p.a.d.a.l.c.o.w.a 05.08.06, 11:51 przeczytajcie,by nie wydawać pieniędzy na drogie kremy. webhome.idirect.com/~anin/o_urodzie.htm Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
banitka51 Re: ciekawe - ale dłuuugie 05.08.06, 13:33 i prawdziwe. Nawet zmarszczki i starzenie skóry - w genach, zależne od odżywiania się, palenia, kawy, alkoholu, a nie samych kremów. Moja 80-letnia Mama używała całe życie niveę, namówiłam parę lat temu na nawilżającą, marki nie zmieniła. Zainteresowanym mogę przesłać fot, jak wygląda. Właśnie jadę m.in na 81 urodziny (i na własne 5...). Poszperam w albumie, czy wyglądam młodziej/starzej, jak rodzicielka w moim wieku. Przewiduję lekkie rozczarowanie ze względu na fajki i kawę... Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: ciekawe - ale dłuuugie 05.08.06, 13:51 prześlij mi fotkę Twej mamy na prywatny mail,pls pozdrawiam, E/pad Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: ciekawe - ale dłuuugie 05.08.06, 18:44 Zgadzam się to wszystko jest w genach,moja Mama tez całe zycie uzywa tylko krem nivea o innym słyszeć nie chce,zresztą zaraz sie drapie po innych kremach,ma 85 lat,normalne,że ma zmarszczki,ale znam młodsze panie od Mamy i wyglądają dużo gorzej,sąsiadka Mamy jest o 20 lat młodsza,twarz ma zoraną strasznie.A piersi mojej Mamy,naprawdę byłam zdziwiona są pełne,ładne nie jakieś zwiotczałe dwie skóry i Mama nie jest grubaską,ani chudzielcem. Odpowiedz Link
basiader Re: ciekawe - ale dłuuugie 05.08.06, 20:55 Moja mama ma 83 lata .Jak dlugo pamietam uzywala kremu Niwea pasty do zebow Niwea(ma wszystkie swoje zdrowe zeby).wlosy myje zawsze w zoltkach(ma geste do pasa i upina je w kok.Rzadko kto wierzy, ze to moja mama,a mam jeszcze 5 lat starszego brata(prawnuczka mamy ma 19 lat). Odpowiedz Link