Dodaj do ulubionych

I co zrbimy z tak miło rozpoczętym wieczorem ?

11.08.09, 20:58
smile
Obserwuj wątek
    • misia007 Re: I co zrbimy z tak miło rozpoczętym wieczorem 11.08.09, 21:02
      Ja wiem co zrobię, podejmę wracającego z pracy męża galaretką z wiśniami i bitą
      śmietaną.
      • super222 Re: I co zrbimy z tak miło rozpoczętym wieczorem 11.08.09, 21:11
        Zapadnę się w fotelu z książką:
        Autor Marc Levy
        Tytuł: A jeśli to prawda...
        ---
        Komedia romantyczna, w sam raz na deszczowy
        wieczór.
        • sagittarius954 Re: I co zrbimy z tak miło rozpoczętym wieczorem 11.08.09, 21:21
          To ja zrobie sobie jajecznicę na słonince , kawka z mleczkiem i 5 łyżeczkami
          cukru big_grin
          • super222 Re: I co zrbimy z tak miło rozpoczętym wieczorem 11.08.09, 21:31
            Od wczoraj - gdy się pojawiłęś na forum, po długiej
            i budzącej lęk nieobecności - miałeś tyle słodyczy,
            że z czystym sumieniem możesz zrezygnować dzisiaj
            i 5-ciu łyżeczek (rany...1) cukru na noc.
            Piję bez cukru , wiesz?
            Pewnie z tego powodu jestem zgorzkniała...big_grin
            *kawa z mleczkiem* - matka karmiąca jesteś?
            *słoninka* - kurde - w Stolicy tak wszyscy?
            • sagittarius954 Re: I co zrbimy z tak miło rozpoczętym wieczorem 11.08.09, 21:57
              W stolicy tylko ja big_grin
              • wiga2008 Misia007 11.08.09, 22:07
                Misiu, Ty męża wracającego z pracy galaretką żywisz?
                Bój się Boga, chłopina z głodu nogi niebawem wyciągnie.big_grin
                Podejrzyj menu Sagiego - ten to się odżywia. Jajecznica
                palce lizać. Taką w dzieciństwie jadałam. U mamy. smile
                • sagittarius954 Re: Misia007 11.08.09, 22:13
                  misia wie co robi big_grin
                  Mąż zamiast kolacje zje, raczej zassie wisienki i galaretkę a skąd ? Chyba nie
                  muszę dodawać big_grinbig_grin
                  Misiu dawaj tę bluzkę do prania na sznurek Izis big_grin
                  • super222 Re: sagittariusie!!! 11.08.09, 22:20
                    Ty tak bez kropek?
                    przecież mogłam się domyślac
                    o czym ty z tymi...wisienkami.
                    • sagittarius954 Re: sagittariusie!!! 11.08.09, 22:30
                      To absolutnie ja big_grin
                      Ja tam mam swoją zmarzłą jajecznicę big_grin
                      • wiga2008 Re: sagittariusie!!! 11.08.09, 22:36
                        Poproś Miskę o przepis na wisienki z bitą śmietaną.
                        Po jajecznicy to tak nie bardzo...prać bluzeczkę.big_grin
                        • regine Re: Piękny wieczór :) 11.08.09, 22:59
                          Niebo nad warszawką się przejaśniło. Chmurzyska poszły precz, świeci
                          Księżyc, gwiazdy migoczą więc biegiem na balkony i tarasy. Proszę
                          wypatrywać spadające gwiazdy. Ciepło jest po deszczu, wręcz parno.
                          Zapowiada się piękna noc...smile Nie wiem jak Wy, ale ja sobie
                          pooglądam.
                          Wczoraj położyło mnie i obyło się bez ogladania. Może dziś się uda
                          coś zobaczyć.
                          • super222 Re: Piękny wieczór :) 12.08.09, 10:01
                            A jaki poranek?
                            • misia007 Re: Piękny wieczór :) 12.08.09, 13:07
                              Aleście się ty,i wisienkami ubawili, no to wyjaśniam.Mięsa nie jadamy a nawet
                              jak jeszcze jedliśmy przed wiekami to mąż raczej tak z francuska(no teraz sobie
                              użyjecie) wolał być odżywiany.Po 20.00 przyjmujemy tylko trunki i jakieś
                              owoce.Akurat wiśnie uwielbia to mu robię póki są.
                              • wiga2008 Re: Piękny wieczór :) 12.08.09, 13:49
                                Oj Miśka, nie prowokuj. Wisienki i z francuska. No, nooo.....
                                Zapowiada się wieczór... big_grin
                                • tamaryszek44 Re: Piękny wieczór :) 12.08.09, 13:56
                                  Że mnie tu wczoraj nie było.........umawiajcie się na drugi raz na takie pogaduchy. Wpiszcie w dzień, że ......
                                  -Wieczorem o 22-giej do pogaduszek zapraszamy- i wpisze się ten kto będzie.
                                  • wiga2008 Re: Piękny wieczór :) 12.08.09, 14:01
                                    Tamaryszku, to tak spontanicznie.
                                    Już po dyżurze dzisiejszym? smile
                                    • regine Re: Do Super222 12.08.09, 14:33
                                      Ciekawi Cię jaki był mój poranek ?
                                      Poranek jak super marzenie, lepszy niż wieczór i noc smile Resztę sobie
                                      dośpiewaj sama....Wyobraźni Ci nie brakuje jak czytam Twoje wpisy. I
                                      jak wrócisz od fryzjera, może z lepszą głową smile To puść wodze
                                      fantazji.
                                      ____________________________________________________
                                      ~~~Dowodem odwagi nie jest umrzeć, lecz żyć ~~~~
                                      Vittorio Alferi
                                    • del.wa.57 Re: Piękny wieczór :) 12.08.09, 21:06
                                      Bardzo piękny wieczór,idę na balkon zapalić,poczekam na gwiazdy i zacznę marzyćbig_grin
                                      • izis52 Re: Piękny wieczór :) 12.08.09, 21:10
                                        Właśnie lornetkę znalazłam, aby te spadające namierzyć. Niebo
                                        niestety jak atrament. Świerszcz mi się zagnieżdził na tarasie i
                                        koncert odstawia. Posłuchajcie...
                                        • regine Re: Piękny wieczór :) 12.08.09, 21:21
                                          A ja mam świerszcze pod balkonem. Chyba całe stado się tam umościło,
                                          bo świergoczą wieczorami, że w pokoju z zamkniętym oknem słychać.
                                          A niby takie szczelne mam i dzwiękochłonne. Prawie jak koncert
                                          cykad smile
                                          Może i ja zajrzę i coś zobaczę. To już trzeci wieczór i nic nie
                                          zobaczyłam. A życzenia czekają...smile
                                          ____________________________________________________
                                          ~~~Dowodem odwagi nie jest umrzeć, lecz żyć ~~~~
                                          Vittorio Alferi
                                          • natla Re: Piękny wieczór :) 12.08.09, 22:04
                                            U mnie też niebo wściekłe. Tak więc ja sie zapytowywuje, co ze
                                            spełnieniem naszych marzeń? sad
                                            • del.wa.57 Re: Piękny wieczór :) 12.08.09, 22:43
                                              Widziałam!! widziałam!! widzę,są nad moją głową i tak cudnie mrugają i przesuwają się po niebie,pomarzyłam z głową zadartą do góry big_grin big_grin
                                              Prześlijcie mi swoje życzenia,przekaże je gwiazdomwink
                                              • del.wa.57 Re: Piękny wieczór :) 12.08.09, 22:58
                                                Cudownie to wygląda! widziałam kilka pędzących z ogromną
                                                szybkością,mnóstwo''kreseczek''wokół gwiazd,wygląda to jak srebrny nie widoczny
                                                deszczyk.
                                                • misia007 Re: Piękny wieczór :) 13.08.09, 09:33
                                                  A ja ....zapomniałam, nawet nie wiem czy były, ehhhhh!!
                                                  • natla Re: Piękny wieczór :) 13.08.09, 20:07
                                                    Lało od rana jak z cebra, ale po 4-tej popołudniu wyszło słońce,
                                                    więc mam nadzieję na załatwienie sobie spełnienia marzeń. a
                                                  • bona0601 Re: Piękny wieczór :) 13.08.09, 20:14
                                                    A rzeczywiście piękny. Nad moim zaściankiem niebo zachwycające, pełne kolorów i
                                                    nawet wiszące nisko chmury nie przeszkadzają , powodują,że tajemniczo się zrobiło.
                                                  • misia007 Re: Piękny wieczór :) 13.08.09, 20:47
                                                    U mnie chmury, może i tajemnicze ale zimno.
                                                  • del.wa.57 Re: Piękny wieczór :) 13.08.09, 21:21
                                                    Ciekawa jestem czy dzisiaj też zobaczę spadające gwiazdy?
                                                  • wiga2008 Re: Piękny wieczór :) 13.08.09, 21:54
                                                    A gdzie Del.wo dokumentacja fotograficzna ?
                                                    Tak bezproduktywnie podglądałaś spadające gwiazdy ?
                                                    U nas chmurzyska w dalszym ciągu i nic nie widać. crying
                                                  • del.wa.57 Re: Piękny wieczór :) 13.08.09, 22:09
                                                    Próbowałam pstrykać fotki,ale nic nie widać,wszystko wyrzuciłam,widać żaden ze
                                                    mnie nocny fotograf.smile
                                                  • natla Re: Piękny wieczór :) 13.08.09, 22:10
                                                    idę szukać.
                                                  • natla Re: Piękny wieczór :) 13.08.09, 22:26
                                                    Ni ma sad A może za dużo latarni i w ogóle innych świateł? A może
                                                    w innej części nieba?
                                                  • del.wa.57 Re: Piękny wieczór :) 13.08.09, 22:44
                                                    U mnie są,ale jakby spokojniejsze,już nie śmigają tak jak wczorajbig_grin
                                                  • natla Re: Piękny wieczór :) 13.08.09, 22:47
                                                    Mogłabyś kopnąć ja C.N. w moim kierunku.
                                                  • del.wa.57 Re: Piękny wieczór :) 13.08.09, 22:52
                                                    Spróbuje,może się uda big_grin
                                                  • izis52 Re: Piękny wieczór :) 14.08.09, 19:34
                                                    Do gawiarenki na lody, ploteczki itp zapraszam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka