dziewczyna_adonisa Re: Przedstawmy się .. 09.09.06, 21:42 to teraz moja kolej, a juz sie niecierpliwilam...;* Agnieszka 19, Krakow milosniczka wszystkich muz gwiazd, wolnosci.... moje motto: mocno wierzyc w zycie, aby nigdy nie zasnac, ale nigdy nie wierzyc na tyle, by dla tej wiary umrzec... Odpowiedz Link
vaporetto Re: Przedstawmy się .. 09.09.06, 23:45 To i ja się przyłączę, jeśli można 24 lata, krakowianka z urodzenia, warszawianka z wyboru. Nieuleczalna kinomanka. Odpowiedz Link
askam75 Re: Przedstawmy się .. 10.09.06, 00:48 Singielka z Gliwic, 31, w pracy poukładana, poza - ciągle goniąca za marzeniami i łapiąca każdą okazję, żeby wyrwać się w jakąś podróż. Górki, dobra muzyka i niby wystarczy, ale... no właśnie, każdy zagląda tu z jakiegoś powodu .. Pozdrawiam Odpowiedz Link
tomek4096 Tomek 1980 10.09.06, 08:52 Przyjechałem do Gdańska na studia i tak już zostałem. Krzywdzę ludzi. Odpowiedz Link
rockmail Re: Przedstawmy się .. 10.09.06, 09:48 Witam chcialbym zlozyc podanie o przyjecie do klubu singli Bogdan, prawie 33, obecnie pracujacy w Warszawie. Pozostale info w zaleznosci od potrzeb i ciekawosci klubowiczow Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
show_must_go_ona Re: Przedstawmy się .. 10.09.06, 11:33 witam Agata, lat 28, jeżeli się nie przestraszę to niedługo Krakowianka z wyboru :] Odpowiedz Link
iwonechka Re: Przedstawmy się .. 10.09.06, 12:46 witam jestem swiezym singlem z przymusu mam nadzieje, ze pokazecie mi tutaj duzo plusow bycia stanu takowego lat 29 pozdrawiam iwona spod Bielska Białej Odpowiedz Link
cisza_lesna Re: Przedstawmy się .. 10.09.06, 14:06 No, no, niezły tłum czytam po cichu to forum więc: Monika, 30 lat, mieszkam i pracuję we wrocławiu. Pozdrawiam wszystkich singli Odpowiedz Link
lady.godivia Re: Przedstawmy się .. 10.09.06, 17:14 Basia, Gdansk, 36 lat pracuje w finansach Odpowiedz Link
anduina76 Re: Przedstawmy się .. 11.09.06, 10:03 Witam Postanowiłam zrobić coś, żeby osłodzić poniedziałkowe smuteczki ) więc przyłączam się z entuzjazmem do tego forum Mam na imię Joanna, za 13 dni stuknie mi 30... Ha! Jestem ze stolicy Pyrlandii Pasje: książki, książki, książki... a poza tym film i rower Serdecznie pozdrawiam wszystkich Forumowiczów Odpowiedz Link
apple6 Re: Przedstawmy się .. 11.09.06, 22:26 Agata 27 lat Kraków mól ksiązkowy prawniczka - zasadniczka uwielbiam lody czekoladowe i wycieczki rowerowe własnie odkrylam,ze nie jestem sama ze swoja samotnością ) Odpowiedz Link
aleola1 Re: Przedstawmy się .. 12.09.06, 12:15 27 lat, naukowiec, fizyk, grzesze urodą, inteligencja i abstrakcyjnymi pomyslami ktore realizuje singielka bo.. bo tak los chcial jak na razie Odpowiedz Link
sarah78 Re: Przedstawmy się .. 12.09.06, 18:47 28 lat, singielka od niedawna zamieszkuję w ukochanym Poznaniu miłośniczka kotów, włoskiej kuchni, długich rozmów przy dobrym winku lubie swoją pracę przede wszystkim dlatego że mam świetną szefową. Sama sobie nią jestem)) pozdrawiam wszystkich!!! Odpowiedz Link
adir37 Re: Przedstawmy się .. 12.09.06, 19:58 37 lat,singiel, pracuję w Warszawie, sercem jestem w rodzinnej Wieliczce Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link
nit.ka Re: Przedstawmy się .. 18.11.06, 00:09 Jak tu nas duużo. Trafiłam tu po raz pierwszy i choć za forumowym przedstawianiem się nie przepadam to grzecznie się witam. 27 lat. Obecny przystanek - Warszawa i chyba na razie tak już pozostanie. Więcej nie mam na razie odwagi pisać - mam nadzieję. że zostanie mi to wybaczone. Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link
il100 Re: Przedstawmy się .. 28.12.06, 18:39 Hmm jakby to powiedziec ... jestem tu po raz pierwszy mam nadzieje ze nie ostatni. Trafiłam tu całkiem przypadkowo ... aha od 6 miesięcy jestem singlem. Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link
laura_d-b Re: Przedstawmy się .. 13.09.06, 21:55 Dzien dobry! jestem z Wawy...pochodze z krainy bialych pisakow stachury... i nikt nie mowi do mnie Lorka ani tez Laura... ..ale jestem:p.... jak długo tu "bede"? nie wiem narazie jestem..i rozgladam sie ciekawie... ----- nie zeby sie cos nie stalo tylko nie stalo sie tamto nie zeby nie kochac tyklo byc obecnym nie zeby nie szukac drogi tylko znow nie zabladzic nie zeby nie tesknic tylko wiedziec kto jest obok nie zeby sie nie bac tylko wiedziec czego nie zeby sie nie rostawac tylko wiedziec po co nie zeby sie ni ezegnac tylko wiedziec jak nie zeby nie umrzec tylko nie za zycia.............. [IK] -- no wlasnie.. tylko nie za zycia... Odpowiedz Link
gruby1984 Re: Przedstawmy się .. 20.09.06, 09:25 Witam Też napisze, co sobie bede zalowal.Grzesiek jestem.Ze Slaska.Singlem jestem z wyboru.Fajnie tak czasem miec sie do kogo przytulic.Ale jak mysle o tym wiecznym narzekaniu kobiet,tych pytaniach "gdzie idziesz?, z kim?, po co?",to mnie cholera szczela!(Kurcze az mi sie cisnienie podnioslo)No ale mam nadzieje ze jak spotkam jakas odpowiednia kobiete, to przestana mnie tak draznic (pytania).Bo w to, ze nie narzekajaca znajde,nie wierze.Sorki kobiety za to,ale juz tak mam.Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link
sereni Sereni 13.09.06, 23:10 Gapa ze mnie.Siedzę tu już jakiś czas przecież i dopiero teraz.. Odpowiedz Link
aga.tt30 Re: Przedstawmy się .. 20.09.06, 10:16 Witajcie. Agata, 31 lat, 5 dni w Warszawie, 2 dni 300 km dalej. Singielka, i czasem dobrze mi z tym. Odpowiedz Link
roberciunio Re: Przedstawmy się .. 20.09.06, 13:26 Cześć Robert z Krakowa, 37, z odzysku pozdrówka dla wszytkich Odpowiedz Link
elka_04 Re: Przedstawmy się .. 20.09.06, 21:51 wkrótce zbliżają się moje kolejne samotne urodziny - tym razem 32. od pewnego czasu w Warszawie i ciągle nie moge się tu odnaleźć Odpowiedz Link
asia618 Re: Przedstawmy się .. 20.09.06, 19:41 Z pewną taką nieśmiałością Asia, 27, Warszawa 8-16 - wertowacz w papierach Odpowiedz Link
mamuska_samuska Re: Przedstawmy się .. 20.09.06, 20:15 Nastepny singiel z odzysku ..... domowa samotnosc rozwiewa mi nastoletnia corka i dwa koty patalachy .... corka niedlugo wyfrunie z gniazda i zostane calkiem przyslowiowa stara panna z kotami .... wiek: 35 ... zamieszkala:Toronto, a kiedys Szczecin ... praca: ciagle szukam tej wlasciwej, a w miedzyczasie rozne od programisty, przez administrative assistant Witam wszystkich! Odpowiedz Link
backloop Re: Przedstawmy się .. 21.09.06, 09:08 Lat 35, Warszawa, singiel od tygodnia (ponownie póki co staram się "wypełznąć" z tego dołka w który wpadłam Macie jakies "złote recepty" jak sobie poradzić? Odpowiedz Link
antygen Re: Przedstawmy się .. 21.09.06, 21:37 Jolka, 41 lat, technik histopatolog, Warszawa, odwiedzam od czasu do czasu ŚWS, wsadzam swoje 5 gr, mam cały czas nadzieję, że tymczasowa singielka Odpowiedz Link
granat.k Re: Przedstawmy się .. 22.09.06, 10:03 Warszawa 25 lat drobna kobieta w świecie biznesu czyli wybuchowa mieszanka Odpowiedz Link
ewengarda Re: Przedstawmy się .. 23.09.06, 14:56 29 lat, Poznan singielka z wyboru, egoistka z charakteru moja zasada jest "najlepszy plan, to brak planu", w zwiazku z czym trudno mi napisac, czym sie aktualnie zajmuje. Lubie dobe ksiazki, zajmowanie sie wlasnymi myslami, swiety spokoj i sama siebie. Witam wszystkich. Odpowiedz Link
pawelhks Re: Przedstawmy się .. 26.09.06, 12:13 Pawel, rocznik 77, milosnik nart (sezon coraz blizej) i pliki kopanej. Krakow. Odpowiedz Link
mamba77 Re: Przedstawmy się .. 26.09.06, 16:36 29 lat, od 6 miesięcy zasilam grono singli z Sosnowca. Od 3 tygodni z wzajemością zakochana w czarnym, uroczym kociaku Odpowiedz Link
donk81 Re: Przedstawmy się .. 26.09.06, 17:29 25 lat, singiel z wielkopolski, obecnie poza granicami rzeczywistosci. zainteresowania: muzyka, kino, muzyka gdzie jestes druga polowo? Odpowiedz Link
istina777 Re: Przedstawmy się .. 26.09.06, 19:35 Witajcie. Czasem coś tu poczytam, więc się przedstawię. Wg metryki: 39 lat, w duszy: przynajmniej o 10 mniej. Zawodowo: zajmuję się gromadką niesfornych sześciolatków. Od urodzenia mieszkanka Gdańska. Miłośniczka dwóch kółek, znaczy się zapalona rowerzystka. Odpowiedz Link
racz31 Re: Przedstawmy się .. 26.09.06, 20:02 Witam wszystkich. Mam na imie Radek, skonczone 31 lat, leci 32 i poczucie że przegrałem życie Odpowiedz Link
elka_04 Re: Przedstawmy się .. 26.09.06, 20:11 witam w klubie.tyle samo lat i taka sama ocena siebie i życia. ale ja wciąż mam nadzieje że kiedyś będzie lepiej Odpowiedz Link
fioo76 Re: Przedstawmy się .. 27.10.06, 20:14 Chciałam powiedzieć coś co by cię pocieszyło ale jako singiel mam w sobie też ostatnio dużo smutku, niepokoju i rozgoryczenia, może to cię pocieszy, że nie jesteś sam Odpowiedz Link
fred127 Re: Przedstawmy się .. 26.09.06, 21:28 lat 24, singiel prawie od dwoch lat inzynier ambitny cierpliwy szczery - czasem jest to wada Warszawa Odpowiedz Link
kotka.pilotka Re: Przedstawmy się .. 26.09.06, 22:38 Pora i na mnie, zagladam tu co jakis czas to wstyd sie nie przedstawic Anka, zamierzam adoptowac kota - wypatrzylam jedno cudo na forum i wtedy zostane "stara panna" vel "singielka" w pelnej krasie ) a jak jeszcze stuknie mi 30-tka (za rok), to juz calkiem Robie co lubie i to mi odpowiada Witajcie Wszyscy Odpowiedz Link
goska_32 Re: Przedstawmy się .. 26.09.06, 22:58 Gośka lat 32, środkowe pomorze, inżynier budownictwa, singiel od zawsze Odpowiedz Link
ave.ewa Re: Przedstawmy się .. 27.09.06, 06:56 Milo tu u Was Jestem singlem bo tak potoczylo sie moje zycie. Z wiekiem nabylam permenentna niezdolnosc do wspolzycia z druga osoba pod jednym dachem, wynikajaca z nieustajacego przesiadywania przed komputerem Mam na imie Ewa, wiek....no coz, podobno w tym wieku powinno sie ludzi poddawac dobrowolnej eutanazji ale jeszcze zyje i mam sie calkiem dobrze. Stan posiadania: pies i kot. Pracuje, o zgrozo jako kierownik zespolu kontroli jakosci. Uwielbiam gry strategiczne i surfowanie po sieci...zgroza, no nie ? Przyjmiecie Babcie ? a sprobujcie nie... Odpowiedz Link
ave.ewa Re: poprawka 27.09.06, 06:59 sory..literowka...mialo byc permanentna. Musze zalozyc drugie oczy Odpowiedz Link