Dodaj do ulubionych

Do DEL.WY.

08.07.07, 12:12
Otwieram ci Helenko nowe pomieszczenie, bo w poprzednim nie mieściliśmy się
wszyscy. Miłego pobytu w nowym "gabineciku smile
Życzę dużo gości smile
img296.imageshack.us/img296/6696/p7270500rf1.jpgA ten wakacyjny
widoczek, niech Ci przypomina, że jest lato smile
Do tego przyjmij bukiecik kwiatków. To tak na powitanie smile
img228.imageshack.us/img228/1704/storczykoy9.png
A tu link do części poprzedniej.
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=48695750
Posprzątane, poukładane, tak jak lubisz smile
WITAJ !!!
Obserwuj wątek
    • wiktoria53 Re: Do DEL.WY. 09.07.07, 17:34
      Delwo, gratuluję Wam nowego nabytku.
      • maladanka Re: Do DEL.WY. 10.07.07, 11:14
        Delwuś - nawet nie wiesz jaka czerwona jestem ze wstydu - wszystko doszło, ale
        wiem czemu nie potwierdziłam, przypomniałam sobie, odpisywałam i pokazał sie
        komunikat,że brak z serwerem połączenia, a ja nie zapisałam w kopiach i potem
        po prostu zwyczajnie zapomniałam, wybaczysz starszej pani smile)))
        • sagittarius954 Cześć Droga Przyjaciółko 11.07.07, 08:50
          Witam Cię serdecznie , no ja jestem na wywczasach w swoich dąbrówkowskich polach
          , choć lasów mam też dostatek . Pogoda nędzna, więc siedzę sobie pod swoim
          letnim parasolem ,słucham radia tok fm i od czasu do czasu innych stacji
          rozminowujących polityczną sytuację smile Zbieram grzyby , na jagody na razie nie
          chadzam, bo jakieś mokre i zdaje się ,że zaczynam przypominać kota , wąs mam
          coraz dłuższy oczy mi żółkną od deszczu i mam wstręt do wilgoci, co przejawia
          się coraz mniejszą ilośćią wypitych kubków napojów rozgrzewających i stąpaniem
          po rosie niczym flaming smilea za każdym krokiem, wstrząsałbym nogą na której
          zostaje zbyt duzo kropel dżdżu. Dziś mam przerwę w związku z wypadem do W-Wy i
          załatwianiem spraw związanych z moją nieszczęśną chorobą smile Pozdrawiam
          wszystkich serdecznie za posednictwem twego wątku pocztowego . Oczywiście o
          Tobie Wesoły Kwiatuszku nie zapominam i ciągle chodzi mi po tej mojej zalesionej
          głowie, co też ty tu piszesz i swawolisz na naszej forumowej stronie smileJak
          widzisz całkiem spokojnie i wesoło spędzam swój czas czego i Wam tu życzę choć
          dobrze by było ,żebyście porzuciły na chwilkę te wirtualne życie i też skąpały
          się w porannej rosie a skworonki na wasz widok opuściłyby swoje polne gniazdka i
          wzleciały pod niebo kwiląc znów radośnie podniesione widokiem cudownych wesołych
          kobiet , najpiękniejszego widoku jaki może oglądać oko każdego mężczyzny . smile
          Powodzonka życzę Sagi.
          • regine Re: Helenko ! 15.07.07, 23:41
            Wysłałam jeszcze raz, po 2 razy na każdą z poczt, których adresy mam. Nie wiem
            czy otrzymałaś przesyłkę. Jutro wybywam z domu na cały dzień, pojutrze również.
            Ale późnym wieczorkiem zajrzę na forum. Proszę zostaw wiadomość czy dotarło.
            Pozdrawiam bardzo ciepło. Zajęta jestem i ja i komputer. Nie mam czasu aby
            cokolwiek napisać. Pozdrówka i uściski smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka