05.07.09, 23:27
No wiec tak!! ciesze sę że interesuje cie me życie, i w najpierwej słowach jak
onegdaj napisał cortyzol ,ja donoszę nie ciążę tylko że pietruszka wzyszła i
nadal rośnie sołtys razem z nią..i jest okej ,pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • super222 Re: aniu 06.07.09, 06:42
      Przeciez my dlatego jesteśmy wszyscy na tym
      forum, bo interesujemy się życiem bliźnich -
      ich smutkami i radościami, nawet bardzo lichutkie
      próby naśladowania znanych poetów też nam się
      podobają. Nie podejrzewaj mnie o jakieś złe
      intencje i że interesuje mnie twoje życie
      w sposób szczególny.
      Aniu - wierz mi, lubię ciebie czytać
      i po powrocie zauważyłam, że coś było nie tak
      oraz, że czułaś się urażona. Nie znam szczegółów,
      ni wnikam. Natomiast powołanie się na wypowiedzi
      cortyzola, m.in. tej, że nie donaszasz ciąży
      sprawiła mi ogromną radość. big_grin big_grin big_grin
      • anoagata Re: Super222 06.07.09, 12:38
        Mię zdołowało że nie chcesz znać szczegółów mego życia ale ten dół to też
        dlatego że sołtys też na mnie nawrzeszczał a te szczegóły to mi zaproponowano
        remizę strażacka do rznięcia a i tak nic nie wyszło też dół ale się z tego
        wykopię.Superku mam prośbę gościnnie mnie tu przyjęto to nie chcę sie tu
        zaśmiecać,bo tu jest na tym forum inteligentnie i czysto a jak chcesz wiedzieć
        co u sołtysa to spotkajmy sie na forum emerytów to jest dla mnie naj
        włsciwsze,pozdrawiam.
        • natla Re: Super222 06.07.09, 12:57
          noooo, teraz to ja się obraziłam wink
          • anoagata Re: Super222 06.07.09, 14:01
            Natlo!! przepraszam ale za co???
            • anoagata Re: Super222 06.07.09, 14:10
              Natlo,podejrzewam za co ale nie masz racji,tak myślę.
              • natla Re: Super222 06.07.09, 14:17
                "bo tu jest na tym forum inteligentnie i czysto"

No to co? Myslisz, ze my o Tobie i sołtysie nie chcemy posłuchać?
                • super222 Re: szanowne panie! 06.07.09, 15:10
                  Netykieta nie zezwala na wymianę myśli
                  własnych, w tym wypadku:
                  anoagaty i natli
                  pod moim
                  kurcze blade nickiem.
                  Jak będzie do mnie to super222,
                  a jak do natli to natla. Takie są reguły.
                  Anoagatko, gdybyś nie wiedziała jeszcze
                  co to netykieta, to napisz. SA tacy, co mogą
                  objaśnić. Wstydzić się nie musisz.
                  Internet do taka studnia bez dna,
                  jeno postępowania natli zrozumieć
                  nie mogię. Postępowania w tym wątku - ma się
                  rozumieć.
                  • natla Re: szanowne panie! 06.07.09, 15:39
                    Ależ Ty umiesz Super-zaskakiwać wink Teraz na odmianę formalistka?
                    Poza tym nie wiedziałam, że Twój nick, to kurcze bladebig_grin A co mówi
                    netykieta o osobach zadających pytanie i nie reagujących na
                    odp. big_grin wink
                    Aaaa i jeszcze....czy w Twoim domu goście mogą tylko z Tobą
                    rozmawiać, a ze sobą już nie? big_grin
                    • super222 Re: szanowne panie! 06.07.09, 15:56
                      Formalnie rzecz ujmując big_grin
                      wszyscy jesteśmy w domu sagittariusa.
                      Kurcze blade powinno być w myślnikach:
                      (- kurcze blade - super222), ale wyszło jak
                      wyszło. Denerwuje mnie zatytułowanie wątku
                      moim nickiem, lecz nie jestem formalistką
                      i nie będę odpłacała *pięknym za nadobne*.
                      Anoagata się zagalopowała... mogła na pocztę
                      a tak wychodzi prywatna rozmowa na Forum.
                      Natlo - ty przecież o tym wiesz,
                      dlaczego wciągasz ją w prywatne rozgrywki.?
                      • wadera1953 Re: szanowne panie! 06.07.09, 16:07

Znaczy się sama Francja ,elegancja. Gawiarenki ,bajery ,frajery nie wchodzić
                        bo, na pysk służba /moderatorzy / wyrzuci.To nie rozumiem jak taki jaśnie
                        wielmożny Pan do pospulstwa nie wstydzi się zachodzić i różne rzeczy wyrabiać.
                        Dobrze ,że mnie w jednym miejscu krzywdy jakiej nie zrobił,wątłej niewieście.Ale
                        chyba nie miał przy sobie akurat flinty,haha
                      • natla Szanowne Pani! 06.07.09, 16:08
                        No cheba dziś lewą nogą wstałaś. smile
                        "- Jeśli dyskusja przerodzi się w prywatną pogawędkę, kontynuuj ją
                        poza forum."

I tu mam problem.....czy wymiana czterech krótkich zdań, to już
                        pogawędka? Do tego dotycząca tematu wątku jakby nie patrzeć?

Trzeba koniecznie zgłosić, aby doprecyzowano netykietę! big_grin

Gdyby nie te "prywatne" rozmowy, to fora by zamilkły. Jeżeli 2 osoby
                        rozmawiają na forum, to chcą być czytane lub im to nie przeszkadza i
                        chętnie też pogadają z następnymi zainteresowanymi. Tak ja to
                        widzę...na poważnie.
                    • bona0601 Re: szanowne panie! 06.07.09, 16:06
                      Natlu! Napisz, co się wyrabia na forum , bo wpadłam , po szpitalnych pobytach i
                      co widzę.....?Jakoś nie rozumiem. Albo mnie tak długo nie było, albo się
                      "porobiło", bo nic nie rozumiem. Jak Ty mi nie wytłumaczysz , to już chyba nikt.
                      I dlaczego "emeryci i renciści" tak często goszczą na naszym forum? Nie, to nie
                      to chciałam napisać, ale wszyscy wracają do tego forum i nie wiem - czy oni chcą
                      nas zdominować, czy być u "nas"? Ośmielam się , jako zagorzała wasza i nasza
                      forumowiczka się określić, wracajmy do naszych wyprobowanych, miłych i
                      sympatycznych schematów! Niech nie mieszają! Ale jestem?
                      • wadera1953 Re: szanowne panie! 06.07.09, 16:09
                        boona a napij się wody ,najlepiej z magnezem to kurcze nie będą ze śmiechu Cię
                        łapać.
                        • bona0601 Re: szanowne panie! 06.07.09, 16:40
                          Wadero ! Miła ! Chciałaś chyba napisać "się łapać", co nawet rozumiem. Natomiast
                          całkiem nie rozumiem , co Cię tak śmieszy? Fatalne poczucie humoru posiadam , w
                          porównaniu , oczywiście do Ciebie, co z pochyleniem czoła przyjmuję.Nie każdy
                          przecież pije wodę z magnezem. Prawda? Widać , ja robię ten podstawowy
                          błąd.Gwarantujesz, że jak się napiję rzeczonej wody , to będę miała takie
                          poczucie humoru jak Ty? Już lecę pić! Pozdrawiam!
                      • natla Re: szanowne panie! 06.07.09, 16:18
                        Bonuś, spoko. My juz w tych forach bardzo "wyrównane" wiekowo
                        jesteśmy. wink
                        • natla Szanowna Pani! 06.07.09, 16:29
                          Aaaaa, doczytałam jeszcze......

" Denerwuje mnie zatytułowanie wątku
                          moim nickiem, lecz nie jestem formalistką
                          i nie będę odpłacała *pięknym za nadobne*.

A dlaczgóż to nie można zatytułować wątku Twoim nickiem? To juz
                          zupełna nowość. Każdy z nas ma swój "salonik" pod "swoim tytułem"
                          Choć jasne, ze może Cie to denerwować. Rzeknij tylko słowo, a
                          sprawię usunięcie całego wątku big_grin
                          • bona0601 Re: Szanowna Pani! 06.07.09, 16:45
                            Wiekiem - Natlusiu, to tak, ale okazuje się ,ze umysłowo , jakoś jestem do tyłu
                            , bo coraz mniej rozumiem. Może i jednak napiję się tej wody z magnezem , jak
                            radziła mi Wadera, ale jakoś nie mam nadziei , że mi to pomoże.
                            • anoagata Re: Szanowna Pani! 06.07.09, 16:49
                              Matko!! co tu sie dzieje?? przyszłam z uprawy pietruszki i co?? Natla!! jest mi
                              przykro bo to prze zemnie.... dlatego ja chciałam... a o sołtysie to ci i tak
                              nie powiem że dzis prawie portki zgubił.
                              • natla Re: Szanowna Pani! 06.07.09, 16:54
                                No coś Ty Anno, dzięki Tobie jest wesoło smile
                                Zgubił portki? Tak Cie gonił? I co??????
                              • bona0601 Re: Szanowna Pani! 06.07.09, 17:02
                                Aniu! Mów natychmiast , co Twój sołtys i pietruszka ma z tą dyskusją -
                                wspólnego? Teraz to dopiero ciekawe! Wlazłam tak znienacka i się okazało, że
                                mimo ,że nie wiem o co chodzi - fajnie jest!!!!
                            • natla Powiem Ci Bono tak: 06.07.09, 16:52
                              ........... o kurcze, znów uskuteczniam pogawędkę....Super, nie
                              denerwuj się, ale trudno teraz to przerwać i przejść na pocztę, bo
                              dotyczy jednak kilku osób wink
                              A wiec powiem Ci Bono, że ja dużo magnezu wcinam i to działa! wink)
                              Wszystko rozumiem.....no prawie big_grin
                              • anoagata Re: Powiem Ci Bono tak: 06.07.09, 17:03
                                Magnez przyciąga i pewnie o to dla Wadery chodziło mama mija zielona pietruszka.
                                • bona0601 Re: Powiem Ci Bono tak: 06.07.09, 17:07
                                  Pietruszka i magnez dobrze działają! Wiem, bo poleciałam do kuchni i obie te
                                  rzeczy zażyłam , ale dalej nie znam genezy dyskusji!
                                • bona0601 Re: Powiem Ci Bono tak: 06.07.09, 17:10
                                  Aha! Chyba zadziało , bo mi z tego wszystkiego sołtys zaczął się podobać.
                                  • anoagata Re: Powiem Ci Bono tak: 06.07.09, 17:18
                                    Aha! no widzisz jak dobrze mieć sąsiada czasem cie przytuli a czasem i zagada
                                    ale te portki to mowie wam to była heca...
                                    • natla Re: Powiem Ci Bono tak: 06.07.09, 17:20
                                      Ty nie mów, że mówisz, tylko wreszcie mów!I no co??????????
                                      • sagittarius954 Re: Powiem Ci Bono tak: 06.07.09, 19:40
                                        Wyszło na to że:
                                        1. Pietruszka na rabatce anoagaty ma się dobrze
                                        2. Sołtys -anoagaty?- lata bez spodni
                                        3. Bona dalej genezy szuka
                                        4. Natla w głowę sie puka szklanka po magnezie.
                                        5. Anoagata tajemnicę gatków sołtysa ukrywa, pietruszkę pieści big_grin
                                        5. Super - gdzie jest super jejeczku- ileż ona miała tych dwójeczek 6 miała
                                        znaczy 3x2=6 albo 2+2+2wyjdzie też sześć - i w wąteczku super zagubiłyście super
                                        , wcale nie jest super oj nie sad
                                        z tą szóstką wiąże( nie podkreśliło to może i dobrze napisałem ) się moja
                                        anegdota (nie mylić z anoagatą ) . Kiedys dawno temu nabyłem samochód i jego
                                        suma liczb w tablicy rejestracyjnej wyniosła 6. Wyszło na to że nowe otwarcie
                                        nastąpi w moim życiorysie . Ale samochód się starzał równie szybko jak ja , ja
                                        to nawet szybciej . Nawet powoli zapominałem o tym nowym otwarciu . Pękło .
                                        Wczoraj . Poszedłem na proszony obiad do kochanej teściowej mojej drugiej mamy .
                                        Siadłem sobie cichutko i tak jak z tą szósteczką, nie liczyłem że coś mi ze
                                        stołu skapnie . Ale skapło i to nawet syto skapło . Jak byłem na przełyku
                                        karkówki pewna dama chrzesniaka zakomunikowała że jest w ciązy . W mordę myśle
                                        trza się cieszyc i już chciałem podnieśc toast gdy rzuciłem okiem na córke . A
                                        ona w pąsach . O w MORDĘ - znaczy wypiłem, ale jakoś mina mi zrzedła . I od razu
                                        przypomniałem sobie szósteczkę . Nowe otwarcie . Jakie by nie było da mi radość
                                        . no da mi radość ?? big_grin
                                        Nie pytam . Ale wiem że super jest taką samą szósteczką, da nam radość , i choć
                                        czasami formalnie uszczypnie, ale przecież ...szóteczko ja w ciebie wierzę Super big_grin
                                        • super222 Re: Powiem Ci Bono tak: 06.07.09, 20:04
                                          Starałam się pilnie, by mój wpis znalazł się
                                          pod postem sagittariusa, proszę wybaczyć...gdybym nie trafiła.
                                          ---
                                          Angora Nr 28 z 12 lipca 2009 r.
                                          HOROSKOP Z TAROTEM
                                          P a n n a 23.08. - 22.09. Szóstka pałek
                                          Ja urodzona 30 sierpnia, a więc Panna jest
                                          moim znakiem zodiaku.
                                          ----
                                          Masz przyjaciół na *odpowiednich* stanowiskach?
                                          Postaraj sie kontynuować te znajomości.
                                          Nie skąp komplementów, z uwagą słuchaj starych opowieści.
                                          Wkrótce będziesz potrzebowała pomocy kogoś, kto potrafi
                                          załatwić *niemożliwe*.
                                          Szóstka Pałek obiecuje powodzenie w inwestycjach finansowych,
                                          doskonałe wyniki wszelkich egzaminów, a do tego zdrowie
                                          *na szóstkę*. W miłości oczekuj emocji, o jakich zdążyłaś
                                          zapomnieć...
                                          ----
                                          Szefie: w Szóstkę należy wierzyć.
                                          big_grin---big_grin...big_grin...big_grin
                                          • sagittarius954 Re: Powiem Ci Bono tak: 06.07.09, 20:17
                                            Odpowiem Ci jak moher smile
                                            Wierzę w Tego w którego coraz mniej ludzi wierzy .
                                            Ale kurczaczki pieczone coś w tej szóstce siedzi smile No !Rajuńciu i to jak siedzi big_grin
                                          • natla Re: Powiem Ci Bono tak: 06.07.09, 20:49
                                            Super, teraz poważnie......już widziałam kilka razy, że problemem
                                            dla Ciebie jest odpowiadanie konkretnej osobie. Chcesz koniecznie
                                            widzieć swoją odp. pod wpisem tamtej osoby. Jeżli klikniesz w odp.
                                            np. w otwartym poście Sagiego, to Twój post w wątku pokaże się albo
                                            pod jego postem albo wyniknie to z kropek na lewej linii bocznej.
                                            Ale jest jeszcze lepszy sposób. Po prostu wpisz nick osoby, której
                                            odpowiadasz w pierwszym zdaniu i z głowy. Widzisz, ja też zaczęłam
                                            od Twojego nicku i nikt nie ma wątpliwości do kogo piszę, nawet
                                            jeżeli post wyskoczy w dziwnym miejscu.
                                            A w ogóle zaznacz sobie w ustawieniach pokazywanie postów od
                                            najnowszego. Bardzo ułatwia i nie umknie Ci żaden wpis.
                                            • super222 Re: Powiem ci natlo tak... 06.07.09, 21:48
                                              To, co udało mi się opanować bez wykładowców
                                              w internecie, jedynie przez obserwowanie innych
                                              internautów, sprawia mi ogromną frajdę.
                                              Twoje zapędy pedagogiczne pod moim adresem
                                              takiej radości mi nie sprawiają.
                                              Widzę, że chcesz wszelkimi sposobami uczynić
                                              ze mnie *słodką idiotkę* na forach Gazety.
                                              Mnie klikanie, pisanie, obserwowanie - b a w i.
                                              Nie przemawiaj zatem w tym stylu :
                                              <Super, a teraz poważnie...>
                                              • natla Re: Powiem ci natlo tak... 06.07.09, 22:14
                                                > Widzę, że chcesz wszelkimi sposobami uczynić
                                                > ze mnie *słodką idiotkę* na forach Gazety.

Wszelkimi sposobami?

Nie ma sprawy Super. Już mojego pedagogicznego wymądrzania nie
                                                ma. Na moją prośbę Admin go wykasował. Dostawłam czasem w pysk od
                                                ludzi, którym chciałam pomóc, więc się tego oduczyłam. I znów się
                                                dałam zrobić. Rzadko mi sie zdarza w internecie nietrafna ocena
                                                nicków, ale jednak się zdarza. Zaczynam rozumieć niektórych Twoich
                                                rozmówców. Brakło mi poczucia humoru.
                                                I to by było na tyle.
                                                • natla A tak na marginesie ........ 06.07.09, 22:17
                                                  .....to Ci Super222 powiem, że ja też się bawię internetem mimo,
                                                  że kilka dobrych dusz na forum pomagało mi raczkować. I do dziś
                                                  pomaga w różnych sprawach....tu na forum, nie w poczcie.
                                                  • wadera1953 Re: A tak na marginesie ........ 07.07.09, 10:35
                                                    Oj szóstka nie obrażaj się tak znowu.Nie uchodzi. Mnie Bona przywaliła i co ? .
                                                    Bo to chodzi właściwie o dwóch sołtysów.Jednego o nicku Deerzet poznałam
                                                    osobiście na forum ogrodników.Ten drugi to chyba ....Nie wiedziałam ,że z Sagim
                                                    tak cienko ,sama natka a gdzie korzeń ,pewno Psila rosae zjadła.
                                                  • bona0601 Re: A tak na marginesie ........ 07.07.09, 13:39
                                                    Wadero miła! A gdzież bym tam przywalić chciała....? Ale jak co , to
                                                    przepraszam. Lubię tam sobie coś palnąć czasem .
                                        • anoagata Re: Powiem Ci Bono tak: 06.07.09, 21:29
                                          Zielona pietruszka, Sagi! to na tym obiedzie u tamtej teściowej to sie siedziało
                                          przy stole czy pod stolem??
    • cieplanata Re: super222 06.07.09, 17:21
      ale o sooooo chodzi? kto to sołtys, co to za pietruszka i dlaczego nie można gadać na forum? i czy ja mam się obrazić że mam swój własny "salonik" - no może pokoik ???????
      Uprzejmie proszę o odpowiedź czy ................. co nic, mówcie co chcecie ale, żeby wiedziała smile
      • anoagata Re: super222 06.07.09, 17:26
        Cieplanta !! wszystko jest wporzo to ja troche zamieszałam nie chcący a odejść
        to powinien Balcerowicz nikt wiecej.
        • cieplanata Re: super222 06.07.09, 17:28
          ale ja nie chcę nigdzie odchodzić big_grinbig_grinbig_grinbig_grin ja tylko chcę się dowiedzieć o
          sołtysa, bo głupio jak wszyscy wiedzą a ja nie big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
          • natla Re: super222 06.07.09, 17:33
            No coś Ty Cieplutka, tu nikt nic nie wie o sołtysie.....może
            jedna Super, ale ona też nie powie sad A Ania ma już w tej sprawie
            przechlapane. Moze się pietruszką wypchać i polać magnezową wodą.
            • anoagata Re: super222 06.07.09, 17:56
              No włsnie chciałas to masz.Tak ją uprawiam że mogę teraz sie ją wypchać.
              • anoagata Re: super222 06.07.09, 18:41
                Te *chciałaś to masz* to dotyczyło do mnie i tylko do mnie.
    • sagittarius954 Re: Zebyśmy się dobrze rozumieli 20.07.09, 18:05
      super nie wtrącaj do innych wątków powątpiewania i zaznaczania zmowy przeciwko
      Tobie .
      Tamten post usuwam i przenoszę do Twojego wątku .
      Jeśli jednak masz coś wydobyć ze swojej poczty prywatnej jakieś tajemnice,
      zostaną one usunięte . To tak na wyrost dla dobrego zrozumienia .
      I jeszcze jedno lepiej nic nie pisać jak napisać za wiele i mieć pretensje do
      otoczenia. Tyle ma admin do przekazania Tobie smile
      Pod tym postem ukaże się twój usunięty post z wątku o matce i córce smile Pozdrawiam .

• sagittarius954 Re: Zebyśmy się dobrze rozumieli 20.07.09, 18:06
        Re: Gdy rozchodzą się drogi matki i córki
        Autor: super222☺ 20.07.09, 17:35
        Dodaj do ulubionych
        Odpowiedz cytując Odpowiedz
        Bardziej jest mi teraz potrzebna pomoc
        eksperta i admina niż tobie moja
        wypowiedź. Muszę ochłonąć, jest to
        dla mnie ogromnym zaskoczeniem.
        Tak wszyscy się zmówiliście
        p-ko mnie?
        • marguyu Re: Zebyśmy się dobrze rozumieli 20.07.09, 23:10
          O!
          Widze, ze super rozwala nastepne forum.
          Nawet mnie to zbyt nie zaskoczylo.
          • natla Re: Zebyśmy się dobrze rozumieli 20.07.09, 23:13
            Rozwala? Nie przesadzaj wink big_grin A może ja sobie z tego nie zdaję
            sprawy, bo po prostu nie widzę tego nicka.
            • super222 Re: Zebyśmy się dobrze rozumieli 20.07.09, 23:24
              Teraz już wiem dlaczego jesteś taka ciemna.
              Należało widzieć, bo nieprzyjaciela się
              poznaje żeby go zrozumieć i p.działać.

Pani y-coś tam, przecenia moje możliwości.
          • wadera1953 Re: Zebyśmy się dobrze rozumieli 21.07.09, 09:18
            marguyu napisała:

> O!
            > Widze, ze super rozwala nastepne forum.
            > Nawet mnie to zbyt nie zaskoczylo.
            >
            Wolę zawsze Super od Twojego Loczka.Hahaha .Też mi ideał, Jola Rutowicz. Nie rób
            sobie obciachu.
    • sagittarius954 Re: super222 14.08.09, 20:04
      Oto Twój wątek który założyła ci Anoagata.

Nie rozumiem Twoich obiekcji smile Ja nie skasowałem postów jedynie je przeniosłem
      , tak jak przeniosłem niektóre wasze posty poprzednio .
      Naprawdę nie rozumiem o co właściwie Ci chodzi , kasuję niedobrze , nie kasuję
      też niedobrze , oj trudno pani dogodzić właściwie na forum .
      Acha rozumiem , nie potrafisz czytać, posługiwać się wyszukiwarką , masz kłopoty
      z logicznym mysleniem i admin Ci kością w gardle stoi . I pomyśleć że wcale nie
      jestem uprzedzony , nadal chcę abyś sobie pisała , tyle tylko że nie łap się za
      ocenianie forumowiczów a tematów , nie zgadzaj się , a jeśli czujesz do kogoś
      złość po prostu omiń ten post, zamiast wypisywać jakieś dyrdymałki . I tyle .
      • wadera1953 Re: super222 14.08.09, 20:44
        >...oj trudno pani dogodzić ...
        He,he,he
        • super222 Re:wadero1953 15.08.09, 07:17
          >>...oj trudno pani dogodzić...>He,he,he
          napisałaś łaskawie po długiej nieobecności
          na forumie. Ech...waderko!!!
          Bo jestem babka: inteligentna, oczytana, osłuchana
          muzycznie, dbająca o wygląd zewnetrzny, samodzielna
          finansowo, kochana i tylko...*tego, jedynego
          jest mi żaaaallll. Addios pomidory, addios ulubione
          przez długie złe wieczory wasz zapach będem czuł*.
          I jeżeli - waderko - powiesz, że tobie tego nie
          jest żal, to ja powiem, że jesteś kłamczuchą. big_grin
      • super222 Re: super222 15.08.09, 06:57
        <Oto Twój wątek który założyła ci Anoagata>.
        Właśnie. Bo Ty nie miałeś czasu?
        • wadera1953 Re: super222 15.08.09, 11:44
          Powiem Ci w tajemnicy ,że Sagittarius to, taki haarp -anioł z kosmosu i to z
          bardzo odległej galaktyki i nie rozumie jeszcze wszystkich naszych ziemskich
          obyczajów.Stąd te nieporozumienia.On przyleciał żeby nas chronić od innego
          haarpa-diablicy S agittarius 1951 też z tej samej galaktyki/nie znam jeszcze
          układu planetoidalnego i samej planety/.Miejsce zamieszkania Sagi to nie Wawa
          ale Puszcza Kampinowska. Sagi porusza się za pomocą specjalnej energii
          magazynowanej we włosach/antenkach/ Ostatnio ma duże kłopoty bo antenki
          wypadają. Och i ach ,mówię Ci,żeby nie sołtys z pewnych okolic znajomy jednej z
          forumowiczek to bym w życiu nic nie wiedziała. Ostatnio wysłał swego
          zwerbowanego szpiega o pseudonimie Delwa do jednego z krajów Ameryki, na
          przeszpiegi kosmiczne.Kochana jakie numery. Szpiegowa Delwa pod pozorem robienia
          zdjęć obłoków fotografowała tajne bazy haarpów w Meksyku.Jeśli chcesz więcej
          poczytać to w zamieszczonym linku możesz sie dowiedzieć jaką już siłą dysponuję
          nasz Sagi,ho,ho a może i jeszcze większą .
          forum.gazeta.pl/forum/w,37412,98926927,98926927,Rozne_przypadki.html
          Jak coś będę więcej wiedziała to napiszę na priva.Wiem ,że zamieszani w to są
          tez świeżo pozyskani do współpracy nijaka Iryska i Cortyzol.
    • wadera5 Re: super222 18.09.09, 09:54
      ZOBACZ NA FORUM BEZ GRANIC ZARAZ BĘDZIE 666666 POSTÓW.
    • cortyzol Re: super222 18.09.09, 10:37
      Szóstki to osoby opanowane i godne zaufania. Śmiało realizują swoje
      marzenia o szczęściu i bezpieczeństwie.

Szóstki są szlachetne i mają wrodzone poczucie sprawiedliwości.
      W imię podjętych zobowiązań gotowe są poświęcić osobiste zyski.
      Są niezwykle lojalne. Zawsze można im zaufać. Mają wielu oddanych przyjaciół,
      dotrzymują danego słowa. W życiu dążą do poczucia harmonii
      i bezpieczeństwa oraz wewnętrznej równowagi. Mają szczytne ideały, angażują się
      w pomoc innym.

Cenią piękno i uroki życia, mają wyczucie dobrego stylu i smaku.
      Są wrażliwe i nieco romantyczne. Bywają też przesadnie troskliwe
      i nadopiekuńcze. Szóstki są bardzo inteligentne, mają zdolność do analizy. Cenią
      porządek i systematyczność, są też bardzo dokładne. Drobiazgi i spóźnienia
      potrafią wyprowadzić je z równowagi.
      Wiele Szóstek nie wykorzystuje w pełni swych talentów, wybierając bezpieczeństwo
      i lenistwo. Szóstki nie lubią konfliktów, często unikają jasnego postawienia
      sprawy i wybierają dyplomatyczne metody.

Wszystkie Szóstki lubią wygodę i luksus, są też przekonane, że zasługują na
      lepszy los. Mają talent artystyczny i dekoratorski, stale upiększają swoje
      otoczenie.
      • super222 Re: super222 18.09.09, 13:32
        ...opanowane, godne zaufania, szlachetne,
        mają poczucie sprawiedliwości, lojalne,
        dążą do poczucia harmonii>
        Przestałam pić kawę, własnym oczom nie
        wierząc. Tyle przymiotników i jakoś dzisiaj
        wiele postów wymieniało mój nick.
        Nie będę dociekać dlaczego tak jest - cosik
        mi mówi, że *nie jest dobrze*. Poczekam.
        A wracając do tematu *szóstki*. W zaprzyjaźnionym
        *dla ciebie wadero* forum jeszcze
        trochę wody w Wiśle upłynie nim stworzona będzie
        wymieniona przez ciebie liczba. Nie moge tego
        procesu przyspieszyć - z wiadomego powodu.
        Może *upolujesz* ?
        ---
        PS. Mówią, że jesteś w związku małżeńskim z takim
        znanym nickiem; prawda tożesz czy kłamstwo wierutne.
        Napisz, bo nie strzymie...big_grin
    • wadera5 Re: super222 18.09.09, 20:21
      Superek ,czy Ty już grasz w niebieskie?
      • super222 Re:wadero 18.09.09, 21:29
        Czy gram w niebieskie?
        Nie otwieram wszystkich.

• wadera5 Re: super222 19.09.09, 08:03
      To niemożliwe. Ciebie do pierwszego razu też chyba przymusili, bo
      inaczej to niemożliwe.Ale po tym nie bałaś się?Hahaha
      • super222 Re: super222 19.09.09, 09:01
        <To niemożliwe> ???????
        Wadero zbliżasz się już do
        trzeciego dna, bo nawert ja już nic
        nie rozumiem.
        Zawsze się boję, że to, co kliknęłam
        PPM (prawy...) ucieknie mi podczas
        klikania LPM (lewym).
        Ale mam nadzię, że nabiorę wprawy.
        Ciekawa dyskusja na forum, ale ja żegnam
        na kilka godzin. Obowiązki.
        Miłego dnia życzę.
        • wadera5 Re: super222 19.09.09, 16:11
          Co Ty zrobiłaś się taka wierząca. Bez przesady.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka