Dodaj do ulubionych

32 ofiary szaleńca [ * ] [ * ] [ * ]

17.04.07, 18:54
Łączę sie w bólu z rodzinami ofar sad
Obserwuj wątek
    • dwa-filary Re: 32 ofiary szaleńca [ * ] [ * ] [ * ] 17.04.07, 18:55
      To straszna tragedia[*]
      • wiktoria53 Re: 32 ofiary szaleńca [ * ] [ * ] [ * ] 17.04.07, 18:58
        Żona polskiego profesora wśród ofiar tragedii

Lista 14 ofiar

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4066576.html
        • ania091951 Re: 32 ofiary szaleńca [ * ] [ * ] [ * ] 17.04.07, 19:13
          W USA ogloszono zalobe
        • hanka93 Re: 32 ofiary szaleńca [ * ] [ * ] [ * ] 19.04.07, 08:32
          To są skutki leczenia lekami przeciwdepresyjnymi.
          Zamiast współczucia rodzinie lepiej zastanówcie się jak ten człowiek musiał być
          traktowany w dzieciństwie ,ze doszło do wybuchu choroby.
    • sagittarius954 Re: 32 ofiary szaleńca [ * ] [ * ] [ * ] 17.04.07, 20:23
      Zastanawia mnie fakt jak młodzi ludzie mogli iść pod ścianę bez słowa sprzeciwu
      , za wcześnie, żeby rozgrzebywać te sprawy ...
      • e-baba Re: 32 ofiary szaleńca [ * ] [ * ] [ * ] 17.04.07, 20:39
        Usiąść i płakać. Bo zrozumieć nie można...
        • kryzar Re: 32 ofiary szaleńca [ * ] [ * ] [ * ] 17.04.07, 21:46
          rzeczywiście usiąść i płakać, tego wprost nie można sobie wyobrazić.
          Ciągle mam wrażenie , że duży wpływ na tak nieracjonalne zachowanie mają bajki straszydełka, gdzie trup ściele się gęsto, a po chwili wszyscy są cali i zdrowi. Tak samo odbywa się w grach komputerowych.
          Dzieci od najmłodszych lat siedzące same przed telewizorem czy monitorem oswajają się z przemocą i się dziwią jeżeli ktoś po uderzeniu nie wstaje.
          Dla mnie wiele dobranocek z okresu dzieciństwa mojej córki były zbyt okrutne więc nie oglądałyśmy, czytałyśmy ksiązki.
          • dankarol Re: 32 ofiary szaleńca [ * ] [ * ] [ * ] 17.04.07, 21:53
            straszna tragedia,
            • natla Re: 32 ofiary szaleńca [ * ] [ * ] [ * ] 17.04.07, 23:48
              Tak Krysiu, na pewno. A do tego jeszcze dostęp do broni. Tego się najbardziej
              boję w naszym kraju.
              • mania1119 Re: 32 ofiary szaleńca [ * ] [ * ] [ * ] 17.04.07, 23:58
                To jest po prostu straszne.
                • del.wa.57 Re: 32 ofiary szaleńca [ * ] [ * ] [ * ] 18.04.07, 15:32
                  Nie potafie sobie wytłumaczyc tej tragedii.Tylu szaleńców,idiotów i psycholi ma
                  tak łatwy dostęp do broni.
                  • tyrtyr Re: 32 ofiary szaleńca [ * ] [ * ] [ * ] 18.04.07, 15:53
                    Coś mi się zdaje ,że to nie tu jest sedno sprawy, broń tylko w rękach człowieka
                    zdesperowanego może przynieść nieszczęśćie . I nie można dostosowywać prawa pod
                    kilku szaleńców . W tym wypadku zastanawia mnie jak młodzi ludzie mogli poddać
                    się śmierci . Nikt nie walczył ? Wszyscy pozwolili się zabić ot tak ?
                    Kilkanaście osób rzucając się na szaleńca mogło uratować pozostałych . Tak mi
                    się wydaje , istnieje głębokie zakorzenienie pilnowania swojego życia jako dobra
                    największego .I chronienie go za wszelką cenę. A są i zdarzają się przypadki,
                    gdy trzeba je poświęcić . Tam właśnie tak było . I co, czekano na przybycie
                    specjalistów. To wielkie szczęście ,że skończyło się na zabiciu trzydziestu
                    kilku osób . Mogło być znacznie znacznie gorzej . Szaleńcy też w pewnym momencie
                    tracą swą wytrzymałość na widok umierających ludzi i rozlanej krwi . Ale nie
                    widziałem tej złości na twarzach zbolałych studentów, przeciwko wszystkim tym
                    którzy chcą użyć smierci jako jedynego rozwiązania .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka