ania091951 13.05.07, 03:51 Dzis w Stanach obchodzony jest Dzien Matki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tyrtyr Re: Dzis w USA 13.05.07, 07:56 To Północnoamerykańskim Mamom Wszystkiego Dobrego )Niech Dzieci obsypują was stale miłością i szczęśćia na codzień , usmiechów i życia bez trosk Odpowiedz Link
grazyna10 Re: Dzis w USA 13.05.07, 09:10 W Holandii rowniez. Zawsze jest obchodzony w druga niedziele maja. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Dzis w USA 13.05.07, 10:39 a kiedy u nas ? bo ja nie pamietam a córka moja ? no, nie wiem....chyba też ma amnezję w tym temacie Odpowiedz Link
regine Re: Dzis w USA 13.05.07, 12:05 Wszystkim mamom, tam gdzie obchodzą swe święta, poza granicami kraju, życzę wszystkiego najlepszego Tak, mamy krajowe, obchodzą swe święto 26 maja. Poczekamy, czy pociechy nasze przypomną sobie o naszym święcie. Mamy jeszcze czas Odpowiedz Link
e-baba Re: Dzis w USA 13.05.07, 21:13 W pierwszej chwili, jak zobaczyłam czerwony link na górze - życzenia z okazji Dnia Matki to, przepraszam natla, ale pomyślałam, że daty Ci się pomyliły. Popatrz, popatrz, jak to człowiek myśli, że jak u nas Dzień Matki 26 maja, to i na całym świecie też. teraz juz wiem, że może być inaczej... Wszystkim matkom, które dziś swe święto obchodzą - zyczę aby od swoich dzieci zawsze wyłacznie dobrych słów i uczynków doznawały. Odpowiedz Link
fleur1 W Niemczech też jest dzisiaj Dzień Matki 13.05.07, 22:08 Pomieszane wszystko jest z tym dniem, jesteśmy w Europie, jesteśmy globalną wioska, to może czas na aktualizacje/ upgrade kalendarzowy Dnia Matki. Sporo naszych dzieci rozjechało się po świecie i pamietają teraz dwie daty tego święta. Moja córka mieszka w Niemczech, dzwoniła do mnie wraz z zięciem z życzeniami i pytala kiedy będe teraz obchodziła to świeto. A kiedy jest Dzien matki w UK? Odpowiedz Link
dankarol Re: W Niemczech też jest dzisiaj Dzień Matki 13.05.07, 22:50 kartki.wp.pl/kat,16,kid,2219,main,16,nowakartka.html Odpowiedz Link
grazyna10 Re: W NL też jest dzisiaj Dzień Matki 13.05.07, 22:51 Ja swoje holenderskiej tesciowej zyczenia skladalam dzisiaj, mojej mamie w Polsce bede skladala 26 i sama tez oczekuje zyczen 26. Ale to nie tylko Dzien Matki ma inna date. W malokatolickiej Holandii w czwartek 17.05 bedzie Wniebowstapienie i jest to dzien swiateczny, a w katolickiej Polsce zostal przesuniety na niedziele. ******** Z trzech wiecznych rzeczy jakie znam: wieczne pioro, wieczna milosc i wieczna ondulacja, najtrwalsze jest to pierwsze ******** Odpowiedz Link