Gość: kras IP: *.wlb.vectranet.pl 22.01.08, 15:09 Jestem z Legnicy i potrzebuje info jak dojechac do OZPN Walbrzych na ulicy Chopina jeszcze nie byłem czy budynek jest jakoś ucharakteryzowany? Z góry dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tt Re: OZPN wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.08, 15:19 przejedziesz przez cały Wałbrzych(jakieś 5 km), za MC Donaldem będziesz miał duże skrzyżowanie ze światłami- na nim w lewo, a chwilę następne ze światłami- na nim prosto, po jakimś kilometrze masz troche większe skrzyżowanie (pl. Tuwima)- jedziesz na nim w lewo. Tam jedziesz serpentynami w górę, i po około kilometrze na górce masz dwie uliczki w lewo obok siebie- jedna z zakazem, wjeżdżasz w drugą. po 200 metrach po prawej stronie masz ulicę Chopina, a budynek na rogu to ozpn. A tak w ogóle polecam www.targeo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kras Re: OZPN wałbrzych IP: *.wlb.vectranet.pl 22.01.08, 15:31 To jest ten budynek zaraz na rogu jak zjeżdżam z zwirki wigury czy dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: OZPN wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.08, 17:12 zaraz na rogu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listkiewicz Re: OZPN wałbrzych IP: *.wlb.vectranet.pl 22.01.08, 18:37 to nie jest budynek tylko zwykły barak drewniany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dymacz Re: OZPN wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.08, 19:35 Tuz obok remontuja hale lekkoatletyczna walbrzyskiego Gwarka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO Re: OZPN wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 10:52 NIE WIEM CO POWIEDZIEC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z-ow Re: OZPN wałbrzych IP: *.swidnica.mm.pl 25.04.08, 21:09 jestem z zarowa, ozpn potraktowal moj klub bardzo okrutnie przyznal 2 walkowery dla druzyny przeciwnej w ciagu 3 ostatnich kolejek za to ze zawodnik powinien pauzowac za karki ( jedna z kartek dostal z druzyna ktora sie wycofala i anulowano wyniki z nia- a kartek NIE)To co OZPN odpierda** to sie w glowie nie miesci. Korupcja Korupcja i jeszcze raz korupcja, nawet na szczeblu okregowym, powini pozamykac tych hu** wszystkich. Zarzad OZPN-u w walbrzychu powinien zajac sie kobietami ktorym odcinaja wode, swiatlo a nie brac sie za pilke. W OZPN-nie sie licza pieniadze nie sport. Calemu zarzadowi OZPN zycze z calego serca sprawiedliwosci. ( "FRYZJER" DO TEJ PORY SIEDZI) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: OZPN wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.04.08, 09:30 Spluwał,przeklinał i kosił równo z trawą niemota,to nie jest piłkarz. Wycina najlepszych piłkarzy,szkoda że nie trafił na takiego samego,ale jego czas nadejdzie,kolekcjonera żółtych kartek.Więc nie płacz i nie zwalaj winy na innych,a sam też weż kurację odchamiania,niech klub wyciągnie wniosek czy ten zawodnik jest nie zastąpiony.Są inne sporty gdzie taki gość może się "eksploatować". Odpowiedz Link Zgłoś