dankarol 15.12.06, 09:30 Pozdrawia wszystkich. Dojechała szczęśliwie, ma paskudną pogodę niestety i brak dostępu do kompa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
regine Re: Pozdrowienia od Małejdanki 15.12.06, 09:45 Dobrze, że szczęśliwie dojechała Z dostępem do komutera mamy wszyscy problemy, gdy wyjeżdzamy z domu. Opisze wszystko jak wróci, może i fotki jakieś dorzuci...Jak to Danuśka ) Niech się ma dobrze )) Odpowiedz Link
malwina52 Re: Pozdrowienia od Małejdanki 16.12.06, 14:02 niech swietuje rodzinnie i wraca szczesliwa Odpowiedz Link
e-baba Re: Pozdrowienia od Małejdanki 16.12.06, 14:52 No cóż, pozostaje nam Jej życzyć pięknych Świąt w rodzinnym gronie. I cieszyć się na Jej opowieści o Świętach poza krajem. Odpowiedz Link
mania1119 Re: Pozdrowienia od Małejdanki 17.12.06, 00:44 Czas szybko minie i znow z nami bedzie.I Ona i pozostali "wyjezdni".I na cale szczescie!To tylko kilka tygodni. Odpowiedz Link
tofika Re: Pozdrowienia od Małejdanki 17.12.06, 12:46 Danutko, milych wrazen z pobytu wsrod najblizszych..szczesliwych w zdrowiu podrozowan,,, ()()()()... moc Swiatecznych... Odpowiedz Link
dankarol Re: Pozdrowienia od Małejdanki 20.12.06, 11:05 Przekazuję najnowsze wiadomości od Maleństwa "Hej pozdrówka, nie mam internetu, ani czasu. Jest ok. Zimy nie ma, Całusy dla forum" Odpowiedz Link
regine Re: Pozdrowienia od Małejdanki 20.12.06, 11:07 Dziękuję i pozdrawiam różwnież świątecznie, nasze Maleństwo )) Odpowiedz Link
natla Re: Pozdrowienia od Małejdanki 20.12.06, 12:23 A swoja drogą drogą, ciekawe czy pławi sie w śniegu...... Odpowiedz Link
natla Re: Pozdrowienia od Małejdanki 21.12.06, 10:32 Właśnie rozmawiałam z Maleństwem przez telefon, ale opowiem Wam później, bo okrutnie czas i Top mnie gonia. A mam co opowiadać Odpowiedz Link
regine Re: Pozdrowienia od Małejdanki 21.12.06, 12:05 No to czekamy. Jak będziesz miała czas, to "nasmaruj" mam tutaj "sprawozdanie" ) Odpowiedz Link
natla Re: Pozdrowienia od Małejdanki 21.12.06, 12:38 Już smaruje: Otóż Danuskę spotkała wspaniała niespodzianka. Troche sie dziwiła, ze w domu taki spokój, nikt sie nie przejmuje świetami, zakupami, no i dzis się okazało, ze na swięta jada do pustego domku w Zermatt i bedą z bliska podziwiać Mattern Horn. img135.imageshack.us/img135/933/0314yo2.jpg Ponoć to urkliwe miejsce, bo raz juz tam była. Zreszta czy tam są pewnie same urokliwe miejsca. Poza tym łażą po mieście, ogladają różne cudeńka, ale nie mogą natrafić na kafejkę, a dostepu do laptopa też nie mają z przyczyn obiektywnych. Tak więc przekazuję Wam od Danusi serdeczne życzenia świąteczne. A poza tym ....teskni za nami bardzo i sama świadomosć, że nie moze zaglądnać na forum, jest dla niej bardzo przykra, I to by było na tyle.....chyba. Odpowiedz Link
maladanka Re:Wróciłam!!! 29.12.06, 22:23 Witajcie wszyscy! 24godziny w autobusie ale nic to! Wpadłam i do kompa natychmiast!Miałam najcudniejsze Święta w życiu!!! A teraz spać i powoli nadrobic zaległości w domu i zagrodzie Ludzie...widziałam Matternhorn!Moją górę marzeń! Dzięki za smski,pełne skrzynki e-maili,byliście ze mną wszędzie! Odpowiedz Link
natla Re:Wróciłam!!! 29.12.06, 22:25 Witaj Maleństwo!!! )) Odpocznij i do roboty nad sprawozdaniem ze duzą il. zdjęć oczywiście. Odpowiedz Link
regine Re:Wróciłam!!! 30.12.06, 00:11 Witaj Danuś, Witaj !!! Odpoczywaj, przygotowuj się do Sylwestra, a potem na spokojnie nam wszystko opiszesz i pokażesz. Ty to potrafisz robić i jesteś mistrzynią w przemieszczaniu się)Pełna podziwu jestem. Witaj w Domu !!! Odpowiedz Link
dankarol Re:Wróciłam!!! 30.12.06, 15:41 Witaj Danusiu, odpoczywaj, a potem odkop drogę dla listonosza, bo biedny nie może do Ciebie dojść ************** załóżmy, że dziś spotka nas coś miłego Odpowiedz Link
e-baba Re:Wróciłam!!! 30.12.06, 20:10 Więc witaj, witaj, Danusiu. Może przed sylwestrowym szaleństwem trochę opróżnisz skrzynkę? Bo kolejne maile się nie mieszczą i ten biedny listonosz tak w tę i spowrotem chodzi i chodzi. Już się cieszę na czytanie Twojego sprawozdania. Ale na spokojnie, Danusiu, spokojnie. Bo znając Ciebie, juz jutrzejszej nocy zaszalejesz, a sił będziesz miała tyle, jak gdybyś przez ten ostatni czas przeleżała w alkowie, a nie hen - w dalekim świecie bywała. Odpowiedz Link
filomena1 pod moim nosem!!! 30.12.06, 17:51 No to przejeżdzałaś pod moim nosem. Dosłownie i w cale nie w przenośni, musiałaś przejżdzać prawie pod moimi oknami. No. bo przy szosie nie mieszkam, ale może akuratnie przechodzilam na swiatłach jezdnie? gdy dojezdzałas lub wyjezdzałas z Zeramtt - Tasch. W każdym razie oddychałyśmy tym samym powietrzem.... Pozdrawiam i ciekawam bardzo reminiscencji szwajcarskich, a własciwie z najpiekniejszej Republiki Wallis. Filomena Pierwsza Odpowiedz Link
filomena1 Do Małejdanki 08.01.07, 16:24 Czy ja cos przegapilam? jesli tak to przepraszam.....i prosze o namiary gdzie sa relacje? Odpowiedz Link
regine Re: Do Małejdanki 12.01.07, 22:34 Huraganowy wiatr, skutecznie odciął ją od internetu. Rozmawiałam z nią telefonicznie. Telefon stacjonarny nie działa, ledwo z komórki pogadałyśmy, bo ciągle podziewał się zasięg. Pojawi się jak wszystko naprawią i ucichnie wiatrzysko. Jest niepocieszona, że nie ma z nami kontaktu. Pozdrawia Wszystkich serdecznie Odpowiedz Link
e-baba Re: Do Małejdanki 13.01.07, 15:08 Za pozdrowienia dziękujemy, mając nadzieję, iż ten wielki huragan Malejdanki nam nie porwie. Niestety, podobne huragany są chyba wszędzie, choc może nie o jednakowym natężeniu i mniej szkód robią. Odpowiedz Link