natla 08.12.06, 18:28 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
regine Re: PAJACYK..... VIII ..... 2403 15.12.06, 09:48 + ----------------------------------------------------- ~~Gdy nie masz nic do ofiarowania, ofiaruj uśmiech ~~ Odpowiedz Link
dankarol Re: PAJACYK..... VIII ..... 2403 25.12.06, 17:16 świata świętami a pajacyka nakarmić trzeba Odpowiedz Link
tofika Re: PAJACYK..... VIII ..... 2403 02.01.07, 13:31 klikam , bo mam tez gdzie indziej pajacyka nawet w pracy mojego rodzonego uwierzcie , mimo wszystko jak mi halas petard mocno nadokuczy to mysle ze zloscia na tych co traca takie ogromne pieniadze, gdy wiemy jak polskie dzieci maja biedne warunki,jest tysiace --(pisalam o rodzinie w Gdansku --zabrano biednej najnormalniejszej,,tyle ze biednej!dzieci do domu dzieckai tworzy we mnie taki bunt!), ktore nie maja w domu chlebka nacodzien.. a Mops,, rozklada rece i mowia..nie ma! ach ten nasz "Kochany "Kraj! po co tak szpanujemy? po co?po co?po co? Odpowiedz Link