sagittarius954 30.08.09, 14:04 Po co robi się airszoły w których dochodzi do wypadków? Albo piloci to ciamajdy , albo gawiedź idzie tam specjalnie po to by uczestniczyć w takim gorącym wydarzeniu. To już któras z kolei tragedia i po co to wszystko ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
super222 Re: Ja się pytam ... 30.08.09, 14:51 Nie denerwuj się tak bardzo. Mogło przecież być gorzej. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Ja się pytam ... 30.08.09, 15:38 Su mógł mieć uzbrojone rakiety nuklearne?/ O to ci chodzi ? Odpowiedz Link
super222 Re: Ja się pytam ... 30.08.09, 16:49 ...co by było gdyby się rozpadł o 2 kilometry...wcześniej. Włącz wyobraźnię i nie kpij z blondynki. O ludziach pomyślałam a nie o rakietach. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Ja się pytam ... 30.08.09, 17:19 A co znowu pokazy sie nie udały? gdzie to było i kiedy Sagi? Odpowiedz Link
super222 Re: Ja się pytam ... 30.08.09, 17:59 Prosiłam sagittariusie - oszczędzaj blondynki. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Ja się pytam ... 30.08.09, 19:21 A kto Was tam wie co na głowach nosicie , dziś blondynka jutro ruda , pojutrze szatynka , a w sobotę łysa Pisząc o rakietach myślałem o ludziach przecież globalnie , toć teraz tak się powinno mysleć chyba Jakby pęckło to zamiast województwa mielibyśmy czarną dziurę Dwa kilometry w którą stronę? Dalej to już zadupie wielkie , lazs jezst a za lasem steczka mała gdzie dziewuszka sliczna stała i się w niebo wpatrywała .... Odpowiedz Link
wadera1953 Re: Ja się pytam ... 30.08.09, 20:36 Sagi ,kleszcz Cię ugryzł. Dobrze ,że nie jakiś wilk. Odpowiedz Link
misia007 Re: Ja się pytam ... 31.08.09, 10:42 Pytasz po co,może dla ćwiczeń, dla sprawdzenia się, dla igrzysk.Szkoda pilotów, tym bardziej,że się nie katapultowali a wtedy rzeczywiście ofiar by było wiele.Czy nie mogli czy nie chcieli nie wiem czy się dowiemy ale wolę zakładać, że takie mają procedury. Odpowiedz Link
izis52 Re: Ja się pytam ... 31.08.09, 11:24 Procedury, regulamin ? A życie jedno. Czy dla chwili sławy wart tak ryzykować ? Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Ja się pytam ... 31.08.09, 15:03 Jak czytam na plakatach o pokazach lotniczych w Góraszce, Radomiu czy Dęblinie to mi ciarki po plecach przechodzą i nigdy bym tam nie pojechała. Od kilku lat nie ma takiego pokazu/zawodów/ coby wypadku śmiertelnego nie było, nie wiem czy to brawura, czy przypadek...fakt trup ścieli się gęsto. Ja tego oglądać nie chcę.Same pokazy są piękne, trzymają w adrenalinie, ale........ Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Ja się pytam ... 31.08.09, 18:56 No właśnie , izis już twardo wylądowała Może by tak konkurs wymyśleć twardego lądowania , oczywiście w internecie , ale medal temu kto to przeczyta te grzdbrzdgdzdcżdbzzszczczcz a teraz na końcu stawiam yyyyyyyyyyy Odpowiedz Link
izis52 Re: Ja się pytam ... 01.09.09, 11:47 Uporałam się z ustawieniami. Miałam wczoraj na ostatni dzień wakacji współużytkownika kompa i ponieważ nie wylogowała się to sobie pobuszował. Odpowiedz Link