anoagata 05.07.09, 23:27 No wiec tak!! ciesze sę że interesuje cie me życie, i w najpierwej słowach jak onegdaj napisał cortyzol ,ja donoszę nie ciążę tylko że pietruszka wzyszła i nadal rośnie sołtys razem z nią..i jest okej ,pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
super222 Re: aniu 06.07.09, 06:42 Przeciez my dlatego jesteśmy wszyscy na tym forum, bo interesujemy się życiem bliźnich - ich smutkami i radościami, nawet bardzo lichutkie próby naśladowania znanych poetów też nam się podobają. Nie podejrzewaj mnie o jakieś złe intencje i że interesuje mnie twoje życie w sposób szczególny. Aniu - wierz mi, lubię ciebie czytać i po powrocie zauważyłam, że coś było nie tak oraz, że czułaś się urażona. Nie znam szczegółów, ni wnikam. Natomiast powołanie się na wypowiedzi cortyzola, m.in. tej, że nie donaszasz ciąży sprawiła mi ogromną radość. Odpowiedz Link
anoagata Re: Super222 06.07.09, 12:38 Mię zdołowało że nie chcesz znać szczegółów mego życia ale ten dół to też dlatego że sołtys też na mnie nawrzeszczał a te szczegóły to mi zaproponowano remizę strażacka do rznięcia a i tak nic nie wyszło też dół ale się z tego wykopię.Superku mam prośbę gościnnie mnie tu przyjęto to nie chcę sie tu zaśmiecać,bo tu jest na tym forum inteligentnie i czysto a jak chcesz wiedzieć co u sołtysa to spotkajmy sie na forum emerytów to jest dla mnie naj włsciwsze,pozdrawiam. Odpowiedz Link
anoagata Re: Super222 06.07.09, 14:10 Natlo,podejrzewam za co ale nie masz racji,tak myślę. Odpowiedz Link
natla Re: Super222 06.07.09, 14:17 "bo tu jest na tym forum inteligentnie i czysto" No to co? Myslisz, ze my o Tobie i sołtysie nie chcemy posłuchać? Odpowiedz Link
super222 Re: szanowne panie! 06.07.09, 15:10 Netykieta nie zezwala na wymianę myśli własnych, w tym wypadku: anoagaty i natli pod moim kurcze blade nickiem. Jak będzie do mnie to super222, a jak do natli to natla. Takie są reguły. Anoagatko, gdybyś nie wiedziała jeszcze co to netykieta, to napisz. SA tacy, co mogą objaśnić. Wstydzić się nie musisz. Internet do taka studnia bez dna, jeno postępowania natli zrozumieć nie mogię. Postępowania w tym wątku - ma się rozumieć. Odpowiedz Link
natla Re: szanowne panie! 06.07.09, 15:39 Ależ Ty umiesz Super-zaskakiwać Teraz na odmianę formalistka? Poza tym nie wiedziałam, że Twój nick, to kurcze blade A co mówi netykieta o osobach zadających pytanie i nie reagujących na odp. Aaaa i jeszcze....czy w Twoim domu goście mogą tylko z Tobą rozmawiać, a ze sobą już nie? Odpowiedz Link
super222 Re: szanowne panie! 06.07.09, 15:56 Formalnie rzecz ujmując wszyscy jesteśmy w domu sagittariusa. Kurcze blade powinno być w myślnikach: (- kurcze blade - super222), ale wyszło jak wyszło. Denerwuje mnie zatytułowanie wątku moim nickiem, lecz nie jestem formalistką i nie będę odpłacała *pięknym za nadobne*. Anoagata się zagalopowała... mogła na pocztę a tak wychodzi prywatna rozmowa na Forum. Natlo - ty przecież o tym wiesz, dlaczego wciągasz ją w prywatne rozgrywki.? Odpowiedz Link
wadera1953 Re: szanowne panie! 06.07.09, 16:07 Znaczy się sama Francja ,elegancja. Gawiarenki ,bajery ,frajery nie wchodzić bo, na pysk służba /moderatorzy / wyrzuci.To nie rozumiem jak taki jaśnie wielmożny Pan do pospulstwa nie wstydzi się zachodzić i różne rzeczy wyrabiać. Dobrze ,że mnie w jednym miejscu krzywdy jakiej nie zrobił,wątłej niewieście.Ale chyba nie miał przy sobie akurat flinty,haha Odpowiedz Link
natla Szanowne Pani! 06.07.09, 16:08 No cheba dziś lewą nogą wstałaś. "- Jeśli dyskusja przerodzi się w prywatną pogawędkę, kontynuuj ją poza forum." I tu mam problem.....czy wymiana czterech krótkich zdań, to już pogawędka? Do tego dotycząca tematu wątku jakby nie patrzeć? Trzeba koniecznie zgłosić, aby doprecyzowano netykietę! Gdyby nie te "prywatne" rozmowy, to fora by zamilkły. Jeżeli 2 osoby rozmawiają na forum, to chcą być czytane lub im to nie przeszkadza i chętnie też pogadają z następnymi zainteresowanymi. Tak ja to widzę...na poważnie. Odpowiedz Link
bona0601 Re: szanowne panie! 06.07.09, 16:06 Natlu! Napisz, co się wyrabia na forum , bo wpadłam , po szpitalnych pobytach i co widzę.....?Jakoś nie rozumiem. Albo mnie tak długo nie było, albo się "porobiło", bo nic nie rozumiem. Jak Ty mi nie wytłumaczysz , to już chyba nikt. I dlaczego "emeryci i renciści" tak często goszczą na naszym forum? Nie, to nie to chciałam napisać, ale wszyscy wracają do tego forum i nie wiem - czy oni chcą nas zdominować, czy być u "nas"? Ośmielam się , jako zagorzała wasza i nasza forumowiczka się określić, wracajmy do naszych wyprobowanych, miłych i sympatycznych schematów! Niech nie mieszają! Ale jestem? Odpowiedz Link
wadera1953 Re: szanowne panie! 06.07.09, 16:09 boona a napij się wody ,najlepiej z magnezem to kurcze nie będą ze śmiechu Cię łapać. Odpowiedz Link
bona0601 Re: szanowne panie! 06.07.09, 16:40 Wadero ! Miła ! Chciałaś chyba napisać "się łapać", co nawet rozumiem. Natomiast całkiem nie rozumiem , co Cię tak śmieszy? Fatalne poczucie humoru posiadam , w porównaniu , oczywiście do Ciebie, co z pochyleniem czoła przyjmuję.Nie każdy przecież pije wodę z magnezem. Prawda? Widać , ja robię ten podstawowy błąd.Gwarantujesz, że jak się napiję rzeczonej wody , to będę miała takie poczucie humoru jak Ty? Już lecę pić! Pozdrawiam! Odpowiedz Link
natla Re: szanowne panie! 06.07.09, 16:18 Bonuś, spoko. My juz w tych forach bardzo "wyrównane" wiekowo jesteśmy. Odpowiedz Link
natla Szanowna Pani! 06.07.09, 16:29 Aaaaa, doczytałam jeszcze...... " Denerwuje mnie zatytułowanie wątku moim nickiem, lecz nie jestem formalistką i nie będę odpłacała *pięknym za nadobne*. A dlaczgóż to nie można zatytułować wątku Twoim nickiem? To juz zupełna nowość. Każdy z nas ma swój "salonik" pod "swoim tytułem" Choć jasne, ze może Cie to denerwować. Rzeknij tylko słowo, a sprawię usunięcie całego wątku Odpowiedz Link
bona0601 Re: Szanowna Pani! 06.07.09, 16:45 Wiekiem - Natlusiu, to tak, ale okazuje się ,ze umysłowo , jakoś jestem do tyłu , bo coraz mniej rozumiem. Może i jednak napiję się tej wody z magnezem , jak radziła mi Wadera, ale jakoś nie mam nadziei , że mi to pomoże. Odpowiedz Link
anoagata Re: Szanowna Pani! 06.07.09, 16:49 Matko!! co tu sie dzieje?? przyszłam z uprawy pietruszki i co?? Natla!! jest mi przykro bo to prze zemnie.... dlatego ja chciałam... a o sołtysie to ci i tak nie powiem że dzis prawie portki zgubił. Odpowiedz Link
natla Re: Szanowna Pani! 06.07.09, 16:54 No coś Ty Anno, dzięki Tobie jest wesoło Zgubił portki? Tak Cie gonił? I co?????? Odpowiedz Link
bona0601 Re: Szanowna Pani! 06.07.09, 17:02 Aniu! Mów natychmiast , co Twój sołtys i pietruszka ma z tą dyskusją - wspólnego? Teraz to dopiero ciekawe! Wlazłam tak znienacka i się okazało, że mimo ,że nie wiem o co chodzi - fajnie jest!!!! Odpowiedz Link
natla Powiem Ci Bono tak: 06.07.09, 16:52 ........... o kurcze, znów uskuteczniam pogawędkę....Super, nie denerwuj się, ale trudno teraz to przerwać i przejść na pocztę, bo dotyczy jednak kilku osób A wiec powiem Ci Bono, że ja dużo magnezu wcinam i to działa! ) Wszystko rozumiem.....no prawie Odpowiedz Link
anoagata Re: Powiem Ci Bono tak: 06.07.09, 17:03 Magnez przyciąga i pewnie o to dla Wadery chodziło mama mija zielona pietruszka. Odpowiedz Link
bona0601 Re: Powiem Ci Bono tak: 06.07.09, 17:07 Pietruszka i magnez dobrze działają! Wiem, bo poleciałam do kuchni i obie te rzeczy zażyłam , ale dalej nie znam genezy dyskusji! Odpowiedz Link
bona0601 Re: Powiem Ci Bono tak: 06.07.09, 17:10 Aha! Chyba zadziało , bo mi z tego wszystkiego sołtys zaczął się podobać. Odpowiedz Link
anoagata Re: Powiem Ci Bono tak: 06.07.09, 17:18 Aha! no widzisz jak dobrze mieć sąsiada czasem cie przytuli a czasem i zagada ale te portki to mowie wam to była heca... Odpowiedz Link
natla Re: Powiem Ci Bono tak: 06.07.09, 17:20 Ty nie mów, że mówisz, tylko wreszcie mów!I no co?????????? Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Powiem Ci Bono tak: 06.07.09, 19:40 Wyszło na to że: 1. Pietruszka na rabatce anoagaty ma się dobrze 2. Sołtys -anoagaty?- lata bez spodni 3. Bona dalej genezy szuka 4. Natla w głowę sie puka szklanka po magnezie. 5. Anoagata tajemnicę gatków sołtysa ukrywa, pietruszkę pieści 5. Super - gdzie jest super jejeczku- ileż ona miała tych dwójeczek 6 miała znaczy 3x2=6 albo 2+2+2wyjdzie też sześć - i w wąteczku super zagubiłyście super , wcale nie jest super oj nie z tą szóstką wiąże( nie podkreśliło to może i dobrze napisałem ) się moja anegdota (nie mylić z anoagatą ) . Kiedys dawno temu nabyłem samochód i jego suma liczb w tablicy rejestracyjnej wyniosła 6. Wyszło na to że nowe otwarcie nastąpi w moim życiorysie . Ale samochód się starzał równie szybko jak ja , ja to nawet szybciej . Nawet powoli zapominałem o tym nowym otwarciu . Pękło . Wczoraj . Poszedłem na proszony obiad do kochanej teściowej mojej drugiej mamy . Siadłem sobie cichutko i tak jak z tą szósteczką, nie liczyłem że coś mi ze stołu skapnie . Ale skapło i to nawet syto skapło . Jak byłem na przełyku karkówki pewna dama chrzesniaka zakomunikowała że jest w ciązy . W mordę myśle trza się cieszyc i już chciałem podnieśc toast gdy rzuciłem okiem na córke . A ona w pąsach . O w MORDĘ - znaczy wypiłem, ale jakoś mina mi zrzedła . I od razu przypomniałem sobie szósteczkę . Nowe otwarcie . Jakie by nie było da mi radość . no da mi radość ?? Nie pytam . Ale wiem że super jest taką samą szósteczką, da nam radość , i choć czasami formalnie uszczypnie, ale przecież ...szóteczko ja w ciebie wierzę Super Odpowiedz Link
super222 Re: Powiem Ci Bono tak: 06.07.09, 20:04 Starałam się pilnie, by mój wpis znalazł się pod postem sagittariusa, proszę wybaczyć...gdybym nie trafiła. --- Angora Nr 28 z 12 lipca 2009 r. HOROSKOP Z TAROTEM P a n n a 23.08. - 22.09. Szóstka pałek Ja urodzona 30 sierpnia, a więc Panna jest moim znakiem zodiaku. ---- Masz przyjaciół na *odpowiednich* stanowiskach? Postaraj sie kontynuować te znajomości. Nie skąp komplementów, z uwagą słuchaj starych opowieści. Wkrótce będziesz potrzebowała pomocy kogoś, kto potrafi załatwić *niemożliwe*. Szóstka Pałek obiecuje powodzenie w inwestycjach finansowych, doskonałe wyniki wszelkich egzaminów, a do tego zdrowie *na szóstkę*. W miłości oczekuj emocji, o jakich zdążyłaś zapomnieć... ---- Szefie: w Szóstkę należy wierzyć. ---...... Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Powiem Ci Bono tak: 06.07.09, 20:17 Odpowiem Ci jak moher Wierzę w Tego w którego coraz mniej ludzi wierzy . Ale kurczaczki pieczone coś w tej szóstce siedzi No !Rajuńciu i to jak siedzi Odpowiedz Link
natla Re: Powiem Ci Bono tak: 06.07.09, 20:49 Super, teraz poważnie......już widziałam kilka razy, że problemem dla Ciebie jest odpowiadanie konkretnej osobie. Chcesz koniecznie widzieć swoją odp. pod wpisem tamtej osoby. Jeżli klikniesz w odp. np. w otwartym poście Sagiego, to Twój post w wątku pokaże się albo pod jego postem albo wyniknie to z kropek na lewej linii bocznej. Ale jest jeszcze lepszy sposób. Po prostu wpisz nick osoby, której odpowiadasz w pierwszym zdaniu i z głowy. Widzisz, ja też zaczęłam od Twojego nicku i nikt nie ma wątpliwości do kogo piszę, nawet jeżeli post wyskoczy w dziwnym miejscu. A w ogóle zaznacz sobie w ustawieniach pokazywanie postów od najnowszego. Bardzo ułatwia i nie umknie Ci żaden wpis. Odpowiedz Link
super222 Re: Powiem ci natlo tak... 06.07.09, 21:48 To, co udało mi się opanować bez wykładowców w internecie, jedynie przez obserwowanie innych internautów, sprawia mi ogromną frajdę. Twoje zapędy pedagogiczne pod moim adresem takiej radości mi nie sprawiają. Widzę, że chcesz wszelkimi sposobami uczynić ze mnie *słodką idiotkę* na forach Gazety. Mnie klikanie, pisanie, obserwowanie - b a w i. Nie przemawiaj zatem w tym stylu : <Super, a teraz poważnie...> Odpowiedz Link
natla Re: Powiem ci natlo tak... 06.07.09, 22:14 > Widzę, że chcesz wszelkimi sposobami uczynić > ze mnie *słodką idiotkę* na forach Gazety. Wszelkimi sposobami? Nie ma sprawy Super. Już mojego pedagogicznego wymądrzania nie ma. Na moją prośbę Admin go wykasował. Dostawłam czasem w pysk od ludzi, którym chciałam pomóc, więc się tego oduczyłam. I znów się dałam zrobić. Rzadko mi sie zdarza w internecie nietrafna ocena nicków, ale jednak się zdarza. Zaczynam rozumieć niektórych Twoich rozmówców. Brakło mi poczucia humoru. I to by było na tyle. Odpowiedz Link
natla A tak na marginesie ........ 06.07.09, 22:17 .....to Ci Super222 powiem, że ja też się bawię internetem mimo, że kilka dobrych dusz na forum pomagało mi raczkować. I do dziś pomaga w różnych sprawach....tu na forum, nie w poczcie. Odpowiedz Link
wadera1953 Re: A tak na marginesie ........ 07.07.09, 10:35 Oj szóstka nie obrażaj się tak znowu.Nie uchodzi. Mnie Bona przywaliła i co ? . Bo to chodzi właściwie o dwóch sołtysów.Jednego o nicku Deerzet poznałam osobiście na forum ogrodników.Ten drugi to chyba ....Nie wiedziałam ,że z Sagim tak cienko ,sama natka a gdzie korzeń ,pewno Psila rosae zjadła. Odpowiedz Link
bona0601 Re: A tak na marginesie ........ 07.07.09, 13:39 Wadero miła! A gdzież bym tam przywalić chciała....? Ale jak co , to przepraszam. Lubię tam sobie coś palnąć czasem . Odpowiedz Link
anoagata Re: Powiem Ci Bono tak: 06.07.09, 21:29 Zielona pietruszka, Sagi! to na tym obiedzie u tamtej teściowej to sie siedziało przy stole czy pod stolem?? Odpowiedz Link
cieplanata Re: super222 06.07.09, 17:21 ale o sooooo chodzi? kto to sołtys, co to za pietruszka i dlaczego nie można gadać na forum? i czy ja mam się obrazić że mam swój własny "salonik" - no może pokoik ??????? Uprzejmie proszę o odpowiedź czy ................. co nic, mówcie co chcecie ale, żeby wiedziała Odpowiedz Link
anoagata Re: super222 06.07.09, 17:26 Cieplanta !! wszystko jest wporzo to ja troche zamieszałam nie chcący a odejść to powinien Balcerowicz nikt wiecej. Odpowiedz Link
cieplanata Re: super222 06.07.09, 17:28 ale ja nie chcę nigdzie odchodzić ja tylko chcę się dowiedzieć o sołtysa, bo głupio jak wszyscy wiedzą a ja nie Odpowiedz Link
natla Re: super222 06.07.09, 17:33 No coś Ty Cieplutka, tu nikt nic nie wie o sołtysie.....może jedna Super, ale ona też nie powie A Ania ma już w tej sprawie przechlapane. Moze się pietruszką wypchać i polać magnezową wodą. Odpowiedz Link
anoagata Re: super222 06.07.09, 17:56 No włsnie chciałas to masz.Tak ją uprawiam że mogę teraz sie ją wypchać. Odpowiedz Link
anoagata Re: super222 06.07.09, 18:41 Te *chciałaś to masz* to dotyczyło do mnie i tylko do mnie. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Zebyśmy się dobrze rozumieli 20.07.09, 18:05 super nie wtrącaj do innych wątków powątpiewania i zaznaczania zmowy przeciwko Tobie . Tamten post usuwam i przenoszę do Twojego wątku . Jeśli jednak masz coś wydobyć ze swojej poczty prywatnej jakieś tajemnice, zostaną one usunięte . To tak na wyrost dla dobrego zrozumienia . I jeszcze jedno lepiej nic nie pisać jak napisać za wiele i mieć pretensje do otoczenia. Tyle ma admin do przekazania Tobie Pod tym postem ukaże się twój usunięty post z wątku o matce i córce Pozdrawiam . Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Zebyśmy się dobrze rozumieli 20.07.09, 18:06 Re: Gdy rozchodzą się drogi matki i córki Autor: super222☺ 20.07.09, 17:35 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Bardziej jest mi teraz potrzebna pomoc eksperta i admina niż tobie moja wypowiedź. Muszę ochłonąć, jest to dla mnie ogromnym zaskoczeniem. Tak wszyscy się zmówiliście p-ko mnie? Odpowiedz Link
marguyu Re: Zebyśmy się dobrze rozumieli 20.07.09, 23:10 O! Widze, ze super rozwala nastepne forum. Nawet mnie to zbyt nie zaskoczylo. Odpowiedz Link
natla Re: Zebyśmy się dobrze rozumieli 20.07.09, 23:13 Rozwala? Nie przesadzaj A może ja sobie z tego nie zdaję sprawy, bo po prostu nie widzę tego nicka. Odpowiedz Link
super222 Re: Zebyśmy się dobrze rozumieli 20.07.09, 23:24 Teraz już wiem dlaczego jesteś taka ciemna. Należało widzieć, bo nieprzyjaciela się poznaje żeby go zrozumieć i p.działać. Pani y-coś tam, przecenia moje możliwości. Odpowiedz Link
wadera1953 Re: Zebyśmy się dobrze rozumieli 21.07.09, 09:18 marguyu napisała: > O! > Widze, ze super rozwala nastepne forum. > Nawet mnie to zbyt nie zaskoczylo. > Wolę zawsze Super od Twojego Loczka.Hahaha .Też mi ideał, Jola Rutowicz. Nie rób sobie obciachu. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: super222 14.08.09, 20:04 Oto Twój wątek który założyła ci Anoagata. Nie rozumiem Twoich obiekcji Ja nie skasowałem postów jedynie je przeniosłem , tak jak przeniosłem niektóre wasze posty poprzednio . Naprawdę nie rozumiem o co właściwie Ci chodzi , kasuję niedobrze , nie kasuję też niedobrze , oj trudno pani dogodzić właściwie na forum . Acha rozumiem , nie potrafisz czytać, posługiwać się wyszukiwarką , masz kłopoty z logicznym mysleniem i admin Ci kością w gardle stoi . I pomyśleć że wcale nie jestem uprzedzony , nadal chcę abyś sobie pisała , tyle tylko że nie łap się za ocenianie forumowiczów a tematów , nie zgadzaj się , a jeśli czujesz do kogoś złość po prostu omiń ten post, zamiast wypisywać jakieś dyrdymałki . I tyle . Odpowiedz Link
super222 Re:wadero1953 15.08.09, 07:17 >>...oj trudno pani dogodzić...>He,he,he napisałaś łaskawie po długiej nieobecności na forumie. Ech...waderko!!! Bo jestem babka: inteligentna, oczytana, osłuchana muzycznie, dbająca o wygląd zewnetrzny, samodzielna finansowo, kochana i tylko...*tego, jedynego jest mi żaaaallll. Addios pomidory, addios ulubione przez długie złe wieczory wasz zapach będem czuł*. I jeżeli - waderko - powiesz, że tobie tego nie jest żal, to ja powiem, że jesteś kłamczuchą. Odpowiedz Link
super222 Re: super222 15.08.09, 06:57 <Oto Twój wątek który założyła ci Anoagata>. Właśnie. Bo Ty nie miałeś czasu? Odpowiedz Link
wadera1953 Re: super222 15.08.09, 11:44 Powiem Ci w tajemnicy ,że Sagittarius to, taki haarp -anioł z kosmosu i to z bardzo odległej galaktyki i nie rozumie jeszcze wszystkich naszych ziemskich obyczajów.Stąd te nieporozumienia.On przyleciał żeby nas chronić od innego haarpa-diablicy S agittarius 1951 też z tej samej galaktyki/nie znam jeszcze układu planetoidalnego i samej planety/.Miejsce zamieszkania Sagi to nie Wawa ale Puszcza Kampinowska. Sagi porusza się za pomocą specjalnej energii magazynowanej we włosach/antenkach/ Ostatnio ma duże kłopoty bo antenki wypadają. Och i ach ,mówię Ci,żeby nie sołtys z pewnych okolic znajomy jednej z forumowiczek to bym w życiu nic nie wiedziała. Ostatnio wysłał swego zwerbowanego szpiega o pseudonimie Delwa do jednego z krajów Ameryki, na przeszpiegi kosmiczne.Kochana jakie numery. Szpiegowa Delwa pod pozorem robienia zdjęć obłoków fotografowała tajne bazy haarpów w Meksyku.Jeśli chcesz więcej poczytać to w zamieszczonym linku możesz sie dowiedzieć jaką już siłą dysponuję nasz Sagi,ho,ho a może i jeszcze większą . forum.gazeta.pl/forum/w,37412,98926927,98926927,Rozne_przypadki.html Jak coś będę więcej wiedziała to napiszę na priva.Wiem ,że zamieszani w to są tez świeżo pozyskani do współpracy nijaka Iryska i Cortyzol. Odpowiedz Link
wadera5 Re: super222 18.09.09, 09:54 ZOBACZ NA FORUM BEZ GRANIC ZARAZ BĘDZIE 666666 POSTÓW. Odpowiedz Link
cortyzol Re: super222 18.09.09, 10:37 Szóstki to osoby opanowane i godne zaufania. Śmiało realizują swoje marzenia o szczęściu i bezpieczeństwie. Szóstki są szlachetne i mają wrodzone poczucie sprawiedliwości. W imię podjętych zobowiązań gotowe są poświęcić osobiste zyski. Są niezwykle lojalne. Zawsze można im zaufać. Mają wielu oddanych przyjaciół, dotrzymują danego słowa. W życiu dążą do poczucia harmonii i bezpieczeństwa oraz wewnętrznej równowagi. Mają szczytne ideały, angażują się w pomoc innym. Cenią piękno i uroki życia, mają wyczucie dobrego stylu i smaku. Są wrażliwe i nieco romantyczne. Bywają też przesadnie troskliwe i nadopiekuńcze. Szóstki są bardzo inteligentne, mają zdolność do analizy. Cenią porządek i systematyczność, są też bardzo dokładne. Drobiazgi i spóźnienia potrafią wyprowadzić je z równowagi. Wiele Szóstek nie wykorzystuje w pełni swych talentów, wybierając bezpieczeństwo i lenistwo. Szóstki nie lubią konfliktów, często unikają jasnego postawienia sprawy i wybierają dyplomatyczne metody. Wszystkie Szóstki lubią wygodę i luksus, są też przekonane, że zasługują na lepszy los. Mają talent artystyczny i dekoratorski, stale upiększają swoje otoczenie. Odpowiedz Link
super222 Re: super222 18.09.09, 13:32 ...opanowane, godne zaufania, szlachetne, mają poczucie sprawiedliwości, lojalne, dążą do poczucia harmonii> Przestałam pić kawę, własnym oczom nie wierząc. Tyle przymiotników i jakoś dzisiaj wiele postów wymieniało mój nick. Nie będę dociekać dlaczego tak jest - cosik mi mówi, że *nie jest dobrze*. Poczekam. A wracając do tematu *szóstki*. W zaprzyjaźnionym *dla ciebie wadero* forum jeszcze trochę wody w Wiśle upłynie nim stworzona będzie wymieniona przez ciebie liczba. Nie moge tego procesu przyspieszyć - z wiadomego powodu. Może *upolujesz* ? --- PS. Mówią, że jesteś w związku małżeńskim z takim znanym nickiem; prawda tożesz czy kłamstwo wierutne. Napisz, bo nie strzymie... Odpowiedz Link
wadera5 Re: super222 19.09.09, 08:03 To niemożliwe. Ciebie do pierwszego razu też chyba przymusili, bo inaczej to niemożliwe.Ale po tym nie bałaś się?Hahaha Odpowiedz Link
super222 Re: super222 19.09.09, 09:01 <To niemożliwe> ??????? Wadero zbliżasz się już do trzeciego dna, bo nawert ja już nic nie rozumiem. Zawsze się boję, że to, co kliknęłam PPM (prawy...) ucieknie mi podczas klikania LPM (lewym). Ale mam nadzię, że nabiorę wprawy. Ciekawa dyskusja na forum, ale ja żegnam na kilka godzin. Obowiązki. Miłego dnia życzę. Odpowiedz Link