiłam sobie konto pocztowesmile
          witaj, mam wrażenie, że wszystkich tu bardzo dużosmile
          • orhama Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 12.10.06, 20:33
            ach, teraz podziękowanie dla E-baby, bo znów coś przestawiłamsmile)
            dzięki za powitanie i będę się tu kręcićsmile))
            • sagittarius954 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 12.10.06, 20:39
              Ależ możesz się nawet wkręcić , Pozdrówka od w-wiaka z wolismile)
              • wiktoria53 Witam wszystkich, których jeszcze nie witalam :))) 12.10.06, 20:51
                Bawcie się dobrze.
                • orhama Re: Witam wszystkich, których jeszcze nie witalam 12.10.06, 20:53
                  witaj, dopiero pierwszy raz tu się kręcę i nagle mogę kogoś powitaćsmile)
                  • regine Re: Witam wszystkich, których jeszcze nie witalam 12.10.06, 23:22
                    No to i przybiegłam , choć już późno Cię powitać smile
                    Miło, że wpadłaś, a "wpadłaś" na doborowe towarzystwo,
                    ja spod W-wy Cię witam i pozdrawiam smile
                    Kręć się, po całym forum. Jest tu tak przyjemnie, że już prawe 2 lata siedzę smile)
                    • natla Re: Witam wszystkich, których jeszcze nie witalam 12.10.06, 23:29
                      Czesć, cześć Orhamo, cześć pracy smile Na forum oczywiście, bo to ciężka
                      praca...tylko czytasz i piszesz i tak w kółko. wink
                      Pytaj o wzystko, nawet jakby Ci sie pytania wydały durne.....mysmy wszyscy
                      zaczynali, a i dziś często mamy rózne śmieszna pytanka smile
                      • orhama Re: Witam wszystkich, których jeszcze nie witalam 14.10.06, 21:26
                        witaj Natla, cały dzień pracowałam nad papierami, jutro to samo, chociaż
                        niedziela, bo tak mam teraz przez najbliższe tygodnie...ale na chwilę
                        zaglądam.. dawno nikt mnie tak nie witałsmile)
                        • natla Orhamo... 14.10.06, 22:06
                          orhama napisała:

> witaj Natla, cały dzień pracowałam nad papierami, jutro to samo, chociaż
                          > niedziela, bo tak mam teraz przez najbliższe tygodnie...ale na chwilę
                          > zaglądam.. dawno nikt mnie tak nie witałsmile)

.....rozumiem, że pracowałaś w moim biurze nad papierami, przekładając wątki,
                          czytajac wpisy....tak? wink))
                          Rany, jak ja nie cierpię papierów...współczuję
                          • e-baba Re: Orhamo... 14.10.06, 22:15
                            orhama napisała:
                            > > wiesz? taka ilość witania, jakby wszyscy tylko czekali aż się ktoś jeszcze
                            > jeszcze pojawi, to fantastycznesmile

Tak, witamy tak każdego, kto do nas zagląda. Bo człowiek czuje się okropnie,
                            kiedy wchodzi w krąg ludzi jeszcze mu nieznanych, a nikt uwagi na nowoprzybyego
                            nie zwróci i słowem przyjaznym go nie przywita. A przecież dobre słowo nie
                            wymaga wysiłku. I stąd ten miły zwyczaj...
                            • orhama Re: Orhamo... 15.10.06, 14:32
                              E-babo, wciąż dziękujęsmile)
                              tam mi się chyba przestawiły te odpowiedzi, a może nie???ehhhh...
                          • orhama Re: Orhamo... 15.10.06, 14:31
                            tak, w Twoim biurze już chyba zrobione co niemiara, jutro może będziesz łapać
                            się za głowęsmile)
                    • orhama Re: Witam wszystkich, których jeszcze nie witalam 14.10.06, 21:24
                      widzę Cię dopiero dzisiaj, pozdrawiam, naprawdę miłe są te witaniasmile
                      wiesz? taka ilość witania, jakby wszyscy tylko czekali aż się ktoś jeszcze i
                      jeszcze pojawi, to fantastycznesmile
                • dankarol Re: Witam wszystkich, których jeszcze nie witalam 13.10.06, 15:06
                  Bardzo serdecznie witam, bawcie się dobrze i zobaczycie uzaleźnicie sie od tego
                  forum smile))
              • orhama Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 12.10.06, 20:52
                no dobrze, spróbuję się wkręcićsmile))
                pozdrawiam!!
        • panilu Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 14.10.06, 00:16
          Pozdrawiam tych od których uciekł sen a przybywam z miejsca które nazywają
          sypialnią W-wy tj Otwock .Troszkę duża ta sypialnia mieści jakieś 50.000
          łóżek.Jestem tu od 3 lat i poznaję ciszę miasta choć powiem ,że po prawie 50
          letnim życiu w Wa-wie człowiek jest zdziwiony tą ciszą.
          • regine Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 14.10.06, 00:37
            Pozdrawiam i witam Panilu smile Również z sypialni W-wy, ale drugiej strony, z
            ożarowskiej "noclegowni". Też jeszcze nie śpię. Ale tu już mnie dobrze znają
            z "nocnego markowania". Witaj i pisz.
            Życzę Ci miłego pobytu u nas na forum smile
    • rudzik99 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 13.10.06, 23:11
      Witam serdecznie,tez jestem pol wiekowa ,ciekawie tu u was.
      • vogino55 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 13.10.06, 23:31
        rudzik99 napisała:

> Witam serdecznie,tez jestem pol wiekowa ,ciekawie tu u was.

Witamy 'ptaszka'rudzika i prawie noblistkę 'orchamę'
        Wojciech witający(smile)))
        • rudzik99 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 13.10.06, 23:44
          Hej witajacy Wojciechu,jest mi bardzo milo.ze ktos sie odezwal.
      • regine Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 13.10.06, 23:36
        Witaj Rudziku99, Witaj smile) Jaka żwawa ptaszyna nocą zawitała.
        "Pofruwaj" po watkach. Zapraszamy serdecznie. Tak, fakt, że jest tu fajnie, bo
        z Wojtkiem siedzimy tu już 2 prawie lata. Więc i Ty zostań.
        Może napiszesz coś o sobie. Skąd do nas "przyfrunęłaś" ?
        Miłego i długiego pobytu, życzę Ci na naszym forum smile)
        • rudzik99 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 13.10.06, 23:50
          Witaj regine,mieszkam nad samym morzem.Swinoujscie to taka mala wioska,ale jest
          super.Pracuje mam jednego syna i mezusia od wielu wielu lat.A tak ogolnie jest
          Ok.
          • ania091951 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 13.10.06, 23:53
            Witam rudzik99 ja mieszkam w Chicago
          • regine Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 13.10.06, 23:55
            To fajnie. Mamy tu kilka osób ze Szczecina i okolic Twoich. Osób też dużo. Z
            różnych stron świata. Mamy tu wielw wątkw, powinnaś się Rudziku odnaleźć, w/g
            tych. ktre są na górze na czerwono. Tam możesz o nas pczytać. Pisz, pytaj.
            Naprawdę jest świetnie. Darmo tu już tak długo nie jestem smile
            Towarzystwoo przed i po piędziesiątce. Więc cieszę się, ze się podoba smile)
            Pozdrawiam serdeczniesmile
            • natla Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 14.10.06, 00:09
              Ale nam się Rudzik trafił. smile
              Witaj i życzę Ci, abyś chciała z nami zostać.
              • e-baba Witam, Was - Panilu i Rudziku 14.10.06, 14:45
                Witajcie serdecznie. Rozgoście się tutaj, gdzie ludzie dobrzy i życzliwi. Życzę
                Wam, abyście się na tym Forum czuli tak dobrze, jak my, którzy trafiliśmy tutaj
                przed Wami. Trafiliśmy i już zostaliśmy. Bo dobrze nam tutaj. Wam życzę
                podobnych odczuć.
                • dankarol Re: Witam, Was - Panilu i Rudziku 14.10.06, 14:55
                  Witajcie witajcie, mam nadzieję, że znajdziecie na forum coś ciekawego i że
                  będziecie miło spędzać tu czas
                  • del.wa.57 Re: Witam, Was - Panilu i Rudziku 14.10.06, 16:07
                    Witajcie jak miło,że jest nas coraz więcej,rozgoście się u nas,powiem Wam na
                    ucho,tutaj jest miło,wesoło i można o wszystkich pogadać.
                    Miłej zabawy Wam zyczęsmile))
                    • orhama Re: Witam, Was - Panilu i Rudziku 16.10.06, 22:02
                      Witajcie Panilu i Rudziku, ja też jestem nowa i podoba mi się tutejsze witanie,
                      więc się przyłączamsmile
          • goskaa.l Witaj, Rudziku!!! 17.10.06, 07:07
            Witam Cię ze Szczecina i mam nadzieję, że zagościsz na dłużej. Jakoś
            zachodniopomorskie nie ma szczęścia do forum (albo odwrotnie). Na forum oprócz
            mnie jest jeszcze jedna sztuka ze Szczecina, i jedna z Polic (ale ostatnio bywa
            jakby rzadziej). Pamiętam, że pojawiła się jeszcze jakaś osoba z naszego
            województwa, ale chyba skończyło się na kilku wypowiedziach.
            Napisz, proszę, coś więcej o sobie - jakie masz zainteresowania, co robisz poza
            pracą, i co chciałabyś robić (jakieś wiecznie niespełnione marzenia).
            Gośka
    • hanka93 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 14.10.06, 17:05
      Cześć , jestem tu pierwszy raz.Mieszkam w Krakowie na Azorach , szukam miłej
      Pani na spacery.Pozdrawiam
      Hanka
      • e-baba Haniu... 14.10.06, 17:36
        Witaj, Haniu. Tu są sami mili ludzie, z Krakowa tez jest kilka osób. Jeżeli
        rozgościsz się tutaj - na pewno je poznasz. Ja w każdym razie witam Cię na tym
        forum bardzo serdecznie i zyczę Ci, abyś sie tutaj dobrze czuła,podobnie ja my,
        którzy tutaj tak chętnie przebywamy.

PS. Zajrzyj do swojej gazetowej skrzynki. Wysłałam Ci odpowiedź
        • natla Re: Haniu... 14.10.06, 18:08
          Witaj, na pewno znakdziesz kogoś do spacerów, moze nie za często, ale taka jedna
          z pewnoscią chętnie bedzie z Toba zdobywała przynakmniej kopce, a moze
          i skałki...jest aktualnie po tatrzańskim treningu. Nie zdradzę Ci jej nicku,
          niechaj sama sie zgłosi wink)
          • dankarol Re: Haniu... 14.10.06, 19:09
            Witaj Haniu krajanko, rozgość się na forum, a jak będę miała już znowu sprzęt
            swój sprawny i stały dostęp do internetu, to i po spacerach porozmawiamy.
          • regine Re: Haniu... 14.10.06, 21:32
            Haniu z Krakowa smile Witam serdecznie smile A do spacerów już masz chętną, nie tylko
            nad Wisłą, ale i na Planty się z Tobą wybierze.
            Oczywiście nie ja, bo mam za daleko, tylko Dankarolka smile
            • del.wa.57 Re: Haniu... 14.10.06, 22:23
              Witaj Haniusmile)
              Miło,ze do nas dołączyłaś,czytaj,pisz,zyczę Ci miłej zabawy i zostań z nami na
              dłużej,napewno zadomowisz sie tutaj jak ja,zajrzałam i zostałam i już roczek
              minąłsmile)
              • czecoladca Re: Haniu... 15.10.06, 16:11
                mieszkam blisko Chicago, jest Was tyle ze moze i z moich okolic bratnia duszke
                znajde.
                • e-baba Witaj, Czecoladco 15.10.06, 16:19
                  Tylu tutaj świetnych ludzi, więc z pewnością i bratnią duszę wśród nich
                  znajdziesz. Może nawet i z Twoich okolic?
                  Rozgość się, porozglądaj, poczytaj.
                  Jednym słowem - witaj.
                  • natla Re: Witaj, Czecoladco 15.10.06, 17:05
                    Tylko nie podawajcie sobie nr gg na forum, a w poczcie.
                    Witak Czekoladko mleczna smile
                    Mamy Anię z Chicago.
                    • del.wa.57 Re: Witaj, Czecoladco 15.10.06, 18:01
                      Witaj Czekoladko,ale masz słodki nicksmile))
                      Tyś biała,czarna czy mleczna?smile)))))
                      Baw sie razem z nami,tutaj jest swietnie,słowo.
                      • mania1119 Re: Witaj, Czecoladco 16.10.06, 01:24
                        Jasne,ze tez witam i sie ciesze!
                        • orhama Re: Witaj, Czecoladco 16.10.06, 22:04
                          też Cię witam Czecoladcosmile
                • hanka93 Re: Haniu... 15.10.06, 16:22
                  witam i dziękuję za kontakt, napisz gg
                  Odpiszę
                  Hanka
                  • krista57 Re: Haniu...i inne nowe forumki 15.10.06, 17:09
                    Witam Was serdecznie ze Szczecina.
                    Chwilę mnie tylko nie było a tu przybywają nowe "twarze".
                    Każdy jest mile widziany i otaczany sympatią.
                    • goskaa.l Re: Haniu...i inne nowe forumki 16.10.06, 07:12
                      I ja witam wraz z Kristą ze Szczecina, tylko z drugiego brzegu Odry.
    • tofika Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 16.10.06, 08:46
      powitanko nowym posylam...
      panilu, rudziku.. czecoladce...smile)))
      bywajcie z Nami....
      • wirella Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 16.10.06, 20:31
        Witam serdecznie wszystkie nowe dla mnie osoby, w ilości 7.Dawno mnie tu nie
        było(problemy z kompem) i bardzo mi naszego Forum brakowało.Mam nadzieję ,że
        już wszyscy się dobrze czujecie.
        • orhama Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 16.10.06, 22:05
          nie widziałam jeszcze Twego imienia, witaj,jestem chyba wśród tych 7 nowychsmile
          • malwina52 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 17.10.06, 07:11
            az 7 nowych fajnie,
            witamy witamy, rozgoscie sie
            milego pobytu na forum zycze
            • regine Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 17.10.06, 11:49
              Witam wszystkich nowoprzybyłych. Witam "hurtem", bo dużo osób przybyło nam od
              momentu, jak umieszczono nas na pierwszej stronie gazety.
              Nie chciałabym więc nikogo nowego pominąć. Więc witajcie i piszcie troszkę
              więcej o sobie. Skąd pochodzicie, czym się zajmujecie, co robicie, wasze hobby ?
              Tylko proszę nic nie wspomninać o nudzie, bo naprawdę nuda nie dla nas smile)
              Jest tyle rzeczy do zrobienia, zobaczenia, poczytania itp...
              Miłego bywania na forum "piędziesięciolatki to my...", życzę smile))
    • benesia Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 20.10.06, 11:19
      witam mam bliżej do 60 niż 50 lat ale też pociąga mnie zabawka zwana komp teraz
      już wspólnie z wnukami ucze się wędrować po nieznanych drogach choć nogi nie
      bolą pozdrawiam wcześnie urodzonych ale zadowolonych.bydgoszcz
      • tofika Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 20.10.06, 11:26
        benesia... witaj, chyba druga juz jestes z bydgoszczy, w tym tygodniu, a ja mam
        przyjaciolke wirtualna od dwoch lat wlasnie tez z bydgoszczysmile
        ale fajnie.... bywaj, klikaj, czytaj ,,dawaj pomysly na towarzyskie pogaduszki..
        • wiktoria53 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 20.10.06, 12:10
          Witam wszystkich, których jeszcze nie witałam. Benesio, witam, jesteś juz
          którąś z kolei Bydgoszczanką na tym forum.
          • natla Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 20.10.06, 14:04
            N to się nam zawiązuje kan Bydgoszczy.
            Witaj Bebeiu i zostań z nami. Pytaj o co chcesz, my chętnie pomożemy. smile
            • del.wa.57 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 20.10.06, 14:19
              Witam nową duszyczkęsmile))
              Mam nadzieję,że zostaniesz z nami na dłużej,miłej zabawy Ci zyczęsmile
              • dankarol witam wszystkich nowych 20.10.06, 14:37
                piszcie czytajcie i bawcie się, dobrze, a ja jak już powrócę na stałe, to Was
                poczytam. smile))
                • regine Re: Witaj Benesia :) 20.10.06, 20:04
                  Jeszcze ja dołaczam do grona witających. Niech Ci się dobrze wiedzie u nas smile
                  • kasia573 Re: Witaj Benesia :) 20.10.06, 22:23
                    Witam Ciebie również. Grono się powiększa, jak miło!
                    • martaireks Re: Witaj Benesia :) 21.10.06, 22:58
                      Hallo ja jestem z Holandii , 52 latka ,smile)
                      • sagittarius954 Re: Witaj Benesia :) 21.10.06, 23:24
                        Hallo, czyżbyś była moją równolatką ?smile) Pozdrawiam Cię serdecznie z Warszawysmile)
                        • dankarol Re: Witaj Martaireks :) 21.10.06, 23:29
                          świetnie, że tu zaglądnęłaś, zostań z nami. Kraków też Cię wita
                          • wiktoria53 Re: Witaj Martaireks :) 21.10.06, 23:50
                            witam, witam smile)
                            • e-baba Re: Witajcie - Bożka, Benesia i Martaireks :) 22.10.06, 20:37
                              Aczkolwiek z opóźnieniem niejakim, ale wszystkich Was serdecznie wita tutejsza
                              forumowa baba i miłych chwil w tym miejscu życzy.
                              • gabira Re: Witajcie 23.10.06, 10:14
                                Umknął mi jakoś ten wątek - wybaczcie, ale jeszcze tu trochę błądzę.
                                Mieszkam na południu Polski, w miejscu tak mało ciekawym, że aż mi się nie
                                chce o nim pisać. Ciągle wydaje mi się, że jestem tu za karę......
                                • del.wa.57 Re: Witajcie 23.10.06, 11:49
                                  Witaj Marto z Reksemsmile))
                                  Rozgośc sie tutaj,pisz,czytaj,miłego pobytu Ci zyczę na forumsmile)
                                  • regine Re: Witajcie 23.10.06, 12:46
                                    Witam i pozdrawiam Nowoprzybyłych.
                                    Miłego pobytu na forum, życzę Wszystkimsmile
    • banitka51 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 23.10.06, 14:14
      świeże, młode forumwiczki
      niechaj zdejmą rękawiczki
      piszą szczerze i z humorem,
      czuły się jak w miłym gronie,
      założyły wizytówki,
      proszę o to wszystkie nówki,
      byśmy lepiej się poznały.
      Może zacznę od Orhamy,
      witaj na naszych pokojach,
      usiądź sobie przy Benesi -
      to zrobimy Wam portrecik,
      Bożkę a i Martęireks
      też witamy tutaj mile,
      od Was wszystkich zaś zależy
      dokąd wątki będą zmierzać.
      Widzę nową też Gabirę,
      co wciągnęła się już w wiry
      naszych plotek i rozważań.
      Niechaj się nam nie rozłażą
      w inne fora nowe nasze,
      a czytaczy też upraszam,
      by się częściej ujawniali,
      obraz siebie lepszy dali
      w swej ostrości i szczegółach.
      Dłużej nie będę przynudzać...
    • luccio1 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 25.10.06, 19:37
      52 lata, historyk i historyk sztuki z wykształcenia, historyk z zamiłowania.
      Prawie całe życie - od dziecka do dziś - w Krakowie. Rodzice już nie żyją. Mam
      kochającą Żonę, wraz z Nią otrzymałem "gotową" córkę, właśnie wkraczającą w
      dorosłość (skończyła studia - radzi sobie sama na rynku pracy, z każdym dniem
      coraz lepiej). Żona ustawiła mi na nowo dom - i całe życie.
      Już pisywałem na forach ("MMiS", Herbata z musztardówki, Wspomnienia z
      dzieciństwa, wcześniej także na innych forach "babsko-dziecinnych").
      Pozdrawiam. Łukasz.
      • tesunia Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 25.10.06, 19:43
        witam w naszym gronie,
        i opowiadaj wiecejsmile

pozdrawiam cieplutko.

PS;..mysle,ze zostaniesz na dluzej,powiekszysz "grono choplskie"wink)
        • del.wa.57 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 25.10.06, 20:01
          Witaj Luccionie-Lukaszu w naszym gronie,miłej zabawy Ci zyczęsmile))
          • biesand Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 25.05.07, 23:16
            Witaqm ponownie. Po pierwszym zalogowaniu nie bylo mnie z
            przyczyn "niezależnych" prawie pół roku, więc teraz znowu próbuję sie załapać,
            tym razem mam nadzieje na dłuzej.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie. smile))
            • biesand Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 25.05.07, 23:20
              Zapomniałem przypomniec,że pisze z Krakowa.
              • natla Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 25.05.07, 23:57
                Witaj ponownie i pamietaj, że więcej usprawiedliwień wagarów nie
                przyjmujemy wink))
                A to dla przypomnienie:

Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106
                Autor: biesand ☺
                Data: 11.10.06, 16:39
                Witajcie.
                Ja juz 50-kę zaliczyłem jakis czas temu, a nawet jeszcze wcześniej.
                Przybywam z Krakowa.
                Czego tu szukam ? Ciekawych ludzi, ciekawych tematów, ciekawych informacji.
                Lubię dyskutowac, czasem piszę wiersze ( jest tu taki kącik ?).
                Cenię bardzo Pana Kaczyńskiego......Bogusława wink

• natla Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 25.10.06, 21:31
        Rany, nowy chłop....dziewczyny trzymajcie go mocno wink)))))))
        Witaj Łukaszu! smile
        Jesteś obeznjmiony z forami, to powinieneś szybko nasze "wyłapać".
        A jak jesteś z Krakowa, to dla mnie duuuuży plus, bo sympatyzuje z miastem
        dzięki koligacjom rodzinnym.
        Rozglądnij się po naszm "dobrym i różnorakim forum". Na pewno coś dla siebie
        znajdziesz. Zainteresuj sie linkami na górze naszej głównej strony.
        Dobrej zabawy. smile
        • e-baba Re: Biesand i Luccio - witajcie 25.10.06, 21:40
          Witam Was ciepło o jesiennym zmroku. Rozgośćcie się, snujcie
          opowieści,zakładajcie wątki, rozmawiajcie. Po prosty bywajcie tutaj.
          • tofika Re: 7dni przerwy:) 11.11.06, 08:59
            Re: Skad przybywamy
            Autor: tofika
            Data: 09.05.05, 18:47 + dodaj do ulubionych wątków

zarchiwizowany

--------------------------------------------------------------------------------

ja tez z Wami chce byc::smile)))),
            witam wiec wszystkich,czytam to forum ,bo przyciaga mnie chyba ,
            wirtualny magnes; czy jak to nazwac???,pozdrawiam bardzo serdecznie,
            jak wyzej widac
            • natla Re: 7dni przerwy:) 11.11.06, 09:15
              Oooooo, witam Marinko, ale mnie sie osobiście tamta Twoja kreacja bardziej
              podobała wink)
              Mój tydzień wygrał wink)
            • czarny.humor To Tofika już nie fika? Teraz fika Marinika?! :))) 11.11.06, 09:35

smile))
    • banitka51 bisand i luccio 25.10.06, 20:49
      trafiliście akurat na niewielkie zamieszanie.
      Zapewniam, że się rzadko zdarza, że nie ma wśród nas potworów
      i bardzo wątpię, żeby złe intencje tu się zadomowiły.
      Bawcie się dobrze, piszcie własne wątki, biesiadujcie i historie cieawe
      opowiadajcie.
    • aldona53 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 15.11.06, 23:05
      Ja jestem nowa tutaj. Narazie mieszkam na Śląsku ale myślę, że pojadę do Angli
      i szukam właśnie znajomych. Mam na imie Aldona.
      • wiktoria53 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 15.11.06, 23:12
        Witaj nowa wink Aldono smile))) Z tej Anglii to będziesz zaglądała tu na forum?
        • natla Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 15.11.06, 23:18
          No właśnie , zostaniesz z nami? To jest ta wspaniała wyższość
          internetu....wszędzie mozemy być razem smile
          Witaj!
          Napisz coś więcej o sobie, no i z jakiego miasta jesteś na *naszym* "pięknym"
          Śląsku. smile
          • goskaa.l Witajcie - Aldono i Marinko 16.11.06, 06:56
            Witam (znad Odry) Aldonę i witam nowe wcielenie Tofiki. Życzę obu Wam
            cierpliwości i toletancji - od innych i dla innych.
            Gośka
            • tofika Re: Witajcie - Aldono i Marinko 16.11.06, 07:05
              Aldono.. witaj,
              jak juz bedziesz tam daleko, to odzywaj do nas stamtad..
              narazie klikaj poki jestes z nami w krajusmile
              Gosiu,tak ..wszystko jest wazne..masz racje,jak to w zyciu bywa, raz na wozie,
              raz pod wozem.. najlepiej byloby wciaz" na wozie"
              • regine Re: Witaj - Aldono ! 16.11.06, 08:27
                Tu znajdziesz znajomych. Nie mysl, ze tylko wirtualnych. Swiat jest taki
                malutki, ze Anglia to nie taka znowu odleglosc. Pisz, czytaj i witam wsrod
                nas smile
          • aldona53 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 20.11.06, 08:59
            Mieszkam w Bytomiu. Jak to miło, że tak mnie przywtaliscie. Teraz nie mam dużo
            za bardzo czasu zeby pisać bo się ucze dopiero tego cholerstwa, ale będę się
            odzywać1
            • natla Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 20.11.06, 09:44
              Witaj Aldono, o rzut beretem mieszkająca ode mnie smile To juz mam 2 sąsiedki,
              Yoannę i Ciebie smile
              Ucz sie tego cholerstwa, zobaczysz, to nie takie trudne. Mysmy na ogół wszyscy
              tu zaczynali przygodę z kompem. Jest na górxze naszej strony głównej na
              czerwono wpisany link "kurs komputerowy". Moze Ci sie przyda.
              Powodzenia.
              Pracujesz jeszcze?
              • regine Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 20.11.06, 10:39
                I ja Cie Aldono witam serdecznie. Juz przeczytalam, ze jestes babcia. Witaj w
                Klyubie Babc i Dziadkow smile Witaj i na forum naszym. Ciesze sie, ze znowu ktos
                przybyl do nas smile
                • fleur1 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 24.11.06, 13:51
                  Witam osoby, króre chcą tu zaglądać, naprawdę warto.
                  Mozna mieć nowe przyjaźnie, znajomości i wiele radości.
    • dr.wal2 Re: Skąd przybywamy..... ??? 16.11.06, 08:38
      .. wszyscy z tego samego miejsca
      do ktorego wszyscy podazamy ...

radujmy sie tym co mamy
      • natla Re: Skąd przybywamy..... ??? 16.11.06, 09:27
        Aleś Drwalu wymyślił.....zostaw ten łut nadziei, ze przyszlismy sie z dobrej,
        świadomej nicości i w taką odejdziemy, co nie przeszkadza cieszyć się życiem tu
        i teraz wink)
        • tesunia Re: Skąd przybywamy..... ??? 16.11.06, 10:18
          no drwalu i Ty tez tu????????????????
          baw sie dobrzesmile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
          • del.wa.57 Re: Skąd przybywamy..... ??? 16.11.06, 15:38
            Witaj Aldono,napisz coś więcej o sobie i baw się razem z namismile))
        • dr.wal2 Re: Skąd przybywamy..... ??? 17.11.06, 21:57
          natla napisała:

co nie przeszkadza cieszyć się życiem tu i teraz wink)

cieszyc ?,gdy wracam z pracy narabany a w domu rozpalka czeka ..,eeh
          gdzi tu promocje na sznurek maja ?
          • tesunia Re: Skąd przybywamy..... ??? 18.11.06, 10:16
            drwalu,
            no moze juz troche przycichniesz "z rozpalkami",wiem ,ze stac Cie na lepsze,

a sznurek po co Tobie??
            chcesz sie zwazyc na strychu?wink)
            • natla Re: Skąd przybywamy..... ??? 18.11.06, 10:20
              Tesunia, co Ty tak gonisz za Drwalem i koniecznie chcesz go skierować na drogę
              cnoty wink)) Wiesz, ze chłopy w naszym wieku bywają monotemaczni wink)
              • tesunia Re: Skąd przybywamy..... ??? 18.11.06, 10:22
                no,moze nie gonie,ale chce Go na inny tok myslenia naprowadzic,
                • adria231 Re: Skąd przybywamy..... ??? 24.11.06, 08:55
                  Ja przybywam z Krakowa.Jestem nową internautką(dopiero kupiłam sobie sprzęt),
                  Teraz poszukuję forum,które nadaje na moich falach.
                  • malwina52 Re: Skąd przybywamy..... ??? 24.11.06, 09:05
                    witaj, moze zagoscisz u nas na dluzej
                    jak sprawdzisz te falesmile
                    pozdrawiam i zapraszam do nadawania
                    • natla Re: Skąd przybywamy..... ??? 24.11.06, 09:24
                      Witaj Adrio, jak jesteś z Krakowa, to musisz być nasza wink)
                      Aż Ci zazdroszcze tych początków, tych lez złości jak coś nie wychodzi i dumy
                      jak się uda wink
                      Chociaż prawde powiedziawszy ten początek sie wydłuza, bo ciągle sie człowiek
                      uczy.
                      Polecam wątek "Kurs komputerowy". Przeleć sobie czerwone linki na górze naszej
                      głównej strony.
                      No i dobrej zabawy.....am nadzieje z nami. smile
                      • tesunia Re: Skąd przybywamy..... ??? 24.11.06, 10:03
                        witam cieplutko,
                  • dankarol Witaj Adrio231 24.11.06, 10:08
                    Hej witaj sąsiadko mam nadzieję, że pobędziesz z nami. Baw sie dobrze nowym
                    sprzętem.
                  • czarny.humor Adria!! Ty wyyjątkowa szczęściara jesteś!! :))) 24.11.06, 10:09
                    I my też!! smile))

Już na samym początku poszukiwań znalazłaś najporządniejsze forum!
                    Fiiu, fiu!!

No to witaj.

smile))
                    • del.wa.57 Re: Adria!! Ty wyyjątkowa szczęściara jesteś!! :) 24.11.06, 13:46
                      Dokładnie Adrio,jak napisał nasz Humorek,to jest to czego szukasz,mam
                      nadzieję,baw sie dobrze,początki są troche trudne,ale jak załapisz gdzie? co?
                      kiedy? he..he..he..to juz zostaniesz tutajsmile))
                      • adria231 Re: Adria!! Ty wyyjątkowa szczęściara jesteś!! :) 25.11.06, 06:05
                        Tak,jestem szczęściarą. Na tym forum coś się dzieje.Będę tu zaglądać.
                        Dziś mam trochę mniej czasu ,bo wzywają obowiązki wobec wnuków.
                        • wiktoria53 Witajcie: Adrio, Aldono :) 25.11.06, 08:11
                          Ale Was już dużo z południa kraju. Powodzenia w klikaniu, surfowaniu po necie
                          itd smile
                          • e-baba Re: Witajcie: Adrio, Aldono :) 25.11.06, 20:12
                            I ja Was serdecznie witam, mając nadzieję, że zagościcie tutaj dłużej.
                            Życzę Wam przyjemnego pobytu na Forum.
    • jatez1 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 27.11.06, 11:49
      jak macvie problemy wpadnijcie do mnie nakawe
      Marek Adelaide
      • maladanka Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 27.11.06, 11:57
        ale jak my pijemy kawe to Ty spisz!
        • tofika Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 27.11.06, 12:11
          jatez1?/
          to chociaz jakis punmcik istnienia, gdzie ta kawa, jak dobrnac mam wsrod
          dzisiajszej mgly jaka mam?jakies swietliki podaj na droge czy cós..smile
    • wirella Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 28.11.06, 08:57
      Witam serdecznie i cieplutko Wszystkich nowych forumowiczów.Sporo Was
      przybyło,podczas moich przymusowych przerw w przebywaniu na forum.smile)))))))))
      • natla Re: Skąd przybywamy............Autor: breston. 12.12.06, 08:39
        Re: Dzieńdoberki............. 12 ................
        Data: 11.12.06, 14:25

To cudownie ,ze w koncu trafilam na normalne forum ,no i wiekowo moje .No wiec
        witam was najgrzeczniej jak potrafie ,witam was kawusia i szarlotka na goraco w
        sosie waniliowym (pycha!!).Witam was sloncem ,zapachem "Plesaure"Ester Lauder
        witam was usmiechem jasnym (porcelanowym) witam was z radoscia.! Buziaczek dla
        wszystkich tutaj piszacych .Marta na codzien na forum Breston

• barbara965 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 16.12.06, 09:36
      Witam,jestem nowa.Bardzo mi się tu podoba.Pochodzę z Białegostoku.Miło będzie
      porozmawiać z rówieśniczkami.
      • natla Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 16.12.06, 09:55
        Hej, hej, Witaj Basiu i na wstępie spóźnione, acz szczere życzenia wszystkiego
        najlepszego z okazji niedawnych imieninych. wink))
        Jeżeli możesz, napisz coś o sobie.
        • e-baba Re: Witaj, Barbaro 16.12.06, 16:02
          Witam Cie serdecznie, życzę Ci, abyś dobrze się tu czuła z nami i została na
          dłużej.
      • barbara965 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 18.12.06, 11:02
        Chciałam napisać o sobie parę słów;Mieszkam w Białymstoku, jestem aktywna
        zawodowo,lubię muzyke klasyczną, dobre książki, sztuki teatralne.Moja rodzina
        to: mąż,córka,2-letnia wnuczka, zięć i cztery psy rasy Amstaf.Mieszkamy wszyscy
        razem.
        • tofika Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 18.12.06, 11:21
          WQitaj barbaro965, szczegolnie tym bardziej ze jestem byla podlasiankasmile
          Wesolych Swiat Tobie i Twoim najblizszym..
          bywaj , to juz wiem ze z rodzinnych stron bedzie nas dwiesmile
          • adria231 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 18.12.06, 14:10
            Nastał już gorący okres przedświąteczny,może jeszcze zdążycie przyjąć życzenia
            ( ten piękny tekst znalazłam w interneciei właśnie chciałam się nim z Wami
            podzielić):
            Wesołych Świąt
            Bez zmartwien,
            Z barszczem,grzybami,z karpiem,
            Z gościem,co niesie szczęście!
            Czeka nań przeciez miejsce.
            Wesołych Świat!
            A w Święta
            niech się snuje kolęda.
            I gałązki świerkowe niech
            Wam pachna na zdrowie.
            Wesołych Świąt!
            A z Gwiazdką
            pod świeczek łuną jasna
            życzcie sobie-najwięcej:
            zwykłego,ludzkiego szczęścia.
            • regine Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 18.12.06, 14:26
              Witaj Barbaro w tym przedświątecznym czasie. Ładnie wejscie, ładnie
              przedstawienie się smile) Ciekawa jestem piesków. Pozdrawiam serdecznie smile)
              • wiktoria53 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 18.12.06, 18:13
                Witaj Barbaro. Miłego aktywnego pobytu na forum.
    • krydreger Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 19.12.06, 01:53
      natla napisała:

> Autor: kla-ra Data: 11.10.2004 16:21
      > Witam serdecznie,moja 50-tka tuz,tuz,pierwsza dekada skorpiona i o dziwo
      > wcale mnie to nie przeraza.Proponuje tu wpisywac miejsca naszego
      > zamieszkania.Dzieki temu lepiej sie poznamy,a moze tez nawiazemy ze soba
      > przyjaznie,kto wie.Rozpoczynam: Klara-Krakow
      > __________________________________________________________________________
      > Poniżej link do części I, II i III
      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=16593622
      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=25934585
      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=35245958
      > (a piszcie też coś więcej o sobiesmile)
      > Ja to juz z 5 lat moja 50-tke obchodze,ale fajnie tylko moja mama ma problem,
      i troche na nartach zwolnilam , za to milo by mi bylo spotkac kogos z klasy B z
      liceum a Zakopanego, matura 1968.Ja Krysia mieszkalam na Borach,czyli pod
      Nosalem.Do milego uslyszenia na forum.
      • natla Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 19.12.06, 08:24
        Witaj Krysiu Zakopianko!
        Jestem zagorzałą miłośniczką Twoich okolic, które chyba lepiej znam od Śąska,
        gdzie mieszkam. smile
        Wyszło mi, że zimą wstajesz z łóżka, wkakujesz w narty i lecisz na stok
        widoczny z okna wink)
        Mamy tu też naszą kochanie Manie z Zakpca. Na pewno kończyłyscie obie liceum,
        tylko czy lata się zgadzają? smile
      • dankarol Anno -Mario i Krydreger 20.01.07, 16:06
        witajcie na forum, bawcie sie dobrze i nie przejmujcie chwilowa ciszą, to ta pogoda.
        • jancolka dzień dobry, 24.01.07, 12:41
          zajrzałam do Was,może jeszcze zajrzę!
          • natla Re: dzień dobry, nawzajem :) 24.01.07, 12:46
            A zajrzyj, zajrzyj, a moze zostań....smile
            Fajnie by było, gdybyś nie skończyła na tym jednym wpisie, jak to sie czesto
            ostatnio zdarza.
            • takanietaka hej Jancolka... 24.01.07, 14:00
              przywiało Cie ze sniegiem? Witaj witaj..i przeleć sie po naszych "wątkach "
              moze ci cos bedzie pasowało...
              • krista57 Re: hej Jancolka... 24.01.07, 15:15
                Witaj rowiesniczko smile))Skoro już do nas trafiłas to poczytaj nieco co ludzi trapi
                czym sie zajmują w wolnym czasie.Napisz też nieco o sobie.
                Trzymaj sie i nie opuszczaj nas szybko.
                • dankarol Re: hej Jancolka... 24.01.07, 16:14
                  Witaj witaj na forum, mam nadzieje, że będzie to tez Twoje forum.
          • regine Re: dzień dobry, 24.01.07, 18:23
            Witam i ja "nową duszę" w tym wirtualnym świeciesmile
            Witaj i śmiało rozgość się na naszym wspólnym, otwartym dla Wszystkich forum.
            Troszkę napisz o sobie, będzie nam miło wiedzieć coś o Tobie i napisz skąd do
            nas klikasz. Tylko nie uciekaj, tu naprawdę jest tylu wspaniałych ludzi. Klikam
            z tymi nimi już prawie 2 lata, z krótszymi lub dłuższymi przerwami. Tu poznałm
            prawdziwych przyjaciół, nie tylko w tym magicznym świecie internetowym.
            Poznałam niektóre osoby na różnych spotkaniach. To wspaniali ludzie, na dobre i
            złe chwile. Jak pobędziesz z nami to sama się przekonasz. Ale trzeba być. Czego
            i Tobie i sobie życzę. Pozdrawiam i do dzieła smile))
            • mania1119 Re: dzień dobry,Jancolka 25.01.07, 20:33
              Witam serdecznie i ciesze sie ze bedziesz z nami!
              • tofika Re: Dzień Dobry....Jancolka 28.01.07, 12:51
                Jancolka, witaj wsrod nas,
                zagosc w naszym forum...
                bywaj , podczytuj .. klikaj
                Zycze Ci milego pobytu z nami..podrawiam
                ---odzywaj ..udowodnij ,ze jestes z nami..
    • w.anna-maria Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 20.01.07, 10:46
      natla napisała:

> Autor: kla-ra Data: 11.10.2004 16:21
      > Witam serdecznie,moja 50-tka tuz,tuz,pierwsza dekada skorpiona i o dziwo
      > wcale mnie to nie przeraza.Proponuje tu wpisywac miejsca naszego
      > zamieszkania.Dzieki temu lepiej sie poznamy,a moze tez nawiazemy ze soba
      > przyjaznie,kto wie.Rozpoczynam: Klara-Krakow
      > __________________________________________________________________________
      > Poniżej link do części I, II i III
      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=16593622
      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=25934585
      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=35245958
      > (a piszcie też coś więcej o sobiesmile)
      >
      Świetny pomysł:w.anna-maria/ kujawsko-pomorskie. Już jakiś czas temu
      przekroczyłam półwiecze, ale cieszę się, bo "już bliżej niż dalej" /uwolnienia
      od życia/.
      • natla Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 20.01.07, 11:20
        Witam Cię Anno-Mario w naszych progach! smile
        Tylko zmartwiłaś mnie na wstępie.....czyżby życie tak dało Ci w kość?
        Jasne, że wszystkim nam daje czasem popalić, ale też przeżywamy piękne chwile,
        dla których warto przecież żyć i nie czekać na ostateczność.
        Rozgosć się i napisz, jak masz ochotę coś więcej o sobie.
        Pytaj śmiało, kiedy będziesz miała trudności w poruszaniu sie po forum. Biuro
        adminki zawsze otwarte wink)
        • maladanka Re:AnnoMario 20.01.07, 15:45
          witaj - ale nie masz smutnej twarzy jak Anna Maria z piosenki?
          Może masz hobby,albo fajna książkę przeczytałaś, albo masz kota?albo psa? -
          napisz o tym smile
    • basia18011 Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 27.01.07, 21:05
      Jestem w gdansku nowa szukam przyjaciół do pogadania.Moze ktos się
      odezwie.Straciłam kogoś kogo kochalam.Czuję się parszywie.pozdrawiam wszystkich
      • maladanka Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 27.01.07, 21:38
        oj Basiu, teraz troszke u nas zastój, trudno się wchodzi na forum,jakies
        problemy z logowaniem itp...ale na pewno bratnia dusza się znajdzie - może na
        razie poczytaj co pisałyśmy? A wiatr od morza przyniesie lepsze chwile smile
      • natla Re: Skąd przybywamy............. 4 .......... 106 27.01.07, 22:48
        Witaj Basiu. Musisz mieć okropne samopoczucie. Zatrzymaj sie u nas, niejedna
        handra tu sie utopiła.
        Najlepiej opisz wszystko, to pomaga. Wiesz, taka darmowa psychoanaliza wink))
      • tofika Re: Skąd przybywamy.............Basiu:)) 28.01.07, 13:00
        BASIU , witaj , badz z nami ,
        zacznij pisac.. tu na forum ,
        otwieraj watki tam gdzie masz pomysl cos napisac to klikaj, my poczytamy i
        odezwiemy do Ciebie ..
        Zycze Ci odnalezienia jak najszybszego..
        wsrod wielu zwilych niekorzystnych spraw zawsze znajda sie i te pomyslne..
        pozytywne..
        mieszkasz w miescie dla mnie szczegolnie bliskim ( mieszka tam moja sporo
        gromadka rodzonych) tym bardziej szczegolnie Ciebie pozdrawiam
        a moze tak Ci napisze.."" nie ma tego zlego coby na dobre nie wyszlo"
        • e-baba Witam nowych 28.01.07, 13:24
          Pozwólcie, że Was - Jancolko, Anno-Mario i Basiu - tak razem powitam, bo dotąd
          jakoś okazji dla powitania nie miałam. Witam, witam, zapraszam do nas. Miło nam
          bedzie jak z nami zostaniecie na dłużej, a jeszcze milej - gdy znajdziecie
          tutaj przyjaciół. Piszcie o wszystkim - co Wam w duszy gra. I nie musi to być
          muzyka, mogą być sprawy wielkie i gadanie ble, ble, ble. Czyli - jak kto czuje.
          Niech Wam dobrze tutaj będzie.
          • del.wa.57 Re: Witam nowych 31.01.07, 16:29
            Ja rowież witam Was ''nowe duszyczki''dawno mnie tu nie było ho..ho...
            Życze Wam dziewczyny miłego pobytu,klikania i czujcie sie jak w domusmile))))
            • zielona56 Re: Witam nowych 11.04.07, 19:55
              Czy do tego " Nieba" przyjmiecie i moją duszyczkę z Warszawy, jeżeli tak to się
              bardzo cieszę.
              Pozdrawiam wszystkie inne 50-siątki
              • wiktoria53 Re: Witam nowych 11.04.07, 20:50
                Nie wiem czy to "niebo", ale wszyscy Cię tu serdecznie przywitają.Tylko nie
                uciekaj za moment. Pozdrawiam.
                • natla Re: Witam nowych 11.04.07, 21:12
                  Witaj Zielona Pięćdziesiątko smile
                  Muszę Ci powiedzieć, że to raczej czyściec, ale całkiem udany wink)
                  Fajnie by było gdybyś zaistniała na forum. Powodzenia, a jak bedziesz
                  miała "ciężkości", to leć do biura adminki (czerwony link na naszej głównej
                  stronie).,, Tam nawet barek jest zawze otwarty. wink
                • sagittarius954 Re: Witam nowych 11.04.07, 21:20
                  Ja również cię powitam Zielona ,czuj się tu dobrze i nie znikaj, tylko klikaj .
                  Choć pewnie trudno ci się zdobyć na klikanie , gdy Twoje serce w wielkiej
                  rozterce . ale mimo wszystko po prostu bądź smile Pozdrawiam cię . Sagi.smile
                  • e-baba Re: Witaj, Zielona... 12.04.07, 00:24
                    I ja, forumowa baba, serdecznie Cię, Zielona, witam. Zielony to kolor wiosny, z
                    którą zawitałas tutaj i kolor nadziei - że zostaniesz z nami, i co
                    najważniejsze, że będziesz się tutaj dobrze czuła. Czego Ci serdecznie życzę.
                    Więc rozgość się tutaj, porozglądaj i zapraszamy do rozmów.
                    • mania1119 Re: Witaj, Zielona... 12.04.07, 00:32
                      "Najzieleńszej chcę zieleni/wiatr zielony i gałęzie/statek na dalekim morzu/i
                      koń u górskiej przełęczy."
                      Chyba F.G.Lorca,o ile sie nie mylę (choc mogę).
                      tez witam serdecznie.
                      • zielona56 Re: Witaj, Zielona... 12.04.07, 10:38
                        Jestem wzruszona , że mnie tak serdecznie witacie . Chyba trafiłam do "RAJU" i
                        mam zamiar tu dłużej pozostać.
                        Cieplutko i wiosennie pozdrawiam.
              • dwa-filary Re: Witam nowych 12.04.07, 18:15
                I ja ,i ja bardzo chcę z Wami być.Jestem z Warszawy
                • czarny.humor Każda nówka i każdy nówek mile widziani. 12.04.07, 18:23
                  Rozejrzeliście się juz trochę po obejściu, czy idziecie na żywioł?

smile))
                  • zielona56 Re: Każda nówka i każdy nówek mile widziani. 12.04.07, 18:31
                    Obejście elegancie , przyjemnie się u Was przebywa.
                  • dwa-filary Re: Każda nówka i każdy nówek mile widziani. 12.04.07, 18:41
                    Zaglądałam kilka razy ,ale brak mi było odwagi/ hihihi myślałby kto ,że taka
                    skromna/,a teraz koleżanka mnie namówiła
                    • dankarol Re: Każda nówka i każdy nówek mile widziani. 12.04.07, 19:23
                      Witajcie nowe duszyczki, mam nadzieję, ze tu się zadomowicie
                      • sagittarius954 Re: Każda nówka i każdy nówek mile widziani. 12.04.07, 19:50
                        Witajcie i coś mi się zdaje ,że trzeba będzie zacząć liczyć statystykę smile)
                      • wiktoria53 Witam dwa filary , zielona 12.04.07, 19:51
                        No i przybyły dwie duszyczki z W-wy smile No nie jesteście u nas tylko juz u
                        SIEBIE.Pozdrawiam.
                        • wiktoria53 Sagi, ja Ci radzę nie wchodź w to 12.04.07, 19:52
                          chcę Twojego dobra tylko i wyłącznie.
                          • dwa-filary Re: Sagi, ja Ci radzę nie wchodź w to 12.04.07, 20:16
                            a w co ma nie wdeptywać wink
                            • mania1119 Re: Dwa- Filary 12.04.07, 20:37
                              witaj-byle stabilnie i nie tylko na myk ale i przyszlosciowo!
                              • wiktoria53 Re: Dwa- Filary 12.04.07, 20:41
                                Sagi ma nie wdeptywać wink w statystykę, bo się chłopak zapracuje na amen wink
                                • dwa-filary Re: Dwa- Filary 12.04.07, 21:02
                                  Już rozumiem,ale czynnych forumowiczów jest tylko garstka,czy reszta uciekła?
                                  Pozdrówka,miło tu .
                                  • natla Re: Dwa- Filary 12.04.07, 23:14
                                    Wotaj Podwójnyfilarze wink)....i nie bądź taka dociekliwa. Od nas mało kto
                                    ucieka, czasem tylko czekają na lepsze czasy wink)
                                    A poza tym, real nie wszystkim pozwala.
                                    Baw sie dobrze......tu mozesz smile
                                    • e-baba Re: Dwa- Filary 12.04.07, 23:20
                                      Witaj, witaj, miłych chwil Ci tu życzę, a nam - abyś stała się jednym z filarów
                                      tego miejsca. Pozdrawiam ciepło, po babsku
                                      • ania091951 Re: Dwa- Filary 12.04.07, 23:55
                                        Pozdrawiam dwa-filary ale my sie juz chyba znamy z Forum Muranowa
                                        • del.wa.57 Re: Dwa- Filary i Zielona :))) 13.04.07, 14:56
                                          Witam serdecznie dziewczyny,ale macie superowe nicki''dwa filary''a dlaczego
                                          tylko dwa?smile)))))
                                          Zielona jak trawa,jak nadzieja,jak wiosnasmile)
                                          Bawcie sie dobrze dziewczyny i czujcie sie jak u siebie w domu,powodzeniasmile
                                          • zielona56 Re: Dwa- Filary i Zielona :))) 13.04.07, 15:25
                                            Del.wa też jest świetnie brzmi .
                                            Postaram sie bawic bobrze,dom jest przestronny to i miejsce dla mnie sie
                                            znalazło . Dziękuje smile
                                          • dwa-filary Re: Dwa- Filary i Zielona :))) 13.04.07, 15:33
                                            del.wa.57 napisała:

> Witam serdecznie dziewczyny,ale macie superowe nicki''dwa filary''a dlaczego
                                            > tylko dwa?smile)))))
                                            > Zielona jak trawa,jak nadzieja,jak wiosnasmile)
                                            > Bawcie sie dobrze dziewczyny i czujcie sie jak u siebie w domu,powodzeniasmile

Nie miałam pomysłu na nicka,a słuchałam piosenek Tournau'a i było: dwa
                                            filary,dwie przepaści,jedenasta,jedenaście.
                                            • del.wa.57 Re: Dwa- Filary i Zielona :))) 13.04.07, 16:08
                                              Jesteście''luzackie''dziewczyny to lubie!!Jest nas coraz więcej hura!!kobietki
                                              górą a co!Chociaż przydałoby sie wiecej panow,chyba boją się nas he..he..he..
                                              Zaglądnie czasem jakis pan i.....znikasmile))
                                              Mamy Sagiego i Humorka,to nasze rodzynkismile)))
                                              • topciu Re: Dwa- Filary i Zielona :))) 14.04.07, 09:08
                                                Ho, ho!!! I ja Was witam przebojowe kobitkihau, hau, jau.
                                                Obie mi się kojarzycie z trawką i drzewkami, gdzie piękne psie dziewczynki
                                                i kumple zostawiają liściki. Fajnie.
                                                • dwa-filary Re: Dwa- Filary i Zielona :))) 14.04.07, 09:13
                                                  topciu napisał:

> Ho, ho!!! I ja Was witam przebojowe kobitkihau, hau, jau.
                                                  > Obie mi się kojarzycie z trawką i drzewkami, gdzie piękne psie dziewczynki
                                                  > i kumple zostawiają liściki. Fajnie.

Ja sprzątam po mojej dziewczynce te liściki i nie mam z tym problemu,tylko
                                                  ludzie patrzą na mnie jak na głupią
                                                  • krista57 Re: Dwa- Filary i Zielona :))) 14.04.07, 10:25
                                                    Witajcie Warszawianki,widzę ,że trochę mnie nie było a Was wszędzie pełnosmile))
                                                    Przedstawiam się:jestem ze Szczecina.
                                                  • dwa-filary Re: Dwa- Filary i Zielona :))) 14.04.07, 16:17
                                                    Miło mi,ale jeszcze nie łapię kto i skąd.W Szczecinie byłam z 10 lat temu,duże
                                                    zmiany?
                                                  • dwa-filary Re: Dwa- Filary i Zielona :))) 14.04.07, 17:47
                                                    Moja Klara nie pisze właściwie listów tylko wysyła SMS-y i nawet jak kogos
                                                    polubi to odpisuje
                                        • dwa-filary Re: Dwa- Filary 13.04.07, 15:34
                                          ania091951 napisała:

> Pozdrawiam dwa-filary ale my sie juz chyba znamy z Forum Muranowa

Miło mi Cię tu widzieć
                                    • dwa-filary Re: Dwa- Filary 13.04.07, 15:52
                                      natla napisała:

> Wotaj Podwójnyfilarze wink)....i nie bądź taka dociekliwa. Od nas mało kto
                                      > ucieka, czasem tylko czekają na lepsze czasy wink)
                                      > A poza tym, real nie wszystkim pozwala.
                                      > Baw sie dobrze......tu mozesz smile

Ja się cieszę jak jest dużo ludzi i gwarno.To prawda ,że w realu czasami nie
                                      wyrabiam na zakrętach,ale się staram

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka