wiktoria53 25.06.06, 09:04 www.millan.net/funp/100/ketchup.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mania1119 Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 25.06.06, 12:46 Ile ja sie przy Was ucze!Otwieram sobie wszystkie linki ,popatruje-i juz czuje coraz wieksza gotowosc do zaglebienia sie w link o obsludze komputera.Jeszcze sie okaze,ze ktoregos dnia zobaczycie zdjecie mojej Malej w temacie o zwierzakach.Wiec ,Wiktorio-to jest dobry temat dla mnie na poczatek dnia.Dzieki. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 25.06.06, 14:13 Dzięki Wiktorio,ale dzisiaj nie dam rady tak tańczyć,za gorąco)))) Krówka jest świetna Odpowiedz Link
malwina52 Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 26.06.06, 11:04 cos tej krowce brakuje gdzies zgubila cucuszki, a moze to rodzaj meski dlatego w majteczkach bez staniczka Odpowiedz Link
dankarol Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 26.06.06, 11:16 Tańczy fajnie, ale to nie krówka, bo któwka wygląda tak img96.imageshack.us/img96/7669/kuhe37ul.gif może to krówek Odpowiedz Link
malwina52 Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 26.06.06, 11:19 i ta ma cycuszki to napewno krowka a jak sympatyczna i zalotna Odpowiedz Link
dankarol Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 26.06.06, 11:29 www.maxior.pl/?p=index&id=20295&8 jeszcze film o zwierzaczkach, może dobre na upał Odpowiedz Link
dankarol Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 26.06.06, 11:57 www.maxior.pl/?p=index&id=19127&6 śpiewające bobaski Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Coś wesołego na poprawienie nastroju:)) 26.06.06, 17:06 www.pc.inet.pl/flash/ptaszek.swf spiewający ptaszek. Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Coś wesołego na poprawienie nastroju:)) ???? 26.06.06, 17:10 Ale się drze ten ptaszek!!!!!!! Odpowiedz Link
natla Re: Coś wesołego na poprawienie nastroju:)) ???? 26.06.06, 18:14 Ale sobie pooglądałam na dobry koniec dnia.... Odpowiedz Link
jozefina33 Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 26.06.06, 18:55 Fajne.No ja tak ładnie śpiewam jak ten ptaszek. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 26.06.06, 19:48 Uważaj Józefino bo oberwiesz(z bucika) jak ten ptaszyna)))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 27.06.06, 11:08 prawie.nuh.pl/ Powinno ies otworzyć jak nie mam pecha... Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 28.06.06, 08:43 www.millan.net/funp/120/icandance.html Odpowiedz Link
dankarol Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 28.06.06, 10:08 Dzięki Wiktorio pośpiewałam i potańczyłam na dobry początek dnia Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 28.06.06, 13:13 Przystojny gość a jak cudnie spiewa)))))) Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 28.06.06, 15:44 Mnie też troszka rozweselił Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 01.07.06, 07:15 "Dosyć szybko można się zorientować, iż Izabela nie nadaje się do interesu, który ma Wokulski." "Jagienka rozgniatała orzechy bez młotka, bo miała twarde przyrodzenie." "Dobrze rozwijający się przemysł chemiczny przerabia węgiel na sól kamienną." "Jacek Soplica miał długie rzęsy i dlatego nazywali go wąsalem." "Kapitan spuszcza się zawsze ostatni." "Królik jest tak oddany swym małym, że wyrywa sobie kłaki sierści z brzucha, żeby wyścielić im gniazdo. Któryż ojciec rodziny zdołałyby się na to?" "Obok grobów smutnych i zaniedbanych stały groby tętniące życiem." "Pijacy pod wpływem alkoholu często popełniają samobójstwo i nazajutrz nic nie pamiętają." "Czytałem sztuki Szekspira. Dwie zapamiętałem: Romeo i Julia." "Boryna był teściem żony syna Antka Hanki." "Lato mile spędzę w górach u kuzynek, z których zejdę dopiero po wakacjach." To wyszukane z humoru zeszytów. Odpowiedz Link
natla Re: Pograjmy sobie... 01.07.06, 09:19 Pograłam sobie, ale się zmęczyłam, bo strasznie ciężka ta muzyka )) Odpowiedz Link
dankarol Re: Pograjmy sobie... 01.07.06, 15:41 Ale sobie koncert urządziłam, ))) będzie na sąsiada z góry Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Pograjmy sobie... 01.07.06, 21:49 Też sobie pograłam na gitarze a potem wypiłam piwo) Odpowiedz Link
dankarol Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 05.07.06, 11:07 A może potańczymy, to podobno dobra gimnastyka www.flowgo.com/index.cfm?action=view&id=5690&scid=9964 Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 05.07.06, 13:11 Dzięki Danusiu popatrzyłam,posłuchałam Abby,ale nie tańczyłam za gorąco z jaka gracją poruszają sie te słoniki)) Odpowiedz Link
mania1119 Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 05.07.06, 21:29 Po calym dniu pracy popatrzec na to-naprawde frajda. Odpowiedz Link
wirella Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 06.07.06, 06:05 Dziękuję Danusiu ,potańczyłam sobie póki jeszcze nie za gorąco. Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 06.07.06, 06:51 A ja słucham jazzu Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 06.07.06, 10:23 Coś bardzo miłego nie tylko na początek dnia) www.twojezycie.1k.pl/ Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 12.07.06, 07:45 www.sugarqube.com/Ecards/CardView.cfm?CardID=395 Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 12.07.06, 12:55 Nieżle zbudawany ten paker Wiktorio)))) Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 20.07.06, 09:32 img95.imageshack.us/img95/684/babcieprzykompieob0.jpg Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 20.07.06, 09:43 Jak powstaje pomnik? 1. Mały model. 2. Odlew. 3. Obróbka dłutem. 4. Gładzenie. 5. Odsłonięcie. 6. Przemówienie. 7. Kolacja. Jak powstaje człowiek? W odwrotnej kolejności... Odpowiedz Link
