Dodaj do ulubionych

PRZEPRASZAM

20.10.06, 09:49
Przepraszam wszystkich, a szczególnie Augusta, Sagiego i Panią Reginę za
niestosowne zachowanie. Nie będę się tłumaczyła, gdyż „musztarda po
obiedzie”, a tłumaczenie może zostać zrozumiane również opacznie i tylko
sprawę pogorszy.
Jeszcze raz przepraszam
Graga211.
Obserwuj wątek
    • filomena1 Re: PRZEPRASZAM 20.10.06, 10:00
      Sumitowalam sie i przepraszala Augusta. teraz
      i ja przepraszam wszystkich, GRAGA CIBE przepraszam takze,
      To wszystko moja wina,
      Widzicie te wlosiennice na moim grzbiecie. stukam stukam do drzwi Canossy.
      Filomena1
      skruszona
      • filomena1 MOJA WINA, moja bardzo wielka wina 20.10.06, 10:20
        To wszystko moja wina. bardzo wielka wina.
        Bije sie w piersi, przepraszam urażnych, dotknietych. przepraszam .
        Co ja zrobie, ze mam takie gupie skojarzenia. ktore wywołały we mnie rechot ropuchy.
        Myslałam . ze Was rozbawie i usmiejcie sie jak ja do bolu przepony,
        Takze juz sie nie tlumacze, bardziej przepraszac nie potrafie,
        Licze ze Graga mi wybaczy I August takze przeczyta i zrozumie, ze nie było moim celem zrobic mu
        przykrosci lecz go troche rozbawic,
        Filomena .... i juz nie wiem co mam zrobic,
        poddaje sie i znikam,
        • takanietaka co robić? 20.10.06, 11:03
          może sie po prostu zastanowic dlaczego twoje poczucie humoru innym nie wydaje
          sie smieszne !.Przeciez to nie pierwszy raz robisz cos co innych uraża.I nie
          wierzę ze ci sie to nie zdarza przynajmniej raz na tydzień w realu.......Może
          nie jestes za stara aby sie troche zmienic ?Drugi wariant to poczekasz az swiat
          sie zmieni i dostosuje do Ciebie ...... !Ale czy nie szkoda czasu, i tych ludzi
          wokół siebie ?
          * nigdy nic nie wiadomosmile **
          • takanietaka i jeszcze coś. 20.10.06, 11:06
            przeciez nawet przeprosiny Twoje zawsze sa zartobliwe i lekceważące ..w
            stylu ..no ,jak juz jestescie tak głupio przewrażliwieni i bez poczucia
            humoru ,no to .....przepraszam,chociaz uwazam ,ze niepowinniscie byc tacy !
            * nigdy nic nie wiadomosmile
            • filomena1 Re: i jeszcze coś. 20.10.06, 11:16
              LEKCEWAZACE ?????
              kajam sie jak moge, w kazdym wątku. Osobiscie uwazam ze robicie dramat.

dodam
              Plutarcha z dziela " Jak odróżniś pochlebcę od wroga" XXIV

: Szkaluj śmiało, zawsze coś przylgnie,
              Audacter calumniare, semper aliquid haeret,

pozdrawiam
              Filomena
              PS, czy to bedzie znow pręgierz:Ż- zapomniałam ortogr.
              • natla Kurcze pieczone!!! 20.10.06, 13:31
                Czy Wy się juz uspokoicie?
                Zachowujemy się jak dzieciaki. Przestańcie się obrażać, przepraszać i takie
                tam......bo forum jest nam potrzebne. Jezeli sie kogoś nie lubi, co przecież
                sie moze nawet u nas zdarzyć, to mozna go po prostu unikać.
                Musimy byc dla siebie wyrozumiali, bo każdy z nas ma lepsze i gorsze dni,
                czasem jesteśmy przewrażliwieni.....czas wszystko załatwia. Ale cóż ja Wam
                tłumaczę...przecież tu są tylko stare życiowe wygi.
                Mamy różne poczucie humoru, co tez jest naturalne, ale znamy się na tyle, zeby
                sobie nie robić przykrości. A jak sie komuś zdarzy, to porzeciż wszystko mozna
                wyjaśnić.
                Weźcie się w garść. Pogoda sie zmienia i pewnie dlatego ostrzej reagujemy wink)))

Graga i August....oboje Was przywołuję do rozsądku smile Szkoda życia na duperele.
                • natla Re: Kurcze pieczone!!! Podtrzymuje n/t 21.10.06, 00:50

• regine Re:Serdecznie Wszystkich przepraszam:) 07.12.06, 21:04
                    Pozdrawiam i przepraszam za tak dluga "cisze". Ale w niedziele juz odezwe sie z
                    domu, z Polski, i odpowiem na wszelka otrzymana korespondencje, pozdrowienia i
                    pytania. Z poczty i na GG.
                    Jeszcze raz serdecznie przepraszam i pozdrawiam jeszcze z Kijowa.
                    Nie moglam byc obecna, ani odpowiadac z roznych przyczyn, nie tylko
                    technicznych. Mysle, ze przyjmiecie przeprosiny i wybaczycie.....
                    • natla Re:Serdecznie Wszystkich przepraszam:) 08.12.06, 01:04
                      Ty nie przepraszaj, Ty już wreszcie wróć! wink
                      • mania1119 Re:Serdecznie Wszystkich przepraszam:) 08.12.06, 01:17
                        No wlasnie-i na szczescie chyba wraca.I fajnie by bylo,jakby inni powracali...
            • banitka51 Re: i jeszcze coś. 20.10.06, 13:28
              Wydaje mi się, że Fil ma problemy językowe - skojarzenie orzeszków i jąder jest
              w niemieckim proste, bo słownie równoznaczne, a brak polskiego na codzień daje
              skojarzenia wąskie, (nawet z jadrem atomu pewnie by było)!
              każdemu się tu wypsnie czasem głupotka.
              jak się kogoś lubi, to każdą gafę łatwo się wybacza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka