siec.neuronowa 04.06.10, 14:53 ciekawie napisane dalebora.blox.pl/html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_day_before_tomorrow Re: byc singlem 04.06.10, 16:08 a mnie ciekawi ile lat ma ta singielka skoro robi takie błędy ortograficzne..., i jak długo jest singielką, skoro jest tak cudownie... Odpowiedz Link
b011001 Re: byc singlem 06.06.10, 07:21 Ciężko przez ten, w sumie krótki tekst, przebrnąć. Każde jedno zdanie woła o słownik, zaś w połączeniu z kilkoma następnymi - o powrót do podstawówki. "Dlatego moje łuzko zna wielu facetów (znowu nie mam na myśli rozkoszy wstydliwych, krzykliwych), zaciągam mężczyzn niczym naciaganie białej puchowej kołdry na siebie..." Dla mnie być singlem oznacza trochę co innego - nie tylko nie posiadać tej jednej jedynej, ale też w nie zdradzać jej wyobrażeń z byle kim. Może zbyt poetycko pojechałem, ale czy wobec powyższego cytatu można uznać singlem mojego kumpla, który co weekend przychodzi z tą nową jedyną? Jego "łuzko" też zna wiele kobiet... Odpowiedz Link