regine 30.01.07, 17:05 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
regine Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 30.01.07, 22:27 Powiedziałm dziś "A", wskazane i powiedzenie "B". Więc mówię Wszystkim "Dobranoc" i uciekam do łóżka. Spokojnej nocy i kolorowych Wam życzę... Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 31.01.07, 23:28 Prawie cały dzień bez internetu, to dzień stracony....a ile sobie rzeczy zrobiłam....... Śpijcie dobrze. Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 01.02.07, 23:56 Dobrej nocy życzę, i śnijcie kolorowo ) img402.imageshack.us/img402/5233/dobranoc11mueb3.jpg DOBRANOC Odpowiedz Link
tofika Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień ?.. 02.02.07, 23:09 pada , pada deszczyk mały.. dawno go nie było... Dobrej Nocki.. miłych snów.. Odpowiedz Link
maladanka Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień ?. 02.02.07, 23:26 dzień mi minął buntowniczo - w moich stronach chłopcy sie bawią czyli trwa samochodowy rajd - ryk,huk tam gdzie zawsze cicho, no ale podobno to promocja itp.a ja sie oflagowałam i już ...nie dla mnie ryk samochodów! Odpowiedz Link
e-baba Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień ?. 02.02.07, 23:36 Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Więc i dzisiejszy wieczór też. Spokojnej nocy Wam życzę. Odpowiedz Link
tofika Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień ?. 04.02.07, 00:31 specjalne, na nocne smaczne snyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakotydwanic niebederobilatylko... aaaaaaaaaaaa... katalog.tubadzin.pl/kolekcje/castanio-m3.jpg Odpowiedz Link
maladanka Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień ?. 04.02.07, 01:17 wspaniale minął ale za szybko! dobranoc ..... Odpowiedz Link
kasia573 Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień ?. 04.02.07, 01:58 Bardzo udanie. Fakt, za szybko przeleciał. Dobranoc Wszystkim! )) Odpowiedz Link
maladanka Re: znowu białe szaleństwo 04.02.07, 19:19 oj,ale mi dało w kość - póki na nartach to nic nie ważę,nic nie boli, a teraz ..jakby to powiedzieć..wiem,że mam ciało..o! Ale dzień wesoły,z sympatycznymi ludźmi,tylko teraz oczy się zamykają - za duzo tlenu chyba Odpowiedz Link
natla Re: znowu białe szaleństwo 05.02.07, 00:22 No, koniec na dziś...tyle w końcu emocji było... Pa, pa dobranoc Odpowiedz Link
e-baba Dobranoc, dobranoc... 05.02.07, 23:31 Na babę pora nadeszła. Łoże czeka. Ona idzie. Poszła już. Dobranoc, śpijcie dobrze., Odpowiedz Link
regine Re:DOBRANOC.... 07.02.07, 21:37 Najpierw film, potem prysznic, a potem do łóżka. Dobranoc ) Odpowiedz Link
regine Re:DOBRANOC.... 08.02.07, 22:21 A, że zostałam sama na forum, piszę i odpisuję sama sobie. Zaczyna to być chyba chore. Mówię więc Wam Dobranoc i znikam. Aby nie przynudzać. Dobrej Nocy Odpowiedz Link
tofika Re:DOBRANOC.... 08.02.07, 23:39 Dobrych nocek __dzisiejszej i kolejnych WAM zycze, bywajcie milutko ... Odpowiedz Link
mania1119 Re:DOBRANOC.... 10.02.07, 20:15 Jeszcze nie do konca sen,ale udaje sie w okolice telewizora.Wiec:dobranoc... _______________________________________________________ Owszem,Aleksander Macedoński był wielkim wodzem.Ale po co od razu łamać krzesła? Odpowiedz Link
regine Re:DOBRANOC.... 10.02.07, 22:47 Uffff, pracowity, ten koniec tygodnia...Czas na spoczynek. Dobrej, spokojnej nocy Odpowiedz Link
natla Re:DOBRANOC.... 11.02.07, 23:08 Pusto dziś wieczór...ta pogoda chyba wszystkim daje w kosć. Pa, pa, do jutra. Odpowiedz Link
tofika Re:DOBRANOC.... 12.02.07, 22:17 dobrej nocy.. i niech Wam sie dobrze dzieje, cieplutko milutko, ide pod kolderke ..chrrrrrrrrr... Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera..." Odpowiedz Link
regine Re:DOBRANOC.... 13.02.07, 00:01 Dobrej, spokojnej nocy. Paskudny ten poniedziałek i pogoda i wogóle do kitu.. Zacznę nie lubić poniedziałków Odpowiedz Link
regine Re:DOBRANOC.... 13.02.07, 23:07 Dobrej nocy Kochani )) Śnijcie kolorowo i Walentynkowo )) Odpowiedz Link
mania1119 Re:DOBRANOC.... 14.02.07, 01:17 Juz Walentynki-więc niech nam wszystkim przysnia sie najpiekniejsze,czułe i serdeczne sny! Odpowiedz Link
natla Re:DOBRANOC.... 14.02.07, 23:00 Mówię Wam dobranoc, bo pół nocy jeszcze mam przed sobą przy zielonym stoliku. A wesoło jest..... Odpowiedz Link
maladanka Re:DOBRANOC.... 17.02.07, 22:15 Ha,kochane! Ślubny kichnął - jeju, a może to grypa, a może to, a może sio...ludzie co za wydarzenie - już lezy w łóżku,czeka na grzane piwo - no po prostu jest ciężko chory ))- Odpowiedz Link
krista57 Re:DOBRANOC.... 18.02.07, 00:41 Wyszło na to,ze tylko ja włóczę sie po kątach. Dobranoc,snijcie cudnie o zielonych łąkach o polnych dróżkach z makami,bławatkami i kąkolami. Odpowiedz Link
regine Re:DOBRANOC.... 20.02.07, 23:44 A teraz dziękując Wszystkim i za Wszystko, umykam w stronę łóżka... Jutro zacznę 3-ci roczek ) Dobrej nocy Kochani Furmowicze. Dobranoc )) Odpowiedz Link
natla Re:DOBRANOC.... 22.02.07, 23:56 Śpijcie dobrze, bo mnie przy tak zgniłej pogodzie nie będzie trudno. Odpowiedz Link
natla Re:DOBRANOC.... 25.02.07, 22:38 Dlaczemu nikt mi nie mówi dobranoc ((( )) Śpijcie porządnie, nowe wyzwania przed nami. Odpowiedz Link
natla Re:DOBRANOC.... 28.02.07, 00:22 No to misła dzień przeżyc, jako że głównie dotyczył mojej osoby. Skończyło sie na "opitoleniu" moich włosów. Nawet nie dociekam jak wyglądam. Zaczne się martwiś jutro. Pa, pa. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:DOBRANOC.... 03.03.07, 00:33 To był miły i wspaniały dzień,dziekuje wszystkim za zyczenia dla mnie ,za towarzystwo w gawiarence i zyczę wszystkim spokojnej nocki i miłych snów. Odpowiedz Link
regine Re:DOBRANOC.... 04.03.07, 21:37 Dobranoc Kochani. Poczytałam, parę słów napisałam i odpoczywałam. Dobrej nocy Odpowiedz Link
natla Re:DOBRANOC.... 05.03.07, 01:19 Nieco wypompowana, mówię Wam dobranoc, ale i tak mnie juz pewnie nikt nie słyszy. Odpowiedz Link
natla Re:DOBRANOC.... 05.03.07, 23:48 Po przepysznym spacerku z kundlem w wiosennym, ciepłym deszczu mówie Wam dobranoc. Odpowiedz Link
regine Re:DOBRANOC.... 06.03.07, 00:08 Dobrej nocy życzę, po pięknym słonecznym poniedziałku. Dobranoc Odpowiedz Link
czarny.humor Dzisiaj pierwszy idę uprawiać białe szaleństwo! :) 08.03.07, 23:40 Pa. )) Odpowiedz Link
tofika Re: Dzisiaj pierwszy idę uprawiać białe szaleństw 08.03.07, 23:44 a gdyby ... na wszelki sluczaj, brak snu trafilo.. to komplecik Dobranocek... muzeumdobranocek.pl/index2.htm dobrej nocki..milych snow Odpowiedz Link
maladanka Re:eeee...taki dzień... 10.03.07, 22:26 kaszlę i kaszlę i lało na dworze, kości mi skrzypią bo się zastały, ani narty, ani rower, ani basen ...idę pospać i pośnić o górach Odpowiedz Link
maladanka Re:chyba mi siły wracają... 11.03.07, 22:01 balkon był otwarty połowe dnia ...słoneczko mnie muskało - i ono chyba sprawia,że wracam do zdrowia,nigdy tak długo się nie zbierałam,teraz się wybrzuszę jak to mój ślubny mówi...dobrej nocy - kwiatki niech się Wam przyśnią Odpowiedz Link
maladanka Re: Czas się odmeldować! :))) 13.03.07, 00:31 czas do łózia ,czas! Ono wzywa nas! Niech Wam sny pachną fiołkami lesnymi,pa Odpowiedz Link
tofika Re: Czas się odmeldować! :))) 13.03.07, 22:07 Dobrej Nocki... "Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera..." Odpowiedz Link
e-baba Re: Czas się odmeldować! :))) 13.03.07, 23:49 Dobranoc, dzisiaj był dobry dzień. Może i następne będą podobne? Wszystkim Wam dobrych dni życzę. Odpowiedz Link
maladanka Re: Czas się odmeldować! :))) 14.03.07, 00:00 czas poziomą pozę przyjąć...bo..."już pólnoc na zegarze, idźcie do snu gospodarze"! Odpowiedz Link
tusku Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 14.03.07, 22:07 regine napisała: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=50674945 > Link do części trzeciej.Mam coś więcej jak uśmiech. Odpowiedz Link
tusku Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 14.03.07, 22:09 Zbyt gorący jestem żeby odrazu zasnąć przy kobiecie. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 15.03.07, 22:27 OOOOOO ja bym też nie usnął przy Regine ))) Zresztą przy zadnej z was bym nie usnął .... bo by mi żona nie pozwoliła ))) Dobranoc)) I się uśmiałem )))) Oj tusku ))) Odpowiedz Link
natla Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 74 :) 15.03.07, 23:53 Mnie tam minął niby dobrze, ale po odkryciu pierogarni z cudami, czyję się łokrutnie przeżarta. Dawno na jednym posiedzeniu tyle nie zjadłam. Łakomstwo to straszna sprawa. Chyba na pierogi długo nie popatrzę Pa, pa, do jutra. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 74 17.03.07, 21:03 Dobranoc i dziękuję Wam za ten dzień Kłaniam się niziutko. Sagi. Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 74 17.03.07, 22:58 Dobrej nocy, spokojnej i kolorowych snów Dobranoc.... Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 74 17.03.07, 23:07 Spacerek, ablucje i wyrko.....to mój plan na najblizszą godzinę. Rano trzeba wstać i to wcześnie. Pa, spokojnej nocy. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 74 17.03.07, 23:11 Ja tez uciekam do łóżeczka,bużka mi sie drze,czas na sen,dobranoc i miłych snów Odpowiedz Link
czarny.humor O qrtka! Za dwie i pół godziny treba wstawać! :))) 18.03.07, 01:32 Kubica jedzie!! Dobranoc!! )) Odpowiedz Link
maladanka Re: Na siedząco :( 18.03.07, 22:25 ponuro było i wiało i jakoś tak...burczałam na ślubnego bez powodu...i Adaś w takim niebezpieczeństwie był...ale się wybronił, no to co ja marudzę,nie? Usmiechnij się,jutro będzie Lepper...oj,nie usmiechacie się? A,pomyłka :- jutro będzie lepiej! No pewno,że będzie! Jutro Józefa! Józek wszystko wie,ole...dobranoc,naprawdę nie piłam... Odpowiedz Link
regine Re: Na siedząco i już śpiąco :( 18.03.07, 23:52 Też na siedząco usypiam, a rozmarzyam się przy tych kołysankach... Leje jak z cebra, tłucze gałęziami, nic tylko zaszyć sie pod kołdrę. A Leppera przed snem strach wspominać, dziś powiedział, że "Jestem szefem wszystkich szefów...". Nic dodać nic ująć...Strach sie bać... Idę spać. Dobranoc i też nic nie piłam.. Odpowiedz Link
czarny.humor No! Czas na mnie! O pierwszej wstaję i jadę. :))) 20.03.07, 21:16 Do stolicy!! )) Odpowiedz Link
natla Re: No! Czas na mnie! O pierwszej wstaję i jadę. 21.03.07, 00:32 No to Czarny, o sparawozdanie proszę, (a braku subordynacji nie znoszę) w nim wszystko co rzekły konowały, po prostu porządny raport cały. Dobrej nocy i miłego przebudzenia. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: No! Czas na mnie! O pierwszej wstaję i jadę. 21.03.07, 20:51 Dobranoc) Dziś uciekam, bo coś za bardzo się rozgadałem )) Odpowiedz Link
regine Re: Ide w kimono.... 24.03.07, 23:01 Bo i tak nie mogę nadąrzyć z czytaniem i pisaniem. Rano nie miałam czasu, a teraz wywala mnie co 10 mimut. W taki wypadku nalepsza będzie ksiązka + łóżko. Dobranoc Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc .... 25.03.07, 23:10 Pięknie zaczęta niedziela, smutniej zakończona. Ale w sumie udany dzień Dobranoc i kolorowych snów Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dobranoc .... 26.03.07, 22:38 To był bardzo miły i pracowity dzień,udaję się na spoczynek) Dobrej nocki zyczę i kolorowych snów. Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc .... 26.03.07, 23:00 Oj, tak, bardzo pracowity i pełen nieprzykemnych niespodzianek. Idę "lizać rany" do łóżka. Zobaczymy jak sie będę czuła jutro. Może nie będzie tak źle. Oby Dobrej nocy, po feralnym poniedziałku życzę Dobranoc Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc .... 27.03.07, 21:30 Nie wiem komu, bo nikogo nie ma na frorum, ale mówię Dobranoc Wszystko chodzi jak w mazi, i ja też ledwo zipię.... Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc .... 30.03.07, 22:39 Dobrej, spokojnej nocy, tej i następnych życzę. Dobranoc Odpowiedz Link
tofika Re: Dobranoc .... 30.03.07, 23:25 DOBREJ , dobrej .. przespanej calutkiej nocki)) "Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera..." Odpowiedz Link
maladanka Re: Dobranoc -może w nocy będzie normalnie?.... 30.03.07, 23:44 Już wysiadam psychicznie.Nie mogę sobie poradzic z tym co wokoło.A całkiem nie słuchać i nie oglądać? Chyba tak będzie trzeba.Na szczęście jest sztuka i muzyka.Znowu pełna sala w Szkole Muzycznej, a wcześniej na wernisażu w BWA tłum się ledwo mieścił. Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc -może w nocy będzie normalnie?.... 31.03.07, 00:47 No wyszło, że tylko noce nam zostały....szkoda, ze nie noce w Zakopanem..."czy pamiętasz tę noc w Zakopanem...." ) Próbuję się odeseparować, ale do se ne da. Pa, pa, do jutra. Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc 01.04.07, 23:32 Piękny dzionek był i dłuuuuuugi. Skąpani w słońcu, wybiegani i pełni widoków pod powiekami i wiosennych dźwięków w uszach, wróciliśmy niedawno do domciu. Nawet Słońce się nam udało rozszczepić... img95.imageshack.us/img95/2567/zachow8.jpg Wreszcie łyknełam naprwde trochę wiosny. Ledwo się jeszcze budzi, pękają dopiero pąki, ale za tydzień....będzie juz chyba szał Śpijcie dobrze, ja też idę już lulu, poczytam Was jutro. Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc 04.04.07, 21:26 Śpijcie kolorowo. Idę odespać poprzednią noc. A Wy popracujcie trochę )) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dobranoc! Już mnie ni ma! 04.04.07, 23:16 Mnie też już niema,pięknych snów Wam zyczę. Dobranoc. Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc! Już mnie nei ma! 04.04.07, 23:44 Wpadłam na chwilę, bo ckni i się za Wami Wnusia nam bardzo zachorowała. Nie mam w dzień nawet głowy do poczytania. Wczoraj i dziś udało mi się zajrzeć i to juz późnym wieczorem. Pojawię się chyba już po świętach. Oj, ciężki ten tydzień, a to dopiero środa mija...Oby tylko już się wszystko prostowało ... Pozdrawiam i już znikam. Dobrej Nocy życząc Wszystkim Odpowiedz Link
tofika Re: Dobranoc...kolorowych snow..:) 06.04.07, 00:24 Wypoczynku.. pysznego spanka Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc...kolorowych snow..:) 09.04.07, 00:23 Przygotowaliscie już peleryny i parasole ) Pa, pa, do jutra. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dobranoc...kolorowych snow..:) 09.04.07, 21:46 Normalnie już Was nie widzę )Dobrej nocy ) Odpowiedz Link
e-baba Re: Dobranoc...kolorowych snow..:) 10.04.07, 23:42 A ja Was jeszcze widzę, ale coraz mniej i mniej. I jakos taka głowa coraz bardziej ciężka sie staje. Chyba więc starczy na dzisiaj tego gadania. Dawno nie byłam tak gadatliwa, więc żeby Was nie zamęczyć - znikam. Do jutra, albo - zależy jak się dzień ułoży - do jakiegoś innego dnia. Śnijcie pięknie. Odpowiedz Link
mania1119 Re: Dobranoc...kolorowych snow..:) 11.04.07, 00:44 Dobranoc,kolorowych snow! Odpowiedz Link
mania1119 Re: Dobranoc...kolorowych snow..:) 11.04.07, 00:45 Oj,chyba juz naprawde przysypiam... Odpowiedz Link
zielona56 Re: Dobranoc...kolorowych snow..:) 12.04.07, 19:41 Po tak pięknym slonecznym dniu z wnuczką życzę sobie i Wam wszystkim bajkowych snów. Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc...kolorowych snow..:) 12.04.07, 23:57 ....i Zielonych snów Wam życzę ) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dobranoc...kolorowych snow..:) 13.04.07, 20:34 Zaśpiewałem trzynastego mój kolego Zdarłem gardło i choroba paluszkowa Tak mnie wzieła Że zagiąłem parol na cześ kompa mego I po małych kwadracikach paluszkami Przesuwałem Powolutku tak spokojnie jak tam kiedyś Gdy ma młodość jeszcze lśniła I wianuszki miłych pań tak przyciągała Dziś me siwe skronie tulą się do jednej Takiej W której serce swoje utopiłem tak głęboko Że do dzisiaj szukam jego echa chociaż Lecz znajduję wspomnień czar i cząśtkę siebie Tkwiącą niczym zadra w piersi miłej Pozostaje mi już kochać powolutku A z usmiechem głowę kłaść na puchu marnym Skąd sen błogi dotrze do mnie niespodzianie I przeniesie w kolorową mgłę mych marzeń .) Dobranoc. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dobranoc...kolorowych snow..:) 13.04.07, 22:47 Piękna dobranocka Sagi i ja zycze Wam kochani spokojnej nocki i kolorowych snów Odpowiedz Link
zielona56 Re: Dobranoc...kolorowych snow..:) 13.04.07, 23:03 Dzisiej był piękny dzień i takiego życzę Wam jutro . Pięknych snów Odpowiedz Link
mania1119 Re: Dobranoc...kolorowych snow..:) 13.04.07, 23:58 Dobranoc,jutro znów do pracy... Odpowiedz Link
zielona56 Re: Dobranoc...kolorowych snow..:) 14.04.07, 23:19 Bawcie się dobrze ! do jutra wieczorkiem .Pa Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dobranoc...kolorowych snow..:) 15.04.07, 00:18 Ja tez zycze Wam pieknych snów,paaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dobranoc...kolorowych snow..:) 15.04.07, 23:23 Z okazji wieczoru i mego dobrego humoru, życze Wam nocki udanej bardzo smacznie przespanej snów słodziusich i mieciusiej podusi ,kocham cie słoneczko śpij słodko i śnij o mnie. Dobranoc. Odpowiedz Link
maladanka Re: Krokusowych snów Wam życzę 15.04.07, 23:38 To dziwne uczucie,gdy sie spełni marzenie... W tym dziwnym stanie idę spać po podózy opisanej na wątku podróżniczym,pa ) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Krokusowych snów Wam życzę 16.04.07, 20:32 Dobranoc kobieto Która brwi unosisz I dłoń swą wplatasz we włosy W kącikach ust zastyga ci usmiech A w oczach gasną ogniki Dobranoc ) Odpowiedz Link
