night_breeze 07.02.07, 16:13 www.gazetawyborcza.pl/1,75478,3893332.html Pozdrawiam Wszystkie kochane forumowiczki! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.a.d.a.l.c.o.w.a Deportacja JANY ? 07.02.07, 20:59 załatwiłam sprawe z forum kraj. p.s. Mam nadzieję, że ten bezduszny, dziwny osobnik wstrzyma jednak deportację. Odpowiedz Link
fleur1 Re: Deportacja JANY ? 07.02.07, 21:35 Kto jest tym bezdusznym, dziwnym osobnikiem? Odpowiedz Link
regine Re: Jolu tu znajdziesz więcej informacji 07.02.07, 21:43 www.gazetawyborcza.pl/1,75480,3893361.html Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Deportacja JANY ? 10.02.07, 12:45 fleur1 napisała: > Kto jest tym bezdusznym, dziwnym osobnikiem? no jak to kto ? decydent ! a do kogo te maile mają dotrzeć ? Odpowiedz Link
regine Re: Mój skwitował krótko: 10.02.07, 14:05 A niech namierzają, już mi bliżej niż dalej... Ale warto złożyć podpis. Odpowiedz Link
e-baba Sprawa JANY-Pomóżcie!!!!! ( 10.02.07, 20:08 Oczywiście, że trzeba taką prosbę Jany poprzeć. Wspaniała dziewczyna z Jany. Wspaniała. Tylko, czy przyznanie jej polskiego obywatelstwa załatwi jej problemy? Nie powinna wyjeżdżać z kraju, który dla niej jest ojczyzną. Ale jest silnie związana z bratem i matką, to jej jedyna rodzina, a oni z pewnością zostaną deportowani. Jedyne wyjście - cała trójka powinna otrzymać polskie obywatelstwo. A swoja drogą - matka Jany, w przeciwieństwie do swojej madrej córki, wykazała się w ciągu tych lat w Polsce wielką niefrasobliwością, którego skutkiem jest dramat dziewczynki. Odpowiedz Link
tofika Re: Sprawa JANY-Pomóżcie!!!!! ( 12.02.07, 17:41 od dluzszego czasu , wiem o sytuacji Jany, tv kilka juz razy poruszylo problem Jany, tak ,to madra i zdolna dziewczyna, lecz jej sytuacja jest bardzo trudna, wrecz skomplikowana mama -nie miala szczescia w wybraniu tu w naszym kraju wspoltowarzysza , i los , niestety dlaczego? ? ? tyle miejsca na tej Ziemi , a jesli chca tu byc, to im tez nie zabrakloby chleba, nawet prawnie nikt nie moze zaadoptowac , bo nie maja adresu ojca Jany i .. jego zgody.. to nie tak , to powinno byc prosciej, powinny byc pewne zabiezpieczenia w wyjatkowo trudnych sytuacjach... Popieram sprawe Jany, zal mi tez chlopca,eh! mama powinna miec prace, stanowcze do niej wymagania, odpowiedzialnosci za los dzieci ! Zycze zeby im sie trojce calej udalo zostac... Odpowiedz Link