wiktoria53 Lokomotywa :))))))))) 20.07.06, 09:54 Lokomotywa Słuchaj dzieweczko! - ona nie słucha. Przesunął więc ręką od piersi do brzucha. Buch - jak gorąco! Uff - jak gorąco! Ty żeś to w nocy? To ty Jasieńku? Jam ci najdroższa! - Więc wchodź pomaleńku! I wszedł w nią powoli jak żółw ociężale. Ruszył - dwa razy - wolniutko, ospale. Szarpnęła się trochę - przyciągnął z mozołem, Nogami się zaparł o krzesło za stołem... I teraz przyspieszył, i pchnął nieco prędzej, I dudni, i stuka, łomoce i pędzi. A dokąd? A dokąd? A dokąd? Na wprost! (Klęczała wygięta w pozycji "na most"). A on ją w tę szparę, w ten tunel, w ten las I śpieszy się, śpieszy, by zdążyć na czas. Aż łóżko turkoce i krzesło też puka, A Jasiu ją stuka, i stuka, i stuka. Tak gładko, tak lekko, tak calem za cal Wyjmował i wkładał ten narząd jak stal. A ona spocona, zziajana, zdyszana Legła na plecach, uniosła kolana Zdziwiona tym wszystkim, co się z nią dzieje. Pyta się Jaśka, pyta i śmieje: A skądże to, jakże to, czemu tak gnasz!? A co to to, co to to, co ty mi pchasz!? Że wali, że pędzi, że bucha, buch, buch!? Ach jakże, ach jakże, ja lubię ten ruch! I gna ją, i pcha ją, i akcje swą toczy, I tłoczy ją Jasiu uroczy, i tłoczy Nagle... świst. Nagle... gwizd. Buchnęło... buch! I stanął już ruch. Oj, gdzie mi zniknąłeś! Chcę jeszcze Jasieńku! Próbuje go znaleźć ręką po ciemku. A on już bez ducha, mały, skulony Śpi nieboraczek, choć akt nie skończony. Więc strzela biedna wokoło oczyma I dziwi się temu, co w ręce trzyma. I płacze, narzeka na los swój niewieści, I w końcu się sama ze sobą pieści. A Jasiu? Znał prawdy nieznane dla ludu, Przeczytał Wisłocką i chciał teraz cudu. Sądził, że starczy ta szybkość, ten ruch, Technika, pozycja i owo "buch, buch", By zaspokoić ją w zupełności. on ją rozpalił tylko do białości, Czyżby Jaś patrzył tylko na siebie? A może kondycji zabrakło w potrzebie? Jak braknie żaru na dłużej w iskierce. Nieważne - prócz ch..a, miej także i serce! Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Lokomotywa :))))))))) 20.07.06, 10:28 Wiktorio ubawiłaś mnie do łez,prawdziwe to ''stawianie pomników'' i odwrotnie) Lokomotywa...tutaj nie można nic komentować tylko))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
e-baba Babcie przy kompie, ha, ha, ha. 20.07.06, 21:39 Wiktorio, jestes wspaniała. Świetne rzeczy znajdujesz ku naszej uciesze. Dzięki. Mnie wprost osłabiły babcie przy kompie. Za parę lat może i czatować zacznę jako "tygrysica16"? Kto wie? Odpowiedz Link
ira.mak Re: Babcie przy kompie, ha, ha, ha. 21.07.06, 00:04 Wiktorio-wielkie dzięki,sprawiłaś że po prawie dwóch tygodniach spędzonych w szpitalu u męża,lub w drodze do szpitala-wreszcie się uśmiałam pełną gębą.Smiesznie bo siedzę sama i śmieję się do rozpuku a mój Koles myśli że jego pani manie po kolei.Ale wreszcie się mogę pośmiać,JEST LEPIEJ Odpowiedz Link
vogino55 Re: Babcie przy kompie, ha, ha, ha. 21.07.06, 01:12 Co mnie podkusiło by czytac forum o tej porze????? taaaaaaaaaa teraz już mam czysty monitor())))))))) Wojciech Odpowiedz Link
wiktoria53 Ach, jak przyjemnie la la la la la la...,że mogłam 21.07.06, 06:01 sprawić, aby na Waszych twarzach pojawił się uśmiech ))))))))) Będę się starała jeszcze coś fajnego wyszperać... Dzięki delwusio,malwinko, babo,ira-mak (życzę Twojemu mężowi hm...no zdrówka! będzie dobrze),Wojciechu za reakcję Odpowiedz Link
vogino55 Re: Ach, jak przyjemnie la la la la la la...,że m 21.07.06, 08:07 Miłego dnia wszystkim i ()))))))) Odpowiedz Link
graga211 Re: Ach, jak przyjemnie la la la la la la...,że m 21.07.06, 10:50 Nigdy nie mam czasu na zaglądnięcie tutaj, a widzę, że sporo tracę. Dziekuję Wam, Wiktorio i Vogino! Upał juz mi mniej dokucza.... ))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Ach, jak przyjemnie la la la la la la...,że m 21.07.06, 17:43 Grago,Wiktoria to nasza ''szperaczka'' i zawsze wyszuka nam coś ciekawego,śmiesznego)) Dziękuje raz jeszcze Wiktorio Odpowiedz Link
mania1119 Re: Ach, jak przyjemnie la la la la la la...,że m 21.07.06, 21:15 No,znakomite!Wiecie co,zycie ma swoje uroki-Babcie przy kompie! Odpowiedz Link
dankarol Re: Ach, jak przyjemnie la la la la la la...,że m 21.07.06, 22:27 Wiktorio dzieki za te babcie przy kompie, zastosowałoam to dzisiaj do jakiegoś wesołka z gg Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Buziaki na dzień-dobry:))) 22.07.06, 09:49 www.millan.net/funp/80/kisses.html Odpowiedz Link
dankarol Re: Buziaki na dzień-dobry:))) 22.07.06, 14:16 super te Twoje buziaczki Halutka. A ja podrzucę samochód - chyba super retro Odpowiedz Link
dankarol Re: Buziaki na dzień-dobry:))) 22.07.06, 14:18 img84.imageshack.us/img84/2809/18py6.jpg chciałam zatrzymać dla siebie Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Buziaki na dzień-dobry:))) 22.07.06, 14:40 No to wskakujemy do brzuszka temu jaszczurowi z buziakami na ustach i wyruszamy na wycieczkę,super autko,może nie bedzie tam tak gorąco))) Odpowiedz Link
kryzar może i to kogoś rozweseli 22.07.06, 15:04 gdynia.naszemiasto.pl/wydarzenia/627671.html Leszek-wstydliwy czy Jarek-lustrator. A może macie inne propozycje? Odpowiedz Link
wiktoria53 Coś wesołego na dobry początek dnia :) 29.07.06, 12:41 img240.imageshack.us/img240/1818/drugiesniadaniepg5.gif Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 07.08.06, 12:19 img128.imageshack.us/img128/7135/krasnnastacjibenzab6.jpg Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 07.08.06, 13:22 A to fajne)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
