Dodaj do ulubionych

Przyjmiecie mnie do swego grona ?

17.10.06, 10:32
Jestem od niedawna na emeryturze, takiej wcześniejszej nieco.
Wolny czas, który mnie dopadł dość niespodziewanie, trochę przytłacza,
niepokoi, ale i cieszy.
Znalazłam Wasze forum i pomyślałam - czemu nie ?
Może warto spróbować ?
Obserwuj wątek
    • gwiazda37 Re: Przyjmiecie mnie do swego grona ? 17.10.06, 10:36
      Bingo...dobrze trafiłaś....Witaj na forum pięćdziesięciolatków...znajdziesz tu sympatyczne osoby, które sprawią, że zaczniesz narzekać na brak czasu...życzę Ci tego...smile))
    • natla Re: Przyjmiecie mnie do swego grona ? 17.10.06, 10:37
      I bardzo dobrze pomyślałaś smile
      Zobaczysz, że będziesz zadowolona. A ten wolny czas to przecież coś kapitalnego.
      Witaj u nas, czuj się jak u siebie.
      Na górze naszej strony głównej masz czerwone linki. Pozaglądaj. Pomoże Ci to
      w zorientowaniu kto jest kto i w ogóle w forum.
      • gabira Re: Przyjmiecie mnie do swego grona ? 17.10.06, 10:45
        No właśnie, nie bardzo wiem, jak poruszać się po Waszym forum, widzę że macie
        sporo dłuuuuuuuuugaśnych wątków i tematyczne, takie codzienne, aktualne, czy
        dobrze rozumiem ?
        • natla Re: Przyjmiecie mnie do swego grona ? 17.10.06, 10:55
          Gabrysiu (bo chyba tak Ci na imię), są bardzo różne wątki. Nie próbuj od razu
          wszystkiego zrozumieć wink Powoli, bo dużo tego.
          • maladanka Re: Przyjmiecie mnie do swego grona ? 17.10.06, 11:00
            witaj i tak sobie pomyśl,co baaardzo lubisz albo lubiłas robić, a nie miałas na
            to czasu, może coś Ci się przypomni?
            a może jakiejś koleżance obiecałaś odwiedziny i schodziło?
            nie wiem gdzie mieszkasz czy w dużej czy małej miejscowości - często się wiele
            dzieje w zasięgu ręki - wystarczy zwrócic uwagę na ogłoszenia
        • regine Re: Przyjmiecie mnie do swego grona ? 17.10.06, 11:41
          Gabrysiu, już jak widzę wszystko i prawie wszyscy Ci po troszkę wytłumaczyli
          jak poruszać się po forum. Powoli, metodą prób i błędów i dasz radę.
          Ja Cię natomiast serdecznie witam !!!
          Jesteś wśród swoich, dobrze terafiłaś !
          Witaj i czuj się jak na własnym podwórku smile
    • kryzar no pewnie, że tak 17.10.06, 10:41
      jest już spora grupka stale piszących i z doskoku. Czytaj, pisz, poruszaj tematy wesołe i skomplikowane. Zawsze kotoś się odezwie i chętnie wymieni parę zdań.
      Witaj Gabiro w gronie ludzi sympatycznych i kulturalnych. Przepraszam za samochwalstwo, ale tak wyszło
      • natla Re: no pewnie, że tak 17.10.06, 10:42
        Baaardzo dobrze wyszło Krystynko. smile
        • gabira Re: no pewnie, że tak 17.10.06, 10:54
          Miło Was poznać, myślę że będę tu często zaglądała.
          • malwina52 Re: no pewnie, że tak 17.10.06, 10:57
            zapewniam Cie ze warto sprobowac,
            kazdy z nas zaczynal potykajac sie
            o wlasne zdania wiec sie nie krepuj
            pytaj czytaj i pisz
            milego dnia
          • sagittarius954 Re: no pewnie, że tak 17.10.06, 11:13
            Gabiro, jak już nasza adminka Ci wspomniała ( natla) rozejrzyj się po czerwonych
            linkach . Tam, to znajdziesz całe bogactwo forumowych przyjaciół smile) Natla jest
            uroczą maleńką kobietą , taką tycismile), ale serce ma tak ogromne, że przerasta
            serca wszystkich , klikniesz na drugi link skąd przybywamy ,tu możesz zostawić
            kilka danych o sobie, ale tylko takie które tobie odpowiadają i które chcesz
            ujawnić . Link trzeci to nasz czat - tu spotykamy się wyciągając wątek
            "spotkajmy się" - powiem Ci po cichutku że jestem tam najczęściej , panie jednak
            korzystają z innych dróg komunikacji , zostaję tam samotnie pisząc swoje
            wierszyki a ponieważ jest luźno to rozpycham się tam, że cha . Link kolejny to
            piosenka Niemczyka , jak dobrze mieć 50 lat, ten facet to jest optymista
            zupełnysmile)Nasza Gawiarenka przyjmuje o każdej porze ale tylko kawoszy nie
            palących lubiących " prąd " jak już sie wstrząśniesz możesz pozaczepiać ludzi z
            forum pisząc w ich prywatnych wątkach i kierując zapytania lub prośby do nich i
            tak dalej odwiedź również naswzą książkę , znajdziesz tam urocze historie z
            życia wzięte . I to już chyba wszystko opowiedziałem Ci o forum . Ja jestem
            statystykiem tego forum , codziennie liczę posty i wątki , przedstawiam gaduły
            forumowe klasyfikując panie na koniec miesiąca . Życzę udanego pobytu na naszym
            forum . Pozdrowienia smile)Sagi
            • graga211 Re: no pewnie, że tak 17.10.06, 11:16
              Jasne, już jesteśmy kumpelkami!
    • maria512 Re: Przyjmiecie mnie do swego grona ? 17.10.06, 12:08
      wlasnie was znalazlam,wprawdzie 50 koncze w grudniu ale moze mnie przyjmiecie?
      pozdrawiam
      • regine Re: Przyjmiecie mnie do swego grona ? 17.10.06, 12:16
        Witaj, Mario, witaj !!! Wszystkich, którzy mają chęci szczere, serdecznie
        witamy. Już weszłaś,trafiłaś do nas. Więc poczytaj, pisz skąd klikasz i czuj
        się u nas wspaniale. Czuj się przyjęta do grona piędaziesieciolatków smile))
        • maria512 Re: Przyjmiecie mnie do swego grona ? 17.10.06, 13:46
          OK dzieki .Pisze z warszawy,a wiec zabieram sie do czytania,,zeby moc Was
          chociaz troche poznac wirtualnie.
          • gabira Re: Przyjmiecie mnie do swego grona ? 17.10.06, 13:53
            Czesć Maria - obie jesteśmy nowicjuszkami na tym forum, proponuję żebyśmy choć
            na początek chwyciły się za łapki i razem pobuszowały po różnych wątkach.
            Co Ty na to ?
          • malwina52 Re: Przyjmiecie mnie do swego grona ? 17.10.06, 13:56
            oj Marylko ales sobie zadala zadanie
            chyba sie zaczytasz i znudziszsmile
            moze latwiej bedzie nas poznac
            na Twoich własnych topikach.
            Ja nawet w okularach mam niechec do czytania,
            pozdrawiam
    • czarny.humor Gabi!! Odkąd tu weszłaś, jesteś nasza!! 17.10.06, 13:54
      Nie musisz pytać!
      Ale czy Ty uznasz nas za swoją paczkę, to tylko do Ciebie zależy.

smile))
      • czarny.humor I Ty Mario!! :))) 17.10.06, 13:57
        Na Ciebie też liczymy!!

smile))
        • del.wa.57 Re: I Ty Mario!! :))) I Gabiro:)))) 17.10.06, 14:23
          Witajcie dziewczyny,pomału dojdziecie do wszystkiego z czasem połapiecie się
          gdzie? co? jak? poczytajcie,juz Was tu pouczyli gdzie macie zagladać,mogę Wam
          tylko powiedziec,że tutaj nie będziecie się nudzić,tutaj nie można się nudzić.
          Towarzystwo mamy doborowe,zresztą same zobaczycie,powodzenia dziewczynysmile)))))
          • tofika Re: I Ty Mario!! :))) I Gabiro:)))) 17.10.06, 14:29
            Witajciesmile
            no i zeby nasze powitanka nie poszly na marne...
            bywajcie, klikajcie.. badzcie z nami... smile
            a pozniej..."niech caly Swiat nam zazrosci ze Nas tak tu duzosmile
          • tesunia Re: I Ty Mario!! :))) I Gabiro:)))) 17.10.06, 14:32
            witam "swiezo przybyte Panie"
            milo Was powitac....zycze milej "zabawy"
            • natla Re: I Ty Mario!! :))) I Gabiro:)))) 17.10.06, 15:54
              Życzę, żeby Ci Mario było dobrze na naszym forum. smile
              Rozumiem, ze w grudniu będziemy opijać Twoją pięćdziesiątkę wink) Super. U nas
              takie szaleństwa odbywają w Gawiarence.
              Poczytaj sobie nasze posty do nowej Gabrysi. Tam są rady jak najlepiej się
              poruszać po forum.
              • gabira Re: Sagi 17.10.06, 17:06
                Dzięki za rzeczowe wprowadzenie, myślę że będę mogła zwracać się do Ciebie z
                pytaniami, gdy zgubię się w gąszczu wątków ?
                • sagittarius954 Re: Sagi 17.10.06, 17:19
                  Pytaj Aśćka , pytaj , kto pyta nie błądzi smile)Pozdrawiam Zbyszek .smile
                  • sagittarius954 Gabiro:) 17.10.06, 17:32
                    Jesli będziesz chciała mnie zawołać napisz do mnie w watku "Sagittarius954" lub
                    na poczte e-mailową .smile)
                    • gabira Re: Gabiro:) 17.10.06, 17:44
                      OK
                      :o)
                      • natla Re: Gabiro:) 17.10.06, 18:14
                        Uważaj, bo Sagi, to krwiopijca.....
                        • regine Re: Gabiro:) 17.10.06, 18:16
                          I to jeszcze jaki....Jest straszny...A jak straszy...
                          • natla Re: Gabiro:) 17.10.06, 18:19
                            Masz zresztą dowód....przyssał się do Ciebie natychmiast wink))
                            • gabira Re: Gabiro:) 17.10.06, 18:21
                              A co Wy takie zazdrosne jesteście ????
                              • regine Re: Gabiro:) 17.10.06, 18:23
                                My tylko Cię ostrzegamy. Zazdrość i to jeszcze tu.... No nie, uśmiałam się
                                serdecznie...smile
                                • gabira Re: Gabiro:) 17.10.06, 18:34
                                  Dzięki za ostrzeżenie......miło że tak o mnie dbacie i to na samym początku
                                  znajomość........
                                  • regine Re: Gabiro:) 17.10.06, 18:44
                                    Fajnie, że znasz się na żartach, bo nie za wiele jest okazji do śmiechu,
                                    ostatnio. Bawimy się setnie, bo się znamy już prawie od 2 lat. Dołączyyłaś do
                                    nas. Więc i Ty się baw, nawet z Sagittariusem. Wojtek też jest dobry, tylko
                                    rzadko bywa smile
                                    • gabira Re: Regine 17.10.06, 18:49
                                      No to się cieszę, ja też lubię się pośmiać i zabawić, jestem wszak niepoprawną
                                      optymistką .......
                                      A ten..... Wojtek to jaki ma nick ??
                                      • natla Gabi 17.10.06, 18:54
                                        A co Ty sobie wyobrażasz, że my nie jesteśmy zazdrosne o te półtora chłopa na
                                        forum?
                                        Ty se lepiej uważaj, zwłaszcza na tę przyssawę. wink)
                                      • regine Re: Regine 17.10.06, 18:56
                                        Vogino- to nick Wojtka. Jest jeszczAugust z USA, Sioma, ale bsardzo rzadko
                                        ostatni bywa no i Czarny Humor -Andrzej. Mało panów mamy. Ale wszyscy z
                                        poczuciem humoru, nie tylko czarnego. Znamy się, również ze spotklań w realu.
                                        Odbyło się kilka zlotów, zjazdów. Większość pań zna naszą Adminkę Natlę. Jest
                                        niesamowita, nie tylko co do poczucia humoru. Chyba zdazyłaś już zauważyć.
                                        Cóż w realnym świecie nie mamy zbyt częstych możliwości do odreagowania
                                        śmiechem, żartem. Większość z nas, też pewnie zauważyłaś, to ludzie już
                                        samotni. Więc trochę się tu wyluzuwjemy. Fajna jesteś. Pozdrawiam cieplutko
                                        spod W-wy smile)
                                        • gabira Re: Regine 17.10.06, 19:05
                                          Szkoda, że tak mało panów na forum - może by tak jaką reklamę zrobić ???
                                          Ale trzeba się cieszyć z tego co jest, bo faceci oględnie mówiąc - leniwi do
                                          pisania są......
                                          Z Marsa - wiadomo !
                                          • sagittarius954 Re: Regine 17.10.06, 19:17
                                            No , dobra mogłem zostać krwiopijcą , przyssawą ale żebym był leniwy do p i s a
                                            n i a ??!! UUUUUłłłłaaaa szable w dłoń na koń ,na końsmile))
                                            • gabira Re: Sagi 17.10.06, 19:22
                                              To w takim razie Ty nie jesteś z Marsa, tylko ze snikersa.......
                                              Zgadłam ??
                                              • sagittarius954 Re:Gabi... 17.10.06, 19:23
                                                to już taki przylepa to nie jestem , ale może, kto to może wiedziećsmile))))
                                                • gabira Re:Sagi 17.10.06, 19:26
                                                  ........rozgryzłam Cię, to przecież wiem.......
                                                  • sagittarius954 Re:Sagi 17.10.06, 19:29
                                                    Ale żeby więcej nie nękać tego wątku to proszę gabi do wątków plotkarskich lub
                                                    osobistych jak ty do mnie piszesz to w moim wątku, jak ja do Ciebie to w Twoim smile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka