Dodaj do ulubionych

Do Bona0601 :)

11.08.09, 22:37
Nie wiem czy masz u nas swój własny kącik, bo nie mogłam się
doszukać. W razie czego Admin zrobi jeden z dwu smile
Doczytałam, że szukasz przepisów na zieleninę, jej przetworzenie.
Podrzucam Ci wątek gdzie możesz znaleźć wiele smakowitości, nie
tylko na zimę.
Pozdrawiam smile
forum.gazeta.pl/forum/w,23923,25423447,0,_Zapasowa_spizarnia_po_pierwsze_truskawki.html
    • anoagata Re: Do Bona0601 :) 12.08.09, 08:38
      Pomysłowy ten Admin porobił nam takie gniazdka w których można sobie
      pobzykać.Bono,no faktycznie jesteśmy somsiadkami,bo potem to juz stolica.Z jaką
      zieleniną walczyłaś??musisz napisać jakie warzywa chcesz przetworzyć,pozdrawiam.
      • bona0601 Re: Do Bona0601 :) 13.08.09, 19:42
        Stolica jest /chyba / w większości , a my - prowincjuszki , przepraszam , ja
        raczej o sobie sie wyrażam , stanowimy mniejszość , ale faktem jest ,ze stolica
        dzielnie nas wspiera . Otóż ostatnio coś z ogórkami nie radzę , bo wychodzą
        niekoniecznie zjadliwe. Mam to już od dwóch lat , więc może podsuniesz mi
        niezawodny sposób na zimowe zapasy.Podejrzenie lekkie mi się zakrada ,ze ogórki
        złe kupuję , nadmiernie chyba wypieszczone w złym tego słowa znaczeniu , ale
        może to nie to,może lewe ręce po prostu posiadam. Pobzykać w pokoikach i nie
        tylko, można jak najbardziej i wcale to , rozumiem , nie znaczy tego , co Super
        po głowie chodzi. Pozdrawiam.
        • del.wa.57 Re: Do Bona0601 :) 13.08.09, 20:24
          Wpadłam zobaczyć czy Admin posprzątał Twój salonik,kurcze,wyrażnie się obija,nierób jeden!big_grin
          Bono to nie Ty zaśmieciłaś sobie salonik,tylko te rozmówki,Super-Anogata,zaśmieciły salony Twojewink
          Nie przyszłam do Ciebie z goła ręką,przytargałam kosz owocowo-kwiatowy big_grin big_grin
          http://i30.tinypic.com/28j9kj.jpg
          • bona0601 Re: Do Bona0601 :) 13.08.09, 20:30
            Dziękuję za piękny kosz. To mi kamień z serca spadł, oczywiście daleko od kosza.
            Juz martwiłam się ,ze to ja popełniłam jakiś błąd. A że lekko histeryczna
            widocznie jestem , to przez jakiś czas kamień ten zalegał na mojej piersi.
            Pozdrawiam Cię serdecznie.
    • bona0601 Re: Do Bona0601 :) 13.08.09, 19:34
      Witaj! Mam pokoik , a jakże, pięknie umeblowany. Jest gdzieś tam w wirtualnej
      przestrzeni . Przestraszyłam się tego bałaganu u mnie i nie wiedziałam , o co
      chodzi. Uznałam ,że naruszyłam jakieś zasady i już Was przepraszałam, tak na
      wszelki wypadek w pięknym temacie "Do szefa".Dzięki za przepis i serdecznie
      pozdrawiam.
      • muraszka1 Re: Do Bona0601 :) 14.08.09, 11:46
        Bona0601,podrzucam linka o przetworach
        smaker.pl/przepisy/przetwory
        bardzo mi smakuja ogorki na ostro-slodkie
        • bona0601 Re: Do Bona0601 :) 14.08.09, 19:26
          Dzięki Muraszko! Rzeczywiście przepisy ciekawe. Jak wyjdą w praktyce , to się
          okaże.A na tę stronę jakoś nie trafiłam.
          • wiga2008 Re: Do Bona0601 :) 19.10.09, 19:20
            Bono, a gdzie Ty się podziewasz? Rzadko bywasz na forum,
            a brakuje Twojego "ciepełka".
            Kłopoty ze światłem chyba się skończyły? smile
            • bona0601 Re: Do Bona0601 :) 20.10.09, 07:18
              Jest mi ogromnie miło, Wigo,ze zauważyłaś moją nieobecność! Az mi serce załomotało z radości. Moje kłopoty nie były spowodowane brakiem światła , a dostępem do forum. Coś się narobiło z dostępnością , a że , niestety nie jestem orłem w dziedzinie komputerowej , a wręcz odwrotnie, to poległam. Ale jestem i w miarę swoich możliwości będę z dużą przyjemnością pobywać na forum , które zresztą ogromnie lubię. Serdecznie pozdrawiam !smile
              • natla Re: Do Bona0601 :) 20.10.09, 08:25
                No! I dotrzymaj obietnicy. big_grin
                • wiga2008 Re: Do Bona0601 :) 20.10.09, 09:35
                  Bono, to dobrze, że tylko problemy techniczne, a nie np zdrowotne.
                  Z komputerem większość z nas miewa kłopoty. Coś się zablokuje,
                  nieraz "wyparuje". Niekiedy jakiś chochlik wysyła nie to co trzeba.
                  Ot, takie złośliwe, ale jakże miłe urządzenie. smile
              • izis52 Re: Do Bona0601 :) 20.10.09, 10:11
                A już pomyślałam......odpukuję w niemalowane.
                • tamaryszek44 Re: Do Bona0601 :) 20.10.09, 10:49
                  Ja też asem nie jestem przy kompie. Wczoraj nie miałam problemów, ale jak mąż chciał po pracy poklikać, to ciach i coś się popsuło. Długo mu zajmuje dochodzenie, ale dał radę a ja? nic bym nie poradziła i pewnie wkurzała się do wieczora, az ktoś się pojawi i naprawi.
                  • bona0601 Re: Do Bona0601 :) 20.10.09, 14:53
                    Właśnie takie problemy i mnie nękają. Dzięki wszystkim dziewczynom za pamięć.
                    • natla Re: Do Bona0601 :) 20.10.09, 15:49
                      Nie tylko Ciebie Bono, więc masz pełne zrozumienie.
                      Ja też walczę i cieszę sie, że mam jeszcze laptopa. Ale w nim znów
                      brak mi pewnych programów, czy zdjeć i tak się miotam.
                      • bona0601 Re: Do Bona0601 :) 20.10.09, 16:15
                        U Ciebie, Natlo nie jest tak żle , bo Ty tylko się miotasz- u mnie duuużo gorzej , bo ja ,niestety się motam. Zapewniam,że jest to dużo gorsze, bo oznacza brak jakichkolwiek wiadomości w zakresie ..... , no w całym zakresie , nie boję się tak ująć.smile smile smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka