skrzydlate 13.04.08, 16:20 mam takie małe coś: www.kobieta50plus.pl/start/index.php?option=com_content&task=view&id=334&Itemid=44 jak nas bedzie duzo to sie moze cos fajnego zadzieje do miłego Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fleur1 Casting na modelki 50+ 13.04.08, 18:18 Coś dla naszych warszawianek, może wbędziemy miały gwiazdę, wybierzcie sie... Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Casting na modelki 50+ 13.04.08, 18:29 Skrzydlate, to że się dostaniesz tego jestem pewien , wiec proszę zawiadom kiedy będziesz na wybiegu , polecę cię oklaskiwać ) Odpowiedz Link
e-baba Re: Casting na modelki 50+ 13.04.08, 23:05 Skrzydlate, kciuki trzymam. Stronka świetna, widać, że sporo się dzieje dla 50. Ale to w Warszawie... Odpowiedz Link
skrzydlate Re: Casting na modelki 50+ 14.04.08, 10:21 50+? cala akcja dotyczy calej Poslki, prosze wpisz na wyszukiwarce forum50plus.. jest w tym mocno kilkanascie fundacji i stowarzyszen.. troche sie dzieje ale jak zwykle rozchodzi sie o kase, o tym castingu powiedziala mi pani liderka, ze osoba ktora to rozkreca (nie moge jej tu przedstawic bo nie mam pewnosci czy sobie zyczy ale to znane nazwisko) chce sie zorientowac jakie jest zainteresowanie, bo powaznie mysli o jakims interesie w naszym interesie, wiec troche pomoglam rozreklamowac... mam nadzieje ze bedzie dobra zabawa, martwi mnie jedynie brak checi ze strony moich rowiesniczek, checi i pewnosci siebie Odpowiedz Link
skrzydlate Re: Casting na modelki 50+ 14.04.08, 10:25 bo uroda jest kwestia umowna, to jedynie kanon, jeśli sie chce mozna go zmieniac na wlasne potrzeby, nie znam brzydkich kobiet ale znam niepewne i zakompleksione, niestety Odpowiedz Link