Dodaj do ulubionych

ciekawe - ale dłuuugie

05.08.06, 11:51
przeczytajcie,by nie wydawać pieniędzy na drogie kremy.
webhome.idirect.com/~anin/o_urodzie.htm
Obserwuj wątek
    • banitka51 Re: ciekawe - ale dłuuugie 05.08.06, 13:33
      i prawdziwe. Nawet zmarszczki i starzenie skóry - w genach, zależne od
      odżywiania się, palenia, kawy, alkoholu, a nie samych kremów. Moja 80-letnia
      Mama używała całe życie niveę, namówiłam parę lat temu na nawilżającą, marki nie
      zmieniła. Zainteresowanym mogę przesłać fot, jak wygląda. Właśnie jadę m.in na
      81 urodziny (i na własne 5...). Poszperam w albumie, czy wyglądam
      młodziej/starzej, jak rodzicielka w moim wieku. Przewiduję lekkie rozczarowanie
      ze względu na fajki i kawę...
      • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: ciekawe - ale dłuuugie 05.08.06, 13:51
        prześlij mi fotkę Twej mamy na prywatny mail,pls
        pozdrawiam, E/pad
        • del.wa.57 Re: ciekawe - ale dłuuugie 05.08.06, 18:44
          Zgadzam się to wszystko jest w genach,moja Mama tez całe zycie uzywa tylko krem
          nivea o innym słyszeć nie chce,zresztą zaraz sie drapie po innych kremach,ma 85
          lat,normalne,że ma zmarszczki,ale znam młodsze panie od Mamy i wyglądają dużo
          gorzej,sąsiadka Mamy jest o 20 lat młodsza,twarz ma zoraną strasznie.A piersi
          mojej Mamy,naprawdę byłam zdziwiona są pełne,ładne nie jakieś zwiotczałe dwie
          skóry i Mama nie jest grubaską,ani chudzielcem.
    • basiader Re: ciekawe - ale dłuuugie 05.08.06, 20:55
      Moja mama ma 83 lata .Jak dlugo pamietam uzywala kremu Niwea pasty do zebow
      Niwea(ma wszystkie swoje zdrowe zeby).wlosy myje zawsze w zoltkach(ma geste do
      pasa i upina je w kok.Rzadko kto wierzy, ze to moja mama,a mam jeszcze 5 lat
      starszego brata(prawnuczka mamy ma 19 lat).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka