filomena1 09.03.09, 07:21 www.wiadomosci24.pl/artykul/wyprawa_na_szczyty_90884.html Po godz. 12 tej dziś zostaną ogłoszone wyniki. Komentarze pod artykułem są brane przez jurorów pod uwagę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
filomena1 Zapomniałam dodać, że 09.03.09, 07:35 autorka nie konkuruje o pierwszą nagrodę. Odpowiedz Link
natla Re: Zapomniałam dodać, że 09.03.09, 08:16 A dlaczego? Melduję wykonanie zadania Cudne. Odpowiedz Link
wilczyca1953 Re: Czy to jest miłość czy wspinanie? Na dzień Ko 09.03.09, 10:33 Filomena, wszystko tak pięknie opisałaś jest tylko małe ale. Ale to dotyczy tylko mnie . Cholernie nie lubię topionego sera.Na dodatek to wiejskie fondue dla nowobogackich ,umieściłaś na samym początku. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Czy to jest miłość czy wspinanie? Na dzień Ko 09.03.09, 10:40 A próbowałaś? To znaczy nowobogactwa ? Bo topionego sera to pewnie tak No już się zarejestrowałem w wiadomościach ,ale przestraszyłem sie że znów muszę podać wszystkie dane , kurcze co to z ubezpieczalni są czy co ? Odpowiedz Link
wilczyca1953 Re: Czy to jest miłość czy wspinanie? Na dzień Ko 09.03.09, 11:21 Sagittar, przecież Ty na pewno nie wiesz ,że krawate to takie nie popularne nazwe.Krawate się mówie teraz zwise.A Tobie zwise czy ..... Przyjemność jest w tedy ,gdy Ci basior mordę liże! Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Czy to jest miłość czy wspinanie? Na dzień Ko 09.03.09, 11:43 Ajaj... takie intymne pytania zadajesz, co na to powie moja luba ? gdybym chciał tak publicznie się obnażać . Czy ty nie wiesz, że to smakuje najbardziej, czego nie widać? a co możemy sobie wyobrazić , uruchom może swoje szare komórki , niech nie będą tylko na królika nastawione łaknienie też jest potrzebne a teraz okres postu przecież Odpowiedz Link
graga211 profil w W24 09.03.09, 11:52 Niewiele musisz wpisać: zmyslone imie i nazwisko, jakiś login. Reszta: Pipidówa lub Kozia Wólka w Polsce albo w świecie - nie ma znaczenia. Mile widziana jest fotka : ściagnij co tam chcesz, choćby Gregory Pecka i umieść w wielkości nie przekraczającej 16x16 pix Tyle wystarczy, by umieszczać komenty pod dowolnym artem. Jeśli jednak zechcesz publikować, to już jest insza inszość. Powodzenia! Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: profil w W24 09.03.09, 12:11 Nie wiem czy będe publikował. Wolę tutaj od czasu do czasu zanudzić Was Odpowiedz Link
wilczyca1953 Re: profil w W24 09.03.09, 12:17 No to sobie poczytaj - Blondynka18 & Dr Froid. Kiszone ogórki są jak dojrzałe kobiety w ciąży.... Odpowiedz Link
filomena1 Zajrzyjcie na pierwszą stronę. Są juz wyniki. 09.03.09, 12:59 Bardzo dziękuję za komentarze. Największą staysfakcją są właśnie Wasze uwagi, opinie, i komentarze. BAaaaaaaaaardzo serdecznie dziękuję. Napisałam kiedyś bij, łam, tłucz, tylko nie omijaj. Buziaki dla moich czytelników. I doceniam trud związany z zarejestrowaniem się. Odpowiedz Link
whiskeymojazono Re: Zajrzyjcie na pierwszą stronę. Są juz wyniki. 09.03.09, 14:02 a mi najbardziej podobało się Twoje określenie na swojego mana: Pan i Władca. Być może to na uzytek opowiadania i też ciężko by było mówić: "mój PiW'ku"? Ale jeśli wie, że o nim tak myślisz to na pewno to lepsze niż słyszeć: "Misiu", "Kotku" etc. Nie czujemy się od tego bardziej męsko Odpowiedz Link
natla Re: Zajrzyjcie na pierwszą stronę. Są juz wyniki. 09.03.09, 14:02 To my Ci dziękujemy A dałabyś link na te wyniki..... Odpowiedz Link
izis52 Re: Filomena 09.03.09, 14:25 Gratuluję II miejsca i trochę protestuję, bo Twój tekst był zdecydowanie lepszy przynajmniej dla mnie. Odpowiedz Link
natla Re: Filomena 09.03.09, 14:30 No właśnie znalazłam. Dobre i drugie, choć uważam, że powinna być Werona....jakoś tak tematycznie związana jest z Twoim artykułem. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re:Kopia 09.03.09, 14:44 Kto poleci do Werony - rozwiązanie konkursu Zmniejsz rozmiar tekstuPowiększ rozmiar tekstu Oceń pozytywnieOceń negatywnie Twój głos został dodany. 2009-03-04 17:10, aktualizacja: 2009-03-09 13:26:36 25 komentarzy 0 / 0 przeczytano: 2596 Zakończył się konkurs, w którym stawką była podróż do miasta najsłynniejszych kochanków w historii - Romea i Julii. Czas poznać zwycięzcę! Warto przeczytać: * Św. Walenty kocha Łuków * Opowieść o mojej babci * Być kobietą, być kobietą... we Wrocławiu * Niech każdy się dowie, że dziś święto jest kobiet * Mojej Babci Pierwsze miejsce - niestety - może być tylko jedno! Szczęśliwym zwycięzcą (a właściwie zwyciężczynią) naszego konkursu jest Alicja Rudnicka. Mamy nadzieję, że podróż do Werony nie skończy się takim bólem głowy, jak świętowanie i wycieczka opisana w tym materiale. Na drugie miejsce zasłużyła, naszym zdaniem, relacja z pewnej interesującej wyprawy wspinaczkowej. Autor - Barbara Romer Kukulska. Trzecią nagrodą postanowiliśmy uhonorować Annę Kot, która utwierdziła nas w przekonaniu, że ze sztampą trzeba walczyć. Gratulujemy! Ze zwycięzcami skontaktujemy się telefonicznie. Dziękujemy także autorom pozostałych tekstów, wszystkim tym którzy spróbowali swoich sił w konkursie. Z przykrością stwierdzamy, że to niemożliwe, ale naprawdę gdyby było można każdego z Was wysłalibyśmy do Werony. Pozostaje nam zachęcić Was: nie rezygnujcie! I obiecujemy: to nie ostatni tego typu konkurs. Odpowiedz Link
filomena1 Przeciez zastrzeglam , 09.03.09, 16:07 Moi Mili, Dziekuje Wam za uznanie, Na koncu opowiadania w PS; zastrzeglam , ze biore udzial w Konkursie, ale nie pretenduje do wyjazdu do Werony. W Weroniee bylam juz z moim PiW w podrozy poslubnej, dlatego wydalo mi sie, jakos, tak na wszelki wypadek, aby mlodziezy nie odbierac takiej fajnej szansy, byc moze nadzwyczajnej. Faktycznie, Redakcja mogla. gdybym rzeczywiscie zaslugiwala na I miejsce, przyznac mi pierwsze miejsce, cedujac nagrode na drugie miejsce, tak jak ja napisalam w PS; Napisano , ze nie moze byc dwoch pierwszych nagdrod. A to juz cos znaczy, Chyba, Tak mysle. A mnie nie o Werone chodzilo, rzecz jasna. Ale mnie takich rzeczy nie wypada tam pisac, bo ludzie sa zlosliwi i powiedza , zinterpretuja wszystko na opak, W koncu sa tam konkurenci i wszystko co ludzie nie jest im obce. Dziekuje Wam goraco za kibicowanie, komentowanie i opinie i uwagi. Kupilam sobie dzis doniczke z mini rozyczkami, I sle Wam te rozyczki. Pozdrowka Odpowiedz Link
wilczyca1953 Re: filomena1 09.03.09, 19:33 Cyt...W Weroniee bylam juz z moim PiW w podrozy poslubnej, dlatego wydalo mi sie, jakos, tak na wszelki wypadek, aby mlodziezy nie odbierac takiej fajnej szansy, byc moze nadzwyczajnej....koniec cyt. Boże, co za wspaniałomyślność!Jeszcze jedno a ile lat liczył ten Twój ,jak byłaś w Weronie? Odpowiedz Link
wilczyca1953 Re: filomena1 10.03.09, 09:50 Jak nie chcesz odpowiedzieć to zrobię to za Ciebie. Ty miałaś 28 latek a On 56 lat.Z takim to można się zabawić. Mało,jest za co zjeść.Ha,ha,ha Odpowiedz Link
graga211 Och, Wilczyco! 10.03.09, 12:09 PiW jest równolatkiem, na dokładke baaardzo przystojnym. Nie ma brzuszka, ładnie się uśmiecha, nie bebla bele-czego, życzliwie odnosi się do każdej głupoty, a przy tym jednak jest PiW. Tego nie da się ukryć. Wiem, co piszę - osobiście poznałam, oczywiście pod kuratelą podwójną: jego i mojej Połowicy. i37.tinypic.com/214pcw5.gif" border="0" alt="i37.tinypic.com/214pcw5.gif"> Odpowiedz Link
graga211 Boszzzzz... 10.03.09, 12:12 Co to za 'Podgląd' skoro potem nie gra i nie buczy jak należy?!? Odpowiedz Link
wilczyca1953 Re: Boszzzzz... 10.03.09, 19:47 To wszystko zmienia. Dobrze ,że Graga mi napisałaś. Pozory mylą. W takim razie bardzo,bardzo przepraszam za to moje wycie. Odpowiedz Link
graga211 Re: Boszzzzz... 11.03.09, 11:43 Dziękuję, Wilczyco. Już się bałam, że mnie ugryziesz. Odpowiedz Link