dankarol Re: Krokusowych snów Wam życzę 17.04.07, 00:32 Życzę, by rano znowu obudziło Was słoneczko i uśmiech Was nie opuszczał Odpowiedz Link
zielona56 Dobranoc 19.04.07, 22:46 Zycze wszystkim bezwietrznej nocy żebyśmy wstali jutro bez bólu głowy. Dobranoc , bardzo przyjemnych snów . Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc 20.04.07, 02:10 Też życzę tego co i Zielona. Wiec Dobrej nocy i kolorowych snów Dobranoc Odpowiedz Link
mania1119 Re: Dobranoc 20.04.07, 23:48 Zawsze tak późno wchodze,ze nikogo juz nie ma!To tylko zycze Wam dobrej nocy! Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc 21.04.07, 23:41 Udany dzień. Ślub w rodzinie, więc szaleństwo.....zeby oni wiedzieli co ich jeszcze czeka....))) Panna młoda miała suknie wg własnego projektu i wyglądała wspanialke....jak porcelanowa laleczka, choć to iskra i trudno ją laleczką nazwać. Jutro pokaże zdjęcia. W szpilkach długo nie wytrzymałam, więc skończyłam dance na bosaka, ale to u mnie normalka Padam i lecę do wyrka, pa, pa. Odpowiedz Link
krista57 Re: Dobranoc 21.04.07, 23:49 Czekamy na zdjecia. Rowniez udany dzien oczywiscie na rowerze z przerwą na pieczenie kielbasek.Testujemy szlaki.Pogoda niezbyt zachęcająca do rowerowania więc mało w lesie ludzi. Dobrej nocki. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dobranoc 21.04.07, 23:53 Pracowity dzień,malowalismy łazienkę,jutro wyprawa rowerowa.Natlo czekamy na fotki. Spokojnej nocki Wam zyczę. Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc 23.04.07, 23:49 Dobrej, prawie już majowej nocy, gwiazdzisto-księżycowej życzę Choć księzyc widziałam jeszcze w południe. Ale co tam...Jak się dobrze wpatrzeć to zawsze coś się ujrzy. Troszkę wyobraźni i będzie księżyc wśród gwiazd Dobranoc..... Odpowiedz Link
dankarol Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 24.04.07, 00:00 imieniny i rekordy obczytane, czas poszukać poduszki. Jutro znowu ma być piękny wiosenny dzień. Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 24.04.07, 00:48 To juz nie wiosenne, to letnie, wspaniałe dni. Dzień spędziłam w większości w samochodzie, w korytarzu klinicznym i trochę też w plenerze. Spokojnej nocy. Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 24.04.07, 22:09 Dobranoc jeszcze może da mi powiedzieć. Idę z książką, mniej nerwów zjem przy przyjemnej lekturze. A Ty Natkuś, troszkę mniej siedź w aucie a więcej spaceruj. Naprawdę jeszcze więcej zobaczysz ) Niezbyt ciepło dziś było u mnie, słoneczka prawie wcale, ale dzień zaliczony do udanych. Pojutrze okaże się czy to był naprawdę udany dzień... Dobrej, spokojnej nocy życzę Słuchajcie rechotu żab, chyba już dają koncerty? Tu nie mam żadnej wody, ani bajorka, a tak bym siedząc na balkonie, posłuchała ...Kiedyś lata temu, nie dawały usnąć i do tego słowicze trele Żyć nie umierać... Dobranoc, bo się rozgadałam...)) Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 25.04.07, 21:26 Dobranoc klikaczki i klikacze Jutro znowu, tak jak i dziś marsz do gabinetów lekarskich. Może nic mi nie jest...Zobaczymy. Spokojnej nocy i kolorowo-bajecznych snów Odpowiedz Link
zielona56 Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 25.04.07, 22:38 Do gabinetów lekarskich nie chodze odkąd ZUS mnie wyleczył. Dzień był piękny , słoneczko mocno grzało . Był też pracowity, ale to dobrze bo nie był nudny. Jutro też szykuje się piękny dzień . Spokojnej nocy , kolorowych snów . I do jutra. Dobranoc! Odpowiedz Link
tofika Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 26.04.07, 22:24 Dobrej nocki dobrych snow.. no to sobie zakropelkowalam))) Dobra chwilo trwaj trwaj..bez granic trwaj... Odpowiedz Link
zielona56 Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 26.04.07, 22:30 Oj nie ładnie tofika tak po "angielsku "z imprezy wychodzić . Mnie autobus uciekł . Ide może następny będzie . Pojadło sie , popiło , czas wracać . Wszyskim dobrej nocy i wesołych snów. Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 26.04.07, 23:30 Dzięki za miły dzień, za przyjęcie w Gawiarence i za to że jestescie ) Dobrych snów życzę Dobranoc Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 27.04.07, 21:12 Kolorowych snów ,w których spełniają się wszystkie marzenia!Dobranoc! Odpowiedz Link
zielona56 Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 27.04.07, 21:27 Torby spakowane ,mięso na grila w ziołach ,jeszcze ciasto sie dopieka . Obejrzeć trzeba jeszcze "SZKŁO KONTAKTOWE" i pora spać . Wszystkim miłego wypoczynku nocnego i bardzo wiosennych snów. Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 27.04.07, 21:46 Dobranoc dziewczyny, miłego weekendu na działce i w domu życzę. Tego majowego również. Nie zapomnijcie o parasolach, ma padać. Miłych snów Dobranoc Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 28.04.07, 22:18 Piękna pogoda powitała mnie rano Potem zakupy, kuchnia, obiadek, drzemka. Miłe popołudnie, a teraz żegnam Was na długi majowy weekend, który poświęcę znowu rodzince. Pa kochani, kolorowych snów i pięknej pogodny i humorów na cały tydzień życzę )) Odpowiedz Link
krista57 Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 28.04.07, 23:07 Dzien był udany,w wazonie stoja leśne konwalie, sezon grilowy na wsi rozpoczęty. Ma być od jutro chłodniej...szkoda Spokojnej nocy. Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 28.04.07, 23:11 Ciepłej nocy,ciepłych snów i ciepłego poranka-spijmy dobrze!!!! Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 30.04.07, 21:45 Udane dzis i kroi się udane jutro. Pa, pa, śpijcie dobrze. Odpowiedz Link
maladanka Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 01.05.07, 01:37 było burzliwie, ale zakończyło się czerwonymi różami... Odpowiedz Link
lucjona Re: Dobranoc śnijcie cuda......:) 29.04.07, 23:08 zostawiam obrazek, na dluzej moze utrwali, ze zyczyc WAm bede myslami jesli nie bede miala czasu tu wklikac... slowek dobranockowychbaj baj luli luli..... img411.imageshack.us/img411/4977/460ssl0.jpg Odpowiedz Link
tofika Re: Dobranoc śnijcie cuda......:) 29.04.07, 23:18 img411.imageshack.us/img411/4977/460ssl0.jpg to ja ww wpisalam, komputer powinien wiedziec , jak wchodze na forum 50l..to odrazu logowac wlasciwie.. no, niekumaty zupelnie ten komputer Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dobranoc śnijcie cuda......:) 29.04.07, 23:54 Spokojnej nocki i miłych snów Wam zyczę. Odpowiedz Link
zielona56 Re: Dobranoc śnijcie cuda......:) 02.05.07, 22:16 Spokojnej nocy i słonecznych dni . Jutro wyjeżdżam rano na działkę i wracam dopiero w niedzielę wieczorem . Bardzo dziękuję za głosowanie . Gorące buziaki. Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Dobranoc śnijcie cuda......:) 02.05.07, 22:49 Życzę wszystkim spokojnej.......,pełnej snu nocy/bez budzenia/zezwala się przekręcać z boku na bok i odwrotnie,ewentualnie spanie na brzuchu lub na plecach,bez żadnego wstawania,chrapania,włączania komputera itp.SSSPPPPPPPAAAAAAAAAAAĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ!!!!!!! KKKOOOLLLOOORRROOWWWYYYCCCHHH SSSNNNÓÓÓWWW. Odpowiedz Link
mania1119 Re: Dobranoc śnijcie cuda......:) 02.05.07, 23:10 Dobranoc-i kobieto,i mężczyzno... Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc śnijcie cuda......:) 03.05.07, 23:42 Padam na pysk po gościach. Pa, pa. Odpowiedz Link
mania1119 Re: Dobranoc śnijcie cuda......:) 04.05.07, 20:26 Zmykam wczesniej.Dobrej nocy! Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 04.05.07, 21:42 Śnijcie wszyscy -tylko o spełnionych marzeniach.Dobranoc. Odpowiedz Link
e-baba Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 04.05.07, 23:53 Dobranoc wszystkim, może dzisiejszą noc pieknie prześpię.... Odpowiedz Link
mania1119 Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 05.05.07, 00:10 no i zasiedzialam sie,a mialam juz od tak dawna spac.Dobranoc! Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 05.05.07, 22:10 Wspaniałej,przespanej/w całości/ nocy życzy - Śpioch./22.00-7.00 to mój czas snu,chyba ,ze jestem bardzo zmęczona ,wtedy nie mogę zasnąć/ Odpowiedz Link
e-baba Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 05.05.07, 23:25 Wiosennych i słonecznych snów Wam życzę. Dzisiaj byl dobry dzień. Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 06.05.07, 00:10 Dzień, tak jak i poprzednie pełen wrażeń, minął przyjemie Dobrej nocki, bo jutro rano muszę wstać, coby mnie piesek na poranny spacer w piżamach na dwór nie ciągnął Przyjemnych, majowych snów, życzę Ja śpię od 1:00-2:00 do 8:00 wiosną i latem. Zimą ile dusza zapragnie Odpowiedz Link
mania1119 Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 06.05.07, 00:13 Dobranoc.I milego dnia jutro. Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 06.05.07, 20:36 Dobrej nocy Kochani. Dobranoc i kolorowych życzę, majowych snów Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 06.05.07, 20:41 Ja też już sie żegnam na dzień dzisiejszy .Wspaniałych snów. Odpowiedz Link
zielona56 Re: Dobranoc śnijcie cuda, :)) 06.05.07, 22:49 Ledwo powiedziałam dzień dobry , a już mówię dobranoc. Po czterech dniach przebywania na łonie natury i słuchania rechotu żab wróciłam do domu i do Was .Teraz idę spać bo jutro obowiązki babci wzywają . Śnijcie najpiękniejsze sny !! Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 07.05.07, 21:54 Dobranoc,Kolorowych snów i niech się spełnią Odpowiedz Link
mania1119 Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 08.05.07, 00:55 Jest fantastyczny wieczor-az szkoda iśc spac-tak pieknie! Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc !!!!! 12.05.07, 22:43 Kurcze, zdublowałam ten wątek......jutro poprawie, bo już padam. Śpijcie dobrze...ja na pewno będę ) Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc !!!!! 13.05.07, 23:24 Dobranoc już Wam Kochani mówię i ogladam już film na TV1. Spokojnej nocy i kolorowych snów Pięknego majowego poranka również, niech obudzi Was majowe słoneczko Dobranoc Odpowiedz Link
mania1119 Re: Dobranoc !!!!! 14.05.07, 23:48 Jako że nic mądrego do powiedzenia nie mam-to chociaż serdecznie pozdrawiam i życze wszystkim dobrej nocy.Do jutra! Odpowiedz Link
sagittarius954 Niezapominajka 15.05.07, 20:59 Jeszcze gdy przymknę oczy Gdzieś w głębi myśli widzę Niezapominajki Brąz jej oczu przeplatał się Z niebieskim kolorem małych płatków Rozpostartych aż po biel wiosny Buszującej w sadach i rozkładającej Swe zielone oblicze na rozległych łąkach. Pokochałem zapach wiatru w jej włosach Kołyszący też te małe kwiatuszki Dotykałem wargami jej ust okazując JEj swoją miłość którą wkładałem W sam żółty środek niebieskich płatków Rozpościerałem ramiona zagarniając fale Nadziei i rozumiałem dlaczego pozwalam Tęsknocie przenikać mnie Dla tej delikatności płatka i zapachu Wypełniającego moje wnętrze pamięci . Niezapominajka łagodna czuła drobna Królowa każdej wiosny rozpoczynającej Kolejny łan życia barwiony brązem i błękitem . Dobranoc) Odpowiedz Link
tofika Re: Niezapominajka 15.05.07, 21:38 kochana vena chwyta Sagusia..hurrrrra, jak dobrze poczytac.. dobrej nocy , spokojnego wypoczynku wsrod kolorowych pelnych pieknych wrazen snow ... Odpowiedz Link
zielona56 Re: Niezapominajka 15.05.07, 21:56 Ale się rozmarzyłam po tym wierszu napisanym przez sagiego. Idę spać żeby te piękne niezapominajki mi się przyśniły . Cudnych błękitnych snów dla wszystkich . Odpowiedz Link
regine Re: Niezapominajka 15.05.07, 23:00 Po rozjeżdżonym, pełnym załatwień dniu, czas na odpoczynek. Wczoraj nawet Dobranoc Wam nie powiedziałam. Dziś nadrabiam Fakt, po takiej miłej Dobranocce Sagiego, tylko biec do łóżka i przed zaśnięciem pomarzyć Piękne kwiaty i piękna Dobranocka. Uciekam, może mi się przyśnią te drobne, niebieskie, nasze "Niezapominajki". Nasze, bo tak w linku zaznaczyła Adminka Ale chyba nie jest z nami jeszcze tak źle. Choć kwiatki wdzięczne Dobranoc Kochani i śnijcie i niezapominajkacch )) Samych pięknych snów, kolorowych Odpowiedz Link
regine Re: Dobrano, śnijcie cuda :) 16.05.07, 21:41 Spokojnej, majowej nocy życzę Dobranoc .... Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Dobrano, śnijcie cuda :) 16.05.07, 22:01 Niech nam wszystkim przyśnią się spełnione marzenia.Dobrej nocki. Odpowiedz Link
tofika Re: Dobrano, śnijcie cuda :) 16.05.07, 23:43 dobranoc , przytulamy , wtulamy i senek ogarnie nas blogi, dobry z barwnymi snami... Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Dobrano, śnijcie cuda :) 17.05.07, 21:44 Bardzo śpiąca,śpiącej nocki życzę Odpowiedz Link
regine Re: Dobrano, śnijcie cuda :) 17.05.07, 22:34 Dobrej Nocki i miłego przebudzenia przez słoneczko Dobranoc... Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda :) 18.05.07, 23:14 Dobrej nocy życzę, spokojnej. Niech zdrowy sen da Wam siły do weekendowych szaleństw na działkowych grillach i w pracach w ogrodach. Pogodę już zaklepałam Wam Śpijcie i śnijcie kolorowo ) Odpowiedz Link
tofika Re: Dobranoc, śnijcie cuda :) 19.05.07, 00:10 Dziekuje za zyczenia dziewczyny:Reginko i Natla Odpowiedz Link
tofika Re: Dobranoc, śnijcie cuda :) 19.05.07, 23:32 dobrej nocki i spokojnych snow ... dobranoc Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda :) 20.05.07, 00:03 Już kochani uciekam. Miałam bardzo pracowity dzień. Ledwo siedzę. Może jutro coś więcej uda mi się napisac. Już klawiaturka mi się rozpływa...Dobrej, spokojnej nocy życzę i miłego poranka. Niech Was powita przepiękne, jak dzis słońce Dobranoc Śpijcie, jutro też będzie dzień .... Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda :) 22.05.07, 00:10 Ja sobie dziś pobiegałam z meblami po mieszkaniu. Lubię tak od czasu do czasu coś zmienić, ale chyba jutro będę dalej kombinować, bo mi się jakoś te zmiany przestały podobać Pa, pa, do jutra. Odpowiedz Link
ania091951 Re: Dobranoc, śnijcie cuda :) 22.05.07, 05:56 Natlus podlogi nowej nie porysuj tym przestawianiem Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc,.... 22.05.07, 23:49 Noc ciężka, refleksyjna, od rana przykre wiedomości....smutny dzień. Mimo wszystko śpijmy dobrze. Odpowiedz Link
tofika Re: Dobranoc,.... 23.05.07, 23:00 naprawiony mam internet.. ale sie ciesze.. dobrej nocki milutkich snow... przyszlam WAM powiedziec Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc,.... 24.05.07, 23:02 Dobranoc Kochani. Jutro aż wieczorkiem, jak się uda to się może pojawię. Kolorowych, majowych snów, przy śpiewie słowiczym i koncercie żab życzę.. Jutro już piątek, czas wyjazdów na majówki, na działki, działeczki i ogródeczki...O wałówce nie zapomnijcie tylko Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc,.... 25.05.07, 22:36 Po strasznie upalnym dniu, który w połowie spedziłam w środkach komunikacji miejskiej. Czułam się jak na patelni i wygladałam jak podpieczona, po wyjściu z tramwaju, bordowo-granatowa Życzę Wam chłodnej i spokojnej nocy Dobranoc ....)) Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc,.... 28.05.07, 22:15 Dobranoc po gorący i pełnym wrażeń dniu. Spokojnej chłodnej nocy i rześkiego poranka, bez burz i podtopień i gradobicia. Śpijcie dobrze i śnijcie kolorowo Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc,.... 30.05.07, 01:03 Od soboty prawie nie otwierałam kompa i jedynie czasem zaglądałam i czytałam wyrywkowo. Czem? Bo miałam kolejne dni otwarte w domu ) Od jutra biorę się do forumowej pracy.....mam nadzieję, a zaległosci mi się znów nazbierałooooo.......Nie wspomnę o poczcie. Śpijcie dobrze, ja też padam w wyrko i czekam na jakąś porządną burzę.....a tu nic, zagwieżdżone niebo i prawie pełnia....Ale chłodek się przyjemny zrobił. Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 01.06.07, 21:12 Spokojnych i kolorowych snów,życzę wszystkim.Dobranoc. Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 02.06.07, 00:10 Tobie Filarciu szczególnie spokojnego snu. Nie napisałam Wam wczoraj, ze byłam u frycki.....moze być. ) Pa, pa. Odpowiedz Link
tofika Re: Dobranoc :) 02.06.07, 08:24 dobranoc... pokickalo mi calkiem,a takie wazne mam spotkanko w gdansku- Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Dobranoc :) 02.06.07, 21:56 Snijcie cuda ispokojnej wyspanej nocki Wam wszystkim życzę. Odpowiedz Link
tofika Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 02.06.07, 23:10 ale gadulinska ze mnie babsko jak oni spiewaja z faworytka Agnieszaka Wlodarczyk obejrzane , wiec lulu do lozia kieruneczek wszystkim dobrych snow..dobrej nocki.. Odpowiedz Link
mania1119 Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 03.06.07, 18:45 Jeszcze nie: "dobranoc",ale już czas zająć sie czyms innym.Więc:miłego wieczoru! Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 03.06.07, 23:04 Dobrej nocy Dobranoc... Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 04.06.07, 23:16 Widzę, że dziś pierwsza wyruszam do łóżka. Cóż muszę rano wstać, a z zaśnieciem też problemy są, muszę się trochę pomęczyć zanim usnę. Zaliczyliśmy już z pieskiem spacer wieczorny, na kilka listów, zaległych, udało mi się dziś odpisać. Jeszcze 3 na jutro zostawiłam, troszkę forum mi zajęło, troszke dom. Jeszcze jutro pobędę, w środę niebyt w sieci...I tak tem czas leci.. Dobrej nocy i kolorowych snów A rano niech Was przebudzi już pięknie świecące słoneczko Dobranoc Odpowiedz Link
mania1119 Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 05.06.07, 00:20 Dobranoc.Spijcie dobrze.Przed chwila wyszlam na pole,jak to sie u nas mówi,i zobaczyłam przygięte,ociekające deszczem,gałęzie.W takim momencie łóżko jest jeszcze bardziej nęcące niz zwykle... Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 05.06.07, 21:54 Dobranoc Kochani Było miło z Wami ale jutro dzień pełen zajęć już od rana. Rano muszę bardzo wstać. Spokojnej nocy i dobrego snu Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 06.06.07, 21:50 Wszystkim życzę wyspanej nocy,śnijcie swe marzenia..............Dobranoc....aaa..aaa były sobie kotki dwa,aaa aaa szarobure.......... Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 06.06.07, 23:38 Oj, już się kładę...Zmęczona jestem bardzo tym dzisiejszym dniem. Spacer z psem zaliczony, więc jutro pośpię troszkę dłużej, niż dziś. Dobrej nocy, śnijcie kolorowo...Warto śnić, marzyć i żyć...) Dobranoc.... Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 07.06.07, 22:06 Dobranoc Kochani Chłodnej nocki a jutro rześkiego poranka życzę. Bo słońce i tak będzie na 100 % !!! Kolorowych snów, do jutra Odpowiedz Link
mania1119 Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 08.06.07, 01:12 W końcu chyba pójde spać...Dobranoc. Odpowiedz Link
mania1119 Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 08.06.07, 23:59 I znowu to ja mówie:dobrej nocy i kolorowych snów! Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 09.06.07, 00:50 ...i ja też....korolowych snów ) A dzień był całkiem, całkiem. Pogoda wspaniała mimo upału, bo wiał cudny wiatr. Psie spacerki więc były samą przjemnością. Przyszedł też pan dr do kompa i wreszcie pozbyłam się jakichś wyskakujacych okienek i ikon z poczty, których nikrt nie potrafił usunąć. Jeszcze wentylator straszliwie hałasuje. Podobno da się z tym coś zrobić, ale ja nie rozumiem, jak nowy komp może mieć taki wentylator. Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 09.06.07, 23:00 Po sobotnich porządkach i przygotowaniach na przyjazd córci z wnusią, czas na odpoczynek. Dobrej, chłodnej nocy życzę. Piesek zadowolony, wyhasał się do woli, na wieczornym spacerze, już śpi, a ja kieruje też swe kroki do łazienki Właśnie u mnie zaczął padać deszcz. Spokojne i monotonne odgłosy kropel, stukających o parapety działają nasaennie Dobranoc, do jutra... Odpowiedz Link
e-baba Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 10.06.07, 23:56 To był piękny dzień. Pora na piękną noc... Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 11.06.07, 00:07 Tak, najwyższy czas zgasić światło i zażyć snu. Noc chłodna po południowym deszczu więc i sen powiniem być dobry. Dobranoc Kochani Odpowiedz Link
tofika Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 11.06.07, 23:12 dobrej nocki ,ach gdyby nocka ciemna zachmurzylo i popadalo na te roslinki lknace deszczu... Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 12.06.07, 00:01 Dobranoc Kochani Już "padam na twarz" i podpieram się nosem Spokojnej, chłodnej nocy i kolorowyh "snów o potędze piędziesięciolatków ". Bo mogą dużo lub jeszcze więcej No i nie poddają się tak szybko... Dobranoc Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 12.06.07, 21:26 Nie wiem jak z tą potęgą 50-latków, bo mnie ledwo stać na powiedzenie Wam dobranoc. Jestem słaba jak mucha. Pa, pa. Odpowiedz Link
tofika Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 12.06.07, 22:59 oczekiwany deszcz, powietrze swiezutkie.. dobranoc .. kolorowych snow Odpowiedz Link
zielona56 Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 12.06.07, 23:23 Na chwilkę udostępniono mi kompa ale zdążę tylko napisać dobranoc co czynię. Kolorowych snów. Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 13.06.07, 20:48 Ja chyba pójdę spać z kurami,tak mnie muli,że muszę się położyć.Kolorowych wrażeń tej nocy Wam życzę. Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 14.06.07, 23:48 no minął pracowicie i miło Dom pełen gości od 5-tej do teraz. Moje 2 chłopy padły na nosy, ja też zaraz padne. Pa, pa. Odpowiedz Link
e-baba Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 17.06.07, 23:54 To był dobry dzień. Niech i noc taka będzie. Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 20.06.07, 22:16 Bardzo udanej nocy Wam Zyczę. Odpowiedz Link
tofika Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 24.06.07, 23:04 dobranoc?tak ... milych snow... Odpowiedz Link
maladanka Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 25.06.07, 00:26 oj,jutro mnie czeka opitolenie, bo popitoliłam cos w PIT i od rana do US się udaję - miłej nocki,pa... Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 25.06.07, 22:36 Ciężkie dni mam, chyba się jutro skończą. Wpadam tylko na moment na forum, Nawet wszystkiego nie czytam......a napiszę. Przeżyłam okropnie śmierć młodego człowieka, który został zostawiony całkowiecie na pastwę losu, w zupełnej samoeności. Umarł cichutko, tylko łża mu poleciała z oka. Chodzę i ryczę całe popołudnie. Śpijcie dobrze. Odpowiedz Link
mania1119 Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 27.06.07, 19:39 Natla,to brzmi bardzo smutno-czy gdzies jeszcze więcej o tym napisałas,a ja przagapiłam?czy nic nie mozna bylo zrobić?Nikt nic nie wiedział? Choc jeszcze wczesnie to:dobrej nocy. Odpowiedz Link
mania1119 Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 01.07.07, 23:53 I znowu :dobrej nocy! Odpowiedz Link
maladanka Re: Dobranoc śnijcie cuda, 02.07.07, 23:33 znowu było gorąco,parno i duszno ....łaziłam jak mucha w smole,ale się ostrzygłam, bo Lolek taki ładny Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 04.07.07, 20:35 Idę dziś spać z kurami.Dobranoc!!!,ale jak ja na tę grzędę wejdę )) Odpowiedz Link
mania1119 Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 04.07.07, 23:53 Dobrej nocy wszystkim. Odpowiedz Link
mania1119 Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 06.07.07, 22:14 KOlorowych,wesołych snów! Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 06.07.07, 23:56 Dobrej nocy życzę, mniej deszczowej i cieplejszej. Kolorowych snów również a co Wam będę żałować Pośpijcie sobie, bo ja też zamierzam DOBRANOC .... Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 07.07.07, 23:36 Dzień spędzony pracowicie i tu i tam, piesek już wyspacerowany więc i na mnie kolej aby odpocząć. Miałam dwa dni spokoju a od jutra znowu kołowrotek... Dobrej nocy życzę i samych dobrych snów Dobranoc Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 08.07.07, 23:02 Dobranoc Kochani Wróciła rodzinka to i zajęć już mi przybyło po południu. Kolorowych i spokojnej nocki Odpowiedz Link
mania1119 Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 09.07.07, 23:24 Dobranoc,dobranoc... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 10.07.07, 23:19 Po setce i ćwiartce to tylko spać,spać,spac)))) Spokojnej nocki. Odpowiedz Link
mania1119 Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 11.07.07, 00:19 Refleksyjnie jest dzisiaj...Dobrej nocy... Odpowiedz Link
maladanka Re: Dobranoc śnijcie cuda, - 12.07.07, 22:39 mam "na przechowaniu" dwoje nastolatków-kolonistów /panienka i jej brat/i w związku z tym cieszę sie,że już nocka, zawieszam wtedy moje niepokoje o nich Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Dobranoc śnijcie cuda, - 20.07.07, 21:28 Nocki dobrej wszystkim życzę................. Odpowiedz Link
e-baba Re: Dobranoc śnijcie cuda, - 25.07.07, 23:01 Śnijcie kolorowo, jak ja będę śniła dzisiaj. Odpowiedz Link
mania1119 Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 26.07.07, 23:10 Dobrej nocy! Odpowiedz Link
maladanka Re: Dobranoc śnijcie cuda, ..ja cijałam :) 28.07.07, 23:36 No bo "krakowiaczek cija" - a ja w Krakowie byłam )) Odpowiedz Link
e-baba Re: Dobranoc śnijcie cuda, .. 08.08.07, 23:55 Dobranoc, a niech się Wam forum w klasycznej, starej formie, z czerwonymi linkami przyśni... Odpowiedz Link
tofika Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 09.08.07, 22:02 Poczytalam "wiersze szufladowe " i jakis nadzwyczajny senek milosny chyba mnie chwyta... biegusiem do lozeczka by zasnac w milosnym uniesieniu dobrej Nocki Wam , i senkow przecudnych... Odpowiedz Link
mania1119 Re: Dobranoc śnijcie cuda, jak Wam minął dzień 63 10.08.07, 23:16 Dni mam ostatnio niełatwe-ale dobrej nocy wszystkim-i sobie samej też. Odpowiedz Link
tofika Re: Dobranoc, śnijcie cuda...:) 21.08.07, 21:30 siedem wieczorkow ... ominelam , nie bedac tu... dzis wiec dobrej nocki , pieknych snow Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda...:) 22.08.07, 23:10 Śpijcie spokojnie. A dzień miałam jak wiele ostatnich.......trochę smutny, trochę urzędowy i wieczór towarzyski. Ludzie robią co mogą. Piękne to. Odpowiedz Link
e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda...:) 23.08.07, 00:30 Śnijcie, śnijcie. Ja tez będę - po ostatnich dniach mam nadzieję, że wreszcie pora na kolory. Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda...:) 02.09.07, 01:02 Dzień jak zwykle ostatnio.......nijaki. Śpijcie dobrze i dłuuuugo. Odpowiedz Link
tofika Re: Dobranoc, śnijcie cuda...:) 06.09.07, 20:02 jak dobrze, jak pieknie, ze moge spac dlugo i duzo to ja decyduje ile spac i jak dlugo Dobrych snow, milutkich snow Odpowiedz Link
regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda...:) 07.09.07, 22:24 Dzień jak co dzień, minął szybko, bez specjalnych wzlotów i upadków. Czyli normalnie, czyli normalnie jak w kieracie. Padam na nos już po 22:00, żadnych kłopotów ze snem, zasypiam jak kamień. No i cieszę się, że mogę wreszcie zasypiać o właściwej porze. Czego i Wam a zwłaszcza Wiktorii życzę serdecznie. Spokojnej nocy, dającej wytchniene i odpoczynek życzę Wszystkim Dobranoc Kochani Odpowiedz Link
mania1119 Re: Dobranoc, śnijcie cuda...:) 07.09.07, 23:16 "Najpiekniejszy świat jest między twarzą a poduszką." Dobranoc... Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda...:) 09.09.07, 00:11 Śpijcie dobrze i ....śnijcie cuda. Odpowiedz Link
tofika Re: Dobranoc, śnijcie cuda...:) 09.09.07, 20:07 dobrej nocki... spijcie i snijcie same dobre sny... Odpowiedz Link
tofika Re: Dobranoc, śnijcie cuda...:) 10.09.07, 23:12 dobranoc wirtualne dobrej Nocki... Odpowiedz Link
mania1119 Re: Dobranoc, śnijcie cuda...:) 10.09.07, 23:39 Już muszę iść spać.Więc:dobrej nocy. Odpowiedz Link
tofika Re: Dobranoc, śnijcie cuda...:) 14.09.07, 20:15 bylam na wagarach... dobrej nocki, milych snow " a jeszcze do tego miec kogos bliskiego i kochac go z calych sil... zakochanym byc lala.. i miec wciaz dwadziescia lat Odpowiedz Link
e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda...:) 16.09.07, 23:55 Śnijcie, śnijcie., śnijcie. Gdyby tak udało się przespać wszystkie kłopoty... W każdym razie warto spróbować. Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda...:) 18.09.07, 22:02 No to idę przesypoać kłopoty. Wam też radzę .....a może zaglądnę jeszcze w drodze powrotnej z łazienki? Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda...:) 18.09.07, 22:30 Spokojnej nocki Wam życzę,deszcz dzwoni o parapet na mnie to działa usypiająco. Pa. Odpowiedz Link
natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda...:) 19.09.07, 19:57 Dobrych nocek Wam życzę, ja wybywam na jeden, może 2 -4 dni. Sprawujcie się dobrze. ) Odpowiedz Link