sagittarius954 01.07.09, 11:02 Oto i Twój kącik , dosyć skutecznie mnie wylogowało na półtorej godziny , ale wreszcie mogłem zapoczątkować dla Ciebie ten kawałek twojego terytorium Powodzenia na wirtualnych stronach Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cieplanata Re: Cieplanata 01.07.09, 12:14 dzieki....dzięki serdeczne, wkupiam się swojej roboty babeczkami Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Cieplanata 01.07.09, 12:53 Pychota babeczka! A ponieważ i tutaj nie obędzie się bez tego segmentu: i na szczęście Odpowiedz Link
misia007 Re: Cieplanata 01.07.09, 14:53 wspaniałe babeczki,dobrze,ze jestem po obiedzie z...deserkiem!!!! Odpowiedz Link
cieplanata Re: Cieplanata 04.07.09, 19:22 Witam szanowne koleżeństwo w moim kąciku. Dziś byłam na Cmentarzu - 20 rocznica śmierci mojej mamy. Trochę smutno, trochę miłych wspomnień. Na grobie rodziców zastałam "gościa" Odpowiedz Link
misia007 Re: Cieplanata 04.07.09, 19:53 bardzo sympatyczny gość.Moi rodzice tez już odeszli, często ich odwiedzamy.Lubię cmentarz Północny na , którym leżą, dobrze się tam mysli i wspomina. Odpowiedz Link
cieplanata Re: Cieplanata 05.07.09, 19:48 Polak zawsze musi być lepszy Przypomniał mi się "świński kawał" Dozwolony tylko od 18 lat, więc gdy nie możesz tego przeczytać wyjdź z mojego pokoju bez czytania Siedzi Niemiec i Polak nad stawem. Niemiec mówi: - Wiesz, że ja to potrafię swoim penisem zmierzyć temperaturę wody w tym stawku? Polak nie chce mu uwierzyć, więc Niemiec wkłada interes do wody a po chwili mówi że ma ona temperaturę 25 stopni. Na to Polak ściąga spodnie, wkłada penisa do stawu i mówi: - No racja, a głęboki na 1,5 metra. Odpowiedz Link
super222 Rtaaaki długi???? 05.07.09, 20:54 Ten kawałek twojego terytorium jest imponujący. Jestem za - niech się nadal rozwija czyli rośnie. PS. To jest nawiązanie do wpisu powitalnego sagitariusa dla cieplanata w dniu 1 lipca br., a nie do dowcipu. Odpowiedz Link
natla Re: Rtaaaki długi???? 05.07.09, 22:49 A gdyby z nimi był czarny człowiek, to podobno zakomunikowaby, czy za zakrętem jest muł Odpowiedz Link
wiga2008 Re: Rtaaaki długi???? 05.07.09, 22:55 A magma to na jakiej głębokości? Zaczynam się martwić. Gorąco może być. Odpowiedz Link
cieplanata Towar 06.07.09, 17:27 Towarem kupowanym od tysięcy lat, jeśli wierzyć temu co opowiadają ludziska, jest seks. Jest popyt, jest podaż wszystko się zgadza. Czego innego nie rozumiem. Mianowicie tego, dlaczego mężczyźni chcą płacić za seks? (Narzekania, że wszystkie kobiety to dziwki i materialistki wydają mi się przy takim podejściu do seksu w ogóle od czapy). Seks za kasę nie gwarantuje dokładnie niczego. Kto uwierzy, że starego milionera i młode dziewczę łączy miłość? Nie sposób kupić ani uczuć, to pewne, ani bliskości, ani nawet pieniądz wcale nie musi gwarantować dobrego seksu. Nie można za tę kasę kupić wierności, posłuszeństwa, uprzejmości, inteligentenej partnerki, kogoś do pogadania... To tak jakbym poszła do sklepu i chciała zapłacić fortunę za sukienkę nie w moim rozmiarze, w kolorze, w którym jestem zielona na twarzy,. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Towar 06.07.09, 19:06 Zapomniałaś o jednym - o wszechmocy studiów wyższych . Pani po zawodówce w tym seks biznesie może przestać się liczyć , ale dla tych po studiach sfera płatnego seksu otwiera się podwójnie. Jak w każdym zawodzie liczy się zamiłowanie i poświęcenie . W związku małżeńskim można sobie pogrymasić a w zawodzie kurtyzany raczej trzeba uśmiechać się ciągle . I nie gadać głupot a naprawdę starać się zainteresować jegomościa. Seks za kasę nie gwarantuje niczego , jest jednak gonitwą za króliczkiem . Może faceci lubią gonić niż złapać Odpowiedz Link
cieplanata Re: Cieplanata 15.07.09, 14:39 Jestem zarobiona jak nie wiem co. W nosie mam okres urlopowy. Ludziska wypoczywają a ja pracuję za 3 osoby. Ale jak ja pojadę na urlop we wrześniu...............to ludziska dopiero będą mi zazdrościć Odpowiedz Link
natla Re: Cieplanata 23.07.09, 09:13 Jak sobie wyobrażę, ze Ty bidulo teraz siedzisz w pracy i się podgotowujesz, a za 3 h będziesz ugotowana, to żal mi serce ściska. Pracuj że ty szybko i idź już na emeryturę. Przecież juz dawno wywaliłam z mojego saloniku to Twoje stare krzesło i postawiłam wygodny fotel. Dziś sprowadzam klimę, wiec możesz przyjsć ochłonąć wieczorkiem. Odpowiedz Link
natla Re: Cieplanata 28.07.09, 15:45 Przytargałam kwiatki imieninowe na stół salonowy.....jak siem wysusy, to siem wykrusy i spokój Odpowiedz Link
cieplanata Stary człowiek i może ;-) 01.09.09, 21:13 No i co ja mogę? jak mi się nic nie chce Odpowiedz Link