wiktoria53 Katalog roślinek 08.08.06, 12:36 Dziewica pospolita - roślina krótkotrwała, wymagająca pielęgnacji, chętnie poddaje się flancowaniu. Po przepikowaniu przestaje być dziewicą. Stara panna - roślina długotrwała, pnąca, czepiająca się wszystkiego i wszystkich. Żyje w miejscach odosobnionych, nie wiadomo dokładnie z kim. Kochanka - roślina pasożytnicza, mięsożerna, z gatunku motylkowatych. Wymaga dużo wilgoci i częstych zmian klimatycznych. Z uwagi na znaczne koszty, w naszych warunkach jest trudna do hodowli domowej. Przez dłuższy czas kwitnie nocą. Żona - pożyteczne zwierze pociągowe, bardzo nerwowe, ale wytrwałe. Żywi się odpadami z hodowli domowej. Bardzo opłacalna, przynosi duże korzyści. Rozwódka - należy do owadów występujących w dużych ilościach, gromadnie. Znana w przyrodzie pod nazwą szarańczy. Samiczki zostawia w spokoju, samców niszczy od korzeni. Czyni szkody w ubraniu, szczególnie w kieszeniach. Wdowa - wierzba z gatunku plączących. Szybko próchnieje. Z powodu braku zdrowego korzenia nadaje się jedynie do przeróbki na fujarki. Kawaler - ptak przelotny, dzieci swe często podrzuca innym i wówczas zmienia miejsce pobytu. Jest przebiegły i trudno go schwytać w sidła. Stary kawaler - grzyb jadowity o smaku gorzkim. Żyje przeważnie samotnie lub w symbiozie z purchawką pospolitą. Mąż - zwierze domowe z gatunku leniwców, ze względu na dużą żarłoczność w warunkach domowych przynosi duże straty. Pochodzi ze skrzyżowania trutnia z osłem i padalcem (oczywiscie są wyjatki... Odpowiedz Link
wiktoria53 Choroba komputerowa, ale czy śmieszne? Prawdziwe! 09.08.06, 10:44 CHOROBA KOMPUTEROWA Choroba ta zaczyna się od chwili przyniesienia do domu małego kartonowego pudełka. Zapadają na nią wszyscy od kilkulatków do osób w złotym wieku. Bakcyl atakuje powoli, lecz nieubłaganie. Podobnie jak na AIDS, nie ma na niego skutecznej szczepionki. Najbardziej na skutki narażona jest rodzina chorego. Mowa oczywiście o zarazku homeus computerus multus godzinus wysiadywantis, czyli manii wysiadywania przed ekranem. Efekty tej choroby są żałosne, ale tylko do czasu... Na początku (gdy chory jeszcze nic nie wie o komputerach) wszystko pozornie wygląda normalnie. W rzeczywistości zżera go jednak ciekawość i stara się złapać choć trochę czasu na sprawdzenie swoich (i komputera) możliwości. Do tego celu najlepiej nadają się noce, podczas których chory czuje się swobodniej (nie jest napastowany przez rodzinę). W efekcie zarywania nocy przesuwa się pora rannego wstawania, chory jest coraz bardziej zmęczony o poranku. Pomimo to stara się spędzać każdą chwilę czasu ze swoim pudełkiem. Odpowiedz Link
wiktoria53 List do mamusi. 09.08.06, 10:50 Szczecin, 13 stycznia 2007 r. Kochana Mamusiu! W Unii jest fajnie, niczego tu nie brakuje. Cukier jest po 4 euro za kg, benzyna po 5,50 euro za litr, masło po 4,10 euro za kostkę, chleb po 3,20 euro za bochenek, a paczka papierosów po 12 euro. Jeśli chodzi o nasz dom, to latem przyjechał pan Helmut z Berlina. Najpierw postawił piwo, a potem pokazał akt własności z 1937 r. i powiedział, że teraz to jego ziemia i wszystko, co na niej. Może to i lepiej, i tak nie byłem w stanie płacić podatku katastralnego (Mamusia wie, 2% od wartości nieruchomości rocznie). Za to w przytułku mamy kolorową telewizję i fajne filmy. Pracy na razie nie ma, ale mówią, że będzie. Jak dożyję, to za 6 lat będę mógł pracować w Niemczech albo Austrii. W mieście budują nowy urząd. Unia dała trochę grosza. Firma Heńka Kowalskiego startowała w przetargu, ale rozstrzygano go w Brukseli i wygrali Szwedzi. Co prawda inżynierów sprowadzili od siebie, ale Heniek i tak się cieszy, bo uznali jego kwalifikacje i pozwolili nosić cegły. Niech sobie chłop zarobi, bo jego firma już nie wytrzymuje tego zwiększonego VAT-u w budownictwie. Chciał wysłać syna na studia do Francji, ale nie miał na to pieniędzy. Córka jednego z ministrów miała więcej szczęścia i dostała unijne stypendium. Chłopak Henia jest całkiem zdolny, więc zdawał na naszą politechnikę. Byłby się dostał, gdyby nie konkurencja młodzieży z innych krajów unijnych. W końcu tam uczelnie też są przepełnione. Na razie jest na darmowym stażu w hipermarkecie. Ostatnio w mieście pojawiło się mnóstwo byłych rolników. Mówią coś o nierównej konkurencji, niskich dopłatach i limitach produkcyjnych. Nie wiem o co im chodzi, przecież mieli najwięcej zyskać na integracji. Do domu naprzeciwko wprowadziło się młode małżeństwo - Tomek i Jacek. To bardzo wrażliwi ludzie, nawet starają się o adopcję. Pani kurator jest bardzo tolerancyjna i świeżo po aborcji, więc mają duże szanse. Niech Mamusia na razie siedzi na tej Białorusi, bo tu szaleje eutanazja, zwłaszcza, że ubezpieczalnia już o Mamusię pytała. To tyle, bo idę po zasiłek. Będę go pobierał jeszcze dwa miesiące. Całuję mocno, Zdzisiek P.S. Niech mi Mamusia przyśle kilo szynki, ale takiej ze zwykłego prosiaka, bo te nasze świecą po nocach. P.P.S. Niech Mamusia wyśle ten list swoim znajomym. Może za kilkanaście lat do mnie wróci. Wtedy Polski już pewnie nie będzie, ale w końcu będę obywatelem nowego euroregionu... Odpowiedz Link
dankarol Re: Choroba komputerowa, ale czy śmieszne? Prawdz 09.08.06, 10:50 Chyba jestem już chora Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Choroba komputerowa, ale czy śmieszne? Prawdz 11.08.06, 11:18 PRZYKAZANIA 1. Człowiek rodzi się zmęczony i żyje aby odpoczywać. 2. Kochaj swe łóżko jak siebie samego. 3. Odpoczywaj w dzień, abyś mógł spać w nocy. 4. Jeśli widzisz kogoś odpoczywającego, pomóż mu. 5. Praca jest męcząca więc należy jej unikać. 6. Co masz zrobić dziś zrób pojutrze - będziesz miał dwa dni wolnego. 7. Jeśli zrobienie czegoś sprawia ci trudność, pozwól zrobić to innym. 8. Nadmiar odpoczynku nikogo nie doprowadzi(ł) do śmierci. 9. Kiedy ogarnia cię ochota do pracy, usiądź i poczekaj aż ci przejdzie. 10. Praca uszlachetnia, lenistwo uszczęśliwia. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Choroba komputerowa, ale czy śmieszne? Prawdz 11.08.06, 13:12 A znam takich co ściśle przestrzegają tych przykazań,zgadzam się z drugim,kocham moje łóżko bo jest duże i wygodnie)) Odpowiedz Link
malwina52 Re: Coś wesołego na dobry dzień :) 06.09.06, 11:58 klementynka7.w.interia.pl/ciekawestrony/usmiech.htm Odpowiedz Link
natla Re: Coś wesołego na dobry dzień :) 07.09.06, 11:49 Dostałam dziś od Yoasi....super. img118.imageshack.us/img118/3766/sprzedampsanerwowyvl4.jpg img99.imageshack.us/img99/4634/seepferdchen1ny8.jpg Odpowiedz Link
malwina52 Re: Coś wesołego na dobry dzień :) 08.09.06, 07:04 www.superlaugh.com/1/appleworm.swf ja juz sobie podspiewuje ))) Odpowiedz Link
natla Już dawno się tak nie uśmiałam..... 06.10.06, 10:20 ....dosłownie do łez i tyle razy ile sobie to puszczałam (chyba z 10), tyle razy mnie to do łez doprowadzało. Po pierwszym poprawiłam roamazany makijaż, potem odczekałam kolejne razy i jeszcze nie poprawiłam , bo się śmieję na wspomnienie. Może jeszcze nie wszyscy to dostali. s001.wyslijto.pl/?file_id=04446680980949365225_____________________________________________________________ Myślisz, że możesz wszystko? Trzaśnij obrotowymi drzwiami!! Odpowiedz Link
natla Re: Już dawno się tak nie uśmiałam.....poprawka 06.10.06, 10:23 s001.wyslijto.pl/?file_id=04446680980949365225 Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Już dawno się tak nie uśmiałam.....poprawka 06.10.06, 10:37 nie mogę ...))) grubszym organam po uszach oj.........)))) Odpowiedz Link
natla Re: Już dawno się tak nie uśmiałam.....poprawka 06.10.06, 11:05 Ale najbrdziej to mnie "nie mogę" Olejnik rozśmieszyło Odpowiedz Link
regine Re: Już dawno się tak nie uśmiałam.....poprawka 06.10.06, 15:19 O mało się nie udławiłam kanapką) Już dawno sie task nie uśmiałam ))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Już dawno się tak nie uśmiałam.....poprawka 06.10.06, 15:54 A te śmiechy może mi ktoś na pocztę przesłać? ja tez chcę się pośmiać a z tego''Wyślij to'' nic nie mogę sciągnąć Odpowiedz Link
tofika Re: Już dawno się tak nie uśmiałam.....poprawka 06.10.06, 17:14 hihihihi......... "ja mowie powazne rzeczy o przyzwoitym czlowieku....)))) Odpowiedz Link
natla Dawno tego nie było... 08.10.06, 10:54 dingo.care-mail.com/cards/flash/5407/ilikeyou.swf Odpowiedz Link
mira21 Re: Dawno tego nie było... 08.10.06, 12:41 Jakie urocze! Kochana Natlo, bardzo dzieki, pomoglas, to byl "dobry uczynek". Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dawno tego nie było... 08.10.06, 12:45 To prawda Natluś,fajnie było sobie przypomniec i rozruszać się trochę)))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Śpiewający ptaszek:)))))) 08.10.06, 12:57 Coś na środek dnia,pośmiejcie się trochę)) Bardzo muzykalna ptaszyna Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Śpiewający ptaszek:)))))) 11.10.06, 18:40 www.pc.inet.pl/flash/ptaszek.swf Przepraszam wszystkich,rany zapomniałam wkleic link do spiewającego ptaszka więc Kryzarka nie mogła się pośmiać,ot,skleroza) Odpowiedz Link
regine Re: Śpiewający ptaszek:)))))) 11.10.06, 18:47 img254.imageshack.us/img254/4616/krasnoludkiim3.jpg img156.imageshack.us/img156/6049/lekturadq4.jpg Uśmiechnąć się zawsze można Odpowiedz Link
wiktoria53 Butelki 16.01.07, 08:57 Ulicą idzie facet z dwiema pustymi butelkami. Spotyka kolegę. - Niesiesz do zwrotu?-pyta kolega. - Nie. Pokłóciłem się z żoną. Kazała mi zabrać swoje rzeczy i się wynosić. Odpowiedz Link
wiktoria53 Kto prowadzi? 16.01.07, 08:59 Kowalski prowadzi samochód. Z tyłu siedzi jego żona i teściowa. Obie bez przerwy mówią mu, co ma robić. W końcu wściekły Kowalski odwraca się i ryczy do żony: - Dłużej tego nie wytrzymam ! Kto w końcu prowadzi ten samochód: ty czy twoja matka? Odpowiedz Link
natla Już niedługo będzie wiosna..... 27.01.07, 00:48 .....koty przyleciały. img246.imageshack.us/img246/6569/att00010ry2.jpg Odpowiedz Link
maladanka Re: z gabinetu lekarskiego..... 27.01.07, 11:52 Wczoraj na wykładzie pani doktor przytoczyła taki przykład: Tęgi pan twierdzi,że on wcale nie je, a tyje.Lekarka prosi,że gdyby jednak się na jedzenie zdecydował, to żeby zapisywał wszystko co zje. A pacjent na to: O,tyle to ja pisał nie będę! Odpowiedz Link
wiktoria53 Spacerkiem po Santorini 15.07.07, 07:31 pejzaze.onet.pl/filmy/442,2447327,1,odtwarzaj.html#Scene_1 Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Spacerkiem po Santorini 15.07.07, 14:51 Piękne miejsce,ciekawa historia i te schody,rany!!! blisko 600 schodów napewno dobre na odchudzanie)) Dzięki Wiktorio za spacer. Odpowiedz Link
wiktoria53 :) 16.10.07, 08:21 Raz chory niedźwiedź pierdział, budząc miłosierdzie A suseł mu oklaski bił po każdym pierdzie. Czy ten suseł zwariował? - spytał dzięcioł śledzia. Nie - śledź odparł - to rzecznik prasowy niedźwiedzia. Odpowiedz Link
wiktoria53 Znalezione w necie :) 16.10.07, 08:23 Siedziała zającowa raz na kretowisku, A zając to zobaczył i bęc ją po pysku. Za co bijesz? - jęknęła nieszczęsna kobieta. Bo znam ja - odrzekł zając - tego świnię kreta Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Znalezione w necie :) 17.10.07, 07:47 Pewna firma w USA , chcąc przeprowadzić reorganizację, zatrudniła kolesia - specjalistę od tego typu roboty. Kolo był zdeterminowany i za punkt honoru postawił sobie wziąć się za wszystkich obiboków. W trakcie pierwszej rundki po firmie, facio zauważył gostka, który nic nie robiąc podpierał ścianę. W pokoju było pełno pracowników, więc było na kim zrobić wrażenie i pokazać co to znaczy prawdziwy business! Podszedł do niego i pyta. - Ile kasy zarabiasz tygodniowo? Trochę zdziwiony i speszony młody człowiek odparł. - 300$ tygodniowo. A co? Kolo - reorganizator sięgnął do kieszeni krzycząc. - Masz tu 1200$ za 4 tygodnie pracy i wynooooocha!!! Od razu poczuł się lepiej - pierwsze zwolnienie z pracy ma z głowy! Rozejrzał się zadowolony po pokoju i zapytał. - Czy ktoś z was może mi powiedzieć co ten dupek tu robił? Na to jeden z pracowników z lisim uśmiechem na twarzy odparł. - To był dostawca pizzy z Dominos... Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Znalezione w necie :) 17.10.07, 07:50 W tramwaju do grupy skinów podchodzi kanar: - Bilety do kontroli - Spadaj! - krzyczą skini Kontroler rezygnuje i podchodzi do starszego pana: - Prószę o bilet do kontroli. - Nie słyszał pan, co koledzy powiedzieli? Odpowiedz Link
wiktoria53 Fajna japońska rozrywka:)))) Przyjemna dla oka 18.10.07, 09:03 pl.youtube.com/watch?v=84_QL1kEmH4 Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Fajna japońska rozrywka:)))) Przyjemna dla ok 18.10.07, 12:45 Hahahahaha,fantastczna zabawa,ubawiłam się bardzo)))))) Dzięki Wiktorio. Odpowiedz Link
wiktoria53 Jeden z opisów na GG :)))))) 19.10.07, 08:13 BAKTERIE W JOGURCIE MAJĄ WIĘKSZĄ KULTURE NIŻ TY!! Odpowiedz Link
wiktoria53 :) 09.11.07, 09:38 Siedziały raz dwie myszy popod polną miedzą. Siedzą tak sobie, siedzą, siedzą, siedzą, siedzą, Siedzą, siedzą, wtem nagle w srogi wigor wpadły! Jak nie hycną do góry... i z powrotem siadły. Odpowiedz Link
natla Re: :) 09.11.07, 10:19 Myszy głupie, bo przy słupie koty staly i...... zapolowały. Odpowiedz Link
wiktoria53 Takie sobie :) 10.11.07, 08:20 - Czy ten zegarek dobrze chodzi? - Nie, trzeba go nosić. Jedzie se ksiądz rowerkiem i przekroczył prędkośc, no to go policjant zatrzymuje. płaci pan 100 złotych-mówi policjant no ale proszę pana ja tu z Bogiem jade - tłumaczy się ksiądz a jak z Bogiem to pan zapłaci 2000 -mówi gliniarz no to proboszcz płaci, odjeżdża i sobie myśli: Uuuuuuuuuffffffff dobrze że sobie nie przypomniał, że Bóg jest w trzech osobach. W nocy Fredek idzie przez cmentarz i napotyka faceta, mówi: - Zawsze boję się, chodzić po cmentarzu nocą. Nieznajomy odpowiada: - Też się bałem, kiedy żyłem. Grzesiu, masz dziś bardzo dobrze odrobione zadanie - mówi nauczycielka - Czy jesteś pewien, ze twojemu tacie nikt nie pomagał? Na lekcji przyrody nauczycielka pyta: - Jasiu, co wiesz o jaskółkach? - To bardzo mądre ptaki. Odlatują, gdy tylko rozpoczyna się rok szkolny! Odpowiedz Link
kryzar ja też nie mogę się pośmiać, bo nic nie ma 08.10.06, 13:00 próbowałąm kilka razy i nic, może znowu ten z Mysiej dostał nożyczki? Odpowiedz Link
wiktoria53 Może nie aż tak śmieszne, ale troszkę:)))) 11.10.06, 16:09 img139.imageshack.us/img139/5512/dsc02752pm3.jpg Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Może nie aż tak śmieszne, ale troszkę:)))) 10.11.07, 08:35 Śmieszne Wiktorio a ja dziś takie znalazłem www.rotfl.ltd.pl/data/media/18/tort_poligamisty.jpg Odpowiedz Link
waleria-1 Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 10.11.07, 13:34 a to z życia mojej rodziny: Wczoraj oglądałam w telewizji "Wideotekę dorosłego człowieka". Mój syn, zaintrygowany rzadko spotykanym w telewizji czarno- białym obrazem spytał: - Interesuja mamusię takie stare obrazy? - Bardzo- odpowiedziałam- te obrazy i piosenki są przecież z mojej młodości. Ja przecież też jestem stara... -Nooo, niech mamusia nie przesadza- odparł pocieszająco syn gentleman- zdarzają się starsi... Odpowiedz Link
malwina52 Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 11.11.07, 22:23 jakies takie niewesole watki, wiec tym akcentem zakoncze zyczac Wam usmiechnietego poniedzialku Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 14.11.07, 08:57 Spotyka się dwóch kolegów, jeden jest wyraznie smutny, drugi pyta go: - Dlaczego jestes smutny? - No wiesz, porwali mi tesciowa i zadaja okupu. - Zaraz, zaraz tesciowa? To co się martwisz? - Powiedzieli, że jesli im nie dam okupu,to ja sklonuja. Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 14.11.07, 08:59 Facet po studiach dostal pierwsza prace w supermarkecie. Pierwszego dnia jego szef mówi: - Wez miotle i pozamiataj tu troche. - Alez prosze pana, ja skonczylem SGH! - Aaa to przepraszam, nie wiedzialem. Wiec tak: to jest miotla, a tak sie zamiata. Odpowiedz Link
dankarol Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 18.11.07, 10:25 img254.imageshack.us/img254/8991/hpim4157iw6.jpg Odpowiedz Link
regine Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 18.11.07, 10:30 Miły uśmiech, dzięki Danuś Chyba własnręcznie wykonany ? Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 18.11.07, 15:36 Dzieki Danutka za sniegowy uśmiech,cudny!! ) Odpowiedz Link
waleria-1 Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 18.11.07, 17:21 )))))))))))) dla Danusi za przeuroczy "drzewowy" uśmiech Odpowiedz Link
dankarol Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 18.11.07, 18:36 Dzięki, dzięki, ale ja tego nie tworzyłam, to osiedlowi artyści. Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 19.11.07, 09:14 img252.imageshack.us/img252/3461/kotkiye9.png Odpowiedz Link
kazpyt Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 19.11.07, 16:07 jedzie niedzwiedz motorem przez las zajaczek sie smieje z niego niedzwiedz mowi siadaj zajaczku przewioze cie to nie bedziesz sie smial ze mnie ty ty nie umiesz jechac na motorze smieje sie zajączek siadaj mowi niedzwiedz jedzie niedzwiedz 50 60 80 zajaczek mocno sie trzyma 90 niedzwiedz sie pyta co ty zajączku zsikałeś sie ..no.. bo tak szybko jechałes ale poczekaj teraz ja ciebie przewioze dobra mowi niedzwiedz jedzie zajączek jedzie 50 60 80 90 niedzwiedz mocno sie trzyma zajaczek pyta co ty niedzwiedz zsikałes sie ..tak......no to teraz ..narobisz w portki bo ja nie moge dostać do hamulca Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 19.11.07, 16:21 Hahahahahaha dobre Kazpytko,dobre) A kotki są słodkie Wiktorio. Odpowiedz Link
kazpyt Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 21.11.07, 19:16 spada facet z 10 pietra i ze strachu strasznie prosi Pana Boga żeby go uratował Panie Boże jak mnie uratujesz to ja ci obiecuje że już nigdy ni wezme kieliszka wódki do ust że ja sie poprawie skończe z hazardem bede dobrym czlowiekiem tylko mnie uratuj. traf chciał ze przejeżdzał wóz z sianem i facet spadł na to siano otworzył oczy widzi ze zyje i mówi ,no żesz że w strachu czlowiek takie różne glupoty plecie Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 21.11.07, 19:22 Hahahahahaha...jednak to prawda jak mówi przysłowie''jak trwoga to do Boga''potem....potem idzie w zapomnienie. Odpowiedz Link
mira21 Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 21.11.07, 20:53 Piekne i wesole te wesosci dzieki, rozbawily mnie. Odpowiedz Link
kazpyt Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 22.11.07, 17:40 przynosi facet wyplate do domu ,kładzie ją przed lustrem i mowi do żony to co w lustrze to twoje a to co przed lustrem to moje.Zona sie rozbiera staje przed lustrem i mowi to co w lustrze to twoje a to co przed lustrem to sąsiada z dołu Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 22.11.07, 17:59 Krystyna przegląda prasę kobiecą. Nagle z przerażeniem zrywa się z fotela i biegnie do męża: - Kochanie, czy wiesz co ile trzeba biegać, żeby spalić jednego pączka? Mąż odrywa wzrok od telewizora i mówi: - A po cholerę palić pączki? Odpowiedz Link
kazpyt Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 23.11.07, 19:43 poczatkujaca spiewaczka operowa pyta meża ...dlaczego ty wychodzisz na balkon kiedy ja spiewam....bo nie chce zeby sąsiedzi mysleli ze ja cie bije Odpowiedz Link
regine Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 23.11.07, 20:11 Dawno tu nie zaglądałam. Uśmiałam się setnie Dzięki Kazpytko Odpowiedz Link
kazpyt Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 25.11.07, 06:44 spotykaja sie koledzy i jeden pyta drugiego co robisz w niedziele. Awybieram sie z tesciową na giełde staroci .....a ile chcesz za nią wziąć Odpowiedz Link
kazpyt Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 25.11.07, 06:47 przyprowadził facet pieknego psa do weteryniarza ..tnij pan ogon ..no co pan taki piekny pies ..mówi weteryniarz.Tnij panjutro przyjeżdza tesciowa a w domu nie ma żadnych oznak radości. Odpowiedz Link
natla Na pamięć proszę moje panie, na pamieć wykuć..... 26.11.07, 23:56 .....i wcielić w życie rodzinne )))) 12 przykazań idealnej żony Tylko przeczytanie tej listy może przynieść szczęście! Co mąż chciałby usłyszeć Od swojej żony... 1. Kochany, jesteś pewien, ze wypiłeś już wystarczająco dużo? 2. Postanowiłam od dzisiaj chodzić po domu nago. 3. Wyskoczę pomalować płot w ogródku. 4. Czy nie powinieneś teraz być z kolegami w pubie? 5. Tak mnie podniecasz kiedy jesteś pijany! 6. Kochanie, ja wiem, że katar to straszna choroba... Może położysz się do łóżka, a ja zrobię obiad, posprzątam, skoczę do sklepu po piwo i zagrzeję je dla Ciebie - ten duży garnek nie będzie za mało? Na pewno wystarczy? 7. Oczywiście kochanie, za rok tez będziemy mieli rocznicę ślubu. Idź obejrzeć mecz z kolegami. 8. Słuchaj, zarabiam wystarczająco dużo. Po co ty masz pracować? Lepiej naucz się grać w pokera. 9. Kochanie, nasza seksowna sąsiadka założyła swoja nową minispódniczkę. Musisz to zobaczyć! 10.Nie i jeszcze raz nie! Ja wezmę samochód i wymienię olej! 11.Kochany co powiesz na to: wypożyczymy jakieś dobre porno, kupimy skrzynkę piwa, a ja zawołam moje koleżanki na seks grupowy? 12.Zapisałam się na jogę aby spróbować wszystkie pozycje z kamasutry. Odpowiedz Link
kazpyt Re: Na pamięć proszę moje panie, na pamieć wykuć. 27.11.07, 19:57 spotyka sie dwoch facetow Podobno twoj kolega pochował trzy żony Tak dwie struły sie grzybami,a trzecia.....miala uraz czaszki.A dlaczego....bo nie chciala jeść grzybów Odpowiedz Link
kazpyt Re: Na pamięć proszę moje panie, na pamieć wykuć. 28.11.07, 17:10 skacowany facet wraca do domu zona go nie wpuscila do domu wiec puka do drzwi sasiadów, otwiera mu mały chlopczyk i facet prosi o szklanke wody bo strasznie mu sie chce pic chlopczyk przynosi mu szklanke wody, facet wypija jednym tchem i prosi o jeszcze ,chlopczyk i dzie i przynosi mu pół szklanki wody facet zdziwiony pyta dlaczego nie pełna a chlopczyk na to...ja jestem mały nie dostane do kranu a w sedesie juz wiecej nie ma Odpowiedz Link
wiktoria53 Hm 05.12.07, 08:53 Co robią mężczyźni po stosunku? 5% odwraca się na drugi bok i zasypia. 5% zapala papierosa i wychodzi do łazienki. Pozostałe 90% ubiera się i wraca do domu, do żony. Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Hm 05.12.07, 09:02 Uśmiechnij się Facetka z pretensją do faceta od którego kupiła psa: - Pies którego mi pan przedał jest bezużyteczny! - Dlaczego pani tak sądzi? - Wczoraj w nocy szczekał tak głośno, że nie słyszałam, jak się włamują do sąsiedniego pokoju! Odpowiedz Link
wiktoria53 Nie wiem czy wesołe....ale piekna i nostalgiczna 09.12.07, 14:06 słucham jej już kilka razy z rzędu i nie mogę przestać. israel.gu.ma/ Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Nie wiem czy wesołe....ale piekna i nostalgic 09.12.07, 14:09 Dorzucam trochę informacji na temat wykonawcy Israel "Bruddah Iz" Kamakawiwo`ole (ur. 20 maja 1959 - 26 czerwca 1997) był popularnym hawajskim muzykiem. Urodził się i mieszkał na Hawajach. Zmarł w wieku 38 lat, pośrednio z powodu znacznej otyłości i związanymi z tym chorobami układu oddechowego. Stał się popularny poza Hawajami dzięki wydanemu w 1993 roku albumowi "Facing Future". Przebój, który się na niej znalazł "Somewhere Over the Rainbow / What a Wonderful World", został użyty w kilku filmach (np.: Meet Joe Black", "50 First Dates"), programach telewizyjnych oraz reklamach. Kamakawiwo`ole był często nazywany "Łagodnym Olbrzymem", z powodu swojego pogodnego usposobienia. Znany był z miłości do Hawajów i jego mieszkańców. Źródło: "pl.wikipedia.org/wiki/Israel_Kamakawiwo%27ole" Odpowiedz Link
natla A może coś po śląsku? 23.12.07, 12:25 Leża Leża na łożku, dekom przykryty Leża tak siny, co rusz się dłowia Szpital wyczerpoł swoje limity I czeko szmalu z funduszu zdrowia Leża na pryku, patrza w gipsdeka Część personelu dzisioj strajkuje Ciało mom sine, całe we flekach Chyba lazaryt nom zbankrutuje Stoi nadymną som ordynator Przez swoje bryle patrzy mi w ślypia Komornik zajął moj respirator Przez to tak leża, leża i zipia Siostra szpitalno kark mi naciyro Bluzka ji pękła trocha na szyciu I przez ta szpara biust ji wyziero I ino to mie trzymie przy życiu Rzęzi mi w płucach, burczy łod brzucha I łod leżynio plecy już bolą Może nim jeszcze wyziona ducha Ustawa zdrowia lepszo uchwolą Odpowiedz Link
natla Re: A może coś po śląsku? 23.12.07, 12:27 Choć nie wiem czy to taki śmieszne, ale cóż, tylko humor nas moze uratować. Odpowiedz Link
malwina52 Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 26.11.08, 10:01 udanego dnia zycze Odpowiedz Link
marii51 Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 26.11.08, 10:13 haha-na te śliskie nieupadki- Odpowiedz Link
wiktoria53 [...] 26.11.08, 10:59 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
wiktoria53 [...] 26.11.08, 11:10 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
wiga2008 Re: Coś wesołego na dobry początek dnia :) 26.11.08, 11:12 Zaczerpnięte z onetu: Przychodzi starsza pani na badania. Laborantka pobiera krew i mówi: - Teraz poproszę o pojemnik z moczem. Babcia stawia butelkę na stoliku. Zdziwiona laborantka mówi: - To przecież nie mocz tylko koniak! Babcia: - O rany, to co ja dałam lekarzowi. Odpowiedz Link
wiktoria53 [...] 26.11.08, 11:20 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
easy.mamajka Re: Coś wesołego na dobry wieczór 04.12.08, 20:26 - Jak nazywa się kogoś w budynku Sejmu kto jest uczciwy, etyczny i inteligentny? - Uczestnik wycieczki szkolnej. Dlaczego się smucisz? - Bo będę ojcem... - Ale to jest powód do radości! - Niby tak, ale nie wiem jak powiedzieć o tym żonie. Ksiądz podczas mszy w kościele: - Małżeństwo to tak, jakby dwa okręty spotkały się w porcie. Jeden z mężczyzn odzywa się szeptem do kolegi: - To ja chyba trafiłem na okręt wojenny. Jaś chwali się koledze: - Chodzę z Małgosią, bo jest zupełnie inna niż pozostałe dziewczyny. - A co w niej innego? - Ona jedna chce ze mną chodzić! W kościele za chwile ma się odbyć ślub. Młoda para zbliża się powoli do ołtarza. Wśród zebranych gości jest mała dziewczynka, która szeptem pyta swoją mamę: - Mamusiu, a dlaczego panna młoda jest tak ślicznie ubrana w białą sukienkę? - Bo widzisz córeczko, ona chce wszystkim pokazać jaka jest bardzo szczęśliwa - odpowiada matka. - To dlaczego pan młody jest ubrany na czarno? Klient mówi do fotografa: - Proszę mi zrobić zdjęcie do paszportu i wykonać dwanaście odbitek. - Czy to nie będzie za dużo? Zwykle robimy po 6 sztuk. - Połowa będzie dla mojego brata-bliźniaka. Adwokat pyta swojego klienta: - Dlaczego chce się pan rozwieść? - Bo moja żona cały czas szwęda się po knajpach! - Czy to znaczy, że pije? - Nie, łazi tam za mną! Kierująca samochodem żona mówi do męża: - Kochanie, ten pan biegnie przed samochodem... Co mam zrobić? - Skarbie, zjedź jak najszybciej z chodnika! Zdenerwowany profesor wpada do sali wykładowej i od progu ruga studentów: - Lenie, nieroby, nieuki!!! Wy nic w życiu nie osiągniecie!!! Czy wy wiecie, że Aleksander Wielki w waszym wieku władał już połową świata!?? Na to jeden ze studentów: - No tak, panie profesorze, ale Aleksander za nauczyciela to miał Arystotelesa! Nauczyciel mówi do uczniów: - Tlen został odkryty w 1781 roku. Jasio: - A czym ludzie przedtem oddychali? Rozmowa u psychologa: - Czy pana żona lubi to samo co pan? - Raczej tak... z wyjątkiem blondynek. Macie widzenie - mówi strażnik więzienny do Kowalskiego. - Żona przyszła was odwiedzić. - O Jezusie! Powiedzcie jej, że mnie nie ma. Mąż miał zapaść i znalazł się w szpitalu w śpiączce. Dzień w dzień przy jego łóżku była żona. Pewnego dnia obudził się i coś wyszeptał. Żona przysunęła się do niego by usłyszeć co mówi. A powiedział: - Kochanie byłaś przy mnie przez te wszystkie złe czasy. Gdy wylano mnie z pracy, byłaś przy mnie. Gdy padła mi firma, też byłaś przy mnie. Gdy stracilismy dom, nie opuściłaś mnie. I teraz, gdy o mało nie zszedłem z tego świata cały czas byłaś przy moim łóżku. Wiesz co kochanie? - Co najdroższy? - spytała żona. - Chyba, przynosisz mi pecha! Staruszek przychodzi do czarownika i prosi, żeby zdjął z niego klątwę, która wisi nad nim od 50 lat. Czarownik mówi: - Żeby cos poradzić, muszę znać dokładną treść tej klątwy. Jak ona brzmiała? - Jakoś tak: "I czynię was mężem i żoną". Jesli cos sie powtarza,to przepraszam. Odpowiedz Link
wiktoria53 [...] 04.12.08, 21:19 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Coś wesołego na dobry wieczór 04.12.08, 21:35 Dzięki Majko,dawno się nie uśmiałam)) Kowalski po wypłacie wypił w barze pól litra wódki z kolegą. Mieli ochotę na jeszcze, więc Kowalski zaprosił go do siebie do domu. - Siądzmy w kuchni, bo w pokoju śpi żona, nie będziemy jej przeszkadzać. Gdy Kowalski wyszedł do łazienki, jego kolega po cichu zajrzał do pokoju. - Franek, twoja żona śpi z jakimś facetem!!! - Ja go znam, nie warto go budzić, on nie pije wódki... Odpowiedz Link
wiktoria53 [...] 11.12.08, 08:12 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
wiktoria53 [...] 11.12.08, 08:16 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
wiktoria53 [...] 14.12.08, 09:25 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
bogatka1 Re: To pierwsze dziecko? 15.12.08, 14:47 Facetowi urodziło się dziecko. Jak tylko je zobaczył, od razu zaczął robić mu zdjęcia, masę zdjęć. Z każdej strony, od boku, z lewej, prawej, od góry, przodu, tyłu i tak w kółko. Po prostu pstryka mnóstwo zdjęć, niemalże każdy najmniejszy ruch pociechy. Podchodzi do niego zainteresowana tym pielęgniarka i pyta: - Co, pierwsze dziecko? - Nieee, pierwsza cyfrówka. Odpowiedz Link
wiktoria53 [...] 15.12.08, 23:39 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Harleye 16.12.08, 21:18 Ja tego nie znałam Wiktorio! świetne motory i chłopaki Odpowiedz Link
wiktoria53 [...] 19.12.08, 13:18 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
wiktoria53 [...] 20.12.08, 14:21 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
wiktoria53 [...] 22.12.08, 09:01 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
wiktoria53 [...] 22.12.08, 09:06 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
wiktoria53 [...] 25.12.08, 15:29 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
del.wa.57 Dowcip:)) 26.12.08, 13:30 Jasio do taty: - Tato, jak dorosnę to zostanę premierem! - Jasiu, żeby zostać premierem to trzeba rosnąć, rosnąć, rosnąć. Może najpierw zostań prezydentem? Odpowiedz Link
wiktoria53 [...] 03.01.09, 11:38 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
wiktoria53 [...] 10.01.09, 16:08 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
wiktoria53 [...] 10.01.09, 16:09 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
wiktoria53 [...] 18.01.09, 10:16 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
izis52 Re: Szczęście 20.01.09, 07:45 Jeżeli któregoś dnia masz być szczęśliwa, dlaczego nie zaczynać od dziś ? Odpowiedz Link
del.wa.57 Japonski test:)) 20.01.09, 16:07 Oto japońska gra pokazujaca czy Twój mózg jest mlodszy czy starszy od reszty Twojego ciała. Jak grac: Przeczytaj uwaznie ponizsze instrukcje, gdyz strona na ktora przejdziesz jest w jezyku japonskim. 1. Wejdz w podany poniej link i kliknij START. 2. Poczekaj az skonczy sie odliczanie 3,2,1. 3. Skup sie i postaraj zapamietac pozycje numerow, nastepnie kiedy juz znikna z ekranu, klikaj w okregi ropoczynajac od pozycji numerow najmniejszych przechodzac do najwiekszych. Notatka: Zacznij od zera jesli wystepuje na ekranie. 4. Na koniec gry program obliczy i pokaze na ekranie wiek Twojego mozgu flashfabrica.com/f_learning/brain/brain.html Odpowiedz Link
wiktoria53 [...] 20.01.09, 16:15 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
wiktoria53 [...] 20.01.09, 16:17 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
polnaro Re: Urocze, wesołe;) myszki:) 20.01.09, 16:36 Test dobry, ale lawinowo rośnie ilość tych liczb, ech, nie wrócę do 30-tki. Te myszki z rozpaczy, czy szczęścia tak się urządziły? Odpowiedz Link
wiktoria53 [...] 25.01.09, 12:59 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Japonski test:)) 20.01.09, 16:18 Mój mózg za pierwszym razem miał 120lat za drugim 38,młodnieje Odpowiedz Link
izis52 Re: najlepszy mąż 27.01.09, 10:26 Kiedy będziesz? Pewna para w średnim wieku z północnej części USA zatęskniła w środku mroźnej zimy do ciepła i zdecydowała się pojechać na dół, na Florydę, i zamieszkać w hotelu, w którym spędziła noc poślubną 20 lat wcześniej. Mąż miał dłuższy urlop, pojechał więc o dzień wcześniej. Po zameldowaniu się w recepcji odkrył, że w pokoju jest komputer i postanowił wysłać maila do żony. Niestety pomylił się o jedną literę. Mail znalazł się w ten sposób w Houston u wdowy po pastorze, która wróciła właśnie do domu z pogrzebu męża i chciała sprawdzić, czy na poczcie elektronicznej są jakieś kondolencje od rodziny i przyjaciół. Jej syn znalazł ją zemdloną przed komputerem i przeczytał na ekranie: "Do: Moja ukochana żona Temat: Jestem już na miejscu. Wiem, że jesteś zdziwiona otrzymaniem wiadomości ode mnie. Teraz mają tu komputery i wolno wysłać maile do najbliższych. Właśnie zameldowałem się. Wszystko jest przygotowane na twoje przybycie jutro. Cieszę się na spotkanie. Mam nadzieję, że twoja podróż będzie równie bezproblemowa, jak moja. PS: Tu na dole jest naprawdę gorąco". Odpowiedz Link
easy.mamajka asertywnosc 05.02.09, 19:53 Pewien facet przeczytał książkę o asertywności i postanowił ją wypróbować na żonie. Nie wrócił, jak zazwyczaj, zaraz po pracy do domu, tylko poszedł z kumplami na piwo. Ok. 19.00 puka do drzwi. Żona mu otwiera a on: - Słuchaj, skończyło się babci sranie! Ja jestem w tym domu panem! Ja mówię, a ty słuchasz, jasne? Zaraz biegusiem podasz mi kapciuszki, obiadek, potem zimne schłodzone piwko i nie obchodzi mnie skąd je weźmiesz, potem się zdrzemnę a wieczorem napuścisz mi wody do wanny. No i nie muszę chyba mówić, kto mnie po kąpieli ubierze i uczesze? No???!!! Kto? - Zakład pogrzebowy skurczybyku!!! Odpowiedz Link
wiktoria53 [...] 18.04.09, 08:18 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Piosenka z wczorajszego "Mam talent" 18.04.09, 08:56 ŁAł To jest właśnie piękne w człowieku , ta wielka niespodzianka jaka drzemie w każdym .Piękne Odpowiedz Link
natla Re: Piosenka z wczorajszego "Mam talent" 18.04.09, 09:04 Oglądałam wczoraj i też sie wzruszyłam. Kopciuszek. Szkoda tylko, że tak późno ktoś ją namówił na porządny występ. Wcześniej śpiewała sobie do garów lub na okolicznościowych wiejskich imprezach. Mam nadzieje, że teraz się do niej wezmą wizażyści, choć z drugiej strony jej naturalność ją wyróżnia. Odpowiedz Link
wiktoria53 [...] 18.04.09, 14:54 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
natla Re: Piosenka z wczorajszego "Mam talent" 18.04.09, 15:42 To tym bardziej mnie dziwi, że dopiero teraz została odkryta. Odpowiedz Link
wiktoria53 [...] 21.04.09, 06:50 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
wiktoria53 [...] 21.04.09, 15:00 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
izis52 Re: wakacje w domu 24.04.09, 08:42 Niezły pomysł na wakacje za niewielkie pieniądze ; www.humor.sadurski.com/Obrazki/Rysunki/17/3729/0/ Odpowiedz Link
izis52 Re: Co z tym komputerem ? 11.05.09, 08:42 Na dobry dzień - uśmiech. Na dobry tydzień szeroki uśmiech, jak na reklamie po wybielaniu ząbków. Miłego dnia życzę. Odpowiedz Link