Dodaj do ulubionych

Pozdrowienia od Małejdanki

15.12.06, 09:30
Pozdrawia wszystkich.
Dojechała szczęśliwie, ma paskudną pogodę niestety i brak dostępu do kompa.
Obserwuj wątek
    • regine Re: Pozdrowienia od Małejdanki 15.12.06, 09:45
      Dobrze, że szczęśliwie dojechała smile Z dostępem do komutera mamy wszyscy
      problemy, gdy wyjeżdzamy z domu.
      Opisze wszystko jak wróci, może i fotki jakieś dorzuci...Jak to Danuśka smile)
      Niech się ma dobrze smile))
      • malwina52 Re: Pozdrowienia od Małejdanki 16.12.06, 14:02
        niech swietuje rodzinnie
        i wraca szczesliwa
        • e-baba Re: Pozdrowienia od Małejdanki 16.12.06, 14:52
          No cóż, pozostaje nam Jej życzyć pięknych Świąt w rodzinnym gronie. I cieszyć
          się na Jej opowieści o Świętach poza krajem.
          • mania1119 Re: Pozdrowienia od Małejdanki 17.12.06, 00:44
            Czas szybko minie i znow z nami bedzie.I Ona i pozostali "wyjezdni".I na cale
            szczescie!To tylko kilka tygodni.
            • tofika Re: Pozdrowienia od Małejdanki 17.12.06, 12:46
              Danutko, milych wrazen z pobytu wsrod najblizszych..szczesliwych w zdrowiu
              podrozowan,,, ()()()()... moc Swiatecznych...
              • dankarol Re: Pozdrowienia od Małejdanki 20.12.06, 11:05
                Przekazuję najnowsze wiadomości od Maleństwa
                "Hej pozdrówka, nie mam internetu, ani czasu. Jest ok. Zimy nie ma, Całusy dla
                forum"
                • regine Re: Pozdrowienia od Małejdanki 20.12.06, 11:07
                  Dziękuję i pozdrawiam różwnież świątecznie, nasze Maleństwo smile))
                  • natla Re: Pozdrowienia od Małejdanki 20.12.06, 12:23
                    A swoja drogą drogą, ciekawe czy pławi sie w śniegu......
                    • natla Re: Pozdrowienia od Małejdanki 21.12.06, 10:32
                      Właśnie rozmawiałam z Maleństwem przez telefon, ale opowiem Wam później, bo
                      okrutnie czas i Top mnie gonia. A mam co opowiadać smile
                      • regine Re: Pozdrowienia od Małejdanki 21.12.06, 12:05
                        No to czekamy. Jak będziesz miała czas, to "nasmaruj" mam
                        tutaj "sprawozdanie" smile)
                        • natla Re: Pozdrowienia od Małejdanki 21.12.06, 12:38
                          Już smaruje:
                          Otóż Danuskę spotkała wspaniała niespodzianka. Troche sie dziwiła, ze w domu
                          taki spokój, nikt sie nie przejmuje świetami, zakupami, no i dzis się okazało,
                          ze na swięta jada do pustego domku w Zermatt i bedą z bliska podziwiać Mattern
                          Horn.
                          img135.imageshack.us/img135/933/0314yo2.jpg
                          Ponoć to urkliwe miejsce, bo raz juz tam była. Zreszta czy tam są pewnie same
                          urokliwe miejsca. smile
                          Poza tym łażą po mieście, ogladają różne cudeńka, ale nie mogą natrafić na
                          kafejkę, a dostepu do laptopa też nie mają z przyczyn obiektywnych.
                          Tak więc przekazuję Wam od Danusi serdeczne życzenia świąteczne. A poza
                          tym ....teskni za nami bardzo i sama świadomosć, że nie moze zaglądnać na
                          forum, jest dla niej bardzo przykra,
                          I to by było na tyle.....chyba. smile
                          • maladanka Re:Wróciłam!!! 29.12.06, 22:23
                            Witajcie wszyscy! 24godziny w autobusie ale nic to! Wpadłam i do kompa
                            natychmiast!Miałam najcudniejsze Święta w życiu!!!
                            A teraz spać i powoli nadrobic zaległości w domu i zagrodzie smile
                            Ludzie...widziałam Matternhorn!Moją górę marzeń!
                            Dzięki za smski,pełne skrzynki e-maili,byliście ze mną wszędzie!
                            • natla Re:Wróciłam!!! 29.12.06, 22:25
                              Witaj Maleństwo!!! smile))
                              Odpocznij i do roboty nad sprawozdaniem ze duzą il. zdjęć oczywiście.
                              • regine Re:Wróciłam!!! 30.12.06, 00:11
                                Witaj Danuś, Witaj !!!
                                Odpoczywaj, przygotowuj się do Sylwestra, a potem na spokojnie nam wszystko
                                opiszesz i pokażesz. Ty to potrafisz robić i jesteś mistrzynią w
                                przemieszczaniu sięsmile)Pełna podziwu jestem. Witaj w Domu !!!
                                • dankarol Re:Wróciłam!!! 30.12.06, 15:41

Witaj Danusiu, odpoczywaj, a potem odkop drogę dla listonosza, bo biedny nie
                                  może do Ciebie dojść
                                  załóżmy, że dziś spotka nas coś miłego
                                • e-baba Re:Wróciłam!!! 30.12.06, 20:10
                                  Więc witaj, witaj, Danusiu.
                                  Może przed sylwestrowym szaleństwem trochę opróżnisz skrzynkę? Bo kolejne maile
                                  się nie mieszczą i ten biedny listonosz tak w tę i spowrotem chodzi i chodzi.
                                  Już się cieszę na czytanie Twojego sprawozdania. Ale na spokojnie, Danusiu,
                                  spokojnie. Bo znając Ciebie, juz jutrzejszej nocy zaszalejesz, a sił będziesz
                                  miała tyle, jak gdybyś przez ten ostatni czas przeleżała w alkowie, a nie hen -
                                  w dalekim świecie bywała.
                            • filomena1 pod moim nosem!!! 30.12.06, 17:51
                              No to przejeżdzałaś pod moim nosem. Dosłownie i w cale nie w przenośni, musiałaś przejżdzać prawie
                              pod moimi oknami. No. bo przy szosie nie mieszkam, ale może akuratnie przechodzilam na swiatłach
                              jezdnie? gdy dojezdzałas lub wyjezdzałas z Zeramtt - Tasch.
                              W każdym razie oddychałyśmy tym samym powietrzem....
                              Pozdrawiam i ciekawam bardzo reminiscencji szwajcarskich, a własciwie z najpiekniejszej Republiki
                              Wallis.
                              Filomena Pierwsza
    • filomena1 Do Małejdanki 08.01.07, 16:24
      Czy ja cos przegapilam?
      jesli tak to przepraszam.....i prosze o namiary gdzie sa relacje?
      • regine Re: Do Małejdanki 12.01.07, 22:34
        Huraganowy wiatr, skutecznie odciął ją od internetu.
        Rozmawiałam z nią telefonicznie. Telefon stacjonarny nie działa, ledwo z
        komórki pogadałyśmy, bo ciągle podziewał się zasięg. Pojawi się jak wszystko
        naprawią i ucichnie wiatrzysko. Jest niepocieszona, że nie ma z nami kontaktu.
        Pozdrawia Wszystkich serdecznie smile
        • e-baba Re: Do Małejdanki 13.01.07, 15:08
          Za pozdrowienia dziękujemy, mając nadzieję, iż ten wielki huragan Malejdanki
          nam nie porwie. Niestety, podobne huragany są chyba wszędzie, choc może nie o
          jednakowym natężeniu i mniej szkód robią.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka